#GorgeousbyRCW

Wangian Precious adalah suatu wangian yang sangat hebat, memikat lagi mengoda ,haruman mewah yang tahan lama sepanjang hari membangkitkan keyakinan diri si pemakai, halal diyakini ,sentiasa diingati , suatu kenangan tercipta kerana ia adalah "precious"
Haruman mewah ini adalah dari gabungan istimewa rose, vanilla dan musk suatu haruman yang sentiasa membuatkan setiap jiwa membara menginginkannya😍😍😍😘😘😘❀️❀️❀️ #PreciousbyRCW
.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik ⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume . .
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

2πŸ’¬

Wangian tak dapat dipisahkan dengan kecantikan dan kelengkapan diri seorang wanita. Losyen putih ajaib memberikan wangian yang sama dengan wangian Precious, menambatkan lagi hati si pemakai. Kekalkan wangi dan putih gebu dengan losyen putih ajaib dan perfume Gorgeous juga Precious . .
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

2πŸ’¬

Loading...

.
#Perfume_Gorgeous. Bau manis-manis yang pasti buat si dia cair. Bauan daripada bunga patchouli dan bunga-bungaan menggamit lagi kenangan .
.
.
"SMELL LIKE A STAR"
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

0πŸ’¬

Yes dats GORGEOUS!!!
The smells that will turn mens head....😎
WA now to order 😊
#parfumebycheta
#parfumebyrcw
#gorgeousbycheta
#gorgeousbyrcw
#rozitachewan
#byrcw
#byrcwkl
#byrcwfrombloomesor

0πŸ’¬

Precious, wangian daripada elemen kayu-kayuan semula jadi. Campuran Vanilla, Kasturi dan Bunga Ros.

Menjadikan wangian yang mewah dan segar. Boleh dibawa solat.. ❀️ @rozitachewan1 @preciousbyrcw @byrcw

HARGA :RM29.90 SEBOTOL

KUANTITI : 20ml

Kindly wassap ..boleh tekan link bawah ni untuk pertanyaan..
http://www.wasap.my/+60149843451/produkrcw
http://www.wasap.my/+60149843451/produkrcw
😍😍😘😘
AGENT/DROPSHIP WANTED... #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #agentwanted #agentneeded #instashop #kedaionline #sayajualborong #byrcwshahalam #instaniaga #onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #instashopmalaysia #igshop #kedaionlinemalaysia #agenperfumeartis
#perfumeartis

1πŸ’¬

Loading...

Gorgeous by RCW is classified as Floral Fruity fragrance. Gorgeous is a tribute to modern femininity and irresistible combination of grace, strength and independent spirit. It's so feminine and classy without being boring. The perfect amount of sweet and warm mixed together. It lingers for a long time which is nice and enchants the senses. This smell is perfect for everyday and that special occasion. A fragrance that captivates your senses.
The perfume combines three notes:
.
Top notes:
Blackcurrant
.
Center notes:
Floral (jasmine & may rose) .
Base notes:
Vanilla & patchouli .
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

9πŸ’¬

[ TAK TAHAN KENA PANAHAN CINTA PERFUME PRECIOUS DAN GORGEOUS ]
.
.
Jangan terkejut uolsss. Bukan sorang dua je dah kena panahan ni tau. Ramai sangat yang dah terkena. Bila pakai je perfume Precious & Gorgeous ni memang mandi tak basah, tidur tak lena, makan tak kenyang.
.
.
Wuiii dasyat betul! Hehe. Selalunya siapa yang pakai Perfume Precious dan Gorgeous memang akan fall in love dengan bau dia yang setanding bau perfume antarabangsa. .
.
Patut laaa semua terkena panahan cinta. Sebab macam macam yang Perfume Precious ni buat uols happy kan. Siapa lagi yang nak?
.
.
Oh yaaa. Perfume Precious dan Gorgeous ni sesuai sangat untuk sesiapa yang :
+ Selalu ke majlis makan malam
+ Kerja banyak berjumpa dengan client + Ketika solat ke surau atau masjid .
.
Jom hubungi 011 1123 3874 sekarang untuk dapatkan perfume Precious dan Gorgeous yang boleh mencairkan hati orang sekeliling uolss tu. Okay? Muah!

3πŸ’¬

ready stock ! .
.
#LotionPutihAjaib
RM35.90 (sm)
RM37.90 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
PROMOSI πŸŽ‰
πŸ’₯2 KOTAK RM59 (sm) / RM63 (ss)
FREE POSTAGE & FREE GIFT
.
.
πŸ“²Whatsapp 011-1123 3874
.
.
πŸš—FREE COD SHAH ALAM

1πŸ’¬

Loading...

ready stock ! .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 (sm)
RM31.90 (ss)
.
.
#GorgeousbyRCW
RM45 (sm)
RM48 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
πŸŽ‰PROMOSI - Beli combo set #PreciousbyRCW + #GorgeousbyRCW hanya RM70 , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
πŸ“²Whatsapp 011 1123 3874
.
.
πŸš—FREE COD SHAH ALAM

1πŸ’¬

[TAK TAHAN KENA PANAHAN CINTA PERFUME GORGEOUS] .
Jangan terkejut uolsss. Bukan sorang dua je dah kena panahan ni tau. Ramai sangat yang dah terkena. Bila pakai je perfume Gorgeous ni memang mandi tak basah, tidur tak lena, makan tak kenyang.
.
Wuiii dasyat betul! Hehe. Selalunya siapa yang pakai Perfume Gorgeous memang akan fall in love dengan bau dia yang tahan lama. .
Kadang ada perfume yang wangi sangat. Namunnn, bau tak tahan lama. Tumpassss selepas 3 atau 4 jam. Ishh rugi lah kan. . + Wangian tersendiri
+ Tidak meninggalkan kesan kuning
+ Mudah dibawa .

Patut laaa semua terkena panahan cinta. Sebab macam macam perfume Gorgeous ni buat uols happy kan. Siapa lagi yang nak?

Harga RM45 sahaja

Berminat boleh whatsapp 01128019151

#sayajualperfume
#gorgeousbyrcw
#rozitachewan

3πŸ’¬

Loading...

[ TERCARI-CARI LAGI PERFUME YANG BAU MAHAL DAN DIPERBUAT DARI PATI YANG BERKUALITI? ]
.
.
+ Pati asli dan sangat berkualiti + Setanding perfume antarabangsa + Berbelanja kurang daripada RM50 .
.
Tadaaaa! Berita baik untuk anda semua. Haaa tak perlu lagi pening-pening untuk cari perfume yang wangi dan bau mahal diperbuat dari pati asli dan sangat berkualiti. .
.
Perfume keluaran Cheta sememanya setanding wangian antarabangsa. Jadi, pakej lengkap bagi sesiapa yang mahukan wangian yang mahal dan sangat berkualiti. Anda wajib dapatkan perfume-perfume dari Che Ta.
.
.
Jom hubungi kami untuk kekal wangi sepanjang hari hanya dengan sekali semburan! Nak tahu lebih lanjut whatsapp kami k 011 1123 3874

1πŸ’¬

ready stock ! .
.
.
#GorgeousbyRCW
RM45 (sm)
RM48 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
πŸŽ‰Beli 2 botol , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
πŸ“²Whatsapp 011 1123 3874

1πŸ’¬

Loading...

ready stock ! .
.
#LotionPutihAjaib
RM35.90 (sm)
RM37.90 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
PROMOSI πŸŽ‰
πŸ’₯2 KOTAK RM59 (sm) / RM63 (ss)
FREE POSTAGE & FREE GIFT
.
.
πŸ“²Whatsapp 011-1123 3874
.
.
πŸš—FREE COD SHAH ALAM

4πŸ’¬

[ SIAPA LAGI YANG NAK BAU DAN KULIT GEBU MACAM RETIS TAPI TAK PERLU KELUAR DUIT BERATUS RINGGIT? ]
.
.
Uiii buat apa nak membazir duit beli perfume dan losyen mahal-mahal sedangkan Perfume Gorgeous, Perfume Precious dan Losyen Putih Ajaib ni dah ada untuk gantikan semua perfume dan Losyen yang mahal tu? .
.
Sekali sembur uols akan rasa esklusif sebab bau perfume Gorgeous dan Perfume Precious ni memang bau high class dan kelembutan Losyen Putih Ajaib very the gebu giteww. Harga mampu milik sangat dan uols akan dapat perfume dan losyen yang berkualiti tinggi. Seriuss tak tipu!
.
.
7 RAHSIA Perfume dan Losyen Che Ta yang patut uols was a tahu : + Boleh di bawa solat tanpa rasa was-was
+ Tahan 8 jam + Botol yang comel mudah di bawa ke mana-mana
+ Bau sweet like lollipop gitew
+ Jenis EDP yang sememangnya berkualiti tinggi
+ Mengandungi 35 ml perfume yang tahan lama. Memang jimat! + Bau buah-buahan dan bunga yang manis dan lembut
.
.
+ Kulit berparut
+ Stretch mark
+Kulit rasa gatal
+ Dark spot
+ Tumit kaki merekah
.
.
Okay nak share Tips pakai perfume supaya bau perfume uols tahan lama.
Caranya mudah sahaja. .
.
Sapu Vaseline atau pelembap di bahagian yang hendak disebur dahulu. Kemudian barulah sembur perfume. Tadaaa siap!
.
.
Ada yang berminat nak dapatkan perfume gorgeous, perfume precious dan Losyen Putih Ajaib? Jom hubungi kami 011 1123 3874 untuk dapatkan perfume gorgeous, perfume precious dan Losyen Putih Ajaib yang mampu menggetarkan hati orang sekeliling uolsss :)

2πŸ’¬

ready stock ! .
.
#LotionPutihAjaib
RM35.90 (sm)
RM37.90 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
PROMOSI πŸŽ‰
πŸ’₯2 KOTAK RM59 (sm) / RM63 (ss)
FREE POSTAGE & FREE GIFT
.
.
πŸ“²Whatsapp 011-1123 3874
.
.
πŸš—FREE COD SHAH ALAM

1πŸ’¬

Loading...

ready stock ! .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 (sm)
RM31.90 (ss)
.
.
#GorgeousbyRCW
RM45 (sm)
RM48 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
πŸŽ‰PROMOSI - Beli combo set #PreciousbyRCW + #GorgeousbyRCW hanya RM70 , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
πŸ“²Whatsapp 011 1123 3874
.
.
πŸš—FREE COD SHAH ALAM

3πŸ’¬

.
Kelebihan wangian #Gorgeous dan #Precious by #RozitaCheWan :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam) ;
⭐️ Mesra Solat (halal) ;
⭐️ Mudah dibawa (travel) ;
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas spray ;
⭐️ Wangian khas #byRCW (bukan inspire perfume) ;
⭐️ Eau de parfum (EDP) ;
⭐️ #Unisex perfume ;
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#byrcw
#precious
#gorgeous .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382

0πŸ’¬

#Repost @rozitachewan1 (@get_repost)
・・・
I actually wear two fragrances. It's a layered mystery.

#preciousbyrcw #gorgeousbyrcw .
@byrcw @byrcwtestimoni
.
.
Whatsapp 011-1123 3874

1πŸ’¬

ready stock ! .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 (sm)
RM31.90 (ss)
.
.
#GorgeousbyRCW
RM45 (sm)
RM48 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
πŸŽ‰PROMOSI - Beli combo set #PreciousbyRCW + #GorgeousbyRCW hanya RM70 , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
πŸ“²Whatsapp 011 1123 3874
.
.
πŸš—FREE COD SHAH ALAM

1πŸ’¬

ready stock ! .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 (sm)
RM31.90 (ss)
.
.
#GorgeousbyRCW
RM45 (sm)
RM48 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
πŸŽ‰PROMOSI - Beli combo set #PreciousbyRCW + #GorgeousbyRCW hanya RM70 , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
πŸ“²Whatsapp 011 1123 3874
.
.
πŸš—FREE COD SHAH ALAM

1πŸ’¬

SOLD OUT !!!!!
.
.
JUS GOYANG RAPAT Sold out guysss !!!
.
.
Maaf pada siapa yang tak dapat stok πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ˜°πŸ˜°πŸ˜°πŸ˜°πŸ˜°
.
.
Letupppp sangat JUS GOYANG RAPAT !
.
.
Sebab banyak kebaikan dan terbukti BERKESAN !
.
.
Anak dara , mak dara boleh amalkan , takde masalah !
.
.
Jadi lepas ni kalau kita dah restok ! Sila rebut laju2 tau produk letuppp ni ! .
.
Buat masa skrg sold out !

1πŸ’¬

SOLD OUT !!!!!
.
.
JUS GOYANG RAPAT Sold out guysss !!!
.
.
Maaf pada siapa yang tak dapat stok πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ˜°πŸ˜°πŸ˜°πŸ˜°πŸ˜°
.
.
Letupppp sangat JUS GOYANG RAPAT !
.
.
Sebab banyak kebaikan dan terbukti BERKESAN !
.
.
Anak dara , mak dara boleh amalkan , takde masalah !
.
.
Jadi lepas ni kalau kita dah restok ! Sila rebut laju2 tau produk letuppp ni ! .
.
Buat masa skrg sold out !

1πŸ’¬

SOLD OUT !!!!!
.
.
JUS GOYANG RAPAT Sold out guysss !!!
.
.
Maaf pada siapa yang tak dapat stok πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ˜°πŸ˜°πŸ˜°πŸ˜°πŸ˜°
.
.
Letupppp sangat JUS GOYANG RAPAT !
.
.
Sebab banyak kebaikan dan terbukti BERKESAN !
.
.
Anak dara , mak dara boleh amalkan , takde masalah !
.
.
Jadi lepas ni kalau kita dah restok ! Sila rebut laju2 tau produk letuppp ni ! .
.
Buat masa skrg sold out !

2πŸ’¬

KAMI PALING TAKUT 5 BENDA NI JADI! .

Sebut je wanita mesti tak lari jauh dari perkataan cantik. Tapi hampa semua wajib tahu yang cantik diukur dari muka flawless atau kuruih bak kerengga tau. Nehi nehi nehi. .

Ada benda lain hampa kena pastikan hampa bebas dari 5 benda ni kalau nak di kategorikan dalam cantik.
Apa dia tu? . + Kulit berparut
+ Stretch mark
+Kulit rasa gatal
+ Dark spot
+ Tumit kaki merekah .
Serius memang seriau kalau jadi benda ni semua kat kami.Β 
Mulalah nanti rasa down dan rendah diri. Bukan tu je. Kami rasa tak selesa sungguh. .

Nak tahu rahsia kami sendiri jom Whatsapp 011 1123 3874. Kami memang amalkan petua dari mak dan nenek moyang kami. Dan… Of course lah LOTION PUTIH AJAIB .

1πŸ’¬

Hari-hari kulit terdedah dengan cahaya matahari, sampai jadi gelap dan kering. Haritu ada akak yang datang booth naik motor, memang kulit dia kering sangat! Sempat dia borong lotion putih ajaib ni. Lagipun dia memang pengguna tegar losyen putih ajaib, sekali sapu dah putih dan nampak gebu, kulit kering takde lagi. β€οΈπŸ’‹
.
.
Nak Kulit PUTIH,LEMBUT,GEBU dan WANGI ??? WAJIB cuba LOTION PUTIH AJAIB BYRCW Sebab ianya BANYAK Kegunaan:
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

8πŸ’¬

ready stock ! .
.
#LotionPutihAjaib
RM35.90 (sm)
RM37.90 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
PROMOSI πŸŽ‰
πŸ’₯2 KOTAK RM59 (sm) / RM63 (ss)
FREE POSTAGE & FREE GIFT
.
.
πŸ“²Whatsapp 011-1123 3874
.
.
πŸš—FREE COD SHAH ALAM

1πŸ’¬

ready stock ! .
.
#LotionPutihAjaib
RM35.90 (sm)
RM37.90 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
PROMOSI πŸŽ‰
πŸ’₯2 KOTAK RM59 (sm) / RM63 (ss)
FREE POSTAGE & FREE GIFT
.
.
πŸ“²Whatsapp 011-1123 3874
.
.
πŸš—FREE COD SHAH ALAM

1πŸ’¬