#PreciousbyRCW

Loading...
Loading...

Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔️Menstabilkan hormon
✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara,
✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔️Merawat keputihan
✔️Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat .
.
.
.
🌸🌸
...ready stok...COD sungai petani kedah...postage 1malaysia...whatapp 0174532461❤️❤️❤️ #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapat #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapat #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous

0💬

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU BERSAMA KELUARGA TERSAYANG.
.
.
Harta terbaik dunia adalah keluarga. Jangan pernah bayangkan apa yang akan terjadi tika keluarga tercinta tiada disisi. .
.
Kasihnya teman tika bersama kasihnya keluarga tiada sempadan hingga ke akhir hayat. Sempurnakan hujung minggu anda semua bersama keluarga tersayang. .
.
🌸🌸🌸 Jus Goyang Rapat pengikat ikatan kasih terjalin pasti mendapat. ❤️❤️❤️

3💬

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU BERSAMA KELUARGA TERSAYANG.
.
.
Harta terbaik dunia adalah keluarga. Jangan pernah bayangkan apa yang akan terjadi tika keluarga tercinta tiada disisi. .
.
Kasihnya teman tika bersama kasihnya keluarga tiada sempadan hingga ke akhir hayat. Sempurnakan hujung minggu anda semua bersama keluarga tersayang. .
.
🌸🌸🌸 Jus Goyang Rapat pengikat ikatan kasih terjalin pasti mendapat. ❤️❤️❤️

3💬

Loading...

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU BERSAMA KELUARGA TERSAYANG.
.
.
Harta terbaik dunia adalah keluarga. Jangan pernah bayangkan apa yang akan terjadi tika keluarga tercinta tiada disisi. .
.
Kasihnya teman tika bersama kasihnya keluarga tiada sempadan hingga ke akhir hayat. Sempurnakan hujung minggu anda semua bersama keluarga tersayang. .
.
🌸🌸🌸 Jus Goyang Rapat pengikat ikatan kasih terjalin pasti mendapat. ❤️❤️❤️

2💬

RM26 SM
RM30 SS

0177826288
.
. ・・・
V-C INJECTION ** ready stock -------------------------------------------------- V C ialah vitamin C tulen untuk injection bole kegunaan luar pon bole. Bagi yang takut nak injek2 bole apply kat seluruh kulit wajah. V- C Injection ni berguna untuk kulit memutih dan mencerahkan kulit supaya tona kulit menjadi sekata. Boleh digunakan untuk semua jenis kulit.

Bagi yang nak cantikkn seluruh kulit badan pon ade cara2 mudah yang saya akan kongsikan dengan anda.

Cara2 Putihkan seluruh kulit badan dengan Vitamin C Injection
Campurkan V-C injection kedalam lotion
Masker bersama V-C injection
Boleh diadunkan bersama krim muka, pelembab muka dan foundation
Vitamin C Injection juga bertindak sebagai bahan yg bole mengecutkan jerawat, membersihkan muka dari sisa2 kotoran.

Cara Penggunaan untuk luaran
Campurkan kedalam krim muka / losyen / krim pelembab / atau apply terus ke kulit.
Jika terus apply ke kulit muka biarkan 20-30 minit, kemudian bilas dengan bersih.
Untuk dapatkan kulit yang lebih putih dan mulus sekata, gunakan 2-3 amp sapu rata keatas kulit yang anda nak cerahkan, cth siku, ketiak, lingkaran gelap bawah mata dan banyak lagi.

Bahan : Ascorbic Acid ( Vitamin C ) 500mg setiap ampoule.

Cara simpan supaya tahan lama :

Elakkan letak di tempat yg panas
Letakkan dalam suhu 25 degree ke bawah.
Jauhkan dari kanak2

Untuk kegunaan Injection :
Tidak digalakkan kepada orang yang mempunyai tekanan darah tinggi, aterosklerosis, penyakit jantung atau apa-apa penyakit kronik dan wanita hamil atau menyusukan anak.

#vitaminc #vitamincinjection #vitamincinjectionmurah #vitamincinjections #perlaking #dropship #quputeh #dropshipneeded #dropshipwanted #aurawhite #kcollyfocusbooster #lotioncheta #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #ibuputihninaskincare

2💬

@byrcw ・・・
Wangian byRCW adalah wangian yang memberikan inspirasi kepada wanita, bauan yang mewah lagi menyerlahkan personaliti. Sekali sembur tiada lagi wangian lain . ❤️
.
.
"SMELL LIKE A STAR"
.
Whatsapp saya 0137202200.Tq.
. .
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

0💬

Loading...

@byrcw (@get_repost)
・・・
Perfume Gorgeous. Bau manis-manis yang pasti buat si dia cair. Bauan dari bunga patchouli dan bunga-bungaan menggamit lagi kenangan. .
.
Whatsapp saya 0137202200.Tq.
.
. .
"SMELL LIKE A STAR"
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

0💬

@byrcw (@get_repost)
・・・
Precious ByRCW . Wangian yang menaikkan rasa keyakinan diri, sembur sikit terus melekat sampai ke malam. 💋
.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
.⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
.
Whatsapp saya 0137202200.Tq.
.
.
. "SMELL LIKE A STAR"
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

0💬

@byrcw ・・・
Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan. .
.
Whatsapp saya 0137202200.Tq.
. .
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

0💬

Loading...

@byrcw ・・・
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔️Menstabilkan hormon
✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara,
✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔️Merawat keputihan
✔️Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat . . .
.
Whatsapp saya 0137202200.Tq.
. .
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

0💬

@byrcw ・・・
Nak Kulit PUTIH,LEMBUT,GEBU dan WANGI ??? WAJIB cuba LOTION PUTIH AJAIB BYRCW Sebab ianya BANYAK Kegunaan:
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
.
Whatsapp saya 0137202200.Tq.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

0💬

U guyss stok perfume Che Ta makin laju surut macam banjir surut kat sini tau. Hampir kering dah. Sementara Syu bagi FREE POSTAGE untuk pembelian 2 botol ni meh grab laju-laju. Jangan risau, Syu punya perfume original dari trusted supplier. Kita try pakai dulu, kalau tahan lama in shaa Allah original 😘
.
#PreciousbyRCW #GorgeousbyRCW

0💬

Loading...

Selamat bercuti, nak kluar rumah tu jngn lupa sembur perfume Gorgeous dulu. Wangi-wangi selalu, barulah gorgeous ❤️
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

0💬

Kenapa perlu cuba wangian Precious dan Gorgeous? .
.
Wangian dari byRCW di ciptakan khas untuk wanita. Ia campuran dari bunga-bungaan dan kayu-kayuan semulajadi, wangian untuk lebih berkeyakinan dan haruman mewah diutamakan. Ia tahan lebih lama dan haruman kekal lebih 8 jam. Gorgeous byRCW & Precious byRCW ❤️
. .
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

0💬

Akak-akak yang masih belum tahu belum pakai, nak rasa apam rasa segar bau wangi nak abang selalu disisi selalu mendapat, eh MEMANGGG MENDAPAT! Pencuci Goyang Segar ❤️
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

0💬

#Repost @byrcw with @get_repost
・・・
Kombinasi hebat dengan khasiat yang sempurna, cantik dalaman indah luaran. ❤️ Jus Goyang Rapat dan Pencuci Goyang Segar ❤️
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

0💬

Selamat pagi, jangan lupa sebelum sarapan minum Jus Goyang Rapat dulu ok 😌😘
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔️Menstabilkan hormon
✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara,
✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔️Merawat keputihan
✔️Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat .
.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

0💬

Good Morning 😉

Dapatkan tawaran hebat dengan pembelian 2 botol perfume Che Ta 😘
.
. ★ SMELL LIKE A STAR ★ .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 .
.
#GorgeousbyRCW
RM45 .
.
Whatsapp Syu for order +60149831368
.
#PreciousbyRCW #GorgeousbyRCW #perfume #precious #gorgeous #luxurysmell #smellgood #smelllikeastar #ascentofsuccess #affordableprice #halalperfume #stayfresh #staytrue #stayprecious #staygorgeous #blessed #grateful #rozitachewan #kekalwangisepanjanghari

1💬

Good Morning 😉

Dapatkan tawaran hebat dengan pembelian 2 botol perfume Che Ta 😘
.
. ★ SMELL LIKE A STAR ★ .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 .
.
#GorgeousbyRCW
RM45 .
.
Whatsapp Syu for order +60149831368
.
#PreciousbyRCW #GorgeousbyRCW #perfume #precious #gorgeous #luxurysmell #smellgood #smelllikeastar #ascentofsuccess #affordableprice #halalperfume #stayfresh #staytrue #stayprecious #staygorgeous #blessed #grateful #rozitachewan #kekalwangisepanjanghari

0💬

PRECIOUS BY @rozitachewan1
@preciousbyrcw @byrcw

Grab this existing and signature smell of famous Celebrity Rozita Che Wan. "Warm and seductive, PRECIOUS is a woodsy fragrance with hints of nature vanilla, musk and rose. A truly precious combination for an impressionable scent that last all day (eu de parfum), very affordable and its a certified halal.. Its simply PRECIOUS

Edp 20ml

RM29.90 sebotol (2 BOTOL RM55)

COD:KL DAN SELANGOR

WHATAPPS 0193953020

#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#anikabeauty#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes#onlineshopping#bazar#bazaar#preciousbyrcw#pencucigoyangsegarbyrcw#lotionputihajaibbyrcw#putihajaibbyrcw#jusgoyangrapatbyrcw

1💬

Sebotol RM29.90 exc postage.
.
Whatsapp 019 3760221

@Regranned from @byrcw - Precious ByRCW . Wangian yang menaikkan rasa keyakinan diri, sembur sikit terus melekat sampai ke malam. 💋
.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
.⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
.
"SMELL LIKE A STAR"
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion - #regrann - #regrann

0💬

Gorgeous dan Precious ByRCW .
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik ⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
Perfume-perfume by RCW adalah wangian yang sangat hebat, memikat lagi mengoda ,haruman mewah yang tahan lama sepanjang hari membangkitkan keyakinan diri si pemakai, halal diyakini ,haruman yang sukar dilupakan dan terciptanya suatu kenangan kerana ia adalah #PreciousbyRCW & #GorgeousbyRCW
Wangian yang sangat-sangat sesuai digunakan hari-hari dengan keadaan cuaca panas sekarang ini untuk kekal wangi sepanjang hari dan berbau harum wangi seperti bintang dan pastinya anda terasa sangat yakin dengan diri anda😍😍😍
.
"SMELL LIKE A STAR"
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

0💬