#TestimoniNucifera

TAHUKAH ANDA?
Kalau kita berjumpa dengan orang lain, apa yg kita akan lihat dulu pada mereka?
.
1. Senyumannya (gigi)
.
Alangkah malunya jika berjumpa dgn org lain tapi gigi kita kuning/hitam/ berkerak. 😩. Mesti kurang rasa keyakinan diri kan.
.
.
Jangan risau, sebabtu kami ciptakan nucifera teeth whitening powder. Mampu membersih dan memutihkan gigi anda seawal 3 hari je tau. Nucifera dijamin 100% berkesan berbanding produk lain. πŸ€—πŸ€—.
.
.
Lepas pakai nucifera. Dah bolehlah tersenyum sampai telinga. Hehehe😁😁 Whatsapp : +60183883927❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
#nucifera#nuciferateethwhitening#pemutihgigi#pemutihgigisemulajadi#pemutihgigiarang#pemutihgigi#teamhazadi#hazadiempire#best24434#selangor#bazaarpaknil#arangaktifnucifera#nuciferawhiteningpowder#nuciferamalaysia#malaysianshop#bazaaronline#murahmeriah#gigicantik#gigicantiksenyumanmenawan#teethwhitening#gigiputihbersih#organik#whiteningteeth#nuciferachallenge#testimoninucifera#gadiscantik#selangor#merokok#janganmengata

0πŸ’¬

Loading...

'DIJAMIN PUAS HATIπŸ’―βœ¨ !!!'
.
.
.
.
.
.
7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
.
.
.
. .

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera

0πŸ’¬

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
DM saya sekarang, sementara promosi belum tamat!

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire

4πŸ’¬

Ada yang pernah mengalami macam ni tak? Hahahahaa

Mesti malu kan kalau nafas berbau. Kadang tu bukan nya tak gosok gigi tapi kalau pakai ubat gigi biasa sahaja diwaktu pagi, tengahari dah rasa tak selesa, plak mula muncul yang buatkan mulut berbau πŸ˜‚

Pakai NUCIFERA ni serius best tau 😁 *mpakai waktu pagi, sampai ke malam rasa bersih selesa 😍

Tak percaya? Cubalah!
BELUM CUBA BELUM TAHU
DAH CUBA JATUH CINTA πŸ’—πŸ’—
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA? *Now On Promo Price
Habis lambat tinggalπŸ˜‚
.
Jum Whsap Iman😁
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Stokist Sah Nucifera
DROPSHIP @ AGENTS NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera

0πŸ’¬

Loading...

Ada yang pernah mengalami macam ni tak? Hahahahaa

Mesti malu kan kalau nafas berbau. Kadang tu bukan nya tak gosok gigi tapi kalau pakai ubat gigi biasa sahaja diwaktu pagi, tengahari dah rasa tak selesa, plak mula muncul yang buatkan mulut berbau πŸ˜‚

Pakai NUCIFERA ni serius best tau 😁 *mpakai waktu pagi, sampai ke malam rasa bersih selesa 😍

Tak percaya? Cubalah!
BELUM CUBA BELUM TAHU
DAH CUBA JATUH CINTA πŸ’—πŸ’—
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA? *Now On Promo Price
Habis lambat tinggalπŸ˜‚
.
Jum Whsap Iman😁
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Stokist Sah Nucifera
DROPSHIP @ AGENTS NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera

0πŸ’¬

WAHHHH Customer Happy πŸ’ƒ Guna Nucifera-Whitening Teeth😍😍
Sebabnya : .
.
βœ”οΈKarang Gigi Dah Berkurangan
βœ”οΈGigi Rasa Selesa .
βœ”οΈPuas Hati πŸ‘πŸ‘Beli Produk ni .
.
.
Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga
.
❀️ Meneutralkan PH dalam mulut
.
❀️ Membunuh bakteria
.
❀️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi
.
❀️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.
.
BBERMINAT?

click link whatsapp di profile
.
. πŸš— Cod seluruh Putrajaya
.
πŸ“­ Postage Setiap Hari πŸ˜‰
.
.
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#agentnucifera #pemutihgigi #pemutihgigimurah #pemutihgigicepat #pemutihgigimalaysia #pemutihgigino1

0πŸ’¬

Ada yang pernah mengalami macam ni tak? Hahahahaa

Mesti malu kan kalau nafas berbau. Kadang tu bukan nya tak gosok gigi tapi kalau pakai ubat gigi biasa sahaja diwaktu pagi, tengahari dah rasa tak selesa, plak mula muncul yang buatkan mulut berbau πŸ˜‚

Pakai NUCIFERA ni serius best tau 😁 *mpakai waktu pagi, sampai ke malam rasa bersih selesa 😍

Tak percaya? Cubalah!
BELUM CUBA BELUM TAHU
DAH CUBA JATUH CINTA πŸ’—πŸ’—
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA? *Now On Promo Price
Habis lambat tinggalπŸ˜‚
.
Jum Whsap Iman😁
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Stokist Sah Nucifera
DROPSHIP @ AGENTS NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera

0πŸ’¬

Loading...

Wahh syafiqah aina pun guna NUCIFERA TEETH WHITENING la😍 patut lah gigi dia putih bersih je

Fungsi Nucifera 5 dalam 1
βœ… Memutihkan gigi serta membuang plak & karang
βœ… Detoks mulut dan gigi
βœ…Β balance pH mulut
βœ… Mencegah kaviti
βœ… Menghalang mulut berbau

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti

NAK HARGA PROMO + FREE POS +FREEGIFT KORANG TEKAN JE LINK "SHOP NOW " DI VIDEO SEKARANG JUGA ATAU BOLEH TERUS WHATSAPP (0134766658)

#nuciferateetwhitening
#testimoninucifera
#pemutihgigi
#pemutihgigimurah
#pemutihgigicepat

0πŸ’¬

Customer happy 😁 , kita pun happy😍😍... Jom dptkn Nucifera Teethwhitening sekarang dgn harga promo CNY dan freegift jugaπŸ”₯ onz x onz πŸ‘πŸ‘
=========================================
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #infonucifera #tipsgigiputih #viral #arangpemutihgigi #aranggigi #gigicantik #pemutihgigi
#cumicumi #hafizmahamad #fattzura #fattahamin #gigicantik #gigiputih #putih
#tipscantik #lawa #flawless #promosi #teethwhitening

4πŸ’¬

Loading...

"SERPIHAN KARANG GIGI TERTANGGAL"
Nucifera bertindak menyerap tidak menghakis jadi anda tidak perlu risau, 100% organic .

Satu botol boleh guna 450 kali 😊
Tahan 7 bulan Tau!
#NuciferaTeethWhitening
#TestimoniNucifera
#nucifera

0πŸ’¬

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
DM sis sekarang, sementara promosi belum tamat!

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire

0πŸ’¬

Testimoni berjaya dari customer yg dah consume Nucifera Teeth Whitening 😍 .
.
Pilihan orang ramai! Pilihan artis artis juga yer. Puas hati sgt dan harga yg sgt berbaloi! Tunggu apa lagi? Jum putihkan gigi? 😍
.
Berminat? 😍😍 DM sis untuk harga PROMO + FREE GIFT MENARIK πŸ’
GIFT BERBALOI UNTUK KORANG SEMUA . 😍😍😍 klik je link Whatsapp sis di @nucifera.clean .
.
πŸ“² 018-7894668
πŸ“² 018-7894668
πŸ“² 018-7894668
πŸ“² 018-7894668

#nucifera
#TestimoniNucifera #nuciferateethwhitening
#nuciferateethwhiteningpowder
#infonucifera
#nuciferamurah
#teethwhitening
#nuciferaperak
#charcoalpowder
#gigiputih
#gigicantik
#gigikaratrokok
#gigikarathilang
#pemutihgigimalaysia
#pemutihgigiperak
#pemutihgigi
#gigicantik #pemutihgigimurah #pemutihgigikarat
#serbukpemutihgigi #rahsiagigicantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil
#mulutberbau #nuciferaclean

0πŸ’¬

Loading...

Repost from @samtilla [CIRI CIRI ORANG YANG TAK KESAH PASAL KESIHATAN GIGI]
.
1- Gigi kelihatan Kuning
2- Plak dan karang pada gigi sukar hilang
3- Nafas Berbau walaupun sering gosok gigi
4- Karat pada gigi kesan merokok
5- Sering sakit gigi
.
Korang tau tak?
.
Segala makanan yang masuk dalam mulut kita mempunyai food chemical dan jika tidak dibersihkan dengan betul akan menyebabkan bakteria membiak dalam mulut . Ubat gigi biasa hanya membersihkan pada luaran sahaja .
.
Nucifera Teeth Whitening -Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh ! .
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi . .
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera

Sis Samtilla sudah try produk ni! Kamu bila lagi? πŸ˜™ DM FOR INQUIRIES

0πŸ’¬

Loading...

Nucifera Teeth Whitening Powder
.
➑️ KKM ( NOT160303473K )
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ 100% organik
➑️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➑️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➑️ Tidak sama dengan arang biasa
➑️ Tiada flourida yg menghakis
➑️ Bukan ubat gigi biasa.
.
.
To purchase,
Whatsapp +60175785465
😘
.
COD AVAILABLE : IPOH DAN KAWASAN SEKITARNYA
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigimurah #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah #putihkangigi #putihkangigiberkarat #penjagaangigi #nuciferaperak
#nuciferaipoh
#infonucifera

0πŸ’¬

*FIRST TIME PAKAI DAH HILANG PLAK GIGI* "Sis, saya dah pakai 1st time, PLAK kat celah gigi HILANG😱
Macam buat SCALING 😱" wahh bestnyaa 😍

Sekali pakai dah nampak dah kesan positif nya 😘

Tak payah tahan sakit gusi berdarah-darah semata nak pergi SCALING GIGI

Lagi bestnya NUCIFERA ni ORGANIK 😍

Wow power betul 😱

Dah lah tahan selama 7bulan (450kali pengguna)

Pakai NUCIFERA ni rasa bersih je mulut & gigi tu sepanjang masa 🌸

Ish power betul lah NUCIFERA ni 😎

Rugi kalau tak cuba walau sekali 😚
.
Order?
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap ImanπŸ˜πŸ˜€
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera

0πŸ’¬

Gigi putih dan tidak berbau itu penting.
Ia juga merupakan aset kita.

Jadi mudah untuk kawan kawan kita bergaul dengan kita.

Muka handsome . Muka lawa cantik letopp.

Tapi gigi kuning dan berbau.

Alaaa ruginyaaa...
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA? *Now On Promo Price
Habis lambat tinggalπŸ˜‚
.
Jum Whsap Iman😁
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Stokist Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera
#teeth #nucifera #nuciferawhitening #gigiputih #smile #smilewidely #melaka #kualalumpur

1πŸ’¬

Ada yang pernah mengalami macam ni tak? Hahahahaa

Mesti malu kan kalau nafas berbau. Kadang tu bukan nya tak gosok gigi tapi kalau pakai ubat gigi biasa sahaja diwaktu pagi, tengahari dah rasa tak selesa, plak mula muncul yang buatkan mulut berbau πŸ˜‚

Pakai NUCIFERA ni serius best tau 😁 *mpakai waktu pagi, sampai ke malam rasa bersih selesa 😍

Tak percaya? Cubalah!
BELUM CUBA BELUM TAHU
DAH CUBA JATUH CINTA πŸ’˜
.
1 botol Rm80 sahaja
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap ImanπŸ˜πŸ˜€
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera

0πŸ’¬

🎊Nucifera Teeth Whitening Powder🎊
.
➑️ KKM ( NOT160303473K )
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ 100% organik
➑️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➑️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➑️ Tidak sama dengan arang biasa
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ Tiada flourida
➑️ Bukan ubat gigi biasa
.
.
Nak gigi putih berseri2?
Jum Whsap ImanπŸ˜πŸ˜€
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Agent Sah Nucifera
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#testimoninucifera

1πŸ’¬

😁Fungsi Nucifera 5 dalam 1😁
.
βœ… Memutihkan gigi serta membuang plak & karang
βœ… Detoks mulut dan gigi
βœ…Β  balance pH mulut
βœ… Mencegah kaviti
βœ… Menghalang mulut berbau
.
Ada KKM.
Satu botol Tahan 7 Bulan /450 kali penggunaan
Tasteless
Organik. .
Best ke Best?
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap ImanπŸ˜πŸ˜€
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera

0πŸ’¬

[CIRI CIRI ORANG YANG TAK KESAH PASAL KESIHATAN GIGI]
.
1- Gigi kelihatan Kuning
2- Plak dan karang pada gigi sukar hilang
3- Nafas Berbau walaupun sering gosok gigi
4- Karat pada gigi kesan merokok
5- Sering sakit gigi
.
Korang tau tak?
.
Segala makanan yang masuk dalam mulut kita mempunyai food chemical dan jika tidak dibersihkan dengan betul akan menyebabkan bakteria membiak dalam mulut . Ubat gigi biasa hanya membersihkan pada luaran sahaja .
.
Nucifera Teeth Whitening -Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh ! .
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi . .
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera

0πŸ’¬

Apa itu kaviti??πŸ€”
_____________________
.
.
🌸Kaviti ialah lubang di dalam gigi yang terbentuk akibat pereputan permukaan gigi atau karies. Terdapat tiga tempat berbeza di mana gigi boleh mengalami pereputan.
.
. 🌸Pereputan pada permukaan yang digunakan untuk menggigit berlaku apabila plak terperangkap pada lekukan gigi.
.
. 🌸Ini sering berlaku pada kanak-kanak kerana mereka sering terabai kawasan ini ketika memberus gigi.
.
. 🌸Pereputan terjadi di antara gigi apabila plak dibiarkan terbentuk pada kawasan yang sukar dicapai ini.
.
. 🌸Kawasan ini tidak boleh dicapai dengan berus gigi semata-mata dan plak akan terbentuk sekiranya tidak memflos atau tidak dibersihkan selalu.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #nuciferateethwhitening #gigisihat #gigibersinar #kecantikan #ukm #uitm #um #upm #usm #ums #utp #nuciferamalaysia #bazarpaknil
#nuciferamurag #gigiputih #gigisihat #nuciferaterbaik #gigibersinar #gadiscantik #nuciferachallenge
#testimoninucifera #arangaktif
#agentnucifera #pemutihgigi #pemutihgigimurah #pemutihgigicepat #pemutihgigimalaysia #pemutihgigino1
#gigiputih #senyumanmenawan #gigisihat #pemutihgigiorganik #pemutihgigimurah

0πŸ’¬

Cust suke sgt2❀️
.
.
.
.
SEKARANG KITA NAK BAGI 5 OFFER HEBAT TAW😍!!
.
.
Offer seperti di bawah .
πŸ’£POTONGAN HARGA
πŸ’£FREE POS 🚐
πŸ’£FREE CUTE TRAVEL BAG .
πŸ’£FREE SHISEIDO MASK🎁🎁
πŸ’£FREE COLLAGEN CRYSTAL EYE MASK🎁🎁
.
.
macam mana nak dapat offer di atas Cuma hanya klik sahaja LINK WHATSAPP di Bio .
Hanya yang whatsapp sahaja akan dapat semua offer di atas 😍
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #infonucifera #tipsgigiputih #viral #arangpemutih gigi #aranggigi #gigicantik #cumicumi #hafizmahamad #fattzura #fattahamin #gigicantik #gigiputih #putih

27πŸ’¬

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
DM sis sekarang, sementara promosi belum tamat!

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera

0πŸ’¬

TAHUKAH ANDA?
Kalau kita berjumpa dengan orang lain, apa yg kita akan lihat dulu pada mereka?
.
1. Senyumannya (gigi)
.
Alangkah malunya jika berjumpa dgn org lain tapi gigi kita kuning/hitam/ berkerak. 😩. Mesti kurang rasa keyakinan diri kan.
.
.
Jangan risau, sebabtu kami ciptakan nucifera teeth whitening powder. Mampu membersih dan memutihkan gigi anda seawal 3 hari je tau. Nucifera dijamin 100% berkesan berbanding produk lain. πŸ€—πŸ€—.
.
.
Lepas pakai nucifera. Dah bolehlah tersenyum sampai telinga. Hehehe😁😁
.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #salamempire #codshahalam #codklang

0πŸ’¬

Nucifera Teeth Whitening Powder
.
➑️ KKM ( NOT160303473K )
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ 100% organik
➑️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➑️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➑️ Tidak sama dengan arang biasa
➑️ Tiada flourida yg menghakis
➑️ Bukan ubat gigi biasa.
.
.
To purchase,
Whatsapp +60175785465
😘
.
COD AVAILABLE : IPOH DAN KAWASAN SEKITARNYA
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigimurah #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah #putihkangigi #putihkangigiberkarat #penjagaangigi #nuciferaperak
#nuciferaipoh
#infonucifera

1πŸ’¬