#Nyum

Salam semua... kami dari [Nasi Lemak Sayang Salmah] ada menyediakan perkhidmatan membekalkan nasi lemak bungkus untuk tujuan jamuan, majlis, untuk diletakkan di kedai makan anda sekalian atau untuk tujuan bersedekah di masjid dan amal kebajikan Tuan2.
.
Ada dua set disediakan, Set A (RM1.50) & Set B (RM2.00). .
Kami beroperasi di Seri Kembangan dan boleh membekalkan kepada anda jika anda berada di kawasan #Serdang, #Bangi, #UPM, #Seri Kembangan (semestinya) dan kawasan berhampiran. #Kajang & #Cyberjaya pun boleh kalau ada permintaan. Kos delivery yang minima bergantung kepada jarak dan perbincangan. .
Kelebihan nasi lemak kami:
โœ…Nasi yang lemak lemak dan sambal yang menggiyurkan... ๐Ÿคค
.
โœ…Dipek dalam bekas makanan yg mudah dikendalikan dan mesra alam ๐Ÿƒ
.
โœ…Sambal dibungkus berasingan - tidak bercampur dengan nasi. Nasi kekal fresh kan?? ๐Ÿ˜
.
โœ…Nasi dialas daun pisang - meningkatkan aroma nasi lemak๐Ÿ˜Œ
.
โœ…Yang ni paling BEST - sudu percuma ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
๐Ÿ”ดTempahan minima 30 bungkus
.
Call / Whatsapp untuk tempahan / pertanyaan :
.
๐Ÿ“ฒ WAN 019-5206251๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ WAN 019-5206251๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ WAN 019-5206251๐Ÿ“ฒ
.
.
.SALMAH SAAAAAAYANG SEMUA.
.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
.
#nasilemak #sayangsalmah #sedap #nasilemakbungkus #nasilemakkopio #nasilemakdaunpisang #nasilemaksedap #sarapan #sarapanpagi #tempah #mariorder #sangatsedap #nyum #selamatpagi #selamatpagimalaysia #sayang #baby #tempahsekarang #f4f #l4l #malaysia #selangor #salmahsayangsemua #muahciked

0๐Ÿ’ฌ

McFlurry on the go please๐Ÿฆ

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

Indahnya sungguh di hari raya tapi ini bukannya hari raya...adik ku manis cantik bergaya marilah ikut saya yang hensem ..
.
.
.
.
.
#hariraya #raya17 #bukanraya #kacak #hebat #bergaya #followforfollow #follow4follow #likeforlike #like4like #bangi #malaysia #iiucs #jamuan #makan #foodporn #food #dinner #slurp #nyum #nyum

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Lumayan buat stok di kulkas #nyum

10๐Ÿ’ฌ

Loading...

Fasa nyah haba. Sudah betul2 sejuk baru boleh pack. #SambalPenyetPedas

Makcik testing dulu #nyum
#FoodPorn #resepiwarisanibu #GoodCook #GrandMerdekaMall #Pedas #Sedap #Delicious #Spicy #Hot

1๐Ÿ’ฌ

Alhamdulilah maknyak ga doyan.. Kan aku jd enak ๐Ÿ˜‚

Cuma buat #cempedak ini hujan pun rela muter alun2, mungkin 10 kali puteran.. Harusnya dpt piring cantik nih.. ๐Ÿ˜ง

3๐Ÿ’ฌ

Loading...

Flavour of thailand with @larbthaiid new branch in kelapa gading
Yummy pad thai , tom yum, fried pork and fried curry beans
So yum!!! #thaichef #ilovelarb
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#foodporn #eat #foodie #eatandtreats #nomnom #jakarta #delicious #omnomnom #nom #nyum #anakjajan #jajan #makanterus #kenyang #kenyangmakan #kulinerjakarta #jktgo #manualjakarta #culinary #thailand #foodielife #mie #thaifood

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Alhamdulillah nikmatnya udh lama bgt gak mkn ini ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜#miegodog #nyum #indonesianfood #mieenak

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Gedong gedong ๐Ÿ˜‹

2๐Ÿ’ฌ

My all time favorite, momโ€™s spring roll Shandong style. So good, damn good, too good. #alltimefav #nyum #yas #top #momscooking #momsrecipe #shandong #springroll #๐Ÿ˜‹ ๆฏใกใ‚ƒใ‚“ๆ˜ฅๅทปใฒใ•ใณใƒผใ€‚ใชใ‚“ใงใ“ใ‚“ใชใซใ†ใพใ„ใฎใ‹ใ€‚ใใ—ใฆไปŠๆ—ฅใ‚‚ใ‚„ใฃใฑใ‚Š่Œถ่‰ฒใ„้ฃŸๅ“ใ€‚ #ๆฏใฎๅ‘ณ #ๆธˆๅ—่ณ“้คจ

4๐Ÿ’ฌ

#endorse4charity_kompak
#paidpromote4charity_kompak .
.
Jajanan tahu bakso Di #tahubaksoenak

Yaapss...Ini tahu bakso rasanya Gak usah ditanya nikmatnya gak ada duanyaaa, apalagi ditambah saos tomatnya yg original bgt dengan citarasa manis pedas Dan gurih #nyum!

Jangan ditunggu Ngilerrr sampe kepengen banget yaa langsung aja order ke WA : 081268081629 & ig : @indahtwahyu

#tahubaksoenak
#jajananpku
#nyum!
.
.
๐Ÿ“ท : @indahtwahyu
.
.
#1stanniversary_kompak
#kompakerspekanbaru

0๐Ÿ’ฌ

Nampak sedap ja tengok cik @dinijasmi_ makan popia cheese trending tu kan??? anda semua tk nak rasa ke?? smbil tengok TV,main fon,borak-borak dengan member perghh~~ Sdap oii...Harga kasih sayang RM 10....Jika berminat sila pm 0142401788 / 0125598356...Cuba sekali pasti jatuh hati...Pm jngn tak pm
#popiacheesetrending #nyum #sahabat

0๐Ÿ’ฌ

The first look, then the second inside..then 1 BIG BITE nyummy #texaschicken
#hungry
#nyum

0๐Ÿ’ฌ

#endorse4charity_kompak
#paidpromote4charity_kompak .
.
Jajanan tahu bakso Di #tahubaksoenak

Yaapss...Ini tahu bakso rasanya Gak usah ditanya nikmatnya gak ada duanyaaa, apalagi ditambah saos tomatnya yg original bgt dengan citarasa manis pedas Dan gurih #nyum!

Jangan ditunggu Ngilerrr sampe kepengen banget yaa langsung aja order ke WA : 081268081629 & ig : @indahtwahyu

#tahubaksoenak
#jajananpku
#nyum!
.
.
๐Ÿ“ท : @indahtwahyu
.
.
#1stanniversary_kompak
#kompakerspekanbaru

5๐Ÿ’ฌ

#endorse4charity_kompak
#paidpromote4charity_kompak .
.
Jajanan tahu bakso Di #tahubaksoenak

Yaapss...Ini tahu bakso rasanya Gak usah ditanya nikmatnya gak ada duanyaaa, apalagi ditambah saos tomatnya yg original bgt dengan citarasa manis pedas Dan gurih #nyum!

Jangan ditunggu Ngilerrr sampe kepengen banget yaa langsung aja order ke WA : 081268081629 & ig : @indahtwahyu

#tahubaksoenak
#jajananpku
#nyum!
.
.
๐Ÿ“ท : @indahtwahyu
.
.
#1stanniversary_kompak
#kompakerspekanbaru

1๐Ÿ’ฌ