#LotsOfLove

Soalan cepu emas dan akhirnya terus lemas... Bila ada mempersoalkan tentang anugerah pingat Dato' Seri @aliffsyukriterlajaklaris .. Yang paling penting saya respect beliau menjawab persoalan itu dengan jujur dan ikhlas.. Kerana beliau yakin dengan hala tuju hidupnya dalam usaha menjadi yang terbaik dan sebagai inspirasi buat semua untuk sama-sama berusaha sepertinya.. Yang positif kita ambil.. Yang negatif kita delete.. Kalau kita terus buruk sangka negatif.. Akhirnya kita jua yang melopong kosong.. Nantikan pesona VIP inspirasi #majalahnona soon for Dec 2017 Special issues... #nonasuperwoman #inspirasinona #aliffsyukriterlajaklaris #terlajaklaris #doayangbaikbaik #lotsoflove ๐Ÿ˜˜

0๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ BOOSTER WHITENING DEEPAVALI SALE JIMAT KAW KAW ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Harga daripada RM80 โžก RM60 โžก RM55 SAHAJA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Sesiapa yang belum dapatkan , WAJIB ORDER sekarang sempena harga runtuh ni ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
INGAT TAW PROMOSI SAH ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER - 23 OKTOBER SHAJA๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER - 23 OKTOBER SHAJA๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
.
JOM SERANG WHATSAPP HQ SEKARANG โ€ผ๏ธ
Tak perlu pre order : SEMUA ITEMS READY STOCK ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป
.
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
.
.
#testimoni #malaysia #neelofa #produkkesihatan #muslimah #lokalah #sayajual #wanita #azizanosman #dropshipwanted #bazarpaknil #iphone #lotsoflove #instadairy #photoshoot #model #review #terapiinstagram #ajimaura #lifestyle #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #instagram #instashop #letscantik #putihgebu #jerawat #jeragat #kurus

0๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅKOMBO DEEPAVALI SALE KAW KAW PUNYA๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
Sempena Deepavali ni HQ nk buat promosi untuk sayang sayang semua ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Sesiapa yang belum cuba , cepat dapatkan sekarang harga menangis tepi bucu katil ni ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
.
INGAT TAW PROMOSI SAH ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER - 23 OKTOBER SAHAJA ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER - 23 OKTOBER SAHAJA๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
.
JOM SERANG WHATSAPP HQ SEKARANG โ€ผ๏ธ
.
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
.
.
#testimoni #malaysia #neelofa #produkkesihatan #muslimah #lokalah #sayajual #wanita #azizanosman #dropshipwanted #bazarpaknil #iphone #lotsoflove #instadairy #photoshoot #model #review #terafpiinstagram #ajimaura #lifestyle #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #instagram #instashop #letscantik #putihgebu #jerawat #jeragat #kurus

0๐Ÿ’ฌ

Itโ€™s my best friendโ€™s golden birthday today!!! Letโ€™s celebrate!!!! ๐Ÿ”† #17 #lotsoflove

0๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅKOMBO DEEPAVALI SALE KAW KAW PUNYA๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
Sempena Deepavali ni HQ nk buat promosi untuk sayang sayang semua ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Sesiapa yang belum cuba , cepat dapatkan sekarang harga menangis tepi bucu katil ni ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
.
INGAT TAW PROMOSI SAH ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER - 23 OKTOBER SAHAJA ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER - 23 OKTOBER SAHAJA๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
.
JOM SERANG WHATSAPP HQ SEKARANG โ€ผ๏ธ
.
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
.
.
#testimoni #malaysia #neelofa #produkkesihatan #muslimah #lokalah #sayajual #wanita #azizanosman #dropshipwanted #bazarpaknil #iphone #lotsoflove #instadairy #photoshoot #model #review #terafpiinstagram #ajimaura #lifestyle #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #instagram #instashop #letscantik #putihgebu #jerawat #jeragat #kurus

0๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅKOMBO DEEPAVALI SALE KAW KAW PUNYA๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
Sempena Deepavali ni HQ nk buat promosi untuk sayang sayang semua ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Sesiapa yang belum cuba , cepat dapatkan sekarang harga menangis tepi bucu katil ni ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
.
INGAT TAW PROMOSI SAH ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER - 23 OKTOBER SAHAJA ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER - 23 OKTOBER SAHAJA๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
.
JOM SERANG WHATSAPP HQ SEKARANG โ€ผ๏ธ
.
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
.
.
#testimoni #malaysia #neelofa #produkkesihatan #muslimah #lokalah #sayajual #wanita #azizanosman #dropshipwanted #bazarpaknil #iphone #lotsoflove #instadairy #photoshoot #model #review #terafpiinstagram #ajimaura #lifestyle #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #instagram #instashop #letscantik #putihgebu #jerawat #jeragat #kurus

0๐Ÿ’ฌ

Hey birthday girl..โ™ฅ๏ธ
โ€œI send my sincere good wishes today which is an important day, your birthday. I hope you can achieve all your goals and receive all the God bless. You are very important to me and also a very kind person.โ€โ€œI want you to know that this day is not only important for you but also for all of those who love you, because it is the best opportunity to thank heaven for having you with us. May you have a great day in such a beautiful wayโ€.Dream big and may your dream take you to an amazing place, where you always wanted to be!Iโ€˜m so glad to have such an amazing person in my life!May your birthday be as incredible as you are! Wishing you all the best, because you deserve only the most wonderful things in life You are a super special person to me and I hope you have lots and lots of birthday fun!You are my No 1! I am so thankful that you are a part of my life. May your Birthday shine with all of the colours you dream of.
May your birthday be as special as you are special to me in every wayYou deserve the biggest celebration ever.
I cant find the right words to describe how special and wonderful you are to me.
Hereโ€™s to many beautiful memories to come. Have a great birthday!
#happiestbirthdaytomylove #lotsoflove #lotsoflove #lotsoflove #lotsoflove #stayblessedalways #stayhappy @rits_badiani @rits_badiani

0๐Ÿ’ฌ

Soalan cepu emas dan akhirnya terus lemas... Bila ada mempersoalkan tentang anugerah pingat Dato' Seri @aliffsyukriterlajaklaris .. Yang paling penting saya respect beliau menjawab persoalan itu dengan jujur dan ikhlas.. Kerana beliau yakin dengan hala tuju hidupnya dalam usaha menjadi yang terbaik dan sebagai inspirasi buat semua untuk sama-sama berusaha sepertinya.. Yang positif kita ambil.. Yang negatif kita delete.. Kalau kita terus buruk sangka negatif.. Akhirnya kita jua yang melopong kosong.. Nantikan pesona VIP inspirasi #majalahnona soon for Dec 2017 Special issues... #nonasuperwoman #inspirasinona #aliffsyukriterlajaklaris #terlajaklaris #doayangbaikbaik #lotsoflove ๐Ÿ˜˜

0๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅKOMBO DEEPAVALI SALE KAW KAW PUNYA๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
Sempena Deepavali ni HQ nk buat promosi untuk sayang sayang semua ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Sesiapa yang belum cuba , cepat dapatkan sekarang harga menangis tepi bucu katil ni ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
.
INGAT TAW PROMOSI SAH ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER - 23 OKTOBER SAHAJA ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER - 23 OKTOBER SAHAJA๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
.
JOM SERANG WHATSAPP HQ SEKARANG โ€ผ๏ธ
.
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
.
.
#testimoni #malaysia #neelofa #produkkesihatan #muslimah #lokalah #sayajual #wanita #azizanosman #dropshipwanted #bazarpaknil #iphone #lotsoflove #instadairy #photoshoot #model #review #terafpiinstagram #ajimaura #lifestyle #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #instagram #instashop #letscantik #putihgebu #jerawat #jeragat #kurus

1๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅKOMBO DEEPAVALI SALE KAW KAW PUNYA๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
Sempena Deepavali ni HQ nk buat promosi untuk sayang sayang semua ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Sesiapa yang belum cuba , cepat dapatkan sekarang harga menangis tepi bucu katil ni ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
.
INGAT TAW PROMOSI SAH ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER - 23 OKTOBER SAHAJA ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER - 23 OKTOBER SAHAJA๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
.
JOM SERANG WHATSAPP HQ SEKARANG โ€ผ๏ธ
.
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
.
.
#testimoni #malaysia #neelofa #produkkesihatan #muslimah #lokalah #sayajual #wanita #azizanosman #dropshipwanted #bazarpaknil #iphone #lotsoflove #instadairy #photoshoot #model #review #terafpiinstagram #ajimaura #lifestyle #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #instagram #instashop #letscantik #putihgebu #jerawat #jeragat #kurus

0๐Ÿ’ฌ

Harini dating dengan bae lain pulak. Esok lusa bae lain pulak. Biasalah org banyak bae kan wakakakaka! Rindu ejim โค๏ธ Sesiapa nak order chocodap's boleh dm i okay muah ciked kahkahkah

#bae #baeforever #baeforlife #partnerincrime #partnerinlife #partnerforever #tombiruo #tombiruomovie #tombiruopenunggurimba #ejim #zulariffin #wansuraya #amiruddin #lotsoflove

0๐Ÿ’ฌ

Dhanteras wishesโœจ #lotsoflove #joy #happiness #festivaloflights #diwali2017 ๐ŸŒŸ

0๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅKOMBO DEEPAVALI SALE KAW KAW PUNYA๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
Sempena Deepavali ni HQ nk buat promosi untuk sayang sayang semua ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Sesiapa yang belum cuba , cepat dapatkan sekarang harga menangis tepi bucu katil ni ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
.
INGAT TAW PROMOSI SAH ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER - 23 OKTOBER SAHAJA ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER - 23 OKTOBER SAHAJA๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
.
JOM SERANG WHATSAPP HQ SEKARANG โ€ผ๏ธ
.
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
.
.
#testimoni #malaysia #neelofa #produkkesihatan #muslimah #lokalah #sayajual #wanita #azizanosman #dropshipwanted #bazarpaknil #iphone #lotsoflove #instadairy #photoshoot #model #review #terafpiinstagram #ajimaura #lifestyle #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #instagram #instashop #letscantik #putihgebu #jerawat #jeragat #kurus

1๐Ÿ’ฌ

#Shahjahan ๐Ÿ’ž #Vivegam ๐Ÿ’ž
เฎŽเฎฉเฏเฎฉเฎตเฎณเฎฟเฎฉเฏ เฎ•เฏˆเฎ•เฏเฎ•เฏเฎŸเฏเฎŸเฏˆ ๐Ÿ˜๐Ÿ™ˆ #ThrowBack โคด
#Love โค #เฎทเฎฟเฎทเฎพ ๐Ÿ’‘ #Dubsmash #tamildubsmash #musically #tamilmusically #OneMillionAudition #MusicallyIndia #Tamil #Thala #Thalapathy #Mersal #LoveGoals #relationshipgoals #LotsOfLove @eat_sleep_dub @dubsmashtamilfun @tuty_dubsmaz #Adithyatvdubsmash #MrMurukkuMeesai #VId #instagood #f4f #l4l #Peace โœŒ

1๐Ÿ’ฌ

~The best memories were the ones you made when you were young. And, I was lucky enough to make mine with one of the best people I know.~ โค #Gran #LotsOfLove #Appreciation

0๐Ÿ’ฌ

.
.
THIRAA LONG TOP
.
Long top PALING BERHANTU 2016!
.
Ramaiii dah jatuh hati dengan thiraa lonh top. Asal restock je lajuuu habis... Penangan hebat since dec 2015! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.

KEISTIMEWAAN THIRAA LONG TOP
.
โœ”custom made exclusive by Applescarf โœ”material high quality koshibo yg selesa
โœ” cutting A cut. Loose cutting
๐Ÿšซ tak jarang, tak ketat
โœ” labuh menutup pinggul
โœ” hidden zip / nursing&bf friendly
โœ” wuduk friendly
โœ” hot selling lebih 10000++ terjual sejak dilancarkan!
โœ” ada butang dipergelangan tgn. Wuduk friendly.
โœ”pilihan warna yang pelbagai dan senang mix&match
โœ” available S- 2XL
.
HARGA : RM59
POSTAGE : RM8 SM/RM12 SS
.
2 HELAI RM 100
FREE POSTAGE SM DAN SS
.
Whatsapp cepat โค nanti habis colour n size korang nak, kita tak jamin~
.
.
Whatapps
Whatapps โžก 0124577699
Whatapps โžก 0124577699
Whatapps โžก 0124577699

1๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅKOMBO DEEPAVALI SALE KAW KAW PUNYA๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
Sempena Deepavali ni HQ nk buat promosi untuk sayang sayang semua ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Sesiapa yang belum cuba , cepat dapatkan sekarang harga menangis tepi bucu katil ni ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
.
INGAT TAW PROMOSI SAH ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER - 23 OKTOBER SAHAJA ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰17 OKTOBER - 23 OKTOBER SAHAJA๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
.
JOM SERANG WHATSAPP HQ SEKARANG โ€ผ๏ธ
.
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
๐Ÿ˜Meh pm laju2 ๐Ÿ“ฒ 01126893779 (Scha)
.
.
#testimoni #malaysia #neelofa #produkkesihatan #muslimah #lokalah #sayajual #wanita #azizanosman #dropshipwanted #bazarpaknil #iphone #lotsoflove #instadairy #photoshoot #model #review #terafpiinstagram #ajimaura #lifestyle #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #instagram #instashop #letscantik #putihgebu #jerawat #jeragat #kurus

0๐Ÿ’ฌ

@Regranned from @moncoeur.miamor - People are like stained glass windows. They sparkle and shine when the sun is out; but when the darkness sets in, their true beauty is revealed only when there is light within. - Elisabeth Kรผbler-Ross
.
@missfazura .
#lahzeyebipayan
#lotsoflove

0๐Ÿ’ฌ

Thanks dear for wearing our Premium Suri Ruffle Batch 1 โคโค Comel betul hakak sorang ni bergaya dengan Suri Ruffle Batch 1..Like mother like son ๐Ÿ˜
Tak nak lepaskan peluang untuk dapatkan Suri Ruffle, whatsapp Anis cecepat di 0133239430 ๐Ÿ˜˜ Limited stock only..kalau terlepas amatlah rugi ๐Ÿ˜ฅ

#koleksiterkinibyanyss #ajimaura #kitasamahero #bisneswomen #happylife #happyday #lotsoflove #love #family #me #like4like #followforfollow #instafamous #instagood #produkmuslim #mesrawuduk #mesramenyusu #bajumenyusu #wudukfriendly #tudunginstant #tudungsarung #emastulen #perfumewanita #bajupengantin #bridesmaid #bajunikah #eday #myeday #syukurselalu #alhamdulillah

0๐Ÿ’ฌ

Spencer joined us for a wedding over the weekend #familyoutings #lotsofloveโค #nicugrad

0๐Ÿ’ฌ

.
.
THIRAA LONG TOP
.
Long top PALING BERHANTU 2016!
.
Ramaiii dah jatuh hati dengan thiraa lonh top. Asal restock je lajuuu habis... Penangan hebat since dec 2015! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.

KEISTIMEWAAN THIRAA LONG TOP
.
โœ”custom made exclusive by Applescarf โœ”material high quality koshibo yg selesa
โœ” cutting A cut. Loose cutting
๐Ÿšซ tak jarang, tak ketat
โœ” labuh menutup pinggul
โœ” hidden zip / nursing&bf friendly
โœ” wuduk friendly
โœ” hot selling lebih 10000++ terjual sejak dilancarkan!
โœ” ada butang dipergelangan tgn. Wuduk friendly.
โœ”pilihan warna yang pelbagai dan senang mix&match
โœ” available S- 2XL
.
HARGA : RM59
POSTAGE : RM8 SM/RM12 SS
.
2 HELAI RM 100
FREE POSTAGE SM DAN SS
.
Whatsapp cepat โค nanti habis colour n size korang nak, kita tak jamin~
.
.
Whatapps
Whatapps โžก 0124577699
Whatapps โžก 0124577699
Whatapps โžก 0124577699

2๐Ÿ’ฌ

Tq so much @rafflesia ... Hpy Deepavali buat semua mereka yang beragama Hindu.. #lotsoflove #doayangbaikbaik ๐Ÿ˜˜

0๐Ÿ’ฌ

-
#Buatygbaik2
#Fikirygbaik2
#Lotsoflove ๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜

0๐Ÿ’ฌ