#LilyCake

SET KURUS PALING LARIS DAN TERBAIK DI DUNIA!๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž
.
.
Assalamualaikum semua! Ni fatin nak kenalkan kat korang semua tentang SET KURUS SHAKLEE!
.
.
Pls noted okay - Malaysia adalah antara negara Asia yang mempunyai kadar Obesiti yang tinggi!!! So please do something with ur health okay!
.
.
Selain jaga fitness by exercise regularly, korang amatlah disarankan untuk amalkan supplement!
.
.
Antaranya ialah :
.
.
๐Ÿ’šALFALFA COMPLEX
- Sebagai agen detoks
- Detoks darah
- Meningkatkan metabolisme
- Memudahkan pembuangan
- Merawat sembelit
.
.
๐Ÿ’šOMEGA GUARD
- sebagai minyak ikan Shaklee
- membakar lemak-lemak disekeliling organ
- meningkatkan metabolisme
- mengawal darah tinggi serta kolestrol
.
.
๐Ÿ’šLECITHIN
- Memecahkan molekul molekul lemak yg besar kepada kecik
- Membantu mengawal kolestrol
.
.
๐Ÿ’šESP - Sebagai energy booter dan beauty booster
- Membantu untuk kenyang dalam masa yang lama - Mengawal selera makan
- Sebagai instant breakfast atau sahur
.
.
Untuk dapatkan info lanjut, boleh terus direct hubungi fatin ok melalui DM atau Whatsapp
.
.
KHAS UNTUK 10 CUSTOMER PERTAMA HARI INI, anda akan dapat something special dari fatin! ๐Ÿ˜Š
.
.
WA 0178228939
WA 0178228939
WA 0178228939
(Link di Bio)
.
.
#shakleejohor #shakleesenai #shakleekulai #jakel #ariani #calaqisya #ikeatebrau #dits #fattzura #lilycake #cakenis #dsv #pamoga #aliffsyukri

0๐Ÿ’ฌ

SET KURUS PALING LARIS DAN TERBAIK DI DUNIA!๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž
.
.
Assalamualaikum semua! Ni fatin nak kenalkan kat korang semua tentang SET KURUS SHAKLEE!
.
.
Pls noted okay - Malaysia adalah antara negara Asia yang mempunyai kadar Obesiti yang tinggi!!! So please do something with ur health okay!
.
.
Selain jaga fitness by exercise regularly, korang amatlah disarankan untuk amalkan supplement!
.
.
Antaranya ialah :
.
.
๐Ÿ’šALFALFA COMPLEX
- Sebagai agen detoks
- Detoks darah
- Meningkatkan metabolisme
- Memudahkan pembuangan
- Merawat sembelit
.
.
๐Ÿ’šOMEGA GUARD
- sebagai minyak ikan Shaklee
- membakar lemak-lemak disekeliling organ
- meningkatkan metabolisme
- mengawal darah tinggi serta kolestrol
.
.
๐Ÿ’šLECITHIN
- Memecahkan molekul molekul lemak yg besar kepada kecik
- Membantu mengawal kolestrol
.
.
๐Ÿ’šESP - Sebagai energy booter dan beauty booster
- Membantu untuk kenyang dalam masa yang lama - Mengawal selera makan
- Sebagai instant breakfast atau sahur
.
.
Untuk dapatkan info lanjut, boleh terus direct hubungi fatin ok melalui DM atau Whatsapp
.
.
KHAS UNTUK 10 CUSTOMER PERTAMA HARI INI, anda akan dapat something special dari fatin! ๐Ÿ˜Š
.
.
WA 0178228939
WA 0178228939
WA 0178228939
(Link di Bio)
.
.
#shakleejohor #shakleesenai #shakleekulai #jakel #ariani #calaqisya #ikeatebrau #dits #fattzura #lilycake #cakenis #dsv #pamoga #aliffsyukri

0๐Ÿ’ฌ

SET KURUS PALING LARIS DAN TERBAIK DI DUNIA!๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž
.
.
Assalamualaikum semua! Ni fatin nak kenalkan kat korang semua tentang SET KURUS SHAKLEE!
.
.
Pls noted okay - Malaysia adalah antara negara Asia yang mempunyai kadar Obesiti yang tinggi!!! So please do something with ur health okay!
.
.
Selain jaga fitness by exercise regularly, korang amatlah disarankan untuk amalkan supplement!
.
.
Antaranya ialah :
.
.
๐Ÿ’šALFALFA COMPLEX
- Sebagai agen detoks
- Detoks darah
- Meningkatkan metabolisme
- Memudahkan pembuangan
- Merawat sembelit
.
.
๐Ÿ’šOMEGA GUARD
- sebagai minyak ikan Shaklee
- membakar lemak-lemak disekeliling organ
- meningkatkan metabolisme
- mengawal darah tinggi serta kolestrol
.
.
๐Ÿ’šLECITHIN
- Memecahkan molekul molekul lemak yg besar kepada kecik
- Membantu mengawal kolestrol
.
.
๐Ÿ’šESP - Sebagai energy booter dan beauty booster
- Membantu untuk kenyang dalam masa yang lama - Mengawal selera makan
- Sebagai instant breakfast atau sahur
.
.
Untuk dapatkan info lanjut, boleh terus direct hubungi fatin ok melalui DM atau Whatsapp
.
.
KHAS UNTUK 10 CUSTOMER PERTAMA HARI INI, anda akan dapat something special dari fatin! ๐Ÿ˜Š
.
.
WA 0178228939
WA 0178228939
WA 0178228939
(Link di Bio)
.
.
#shakleejohor #shakleesenai #shakleekulai #jakel #ariani #calaqisya #ikeatebrau #dits #fattzura #lilycake #cakenis #dsv #pamoga #aliffsyukri

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

SET KURUS PALING LARIS DAN TERBAIK DI DUNIA!๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž
.
.
Assalamualaikum semua! Ni fatin nak kenalkan kat korang semua tentang SET KURUS SHAKLEE!
.
.
Pls noted okay - Malaysia adalah antara negara Asia yang mempunyai kadar Obesiti yang tinggi!!! So please do something with ur health okay!
.
.
Selain jaga fitness by exercise regularly, korang amatlah disarankan untuk amalkan supplement!
.
.
Antaranya ialah :
.
.
๐Ÿ’šALFALFA COMPLEX
- Sebagai agen detoks
- Detoks darah
- Meningkatkan metabolisme
- Memudahkan pembuangan
- Merawat sembelit
.
.
๐Ÿ’šOMEGA GUARD
- sebagai minyak ikan Shaklee
- membakar lemak-lemak disekeliling organ
- meningkatkan metabolisme
- mengawal darah tinggi serta kolestrol
.
.
๐Ÿ’šLECITHIN
- Memecahkan molekul molekul lemak yg besar kepada kecik
- Membantu mengawal kolestrol
.
.
๐Ÿ’šESP - Sebagai energy booter dan beauty booster
- Membantu untuk kenyang dalam masa yang lama - Mengawal selera makan
- Sebagai instant breakfast atau sahur
.
.
Untuk dapatkan info lanjut, boleh terus direct hubungi fatin ok melalui DM atau Whatsapp
.
.
KHAS UNTUK 10 CUSTOMER PERTAMA HARI INI, anda akan dapat something special dari fatin! ๐Ÿ˜Š
.
.
WA 0178228939
WA 0178228939
WA 0178228939
(Link di Bio)
.
.
#shakleejohor #shakleesenai #shakleekulai #jakel #ariani #calaqisya #ikeatebrau #dits #fattzura #lilycake #cakenis #dsv #pamoga #aliffsyukri

0๐Ÿ’ฌ

SET KURUS PALING LARIS DAN TERBAIK DI DUNIA!๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž
.
.
Assalamualaikum semua! Ni fatin nak kenalkan kat korang semua tentang SET KURUS SHAKLEE!
.
.
Pls noted okay - Malaysia adalah antara negara Asia yang mempunyai kadar Obesiti yang tinggi!!! So please do something with ur health okay!
.
.
Selain jaga fitness by exercise regularly, korang amatlah disarankan untuk amalkan supplement!
.
.
Antaranya ialah :
.
.
๐Ÿ’šALFALFA COMPLEX
- Sebagai agen detoks
- Detoks darah
- Meningkatkan metabolisme
- Memudahkan pembuangan
- Merawat sembelit
.
.
๐Ÿ’šOMEGA GUARD
- sebagai minyak ikan Shaklee
- membakar lemak-lemak disekeliling organ
- meningkatkan metabolisme
- mengawal darah tinggi serta kolestrol
.
.
๐Ÿ’šLECITHIN
- Memecahkan molekul molekul lemak yg besar kepada kecik
- Membantu mengawal kolestrol
.
.
๐Ÿ’šESP - Sebagai energy booter dan beauty booster
- Membantu untuk kenyang dalam masa yang lama - Mengawal selera makan
- Sebagai instant breakfast atau sahur
.
.
Untuk dapatkan info lanjut, boleh terus direct hubungi fatin ok melalui DM atau Whatsapp
.
.
KHAS UNTUK 10 CUSTOMER PERTAMA HARI INI, anda akan dapat something special dari fatin! ๐Ÿ˜Š
.
.
WA 0178228939
WA 0178228939
WA 0178228939
(Link di Bio)
.
.
#shakleejohor #shakleesenai #shakleekulai #jakel #ariani #calaqisya #ikeatebrau #dits #fattzura #lilycake #cakenis #dsv #pamoga #aliffsyukri

0๐Ÿ’ฌ

SET KURUS PALING LARIS DAN TERBAIK DI DUNIA!๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž
.
.
Assalamualaikum semua! Ni fatin nak kenalkan kat korang semua tentang SET KURUS SHAKLEE!
.
.
Pls noted okay - Malaysia adalah antara negara Asia yang mempunyai kadar Obesiti yang tinggi!!! So please do something with ur health okay!
.
.
Selain jaga fitness by exercise regularly, korang amatlah disarankan untuk amalkan supplement!
.
.
Antaranya ialah :
.
.
๐Ÿ’šALFALFA COMPLEX
- Sebagai agen detoks
- Detoks darah
- Meningkatkan metabolisme
- Memudahkan pembuangan
- Merawat sembelit
.
.
๐Ÿ’šOMEGA GUARD
- sebagai minyak ikan Shaklee
- membakar lemak-lemak disekeliling organ
- meningkatkan metabolisme
- mengawal darah tinggi serta kolestrol
.
.
๐Ÿ’šLECITHIN
- Memecahkan molekul molekul lemak yg besar kepada kecik
- Membantu mengawal kolestrol
.
.
๐Ÿ’šESP - Sebagai energy booter dan beauty booster
- Membantu untuk kenyang dalam masa yang lama - Mengawal selera makan
- Sebagai instant breakfast atau sahur
.
.
Untuk dapatkan info lanjut, boleh terus direct hubungi fatin ok melalui DM atau Whatsapp
.
.
KHAS UNTUK 10 CUSTOMER PERTAMA HARI INI, anda akan dapat something special dari fatin! ๐Ÿ˜Š
.
.
WA 0178228939
WA 0178228939
WA 0178228939
(Link di Bio)
.
.
#shakleejohor #shakleesenai #shakleekulai #jakel #ariani #calaqisya #ikeatebrau #dits #fattzura #lilycake #cakenis #dsv #pamoga #aliffsyukri

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

ะœะธะปั‹ะน ั‚ะพั€ั‚ะธะบ ั ัะณะพะดะฐะผะธ, ะทะธะผะพะน ั‚ะฐะบ ั…ะพั‡ะตั‚ัั ะพะบัƒะฝัƒั‚ัŒัั ะฒ ะปะตั‚ะพ! ะะตะถะฝะฐั ะธ ะปั‘ะณะบะฐั ะนะพะณัƒั€ั‚ะพะฒะฐั ะฝะฐั‡ะธะฝะบะฐ ั ั„ั€ัƒะบั‚ะฐะผะธ, 2ะบะณ
#ะปะตั‚ะพ #ั‚ะพั€ั‚ #ะบั€ะตะผะพะฒั‹ะนั‚ะพั€ั‚ #ั‚ะพั€ั‚ััะณะพะดะฐะผะธ #ะผะธัˆะบะฐ "ั‚ะพั€ั‚ะดะปัะดะตั‚ะตะน #ั‚ะพั€ั‚ั‹ะฒะปะพะฑะฝะต #ั‚ะพั€ั‚ั‹ะฒั…ะธะบะฐั… #ั‚ะพั€ั‚ั‹ะฒะดะพะปะณะพะฟั€ัƒะดะฝะพะผ #ัะปะฐะดะบะธะนะฟะพะดะฐั€ะพะบ #ะปะธะปะธะบะตะนะบ #lilycake #ะนะพะณัƒั€ั‚ะพะฒะฐัะฝะฐั‡ะธะฝะบะฐ

0๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ’ IN STOCK | Limited Edition LILY CAKE CAKENIS๐Ÿ’ 
Grey @Cakenis
Full payment or Min* depo for Booking๐Ÿ‘
Price $75
โœ…Min depo $15
โœ…IN STOCK
โ˜… โ˜… โ˜… โ˜… T&C: No cancellation once secured/booked. Depo is non-refundable. Auto cancellation if full remainder payment not made within 1 week of agreed time.
โ˜… Self Pickup Manggis / Poslaju add on $4
DM @TresbienBN for further enquiry
โ™กโ™ก โ™กโ™ก
>>>>>>>>>
#cakenis #lilycake #limitededitionscarf #bruneionlineshop #bruneionlineshopping #instabrunei #bruneishoppingonline #brunikasale #cakenis

0๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ’ IN STOCK | Limited Edition LILY CAKE CAKENIS๐Ÿ’ 
White-pink @Cakenis
Full payment or Min* depo for Booking๐Ÿ‘
Price $75
โœ…Min depo $15
โœ…IN STOCK
โ˜… โ˜… โ˜… โ˜… T&C: No cancellation once secured/booked. Depo is non-refundable. Auto cancellation if full remainder payment not made within 1 week of agreed time.
โ˜… Self Pickup Manggis / Poslaju add on $4
DM @TresbienBN for further enquiry
โ™กโ™ก โ™กโ™ก
>>>>>>>>>
#cakenis #lilycake #limitededitionscarf #bruneionlineshop #bruneionlineshopping #instabrunei #bruneishoppingonline #brunikasale #cakenis

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

If you can't elevate, enhance or encourage-
Exit

#tgif #LilyCake #IkeaTebrau

1๐Ÿ’ฌ

positive vibes on. so love this lily cake cakenis by @cakenis . so bright and vibrant to make my day. #selfworth #selflove #mommyhood #lilycake #cakenis

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

๐Ÿ’ IN STOCK | Limited Edition LILY CAKE CAKENIS๐Ÿ’ 
White-pink @Cakenis
Full payment or Min* depo for Booking๐Ÿ‘
Price $75
โœ…Min depo $15
โœ…IN STOCK
โ˜… โ˜… โ˜… โ˜… T&C: No cancellation once secured/booked. Depo is non-refundable. Auto cancellation if full remainder payment not made within 1 week of agreed time.
โ˜… Self Pickup Manggis / Poslaju add on $4
DM @TresbienBN for further enquiry
โ™กโ™ก โ™กโ™ก
>>>>>>>>>
#cakenis #lilycake #limitededitionscarf #bruneionlineshop #bruneionlineshopping #instabrunei #bruneishoppingonline #brunikasale #cakenis

3๐Ÿ’ฌ

"BETUL KE PAKAI PRODUCT MISSBABY NI BOLEH BANTU SEMBUHKAN BREAKOUT??" .
.

YES BETUL!๐Ÿ˜Ž Tapiiiii awak kena bgtau eff dulu, masalah skin awak. Biar eff guide betul2! Sebab setiap orang yg breakout, masalah dia lain2. Ada yg berjerawat smpai bernanah, ada yg jerawat kecik2 dan ada jugak yg merah2 tuu๐Ÿค” .
.
Jd, sesiapa yg ada masalah mcm tu, jgn risau kayy? Uolls wasep kita jee, kita reply sepantas kilat!๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ .

Nak tgk feedback akak comel niii, slide ke kiri ye๐Ÿ˜™ .

#missbabyrepublicterengganu #missbabyrepublicdungun #missbabyrepublickerteh #missbabyrepublicpaka #missbabyrepublicagent #agentmissbabyrepublic #milkpudding #milkpuddingbooster #fattzura #cakenis #lilycake #skincaremalaysia #lipserum #lipserummalaysia #missbabyrepublicselangor #missbabyqueen #serummalaysia #quputeh #pamoga #gegarvaganza #adibizara

2๐Ÿ’ฌ

Loading...

""TERUS REPEAT 5 ITEMS"" .
.
Haaaaa klu product missbaby ni tak best, takde nyaa orang nak repeat smpai 5 items begini! Betul takk?๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .

Thank you yeen, sebab setia dgn product missbaby๐Ÿ˜ Before ni dia purchase set basic scar remover, now repeat terus 5 items macam kat atas tu!๐Ÿ˜Ž Lepasni bukan setakat muka cantikkk, bibir pon makin sihat dan munggil la tu๐Ÿ˜ .
.

#missbabyrepublicterengganu #missbabyrepublicdungun #missbabyrepublickerteh #missbabyrepublicpaka #missbabyrepublicagent #agentmissbabyrepublic #milkpudding #milkpuddingbooster #fattzura #cakenis #lilycake #skincaremalaysia #lipserum #lipserummalaysia #missbabyrepublicselangor #missbabyqueen #serummalaysia #quputeh #pamoga #gegarvaganza #adibizara

0๐Ÿ’ฌ

Dinner or YouTube?
Almond Cake or #LilyCake ?

3๐Ÿ’ฌ

Loading...

๐Ÿ’ IN STOCK | Cakenis LILY CAKE SERIES๐Ÿ’ 
White-pink @Cakenis
Full payment or Min* depo for Booking๐Ÿ‘
Price $75
โœ…Min depo $15
โœ…IN STOCK
โ˜… โ˜… โ˜… โ˜… T&C: No cancellation once secured/booked. Depo is non-refundable. Auto cancellation if full remainder payment not made within 1 week of agreed time.
โ˜… Self Pickup Manggis / Poslaju add on $4
DM @TresbienBN for further enquiry
โ™กโ™ก โ™กโ™ก
>>>>>>>>>
#cakenis #lilycake #limitededitionscarf #bruneionlineshop #bruneionlineshopping #instabrunei #bruneishoppingonline #brunikasale #cakenis

0๐Ÿ’ฌ

Shaklee offer TIGA PERKARA
.

TIGA C
.

1. Cash
.

Cash dari Shaklee ni bersumberkan dari dua
.

Yang pertama BONUS kita dapat dr Shaklee.
Yakni bila setiap bulan kita mencapai points/uv yang tertentu
.

Kita akan diberikan bonus oleh Shaklee sendiri
.

Bonus pulak ada banyak jenis. Haaa ni nanti korang dah jadi Sid baru ijah cerita .

Yang kedua untung runcit. Untung runcit ni kita dapat bilamana kita jual dengan mereka yang non ahli dengan harga ahli
.

Maka dr situ kita dapat untung
.

2. Car
.

Car ni hanya layak untuk kita mula bila kita dah capai rank leader yakni Supervisor
.

Program Car ni kita kena buat sebanyak empat stage, empat bulan berturut2 dengan mencapai UV yg ditetapkan
.

Jadi bila kita dah habis 4 months tu Shaklee akan bg kita BONUS KERETA. Bukan kereta sebiji! Bonus tu bermula dari RM 500 sehingga unlimited
.

Dengan menggunakan car bonus ni kita boleh pilih kereta apa yang kita berkenan, kita boleh hadiahkan pada mak ayah kita kereta. Semua menggunakan car bonus shaklee
.

Atau kalau kita taknak beli kereta pun, duit tu kita boleh buat apa kita suka
.

3. Convention
.

Convention ni macam percutian
.

Points convention ni bermula dari April-March
.

Kiranya dari April kita dah boleh start collect points. Convention Shaklee merupakan percutian 5/6 stars yang ditanggung 100 percent oleh Shaklee sendiri
.

Convention terbahagi kepada dua
.

Sama ada kita nak pergi ada mana2 yg ditetapkan Shaklee atau Umrah
.

Setiap tahun mcm ni
.

Contoh tahun lepas USA/Umrah. Tahun ni Japan/Umrah. Tahun depan MEDITERRANEAN CRUISE /Umrah. So pilih mana satu
.

Kalau Umrah yang ditaja Shaklee memang umrah yang VVIP! Satu kepala RM 20K. Yang masjid mmg depan Ka'bah punyaaa
.

Yang best nya convention Shaklee ni kalau kita buat betul2. Kita boleh dapat banyak ticket. So boleh bwk suami/parents/anak beranak satu kampung boleh angkut
.

Kalau company lain punya fam day contohnya boleh ke bawak mak ayah? Nope ๐Ÿ˜Š
.

Best dok?
.

Ijah Your SID 0106680209

#shakleebyijah #repost #shaklee #malaysia #lilycake #instaseleb #shoppe #lazada

1๐Ÿ’ฌ

Shaklee offer TIGA PERKARA
.

TIGA C
.

1. Cash
.

Cash dari Shaklee ni bersumberkan dari dua
.

Yang pertama BONUS kita dapat dr Shaklee.
Yakni bila setiap bulan kita mencapai points/uv yang tertentu
.

Kita akan diberikan bonus oleh Shaklee sendiri
.

Bonus pulak ada banyak jenis. Haaa ni nanti korang dah jadi Sid baru ijah cerita .

Yang kedua untung runcit. Untung runcit ni kita dapat bilamana kita jual dengan mereka yang non ahli dengan harga ahli
.

Maka dr situ kita dapat untung
.

2. Car
.

Car ni hanya layak untuk kita mula bila kita dah capai rank leader yakni Supervisor
.

Program Car ni kita kena buat sebanyak empat stage, empat bulan berturut2 dengan mencapai UV yg ditetapkan
.

Jadi bila kita dah habis 4 months tu Shaklee akan bg kita BONUS KERETA. Bukan kereta sebiji! Bonus tu bermula dari RM 500 sehingga unlimited
.

Dengan menggunakan car bonus ni kita boleh pilih kereta apa yang kita berkenan, kita boleh hadiahkan pada mak ayah kita kereta. Semua menggunakan car bonus shaklee
.

Atau kalau kita taknak beli kereta pun, duit tu kita boleh buat apa kita suka
.

3. Convention
.

Convention ni macam percutian
.

Points convention ni bermula dari April-March
.

Kiranya dari April kita dah boleh start collect points. Convention Shaklee merupakan percutian 5/6 stars yang ditanggung 100 percent oleh Shaklee sendiri
.

Convention terbahagi kepada dua
.

Sama ada kita nak pergi ada mana2 yg ditetapkan Shaklee atau Umrah
.

Setiap tahun mcm ni
.

Contoh tahun lepas USA/Umrah. Tahun ni Japan/Umrah. Tahun depan MEDITERRANEAN CRUISE /Umrah. So pilih mana satu
.

Kalau Umrah yang ditaja Shaklee memang umrah yang VVIP! Satu kepala RM 20K. Yang masjid mmg depan Ka'bah punyaaa
.

Yang best nya convention Shaklee ni kalau kita buat betul2. Kita boleh dapat banyak ticket. So boleh bwk suami/parents/anak beranak satu kampung boleh angkut
.

Kalau company lain punya fam day contohnya boleh ke bawak mak ayah? Nope ๐Ÿ˜Š
.

Best dok?
.

Ijah Your SID 0106680209

#shakleebyijah #repost #shaklee #malaysia #lilycake #instaseleb #shoppe #lazada

0๐Ÿ’ฌ

Shaklee offer TIGA PERKARA
.

TIGA C
.

1. Cash
.

Cash dari Shaklee ni bersumberkan dari dua
.

Yang pertama BONUS kita dapat dr Shaklee.
Yakni bila setiap bulan kita mencapai points/uv yang tertentu
.

Kita akan diberikan bonus oleh Shaklee sendiri
.

Bonus pulak ada banyak jenis. Haaa ni nanti korang dah jadi Sid baru ijah cerita .

Yang kedua untung runcit. Untung runcit ni kita dapat bilamana kita jual dengan mereka yang non ahli dengan harga ahli
.

Maka dr situ kita dapat untung
.

2. Car
.

Car ni hanya layak untuk kita mula bila kita dah capai rank leader yakni Supervisor
.

Program Car ni kita kena buat sebanyak empat stage, empat bulan berturut2 dengan mencapai UV yg ditetapkan
.

Jadi bila kita dah habis 4 months tu Shaklee akan bg kita BONUS KERETA. Bukan kereta sebiji! Bonus tu bermula dari RM 500 sehingga unlimited
.

Dengan menggunakan car bonus ni kita boleh pilih kereta apa yang kita berkenan, kita boleh hadiahkan pada mak ayah kita kereta. Semua menggunakan car bonus shaklee
.

Atau kalau kita taknak beli kereta pun, duit tu kita boleh buat apa kita suka
.

3. Convention
.

Convention ni macam percutian
.

Points convention ni bermula dari April-March
.

Kiranya dari April kita dah boleh start collect points. Convention Shaklee merupakan percutian 5/6 stars yang ditanggung 100 percent oleh Shaklee sendiri
.

Convention terbahagi kepada dua
.

Sama ada kita nak pergi ada mana2 yg ditetapkan Shaklee atau Umrah
.

Setiap tahun mcm ni
.

Contoh tahun lepas USA/Umrah. Tahun ni Japan/Umrah. Tahun depan MEDITERRANEAN CRUISE /Umrah. So pilih mana satu
.

Kalau Umrah yang ditaja Shaklee memang umrah yang VVIP! Satu kepala RM 20K. Yang masjid mmg depan Ka'bah punyaaa
.

Yang best nya convention Shaklee ni kalau kita buat betul2. Kita boleh dapat banyak ticket. So boleh bwk suami/parents/anak beranak satu kampung boleh angkut
.

Kalau company lain punya fam day contohnya boleh ke bawak mak ayah? Nope ๐Ÿ˜Š
.

Best dok?
.

Ijah Your SID 0106680209

#shakleebyijah #repost #shaklee #malaysia #lilycake #instaseleb #shoppe #lazada

0๐Ÿ’ฌ

Siapa dah jadi bambam angkat tangan ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ (the one on the right obviously duh ๐Ÿ™„). On a good note, loving my cakenis #lilycake ๐Ÿฐ

0๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒท LILY CAKENIS ๐ŸŒท
.
Well, thank you for your support ladies. We hereby declare that LILY CAKE are SOLD OUT! โค๏ธ
.
Dont forget to tag us when you are wearing your Lily Cake ladies ๐Ÿ˜˜
.
.
#cakenis
#cakenissg
#cakenisauthorizedstockistsg
#cakenisauthorizedstockist
#lilycake
#lilycakenis

0๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒท LILY CAKENIS ๐ŸŒท
.
Well, thank you for your support ladies. We hereby declare that LILY CAKE are SOLD OUT! โค๏ธ
.
Dont forget to tag us when you are wearing your Lily Cake ladies ๐Ÿ˜˜
.
.
#cakenis
#cakenissg
#cakenisauthorizedstockistsg
#cakenisauthorizedstockist
#lilycake
#lilycakenis

0๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒท LILY CAKENIS ๐ŸŒท
.
Well, thank you for your support ladies. We hereby declare that LILY CAKE are SOLD OUT! โค๏ธ
.
Dont forget to tag us when you are wearing your Lily Cake ladies ๐Ÿ˜˜
.
.
#cakenis
#cakenissg
#cakenisauthorizedstockistsg
#cakenisauthorizedstockist
#lilycake
#lilycakenis

0๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒท LILY CAKENIS ๐ŸŒท
.
Well, thank you for your support ladies. We hereby declare that LILY CAKE are SOLD OUT! โค๏ธ
.
Dont forget to tag us when you are wearing your Lily Cake ladies ๐Ÿ˜˜
.
.
#cakenis
#cakenissg
#cakenisauthorizedstockistsg
#cakenisauthorizedstockist
#lilycake
#lilycakenis

0๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ

โŒSOLD OUTโŒ๐ŸŒธ ON BEHALF๐ŸŒธ
Owner wants to let go #cakenis #lilycake in Pink โœจ ๐Ÿ˜ .
________________________________________
Preloved worn once ๐ŸŽ€
Complete Set โœจ
Price: RM 150 . .
Contact: DM @jerukpauh to purchase ๐Ÿค
________________________________________
Disclaimer: Since the item is not owned by
@aaliya.co, we will not be responsible for lost, held, damaged or authenticity of packages. Please check thoroughly before making any purchases ๐Ÿ’‹ .
#duckscarvestoletgo
#cakenispreloved

2๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ

โŒSOLD OUTโŒ๐ŸŒธ ON BEHALF๐ŸŒธ
Owner wants to let go #cakenis #lilycake in Pink โœจ ๐Ÿ˜ .
________________________________________
Preloved worn once ๐ŸŽ€
Complete Set โœจ
Price: RM 150 . .
Contact: DM @jerukpauh to purchase ๐Ÿค
________________________________________
Disclaimer: Since the item is not owned by
@aaliya.co, we will not be responsible for lost, held, damaged or authenticity of packages. Please check thoroughly before making any purchases ๐Ÿ’‹ .
#duckscarvestoletgo
#cakenispreloved

0๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ

โŒSOLD OUTโŒ๐ŸŒธ ON BEHALF๐ŸŒธ
Owner wants to let go #cakenis #lilycake in Pink โœจ ๐Ÿ˜ .
________________________________________
Preloved worn once ๐ŸŽ€
Complete Set โœจ
Price: RM 150 . .
Contact: DM @jerukpauh to purchase ๐Ÿค
________________________________________
Disclaimer: Since the item is not owned by
@aaliya.co, we will not be responsible for lost, held, damaged or authenticity of packages. Please check thoroughly before making any purchases ๐Ÿ’‹ .
#duckscarvestoletgo
#cakenispreloved

7๐Ÿ’ฌ