#4ikhlas

Frogplay game yg sedia ada dalam frogvle. Jom isi masa dengan aktiviti berfaedah. #4amanah #4ikhlas

0πŸ’¬

Alhamdulillah. Done BBQ bersama 4 Ikhlas~😌😌😌
.
.
.

#bbq #UPSI #smksrikurau #4ikhlas

4πŸ’¬

Loading...

Drop by and meet some of my former students. All the best for the drama competition, kids! #brosinggah #4ikhlas #smjkkenhwa

4πŸ’¬

Dari dulu sampai sekarang, kalau berkumpul tak pernah behave! πŸ˜… ketua dia @cdashvki yang lain pengikut 😎
#SMKSS #4Ikhlas #5Ikhlas #Since2010 ❀️

9πŸ’¬

Tak sangka boleh menang~
#4IKHLAS

1πŸ’¬

Loading...

pertandingan nyanyian lagu patriotik tahun 4 #sraiseksyen19 2017..
#4Taubat #4Mahabbah #4Zuhud #4Ikhlas #4Tawakkal #4Sabar

4πŸ’¬

The pain a rat or a mouse feels is every bit as real as that of any pet. InΒ laboratories, they suffer, as anybody who has heard them moan, cry, whimper and even scream knows.
.
.
.
.
.
#biology#bedahtikus#4ikhlas#samttaj#vsco#vscomy#vscocam#igers#igersmy#igersmalaya#igerfeedsmenarik_

15πŸ’¬

Loading...

Some beatiful paths can't be discoverd without getting lost ☺️
.
.
.
For friend yg mna result x gempak ada masa lgy nk bca buku πŸ˜™ so ambik msa yg ada nih πŸ’•
#topicaltest#smamm#4ikhlas#mmsk#gudluck

4πŸ’¬

Kelas x pernahnya diam. X blh ckp bnyk, budak2 ni dh follow aku kt ig. Wakakaka~ .
.
.

#upsi #smksrikurau #4ikhlas

0πŸ’¬

Loading...

Gudluck guys exam fr 3weeks nih.. do our best.. #4Ikhlas

2πŸ’¬

Part 2 - Extremely requested πŸ˜… (Sabar ye anak-anak).
. "The struggle you're in today is developing the strenght you need for tomorrow. " .

This quote is really meant because the achievements and goals come after the actions, not simply the dreams come along without do nothing. .

Thus, focus should be on ur examination and SMAMM (form 4) for this year ya everyone. Keep supporting each other. .

Ngapai and terus ngapai na, conquer semua mumtaz tu. Mumtaz akademik, mumtaz juga akhlak nya taw.
.

P/s : For puteri 1ikram and 2 ikram, this post also pointed to all of u. Yet the time to disclose Puterians (boleh kot guna) yang dikasihi lagi disayangi 😘

#students #MMY #4ikhlas #2ikram #1ikram #mumtaz #academic #akhlak #learning

5πŸ’¬

Loading...

Masing2 dah penat hehehe.. #WORLDSKILLSASEAN #4IKHLAS #LANDSKAP #SMKSS

2πŸ’¬

Jamuan raya #4ikhlas
Apapa la depa ni gelak 😜

0πŸ’¬

Loading...

Lepas pungutt semua paper angkat fon... 1 2 3..... haha taraa! Hmm
Tinggal sebulan lebihh lagi ciguu kat sinii 😒😒
#4ikhlas

2πŸ’¬

Macam comelll lak dedua orang ni...secara kebetulan mukanya sama...tapi bukan kembar mahupun sedara...aduhai...comel banget...sejuk je muka...cam ahli syurga...sifatnya sebaik ciptaan wajahnya....
( syazwana dan ikhwan )
#4ikhlas 2016

15πŸ’¬

Perpisahan mengajar kita untuk menghargai setiap detik bersama di mana merupakan anugerah yang tidak patut disia-siakan. . 😭 #Shams #4Ikhlas #PrinsipPerakaunan

0πŸ’¬

Throwback kelas masa aku darjah 4.....Kelas 4ikhlas at SKBBB....rindu gile dakΒ² 4 ikhlas 2011 ni .....
#darjah4
#4ikhlas2011
#4ikhlas
#throwback
#SKBBB
#DAKΒ²_BAIK

14πŸ’¬