#ChefKeknis

Salam malam semua..
Moga semua dalam keadaan sihat sejahtera ye ,
dah try ke serum ni? Kalu nak kulit macam org kata telur rebus baleh try Dollita Serum Mask, rutin Sarah setiap malam. Wajib untuk sarah pakai sebelum tidur, sapu kat muka senang sangat. Esok baru sarah bilas, result dia amazingggg...meletup! Bangun pagi bilas muka memang ketara kulit rasa lembut cam baby, pastu terasa kulit makin tegang. Dia 2 dalam 1 - Serum & Mask. Banyak kelebihan.... sehari pun dah rasa ketara perubahan inikan pulak kalau pakai ber minggu2 kan :) . .
.
.
Berminat??
Pm,dm ,whatsapp,telegram
01132633748 -sha
Untuk order .
.
#dollita#dollitabeaute #dollitabeauteserum #dollitahq #dollitabeauteserummask #beauteserum #dyxybccreamfoundation #adibizara #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis #sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar #jualanku #shoppingonline #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah #brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia

1๐Ÿ’ฌ

FEEDBACK SERUM ORGANIC MASK
Viral !
Serum Mask Beautรจ Mampu .
๐Ÿ˜Ž KECUTKAN jerawat ! .
๐Ÿ˜Ž PUDARKAN jeragat ! .
๐Ÿ˜Ž HILANGKAN parut jerawat ! .
๐Ÿ˜Ž KECILKAN liang pori besar/tersumbat ! .
๐Ÿ˜Ž TEGANGKAN kulit ! .
๐Ÿ˜Ž CERAHKAN kulit ! .
๐Ÿ˜Ž KURANGKAN kulit berminyak ! .
๐Ÿ˜Ž MENAMBAHKAN kelembutan pada kulit wajah ! .
.

Mana nak dapat Organic Serum Mask Yang macam gini ???? ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . 100ml RM75 KKM APPROVED
.
.

Berminat??
Pm,dm ,whatsapp,telegram
01132633748 -sha
Untuk order . .
#dollita#dollitabeaute #dollitabeauteserum #dollitahq #dollitabeauteserummask #beauteserum #dyxybccreamfoundation #ask2017 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis #sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar #jualanku #shoppingonline #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah #brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

RESTOK SERUM VIRAL!!
Laku keras uolls,ramai dah cuba.. uolls bila lagi..??
.Nak kulit bersih sihat tanpa make up gunalah BEAUTE ORGANIC SERUM MASK ,kandungan bahan2 semulajadi yg digunakan selamat digunakan untuk semua jenis kulit..kkm approved
.
.
OFFER TERHAD!!
BEAUTE ORGANIC SERUM MASK 100ML
RM75 FREE POSTAGE +FREE GIFT (dexandra mini)

Sape cepat dia dapat..
Sementara stok masih ada je ni uolls..
Rugi tak grab..
.
.
Berminat??
Pm,dm ,whatsapp,telegram
01132633748 -sha
Untuk order .
.
#dollita#dollitabeaute #dollitabeauteserum #dollitahq #dollitabeauteserummask #beauteserum #dyxybccreamfoundation #ask2017 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis #sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar #jualanku #shoppingonline #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah #brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia

3๐Ÿ’ฌ

FEEDBACK SERUM ORGANIC MASK
Viral !
Serum Mask Beautรจ Mampu .
๐Ÿ˜Ž KECUTKAN jerawat ! .
๐Ÿ˜Ž PUDARKAN jeragat ! .
๐Ÿ˜Ž HILANGKAN parut jerawat ! .
๐Ÿ˜Ž KECILKAN liang pori besar/tersumbat ! .
๐Ÿ˜Ž TEGANGKAN kulit ! .
๐Ÿ˜Ž CERAHKAN kulit ! .
๐Ÿ˜Ž KURANGKAN kulit berminyak ! .
๐Ÿ˜Ž MENAMBAHKAN kelembutan pada kulit wajah ! .
.

Mana nak dapat Organic Serum Mask Yang macam gini ???? ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . 100ml RM75 KKM APPROVED
.
.

Berminat??
Pm,dm ,whatsapp,telegram
01132633748 -sha
Untuk order .
.
#dollita#dollitabeaute #dollitabeauteserum #dollitahq #dollitabeauteserummask #beauteserum #dyxybccreamfoundation #ask2017 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis #sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar #jualanku #shoppingonline #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah #brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia

4๐Ÿ’ฌ

FEEDBACK SERUM ORGANIC MASK
Viral !
Serum Mask Beautรจ Mampu .
๐Ÿ˜Ž KECUTKAN jerawat ! .
๐Ÿ˜Ž PUDARKAN jeragat ! .
๐Ÿ˜Ž HILANGKAN parut jerawat ! .
๐Ÿ˜Ž KECILKAN liang pori besar/tersumbat ! .
๐Ÿ˜Ž TEGANGKAN kulit ! .
๐Ÿ˜Ž CERAHKAN kulit ! .
๐Ÿ˜Ž KURANGKAN kulit berminyak ! .
๐Ÿ˜Ž MENAMBAHKAN kelembutan pada kulit wajah ! .
.

Mana nak dapat Organic Serum Mask Yang macam gini ???? ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . 100ml RM75 KKM APPROVED
.
.

Berminat??
Pm,dm ,whatsapp,telegram
01132633748 -sha
Untuk order .
.
.
.
#dollita#dollitabeaute #dollitabeauteserum #dollitahq #dollitabeauteserummask #beauteserum #dyxybccreamfoundation #ask2017 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis #sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar #jualanku #shoppingonline #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah #brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

FEEDBACK SERUM ORGANIC MASK
Viral !
Serum Mask Beautรจ Mampu .
๐Ÿ˜Ž KECUTKAN jerawat ! .
๐Ÿ˜Ž PUDARKAN jeragat ! .
๐Ÿ˜Ž HILANGKAN parut jerawat ! .
๐Ÿ˜Ž KECILKAN liang pori besar/tersumbat ! .
๐Ÿ˜Ž TEGANGKAN kulit ! .
๐Ÿ˜Ž CERAHKAN kulit ! .
๐Ÿ˜Ž KURANGKAN kulit berminyak ! .
๐Ÿ˜Ž MENAMBAHKAN kelembutan pada kulit wajah ! .
.

Mana nak dapat Organic Serum Mask Yang macam gini ???? ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . 100ml RM75 KKM APPROVED
.
.

Berminat??
Pm,dm ,whatsapp,telegram
01132633748 -sha
Untuk order .
.
.
.
#dollita#dollitabeaute #dollitabeauteserum #dollitahq #dollitabeauteserummask #beauteserum #dyxybccreamfoundation #ask2017 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis #sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar #jualanku #shoppingonline #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah #brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia

0๐Ÿ’ฌ

FEEDBACK SERUM ORGANIC MASK
Viral !
Serum Mask Beautรจ Mampu .
๐Ÿ˜Ž KECUTKAN jerawat ! .
๐Ÿ˜Ž PUDARKAN jeragat ! .
๐Ÿ˜Ž HILANGKAN parut jerawat ! .
๐Ÿ˜Ž KECILKAN liang pori besar/tersumbat ! .
๐Ÿ˜Ž TEGANGKAN kulit ! .
๐Ÿ˜Ž CERAHKAN kulit ! .
๐Ÿ˜Ž KURANGKAN kulit berminyak ! .
๐Ÿ˜Ž MENAMBAHKAN kelembutan pada kulit wajah ! .
.

Mana nak dapat Organic Serum Mask Yang macam gini ???? ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . 100ml RM75 KKM APPROVED
.
.

Berminat??
Pm,dm ,whatsapp,telegram
01132633748 -sha
Untuk order .
.
.
..#dollita#dollitabeaute #dollitabeauteserum #dollitahq #dollitabeauteserummask #beauteserum #dyxybccreamfoundation #ask2017 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis #sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar #jualanku #shoppingonline #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah #brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia

1๐Ÿ’ฌ

Spicy korean fried chicken inspired by #chefkeknis

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

JOM SEMPURNAKAN SENYUMAN UOLS DENGAN SOBELLA ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
5 Koleksi warna yang patut anda miliki dengan harga super berbaloi !
.
Kombinasi formula yang khas dari :
Sobella Lipstick Honey Matte ni mengandungi bahan-bahan yang terbaik, iaitu:
๐ŸŒธ Cocoa Butter
๐ŸŒธ Pure Honey Extract
๐ŸŒธ Coconut Oil
๐ŸŒธ Aloe Vera
๐ŸŒธ Argan oil
๐ŸŒธ Collagen
.
- Ya, memang BERBALOI sebab :
๐Ÿ”ธ Warna yang limited edition takkan RESTOCK
๐Ÿ”ธ Tahan lebih 8 Jam++
๐Ÿ”ธ Mesra wudhuk dan bebas allohol
๐Ÿ”ธ Tidak menghitamkan bibir
๐Ÿ”ธ Merawat bibir yang merekah
๐Ÿ”ธ Dihasilkan dari madu ASLI
๐Ÿ”ธ Tekstur lipstick yg soft & smooth bila apply kt bibir
.
.
Normal Price RM40 SM | RM45 SS
Special Price RM35 SM | SS
OFFER Buy 3 RM100 exc pos
.
.
Berminat?
Whatsapp 01132633749- sha
Untuk order .
.
#sobella #sobellasolawa #sobellalipstik # sobellalipstikviral2017 #sobella lipstiks #sobellalipmatte #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis #sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar #jualanku #shoppingonline #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah #brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia

1๐Ÿ’ฌ

JOM SEMPURNAKAN SENYUMAN UOLS DENGAN SOBELLA ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
5 Koleksi warna yang patut anda miliki dengan harga super berbaloi !
.
Kombinasi formula yang khas dari :
Sobella Lipstick Honey Matte ni mengandungi bahan-bahan yang terbaik, iaitu:
๐ŸŒธ Cocoa Butter
๐ŸŒธ Pure Honey Extract
๐ŸŒธ Coconut Oil
๐ŸŒธ Aloe Vera
๐ŸŒธ Argan oil
๐ŸŒธ Collagen
.
- Ya, memang BERBALOI sebab :
๐Ÿ”ธ Warna yang limited edition takkan RESTOCK
๐Ÿ”ธ Tahan lebih 8 Jam++
๐Ÿ”ธ Mesra wudhuk dan bebas allohol
๐Ÿ”ธ Tidak menghitamkan bibir
๐Ÿ”ธ Merawat bibir yang merekah
๐Ÿ”ธ Dihasilkan dari madu ASLI
๐Ÿ”ธ Tekstur lipstick yg soft & smooth bila apply kt bibir
.
.
Normal Price RM40 SM | RM45 SS
Special Price RM35 SM | SS
OFFER Buy 3 RM100 exc pos
.
.
Berminat?
Whatsapp 01132633749- sha
Untuk order
.
.
#sobella #sobellasolawa #sobellalipstik # sobellalipstikviral2017 #sobella lipstiks #sobellalipmatte #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis #sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar #jualanku #shoppingonline #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah #brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia

1๐Ÿ’ฌ

JOM SEMPURNAKAN SENYUMAN UOLS DENGAN SOBELLA ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
5 Koleksi warna yang patut anda miliki dengan harga super berbaloi !
.
Kombinasi formula yang khas dari :
Sobella Lipstick Honey Matte ni mengandungi bahan-bahan yang terbaik, iaitu:
๐ŸŒธ Cocoa Butter
๐ŸŒธ Pure Honey Extract
๐ŸŒธ Coconut Oil
๐ŸŒธ Aloe Vera
๐ŸŒธ Argan oil
๐ŸŒธ Collagen
.
- Ya, memang BERBALOI sebab :
๐Ÿ”ธ Warna yang limited edition takkan RESTOCK
๐Ÿ”ธ Tahan lebih 8 Jam++
๐Ÿ”ธ Mesra wudhuk dan bebas allohol
๐Ÿ”ธ Tidak menghitamkan bibir
๐Ÿ”ธ Merawat bibir yang merekah
๐Ÿ”ธ Dihasilkan dari madu ASLI
๐Ÿ”ธ Tekstur lipstick yg soft & smooth bila apply kt bibir
.
.
Normal Price RM40 SM | RM45 SS
Special Price RM35 SM | SS
OFFER Buy 3 RM100 exc pos
.
.
Berminat?
Whatsapp 01132633749- sha
Untuk order
.
.
#sobella #sobellasolawa #sobellalipstik # sobellalipstikviral2017 #sobella lipstiks #sobellalipmatte #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis #sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar #jualanku #shoppingonline #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah #brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

JOM SEMPURNAKAN SENYUMAN UOLS DENGAN SOBELLA ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
5 Koleksi warna yang patut anda miliki dengan harga super berbaloi !
.
Kombinasi formula yang khas dari :
Sobella Lipstick Honey Matte ni mengandungi bahan-bahan yang terbaik, iaitu:
๐ŸŒธ Cocoa Butter
๐ŸŒธ Pure Honey Extract
๐ŸŒธ Coconut Oil
๐ŸŒธ Aloe Vera
๐ŸŒธ Argan oil
๐ŸŒธ Collagen
.
- Ya, memang BERBALOI sebab :
๐Ÿ”ธ Warna yang limited edition takkan RESTOCK
๐Ÿ”ธ Tahan lebih 8 Jam++
๐Ÿ”ธ Mesra wudhuk dan bebas allohol
๐Ÿ”ธ Tidak menghitamkan bibir
๐Ÿ”ธ Merawat bibir yang merekah
๐Ÿ”ธ Dihasilkan dari madu ASLI
๐Ÿ”ธ Tekstur lipstick yg soft & smooth bila apply kt bibir
.
.
Normal Price RM40 SM | RM45 SS
Special Price RM35 SM | SS
OFFER Buy 3 RM100 exc pos
.
.
Berminat?
Whatsapp 01132633749- sha
Untuk order
.
.
#sobella #sobellasolawa #sobellalipstik # sobellalipstikviral2017 #sobella lipstiks #sobellalipmatte #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis #sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar #jualanku #shoppingonline #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah #brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia

2๐Ÿ’ฌ

JOM SEMPURNAKAN SENYUMAN UOLS DENGAN SOBELLA ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
5 Koleksi warna yang patut anda miliki dengan harga super berbaloi !
.
Kombinasi formula yang khas dari :
Sobella Lipstick Honey Matte ni mengandungi bahan-bahan yang terbaik, iaitu:
๐ŸŒธ Cocoa Butter
๐ŸŒธ Pure Honey Extract
๐ŸŒธ Coconut Oil
๐ŸŒธ Aloe Vera
๐ŸŒธ Argan oil
๐ŸŒธ Collagen
.
- Ya, memang BERBALOI sebab :
๐Ÿ”ธ Warna yang limited edition takkan RESTOCK
๐Ÿ”ธ Tahan lebih 8 Jam++
๐Ÿ”ธ Mesra wudhuk dan bebas allohol
๐Ÿ”ธ Tidak menghitamkan bibir
๐Ÿ”ธ Merawat bibir yang merekah
๐Ÿ”ธ Dihasilkan dari madu ASLI
๐Ÿ”ธ Tekstur lipstick yg soft & smooth bila apply kt bibir
.
.
Normal Price RM40 SM | RM45 SS
Special Price RM35 SM | SS
OFFER Buy 3 RM100 exc pos
.
.
Berminat?
Whatsapp 01132633749- sha
Untuk order
.
.
#sobella #sobellasolawa #sobellalipstik # sobellalipstikviral2017 #sobella lipstiks #sobellalipmatte #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis #sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar #jualanku #shoppingonline #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah #brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia

2๐Ÿ’ฌ

SEXY LIPMATTE COLOUR IN HOT PEPPER ๐Ÿ”ฅ .
Merah mengoda dan berani๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Tak tahu nak pilih colour apa selain pink? . Apa kata pilih colour merah membara ni ๐Ÿ‘„ . Lipmatte yang texture lembut dibibir. . Bila pakai rasa ringan je tak melekit langsung. Selesa sangat.
.
.
Berminat?
Whatsapp 01132633749 -sha
Untuk order
.
. .
.
#sobella #sobellasolawa #sobellalipstik #sobellalipstikviral2017 #sobella lipstiks #sobellalipmatte #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis #sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar #jualanku #shoppingonline #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah #brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia

2๐Ÿ’ฌ

Loading...

๐Ÿ’„SOBELLA HONEY MATTE LIQUID LIPSTICK๐Ÿ’„ .
. ๐ŸŒท Bahan utama dari Pure Honey Bee Extract. Petua org dulu2 nak bibir cantik bubuh madu.
๐ŸŒท Tekstur yang tidak melekit.
๐ŸŒท Tidak menggelapkan bibir. Tiada Plumbum dan bahan merbahaya.
๐ŸŒท Tahan lama sehingga 8jam.
๐ŸŒทHighly pigmented. Bermaksud tak perlu calit banyak kali. sekali calit pun dah woww.
๐ŸŒท Boleh mix / blend dengan 2 warna berbeza. Be creative!
๐ŸŒท Harga yang berpatutan dgn kualiti tip top!
๐ŸŒทPackaging yang super cute!
.
Kenapa kena beli SoBella Honey Matte Lipstick ni?
1.โœ”๏ธ Special formula dengan madu asli 2.โœ”๏ธ Mesra wudhuk
3.โœ”๏ธ Tidak mengeringkan bibir
4.โœ”๏ธ Tanpa alkohol
5.โœ”๏ธ Tahan lama
6.โœ”๏ธ Mudah dibersihkan .
.
Nak order whtatsapp je terus..
01132633749 -sha .
.
#sobella #sobellasolawa #sobellalipstik # sobellalipstikviral2017 #sobella lipstiks #sobellalipmatte #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis #sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar #jualanku #shoppingonline #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah #brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia

2๐Ÿ’ฌ

PINK VELVET COOKIES. . Warna seakan akan sama dengan ROSE MAKMUR. . Orang kata warna adik beradik. . Warna manis sesuai untuk gegadis yang nak nampak manis di mata orang sekeliling. . Warna lembut . Warna selamat bila berjumpa dengan bakal mertua ๐Ÿ˜œ
.
Nak order whtatsapp je terus..
01132633749 -sha
.
.
#sobella #sobellasolawa #sobellalipstik # sobellalipstikviral2017 #sobella lipstiks #sobellalipmatte #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis #sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar #jualanku #shoppingonline #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah #brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia

1๐Ÿ’ฌ

PINK MELON Colour pink yang boleh menambah seri pada wajah si pemakai. . . Very ringan texture dibibir, bibir jadi lembut gitu. . .
.
Pink melon tak pernah mengecewakan Memang sweet dengan colour paling laris ni . . โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ
.
. .
Nak order whtatsapp je terus..
01132633749 -sha
.
#sobella #sobellasolawa #sobellalipstik # sobellalipstikviral2017 #sobella lipstiks #sobellalipmatte #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis #sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar #jualanku #shoppingonline #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah #brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia

2๐Ÿ’ฌ

Loading...

BEST PAKAI, RINGAN JER TAK MEREKAH! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Dapat feedback positif lagi dari pengguna Sobella Honey Matte Lipstick ๐Ÿ˜˜. Alhamdulillah, best sangat pakai Sobella rasa ringan macam tak pakai lipstick dan yang penting tak buat bibir merekah crack tu semua. .
Kenapa bila pakai Sobella bibir tak kering dan merekah? okey salah satu sebabnya ialah Sobella ni diperkaya dengan Ekstrak madu asli yang akan lembapkan bibir uolls tu sekaligus merawat bibir uolls yang kering tuuu. Best kan? ๐Ÿ˜
..
.
Nak order whtatsapp je terus..
01132633749 -sha .
.
#sobella #sobellasolawa #sobellalipstik # sobellalipstikviral2017 #sobella lipstiks #sobellalipmatte #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis #sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar #jualanku #shoppingonline #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah #brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia

0๐Ÿ’ฌ

Hot pepper mix cornflakes madu . . Mix mix memang best, texture ringan dan ada ekstrak madu asli yang mampu menjaga bibir dari kering dan merekah . .
.
.
.
Nak order whtatsapp je terus..
01132633749 -sha
.
.
#sobella #sobellasolawa #sobellalipstik # sobellalipstikviral2017 #sobella lipstiks #sobellalipmatte #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis #sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar #jualanku #shoppingonline #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah #brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia

0๐Ÿ’ฌ

Fav ever TRUE ISLAND ALASKA GEL moisturizer from @NAFURA

Ssuai utk all skin type. Terutama yg sgt oily.
Alaska Glacier Krim boleh juga digunakan sebagai makeup base. Sangat sesuai untuk kulit yang berminyak, jerawat, dan kulit sensitif. ia boleh menjaga kulit uolss agar lembut sepanjang hari okay๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Sebelum tidur pun uolss boleh pakai , selepas pakai muka sejukkk je rasa segar gituu๐Ÿ˜š mmg x nyesal korang pakai, love โค๏ธโค๏ธ @nafura
.
.
FUNGSI

Pelembab krim gel yg membantu hidrat dan mencergaskan semula kulit dari jauh ke dalam.Mengandungi 50,000 ppm Hyaluronic Acid.

1.Pelembap Kesan Tahan sepanjang hari Mengandungi air glasier Alaskan kaya dengan mineral semula jadi, pelembab ini cepat menghilangkan kulit dahaga dan memastikan ia lembap dan berseri.

2. Dinaiktaraf Penyimpanan dan Penghantaran pelembab asid hyaluronik yang terkenal dengan keupayaan penghidratan yang sangat baik membekalkan kelembapan kepada kulit. Ia membantu asasnya merawat kulit kering dari jauh ke dalam dan menguatkan halangan kulit semula jadi.

3. Refreshing Touch Kerana ia cepat meresap melalui kulit sebaik sahaja ia digunakan pada kulit, ia adalah baik juga untuk kulit berminyak. Ia mengekalkan kulit yang lembap dan lembut serta licin sepanjang hari, tidak meninggalkan rasa melekit sama sekali.

4. anti alahan Formula Selamat untuk Kesihatan Kulit Ia adalah sangat selamat untuk digunakan kerana ia adalah percuma paraben, talkum, Triethanolamine, minyak mineral, dan BHT yang boleh menyebabkan kerengsaan pada kulit.

CARA PENGGUNAAN

Digunakan sebagai moisturizer
Sebelum makeup dan sebelum tidur.
.
.
Nak order whtatsapp je terus..
01132633749 -sha .
.
#hbv #honeybeevenomnafura #honeybeevenommultisolutioncream #nafura #honeybeeserum #hbvoriginal #honeybeevenomoriginal #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #amyramar
#sayajualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #jual
#jualanku #shoppingonline
#bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah
#brunei #bazarniagaonline #chefkeknis #bisnesonline
#ruangrezekihanania #muamalaysia

1๐Ÿ’ฌ

@zalikha_zainal
Selamat ptg uollsss .
.
My fav serum โค๏ธ
Honey Bee Lina Nafura Ahmad ๐Ÿ˜
Serum honey bee ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ Serum lagi cepat bertidak. Sebab dia sejenis cecair yg terus meresap masuk ke dalam kulit. Kenapa saya cakap serum lebih cepat bertindak. Sebabnya serum ni diciptakan utk terus masuk jauh ke dalam kulit utk mberikan nutrisi yg diperlukan oleh kulit.
.
So kelebihan serum honey bee ini ialah Melembabkan serta melindungi kulit dariada menjadi kusam, mencerahkan dan memutihkan kulit wajah agar lebih berseri, memudarkan jeragat dan menjadikan kulit lebih halus, menghilangkan parut di wajah,menegangkan kulit wajah dan menghilangkan kedutan wajah,menjadikan makeup tahan lebih lama, mengecilkan liang pori, menghilangkan whitehead & blackhead, mengawal minyak di muka.
.
.
Nak order whtatsapp je terus..
01132633749 -sha
.
.
#hbv #honeybeevenomnafura #honeybeevenommultisolutioncream #nafura #honeybeeserum #hbvoriginal #honeybeevenomoriginal #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #amyramar
#sayajualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #jual
#jualanku #shoppingonline
#bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah
#brunei #bazarniagaonline #chefkeknis #bisnesonline
#ruangrezekihanania #muamalaysia

1๐Ÿ’ฌ

Bila dh ada pelembab, serum pun kena la ada syg. Baru sehati sejiwa โค๏ธ.
.
.
.
Nampak biasa2 serum ni tapi tugas dia merawat dan melembabkan kulit kita dari dalam tau, kalau pakai pelembab je dia just meresap lapisan kulit luar shaja. So, serum ni pentinggg dan kesan dia akan kebaboom bila dipakai bersama pelembab ๐Ÿ‘๐Ÿผ.
.
.
Nak kulit cantik dan sihat 2 benda ni wajib ada on your daily routine okay.
.
Nak order whtatsapp je terus..
01132633749 -sha .
.
#hbv #honeybeevenomnafura #honeybeevenommultisolutioncream #nafura #honeybeeserum #hbvoriginal #honeybeevenomoriginal #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #amyramar
#sayajualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #jual
#jualanku #shoppingonline
#bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah
#brunei #bazarniagaonline #chefkeknis #bisnesonline
#ruangrezekihanania #muamalaysia

4๐Ÿ’ฌ

nafura Honey Bee Cream ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
.
Meh sis nak bgtau kandungan apa dalam HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
1) bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
2) honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
3) vitamin c- skin brilliance
4) collagen- untuk kulit yg anjal
5) hyaluronic acid-melembapkan kulit
.
So yg mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah boleh treat skali minor skin problems
.
Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? ๐Ÿ sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen , Propolis, Vitamin C,Asid Hyaluronic . semua kandungan nye macam magik coktail untuk buat kulit kita lembab , bermaya dan bersinar lepas pakai.
.
Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. kesan jerawat pun senang pudar.
.
5% Bee Venom kandungan ye yang sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran
.
Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba . .
Nak order whtatsapp je terus..
01132633749 -sha
.
.
#hbv #honeybeevenomnafura #honeybeevenommultisolutioncream #nafura #honeybeeserum #hbvoriginal #honeybeevenomoriginal #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #amyramar
#sayajualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #jual
#jualanku #shoppingonline
#bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah
#brunei #bazarniagaonline #chefkeknis #bisnesonline
#ruangrezekihanania #muamalaysia

0๐Ÿ’ฌ

RESTOK!!! nafura Honey Bee Cream ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
.
Meh sis nak bgtau kandungan apa dalam HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
1) bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
2) honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
3) vitamin c- skin brilliance
4) collagen- untuk kulit yg anjal
5) hyaluronic acid-melembapkan kulit
.
So yg mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah boleh treat skali minor skin problems
.
Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? ๐Ÿ sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen , Propolis, Vitamin C,Asid Hyaluronic . semua kandungan nye macam magik coktail untuk buat kulit kita lembab , bermaya dan bersinar lepas pakai.
.
Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. kesan jerawat pun senang pudar.
.
5% Bee Venom kandungan ye yang sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran
.
Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba . .
Nak order whtatsapp je terus..
01132633749 -sha
.
.
#hbv #honeybeevenomnafura #honeybeevenommultisolutioncream #nafura #honeybeeserum #hbvoriginal #honeybeevenomoriginal #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #amyramar
#sayajualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #jual
#jualanku #shoppingonline
#bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah
#brunei #bazarniagaonline #chefkeknis #bisnesonline
#ruangrezekihanania #muamalaysia

1๐Ÿ’ฌ

COMBO SET UNTUK KULIT BERMINYAK & SENSITIF
Ready stok
Free postage + free gift .
.

Tahan 2-3 bulan penggunaan .
Set 4 in 1 ๐Ÿ‘cleanser ๐Ÿ‘serum
๐Ÿ‘pelembab alaska ๐Ÿ‘fixing mist spray
๐Ÿ‘free dexandra mini(random)
.
Berminat nak order?
Whatsapp 01132633749 -sha
.
.
.
. .
#hbv #honeybeevenomnafura #honeybeevenommultisolutioncream #nafura #honeybeeserum #hbvoriginal #honeybeevenomoriginal #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #amyramar
#sayajualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #jual
#jualanku #shoppingonline
#bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah
#brunei #bazarniagaonline #chefkeknis #bisnesonline
#ruangrezekihanania #muamalaysia

1๐Ÿ’ฌ