#CakenisOkinawa

Tadaaaa..
Ni #cakenislily warna grey. Lawa sangat kan? Sebab tu lah warna ni jadi warna PALING banyakk permintaan.
.
Warna grey dia senang nak match dgn macam2 warna baju. That’s why lah ramai yang berebut2. Hehe.
.
Ada lagi dari 2BOX sahaja yang masih available tau. Siapa yang nak kena cepat tau.
Whatsapp sekarang +60187761600
Kita tunggu whatsapp korang okey. πŸ’•
#cakenisokinawa #cakenisnegerisembilan #cakenislily #cakenislilycake #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore

0πŸ’¬

lumrah la bln 12 tk musim mngawan & byk org tkr profession jd petani..so mari kta bcucok tanam mnambah umat 😌😝🀣😈 #robainsg2017 #cakenisokinawa

7πŸ’¬

Haish lah. Cantik cantik lah semua design #cakenis yang latest ni. Lain dari lain design nya. Combination warna yang sangat menarik kan kan?
.
Semua colour dah SOLD OUT tau. Tapi tapi #cakenislily warna GREY ada lagi! Tinggal 3box je nih. Lepas tu tak akan restock dah 😭
.
So korang yang belum sempat grab tu apa tunggu lagi. korang jgn tunggu lama2. Kang habis terus nnt.
.
Siapa nak meh whatsapp laju2 +60172159915. Kita sentiasa tunggu korang okey πŸ’•
#cakenis #cakenisokinawa #cakenisnegerisembilan #cakenislily #cakenislilycake #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore

1πŸ’¬

Loading...

Picture taken by my little girl.. πŸ“· soon to be #myinstagramdaughter 😜 #cakenis #cakenisokinawa #iphone8plus

1πŸ’¬

#cakenislilycake #LilyCake ALL COLOUR SOLD OUT.
.
#CakenisOkinawa juga SOLD OUT
.
Bagi sesiapa yang DAH ORDER tapi TIDAK MEMBUAT BAYARAN SEHINGGA HARI INI, pembayaran TIDAK AKAN DITERIMA. Sebab stock TOTALLY SOLD OUT for this two series. Harap maklum.
.
Btw, terima kasihhh kepada sesiapa yang dah order😍😘😘 Sesiapa yang melepas tu sis mintak maaf sebab stock sangat limited and itu diluar kemampuan sis😊😊Mintak maaf jugaa segala kekurangan semasa uolls order dengan sis. Sis tidak bermaksud apa2. Harap uolls mengertiπŸ’•πŸ’•Love!πŸ¦‹β€οΈβ€οΈ @cakenis

1πŸ’¬

Sending my aunt and family for spain holiday cum umrah trip last night.. Happy Holidaying and Selamat mengerjakan umrah. Moga dapat umrah yang mabrur. InShaa Allah.. @_iamdaisyyyy @md_nuralif #cakenis #cakenisokinawa

0πŸ’¬

Loading...

#cakenisnegerisembilan .
Haa siapa suka warna2 pastel gitu.. Ni dia semua warna pastel. Dalam satu box korang boleh dapat 3 warna yang cantik2. Lembut jeww sejuk mata mandangnya 😍
.
Yang ni dah tak banyak dah stok. So siapa cepat dia dapat yee. Whatsapp kita laju2 +60172159915
RM135 jee per box ❀️
#cakenisnegerisembilan #cakenisokinawa #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore

2πŸ’¬

Loading...

#cakenislily
.
Haa nampak tak tu apa tu? Tu lah #cakenislily dengan EXCLUSIVE BOX! Box kali ni memang lawaaaa gilosss. Sesuai sangat nak buat gift ke, hantaran ke. Hehe
.
Takyah nak balut2 dah kotak dia sendiri dah cantik.
Berbaloi2 beli tudung dapat box yang lawa2 teruih kan. Hee
.
So jom jom apa tunggu lagi. Birthday mak, adik, kakak, kawan baik, atok, nenek, makcik semua dah dekat kan. Hehe so grab cepat sebelum habis. Jangan lupa beli untuk diri sendiri jugakss πŸ™ŠπŸ™Š
.
Warga SINGAPORE kalau nak beli pun boleh. #teamcakenisjb hantar direct terus pada korang. So cepat cepat.
Whatsapp us now +60172159915
Kita reply laju2 ❀️
#cakenislilycake #cakenisnegerisembilan #cakenisokinawa #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore

3πŸ’¬

Loading...

Tadaaaa..
Ni #cakenislily warna grey. Lawa sangat kan? Sebab tu lah warna ni jadi warna PALING LAJU orang booked. Hehe.
.
Warna grey dia senang nak match dgn macam2 warna baju. That’s why lah ramai yang berebut2. Hehe.
.
Ada lagi kurang dari 5BOX sahaja yang masih available tau. Siapa yang nak kena cepat tau.
Whatsapp sekarang +60172159915
Kita tunggu whatsapp korang okey. πŸ’•
#cakenisokinawa #cakenisnegerisembilan #cakenislily #cakenislilycake #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore

18πŸ’¬

Tak lama lagi nak release dah. Berapa hari je lagi nih. Tak sabar kan? 😍😍
.
Siapa lagi yang belum sempat grab lagi tu meh cepat cepat. Once stok sampai je kita terusss pos okey!
.
Dah tak banyak dah yang tggl. So siapa cepat dia dapat! Siapa lambat mmg tak akan dapat lagi lah lepas ni.
.
Yang singapore nak order pun boleh. #teamcakenisjb sendiri hantar direct pada korang. So tak payah risau. Order je nnt kita set time untuk jumpa ok? hikhik πŸ™Š
.
Whatsapp sekarang +60172159915
Kita setia menunggu korang ok πŸ’•
#cakenislilycake #cakenislily #cakenisokinawa #cakenisjohor #cakenisnegerisembilan #cakenissingapore #cakeniscodsingapore

20πŸ’¬

Loading...

Yusuf, itu telur ikan sembilang, sarapan Mommy.
/
Kumiko #CakenisOkinawa @cakenis.

186πŸ’¬

#cakenisnegerisembilan .
Haa siapa suka warna2 pastel gitu.. Ni dia semua warna pastel. Dalam satu box korang boleh dapat 3 warna yang cantik2. Lembut jeww sejuk mata mandangnya 😍
.
Yang ni dah tak banyak dah stok. So siapa cepat dia dapat yee. Whatsapp kita laju2 +60172159915
RM135 jee per box ❀️
#cakenisnegerisembilan #cakenisokinawa #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore

4πŸ’¬

Loading...

Have u decided what color to choose from...? Just wait a wee bit cos u may want to see the final color for Cakenis Lily. Yes, we will have early bird promo for my returning customers and new customers who are fast enough to get it. You may book yours now and whatsapp me at 91281197. #cakenis #cakenislily #cakenissg #cakenissingapore #cakenisokinawa #cakenisN9 #haniszalikha #ritzydee

0πŸ’¬

#cakenisokinawa
.
Blush dari #cakenisokinawa. Kita dah pernah bgtau kan? Warna dia darker sikit dari dusty pink yang ada dalam #cakenissignature tuh.
.
Kalau korang suka warna pink2 gini laju2 grab #cakenisokinawa ni tau. Kat HQ dah SOLD OUT. Pada @cakenisjb ada 3BOX sahaja tau.
.
Siapa cepat dia dapat. Tak banyak dah ni.
Whatsapp us now +60172159915. Kita tunggu whatsapp korang πŸ’•
#cakenisokinawa #cakenisnegerisembilan #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore

0πŸ’¬

Di samping sedang EXCITED #CakenisLilyCake #LilyCake bakal launch tak lama lagi tu, jangan lupa THIS #CakenisOkinawa still READY STOCK babes!
.
Bukan ni je, #Cakenisn9 and #CakenisLushSatin pon ADA LAGI tau!😍
.
Tunggu apa lagi? ORDER SEKARANG😘😘
Whatsapp me to order πŸ“²017-7849116πŸ’•πŸ’•

0πŸ’¬

Tadaaa..
Ni dia box yang EXCLUSIVE sangat untuk setiap #cakenislily.
Corak box dia sama dengan corak shawl 😍 Creativenya lahai #membesauu kita ni.
.
Okey #cakenislily ni ada 4set semua sekali. 3 corak korang dah tahu. Tinggal 1 je lagi. Warna apa tu? πŸ™Š
.
Biasa kalau rahsia2 nih mestilah warna PALING ohsem kan πŸ˜ƒ
So korang bolehlah booking siap2 warna terbaru tu! Takut nnt bila #cakenis dah release warna tu semua berebut pulak. So apa kata booked awal2 dgn #teamcakenisjb hikhik πŸ™Š
.
πŸ“ž Whatsapp now +60172159915
#cakenisokinawa #cakenisnegerisembilan #cakenispastel #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore

20πŸ’¬

Alahai, cantiknya #membesauu bergaya dengan #cakenislily colour white ni. Menyerlah chuolls. Sesuai matchingkan dengan baju plain. So nampak berseri gituu. πŸ€—
.
Haa tengok dari gambar pun dah tahu material dia best kan? Kemas je tengok #membesauu pakai #cakenislily nih.
.
Korang taknak kew bergaya cantik2 macam #keknis nih? Jom lah kita cantik sama2. Kihkih πŸ™Š
πŸ“ž Whatsapp laju2 +60172159915
Kita tunggu whatsapp korang okey πŸ’•
#cakenisokinawa #cakenisnegerisembilan #cakenislily #cakenislilycake #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore #cakenispastel
.

0πŸ’¬

Besok gais. Besok #teamcakenisjb ke Singapore tau! 😍
.
Kami bawak #cakenisokinawa yang LIMITED tu. Tinggal 3 BOX SAHAJA nih. So come on. Siapa nak join COD esok whatsapp kita laju2 +60172159915

0πŸ’¬

#cakenislily
.
Haa nampak tak tu apa tu? Tu lah #cakenislily dengan EXCLUSIVE BOX! Box kali ni memang lawaaaa gilosss. Sesuai sangat nak buat gift ke, hantaran ke. Hehe
.
Takyah nak balut2 dah kotak dia sendiri dah cantik.
Berbaloi2 beli tudung dapat box yang lawa2 teruih kan. Hee
.
So jom jom apa tunggu lagi. Birthday mak, adik, kakak, kawan baik, atok, nenek, makcik semua dah dekat kan. Hehe so grab cepat sebelum habis. Jangan lupa beli untuk diri sendiri jugakss πŸ™ŠπŸ™Š
.
Warga SINGAPORE kalau nak beli pun boleh. #teamcakenisjb hantar direct terus pada korang. So cepat cepat.
Whatsapp us now +60172159915
Kita reply laju2 ❀️
#cakenislilycake #cakenisnegerisembilan #cakenisokinawa #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore

2πŸ’¬

Tadaaaa..
Ni #cakenislily warna grey. Lawa sangat kan? Sebab tu lah warna ni jadi warna PALING LAJU orang booked. Hehe.
.
Warna grey dia senang nak match dgn macam2 warna baju. That’s why lah ramai yang berebut2. Hehe.
.
Ada lagi kurang dari 5BOX sahaja yang masih available tau. Siapa yang nak kena cepat tau.
Whatsapp sekarang +60172159915
Kita tunggu whatsapp korang okey. πŸ’•
#cakenisokinawa #cakenisnegerisembilan #cakenislily #cakenislilycake #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore

1πŸ’¬

Ni warna Mochi dari #cakenisokinawa
.
Cool cool je warnanya kan? Sedap mata memandang gituu. Hehe.
Siapa nak? Ada lagi 3 box SAHAJA tau.
.
Whatsapp laju2 +60172159915
Kita reply laju2 jugak nanti.
Harga RM135 je korang dapat 3shawl terus hee πŸ€—
.
Warga singapore nak jugak pun boleh. Kita boleh hantar ke singapore. Whatsapp je okey. Kita tunggu πŸ’•
#cakenisokinawa #cakenisnegerisembilan #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore

3πŸ’¬

Haish lah. Cantik cantik lah semua design #cakenis yang latest ni. Lain dari lain design nya. Combination warna yang sangat menarik kan kan?
.
Siapa punya lah ni. Ada lagi lah kurang dari 10box untuk each design. Cepat tau korang! Order laju2 sebelum stok habis. Kalau konfius nak pilih mana, beli lah semua πŸ™ˆπŸ™ˆ Tak yah pening nak pilih2 kihkih πŸ™Š
.
Nanti malam ni kita inform design mana yang paling laju gerak. Tp korang jgn tunggu lama2. Kang habis lak nnt.
.
Siapa nak meh whatsapp laju2 +60172159915. Kita sentiasa tunggu korang okey πŸ’•
#cakenis #cakenisokinawa #cakenisnegerisembilan #cakenislily #cakenislilycake #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore

3πŸ’¬

Tak lama lagi nak release dah. Berapa hari je lagi nih. Tak sabar kan? 😍😍
.
Siapa lagi yang belum sempat grab lagi tu meh cepat cepat. Once stok sampai je kita terusss pos okey!
.
Dah tak banyak dah yang tggl. So siapa cepat dia dapat! Siapa lambat mmg tak akan dapat lagi lah lepas ni.
.
Yang singapore nak order pun boleh. #teamcakenisjb sendiri hantar direct pada korang. So tak payah risau. Order je nnt kita set time untuk jumpa ok? hikhik πŸ™Š
.
Whatsapp sekarang +60172159915
Kita setia menunggu korang ok πŸ’•
#cakenislilycake #cakenislily #cakenisokinawa #cakenisjohor #cakenisnegerisembilan #cakenissingapore #cakeniscodsingapore

7πŸ’¬

Haa kalau masih tertanya2 warna apa yg ada dalam #cakenisokinawa , ni dia kita lanje gamboo sikit πŸ€—
.
Lawa kan kan? Geram je rasa nak grab kan. Hikhik. So apa lagi tu. Cepat tinggal sikit je lagi nih. Jangan tunggu lama2 nnt melepas πŸ™Š
.
Dalam satu box korang dapat 3pcs. Dapat ketiga2 warna ni terus. So takyah pilih2 lagi. Hee.
RM135/box.
Whatsapp laju2 +60172159915
Kita tunggu whatsapp korang ye πŸ’•
#cakenis #cakenisshawl #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore

2πŸ’¬