#Hanyamanusiabiasa

Akan ku cuba untuk membuat perkara baharu , walaupon perkara itu boleh menyebabkan kita jatuh .. walau kita jatuh pasti akan adanya bangun .. rezeki allah luas kita hanya perlu mencuba dan mencari
#berjinakΒ²utkmenjadiushawan
#hanyamanusiabiasa

0πŸ’¬

Uler aja aq sayang,apalagi kamu,,iya kamuπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜˜πŸ˜˜ #driverbismainsirkus
#hanyamanusiabiasa
#KingCobra

0πŸ’¬

Loading...

One day ... If i die .. What do yo want say to me .. Please comment or DM....
#sad
#nowisad
#hanyamanusiabiasa

1πŸ’¬

Yg wajib 5^nya jangan lupaπŸ˜‰
Maaf atas kekhilafannyaπŸ™
.
.
#manusiatidakadayangsempurna #hanyamanusiabiasa#tak#luput#dari#dosa#salammuslimah

1πŸ’¬

Loading...

"Dibalik sebuah ujian, ada rindu yang Allah swt sampaikan supaya kita tetap ingat dan tak tenggelam dalam nikmat" πŸ™πŸ™ #SekedarMengingatkan
#HanyaManusiaBiasa
#SebuahMotivasi

10πŸ’¬

Mama selalu cakap along ingat kita nie bukan orng senang kita nie bkn org kaya .x payah ikot org ...
#fikirsebelumbuat
#ukurbajudibadansendiri
#hanyamanusiabiasa

0πŸ’¬

Loading...

Makin dewasa kita dekat dunia ni, makin hebat cabaran dunia Allah turunkan. Semoga kau tabah wahai hati..😊😁😁
#selamatmalam😴
#hanyamanusiabiasa
#sabarituindah
#senyumm😁
#faris_imadi🌹

5πŸ’¬

Syukurilah apa yanga da, bukan mensyukuri apa yang akan ada. Carilah apa yang membuatmu bahagia, bukan apa yang membuatmu behagia.
.
.
.
.
.#hanyamanusiabiasa #semangatt #majulancar

0πŸ’¬

Mari benahi diri...
#Hanyamanusiabiasa

0πŸ’¬

Loading...

Mencintai tidak semestinya harus Memiliki.. Kau perlu tahu, kau perlu sedar bahawa setiap yang berlaku adalah atas kehendakNya. Manusia hanya dapat merancang, tapi selebihnya Allah yang menentukan.. Dan kau perlu sedar takdir itu dapat diubah dengan 3 perkara iaitu usaha, berdoa dan tawakal. (Tapi jangan kau caras hak orang pula, sebab dalam islam jika pasangan itu dah setuju untuk bernikah, maka ia sudahpun bertunang), cuma sekarang mudah benar sesuatu perkara itu diungkapkan.
#betulkanmanayangsilap
#hanyamanusiabiasa
#taksalahmerancang
#fikiryangbaikbaik
#doayangbaikbaik
#LotsOfLove 😘

0πŸ’¬

Jujur ni blom tau buat siapa ? yg penting upload ja . .
√ Perbaiki diri dan persiapkan masa depan dulu.☝️
√ Dunia adalah perhiasan dan sebaik-baik perhiasan adalah wanita shalihahπŸ‘Œ
√ Jangan tanyakan kamu di posisikan no berapa oleh nya, tapi tanyakan dahulu kamu memposisikan allah no berapa dahulu πŸ‘ .
.
.
.
.
#hanyamanusiabiasa
#ordinaryhuman #justupload #maringaji #indozone #pejuang #pejuangmahar #sempurnanya #briliant #gold #quatos #qualitytime #santeria #santeri #bacpaker #doyou #brain #thinkingofyou #islamicquotes #islamic #islamituindah #aunn #dakwak #uin #strong #maanajah #goodblast #latahzan

8πŸ’¬

Loading...

Si Kai mah udah dibilangin aku gak mau foto, eh masih aja maksa buat foto bareng !!! #justforfun #okegays #maafkalojelek #hanyapemula #hanyamanusiabiasa #hanyakaipacarsaya #kai #love #indi

9πŸ’¬

Salam jumaatπŸ‰
Kwn sbb nk erat kan silaturrahim bukan sbb harta atau pangkat😌
#hanyamanusiabiasa #orangberehkitabereh #hartadunia #onxon #salamjumaat

0πŸ’¬

Loading...

Kamu adalah doa terbaik yang pernah aku panjatkan.. Dan jika kita di satukan , kamu adalah qabul terindah yang pernah Allah berikan.
#HanyaManusiaBiasa #janganlupaistighfar

1πŸ’¬

Mnjdi yg baik dn terbaik itu tidak lah mudah. . .saya hanya manusia biasa yg penuh dngn kekurangan tak selamanya saya sanggup menerima segala pandangan anda tntng saya.
Coba lah melihat ssorg dari sisi baiknya wlupun trkdng mrka amat lah jahat bhkn trkdng menusuk kita dri blakang #hanyamanusiabiasa

0πŸ’¬

HUJAN AKU SUKA HUJAN
ya ALLAH... bantulah aku untuk menjadi manusia yang cukup kuat menghadapi diri dan berani mengakui kelemahanku.
menangis adalah benar-benar sehat dan normal untuk di lakukan.
#sukadukaharussenyum
#hanyamanusiabiasa
#hujannovember

0πŸ’¬

Tak kenal maka tak sayang atau don't look the book just from the cover bgtulah pepatah yg selalu kt dengar..
yaaa mari sejenak kita berfikir mengapa byk sekali manusia yg cepat sekali menilai seseorg hanya dr penampilan luar'a saja pdhl blm tentu seseorg yg buruk menurut kita buruk dimata orglain terkdg penampilan luar sering sekali mengecoh mata.. Melihat WANITA berpakaian SEXY atau TERBUKA kita judge wanita itu wanita tidak baik pdhl kt tdk prnh tw suatu saat kalau Allah mengizinkan maka bisa saja Allah SWT memberikan HIDAYAH kepadanya.. melihat orang berpakaian jelek dan kumuh lalu seketika kt judge dia MISKIN, lalu melihat orang berpakaian baju bagus dan bermerk kita judge dia KAYA dan BANYAK DUIT, ada orang bicara keras dan kasar, lalu kt dgn cepat judge dia itu TIDAK BAIK dan TAK BERAKHLAK , ketika ada teman pendiam tak banyak bersuara, kita judge dia SOMBONG, BODOH atau SOK ALIM ?
Hati"lah dalam menilai hidup seseorg agar HATI kita tdk terjerumus dalam prasangka" yg akan merugikan hati kita sendiri... sebab jika hati kita tdk bs kt kendalikan dgn baik semua itu akan kt pertanggung jawabkan dihadapan-Nya..
Karena hati yg senantiasa berburuk sangka akan melahirkan PENYAKIT" HATI yg lain seperti menggunjing, memfitnah bahkan memvonis..
Tak takutkah HATI kt akan MATI dan sulit utk menerima HIDAYAH jika kita terlalu byk berburuk sangka..
Maka latihlah HATI kita agar bersikap BIJAK utk menilai sesama manusia..
Nanti kita pasti akan sadar bahwa menjalin hubungan dgn antar sesama itu indah krn saling menyayangi dan memahami antar sesama ma shaa allahπŸ˜‡β˜ΊοΈπŸ’ž
#quotesoftheday
#elshintawarouw
#melatihhati
#nasihatdiri
#muhasabahdiri
#hanyamanusiabiasa
#allah❀️

105πŸ’¬

Walaupon kita berdiri di atas kaki sendiri , tapi jgn pernah kita lupa yg kalau ALLAH S.W.T tak kurnia kan kita kaki tu kita takkan mampu berdiri...Bersyukur dgn ape yg diberi olehh Nya...AMIN!!!
#muhasabahdiri
#hanyamanusiabiasa

5πŸ’¬

Senyum mu menguatkanku
Bahagia mu bahagia ku
Sakit mu pun jadi sakitku
Nafas ku kau minta pun kuberi jika memang itu sudah kehendakNYA

Bukankah semua yang kita punya hanya titipan yang nantinya akan dipertanggungjawabkan?? #hanyamanusiabiasa
#masihbanyakdosa
#everything
#isyou
#makayla

3πŸ’¬

πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hanya mengingatkan😊😊
#so #enjoy
#hanyamanusiabiasa

0πŸ’¬