#Kesanterbaik

Mari mari beli set combo ni💕murah murah jers😛
-------------------------------------------------
Postage everyday tau📮
Ready stock💫
Berkenan? Boleh tekan link di bio and pm me okay?
#dermaroller #dermarollermalaysia #rollroll
#kesanterbaik #kesanberkekalan #murahmurah #produkkecantikan #serum #serumkecantikan

0💬

75kg to 60kg!!!!!! Senang je nak turun berat kalau betul dengan cara nya.

@drinkup_superslim

3💬

Morning🌸

DrinkUp pagi2 sebelum breakfast.

Kan nak pakai kebaya raya ni

Apa lagi uolls?

@drinkup_superslim

1💬

Loading...

See? Selepas menggunakan derma roller dan serum vit c gluta, kulit muka salah seorang pelanggan kami terus slow slow jadi peloles hengkauu😆😆😆😆✨✨💯 wahh 😍
-------------------------------------------------
Postage everyday tau📮
Ready stock💫
Berkenan? Boleh tekan link di bio and pm me okay?
#dermaroller #dermarollermalaysia #rollroll
#kesanterbaik #kesanberkekalan #murahmurah #produkkecantikan #serum #serumkecantikan #feedback #feedbackdermaroller😍

0💬

Inilah salah satu feedback yang sis terima😃 memang berkesan dan boleh merawat kulit korang yang bermasalah tu! 💯 taknak cuba ke? Atau anda mahu biarkan kulit muka anda terus bermasalah? Mesti taknak kan😢 -------------------------------------------------
Postage everyday tau📮
Ready stock💫
Berkenan? Boleh tekan link di bio and pm me okay?
#dermaroller #dermarollermalaysia #rollroll
#kesanterbaik #kesanberkekalan #murahmurah #produkkecantikan #serum #serumkecantikan #feedback #feedbackdermaroller

0💬

Ramai orang diluar sana menderita disebabkan salah pakai produk. Tapi ni sis nak bagitahu produk yang meletop cantik tanpa mercury. #rosebsm Dear kena cuba TRY jugak dermaroller ni sebab BEST sangat sampai seminggu tu nak ROLL setiap hari. Hahaha Nak tahu harga dermaroller? Combo Deal? Meh laa DM or Whatsapp sis.
-------------------------------------------------
Postage everyday tau📮
Ready stock💫
Berkenan? Boleh tekan link di bio and pm me okay?
#dermaroller #dermarollermalaysia #rollroll
#kesanterbaik #kesanberkekalan #murahmurah #produkkecantikan #serum #serumkecantikan

0💬

Loading...

Serum vit c gluta ni dapat memberikan kesan yang cepat dan mampu merawat kulit u guys semua tauu😛
-------------------------------------------------
Postage everyday tau📮
Ready stock💫
Berkenan? Boleh tekan link di bio and pm me okay?
#dermaroller #dermarollermalaysia #rollroll
#kesanterbaik #kesanberkekalan #murahmurah #produkkecantikan

0💬

7 kg of fats and excessive water fly away easily. Gone!

Dari 100 kg turun menjunam ke 93 kg. Satu kotak je tau

Apa lagi uolls?

@drinkup_superslim

1💬

Loading...

Derma roller ni bukan skincare tau😳 tapi ia adalah produk yang mampu merawat kulit uolls dgn cepat dan berkesan💯💯💯 so tunggu apa lagi? -------------------------------------------------
Postage everyday tau📮
Ready stock💫
Berkenan? Boleh tekan link di bio and pm me okay?
#dermaroller #dermarollermalaysia #rollroll
#kesanterbaik #kesanberkekalan #murahmurah #produkkecantikan

0💬

Hi, good morning ❤️
.
Kalau ada yang nak tahu rupa DrinkUp luar dan dalam, inilah dia.

Sekarang packaging baru, black edition.

@drinkup_superslim

17💬

Nak yang cepat berkesan? Nak kulit muka licin, putih, flawless, dan tiada masalah kulit? Mari cuba set combo deal ni😁 Derma roller + serum vit c gluta 🌸murah je tau💯
-------------------------------------------------
Postage everyday tau📮
Ready stock💫
Berkenan? Boleh tekan link di bio and pm me okay?
#dermaroller #dermarollermalaysia #rollroll
#kesanterbaik #kesanberkekalan #murahmurah #produkkecantikan

0💬

Loading...

Kebaikan serum vit c gluta🌸
Ianya telah diformulasikan agen aktif yang bertindak membantu masalah kulit muka seperti: ✔️ Jerawat
✔️ Bintik hitam
✔️ Kulit kusam
✔️ Kulit gelap
✔️ Kulit sensitif
✔️ Liang roma terbuka
✔️ Parut pada kulit tanpa sebarang pengelupasan dan sesuai digunakan bagi kulit biasa agar nampak lebih cerah dan gebu. Mudah untuk dibawa. -------------------------------------------------
Postage everyday tau📮
Ready stock💫
Berkenan? Boleh tekan link di bio and pm me okay?
#dermaroller #dermarollermalaysia #rollroll
#kesanterbaik #kesanberkekalan #murahmurah

0💬

Excited je hari2 tunggu feedback diorang nih hehe

Sis ni berjaya turun 3 kg.

Orang lain selalu nak turun 1 kg pun sanggup ikat perut tapi susah jugak turun berat.

Jom join team Siti, kita pakai kebaya untuk celebrate kejayaan kita masa HARI RAYA TAHUN NI

Ada berani?

@drinkup_superslim

1💬

Inilah antara kebaikan derma roller✨
-------------------------------------------------
Postage everyday tau📮
Ready stock💫
Berkenan? Boleh tekan link di bio and pm me okay?
#dermaroller #dermarollermalaysia #rollroll
#kesanterbaik #kesanberkekalan #murahmurah #produkkecantikan

2💬

Loading...

Selain daripada Derma Roller, serum vitamin c gluta ni jugak sangat bagus untuk kulit tau😊😊
-------------------------------------------------
Postage everyday tau📮
Ready stock💫
Berkenan? Boleh tekan link di bio and pm me okay?
#dermaroller #dermarollermalaysia #rollroll
#kesanterbaik #kesanberkekalan #murahmurah #produkkecantikan

0💬

Ni semua salah DrinkUp! Makan pun tak lalu huhu😂
#letskurus

1💬

Yang nak kulit menawan boleh try pakai derma roller ni😛
-------------------------------------------------
Postage everyday tau📮
Ready stock💫
Berkenan? Boleh tekan link di bio and pm me okay?
#dermaroller #dermarollermalaysia #rollroll
#kesanterbaik #kesanberkekalan #murahmurah #produkkecantikan

0💬

Loading...

Perut makin kempis +
Saiz pinggang makin kurang +
Peha makin kecil +
= KURUS

She loss 8 kilograms. That's amazing.

Who's next?

@drinkup_superslim

7💬

Jom try derma roller ni😊
-------------------------------------------------
Postage everyday tau📮
Ready stock💫
Berkenan? Boleh tekan link di bio and pm me okay?
#dermaroller #dermarollermalaysia #rollroll
#kesanterbaik #kesanberkekalan #murahmurah #produkkecantikan

0💬

Haa tunggu apa lagi? Nak kulit peloles, cantik? Dah cantik tapi nak cantik lagi? 😳 mari cuba Derma Roller n!😛
-------------------------------------------------
Postage everyday tau📮
Ready stock💫
Berkenan? Boleh tekan link di bio and pm me okay?
#dermaroller #dermarollermalaysia #rollroll
#kesanterbaik #kesanberkekalan #murahmurah

0💬

Combo deal💕 ( dermaroller + serum vit c gluta)
Kebaikan serum vit c gluta🌸
Ianya telah diformulasikan agen aktif yang bertindak membantu masalah kulit muka seperti: ✔️ Jerawat
✔️ Bintik hitam
✔️ Kulit kusam
✔️ Kulit gelap
✔️ Kulit sensitif
✔️ Liang roma terbuka
✔️ Parut pada kulit tanpa sebarang pengelupasan dan sesuai digunakan bagi kulit biasa agar nampak lebih cerah dan gebu. Mudah untuk dibawa. -------------------------------------------------
Postage everyday tau📮
Ready stock💫
Berkenan? Boleh tekan link di bio and pm me okay?
#dermaroller #dermarollermalaysia #rollroll
#kesanterbaik #kesanberkekalan #murahmurah

0💬

Halloo semuaa! Disini sis nak kenalkan produk Dermaroller yang boleh membantu u guys yg mempunyai masalah kulit😋✨ *Kebaikan Derma Roller*

Derma Roller berkesan untuk menghilangkan;
🌸 Parut jerawat yang meninggalkan kesan hitam
🌸 Parut jerawat yang berlubang parut kekal
🌸 Kulit berkedut
🌸 Kulit kendur 🌸 Garisan halus pada kulit
🌸 Bintik-bintik hitam (hyper-pigmentasi)
🌸 Kulit wajah kelihatan tua sebelum usianya (kulit pra-matang terlalu awal)
🌸 Pori-pori / liang roma yang besar
🌸 Kulit kasar dan keras
🌸 Rekahan kulit (stretch mark)
🌸 Selulit
----------------------------------------------------
Postage everyday tau📮
Ready stock💫
Berkenan? Boleh tekan link di bio and pm me okay?
#dermaroller #dermarollermalaysia #rollroll
#kesanterbaik #kesanberkekalan #murahmurah

0💬

Jangan pernah rendah diri, kita kena yakin dengan apa yang kita ada.

Jom tampil yakin dengan bentuk badan yang korang nak!
@drinkup_superslim

1💬

Dulu, fikir turun berat tu susah.

Sekarang, mudah sangat dengan DrinkUp.

Badan makin kurus, tak perlu risau baju tak muat. Kikiki

@drinkup_superslim

1💬

'💊💊MEMPERKENALKAN VTOX ULTRA FAT BUSTER'..SUPLIMENT FOOD FOR FIT & SLIM BODY..100%NATURAL INGREDIENTS💊💊 💋Apa yang pasti, 'slimming capsule' yang diperkenalkan ini adalah diasaskan dari bahan - bahan semulajadi yang betul-betul membantu pembakaran lemak dan kalori terutama pada bahagian perut,lengan peha dan pinggul. 💋Bahan utama yang digunakan ialah 👉GREEN COFFEE atau kopi hijau.
'green coffee bean' memang sangat popular sebagai agen penurunan berat badan atau ' weight loss' .. ? 👉?EXTRAK MANGGA AFRIKA mnjadi produk y pling di cri d AMERIKA krna thap keberkesanan nya adlah 100% utk penurunan brt bdan scara drastik..tnpa perlu bersenam..tnpa perlu menahan lapar.. 👉SENNA LEAVES berfungsi dpt meringankn sembelit dn meransang otot2 usus utk mndorong spya lebih cpt proses pembuangan...dn byk lg khasiat y trdpat dlm DAUN SENNA ini.. 🌷VTOX ULTRA FAT BUSTER BERFUNGSI🌷👇
✔️ Mengurangkan berat badan.
✔️ Melancarkan proses detok atau pembuangan toksin dari dalam tubuh.
✔️ Membersihkan usus dengan efektif.
✔️ Membantu membakar lemak dengan pantas .
✔️ Melambatkan proses penuaan (awet muda)/ anti aging
✔️ Mengurangkan selera makan secara terkawal.
✔️ Mengatasi masalah lawas buang air dan masalah angin dalam badan.
✔️ Melancarkan perjalanan darah.
.✔️ 100% Herba.
✔️ Tiada bahan kimia.
✔️ Diproses di kilang berstatus GMP (Good Manufacturing Practice).
✔️ Tak perlu bancuh dan sebagainya.Hanya TELAN dan terus BERMULA PROSES kurus.

BERMINATT WSP DIRECT...PRODUK TERBAIKK...DI JAMIN KURUSS...
#kurusseawal3hari
#singkirlemak#produkviral
#kurustanpadiet#ubatkurus
#kesancepat#kesanterbaik#selamat
#murahmurah
#barangmurah#barangwanita
#baranglelaki#sayajual
#trustedseller
#kuruscantik#lemonex
#bazaarpaknil#slimmingkapsul
#instashop#vtoxkurusviral
#kurusmudah#ubatkurusselamat#tanpakesansampingan
#igshopmalaysia
#instamyig#instaniaga
#viralkurus#instagood#beautiful

0💬

'💊💊MEMPERKENALKAN VTOX ULTRA FAT BUSTER'..SUPLIMENT FOOD FOR FIT & SLIM BODY..100%NATURAL INGREDIENTS💊💊 💋Apa yang pasti, 'slimming capsule' yang diperkenalkan ini adalah diasaskan dari bahan - bahan semulajadi yang betul-betul membantu pembakaran lemak dan kalori terutama pada bahagian perut,lengan peha dan pinggul. 💋Bahan utama yang digunakan ialah 👉GREEN COFFEE atau kopi hijau.
'green coffee bean' memang sangat popular sebagai agen penurunan berat badan atau ' weight loss' .. ? 👉?EXTRAK MANGGA AFRIKA mnjadi produk y pling di cri d AMERIKA krna thap keberkesanan nya adlah 100% utk penurunan brt bdan scara drastik..tnpa perlu bersenam..tnpa perlu menahan lapar.. 👉SENNA LEAVES berfungsi dpt meringankn sembelit dn meransang otot2 usus utk mndorong spya lebih cpt proses pembuangan...dn byk lg khasiat y trdpat dlm DAUN SENNA ini.. 🌷VTOX ULTRA FAT BUSTER BERFUNGSI🌷👇
✔️ Mengurangkan berat badan.
✔️ Melancarkan proses detok atau pembuangan toksin dari dalam tubuh.
✔️ Membersihkan usus dengan efektif.
✔️ Membantu membakar lemak dengan pantas .
✔️ Melambatkan proses penuaan (awet muda)/ anti aging
✔️ Mengurangkan selera makan secara terkawal.
✔️ Mengatasi masalah lawas buang air dan masalah angin dalam badan.
✔️ Melancarkan perjalanan darah.
.✔️ 100% Herba.
✔️ Tiada bahan kimia.
✔️ Diproses di kilang berstatus GMP (Good Manufacturing Practice).
✔️ Tak perlu bancuh dan sebagainya.Hanya TELAN dan terus BERMULA PROSES kurus.

BERMINATT WSP DIRECT...PRODUK TERBAIKK...DI JAMIN KURUSS...
#kurusseawal3hari
#singkirlemak#produkviral
#kurustanpadiet#ubatkurus
#kesancepat#kesanterbaik#selamat
#murahmurah
#barangmurah#barangwanita
#baranglelaki#sayajual
#trustedseller
#kuruscantik#lemonex
#bazaarpaknil#slimmingkapsul
#instashop#vtoxkurusviral
#kurusmudah#ubatkurusselamat#tanpakesansampingan
#igshopmalaysia
#instamyig#instaniaga
#viralkurus#instagood#beautiful

0💬

'💊💊MEMPERKENALKAN VTOX ULTRA FAT BUSTER'..SUPLIMENT FOOD FOR FIT & SLIM BODY..100%NATURAL INGREDIENTS💊💊 💋Apa yang pasti, 'slimming capsule' yang diperkenalkan ini adalah diasaskan dari bahan - bahan semulajadi yang betul-betul membantu pembakaran lemak dan kalori terutama pada bahagian perut,lengan peha dan pinggul. 💋Bahan utama yang digunakan ialah 👉GREEN COFFEE atau kopi hijau.
'green coffee bean' memang sangat popular sebagai agen penurunan berat badan atau ' weight loss' .. ? 👉?EXTRAK MANGGA AFRIKA mnjadi produk y pling di cri d AMERIKA krna thap keberkesanan nya adlah 100% utk penurunan brt bdan scara drastik..tnpa perlu bersenam..tnpa perlu menahan lapar.. 👉SENNA LEAVES berfungsi dpt meringankn sembelit dn meransang otot2 usus utk mndorong spya lebih cpt proses pembuangan...dn byk lg khasiat y trdpat dlm DAUN SENNA ini.. 🌷VTOX ULTRA FAT BUSTER BERFUNGSI🌷👇
✔️ Mengurangkan berat badan.
✔️ Melancarkan proses detok atau pembuangan toksin dari dalam tubuh.
✔️ Membersihkan usus dengan efektif.
✔️ Membantu membakar lemak dengan pantas .
✔️ Melambatkan proses penuaan (awet muda)/ anti aging
✔️ Mengurangkan selera makan secara terkawal.
✔️ Mengatasi masalah lawas buang air dan masalah angin dalam badan.
✔️ Melancarkan perjalanan darah.
.✔️ 100% Herba.
✔️ Tiada bahan kimia.
✔️ Diproses di kilang berstatus GMP (Good Manufacturing Practice).
✔️ Tak perlu bancuh dan sebagainya.Hanya TELAN dan terus BERMULA PROSES kurus.

BERMINATT WSP DIRECT...PRODUK TERBAIKK...DI JAMIN KURUSS...
#kurusseawal3hari
#singkirlemak#produkviral
#kurustanpadiet#ubatkurus
#kesancepat#kesanterbaik#selamat
#murahmurah
#barangmurah#barangwanita
#baranglelaki#sayajual
#trustedseller
#kuruscantik#lemonex
#bazaarpaknil#slimmingkapsul
#instashop#vtoxkurusviral
#kurusmudah#ubatkurusselamat#tanpakesansampingan
#igshopmalaysia
#instamyig#instaniaga
#viralkurus#instagood#beautiful

1💬

'💊💊MEMPERKENALKAN VTOX ULTRA FAT BUSTER'..SUPLIMENT FOOD FOR FIT & SLIM BODY..100%NATURAL INGREDIENTS💊💊 💋Apa yang pasti, 'slimming capsule' yang diperkenalkan ini adalah diasaskan dari bahan - bahan semulajadi yang betul-betul membantu pembakaran lemak dan kalori terutama pada bahagian perut,lengan peha dan pinggul. 💋Bahan utama yang digunakan ialah 👉GREEN COFFEE atau kopi hijau.
'green coffee bean' memang sangat popular sebagai agen penurunan berat badan atau ' weight loss' .. ? 👉?EXTRAK MANGGA AFRIKA mnjadi produk y pling di cri d AMERIKA krna thap keberkesanan nya adlah 100% utk penurunan brt bdan scara drastik..tnpa perlu bersenam..tnpa perlu menahan lapar.. 👉SENNA LEAVES berfungsi dpt meringankn sembelit dn meransang otot2 usus utk mndorong spya lebih cpt proses pembuangan...dn byk lg khasiat y trdpat dlm DAUN SENNA ini.. 🌷VTOX ULTRA FAT BUSTER BERFUNGSI🌷👇
✔️ Mengurangkan berat badan.
✔️ Melancarkan proses detok atau pembuangan toksin dari dalam tubuh.
✔️ Membersihkan usus dengan efektif.
✔️ Membantu membakar lemak dengan pantas .
✔️ Melambatkan proses penuaan (awet muda)/ anti aging
✔️ Mengurangkan selera makan secara terkawal.
✔️ Mengatasi masalah lawas buang air dan masalah angin dalam badan.
✔️ Melancarkan perjalanan darah.
.✔️ 100% Herba.
✔️ Tiada bahan kimia.
✔️ Diproses di kilang berstatus GMP (Good Manufacturing Practice).
✔️ Tak perlu bancuh dan sebagainya.Hanya TELAN dan terus BERMULA PROSES kurus.

BERMINATT WSP DIRECT...PRODUK TERBAIKK...DI JAMIN KURUSS...
#kurusseawal3hari
#singkirlemak#produkviral
#kurustanpadiet#ubatkurus
#kesancepat#kesanterbaik#selamat
#murahmurah
#barangmurah#barangwanita
#baranglelaki#sayajual
#trustedseller
#kuruscantik#lemonex
#bazaarpaknil#slimmingkapsul
#instashop#vtoxkurusviral
#kurusmudah#ubatkurusselamat#tanpakesansampingan
#igshopmalaysia
#instamyig#instaniaga
#viralkurus#instagood#beautiful

0💬

'💊💊MEMPERKENALKAN VTOX ULTRA FAT BUSTER'..SUPLIMENT FOOD FOR FIT & SLIM BODY..100%NATURAL INGREDIENTS💊💊 💋Apa yang pasti, 'slimming capsule' yang diperkenalkan ini adalah diasaskan dari bahan - bahan semulajadi yang betul-betul membantu pembakaran lemak dan kalori terutama pada bahagian perut,lengan peha dan pinggul. 💋Bahan utama yang digunakan ialah 👉GREEN COFFEE atau kopi hijau.
'green coffee bean' memang sangat popular sebagai agen penurunan berat badan atau ' weight loss' .. ? 👉?EXTRAK MANGGA AFRIKA mnjadi produk y pling di cri d AMERIKA krna thap keberkesanan nya adlah 100% utk penurunan brt bdan scara drastik..tnpa perlu bersenam..tnpa perlu menahan lapar.. 👉SENNA LEAVES berfungsi dpt meringankn sembelit dn meransang otot2 usus utk mndorong spya lebih cpt proses pembuangan...dn byk lg khasiat y trdpat dlm DAUN SENNA ini.. 🌷VTOX ULTRA FAT BUSTER BERFUNGSI🌷👇
✔️ Mengurangkan berat badan.
✔️ Melancarkan proses detok atau pembuangan toksin dari dalam tubuh.
✔️ Membersihkan usus dengan efektif.
✔️ Membantu membakar lemak dengan pantas .
✔️ Melambatkan proses penuaan (awet muda)/ anti aging
✔️ Mengurangkan selera makan secara terkawal.
✔️ Mengatasi masalah lawas buang air dan masalah angin dalam badan.
✔️ Melancarkan perjalanan darah.
.✔️ 100% Herba.
✔️ Tiada bahan kimia.
✔️ Diproses di kilang berstatus GMP (Good Manufacturing Practice).
✔️ Tak perlu bancuh dan sebagainya.Hanya TELAN dan terus BERMULA PROSES kurus.

BERMINATT WSP DIRECT...PRODUK TERBAIKK...DI JAMIN KURUSS...
#kurusseawal3hari
#singkirlemak#produkviral
#kurustanpadiet#ubatkurus
#kesancepat#kesanterbaik#selamat
#murahmurah
#barangmurah#barangwanita
#baranglelaki#sayajual
#trustedseller
#kuruscantik#lemonex
#bazaarpaknil#slimmingkapsul
#instashop#vtoxkurusviral
#kurusmudah#ubatkurusselamat#tanpakesansampingan
#igshopmalaysia
#instamyig#instaniaga
#viralkurus#instagood#beautiful

0💬