#SUSUKMODENBGM

Dah settle blend foundation BGM jgn lupa untuk makeup naik seri apply susuk moden Bgm ni tau..
.
🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden

1πŸ’¬

SUSUK MODEN NI bukan cream tau, susuk modeN ni adalah HIGHLIGHTER BGM. .
🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden

0πŸ’¬

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden

1πŸ’¬

Loading...

🌷INFO DOLLY GLOW HIGHLIGHTER BGM 🌷
Susuk moden BGM/aka HIGHLIGHT BGM‼️
.️
🌸ini lah yang dipanggil mercik papp papp
🌸kotak dia pun exclusive sangat macam cermin haa boleh suluh muka. 🌸Kualiti tak payah cakap laaa memang TERBAIKK!

Apa itu highlight BGM?
.
🌸Highlight ini untuk nampak kulit macam puteri lilin , kulit patung doll, kulit glowing. .
🌸Apply pada atas dahi, batang hidung, tulang pipi kiri kanan, atas bibir & dagu.. Ok sapa nak muka glowing macam patung kena ada tau susuk moden BGM nie.. " DAP DAP DAP GLOW, HIGHLIGHT ON POINT "! #SUSUKMODENBGM #HIGHLIGHTBGM #BIHANGIRLYMAKEUP #BGM
πŸ“²013-7884249 -
#cantik
#noradanish
#babyneyney
#mawarraff
#missfazura
#tiamoasweetheart100hari
#bgmpenang
#bgmpenanti
#bgmseberangjaya
#bgmkepalabatas
#cute
#muamalaysia
#migdrama
#bazaarpaknil
#flawless

1πŸ’¬

🌷INFO DOLLY GLOW HIGHLIGHTER BGM 🌷
Susuk moden BGM/aka HIGHLIGHT BGM‼️
.️
🌸ini lah yang dipanggil mercik papp papp
🌸kotak dia pun exclusive sangat macam cermin haa boleh suluh muka. 🌸Kualiti tak payah cakap laaa memang TERBAIKK!

Apa itu highlight BGM?
.
🌸Highlight ini untuk nampak kulit macam puteri lilin , kulit patung doll, kulit glowing. .
🌸Apply pada atas dahi, batang hidung, tulang pipi kiri kanan, atas bibir & dagu.. Ok sapa nak muka glowing macam patung kena ada tau susuk moden BGM nie.. " DAP DAP DAP GLOW, HIGHLIGHT ON POINT "! #SUSUKMODENBGM #HIGHLIGHTBGM #BIHANGIRLYMAKEUP #BGM
πŸ“²013-7884249 -
#cantik
#noradanish
#babyneyney
#mawarraff
#missfazura
#tiamoasweetheart100hari
#bgmpenang
#bgmpenanti
#bgmseberangjaya
#bgmkepalabatas
#cute
#muamalaysia
#migdrama
#bazaarpaknil
#flawless -

0πŸ’¬

🌷INFO DOLLY GLOW HIGHLIGHTER BGM 🌷
Susuk moden BGM/aka HIGHLIGHT BGM‼️
.️
🌸ini lah yang dipanggil mercik papp papp
🌸kotak dia pun exclusive sangat macam cermin haa boleh suluh muka. 🌸Kualiti tak payah cakap laaa memang TERBAIKK!

Apa itu highlight BGM?
.
🌸Highlight ini untuk nampak kulit macam puteri lilin , kulit patung doll, kulit glowing. .
🌸Apply pada atas dahi, batang hidung, tulang pipi kiri kanan, atas bibir & dagu.. Ok sapa nak muka glowing macam patung kena ada tau susuk moden BGM nie.. " DAP DAP DAP GLOW, HIGHLIGHT ON POINT "! #SUSUKMODENBGM #HIGHLIGHTBGM #BIHANGIRLYMAKEUP #BGM
πŸ“²013-7884249 -
#cantik
#noradanish
#babyneyney
#mawarraff
#missfazura
#tiamoasweetheart100hari
#bgmpenang
#bgmpenanti
#bgmseberangjaya
#bgmkepalabatas
#cute
#muamalaysia
#migdrama
#bazaarpaknil
#flawless

0πŸ’¬

Loading...

Lipsmatte Bihan Girly Makeup ????
πŸ’„ Tahan Lama dibibir
πŸ’„ Tak melekit
πŸ’„ Warna yang cantik dan menarik
πŸ’„ Tidak menggelapkan bibir
.
πŸ’–sgt ringan dibibir, cepat kering, bila pakai xrasa apa2 pun kat bibir..xkeringkan bibir...RM30 shj sebatang..
.
#foundationBGM #loosepowderBGM#glowigsprayBGM#concealerBGM#lipmatteBGM#susukmodenBGM#eyelinerBGM#bgmterbaik #foundationgebu #foundationmalaysia #jomcantikdgnbgm #foundationviral #bihangirlymakeup #iluvbgm #agenbgm #agentkl #agentselangor #batucaves #giantbatucaves #stadiumselayang #srigombak #prelove #pelaminmurah #bajupengantinmurah #hantaranmurah #terlajaklaris #quputeh #fattzura #freegift

1πŸ’¬

Lipsmatte Bihan Girly Makeup ????
πŸ’„ Tahan Lama dibibir
πŸ’„ Tak melekit
πŸ’„ Warna yang cantik dan menarik
πŸ’„ Tidak menggelapkan bibir
.
πŸ’–sgt ringan dibibir, cepat kering, bila pakai xrasa apa2 pun lat bibir..xkeringkan bibir...RM30 shj sebatang..
.
#foundationBGM #loosepowderBGM#glowigsprayBGM#concealerBGM#lipmatteBGM#susukmodenBGM#eyelinerBGM#bgmterbaik #foundationgebu #foundationmalaysia #jomcantikdgnbgm #foundationviral #bihangirlymakeup #iluvbgm #agenbgm #agentkl #agentselangor #batucaves #giantbatucaves #stadiumselayang #srigombak #prelove #pelaminmurah #bajupengantinmurah #hantaranmurah #terlajaklaris #quputeh #fattzura #freegift

0πŸ’¬

HIGHLIGHTER BGM/SUSUK MODEN BGM βœ¨βœ¨βœ¨βœ¨βœ¨βœ¨πŸ‘‡πŸ‘‡
. -Bagi sesiapa yang mahukan effect lebih glowing gituu wajib cuba highlighter BGM ni..
. -Sebekas kecik ni tahan 6 bulan/setahun penggunaan..Sangat2 jimat tiap2 bulan tak payah beli dah😘
. -Texture yg sangat RINGAN..Apply di tulang pipi,dagu,dahi serta atas hidung dan atas bibir
. -HALAL serta LULUS KKM..Selamat digunakan *NAK MUKA PERSIS DOLL wajib pakai ini tau..
barulah muka tu tak kusammm* 😍
.
DM utk orderβœ”οΈ
.

#highlightbgm
#bihangirlymakeup
#susukModenBGM
##sayajual
#sayajualmurah
#igshopmurah
#igshopmalaysia
#trustedseller
#supplements
#vitaminc
#skincare
#naturalskincare
#naturalbeauty
#beauty
#kulitcantik
#kulitcerah
#glowing
#flawless
#putihgebu
#cerah
#putih

0πŸ’¬

Loading...

Budak sekolah pun pakai susuk moden BGM/ highlight bgm
.
🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

2πŸ’¬

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden

0πŸ’¬

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

2πŸ’¬

Loading...

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

2πŸ’¬

.
DOLLY GLOW HIGHLIGHTER @ SUSUK BGM
.
.
On point sangat!!
Berseri seri uollss 😍
.
.
Jom wasap.Eyda 013-7884249
#BihanGirlyMakeup #SusukModenBGM #HighlighterBGM #BGMkulim
#bgmpenang #bgmseberangperai
#jannanick
#dramasangat
#missfazura
#ctdk
#muamalaysia
#fattahamin
#fattzura
#ericdaeyda -

0πŸ’¬

@bihanmakeup_penang - - .
.
DOLLY GLOW HIGHLIGHTER @ SUSUK BGM
.
.
On point sangat!!
Berseri seri uollss 😍
.
.
Jom wasap.Eyda 013-7884249
#BihanGirlyMakeup #SusukModenBGM #HighlighterBGM #BGMkulim
#bgmpenang #bgmseberangperai
#jannanick
#dramasangat
#missfazura
#ctdk
#muamalaysia
#fattahamin
#fattzura
#ericdaeyda -

0πŸ’¬

Loading...

- .
.
DOLLY GLOW HIGHLIGHTER @ SUSUK BGM
.
.
On point sangat!!
Berseri seri uollss 😍
.
.
Jom wasap.Eyda 013-7884249
#BihanGirlyMakeup #SusukModenBGM #HighlighterBGM #BGMkulim
#bgmpenang #bgmseberangperai
#jannanick
#dramasangat
#missfazura
#ctdk
#muamalaysia
#fattahamin
#fattzura
#ericdaeyda

1πŸ’¬

APA ITU HIGHLIGHT BGM ?

Utk nampak kesan glowing pada bahagian muka iaitu di pipi kiri kanan, atas dahi, atas bibir, dagu

Sapa nak muka glowinggg fresh mcm ni boleh cuba susuk moden produk terbaru BGM. Tahan dari pagi hingga ke malam. makeup maintain glowinggggπŸ’—
.
Kulit muka kering & berminyak sesuai pakai
β˜‘οΈkulit terus jadi glowing mcm doll
β˜‘οΈkulit muka nampak berseri tak kusam
β˜‘οΈmenaikkan seri makeup
.
πŸŽ€RM 69 tahan 6-8 bulan penggunaan
πŸŽ€Sebulan hanya spend RM 8- RM 10 sahaja!

#highlightBGM #susukmodenBGM

Whatsapp 01111484427

0πŸ’¬

🌷INFO DOLLY GLOW HIGHLIGHTER BGM 🌷
Susuk moden BGM/aka HIGHLIGHT BGM‼️
.️
🌸ini lah yang dipanggil mercik papp papp
🌸kotak dia pun exclusive sangat macam cermin haa boleh suluh muka. 🌸Kualiti tak payah cakap laaa memang TERBAIKK!

Apa itu highlight BGM?
.
🌸Highlight ini untuk nampak kulit macam puteri lilin , kulit patung doll, kulit glowing. .
🌸Apply pada atas dahi, batang hidung, tulang pipi kiri kanan, atas bibir & dagu.. Ok sapa nak muka glowing macam patung kena ada tau susuk moden BGM nie.. " DAP DAP DAP GLOW, HIGHLIGHT ON POINT "! #SUSUKMODENBGM #HIGHLIGHTBGM #BIHANGIRLYMAKEUP #BGM
πŸ“²0183937480

0πŸ’¬

Loading...

🌷INFO DOLLY GLOW HIGHLIGHTER BGM 🌷
Susuk moden BGM/aka HIGHLIGHT BGM‼️
.️
🌸ini lah yang dipanggil mercik papp papp
🌸kotak dia pun exclusive sangat macam cermin haa boleh suluh muka. 🌸Kualiti tak payah cakap laaa memang TERBAIKK!

Apa itu highlight BGM?
.
🌸Highlight ini untuk nampak kulit macam puteri lilin , kulit patung doll, kulit glowing. .
🌸Apply pada atas dahi, batang hidung, tulang pipi kiri kanan, atas bibir & dagu.. Ok sapa nak muka glowing macam patung kena ada tau susuk moden BGM nie.. " DAP DAP DAP GLOW, HIGHLIGHT ON POINT "! #SUSUKMODENBGM #HIGHLIGHTBGM #BIHANGIRLYMAKEUP #BGM
πŸ“²0183937480

0πŸ’¬

APA ITU HIGHLIGHT BGM ?
Utk nampak kesan glowing pada bahagian muka iaitu di pipi kiri kanan, atas dahi, atas bibir, dagu..
Sapa nak muka glowinggg fresh mcm ni boleh cuba susuk moden produk terbaru BGM. Tahan dari pagi hingga ke malam..makeup maintain glowinggggπŸ’—
Kulit muka kering & berminyak sesuai pakai β˜‘οΈkulit terus jadi glowing mcm doll
β˜‘οΈkulit muka nampak berseri tak kusam
β˜‘οΈmenaikkan seri makeup πŸŽ€RM 69 tahan 6-8 bulan penggunaan
πŸŽ€Sebulan hanya spend RM 8- RM 10 sahaja!
.
Berminat?? Sebarang ptanyaan or order boleh DM or whatsapp πŸ‘‡
πŸ“²0199899826
πŸ“²0199899826
πŸ“²0199899826
πŸ“²0199899826
.
🎁 Free gift
β˜‘οΈLucky draw
🎫 Voucher (boleh guna untuk pembelian seterusnya)

#bihangirlymakeupfficial #teambihan
#teambgm #foundationgebu
#bgm #teambgmhebat #highlightBGM#susukmodenBGM

1πŸ’¬

🌷HIGHLIGHT BGM/SUSUK MODEN BGM🌷
.
APA KEGUNAAN HIGHLIGHT?
. ❀️untuk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yang tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sangat2 professional
❀️ Muka berubah macam patung lilin sangat gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ .
.
Rm 69 sahaja
Tahan setahun

Berminat wasap πŸ“² 011-33304916

#HIGHLIGHTBGM #SUSUKMODENBGM
#DOLLYGLOWHIGHLIGHTERBGM
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingsepanjanghari #Bihngirlymakeup
#mukaorangkaya #mukaglowingfresh
#viralviral #bgmviral #bgmkedah #CODALORSETARKEDAH #Teambgm
#dianz #muabellazreviewproduct #bazarpaknil
#sephora #Mac #maybelline #silkygirl #cikguseo #bazarpaknilmurah

2πŸ’¬

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

2πŸ’¬

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

0πŸ’¬

APA ITU HIGHLIGHT BGM ?
Utk nampak kesan glowing pada bahagian muka iaitu di pipi kiri kanan, atas dahi, atas bibir, dagu..
Sapa nak muka glowinggg fresh mcm ni boleh cuba susuk moden produk terbaru BGM. Tahan dari pagi hingga ke malam..makeup maintain glowinggggπŸ’—
Kulit muka kering & berminyak sesuai pakai β˜‘οΈkulit terus jadi glowing mcm doll
β˜‘οΈkulit muka nampak berseri tak kusam
β˜‘οΈmenaikkan seri makeup πŸŽ€RM 69 tahan 6-8 bulan penggunaan
πŸŽ€Sebulan hanya spend RM 8- RM 10 sahaja!
#highlightBGM#susukmodenBGM#teamABC#teamBGM

www.wasap.my/60145076457/bgm

0πŸ’¬

APA ITU HIGHLIGHT BGM ?
.
Untuk nampak kesan glowing pada bahagian muka iaitu di pipi kiri kanan, atas dahi, atas bibir, dagu.
.
Sapa nak muka glowinggg fresh mcm ni boleh cuba susuk moden produk terbaru BGM. Tahan dari pagi hingga ke malam. Makeup maintain glowinggggπŸ’—
Kulit muka kering & berminyak sesuai pakai β˜‘οΈkulit terus jadi glowing mcm doll
β˜‘οΈkulit muka nampak berseri tak kusam
β˜‘οΈmenaikkan seri makeup πŸŽ€RM 69 tahan 6-8 bulan penggunaan
πŸŽ€Sebulan hanya spend RM 8- RM 10 sahaja!
#highlightBGM#susukmodenBGM

www.wasap.my/60175888496/bgm

5πŸ’¬

🌷INFO DOLLY GLOW HIGHLIGHTER BGM 🌷
Susuk moden BGM/aka HIGHLIGHT BGM‼️
.️
🌸ini lah yang dipanggil mercik papp papp
🌸kotak dia pun exclusive sangat macam cermin haa boleh suluh muka. 🌸Kualiti tak payah cakap laaa memang TERBAIKK!

Apa itu highlight BGM?
.
🌸Highlight ini untuk nampak kulit macam puteri lilin , kulit patung doll, kulit glowing. .
🌸Apply pada atas dahi, batang hidung, tulang pipi kiri kanan, atas bibir & dagu.. Ok sapa nak muka glowing macam patung kena ada tau susuk moden BGM nie.. " DAP DAP DAP GLOW, HIGHLIGHT ON POINT "! #SUSUKMODENBGM #HIGHLIGHTBGM
#teambgmhebat
#semenyih
#kajang

0πŸ’¬

HIGHLIGHT BGM
.
CARA ORDER, KLIK LINK DIBAWAH πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
www.wasap.my/601116526288
www.wasap.my/601116526288
www.wasap.my/601116526288
.
#foundationBGM #loosepowderBGM#glowigsprayBGM#concealerBGM#lipmatteBGM#susukmodenBGM

0πŸ’¬

muka tetap kusam / tak berseri lepas makeup..nahh! Wajib try susuk moden BGM ni..superb kesan serta merta uolssss!! 🌸 HIGHLIGHT BGM/SUSUK MODEN BGM🌸
.
βœ…Muka nampak sgt glowing spt makeup professional
βœ… Muka kelihatan fresh
βœ… Makeup Tidak kusam
βœ… Menaikkan seri wajah
βœ… Mencantikkan kulit selepas makeup
βœ… Tahan lama walaupun berpeluh
βœ… Muka kelihatan seperti patung lilin
.
NOTE : wajib pakai setiap Kali selepas makeup jika nak dapat hasil makeup fresh & letop. 🌺 APPLY PADA BAHAGIAN ATAS TULANG KENING, TULANG PIPI KIRI & KANAN, TULANG HIDUNG, ATAS BIBIR🌺
.
CARA ORDER, KLIK LINK DIBAWAH πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
www.wasap.my/601116526288
.
#foundationBGM #loosepowderBGM#glowigsprayBGM#concealerBGM#lipmatteBGM#susukmodenBGM

0πŸ’¬

Kenapa muka mcm cermin ni ??? Cantikknyaaa kulit glowingggg lepas pakai susuk moden BGM..
Kalau u makeup nipis pun, wajib pakai highlight tau. Nampak muka u glowing kulit sihat.
Penaik seri muka sebab tu nama dia susuk moden☺️
Dolly Glow Highlighter

Siapa nak kulit doll, kulit elok bersinar wajib try "susuk moden" ni tau.. HIGHLIGHT BGM/SUSUK MODEN BGM
.
βœ…Muka nampak sgt glowing seperti makeup professional
βœ… Muka kelihatan fresh
βœ… Makeup Tidak kusam
βœ… Menaikkan seri wajah
βœ… Mencantikkan kulit selepas makeup
βœ… Tahan lama walaupun berpeluh
βœ… Muka kelihatan seperti patung lilin
.
NOTE : wajib pakai setiap Kali selepas makeup jika nak dapat hasil makeup fresh & letop.. Tahan 6 bulan - 1 tahun

RM69

#bgm #highlightbgm #makeup #murah #produkmalaysia #teamputerrymaya #susukmodenbgm #bihan #bihangirlymakeup - #regrann

0πŸ’¬

APA ITU HIGHLIGHT BGM ?
Utk nampak kesan glowing pada bahagian muka iaitu di pipi kiri kanan, atas dahi, atas bibir, dagu..
Sapa nak muka glowinggg fresh mcm ni boleh cuba susuk moden produk terbaru BGM. Tahan dari pagi hingga ke malam..makeup maintain glowinggggπŸ’—
Kulit muka kering & berminyak sesuai pakai β˜‘οΈkulit terus jadi glowing mcm doll
β˜‘οΈkulit muka nampak berseri tak kusam
β˜‘οΈmenaikkan seri makeup πŸŽ€RM 69 tahan 6-8 bulan penggunaan
πŸŽ€Sebulan hanya spend RM 8- RM 10 sahaja!
#highlightBGM#susukmodenBGM

www.wasap.my/60125207927/bgm

Boleh click whtsapp di bio taw...or direct dm

3πŸ’¬