#Singapore

Sunset in Singapore far from the small Gili T! #travel #singapore #city #asia #sunset

0💬

Walk around the outside of a man made mountain on metal sky walkways so you can inspect the different plants. #cloudforest #singapore #gardensbythebay #gardens #beautiful #interesting #learning #walkways #followme

0💬

Teeth Whitening at Bangkok Smile Dental Clinic (MedAsia Healthcare Complex, Bangkok, Thailand). Nana BTS Station

Safe and high quality treatment.
#bangkoksmiles #dentist #dental #bangkok #thailand #aesthetics #aesthetic #makeover #beautify #medicaltourism #medical #women #transformation #teeth #teethwhitening #pearlywhites #men #goals #ความสวยงาม #ฟัน #rejuvenation #singapore #holiday #travel #young #sexy #beautiful #smile #smiles

Download the BeYoung App on the Google & Apple App Store or visit www.beyoungapp.com to earn up to 7% cashback on your procedures when you post your diary

0💬

Tengah mencari ubat tinggi?
Nak tambah tinggi 15cm?
Tengok member semua makin TINGGI?
Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja 😃 ☎️ whatsapp : +60149809760
📲 Wechat : STOKIS_HERBAL
.
JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉
.
#malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

0💬

Japanese Curry with Vegetables
That’s a really simple lunch for the kids, even hubs love it.
.
#recipe
Serves 4
Ingredients:
1 large onion, sliced
1/2 cauliflower, cut into chunks
1 carrot, cut into cubes
10 white button mushroom, cut into quarter
1 bunch green beans, cut into 1 inch
2 tbsp vegetable oil
.
Seasonings.
1 teaspoon of curry powder
A pinch of salt
90g Japanese curry cube .
Method:
1. Heat up oil in pan, caramelize onions until soft. Add add the veggies to stir fry until soft. Season with curry powder and salt.
2. Add boiling water, ensure just enough water to cover the veggies. Bring to boil, add curry cube. Stir gently to dissolve the curry cube. Simmer with lid on for 5 mins.
3. Best served on steamed rice or udon noodles. I’ve seasoned my steamed brown rice with seaweed and bonito flakes. .
.
.
#deliciousjen #fujifilm #xt2 #fujifilmsg #foodandwine #feedfeed #thenewhealthy #japanese #veggie #curry #vegetarian

1💬

A quick glimpse and just managed a blurry pic. Marina Bay shopping. #street #photography #travel #singapore #blackandwhite #peep #leica #fashion

0💬

Saturday banging (banking) at its finest. $3,560,000 SGD ($2,600,000 USD) baby!

1💬

Pair Toy with Cashier = Customer buy more see: www.bentsai.com #foodporn #Singapore #l #SouthKorea #Japan #Australia #USA #China #India #Russia #Brazil #UK

0💬

ALAAA LAMBAT BAH KALAU GUNA PRODUK SEMULAJADI NI
_
Yes! Sis pun begini jugak dulu, sombong betul sama kunyit, beras, madu, yogurt semualah yg natural ingredients tu. Sampai 1 masa give up pasal nda pandai sembuh2 & makin teruk 😢😢
_
Terus tfikir knapa nda bg diri peluang cuba natural product yg mmg ndada chemical, healing crisis yg paling penting nda menjanjikan bulan & bintang.
_
Manfaat kunyit, beras & oat:
- Mengecilkan pori2 - Menganjalkan kulit - Bertindak sbg antiseptic utk kulit allergic/ ruam/ sunburn
- Mencerahkan kulit
- Membuang kulit mati
- Mematikan jerawat
- Mengurangkan tanda2 penuaan
_
DM/WA at 0128252192
.
Follow IG : @foodmask_

#foodmask
#lushgarden
#foodmaskjb
#lushgardenasia
#lushgardenmalaysia
#lushgardenjohorbahru
#sayajualonline #sayajual #youcanduit #johorbahru #singapore #bazaarpaknil #indonesia #puterihabour #hoteljen #masai #permasjaya #hellokittyjb #kslcitymall #citysquarejb #skudai #larkin #pasirgudang #melaka #pasarborneo #sarawak #sabah

0💬

環球我又來了😍
#singapore #universalstudios #crewlife

0💬

Travels with loved ones #Singapore #Raffles #

0💬

【牛车水大厦了凡香港油鸡】
继续乘搭 Downtown Line 在新加坡小旅行,正好家人前来,今早带他们去牛车水大厦,从牛车水地铁站走去牛车水,有4个本地人也因 Downtown Line 免费乘搭出来觅食,可是他们太久没有来牛车水,一时迷路。站在他们身旁的我,鸡婆对他们说:“没有迷路,走去前面就是了!”他们笑着说: #游客还熟悉过我们! 哈哈!(#原来我很想游客!) 了凡香港油鸡饭去年获得米其林一星之后,声誉翻倍,早前牛车水大厦的主摊,要排队上2-3个小时才能买到了凡香港油鸡饭;现在在新加坡多个地方开了连锁分店,当地人也不必特地来到牛车水大厦主摊吃,或者也可以选择在史密街 连锁分享享用,牛车水大厦的排队人潮没有之前的夸张等候时间了。

今天我大概花了45分钟就可以买到了香港油鸡面、叉烧饭和叉烧油鸡双拼。我个人并不是很爱香港油鸡,倒是特别喜欢他们的叉烧,五花肉肥嫩猪油,烧得入味!

#food #foodporn #instafood #travel #instatravel #singaporefood #singaporelife #singapore

1💬

Knfo daftar bisnis berkah ust. Yusuf mansur chat Wa : 085287407954
@Regranned from @paytren_kikiyusufmansyur - Bismillah... .
Ada hal yang tidak diketahui oleh banyak orang. Kita setiap hari transaksi pulsa, listrik, bpjs, dll mengikhlaskan biaya admin yang kita anggap kecil. Dari info yang saya dengar, kalau tak salah nilainya mencapai 30 triliyun jika dikumpulkan se-Indonesia. Permasalahannya uang segitu lari kemana?
Semua masuk ke kantong pemilik saham bank/minimarket, gaes.
. .
Tapi beda kalau kita bayar pakai aplikasi paytren. Duit dari biaya admin itu dibagi-bagi ke pengguna aplikasi paytren dalam bentuk cashback transaksi. Belum lagi keuntungan yang dikasih perusahaan dalam bentuk lainnya. .
Tinggal pilih aja, kita mengikhlaskan biaya admin untuk pemilik saham bank/minimarket atau untuk siapa.? . . .
#paytrenustyusufmansur
#bisnisberkah
#bisnisonline
#pengusahamuslim
#paytren
#fintech
#ustyusufmansur
#bisnis
#barokah
#pengusaha
#yrksf
#paytrenrevolutionteam
#paytrenyogirangkoto
#saudiarabia #hongkong #paybyqr #malaysia #alfamart #singapore #brunaidarussalam
#MUI
#bisnissyariah
#muslimahhongkong
#PokokNyaPAYTRENinAJA
#PaytrenAcademy
#BelajarItuKEREN - #regrann

0💬

[HANYA MELABUR RM59 KEPUTIHAN & GATAL HILANG
.
Alahh 59 ringgit je pun nak berkira? Make up dan skincare RM 100, RM 500 boleh pula?
Abes tu nak tahan ke dgn keputihan yg meleleh sampai basah seluar kecik tu? .
Nak tahan ke tergaru-garu tu? Ke nak tunggu sampai org sebelah boleh bau Cik Bunga yg bermasalah tu?? .
Itu TIDAK NORMAL okay! 🌚
.
.
Whatsapp Meza sekarang +6017 755 6316
Whatsapp Meza sekarang +6017 755 6316
.
atau tekan saja link di bio ☝️☝️
.
.
#skinstories #celebrityfemininscrubwash #cfsw #femininwash #intimatewash #pencucicikbunga #hygienewash#agendiperlukan #stokisdiperlukan #malaysia #singapore #brunei #indonesia #visitmyig #nakcantixs #nakgebus #ilufskinstories

0💬

🇰🇷🔛🇦🇺

원래는 할 것 없이 빙빙도는걸 싫어해서 체크아웃 시간에 맞춰서 비행기보딩을 하지만 레이트체크아웃이 가능하므로 6시에 체크아웃! 가기전 마지막 TWG 바쓰! 쟈즈민그린티에 몸을 담과보게쓰-아! (아제느낌)

1💬

Jadikan hidup lebih simple 😍

Isi pulsa tinggal buka hp.
Bayar listrik tinggal buka hp.
Bayar PDAM tinggal buka hp.
Beli tiket tinggal buka hp.
Dan masih banyak lagi hanya dengan buka hp.

Stttt jangan lupa ya hpnya pasangkan dulu Aplikasi PayTren biar nanti Transaksi nya untung, Hemat dan Berkah.
.
.
info daftar bisnis berkah PayTren Ust. Yusuf mansur hubungi :
.
folow IG @testimonipaytren_

Tedi Septian S.kep
Leader Executive 🏢

WA.087888298532
tn0132688.paytren.net .
#paytrenustyusufmansur
#bisnisberkah
#bisnisonline
#pengusahamuslim
#paytren
#fintech
#ustyusufmansur
#bisnis
#barokah
#pengusaha
#yrksf
#paytrenrevolutionteam
#bisnisuniversal
#bisnis_masakini17
#tediseptian
#saudiarabia #hongkong #paybyqr #malaysia #alfamart #singapore #brunaidarussalam
#MUI
#bisnissyariah
#muslimahhongkong
#PokokNyaPAYTRENinAJA
#PaytrenAcademy
#BelajarItuKEREN

0💬

Random + cute pastoral scene at Bishan Park.

#thedogisontome #singapore #sglife

0💬