#chefkeknis

POCKET TOP
RM67 termasuk pos
(+) RM4 untuk SS

Size : Free size
Material : rough linen
Measurement -
Bust : 39' inch
Sleeves : 22' inch
Top length : 24' inch

Colour :
Black, white, green, maroon & brown

Whatsapp : 010-4099197

#Amyramar #jualanmurah #merdeka #rarasaytq #aaisyahdhiarana #rozitachewan #fvootd #ChefKekNis #sonevajani #BroccoliBoy #fvbasics #iamhomegrown #mufariq #dendamaurora #klfw #nursajat02 #letsbengkunggold #letscantik

0πŸ’¬

Spicy Korean Chicken replace with cili padi because ingredients tak cukup πŸ˜‚ so we just adjusting a lil bit the recipe but the taste still same! Enjoy my video #chefkeknis

0πŸ’¬

Varsity Jacket
RM87 include postage
(+) RM4 for SS

Free size fit until m
Shoulder : 14.5' inch
Bust : 36' inch
Sleeves : 23' inch
Top length : 22' inch

Colour :
Blue & brown
Whatsapp to 010-409 9197

#ootd #outfitoftheday #Amyramar #jualanmurah #merdeka #rarasaytq #aaisyahdhiarana #rozitachewan #fvootd #ChefKekNis #sonevajani #BroccoliBoy #fvbasics #iamhomegrown #mufariq #dendamaurora #klfw #nursajat02 #letsbengkunggold #letscantik

0πŸ’¬

Kebarung Bonda Eksklusif oleh AmmarAkidKL

Material : Cotton Santana

Saiz : S, M, L

Warna : BROWN

Harga : RM167 include postage
(+) RM2 for SS

WHATSAPP TO 010 409 9197

#ootd #outfitoftheday #Amyramar #jualanmurah #merdeka #rarasaytq #aaisyahdhiarana #rozitachewan #fvootd #ChefKekNis #sonevajani #BroccoliBoy #fvbasics #iamhomegrown #mufariq #dendamaurora #klfw #nursajat02 #letsbengkunggold #letscantik #ammarakidkl #kebarung

0πŸ’¬

Ramainya dah jadi agent topap, sebab income bukan sikit dua, tapi beratus ringgit dalam masa seminggu jadi agent je 😏 untung ke rugi? Buat pilihan bijak modal serendah RM20 je tapi dah jadi RATUS ringgit. Jom ambik peluang ni, tambah2 student yang tengah carik income lebih. Meh join team saya untuk buat duit πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’° siapa lambat melepas! Modal serendah RM20 sahaja 😊 jika anda nak income hari hari macamni, whatsaap saya segera ‼️ #agentopup #agentopapmurah #mastertopupmurah #mastertopup #incomemasyuk #dipndipmalaysia #fattahamin #ChefKeknis

0πŸ’¬

Macam sedap je makan lempeng time2 ni 😍😍 .
.
#keknis #chefkeknis #lempeng

1πŸ’¬

SHORT PARKA
RM67 include postage
(+) RM4 for SS

Free size
Shoulder : no shoulder line
Bust : 24 Γ— 2 inch
Sleeves : 23 inch
Top length : 18.5 inch
Colour :
Pink, Army green, Light blue, Dark blue

Whatsapp to 010-409 9197

#ootd #outfitoftheday #Amyramar #jualanmurah #merdeka #rarasaytq #aaisyahdhiarana #rozitachewan #fvootd #ChefKekNis #sonevajani #BroccoliBoy #fvbasics #iamhomegrown #mufariq #dendamaurora #klfw #nursajat02 #letsbengkunggold #letscantik #ammarakidkl #kebarung

0πŸ’¬

Sememangnya Allah itu sudah berjanji sesiapa yg BERUSAHA, dia pasti akan BERJAYA. Tahniah kepada TEAM saya yang sudah MERASA INCOME πŸ”₯ you all terbaik! Sis takkan bagi IKAN, sis akan bantu uoalls dengan UMPAN, dan ditambah dengan SEDIKIT MATA KAIL yang tajam supaya umpan uoalls akan menerima HASILNYA. .
.
Memang rugi siapa yang masih tergigit jari, masih berkira nak join sebab takda benda yg susah nak buat, kalau betul susah takkan ada sorang pon yg berjaya dlm business. Nak berjaya kena selalu positif, kena selalu berani mencuba, tak cuba uoalls takkan tahu. Nak sis ajar buat income dan dapat income? Jom join team saya dgn segera! Siapa lambat memang terlepas πŸš€ #agentopup #agentopapmurah #ramenchallenge #fathialatiff #chefkeknis #keknis #toujoursmurah #boatnoodle #sideincome #paidreview #swapreview

0πŸ’¬

Kebarung Bonda Eksklusif oleh AmmarAkidKL

Material : Cotton Santana

Saiz : S, M, L

Warna : TIFFANY BLUE

Harga : RM167 include postage
(+) RM2 for SS

WHATSAPP TO 010 409 9197

#ootd #outfitoftheday #Amyramar #jualanmurah #merdeka #rarasaytq #aaisyahdhiarana #rozitachewan #fvootd #ChefKekNis #sonevajani #BroccoliBoy #fvbasics #iamhomegrown #mufariq #dendamaurora #klfw #nursajat02 #letsbengkunggold #letscantik #ammarakidkl #kebarung

3πŸ’¬

Ada yang risau dengan handsock singkat? Ok..jangan risau tau. Baju ni ada handsock sekali dengan baju..😘😘 besttt..plus tak perlu iron okeyyyπŸ˜‰
.
.
πŸ’šNADINE BLOUSEπŸ’š
.
- Material: Moss crepe. Tak perlu gosok dan stretchable.
-READYSTOCK
- Nursing selak.
- Ada 'finger hole' di bahagian hujung lengan.
- Ada 7 pilihan warna
- Saiz dari S hingga XXL.
- Harga tidak termasuk postage.
.
1 helai - rm79/each
2 helai ke atas - rm60/each
Postage sm 8/ Sarawak 10/ Sabah 11
.
http://www.wasap.my/601127253234
.
πŸ’œ
.
#blousetakpayahgosok #blousewanita #blouselabuh #blousenursing #blousenursingfriendly
#jubah #jubahmurah #jubahmuslimah #jubahcantik #blousetakperlugosok #sayajualjubah #dubmashmalaysia #dubsmash #jangancakapabangtakpayung #pasolambak #muslim #muslimah #hululangat #langat #jualanmurah #sale #kualalumpur #kelantan #putrajaya #cheras #malaysia #bajuraya2017 #bajurayasedondon
#smulemalaysia #chefkeknis

1πŸ’¬

ANDA ADA MASALAH KULIT KERING?

KULIT BERSISIK, GELUPAS?

GATAL2 ALAHAN KULIT?

MASALAH ECZEMA / RUAM?

TUMIT KAKI PECAH2?

KETIAK HITAM, SIKU HITAM, CELAH2 TU PUN GELAP JUGA?? DAH BUNTU
MENCARI PENYELESAIAN?

JOM TRY NAFURA CENTELLA
SOOTHING SOLUTION CREAM

Nafura Centella Soothing Cream merupakan Product original diterbangkan dari Korea.. Yang pastinya dapat membantu menyelesaikan masalah kulit anda!.Selamat digunakan untuk kulit baby juga tau. Centella Cream dirumuskan untuk melegakan kesan2 akibat kulit bermasalah. Perkara biasa dialami oleh rakyat Malaysia yang
terdedah dengan cuaca tak tentu, punca terjadinya pelbagai masalah kulit.
Kebanyakannya adalah disebabkan kekurangan hidrasi atau hydration
menyebabkan kulit tak cukup kandungan air. Sangat disarankan untuk mereka yang berkulit kering untuk mengembalikan kelembapan kulit

KELEBIHAN NAFURA CENTELLA SOOTHING SOLUTION CREAM

Melembapkan kulit
Membuang sel sel kulit mati
Merawat kulit yang gatal atau sensitif
Mengecutkan jerawat
Memudarkan parut dan jeragat
Menyihatkan kulit

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN NAFURA
CENTELLA SOOTHING SOLUTION CREAM

1.5% Pati Pegaga dicampur bersama Green Tea, Camomille Extract
dan herba2 lain.
.
Digunakan sebagai pelembab dan krim malam..
#centella #centellacream #centellanafura #centellasoothingcream #hbv #honeybeeserum #honeybeevenommultisolutioncream #nafura #honeybeeserum #hbvoriginal #honeybeevenomoriginal #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #amyramar
#sayajualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #jual
#jualanku #shoppingonline
#bazaronline #bazarpaknil
#brunei #chefkeknis #ruangrezekihanania #muamalaysia

2πŸ’¬

Tq @ nursyafinazutagha
Favourite Moisturiser

Centella Soothing Cream RM 99.00

Nahh bell just nk shared sikit kot la ada yg masih xtau lg n tercari cari produk apa yg boleh membantu menyelesaikan masalah seperti eczema, kulit kering, gatal gatal allergic n etc kan.
CENTELLA ekstrak pegaga boleh membantu melegakan!

Korang boleh google apa kebaikan pegaga then itu lah khasiat nyaπŸ˜‰

Utk skin yg heavy oily or jerawat trok pon boleh apply tau.. Then jgn lupa shared testimoni okay😘

Penggunaan yg consisten sahaja mampu mendapat hasil terbaik❀

Lots love,
bybellv🌸
.
#centella #centellacream #centellanafura #centellasoothingcream #hbv #honeybeeserum #honeybeevenommultisolutioncream #nafura #honeybeeserum #hbvoriginal #honeybeevenomoriginal #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #amyramar
#sayajualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #jual
#jualanku #shoppingonline
#bazaronline #bazarpaknil
#brunei #chefkeknis #ruangrezekihanania #muamalaysia

2πŸ’¬

Palazzorkid

Normal Price : RM76 include postage
(+) RM2 for SS

Colour : Grey
Material : como crepe (tak cepat renyuk)
Size : S - XL

Whatsapp : 010-409 9197

#palazzorkid #palazzomurah #diskaunmurah #ammarakidklraya #malaysia #ootd #outfitoftheday #Amyramar #jualanmurah #merdeka #rarasaytq #aaisyahdhiarana #rozitachewan #fvootd #ChefKekNis #sonevajani #BroccoliBoy #fvbasics #iamhomegrown #mufariq #dendamaurora #klfw #nursajat02 #letsbengkunggold #letscantik

0πŸ’¬

Antara produk2 Nafura yang ready .
.
1.Honey Bee Almond Gommage Scrub
2.Honey Bee Cleanser
3.Honey Bee mixing spray
4.Honey Bee serum
5.Honey Bee Venom moisturizer cream
6.Centella Soothing Solution Cream
. .
Berminat nak order?
Whatsapp 01132633748

#hbv #honeybeevenomnafura #honeybeevenommultisolutioncream #nafura #honeybeeserum #hbvoriginal #honeybeevenomoriginal #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #amyramar
#sayajualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #jual
#jualanku #shoppingonline
#bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah
#brunei #bazarniagaonline #chefkeknis #bisnesonline
#ruangrezekihanania #muamalaysia

1πŸ’¬

KENDALL DENIM CULLOTES
RM77 termasuk pos
(+) RM4 untuk SS

Material : Jeans
Free size (pocket & fully getah)

S - M
Waist : can stretch until 35' inch
Hips : 44' inch
Length : 30' inch

Colour :
Light blue

Whatsapp : 010-409 9197

#ootd #outfitoftheday #Amyramar #jualanmurah #merdeka #rarasaytq #aaisyahdhiarana #rozitachewan #fvootd #ChefKekNis #sonevajani #BroccoliBoy #fvbasics #iamhomegrown #mufariq #dendamaurora #klfw #nursajat02 #letsbengkunggold #letscantik

0πŸ’¬

Two heart are better than one β™‘β™‘
.
.
Jangan lupakan pasangan anda bile beli perfume dexandra
.
.
Berminat??
Whatsapp untuk order
01132633749
.
.

Kelebihan : β€’ Produk bumiputra (halal)
β€’ Tahan lama lebih 8 jam
β€’ Mudah di bawa kemana-mana (ringan) - travel perfumes
β€’ Pati original & alkohol first grade
β€’ Setanding Produk Antarabangsa Haruman terkenal
β€’ Inspirasi dari perfume JENAMA ANTARABANGSA
β€’ Boleh dibawa solat
β€’ READY STOCK
β€’ Menepati citarasa & permintaan Rakyat .
#dexandrainspiredperfumes #dexandra #dexandraperfume #dexandramurah #dexandraperfumes #dexandrasale #dexandraclearancesale
#chefkeknis #sayajualminyakwangi
#inspireperfume
#syukurselalualhamdulillah

0πŸ’¬

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
LEMONEX

Lemonex adalah minuman campuran botani lemon (Premix Lemon Drink) yang
sangat berkesan dalam membantu anda menjadi lebih kurus dan sihat.
Lemonex sangat berkhasiat dalam Melancarkan Pencernaan,Menstabilkan Tekanan Darah Tinggi,Detoksifikasi Racun Dalam Tubuh,Vitamin C yang membantu menyingkirkan lemak dan sekaligus menurunkan berat badan.
Lemonex mengandungi "grapefruit" iaitu buah limau gedang salah satu buah yg mampu mengurangkan berat badan
dengan efektif.
Lemonex membantu badan agar lebih bertenaga,singkirkan lemak dengan mudah dan membuatkan anda terkurus tanpa sengaja! .
.
FUNGSI LEMONEX

Perisa grapefruit dan lemon
Sesuai untuk lelaki dan perempuan
Tiada kesan sampingan
Tidak perlu berlapar @ bersenam keterlaluan
Meningkatkan Metabolisma bagi pembakaran kalori yang efektif
Cepat mencairkan lemak degil atasi perut buncit
Berat menurun & bentuk badan lebih langsing menarik
Melancarkan peredaran darah
Melegakan masalah sembelit
Badan lebih ringan, cergas bertenaga
Kulit lebih sihat berseri
Sangat bagus untuk mereka yang tidak dapat kawal selera makan

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
LEMONEX

Grapefruit
Lemon
Citric acid
Nano sugar

CARA PENGAMBILAN LEMONEX

Bancuh 1 sachet lemonex dalam 150ml air putih.
Minum 15 minit sebelum sarapan pagi.
Banyakkan pengambilan air masak sekurang-kurangnya
2 liter sehari

PANTANG LARANG LEMONEX

Ibu mengandung tidak dibenarkan mengambil Lemonex
Ibu menyusui bayi tidak digalakkan mengambil Lemonex
Lemonex tidak sesuai diambil oleh Pesakit yang ada
masalah jantung. .
.
Whatsapp 01132633749 -sha
Untuk order
#lemonex #lemonexhq #lemonextract #lemonexmurah #murah2 #sayajualprodukkecantikan
#sayajualon9 #sayajual
#sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #laraaishah
#jualanku #shoppingonline
#bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah
#brunei #bazarniagaonline #bisnesonline
#jual
#hbvoriginal
#muamalaysia
#chefkeknis #ruangrezekihanania

0πŸ’¬

KENAL TAK GAMBAR SIAPA KAT ATAS NI?

Kalau nak tahu ini lah ENOT atau nama sebenarnya Aliza Bt Abdullah, ala... yang pelakon tu.

Yang dulunya badan dia agak 'besar' tu... Tapi kalau korang perasan, ENOT kini kembali dengan tubuh yang lebih kecil berbanding dulu!

APA RAHSIANYA??? JENG JENG JENG!

MEMPERKENALKAN
LEMONEX: TERKURUS TANPA SENGAJA!

#lemonex #lemonexhq #lemonextract #lemonexmurah #murah2 #sayajualprodukkecantikan
#sayajualon9 #sayajual
#sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #laraaishah
#jualanku #shoppingonline
#bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah
#brunei #bazarniagaonline #bisnesonline
#jual
#hbvoriginal
#muamalaysia
#chefkeknis #ruangrezekihanania

1πŸ’¬

4 Bahan utama yang terkandung dalam Lemonex

GRAPEFRUITS ( Buah limau Gedang )
Grapefruits atau buah limau gedang ini sangat dalam menyingkirkan berat badan yang tidak diperlukan oleh badan.
Komponen dalam grapefruits ini membantu untuk mengaktifkan enzim AMPK yang menggalakkan pembakaran lemak dengan meningkatkan kadar metabolisme badan.
.
.
LEMON
Lemon membantu membakar kalori dalam badan melalui peningkatan metabolisme badan.
Ia meningkatkan kadar percernaan karbohidrat dalam badan dan seimbangkan kadar gula dalam darah
Dengan itu,ia mencegah insulin dihasilkan dan mengurangkan penyimpanan lemak dalam badan.
.
.
CITRIC ACID
Citric acid/Vitamin C adalah antioksida yang meningkatkan kadar metabolisma dan membakar lemak tahap maksimum.
Menurut hasil kajian,semakin tinggi Vitamin C dalam badan,semakin besar peluang untuk membakar lemak ketika bersenam.
.
.
NANO SUGAR
Nano sugar adalah partikel halus sucralose.Ia pengganti terbaik untuk gula biasa.
Nano sugar mengadungi nilai kalori dan karbohidrat yang rendah.
Jadi ia mengurangkan jumlah gula yang bakal ditukarkan kepada lemak dalam badan. .
.

CARA MINUM LEMONEX PUN SENANG
1. MINUM LEMONEX 1 SACHET 15 MINIT SEBELUM SARAPAN

2. MINUM AIR 2-3L SEHARI

3. SELEPAS 7 MALAM JANGAN MINUM MANIS ATAU BERGULA
.
.
#lemonex #lemonexhq #lemonextract #lemonexmurah #murah2 #sayajualprodukkecantikan
#sayajualon9 #sayajual
#sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #laraaishah
#jualanku #shoppingonline
#bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah
#brunei #bazarniagaonline #bisnesonline
#jual
#hbvoriginal
#muamalaysia
#chefkeknis #ruangrezekihanania

2πŸ’¬

β˜†β˜†β˜†β˜†
LEMONEX READY STOK!!
RM1xx
.
.
9 KELEBIHAN LEMONEX .
.
πŸ’ŽTIDAK PERLU BERLAPAR .
.
πŸ’ŽTIDAK WAJIB BERSENAM.
πŸ’ŽMETABOLISMA CEPAT NAIK.
πŸ’ŽDETOX .
.
πŸ’ŽCEPAT MENCAIRKAN LEMAK.
πŸ’Ž 3X LEBIH PANTAS MELANGSINGKAN BERAT BADAN .
πŸ’ŽTENAGA BERTAMBAH.
πŸ’Ž3X LEBIH PANTAS KECILKAN PERUT
.
πŸ’Ž KURUS DALAM MASA 14 HARI
.
. .
Whatsap 01132633749 untuk order
.

#lemonex #lemonexhq #lemonextract #lemonexmurah #murah2 #sayajualprodukkecantikan
#sayajualon9 #sayajual
#sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #laraaishah
#jualanku #shoppingonline
#bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah
#brunei #bazarniagaonline #bisnesonline
#jual
#hbvoriginal
#muamalaysia
#chefkeknis #ruangrezekihanania

2πŸ’¬

THE PAIGE

OFFER PRICE : RM68 TERMASUK POS
NORMAL PRICE : RM77 TERMASUK POS
(+) RM4 untuk SS

JIMAT ➑ RM9!!!
.
CEPAT DAPATKAN SEBELUM KEHABISAN STOK!
WHATSAPP TO 010-409 9197

#ootd #outfitoftheday #Amyramar #jualanmurah #merdeka #rarasaytq #aaisyahdhiarana #rozitachewan #fvootd #ChefKekNis #sonevajani #BroccoliBoy #fvbasics #iamhomegrown #mufariq #dendamaurora #klfw #nursajat02 #letsbengkunggold #letscantik

0πŸ’¬

Palazzorkid

Normal Price : RM76 include postage
(+) RM2 for SS

Colour : Sky Blue
Material : como crepe (tak cepat renyuk)
Size : S - XL

Whatsapp : 010-409 9197

#palazzorkid #palazzomurah #diskaunmurah #ammarakidklraya #malaysia #ootd #outfitoftheday #Amyramar #jualanmurah #merdeka #rarasaytq #aaisyahdhiarana #rozitachewan #fvootd #ChefKekNis #sonevajani #BroccoliBoy #fvbasics #iamhomegrown #mufariq #dendamaurora #klfw #nursajat02 #letsbengkunggold #letscantik

0πŸ’¬