#CoQ10

Assalamualaikum dan Hye 😉
.
.
COQ-TROL PLUS ni merupakan suplemen lama yang telah di"upgrade" kan oleh Shaklee. .
.
Sedikit FAKTA tentang COQ-TROL PLUS:
.
🌸 Coq10 ni adalah sejenis zat makanan larut lemak yang semulajadi dah ada dalam badan manusia. .
🌸 Coq10 ni banyak dijumpai dalam mitokondria, iaitu penjana tenaga untuk sel. .
🌸 Coq10 ni merupakan antioksida dan menjadi komponen penting kepada beberapa aktiviti berkaitan metabolisme tenaga. .
🌸 Coq10 ni bukan sejenis vitamin, mineral atau hormon. .
🌸 Coq10 ni lebih banyak dijumpai di dalam jantung, hati, peparu dan buah pinggang.
.
.
Antara KELEBIHAN COQ-TROL PLUS:
.
🍇 Membantu menguatkan otot jantung. .
🍇 Membantu peredaran darah menjadi lebih sihat. .
🍇 Mengurangkan risiko penyakit jantung. .
🍇 Memberikan tahap tenaga yang lebih baik bagi mereka yang mengambil statin. .
🍇 Membantu mencegah migrain. .
🍇 Membantu merendahkan tekanan darah tinggi. .
🍇 Membantu mengurangkan keradangan/alergik.
🍇 Melambatkan perkembangan penyakit Parkinson. .
.
Pengalaman Hanna dan suami sendiri, bila amik Coq-Trol Plus ni, badan memang sangat BERTENAGA 💪💪💪
.
So, sangat sesuai lah diambil oleh students dan juga anda yang bekerja..
.
Nak dapatkan harga istimewa atau nak tau sebarang details??
.
Wassap je Hanna ye.. Special for my customer 😉
.
.
YOUR HEALTH CONSULTANT,
HANNA
011-14319970

#shakleepuchong
#shakleepuchongutama
#shakleebukitpuchong
#shakleesungaibuloh
#shakleepayajaras
#shakleeputrajaya
#coqtrolplus
#coq10
#rawatjantung
#setkesuburan

0💬

#FountainOfYouth: #Ubiquinol is a form of #CoQ10 that is easy for the body to absorb. Good for #HeartHealth .

#Bluebonnet Ubiquinol
#NonGMO
#HellNoGMO
#NoFrankenfoods

0💬

Loading...

What your weekend is for.

2💬

Makin telan makin rasa effectnya.
Baru 3 hari
Rasa tak caya pun ada
Baru 6 biji kot

Serius
Lain macam feeling dia

Oklah.
Lagi satu rahsia fabulous at forty!! Nak try klik link ni www.wasap.my/60162178789/coqtrol

#CoqtrolBest
#coq10 #coqtrol #antioxidants #cantik #shakleecyberjaya #shakleeputrajaya #shaklee #kulitcantiksehat #kulitkusam

0💬

Loading...

Made in the U.K.
100%natural
Organic

Get the glow you always wanted
Get rid of blocked pores
Purify your skin

Win win win
1)follow
2)like
2)tag 2friends
Winner will be announced soon

4💬

Липоевая кислота .Урок 3
1.Здравствуйте, драгоценные изумруды моего сердца, да не кончится никогда вода в вашем сливном бочке! После победы в Первой Зомби-войне с адскими Радикалами, Липо и Диби приобрели себе четверо друзей, с которыми они переписываются в whatsapp, едят в одной столовой, ходят в одну тренажерку и закупаются на всю неделю продуктами в Самбери и Светофоре и голосуют на одном избирательном участке. Они настолько тесно сотрудничали друг с другом, что создали свою собственную Антиоксидантную Сеть. В ней теперь Липо(липоевая кислота) и Диби(дигидролипоевая), витамин С, Витамин Е, глутатион, и даже Со Q10.Когда функционирует эта революционная ячейка, наш организм защищен от свободных Радикалов. Часто члены Сети могут взаимно заменяться: но все же защита сильнее, когда они все вместе. Тк свободные Радикалы возникают постоянно, вести борьбу с ними надо тоже регулярно. Например, повреждение в липидном слое мембраны сегодня останавливает витамин Е, при этом Свободный Радикал отнимает у него криптовалюту (электрон) при этом вит Е сам окисляется до состояния Радикала(это такой хитрый ход, чтобы обмануть противника, прикинуться дохлым и вонючим!)И тут вит С делится с «радикальным» вит Е своей криптовалютой (электроном) , становится «радикальным» вит С, тк у него нет уже криптовалюты(нет электрона).#липоеваякислота #трансформатор #свободныерадикалы #витамиС#витамиеЕ#глютатион#coQ10#Пинтосевич

1💬

It may be Saturday but I’ve got big goals and this is going to give me all day clean energy #B12 #CoQ10 #5HTP #garciniacambogia #awesomeness

1💬

Loading...

So this arrived this morning! I’ve read a bit about this and am looking forward to incorporating this into my daily vitamin intake to try and help with the quality of my eggs. Studies have shown that the presence of coenzyme Q10 in the cell membrane may help reduce cell and DNA damage caused by free radicals, which has been shown to reduce blood pressure and improve egg health, sperm health and in turn embryo quality. As you all probably know who are following my journey, I am at the stage where I will try anything and everything to help with my egg quality especially as my fertility diagnosis is low AMH and low follicle count!!! #healthyeggs #eggs #fertility #coQ10 #vitamins #minerals #antioxidants #energy #cells #ivf #ivfdiet #ivf2018 #ivfjourney #ivfsuccess #ivfpregnancy #ttc #ttc2018 #ttcjourney #ttcjourney

9💬

Shopping time...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Belanja... #coq10 sambil layang cerita kat fb #kekasihpaksarela .
.
.
.
.
.
Korang kena order #coqtrolplus sebab??? #terbaikkkk .
Call or text or dm me at 0175836865 now!

0💬

AWAS!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
Belanja... #coq10 sambil layang cerita kat fb #kekasihpaksarela .
.
.
.
.
.
Korang kena order #coqtrolplus sebab??? #terbaikkkk .
Call or text or dm me at 0175836865 now!

0💬

Loading...

Belanja... #coq10 sambil layang cerita kat fb #kekasihpaksarela .
.
.
.
.
.
Korang kena order #coqtrolplus sebab??? #terbaikkkk .
Call or text or dm me at 0175836865 now!

1💬

Our CO-Q-10 in the bottle! 😁 See the lovely red colour? It comes from various herbs and botanicals that enhance the utilisation of ubiquinone.

1💬

On Co Q10 and not feeling the benefits? I take this instead now. Ubiquinol is the reduced and active free radical quencher of Co Q10, effectively mopping them up and lowering inflammation within the body.
NOTE : for antibiotic folk,do not take whilst on Malarone as it can reduce the drug’s effectiveness.
DISCLAIMER: This is not nutritional advice,just an image of something that I take and find helpful (I’ve been getting a bit of stick on FB recently for sharing an image, and some people wrongfully jumping to the conclusion that I’m encouraging people to do(or not do in that instance!) certain things. This is not,and never has been the case ✊) #coq10 #lymedisease #recovery

2💬

Loading...

Supplimen hebat seakan VIVIX tapi lebih mampu Milik!

Kita selalu tengok badan kita membesar je. Tapi cukup sihat ke dalamannya.. rupanya si kecil CoQ10 ni penting sangat2.
. [+] Dalam badan kita ada berjuta sel2 comel. [+] Dalam sel ada mitochondria (yang merah) banyak. Berfungsi sebagai janakuasa tenaga bagi setiap sel. [+] Dalam mitochondria nilah ada CoQ10 iaitu "spark plug" sel kita untuk hasilkan tenaga

Bayangkan kereta kalau tak ada spark plug, kereta tak boleh start. Badan kita pun macam tu, akan kurang jana tenaga. .

Badan kita memang hasilkan sendiri CoQ10 ni tapi start umur 20an je production dah menurun. Kita perlu backup untuk pastikan jantung kita berjalan lancar.

Jangan main2 tau kurang CoQ10 [+] sebabkan peradaran darah kurang lancar dan oksigen tidak sampai pada sel dan organ
[+] gangguan kesuburan
[+] kulit terdedah dan teroksida
[+] risiko penyakit lupa
Azy dah grab. Mau tak nak cergas. Mak anak 4 oii. Takde Pembantu lemau badan😅

Yang Rasa vivix sangat ekslusif boleh grab Coq-Trol plus
Jom.013-3483318

#coq10
#enzyme
#vivix
#mitokondria
#coqtropplus
#vitamintenaga
#subur
#untuklelaki
#lelakigagah
#wanitakuat
#cergas
#selsihat
#darahmerah
#hamil
#pantang
#terapiinstagram
#awetmuda
#badansihat
#supplimensihat
#natural
#shakleepuncakalam

3💬

Supplimen hebat seakan VIVIX tapi lebih mampu Milik!

Kita selalu tengok badan kita membesar je. Tapi cukup sihat ke dalamannya.. rupanya si kecil CoQ10 ni penting sangat2.
. [+] Dalam badan kita ada berjuta sel2 comel. [+] Dalam sel ada mitochondria (yang merah) banyak. Berfungsi sebagai janakuasa tenaga bagi setiap sel. [+] Dalam mitochondria nilah ada CoQ10 iaitu "spark plug" sel kita untuk hasilkan tenaga

Bayangkan kereta kalau tak ada spark plug, kereta tak boleh start. Badan kita pun macam tu, akan kurang jana tenaga. .

Badan kita memang hasilkan sendiri CoQ10 ni tapi start umur 20an je production dah menurun. Kita perlu backup untuk pastikan jantung kita berjalan lancar.

Jangan main2 tau kurang CoQ10 [+] sebabkan peradaran darah kurang lancar dan oksigen tidak sampai pada sel dan organ
[+] gangguan kesuburan
[+] kulit terdedah dan teroksida
[+] risiko penyakit lupa
Azy dah grab. Mau tak nak cergas. Mak anak 4 oii. Takde Pembantu lemau badan😅

Yang Rasa vivix sangat ekslusif boleh grab Coq-Trol plus
Jom.013-3483318

#coq10
#enzyme
#vivix
#mitokondria
#coqtropplus
#vitamintenaga
#subur
#untuklelaki
#lelakigagah
#wanitakuat
#cergas
#selsihat
#darahmerah
#hamil
#pantang
#terapiinstagram
#awetmuda
#badansihat
#supplimensihat
#natural
#shakleepuncakalam

0💬

Supplimen hebat seakan VIVIX tapi lebih mampu Milik!

Kita selalu tengok badan kita membesar je. Tapi cukup sihat ke dalamannya.. rupanya si kecil CoQ10 ni penting sangat2.
. [+] Dalam badan kita ada berjuta sel2 comel. [+] Dalam sel ada mitochondria (yang merah) banyak. Berfungsi sebagai janakuasa tenaga bagi setiap sel. [+] Dalam mitochondria nilah ada CoQ10 iaitu "spark plug" sel kita untuk hasilkan tenaga

Bayangkan kereta kalau tak ada spark plug, kereta tak boleh start. Badan kita pun macam tu, akan kurang jana tenaga. .

Badan kita memang hasilkan sendiri CoQ10 ni tapi start umur 20an je production dah menurun. Kita perlu backup untuk pastikan jantung kita berjalan lancar.

Jangan main2 tau kurang CoQ10 [+] sebabkan peradaran darah kurang lancar dan oksigen tidak sampai pada sel dan organ
[+] gangguan kesuburan
[+] kulit terdedah dan teroksida
[+] risiko penyakit lupa
Azy dah grab. Mau tak nak cergas. Mak anak 4 oii. Takde Pembantu lemau badan😅

Yang Rasa vivix sangat ekslusif boleh grab Coq-Trol plus
Jom.013-3483318

#coq10
#enzyme
#vivix
#mitokondria
#coqtropplus
#vitamintenaga
#subur
#untuklelaki
#lelakigagah
#wanitakuat
#cergas
#selsihat
#darahmerah
#hamil
#pantang
#terapiinstagram
#awetmuda
#badansihat
#supplimensihat
#natural
#shakleepuncakalam

0💬

Loading...

NOW THATS WHAT IM TALKIN' BOUT' Co Enzyme Q10 is a naturally occurring enzyme that your body produces. It can assist with circulation, strengthen heart muscle, provides energy to blood cells, inhibits production of bad ldl cholesterol and much much more! As we age our body's Q10 production slowly reduces and this is where supplementation can assist. So If you are into fitness, running or over 40+ years Q10 may be able to help you in many ways. Most Q10's are oil based and generally poorly absorbed! The featured Q10 product here is manufactured using Micelle technology making it totally soluble therefore enhancing its absorption capabilities by a clinically trialled +460% over oil based product. There you have the facts about Q10. #running #runnerscommunity #runnersofinstagram #cardio #heartmuscle #hearthealth #ldlcholesterol #cholesterol #cholesterolfree #fitness #coq10 #coenzyme #coenzymeq10

0💬

สินค้าแนะนำค่าา จาก Bioglan “ Status Guard Forte CoQ10 150mg Zinc + Vitamin E”
.
.
สำหรับผู้ที่อยากบำรุงหัวใจหรือหลอดเลือดให้เลือดสูบฉีดไหลเวียนดีค่ะ ยิ่งบางท่านลดคอเลสเตอรอลหรือควบคุมคอเลสเตอรอลเคร่งครัดจนร่างกายขาด CoQ10ค่ะ ซึ่งมีผลโดยตรงกับการทำงานของหัวใจ😊
.
วิตามิน E และ Zinc เป็นตัว antioxidant ที่สำคัญ เพราะบางครั้งร่างกายเกิดภาวะ oxidative stress จากที่ร่างกายมีสารอนุมูลอิสระเข้าไปทำลายเนื่อเยื่อและระบบการทำงานของร่างกาย อาจเกิดจากการติดโรค การอักเสบต่างๆ เราจึงต้องรับ antioxidant เข้าไปช่วยค่ะ
.
ประกอบด้วย CoQ10 150mg
natural Vitamin E 134.2 mg
Zinc 14mg
.
.
ทานเพียงวันละ 1 เม็ด มี60 ในกระปุกค่ะ ราคา 2,290 บาท
.
สนใจสอบถามได้นะคะ
.
#วิตามิน #โรคหัวใจ #หลอดเลือด #vitaminthailand #วิตามินออสเตรเลีย #coQ10 #coenzymeq10

0💬

NOW THATS WHAT IM TALKIN' BOUT' Co Enzyme Q10 is a naturally occurring enzyme that your body produces. It can assist with circulation, strengthen heart muscle, provides energy to blood cells, inhibits production of bad ldl cholesterol and much much more! As we age our body's Q10 production slowly reduces and this is where supplementation can assist. So If you are into fitness, running or over 40+ years Q10 may be able to help you in many ways. Most Q10's are oil based and generally poorly absorbed! The featured Q10 product here is manufactured using Micelle technology making it totally soluble therefore enhancing its absorption capabilities by a clinically trialled +460% over oil based product. There you have the facts about Q10. #running #runnerscommunity #runnersofinstagram #cardio #heartmuscle #hearthealth #ldlcholesterol #cholesterol #cholesterolfree #fitness #coq10 #coenzyme #coenzymeq10

0💬

#CoQ10 (30 softgel capsules)
Complements a healthy diet
Helps boost absorption and bioavailability
Helps enzymes work to digest food and perform other body processes
Helps protect the heart and skeletal muscles
Acts as an antioxidant and free radical scavenger
Helps protect the body from damage caused by harmful molecules
Helps control high blood pressure
Helps protect the heart from disease
Helps enhance immune system function
Helps provide an energy boost for people dealing with fatigue
Helps reduce high cholesterole levels in the blood
Helps stabilize blood sugar levels of diabetic people
Helps promote oral health
Helps slow down dementia progression
Helps increase sperm count and motility
Helps prevent migraine headaches
Helps assist in the treatment of cancer or the protection of organs from toxic chemotherapy drugs
Helps promote weight loss

GET YOUR NLIGHTEN, NHANCE, NBODY, & NCHANT PRODUCTS NOW!
SEND ME A PRIVATE MESSAGE
OR REACH ME THRU 09493736287

#theWIZARDS #nlighten #nhance #nbody #nchant #nworld #antiaging #supplements #morningregimen #nhancecoq10 #nhancevitamins #nhancesupplements #nlightencoq10 #nlightensupplements #nlightenvitamins

All natural ingredients, botanical extracts ( cosmetics only ) and safe to use, however, we suggest to consult your physician and show the label of our products for their recommendation

DISCLAIMER: This literature/marketing tool is not an official publication of ALPHANETWORLD CORPORATION. This literature/marketing tool is designed for (James Patrick B. Aguilar). Photo credits to the owner

0💬

#CoQ10 (30 softgel capsules)
Complements a healthy diet
Helps boost absorption and bioavailability
Helps enzymes work to digest food and perform other body processes
Helps protect the heart and skeletal muscles
Acts as an antioxidant and free radical scavenger
Helps protect the body from damage caused by harmful molecules
Helps control high blood pressure
Helps protect the heart from disease
Helps enhance immune system function
Helps provide an energy boost for people dealing with fatigue
Helps reduce high cholesterole levels in the blood
Helps stabilize blood sugar levels of diabetic people
Helps promote oral health
Helps slow down dementia progression
Helps increase sperm count and motility
Helps prevent migraine headaches
Helps assist in the treatment of cancer or the protection of organs from toxic chemotherapy drugs
Helps promote weight loss

GET YOUR NLIGHTEN, NHANCE, NBODY, & NCHANT PRODUCTS NOW!
SEND ME A PRIVATE MESSAGE
OR REACH ME THRU 09493736287

#theWIZARDS #nlighten #nhance #nbody #nchant #nworld #antiaging #supplements #morningregimen #nhancecoq10 #nhancevitamins #nhancesupplements #nlightencoq10 #nlightensupplements #nlightenvitamins

All natural ingredients, botanical extracts ( cosmetics only ) and safe to use, however, we suggest to consult your physician and show the label of our products for their recommendation

DISCLAIMER: This literature/marketing tool is not an official publication of ALPHANETWORLD CORPORATION. This literature/marketing tool is designed for (James Patrick B. Aguilar). Photo credits to the owner

1💬

My current Fave's ✔️Perk! Skin Stick (great for soothing headaches)
✔️fauxpology Snarky (Exfoliate, moisturize skin in shower) ✔️Caffinated Lip Balm
(For the perfect pucker)
✔️Impish Eyes
(Adding CoQ10, Aloe, and more to those eyes: de-puffing, reducing fine lines & wrinkles)
✔️Hot & Gold firming face mask infused with colloidal gold for a hydrating, firming feel. ✔️Snow and Tell Brightening Moisturizer
Whats your go to routine? #loveyourskin #poshboss #perfectlyposh #skincare #pamper #pamperingproducts #madeintheusa #face #faceroutine #skincareroutine #skinsticks #snarkybars #facemasks #gold #eyecream #CoQ10 #aloe #soothe #sheabutter

1💬

Buat mereka yang sedang berusaha untuk timang cahaya mata, cubalah coq-trol ni.
Berdesup perginya terus ke ovum. Boleh di makan oleh suami dan isteri.
#coq10 #ttc #setkesuburanshaklee #nakhamil #tenagasel
wasap #ciksu_0129645614

0💬

KENAPA PERLU COQ10?
. 🔥 Bagi kekal tenaga, memang energy booster power
. 🔥 Memperbaiki kitaran darah
. 🔥 Meningkatkan kesuburan (mau ada 2018 baby kena makan ni 😅, bgs untuk laki bini) 🔥 Cantikkan kulit (inilah ni uv protector yang boleh ditelan 💃🏻
. 🔥 Bagus untuk ketajaman minda.
.
Macam mana nak order?
.
Link Whastapp ada di BIO atau DM @sihat_itu_cantik
.
#KotaKinabalu #Sabah #BazarPakNil #PengedarShakleeSabah #pengedarshakleekotakunabalu #ShakleeKK #shakleekotakinabalu #kkcity
#shakleepapar #sembulan #Megalong #vitaminmengandung #donggongon #
#Putatan #vivixshaklee #vitamintambahdarah
#Promoshaklee #Vitaminotakcergas
#ejenshaklee #OmegaGuard #GLA #CoQ10 #buasir#setkulitshaklee#VitaminE #VitaminC

1💬

Healthy Care CoEnzyme Q10 150mg 100 Capsules (100เม็ด) #q10 #วิตามินเสริม #วิตามินเสริมอาหาร #คิวเทน #คิวเท็น #ดีต่อหัวใจ #healthycare #healthycarecoq10 #healthycarecoenzyme #coq10 #สินค้าสำหรับแม่ #อาหารเสริมผู้ใหญ่ #พรีออเด้อจากออสเตรเลีย #พรีออเด้อออสเตรเลีย #บายออสเตรเลีย #buyaustralia

0💬