#TestimoniNucifera

*KUNING HILANG DALAM SEMINGGU*

_"seminggu je dah boleh putih macam ni"_๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ ๐ŸŒธNUCIFERA selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap bukan menghakis ๐ŸŒธ *SELAMAT TINGGAL GIGI KUNING* *reply "nak" cepat*
saya buatkan kamu jatuh cinta dengan nucifera ๐Ÿ˜˜

DM atau boleh KlIK link wasap kakcun di bio๐Ÿ˜‰

COD KOTA KINABALU ~ KOTA BELUD
POSLAJU SELURUH MALAYSIA

#produkgigiputih
#gigiputih
#agentsabah
#agentnucifera
#agentnuciferasabah
#agentnuciferakotakinabalu
#agentnuciferakotabelud
#kkshop #sabahshop #kbshop #sabahonlineshop #kkonlineshop #kotabeludonlineshop #codkk #codkotabelud #codtuaran
#NuciferaTeethWhitening
#TestimoniNucifera

0๐Ÿ’ฌ

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! ๐Ÿ˜
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! ๐Ÿšฉ
.
โœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
โœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
โœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga
.
โค๏ธ Meneutralkan PH dalam mulut
.
โค๏ธ Membunuh bakteria
.
โค๏ธ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi
.
โค๏ธ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.
.
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? ๐Ÿ™‚
DM sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
.
.
BERMINAT?
Pm Or Whatsapp Ninie
0176314059 .
.
. ๐Ÿš— Cod Area kualalumpur , putrajaya &selangor Dan Yg Berdekatan
.
๐Ÿ“ญ Postage Setiap Hari ๐Ÿ˜‰
.
.
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#agentnucifera #pemutihgigi #pemutihgigimurah #pemutihgigimalaysia
#Neelofa #naelofar #naelofarhijab -

3๐Ÿ’ฌ

Loading...

Selena gomez ke nie.. Hehe.. Siapa yang tak kenal gadis cantik comel nie pun pakai nuciferaa nie..@bellaastillah๐Ÿ˜˜

Da la cantik lagi bertambah cantik pakai nucifera bila senyumm ๐Ÿ˜

Yang lain tak nak ke cantikk ..jgn lepaskan peluang dapatkan HARGA PROMOSI siap dapat FREE GIFT lg. .
Jangan menangis tau bila kembali pada harga asal.. Cepat DM Lara sekarang..nak cepat klik je link di bio tu k๐Ÿ˜˜

#Nuciferrateethwhitening #nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #fattzura #ingatmumyhappy #nucifera #nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #cantik #merokok #rokok #pemutihgigimurahgmalaysia #pemutihgigiarangaktif

0๐Ÿ’ฌ

KUNING2 CELAH GIGI DAH HILANG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .

Puas hati sangat customer ni bila kuning2 dekay celah gigi pun boleh hilang .

Bukan tu je gusi pun makin sihat. Kalau uols tak caya leh tgk semua testimoni masing2 gusi makin sihat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire #gigiputih #nakgigiputih #nak gigicantik #caraputihkangigi #arangpemutihgigi #caranakputihkangigi #teethwhitening #nuciferamurah #pilihanparaartis #pilihanartismalaysia #tipsjagagigi #carajagagigi #gigisihat #caragunanucifera

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Soalan Kerap.
.
Berapa lama pakai #nuciferateethwhitening untuk nampak kesan ???
.
Jawapan
.
Kebiasaan dalam masa seminggu. Tapi raaaaamai sangat pakai dalam masa 3 hari dah bagi gambar kat sis macam dalam gambar ni. Yang pasti kena guna secara konsisten je sebabnya bergantung pada kondisi gigi semasa. .
Guna Nucifera setiap hari. Gigi putih bertambah seri.
.
#nucifera
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigiย #arangaktifpemutihgigiย #pemutihgigiย #gigicantik#testimoninuciferaย #codklangvalley#pemutihgigicepatย #pemutihgigisemulajadi#gigiputihย #janganmengataย #pemutihgigimurahmalaysiaย #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNuciferaย #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurahย #gigicantikย #shoppingonline #shopsmallย #awesomeย #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #salamempire

0๐Ÿ’ฌ

Soalan Kerap.
.
Berapa lama pakai #nuciferateethwhitening untuk nampak kesan ???
.
Jawapan
.
Kebiasaan dalam masa seminggu. Tapi raaaaamai sangat pakai dalam masa 3 hari dah bagi gambar kat sis macam dalam gambar ni. Yang pasti kena guna secara konsisten je sebabnya bergantung pada kondisi gigi semasa. .
Guna Nucifera setiap hari. Gigi putih bertambah seri.
.
#nucifera
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigiย #arangaktifpemutihgigiย #pemutihgigiย #gigicantik#testimoninuciferaย #codklangvalley#pemutihgigicepatย #pemutihgigisemulajadi#gigiputihย #janganmengataย #pemutihgigimurahmalaysiaย #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNuciferaย #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurahย #gigicantikย #shoppingonline #shopsmallย #awesomeย #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #salamempire

2๐Ÿ’ฌ

Muka cantik tapi gigi kuning?? ๐Ÿค”๐Ÿค” Hmmmm tak boleh jadi ni .. Apa kata cuba Nucifera whitening teeth ni duluuu baru anda tahu macam mana perubahan nyaaa ๐Ÿ’‹ โค๏ธ

Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! ws 0173480237 ๐Ÿค 

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#nuciferamalaysia
#nuciferamelaka
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nuciferalulusKKM
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Soalan Kerap.
.
Berapa lama pakai #nuciferateethwhitening untuk nampak kesan ???
.
Jawapan
.
Kebiasaan dalam masa seminggu. Tapi raaaaamai sangat pakai dalam masa 3 hari dah bagi gambar kat sis macam dalam gambar ni. Yang pasti kena guna secara konsisten je sebabnya bergantung pada kondisi gigi semasa. .
Guna Nucifera setiap hari. Gigi putih bertambah seri.
.
#nucifera
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigiย #arangaktifpemutihgigiย #pemutihgigiย #gigicantik#testimoninuciferaย #codklangvalley#pemutihgigicepatย #pemutihgigisemulajadi#gigiputihย #janganmengataย #pemutihgigimurahmalaysiaย #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNuciferaย #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurahย #gigicantikย #shoppingonline #shopsmallย #awesomeย #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial

6๐Ÿ’ฌ

NAK SENYUM TAYANG GIGI PUN MALU .

Ada tak yang selalu macam ni? .

Nasib takde orang yang tegur. Kalau yang jenis mulut takde insurans tu kita yang malu sampai merah padam muka nak sorok pun tak dapatkan? .

Pemutih gigi yang tengah viral sekarang ni bukan setakat viral tapi memang betul2 membantu untuk dapatkan gigi putih bersinar dari jauh .

Meh pm Didi cecepat untuk dapatkan harga promo sekarang ni. Sekarang ni hari2 ada postage ๐Ÿ˜ .

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire #gigiputih #nakgigiputih #nak gigicantik #caraputihkangigi #arangpemutihgigi #caranakputihkangigi #teethwhitening #nuciferamurah #pilihanparaartis #pilihanartismalaysia #tipsjagagigi #carajagagigi #gigisihat #caragunanucifera

0๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ”ฅMEMPERKENALKAN PRODUK PEMUTEH GIGI TERVIRAL๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ“ขNUCIFERA TEETH WHITENING๐Ÿ“ข
.
โœ”๏ธ Ianya Sejenis Serbuk Luar Biasa
โœ”๏ธ Memutihkan Gigi (Keseluruhan Gigi) โœ”๏ธ Meneutralkan pH Mulut
โœ”๏ธ Menghalang kaviti โœ”๏ธ Menghilangkan karang โœ”๏ธ Memastikan Mulut Sentiasa Bersih
.
(New / Baharu)
โ—โ—โ—
Nucifera Teeth Whiten1ng Powder mengunakan sejenis bahan yg dinamakan 'Activated Charcoal' atau Arang Aktif. Jgn risau, nama saja arang tapi ia bukan arang selepas bakar sampah atau arang untuk Barbeque. Ianya adalah bahan yang di proses melalui sistem 'adsorption' pada suhu yang sangat tinggii utk membuka liang pori pada arang aktif.
.
"NUCIFERA WHITENING TEETH , SERAMAI 5540 ORANG TELAH MENCUBANYA
.
Diluluskan oleh:
============
Kementerian Kesihatan malaysia(KKM)
(NOT160303473K) โ€“ MAL/NOT No.
.
โ—โ—โ—
KEHEBATAN -
NUCIFERA TEETH WHITEN1NG POWDER
==================================
โœ…Memutihkan Gigi, Bukan sekadar Gigi Depan Malahan
โœ…Keseluruhan Gigi
โœ…Memastikan Kebersihan Mulut Dan Gigi
โœ…Berkualiti Tinggii
โœ…450 Penggunaan (Boleh share)
โœ…Tiada Bahan Penghakis(PEROXIDE)
โœ…Tiada Kes@n Sampingan
โœ…100% ORGANIK
โœ…Mudah dan Selamat Digunakan โ—โ—โ—
.
"KINI Dear boleh SENYUM DENGAN YAKIN ! .

Komen NAK atau klik link di bio๐Ÿ˜˜ .
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#agentnucifera

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

SYADA AMZAH GUNA NUCIFERA ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ .

Syada Amzah pun dah buat review untuk Nucifera Teeth Whitening Powder tau uolss .

Kalau rasa2 gigi tu macam belum cukup putih macam iklan colgate tu bolehlah try Nucifera ni ๐Ÿ˜ .

Bahan dia 100% organik. Iaitu arang daripada tempurung kelapa ๐Ÿ˜. Boleh digunakan sehingga 450 kali penggunaan tau. Berbaloi sangat2lah guna Nucifera ni ๐Ÿ˜‰ .

Jom putihkan gigi dengan Nucifera. Pm sis Didi untuk order okayy ๐Ÿ˜˜ .

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire #gigiputih #nakgigiputih #nak gigicantik #caraputihkangigi #arangpemutihgigi #caranakputihkangigi #teethwhitening #nuciferamurah #pilihanparaartis #pilihanartismalaysia #tipsjagagigi #carajagagigi #gigisihat #caragunanucifera

0๐Ÿ’ฌ

โ€Žุงู„ุญูŽู…ู’ุฏ ู„ู„ู‡โ€Žโ€Ž โ€Žุงู„ุญูŽู…ู’ุฏ ู„ู„ู‡โ€Žโ€Ž โ€Žุงู„ุญูŽู…ู’ุฏ ู„ู„ู‡โ€Žโ€Ž .
Walau bukan top 3, tapi bersyukur dapat top 10 ranking dan penghargaan dari #hazadiempire
Semoga bisnes terus maju. ๐Ÿ˜Š
.
Terima kasih pada yang terus menyokong bisness kami ๐Ÿ˜Š
.
Semoga Allah merahmati jasa kalian. .
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#codpuchong
#codmasjidtanah

0๐Ÿ’ฌ

macam mana Nucifera bertindak pada gigi?
.
๐Ÿ›‘ Gigi kita kuning/berplak/karang adalah disebabkan oleh bahan2 food chemical seperti fast food, jeruk, air kopi, teh nescafe, pengambilan nicotine (perokok) dll
. ๐Ÿ›‘ Kebanyakan produk/makanan/minuman kita dimalaysia dah banyak menggunakan food chemical.
.
๐Ÿ›‘ Punca mulut berbau disebabkan asid yg dah lama berada pada dinding mulut yg perlu didetoks untuk mengurangkan seterusnya menghilangkan
.
๐Ÿ›‘ Mulut, gigi dan gusi yg bebas dari asid, food chemical serta bakteria akan menyebabkan gigi menjadi lebih kuat, sihat dan tidak terancam pada sakit2 dan kerosakan gigi.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #usm #codpenang #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigimurah #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah #putihkangigi #putihkangigiberkarat #penjagaangigi #pemutihgigialami #testimoninucifera

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

POST OUT ๐Ÿ“ฎ 13 DEC 17
.
YUSNA YANTI EP430722921MY
NURUL ELLRENA EP430722895MY
NURUL AIN EP430723025MY
ALIA SYAHIDA EP430723017MY
NUR HIDAYAH EP430722878MY
INTAN EP430722983MY
UMAIRAH EP430722864MY
NUR HAZWANI EP430722918MY
PUTERI NUR SYAZWANI EP430723003MY
NURADIRA EP430722881MY
NURUL NAJWA EP430722904MY
SUHAILA EP430825890MY
LIYANA EP430825886MY
NAZIRUL ALIF EP430825909MY
NURUL FATIHAH EP430722855MY
NORFADZILAH EP430722847MY
MOHD AIRIL EP430722935MY
SHAZYMIN EP430722833MY
FATIN NUR EP430825872MY
NORAZIZ EP430825869MY
HENDRA EP430722970MY
NOR HASNIZA EP430722816MY
ANGELINA EP430722820MY
NURSYUHADA EH647565205MY
SURIANI EH647565219MY
MOHD SAIDIN EX000686629MY
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #usm #codpenang #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigimurah #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah #putihkangigi #putihkangigiberkarat #penjagaangigi #pemutihgigialami #testimoninucifera #fattzura

0๐Ÿ’ฌ

Unboxing Nucifera. .
*7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM
.
.
๐Ÿ“ฑHow to order? .
Kindly Whatsapp +60133307532 / +60176742609
or
click link di Bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#codpuchong
#codmasjidtanah

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

7SEBAB anda perlu dapatkan nucifera
1) Berat 100g (banyak)
2) Anggaran 450x penggunaan =7 BULAN
3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan
5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis
6) Lulus KKM
7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge

0๐Ÿ’ฌ

Ptg ni2 Lara nak share ngan korang๐Ÿ˜Š

SYATILLA MELVIN PUN DAH GUNA Nuciferrateethwhitening .
Uolls bila lagi?? ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€PAKAI TAK SAMPAI SEBULAN GIGI DAH PUTIH๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan

Berkelulusan KKM.โค๏ธ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera!
Free Gift untuk pembelian bulan ni๐Ÿ˜š

Klik je link ni www.wasap.my/60193904656 or DM je untuk sebarang pertanyaan

#Nuciferrateethwhitening #nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #fattzura #ingatmumyhappy #nucifera #nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #cantiks #merokok #rokok #pemutihgigimurahgmalaysia #pemutihgigiarangaktif

0๐Ÿ’ฌ

.
Wahhh @azadsyazirarose Pon Dah Cuba Nucifera Ni ๐Ÿ˜
.
.
Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga
.
โค๏ธ Meneutralkan PH dalam mulut
.
โค๏ธ Membunuh bakteria
.
โค๏ธ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi
.
โค๏ธ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.
.
GOSOK GOSOK JE PUTIH
.
โค๏ธNak Order Messenger Nurul Or
Whatsapp Nurul Di +60173869601
Whatsapp Nurul Di +60173869601
Whatsapp Nurul Di +60173869601
.
.๐Ÿš— COD KL SELANGOR Yg Berdekatan Bandar Tasik selatan, Sungai Besi, Bukit Jalil,Ampang, Gombak, Putrajaya, Sri Kembangan, Cheras, Wangsa Maju
.
๐Ÿ“ญ Postage Setiap Hari Kecuali Sabtu Ahad Dan Public Holiday

1๐Ÿ’ฌ

.
#Repost @eirasyaziraofficial (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Hai uolls! Harini eira nak share dgn korang mcm mana cara eira kekalkan gigi putih dan sihat. Al maklum la, eira ni mmg coffee lovers so penjagaan gigi sgtlah penting ye ๐Ÿ˜‰
So sesiapa nk dapatkan this #nuciferawhiteningteeth bolehla dapatkan dr sy segera
.
.
Walaupun awak rasa awak tak perlukan NUCIFERA, tapi membantu mereka yang memerlukannya, satu perkara yang baik bukan?

Sharing is Caring ๐Ÿ’•
.
.
Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga
.
โค๏ธ Meneutralkan PH dalam mulut
.
โค๏ธ Membunuh bakteria
.
โค๏ธ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi
.
โค๏ธ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.
.
GOSOK GOSOK JE PUTIH
.
โค๏ธNak Order Messenger Nurul Or
Whatsapp Nurul Di +60173869601
Whatsapp Nurul Di +60173869601
Whatsapp Nurul Di +60173869601
.
.๐Ÿš— COD KL SELANGOR Yg Berdekatan Bandar Tasik selatan, Sungai Besi, Bukit Jalil,Ampang, Gombak, Putrajaya, Sri Kembangan, Cheras, Wangsa Maju
.
๐Ÿ“ญ Postage Setiap Hari Kecuali Sabtu Ahad Dan Public Holiday

1๐Ÿ’ฌ

Ok Lara dapat banyak juga pertanyaan mengenai Nucifera ni tahan berapa lama. Boleh kongsi dengan family tak?

Meh Lara share tentang nucifera ni sikit .. Nucifera ni 1 botol tu tahan berbulan2 lamanya. Anggaran 450 kali penggunaan bersamaan 7 bulan lebih kurang.

U guys rasa berbaloi tak kalau boleh guna sampai 7 bulan? Kalau buat whitening treatment dekat luar sana sekali buat dah beratus2 kan? Lara rasa berbaloi sangat2 ni.

Lagi 1, boleh kongsi ker? Ya! Mesti la boleh kalau u'olls nak jimat kan. Agih2kan dengan member2 takpun ahli keluarga. Tapi Lara rasa harga dia takde la mahal if dibandingkan dengan treatment whitening kt luar sana.

Rugi la klau tak percaya? ๐Ÿ˜…

Boleh order dengan Lara je hokey๐Ÿ’
.
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera #gigiputih #pemutihgigi #gigicantik #awekcantik #gadiscantik #teethwhitening #codklang #codsetiaalam #putihkangigi #pemutihgigiberkesan #penjagaangigi
#nuciferateethwhitening
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #nuciferateethwhitening #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #testimoninucifera #codklangvalley #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #janganmengata #merokok #rokok #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #TestimoniNucifera

0๐Ÿ’ฌ

SYATILLA MELVIN PUN DAH GUNA #Nuciferrateethwhitening . Uolls bila lagi?? @samtilla ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€PAKAI TAK SAMPAI SEBULAN GIGI DAH PUTIH๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan berkelulusan KKM.โค๏ธ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! balas 'NAK' sekarang๐Ÿค  @ ws 0196470081 atau DM @yattamer
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #fattzura #taktuntuang #ingatmumyhappy #nucifera
#nuciferachallenge
#infonucifera #tipsnucifera
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #cantiks #merokok #rokok #pemutihgigimurahgmalaysia #pemutihgigiarangaktif

1๐Ÿ’ฌ

SYATILLA MELVIN PUN DAH GUNA #Nuciferrateethwhitening . Uolls bila lagi?? @samtilla samtilla ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€PAKAI TAK SAMPAI SEBULAN GIGI DAH PUTIH๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan berkelulusan KKM.โค๏ธ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! balas 'NAK' sekarang๐Ÿค  @ ws 0196470081

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #fattzura #taktuntuang #ingatmumyhappy #nucifera
#nuciferachallenge
#infonucifera #tipsnucifera
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #cantiks #merokok #rokok #pemutihgigimurahgmalaysia #pemutihgigiarangaktif

1๐Ÿ’ฌ

NUCIFERA BERTINDAK DARI SEGI SAINS ๐ŸŒน ๐Ÿ‘‰๐ŸปBahan nucifera adalah dari bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa - yang dipilih/dijaga. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป arang aktif bergred pharmaseutikal bersaiz -200 mash (sgt halus) ๐Ÿ‘‰๐Ÿป tidak sama langsung dengan arang biasa ๐Ÿ‘‰๐Ÿป proses pembuatan dibakar dalam oven menggunakan gas tanpa oksigen dengan suhu yg tinggi untuk membuka liang liang pori pada tempurung kelapa seterusnya menjadi arang aktif. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป nucifera bertindak dengan menyerap bukan menghakis. Cara penyerapan adalah dari liang liang pori yg telah terbuka. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป penyerapan adalah kepada bahan2 chemical, poison dan bakteria. Hal ni dah terbukti dari kajian universiti dan lab2 luar negara seperti US, Canada dll. (Boleh buat rujukan/carian dalam laman sesawang) banyak projek dan lab test yg dh di pdf kan. ๐Ÿ”ฅ๐ŸŒน๐Ÿ”ฅ berminat ? whatapps 017-8425152 segera๐Ÿ˜˜
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera

0๐Ÿ’ฌ

#InibukanPaidReview #IniRealCustomerKami Thank u sis terus buat video lepas dapat nucifera. Nak bagithu korang, pakai braces pun boleh guna #nucifera dan dijamin selamat 100%
.
Repost from @syahirahshaari
Warning: This video is sure to gross you out. Donโ€™t watch it while eating. ๐Ÿ˜‚
.
Siapa yang takut jumpa dentist, boleh lah try nucifera teeth whitening ni ๐Ÿ˜›ย #nuciferateethwhitening#nuciferaย @armay.officialย ๐Ÿ˜˜
.
Well, youโ€™ve been warned! ๐Ÿ˜
.
#nucifera
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigiย #arangaktifpemutihgigiย #pemutihgigiย #gigicantik#testimoninuciferaย #codklangvalley#pemutihgigicepatย #pemutihgigisemulajadi#gigiputihย #janganmengataย #pemutihgigimurahmalaysiaย #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNuciferaย #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurahย #gigicantikย #shoppingonline #shopsmallย #awesomeย #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial

0๐Ÿ’ฌ

"THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY"
.
Memperkenalkan produk NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER khusus untuk perawatan mulut anda! ๐Ÿ˜‰
.
Diformulasikan dengan menggunakan bahan semulajadi iaitu ARANG TEMPURUNG KELAPA BERGRED FARMASEUTIKAL yang semestinya suci & berkesan! ๐Ÿ˜š
.
.
Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON. ๐Ÿคš๐Ÿคš
.
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
โœ”๏ธGIGI KUNING
โœ”๏ธKARANG GIGI
โœ”๏ธKAVITI
โœ”๏ธBAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa ๐Ÿ‘ธ
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI ๐Ÿ’•
.
.
Satu botol RM70
2 botol RM130
(exclude postage)
.
.
Whatsapp Mira 012-3592489 sekarang untuk harga promosi best gila! ๐ŸŽŠ๐ŸŽ๐ŸŽˆ
.
.
Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio ๐Ÿ˜˜
.
.
#nucifera
#nuciferashahalam
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferateethwhitening
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodportdickson
#sapotlokal
#putihkangigi
#pemutihgigiarang
#arangpemutihgigi
#putihkangigimurah
#gigiputih
#gigiputihbersih
#gigisihat
#gigicantik
#testimoninucifera

0๐Ÿ’ฌ