#Herfit

Regrann from vendville - herfit ada hair mist yg memang wangi dan paling penting kekasih, sahabat, ahli keluarga dan semua yg tersayang mesti nak melekat je yela rambut wangi kan siapa tak sukaaaa. Sembur situ sembur sini terus segar rambut kekakak okayyyy.
.
.
Memang tak lain tak bukan available dekat vendville johor bahru yaaaa.
.
.
#vendville
#vendvillers
#vvjb
#vendvillejohorbahru
#malaysianfashion
#malaysiafashion
#herfit

1💬

#Repost @jasminmichael.official (@get_repost)
・・・
My day always perfect with #skinnyoil 👌🏻❤️
Feeling so amazing, seriously I would recommend these amazing product to anyone!
Don't miss it the benefits you could get from it! #herfit #skinnyoil #cellulite #tummy #legs #arm #nomorefats #stretchmarks #herfitfirmingexpert #reducecellulite #loseinches #detox #tightenup #jasminmichael #JM #nourishingskin #moisture #fitbody #massagedaily #looseskin
PRODUCT & PRICE detail please call or wats app :- 0174204297

0💬

#Repost @jasminmichael.official (@get_repost)
・・・
My day always perfect with #skinnyoil 👌🏻❤️
Feeling so amazing, seriously I would recommend these amazing product to anyone!
Don't miss it the benefits you could get from it! #herfit #skinnyoil #cellulite #tummy #legs #arm #nomorefats #stretchmarks #herfitfirmingexpert #reducecellulite #loseinches #detox #tightenup #jasminmichael #JM #nourishingskin #moisture #fitbody #massagedaily #looseskin
01123727564

0💬

Loading...

My day always perfect with #skinnyoil 👌🏻❤️
Feeling so amazing, seriously I would recommend these amazing product to anyone!
Don't miss it the benefits you could get from it! #herfit #skinnyoil #cellulite #tummy #legs #arm #nomorefats #stretchmarks #herfitfirmingexpert #reducecellulite #loseinches #detox #tightenup #jasminmichael #JM #nourishingskin #moisture #fitbody #massagedaily #looseskin
PRODUCT & PRICE detail please call or wats app :- 0193205254/ 019-3922544 / 03-60936945

2💬

My day always perfect with #skinnyoil 👌🏻❤️
Feeling so amazing, seriously I would recommend these amazing product to anyone!
Don't miss it the benefits you could get from it! #herfit #skinnyoil #cellulite #tummy #legs #arm #nomorefats #stretchmarks #herfitfirmingexpert #reducecellulite #loseinches #detox #tightenup #jasminmichael #JM #nourishingskin #moisture #fitbody #massagedaily #looseskin
PRODUCT & PRICE detail please call or wats app :- 0193205254/ 019-3922544 / 03-60936945

10💬

2017 going to end in 1 month and 15 days so start to burn your fats with #Herfit #SkinnyOil ..just in simple and easier way ❤️ Need more information do whatsapp me now +60104361058

0💬

Loading...

Life is short, and it’s up to you to make it BEAUTIFUL and SWEET 💯
#ajpevents #herfit

1💬

Hye Ladies yang berhijab tu,korang perasan tak yang cuaca di Malaysia asyik panas je.
.
Bagi wanita bertudung,korang faham faham la sendiri keadaannya.Pakai tudung hari-hari,kulit kepala pun mula gatal-gatal dan tidak selesa malah boleh menyebabkan bau yang kurang menyenangkan kerana kulit kepala berpeluh! eww!!
.
Kini anda tidak perlu risau lagi kerana Herfit bakal memperkenalkan produk baru kepada anda, 'SCAFFUME ICEBERRY HAIR MIST!! khas buat adik-adik and kakak-kakak hijabis diluar sana.
.
Haruman manis mixberry ICEBERRY HAIR MIST ini akan membuatkan kulit kepala anda terasa sejuk,nyaman dan segar!
.
.
Nak dapatkan #SCAFFUME by #HERFIT ni?
.
☎️DM @ wsap jer kami di 0126170312

1💬

Chocolate flavoured will always be our personal favourite for this one! ✨
.
.
.
| Personal Planner Update ; Deco |
Grand Opening Herfit (Rawang Branch)
Requested by Qill .
.

#ajpevents #eventlaunch #grandopening #love #theme #cake #herfit #herfitmalaysia #celebration #event #dessert #desserttable #eventplanner #partyplannermalaysia #eventskl #decor #balloons #lifestyle

0💬

Loading...

Saggy Stomach Skin? You want to get rid of that #saggyskin ???
#SkinnyOil Not only does getting massage weight loss and reduce stress, but it can reduce loose skin too, massaging skinny oil on yr skin actually helps get circulation going and betters it. The better your circulation the tighter your skin 👌🏻 For more info about PRODUCT & PRICE detail please call or wats app :- 0193205254#herfit #keepfit #doublechin #stomach #arms #bestproduct #skinnyoil

0💬

@Regranned from @jasminmichael.official - Saggy Stomach Skin? You want to get rid of that #saggyskin ???
#SkinnyOil Not only does getting massage weight loss and reduce stress, but it can reduce loose skin too, massaging skinny oil on yr skin actually helps get circulation going and betters it. The better your circulation the tighter your skin 👌🏻 For more info about PRODUCT & PRICE detail please call or wats app :- 0193205254
@herfit.my #herfit #keepfit #doublechin #stomach #arms #bestproduct #skinnyoil #jasminmichael #JM - #regrann

0💬

Saggy Stomach Skin? You want to get rid of that #saggyskin ???
#SkinnyOil Not only does getting massage weight loss and reduce stress, but it can reduce loose skin too, massaging skinny oil on yr skin actually helps get circulation going and betters it. The better your circulation the tighter your skin 👌🏻 For more info about PRODUCT & PRICE detail please call or wats app :- 0193205254/ 019-3922544 / 03-60936945
@herfit.my #herfit #keepfit #doublechin #stomach #arms #bestproduct #skinnyoil #jasminmichael #JM

3💬

Loading...

Launching of Herfit sdn. Bhd.
Herfit physical store at Rawang, selangor.
#herfit #skinny oil #phytrogel #vgel #scaffume

Canopy- @bumbung.kl
Dessert table & deco- @ajpevents
Balloon arch- @party_heaven
Photo: & live update : @by.yoy & @aliff_fareez
Video: @siyfilm
Ambassadors - @fatiyalatiff & @jasminmichael.official
Emcee - @thespontaneouswoman
PA system- @lunaqsoundpasystem - #

0💬

@herfit.my ada hair mist yg memang wangi dan paling penting kekasih, sahabat, ahli keluarga dan semua yg tersayang mesti nak melekat je yela rambut wangi kan siapa tak sukaaaa. Sembur situ sembur sini terus segar rambut kekakak okayyyy.
.
.
Memang tak lain tak bukan available dekat vendville johor bahru yaaaa.
.
.
#vendville
#vendvillers
#vvjb
#vendvillejohorbahru
#malaysianfashion
#malaysiafashion
#herfit

0💬

SELULIT. PERUT BUNCIT. GEMUK AIR. STRECHMARK.
Jangan biar kan masalah ini buat anda tidak yakin dengan diri sendiri.

Hapus kan lemak2 sebelum ia padat dan menjadi punca penyakit kronik.

Ramai yg berjaya turun kan berat badan dengan satu botol Skinny oil. Mungkin boleh kurus dengan 2 botol.
tinggalkan NO WHatsapp diBwh
atau direct ke 👇

www.wasap.my/01112758133

#herfit #herfitskinnyoil #herfitfirmingexpect #fatiyalatiff
#herfitphytrogel #herfitbuttup #breastproduct
#payudaramalaysia #jomslim #jomkurus

0💬

Loading...

#Repost @herfit.my (@get_repost)
・・・
@Regrann from @vendville - @herfit.my ada hair mist yg memang wangi dan paling penting kekasih, sahabat, ahli keluarga dan semua yg tersayang mesti nak melekat je yela rambut wangi kan siapa tak sukaaaa. Sembur situ sembur sini terus segar rambut kekakak okayyyy.
.
.
Memang tak lain tak bukan available dekat vendville johor bahru yaaaa.
.
.
#vendville
#vendvillers
#vvjb
#vendvillejohorbahru
#malaysianfashion
#malaysiafashion
#herfit - #regrann

0💬

@Regrann from @vendville - @herfit.my ada hair mist yg memang wangi dan paling penting kekasih, sahabat, ahli keluarga dan semua yg tersayang mesti nak melekat je yela rambut wangi kan siapa tak sukaaaa. Sembur situ sembur sini terus segar rambut kekakak okayyyy.
.
.
Memang tak lain tak bukan available dekat vendville johor bahru yaaaa.
.
.
#vendville
#vendvillers
#vvjb
#vendvillejohorbahru
#malaysianfashion
#malaysiafashion
#herfit - #regrann

2💬

serlahkan #keintimanmu dengan INTIMATE V CARE by #HERFIT.
Bau seharum #mawar setaman.

Apa yang lagi best nyerr korang, Vgel ni boleh:
**Hilangkan bau yg xbedst dekat Miss V🙊
**Kurangkan masalah keputihan
**Selesaikan masalah kentut vagina
**Ketatkan faraj 😍

Nak cuba, whatsapp cepat 0174204297

0💬

Loading...