#Giveaway

Congrats to @mandyidol 🙆‍♀️ She Wore it to Win it by rocking her @xtend_barre gear in our Sweat class yesterday!

Congrats!!!! Stop by the front desk the next time you're in the studio, we've got a prize for you! 🛍️

1💬

GIVEAWAY ALERT!
Want to win this stunning Sacred Geometry handmade necklace by @anniskreativ?
Follow @anniskreativ, follow me, and tag three friends who love jewellery as much as you.

@anniskreativ is a jewellery designer and macrame artist from Vienna who harbours boundless creativity.

Contest is only open to residents of Dubai and Bahrain, and ends on February 3rd. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#dubai #bahrain #outdoors #sacredgeometry #dubaibloggers #dubaiinfluencer #bahrainbloggers #instagood #sky #blue #colours #floweroflife #fitfam #dubaifashion #gcc #outdoorphotography #competition #instagiveaway #tagsomeone #giveaway #bahrainoursyours #igersbahrain #win #pendant

0💬

Patiently waiting forthst email from @tigerstonefx so I can finally get the mask and start my cosplay 😭

1💬

Loading...

Hello my friends, 💐💐 Happy Valentine’s Day 💐💐 Welcome to join our new co-giveaway by @Kawaiimoristore and @lealolly 🌹 🎁 The prize is a bow skirt model wearing. Total 3 winners, 1 picked by @kawaiimoristore Instagram, 1 picked by @lealolly on Instagram, 1 picked by rafflecopter: https://goo.gl/HySEot

Codes 👇
🌟 VT5: $5 off on $50
🌟 VT10: $10 off on $80 💋 Order at 30$ get #Freeshippingworldwide! ✨ Rules of Instagram ✨
💗 Follow @Kawaiimoristore and @lealolly
💗 Like + Tag 3 friends in comment
💗 Repost with hashtag #kmsbowskirtgiveaway
💗 Giveaway ends on Feb. 7th
💗 For public account only
💗 More entries here: https://goo.gl/HySEot
Good luck to everyone <3

Tip: Winners have to keep the giveaway post until you finish a review for our product prize, if you don’t agree with this please do not enter, thanks for your kindness.

1💬

CONTEST ALERT‼️
Okay so, as promised at first five hundred followers, I am giving away a ck directly imported perfume for free (worth ₹2399/-)
Steps to participate in the giveaway-
1- Follow the page @lifestyle.shopper
2- Must put up a story from your account of the page and tag the same.
3- and dm done!
WINNER SHALL BE CHOSEN AND THE RESULTS WILL BE ANNOUNCED ON THE 26th January at 11 a.m
TRY YOUR LUCK GUYS!!
#giveaway #luck #ck #lifestyle.shoppers #perfumes

0💬

Black Always!🖤 #giveaway
Caption This In The Comments Below!
Best Captions Get To Win This Outfit!
Tag Your Fashion Idol And Your Shopaholic Friends!
Entries Shut Wednesday Midnight!
@vogue__mermaid wearing Missa More's Tee and Palazzo!
Shop This and Everything Else On Sale!
15% Further Discounts On Online Payments!
Shop The Link In Our Bio @missa_more_clothing
#missamore #missamoregetaway #giveaway #travel #style #blogger #ootd #ootn #vogue #voguish #shopping #shop #onlineshopping #retailtherapy #shoptillyoudrop #stylist #stylediaries #slayallday #slay #shoppingaddict #instastyle #styleblogger
#whatiwore

0💬

Loading...

It's a chance to win a lavish Sunday brunch, follow us on Instagram. #followforfollow #like4like #giveaway #followtowin

0💬

OMG! @iphonexfre_giveaway has a bunch of extra iphone X, IPHONE X and they are giving away 99 + for free! 📲
Click the link un @iphonexfre_giveaway bio and follow the instrutions before it's too late!
🔥
@iphonexfre_giveaway 📲 @iphonexfre_giveaway 📲 @iphonexfre_giveaway 📲 @iphonexfre_giveaway 📲
🔥
Hurry before they are gone! The supply is límites 💝
.
.
.
.
. .
. #iphonex#iphone8#instagiveaway#free#swag#iphone7plus#newiphone#iphonegiveaway#appleiphone#freeiphone#apple#teamiphone#kardashian#follow4follow#giveaway#iphonefree..

0💬

Loading...

Nak cari iPhone murah tapi original ? syu ada jalan penyelesaiannya 😏 awak-awak semua boleh lah tengok satu ig ni . memang terbaekk 👍 @asas.gadget ada macam ii pilihan 😻 korang pilih je lah iPhone apa korang nak . semua ada . lagipun diorang ada buat giveaway tau korang ! @asas.gadget @asas.gadget @asas.gadget .
.
.
Nak tahu tak kenapa syu nak sangat menang giveaway ni ? boleh dikatakan banyak sebab 😭 antaranya syu sebernanya jujur ni jujur 😂 syu sebernanya selama ni guna phone mama syu sendiri . actually selama syu hidup dah 14 tahun nak masuk 15 tahun tak pernah ada phone sendiri 😲 betul syu tak tipu . selama ni syu guna phone mak syu . kadang-kadang ada jugak lah kasihan tengok my mom 😢 ye lah sebab syu sekarang form 3 so banyak ah syu nak search , syu nak tanya kawan syu , nak buat kerja khusus . macam-macam lah . so my mom susah nak tengok phone sendiri . syu memang amat memerlukan . secondly why I choose iPhone ? because iPhone ni ruang dia besar . so syu nak buat kerja syu senang lah . boleh download macam-macam antaranya powerpoint , google slide and others untuk syu belajar . so syu harap sangat yang syu dapat menang giveaway ni . insyaallah syu akan belajar rajin-rajin sampai syu berjaya 😙 doakan ya !
#giveaway
#always support @asas.gadget

0💬

#repost @ijoyglobal
• • •
1 day left‼️
IJOY Diamond PD270 Kit Giveaway continues!
Rules to enter:
1. Must be a fan of @ijoyglobal & @heavengiftscom
2. Tag 3 of your best vape friends
3. Comment which color you wanna win most from the pic (more colors of Diamond will be available to order soon )
Note:
1. You must have the legal age to vape in your country.
2. No repeated entries.
We'll announce the 18 winners on Jan 24.
Good luck!
Keep Calm & Vape On.
#diamondpd270kit
#ijoy #vapegiveaway #ijoydiamond #vape #vapelife #vapeporn #vapelyfe #vapefam #vapeon #vaping #vapor #vapedaily #vaporwave #cloudchaser #vapelove #vaper #vapepics #vaporizer #vapers #vapeshop #cloudchasing #vapefamily #vapes #vapefamous #squonk #Squonker #giveaway

1💬

.
The purpose of this post is to help you generate leads online.
.
The process is actually quite simple.
Tge first thing you have to do is find something to give away.
Whatever you do, don't advertise YOUR business opportunity.
That's what everyone else is doing and it doesn't work.
Instead, create a Free report, a white paper, a video boot camp, a PDF file, a product sample, a webinar, or anything else with a high perceived value.
Give away something, that you created, so it positions and brands you as a leader.
JUST REMEMBER - your goal is to generate a lead first, not try to make a sale.
.
.
Tag A Friend You Want To See It. Follow Me Here For More @RafalBizz
.
.
Visit The Website And Stop Wondering If It Works - Because It DOES✌️
.
.
👉Read👍Join✌️Grow💖 .
.
#action #goals #leads #Leadership #Success #passion #results #PassiveIncome #giveaway #Business #marketing

1💬

Loading...

Free to join free clasic gears for followers !GE OPEN #division #xbox #xbox1 #twitch #twitchtv #live #follow #game #giveaway #love #tv #viewers

0💬

✨G I V E A W A Y✨
- - - -
Find light in the beautiful sea, I choose to be happy - - - You and I, you and I, we’re like diamonds in the sky - - - -
Is it just me or am I seeing diamonds everywhere these days??? Maybe I’m blinded by the snow light but nevertheless YOU can WIN this geometric shelf from Lovely Nova and have your home shine bright like a 💎 🌿
TO ENTER
1. Like @diymom.ca and @lovelynovadesign On Instagram
2. Like this photo
3. Tag a friend who would also like to win this shelf (separate comments please) extra tags equal extra entries *FIVE* bonus entries when you share this post on your stories!
4. To double your chances of winning, head over to our Facebook page @diymom.ca and follow the steps there! 🌿
Contest runs until Friday January 27th at 8pm AST
Winner will be drawn at random and announced here on this post & in our insta stories 🌿
#giveaway #interiodecor #shelf #geometrical #geometricalshelf #geometricshelves #diamondshelf #geometricaldesign #interiordesign #interior #diamond #halifax #diymom #win #contest #contestgram #decor #homedecor #myhome #mystyle #bohostyle #bohohome #design #style #hometrend #wallshelf #wallart 🌿
*Per Facebook and Instagram rules, we must mention that this is in no way sponsored, administered, or associated with Instagram Inc. By entering, entrants confirm that they are 13 years of age or older, release Instagram/ Facebook of responsibility, and agree to Instagram / Facebook terms of use. No purchase required and void where prohibited by law.

0💬

Loading...

🔱Giveaway Time! 🔱Like and tag two friends who are doing keto or drink bulletproof style coffees, and the winner and their friends will get a four pack of our Ambrotos. #giveaway #tagafriend #ketogenic #americasfinestcoldbrew

0💬

OMG! @iphonexfre_giveaway has a bunch of extra iphone X, IPHONE X and they are giving away 99 + for free! 📲
Click the link un @iphonexfre_giveaway bio and follow the instrutions before it's too late!
🔥
@iphonexfre_giveaway 📲 @iphonexfre_giveaway 📲 @iphonexfre_giveaway 📲 @iphonexfre_giveaway 📲
🔥
Hurry before they are gone! The supply is límites 💝
.
.
.
.
. .
. #iphonex#iphone8#instagiveaway#free#swag#iphone7plus#newiphone#iphonegiveaway#appleiphone#freeiphone#apple#teamiphone#kardashian#follow4follow#giveaway#iphonefree..

0💬

Loading...

Nak cari iPhone murah tapi original ? syu ada jalan penyelesaiannya 😏 awak-awak semua boleh lah tengok satu ig ni . memang terbaekk 👍 @asas.gadget ada macam ii pilihan 😻 korang pilih je lah iPhone apa korang nak . semua ada . lagipun diorang ada buat giveaway tau korang ! @asas.gadget @asas.gadget @asas.gadget .
.
.
Nak tahu tak kenapa syu nak sangat menang giveaway ni ? boleh dikatakan banyak sebab 😭 antaranya syu sebernanya jujur ni jujur 😂 syu sebernanya selama ni guna phone mama syu sendiri . actually selama syu hidup dah 14 tahun nak masuk 15 tahun tak pernah ada phone sendiri 😲 betul syu tak tipu . selama ni syu guna phone mak syu . kadang-kadang ada jugak lah kasihan tengok my mom 😢 ye lah sebab syu sekarang form 3 so banyak ah syu nak search , syu nak tanya kawan syu , nak buat kerja khusus . macam-macam lah . so my mom susah nak tengok phone sendiri . syu memang amat memerlukan . secondly why I choose iPhone ? because iPhone ni ruang dia besar . so syu nak buat kerja syu senang lah . boleh download macam-macam antaranya powerpoint , google slide and others untuk syu belajar . so syu harap sangat yang syu dapat menang giveaway ni . insyaallah syu akan belajar rajin-rajin sampai syu berjaya 😙 doakan ya !
#giveaway
#always support @asas.gadget

0💬

Hey foodies!! We i.e. @shefcreations & @thetechnifoodie have brought "THE GRAND GIVEAWAY" as its time to give back the love u all have showered on us!! 🔥💚
This giveaway is for
#CHANDIGARH
# DELHI
#BANGALORE
So Following are the rules for participating in the giveaway!! (u need to perform this giveaway rules on BOTH THE HOSTS post)
1) Follow both i.e. @shefcreations & @thetechnifoodie!! The giveaway Hosts!! 2) Follow all our 5 sponsors i.e. @sameoldplace32 @al.lazeezo @rimsforks @mustardcafe @clashofsnacks
3) TAG your FRIENDS & FAMILY members (NO LIMIT) & MAKE SURE they FOLLOW both the HOSTS & ALL THE SPONSORS!! 4) tag your DATE : if u get a chance to go on a date!! Who it would be & why?? (Coz u might win it 😻) 5) SCREENSHOT & put this as your story!! Also, TAG the HOSTS & all the SPONSORS in it!! 6) repost this post!! The Last date for participation is 30th January!! GREATER THE EFFORTS, GREATER WOULD BE THE CHANCES TO WIN!! 😋
To know the no. Of winners u Will have to wait till tomorrow!! (but let me tell u, the no. Is quite huge!!🔥) Poster Design by : @imanuj_singh
#giveaway #thegrandgiveaway #chandigarh #bangalore #delhi #keeptagging #shefcreations #thetechnifoodie #withlove

0💬

Go check out our Facebook group page and page to enter for a chance to win a $20 online store credit!! 😘 #giveaway #handmadejewelry #supportsmallbusiness #spreadthelove

0💬

#Giveaway
.
Dalam rangka awal tahun 2018 dan sebagai bentuk terima kasih kami kepada gentlemen atas dukungannya selama ini. @fablo.footwear mengadakan giveaway dan membagikan hadiah secara cuma-cuma kepada pemenang sob.
.
Hadiah berupa:
- Fablo Footwear seharga 240.000
.
Syarat pemenang, kamu cukup mengikuti 2 step dibawah ini:
1. Follow @fablo.footwear (wajib)
2. Like foto ini, share & mention ke teman” kamu sebanyak mungkin.
.
Pemenang akan dipilih secara random.
Keputusan tim tidak dapat diganggu gugat.
Pemenang akan di umumkan pada tanggal 30 Januari di IG Story, Good Luck sob.
@unbiakoy @ayokadessyana @wijayaadib @ibnuyo @silvina93_

0💬

wtf 😂😂😅 tag a friend ~~~~~~~~~~~~~~
credits: ?? ~~
--------------------
partners:
1. @counterblyatoffensive
2. @csgo.beasts
3. @johnigga
4. maybe you?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ top donations: 1.@lordofmems 2.50€ 2.@csgo.beasts 1€ 3. @jawpercsgo 0.25€ @csgo_sin
------------------------------------------
new giveaway after every 100th followers we get 💪🏻💪🏻
------------------------------------------
ignore 👇🏻 #csgo #counterstrike #globaloffensive #gamer #zeus #counterstrikeglobaloffensive #knives #knife #skins #memes #csgomeme #csmeme #steam #unboxing #memelord #csmemes #giveaways #terrorist #giveaway #sparkles #shooter #csgoknife #valve #gaben #csgoskins #globalelite #csgogiveaway #game #esl #awp

0💬

Want to win your next set for FREE! Here is how to enter! 1️⃣Like the Lash Studio YXE page 2️⃣Share this post to your story 3️⃣Tag your two besties 4️⃣cross your fingers that you win Draw will be done on February 1st!!

1💬

Nak cari iPhone murah tapi original ? syu ada jalan penyelesaiannya 😏 awak-awak semua boleh lah tengok satu ig ni . memang terbaekk 👍 @asas.gadget ada macam ii pilihan 😻 korang pilih je lah iPhone apa korang nak . semua ada . lagipun diorang ada buat giveaway tau korang ! @asas.gadget @asas.gadget @asas.gadget .
.
.
Nak tahu tak kenapa syu nak sangat menang giveaway ni ? boleh dikatakan banyak sebab 😭 antaranya syu sebernanya jujur ni jujur 😂 syu sebernanya selama ni guna phone mama syu sendiri . actually selama syu hidup dah 14 tahun nak masuk 15 tahun tak pernah ada phone sendiri 😲 betul syu tak tipu . selama ni syu guna phone mak syu . kadang-kadang ada jugak lah kasihan tengok my mom 😢 ye lah sebab syu sekarang form 3 so banyak ah syu nak search , syu nak tanya kawan syu , nak buat kerja khusus . macam-macam lah . so my mom susah nak tengok phone sendiri . syu memang amat memerlukan . secondly why I choose iPhone ? because iPhone ni ruang dia besar . so syu nak buat kerja syu senang lah . boleh download macam-macam antaranya powerpoint , google slide and others untuk syu belajar . so syu harap sangat yang syu dapat menang giveaway ni . insyaallah syu akan belajar rajin-rajin sampai syu berjaya 😙 doakan ya !
#giveaway
#always support @asas.gadget

0💬

Jadi gini loh, udah lama ingin punya notebook cantik. Nah, qadarullah, ketemulah sama akun @geesproduction yg pendirinya adalah teman menulis di antologi cerpen kita 5 tahun lalu yah, Kak 😁 *promosiii. Udah lama banget nanya2 mulu tapi gak jadi2. Nah, kehalang sama ongkir yang lumayan loh Solo - Cimahi. Hmm. Asli notebooknya cantik, dan kelihatannya rapi. Semoga benar-benar rapi 😘 Pas ada giveaway gini, beuh, ingiiinnn. Kesempatan emas bangetkan ya? Simple design, but cuteee😍😍 Suka ada rasa ingin memiliki gitulah. *Eh...
Intinya mah meskipun belum bisa ketemu sama produsennya, seengganya bisa ketemu sama hasil karyanya gitulah. Hayuk ikutan, siapa tau kamu beruntung dapetin notebook cantik atau mungkin vektor wajah kita, atau ah lihat aja di akun @geesproduction yaak. Semoga yang disemogakan segera tersemogakan 😂 #GEES2ndANNIV #giveaway
Btw, selamat hari lahir ya GeesProduction, smg semakin produktif, bermanfaat dan barokah. Aamiin.. kapan bisa ketemuuuu hahaha

0💬