#TEHRAN

Bismillah.. 😊
why choose complicated way to put hijab on? still use dangerous pins? 😣

say hello to gorgeous pinless swertheart! 😍😃
presenting another pretty instant hijab..
😍❤️🌷📢📢📢 SONYA KHIMAR by sitioocha
IDR 105.000

fabric bubblepop
soft pad anti chubby
no pins needed, very easy to wear
safe for mom with baby and kids
travelfriendly

happy shopping sisters
whatsapp +6281319966771

#hijab #khimar #fashion #style #usa #traveller #khimarbranded #khimarbubblepop #khimarsyari #khimarsoftpetantem #khimarpolos #jualhijabdepok #khimarinstan #instanthijab #jilbabbubblepop #hijabsyarimurah #khimarpolosmurah #jilbabsyaripolos #jilbabinstansyari #khimarsonya #sitioocha #hijabkekinian #hijabselebgram #softpetantem #applehijab #tacoma #tucson #alabama #tehran #palestine

0💬

SERIUS KAISYA SERUM SANGAT2 BEST
Terawet muda sangattt 😍😍😍
SAPA YG DA GUNA TAU LA BEST KE BEST SANGAT💛💛
.

#Repost @fynnjamal (@get_repost)
・・・
aku ni jenis kalau terjumpa satu produk best, yang aku rasa serasi, aku akan dapatkan barang lain yang brand tersebut jual.
.
aku mmg hantu set.
haahha.
.
so tuari masa aku nak start pakaikan juna sabun charms tu— aku tersauk sekali serum kaisha ni.
.
verdict?
SYIOK TEROK.
.
sebab aku mmg hantu minyak angin, pad herba berangin, pencuci muka berangin, teh berangin. segala jenis yg ada elemen pedas2 gitu hahaahah. soothing, weh.
.
so bayangkanlah muka aku yeksaited macammana masa pasang serum ni for the first time. haahahah.
.
it makes a person wearing niqab like me jadi bahagia sebab lubuk emas lahhhh. sejuk je muka walau pakai kain cadar menutup wajah.
.
and the best part— it stays long. selagi tak berwudhu’ atau saja basuh muka— kat rumah masa nak mandi tu baru dia tanggal. serius. sbb masa kena air tu boleh rasa serum tadi hydrated.
.
efek kulit tegang tu mmg ada. dia tak tipu. ok sekian pengakuan ikhlasku. yg serasi aku tau. kalau korang pakai tak serasi, jgn la marah ai.
.
ok tu je kot. aku rasa aku dah level boleh jadi jurucakap dah ni sbb asyik puji je hahaahah. hashtag hint hint boss charms. muahahaah.
.
amboi jual diri.
hahaahah.
.
but anyways. itu je la kot. testimoni syiok mmg aku bagi 5 bintang. kalau keberkesanan— aku tak dpt nak bagi sgt. sbb aku pakai niqab. xde la pulak org dtg kat aku sambil tanya “wah, kulit anda makin licin. produk apa anda pakai?” macam dalam iklan tu. haahah. nak tanya suami— hari2 dia mmg puji. hashtag rahsia rumahtangga adalah buat2 buta je bila bini mmg manis2 buah dan bukan mcm ratu cantik dunia. hahaaha.
.
hashtag #dubai #arab #eksport #muslim #halaltoiyiban #halaljakim #pilihanmuslimat #hannahdelisha #charms #eksporthalal #emirates #doha #qatar #iran #tehran #fattzura

0💬

Loading...
Loading...
Loading...

🇮🇷🇮🇷🇮🇷توجه🇮🇷🇮🇷🇮🇷 Dustane azizam!!! Mosabeghee sale noe miladi!!! 🎄☃️🎅🏽
Mikhain hadie christmasi az man begirid???🎁🎁🎁 Bale?? Agar kolah, shal, dastkesh, kif ya chizi dige ke man baftam darid, ye aske khoshgel ba un begirid, va barae man befrestid!! Kesi ke az hame bishtar 👍🏻like👍🏻 begire BARANDE MISHE!!!🎉🎉🎉 Hadie - har chi delesh mikhad barash bebafam😜😜😜 Motavajje shodin??? Soal darin —>> direct!! Aks ham direct befrestin!! Montazeram!!❄️❄️❄️ barae ax ferestadan ta shabe yalda vaght darin💋 #iran #baftanie #rasht #tehran #baft #gholabbafi #ايران #رشت #بافت #بافتنی #بافتني #قلاب_بافی #قلاب #تهران

0💬

Loading...
Loading...

Therefore the Lord himself shall give you a sign; Behold, a virgin shall conceive, and bear a son, and shall call his name Immanuel.
Isaiah 7.14
#ایران #چالوس #تهران #زندگی #hijesus #love #masih #azad #tehran

0💬

Loading...

زنده باد آفتاب سحر
که سرش را می چرخاند،
پیدایت می کند
و تلالو اولش را
برای تو پست می کند،
زنده باد!

#شمس_لنگرودی

#photooftheday #photography #photo #vscocam #canon #love #happy #beautiful #life #music #peace #art #quote #women #world #freedom #hope #sun #nature #hippie #hipster #iran #tehran #ایران #تهران #آزادی #عشق #هنر #عکاسی

0💬

Popped by one of Iran's major bookstore chains, @bookland_store, with the intention of picking up something by a local writer. They were all in Farsi unfortunately!
.
Does anyone have any Iranian authors to recommend?
.
#booksandbeersg #books #bookstore #bookland #bookshop #bookstagram #bookshelf #bookshelves #booklover #reading #read #palladiummall #tehran #iran

0💬

نوزدهمين دوره نمايشگاه صنايع دريايي هم به خوبي تمام شد ، خدارو شكر ميكنم اثبات قدرتمون به عمل ثابت ميشه نه به حرف ، با تشكر فراوان از مهندس حيدر يگانه و جناب حسين پور عزيز براي حمايت در اين نمايشگاه 🙏🏻🌹 @flyboardkish @divepersia #flyboard #flyboardiran #flyboardkish #flyboarding #flyboardteam #iran #kish #tehran #sports

1💬

Lip Palette
رژ پالتی 8 رنگ اوریف لیم
جدید
چهار رنگ شاین دار و 4 رنگ مات و یک عدد قلم .
دارای خاصیت آبرسانی و نرم کنندگی لب ؛ که باعث براق شدن لب می شود ؛ بدون سرب و بسیار مقرون به صرفه

حجم 3.8 گرم

قیمت ویژه:47،000تومان

#oriflame #Oriflamesweden #TheOne #LipPalette #organic #nature #world #iran #Tehran #Gilan #Rasht #mazandaran #chaboksar #رژ #اورجینال #آرایشی #4 #رنگ #مات #شاین #قلم #آبرسان #حراج #برند #Oriflamebeautyy

0💬

Go green rice terrace Bali Indonesia
By @happilyevertravels

3💬