#TestimoniNucifera

*BOLEH KE GUNA ARANG AKTIF NI?* Say No More kepada keraguan anda πŸ˜‰

Pss lagi satu arang aktif ni bukan macam arang awak buat BBQ tu tau! Arang aktif ni saiznya lebih halus (200mash) and pembakarannya lebih teratur dan terperinci 😍

KLIK LINK DI BIO! . . CEPAT 😘😘 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

Nak gigi putih seawal 3 hari????
.
#NuciferaTeethWhitening dapat memutihkan gigi anda seawal 3 hari sahaja.
Dijamin selamat dan pastinya berkesan. Rujuk #TestimoniNucifera
.
whatsapp 01135622787 sekarang untuk dapatkan harga promo
. *Nucifera Teeth whitening Powder*
*KKM - ( NOT160303473K )* Apa yang Anda Dapat Jika Menggunakan Nucifera :) *Nucifera 5 dalam 1 :-*
➑  Memutihkan gigi serta membuang plak
➑  Detoks mulut dan gigi
➑  pH Balance mulut
➑  Menghalang kaviti
➑  Menghalang mulut berbau *Berapa lama ambil masa untuk gigi putih?*
➑ Kesan Perubahan Awal dalam 7 hari ***_Bergantung pada keadaan gigi semasa_ *Ada Kesan sampingan?*
➑ Tiada *Apa Kandungan Nucifera?*
➑ 100organik Coconut Shell
➑ Serbuk Arang Aktif gred pharmaseutikal
.
#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #nuciferateethwhitening #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #testimoninucifera #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #cantiks #janganmengata #merokok #rokok #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #TestimoniNucifera

0πŸ’¬

*3 MINGGU KESAN MEROKOK HILANG*

_"kesan merokok hilang selepas saya guna nucifera selama 3 minggu"_ En. X

__________________________________

Adakah anda mempunyai kenalan /orang terdekat yang mempunyai masalah GIGI KUNING serta KARANG GIGI akibat merokok?

Kenalkan NUCIFERA ini kepadanya hari ini πŸ˜‰

Walaupun awak rasa awak tak perlukan NUCIFERA, tapi membantu mereka yang memerlukannya, satu perkara yang baik bukan? *Sharing is Caring* πŸ’• πŸ“±berminat? jom order dgn kami ⬇ click untuk pertanyaan
http://www.wasap.my/60133307532/
http://www.wasap.my/60176742609/ .
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong
#codmasjidtanah

0πŸ’¬

"Karang Gigi / Plak pada gigi pun boleh tanggal lepas sebulan guna #Nucifera"
.
Nucifera bukan je boleh putihkan gigi tau, tapi juga boleh menanggalkan plak pada gigi, menghilangkan mulut berbau dan baaanyak lagi.
.
Dapatkan mulut dan gigi lebih sihat dengan #nuciferateethwhitening .
#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #nuciferateethwhitening #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #testimoninucifera #codklangvalley #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #janganmengata #merokok #rokok #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #TestimoniNucifera

2πŸ’¬

GOOD MORNING!

Lepas minum kopi tu pastikan gunakan NUCIFERA untuk mengelakkan kekuningan dan bau mulut ye 😘. Bagi mereka yang masih tidak tahu apa yang NUCIFERA boleh bantu pada gigi anda, sila baca sedikit info di bawah.

Macam mana ia bertindak pada gigi.
πŸ›‘ Gigi kita kuning/berplak/karang adalah disebabkan oleh bahan2 food chemical seperti fast food, jeruk, air kopi, teh nescafe, pengambilan nicotine (perokok) dll.
πŸ›‘ Kebanyakan produk/makanan/minuman kita dimalaysia dah banyak menggunakan food chemical.
πŸ›‘ Punca mulut berbau disebabkan asid yg dah lama berada pada dinding mulut yg perlu didetoks untuk mengurangkan seterusnya menghilangkan.
πŸ›‘ Mulut, gigi dan gusi yg bebas dari asid, food chemical serta bakteria akan menyebabkan gigi menjadi lebih kuat, sihat dan tidak terancam pada sakit2 dan kerosakan gigi.

#nucifera #nuciferateethwhitening #nuciferawhiteningteeth #nuciferaselangor #nuciferashahalam #testimoninucifera

0πŸ’¬

Assalamualaikum. Pagi semua.. πŸ˜„
Jom teman sy cod Pemutih Gigi.. On the road to Pasir Gudang.. 🚘 πŸ‘±πŸ»β€β™€Agent Skudai / Johor Bahru *Tya sy harga promosi* πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
0167520117 πŸ“±0167520117

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#agentnuciferajohor
#momkidszone_mkz

0πŸ’¬

Anda mungkin perlukan #nuciferateethwhitening ni jika anda...
βœ”οΈada masalah gigi kuning sbb anda coffee addicted atau perokok
βœ”οΈada masalah nafas berbau
βœ”οΈsuka selfie tapi gigi berkarang
βœ”οΈseorang yg pentingkan penjagaan gigi
βœ”οΈinginkan produk pemutih yg berkesan
Nucifera juga menjadi pilihan ramai celebrity Malaysia krn keberkesanannya sdh terbukti di mana ada banyak positive feedback yg kami terima drpd customer kami.
.
Ingin cuba tapi malu komen di sini?? Senang saja, DM saya atau whatsapp 0198213168 atau klik wasap link di bio (senang x perlu save number saya). .
COD AREA KOTA KINABALU setiap hari, POSLAJU seluruh Malaysia. .
#nucifera #agentsabah #agentnuciferasabah #agentnuciferakotakinabalu #agentwanted #kotakinabalu ##kkcity #sabahokbah #testimoninucifera

2πŸ’¬

Ada pertanyaan tentang #NuciferaTeethWhitening ??
Nak buat tempahan #NuciferaTeethWhitening ???
.
Mudah je caranya.
1. Tekan je terus link pada bio di ig kami
2. Terus direct dm kali dulu. (Kami tak dapat nak dm awak dulu sebab dah lebih limit)
3. Terus je whatsapp 011-5662 2902.
.
Jom putihkan gigi seawal 3 hari dengan #NuciferaTeethWhitening
.
#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #nuciferateethwhitening #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #testimoninucifera #codklangvalley #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #janganmengata #merokok #rokok #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #TestimoniNucifera

0πŸ’¬

Hye gaiss. Kita nk tnya, ada tak kat sini perokok tegar? mesti ramai kan kan? Haish πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ Da try tgok gigi korang tak? makin putih ke makin kuning? πŸ€” Haaa!!! jgn risau, dgn adanya Nucifera gigi akan kembali putih dan cantik. Chinggg Chingg 😬✨ .
Sooo? ape tunggu lagi jom dapatkan Nucifera dgn kami. πŸ€—
. πŸ“±berminat? jom order dgn kami ⬇️ click untuk pertanyaan
http://www.wasap.my/60133307532/
http://www.wasap.my/60176742609/ .
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong
#codmasjidtanah

0πŸ’¬

Biar gambar berbicara 😱. Testimoni dari pelanggan yang menggunakan NUCIFERA😍. Dalam masa dua minggu sahaja sudah nampak kesan penggunaan NUCIFERA. Apa itu NUCIFERA.

Nucifera Teeth Whitening Powder.
➑️ KKM ( NOT160303473K )
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ 100% organik
➑️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➑️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➑️ Tidak sama dengan arang biasa
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ Tiada flourida
➑️ Bukan ubat gigi biasa.

Whatsapp πŸ“± 0166050280 untuk dapatkan harga PROMOSI.

#nucifera #nuciferateethwhitening #nuciferawhiteningteeth #masalahgigi #sayajual #bazarpaknil #oralhealth #dental #arangaktif #gigi #selangor #shahalam #fashion #shawl #tudung #testimoninucifera #nuciferatestimoni

0πŸ’¬

*BARU PAKAI 2X PLAK DAH HILANG* πŸ’ " _Saya guna malam tadi dan pagi tadi. Memang rasa SEGAR sangat! plak dicelah gigi pon dah hilang, nampak KETARA kesan nya._"😍 - *customer bulan MAC*

Wow 😱 memang terbaik kan? Selama ni guna ubat gigi tiada apa pon yang berubah 🀒 *NAK RASA PERUBAHAN TAK?* πŸ€”
.
πŸ“±How to order? .
Kindly Whatsapp +60133307532 / +60176742609
.
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong
#codmasjidtanah

0πŸ’¬

*LEBIH YAKIN DENGAN GIGI BERSIH* "Saya suka sangat sangat pakai NUCIFERA tak sangka GIGI BERSIH macam ni 😍

Tak boleh dah kalau tak pakai NUCIFERA ni. Sebab rasa lebih CONFIDENT & BERSIH dengan Nucifera"

WOW bestnya 😱

Jom alami kuasa pemutihan & pembersihan gigi yang selamat digunakan πŸ˜‰

Psss akhir2 bulan ni banyak promosi tau! Pm "BERMINAT" untuk berunding πŸ˜‰
.
πŸ“±berminat? jom order dgn kami ⬇️ click untuk pertanyaan
http://www.wasap.my/60133307532/
http://www.wasap.my/60176742609/ .
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong
#codmasjidtanah

0πŸ’¬

Siapa nak emas tu marilah lah jadi agent kami. Confirm tak menyesal 😘😘
.
.
Sekarang ni, awak boleh terus buat pembelian tanpa berurusan di whatsapp tau! Hanya klik link di bio saya 😍

Cepat! Sekarang ni kami ada buat tawaran terhad buy 1 free 1 perfume 😍 Lebih jimat dan berbaloi tau 😘

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#arangaktifpemutihgigi
#testimoninucifera

#arangaktif #pemutihgigi #activatedcharcoal #whiteningteeth #charcoal
#coconutcharcoal #bahansemulajadi #organic #charcoalpowder #whiteningpowder #putih #gigiputih #pemutihgigi #nuciferalovers #nuciferatestimoni #nuciferalover #ilovenucifera #nuciferachallenge

0πŸ’¬

#testimoninucifera
Cust ni penggemar coffee tegar. Disebabkan tu gigi dia cepat kuning dan dia mencuba #nuciferateethwhitening ni utk solution kpd masalah gigi kuning tadi. Dan ini feedback dari adik manis ni setelah menggunakan nucifera selama 6 hari.
.
Korang yg ada masalah gigi kuning, atau nafas berbau terutama perokok, atau gigi berkarang, boleh cuba solution ni. Muka hensem2 lawa2 tapi nafas berbau pun tak guna kan. Camana dapatkannya? Klik wasap link di bio saya😊 COD setiap hari dan poslaju seluruh Malaysia.
.
Follow ig πŸ‘‡πŸΌ
@dygyani27
@dygyani27
.

#nucifera #agentnuciferasabah #testimoninucifera #agentsabah #pemutihgigi #kotakinabalu #kkcity #sabahokbah

6πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or DM to order tq β™₯️ 019-6091744/KLIK LINK AT BIO ..
.

#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

Ada tak korang yang tak rada yakin bila bercakap dengan orang lagi lagi bila bercakap dengan orang yang ada di sebelah kita sebab takut bau mulut tu? "guna nucifera untuk gigi putih dan perubahan yang sangat ketara"πŸ’‹ Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan berkelulusan KKM.❀ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! ws 0173480237 🀠

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#nuciferamalaysia
#nuciferamelaka
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nuciferalulusKKM

0πŸ’¬

"guna nucifera untuk gigi putih dan perubahan yang sangat ketara"πŸ’‹ Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan berkelulusan KKM.❀ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! ws 0173480237 🀠

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#nuciferamalaysia
#nuciferamelaka
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nuciferalulusKKM

0πŸ’¬

"guna nucifera untuk gigi putih dan perubahan yang sangat ketara"πŸ’‹ Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan berkelulusan KKM.❀ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! ws 0173480237 🀠

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#nuciferamalaysia
#nuciferamelaka
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nuciferalulusKKM

0πŸ’¬

"guna nucifera untuk gigi putih dan perubahan yang sangat ketara"πŸ’‹ Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan berkelulusan KKM.❀ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! ws 0173480237 🀠

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#nuciferamalaysia
#nuciferamelaka
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nuciferalulusKKM

0πŸ’¬

"guna nucifera untuk gigi putih dan perubahan yang sangat ketara"πŸ’‹ Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan berkelulusan KKM.❀ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! ws 0173480237 🀠

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#nuciferamalaysia
#nuciferamelaka
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nuciferalulusKKM

0πŸ’¬

"guna nucifera untuk gigi putih dan perubahan yang sangat ketara"πŸ’‹ Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan berkelulusan KKM.❀ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! ws 0173480237 🀠

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#nuciferamalaysia
#nuciferamelaka
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nuciferalulusKKM

0πŸ’¬

"guna nucifera untuk gigi putih dan perubahan yang sangat ketara"πŸ’‹ Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan berkelulusan KKM.❀ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! ws 0173480237 🀠

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#nuciferamalaysia
#nuciferamelaka
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nuciferalulusKKM

0πŸ’¬

*7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti

0173480237

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#pemutihgigi
#nuciferalulusKKM
#nuciferapencegahkaviti

0πŸ’¬

haiii lama tak update barang pasal nucifera ni kann hahaha *7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti

0173480237

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#pemutihgigi
#nuciferalulusKKM
#nuciferapencegahkaviti

0πŸ’¬

NUCIFERA 5 in 1 (arang aktif bergred pharmaseutikal) ini ia dapat membantu merawat dan mencegah masalah gigi kita seperti;.
🌸mengatasi masalah gigi kuning (memutihkan gigi) serta membuang plak.
🌸Mendetoks mulut dan gigi.
🌸Menseimbangkan pH mulut.
🌸 Menghalang kaviti.
🌸 Menghalang mulut berbau.

Kesan boleh dilihat seawal 7hari dan tanpa kesan sampingan kerana kandungan NUCIFERA ialah daripada 100activate charcoal coconut shell (organic) dan mempunyai kelulusan KKM.

Dengan harga yang mampu milik, sudah tentu lebih berbaloi jika dibandingkan dengan kos rawatan jika masalah gigi tidak dicegah.

Whatsapp 016050280 untuk dapatkan harga PROMOSI!!. #nucifera #nuciferateethwhitening #nuciferawhiteningteeth #testimoninucifera #sayajualmurah #masalahgigi #kabukibrushes #arang #bazarpaknilmurah

3πŸ’¬

Ada tak korang rasa tak yakin bila nak senyum dengan orang? lagi2 bila nak bercakap dengan jarak yang dekat? takut org terbau bau mulut kita 😷

Kalau korang ada rasa mcm ni korang patut try guna Nucifera. sebab Nucifera adalah solution untuk gigi kuning, gigi berkarang atau nafas berbau.
Ramai yang dah cuba memang terbukti berkesan. klik je #testimoninucifera untuk tengok testimoni πŸ’–

#nuciferateethwhitening #nucifera

2πŸ’¬

.
Repost from @farihanbaharudin
.
Hai semua harini farihan nak share tentang satu produk yg saaaaangat superb. NUCIFERA teeth whitening from page @armay.official
@armay.official
@armay.official
.
Alaa serbuk arang pemutih gigi yg tengah viral sekarang ni 😁😁😁
Berkesan seawal 3 hari tau. Farihan pakai 3 hari je dah semakin putih berseri gigi ni.
.
Lagi best ianya boleh digunakan sebanyak 450 kali bersamaan 7 bulan tau πŸ˜™. Saaaangat jimat. Bolehla korang share dgn kawan n family korg sekali....
Dan yg paling penting ianya selamat dan berdaftar dgn kkm (NOT160303473K). So korang tak perlu risau dah...
.
#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #testimoninucifera #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #TestimoniNucifera

2πŸ’¬

Hai isha nak share cara penjagaan gigi😍

Semoga semua dapat manfaat😘

Bagaimana cara guna NUCIFERA? πŸ„Basahkan berus gigi (sebaiknya jenis soft) πŸ„ Celup berus pada serbuk dan gosok gigi dengan betul & perlahan-lahan supaya nucifera dapat bertindak selama 2 minit πŸ„ Kumur-kumur dan bilas bersih berus gigi kemudian bilas gigi dengan memberus gigi semula menggunakan air sahaja *Untuk kesan yg lebih baik, asingkan dgn ubat gigi *kurangkan minum caffein dan merokok yaa πŸ˜‰

Sekarang ni, awak boleh terus buat pembelian tanpa berurusan di whatsapp tau! Hanya klik link di bio saya 😍

Cepat! Sekarang ni kami ada buat tawaran terhad buy 1 free 1 perfume 😍 Lebih jimat dan berbaloi tau 😘

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#arangaktifpemutihgigi
#testimoninucifera

#arangaktif #pemutihgigi #activatedcharcoal #whiteningteeth #charcoal
#coconutcharcoal #bahansemulajadi #organic #charcoalpowder #whiteningpowder #putih #gigiputih #pemutihgigi #nuciferalovers #nuciferatestimoni #nuciferalover #ilovenucifera

1πŸ’¬