#ThankYouChallenge

Show appreciation it’s not difficult to say Thank you and show gratitude.
I Challenge you to say Thank you to others. It starts with me . I want to say Thank you to my family, to my friends to my wife to my clients to my followers on social media. Thank you!!
Let’s keep it going maybe humanity will improve. Thank you
#ourmiamirealtor #thankyou #thankyouchallenge

2💬

День второй моего подвига

Это ужасно, очень сложно и требует максимальной силы воли. Не верите? Тогда попробуйте сами!

Первые две темы для книги не сделаны. Меня хватило только на одну (благодарность за кофе)... и я боюсь представить что же будет дальше..
Чтобы проникнуться темой кофе, я выпила 4 чашки))) Итог дня: - выпила 4 чашки кофе
- поняла, что кофе лучше пить вместе с кем-то --- так он даже вкуснее!
- сделала 1 иллюстрацию в свободное от работы время
- осознала, что мне будет не легко и от этого даже интереснее... DAY 2

It's very, very hard!! The first two topics for the coloring book still not finished. I made just one illustration (gratitude for coffee) ... and I'm afraid to imagine what will happen next .. To feel the theme of the coffee, I drank 4 cups)))😁 Result of the day: - I drank 4 cups of coffee
- I realized that it's better to drink coffee with someone --- so it's even tastier!
- I made 1 illustration in my free time
- I realized that it won't be easy for me and that's why it is even more interesting ... #mychallenge
#coffee #lovecoffee
#art #freetime #coloringbook #artist #illustration #justdoit #greatfull #thankyouchallenge #thankyou #nataliiamakegood #thankyoubook #madewithlove #cups #sweets #coloringpages

6💬

Nutrition in Demand is starting a thank you challenge for our linesmen and other utility workers. They are doing an amazing job! Here's how the challenge will work...whenever you see a worker on the road, you say "thank you" either by actually saying the words, buying them a bottle of water, providing some lunch or whatever way you deem appropriate. Let them know we appreciate their efforts! An encouraging word goes a long way! #nonprofitorganization #islandlife #islanddietitian #thankyouchallenge #begrateful #gratitude #givingback #hurricaneirma #hurricanemaria

0💬

This is to say thank you to all our loyal customers/Merchants. God bless you all. #SayThankUChallenge#SayThankU @myadsthanku @krakstv @krakshq @funnyafrica. Simplepay team challenge @drinks.ng. let's see what you've got. Keep the challenge rolling. #customerserviceweek#customerservice#thankyouchallenge#saythankuchallenge#saythanku#mansnothotchallenge#mansnothot#danc#funnyvideos#funnydance#simplepay

3💬

It's a new challenge #thankyouchallenge it's time to show appreciation for all the people who #waitforus #loveus #careforus #thereforus

1💬

Would you help me do what I call the Thank You challenge? #ThankYouChallenge #ThankGod #Thankyourneighbor #GreenMeansGO #MGM

5💬

#Thankyouchallenge link is in the bio !! Let’s do it !!

0💬

Partner in drama ❤
Tempat "bersandar" paling #empuukk 😘

Woii!
Tengkiuuu loh buat sekian banyak drama yg udh kita buat, sekian banyak stenenet moments yg (terlanjur) terjadi 😂

I'm great full to have you as my partner in drama ❤❤ My #thankyouchallenge
#inibukandrama 😂
#gabiasaromantis 😝
#stenenetmoments
#kingdomsambassadorcommunity

1💬

#thankyouchallenge for extra Mommies in my life 😍.. Oma (Alm) , @maria.magdaa69 @chloe_san25 .
.
.
Thank you for tons of love for me .. thank you for tons of help for me .. these ladies might not carried me for 9 months, but they loves me , protect me , and always there for me .. .
.
Thank you oma , ii lena , ii susan .. 💐💐💐.
.
Cc : @kac_id
#thankyouchallenge #kingdomambassadorcommunity

2💬

11תודה על שאלה שנשאלה בתוכי שוב ושוב; מי אני ומי עצמי ומה אני עושה פה בכלל? וקיבלה תשובה פשוטה שאני אוהבת, את מה שאני רואה בפשטות. בלי גינונים ובלי כלום. ככה כפי שאני.. #thankyou #30daychallenge #thankyouchallenge
#takemyheartitsyours #birthdaycolors #orgonite #orgonitependant @tal_daniel1 #2day30daythankyou

18💬

4th #thankyouchallenge .
.
Thank you for my Sisters & Brothers in christ .. who love me without judgement .. Terima kasih sudah selalu care sama kume, selalu ada doa doa yang tulus dari kalian buat aku .. Terima kasih buat segala masukan , mulai dari pribadi, marriage life, work, business, family, everything. Terima kasih untuk waktu, pikiran dan kasih yang tercurah. 💙 .
.
Thank you because our friendship never fades no matter what ..💙💙. .
.
#thankyouchallenge #kingdomambassadorcommunity #holyculture
.
.
Cc : @kac_id

4💬

Hari iniii #thankyouchallenge gw utk leaders2 @kac_id .... its been 8 months since we started this ministry... and im amazed that God put us together to serve HIM... Bersyukur lewat kalian, doa gw d jawab, panggilan gw semakin jelas...Walaupun kadang bandel dikasih tau juga hahahae...but im grateful for all of you... tq for all your support leaders.. tq for all your love, your encouragement.. tq buat hatinya utk sama2 melayani Tuhan di komunitas ini...tq ya guys.. Gbu..
.
Pict 1-3 Lotte
Pict 4 PIK Camp
Pict 5 Cengkareng Camp
Pict 6 Gading Bekasi Camp
.
#thankyouchallenge #kingdomsambassadorcommunity

8💬

3rd #thankyouchallenge untuk adik adik tersayang .. 💋💋💋. @micheella_joo @mchaeljo @jossejooo .
.
.
Thank you because you guys making me a proud sister .. 😍. Kalian adik adik luar biasa yang sangat membanggakan .. penuh dengan talenta luar biasa .. .
.
Thank you buat unconditional love nya .. thankyou karena selalu sayang cc apapun yang terjadi , terima kasih buat selalu percaya sama cc meskipun i'm so weak and lack 🤣 .. dan terima kasih kalian udh jadi my extra energy when i'm so weary, selalu bela in cc kalo cc di jahatin org, terima kasih untuk selalu selalu dan selalu ada pelukan buat cc dari kaliann . Love love love you guys, my forever babies triplets 😁.
.
.
#thankyouchallenge #kingdomambassadorcommunity #sisterhood #brotherhood #asian #tagforlike #instagood #instastory #bestphotooftheday #photooftheday #ootd #potd #likefoike #instagood #instadaily.
.
Cc : @kac_id

3💬

Mr. Cook, thank you very much for everything that you have done for me. You're the best menthor, friend and teacher that I Have ever had. I'm so sad that I'll never see you again and drink wine together. Rest in peace. You'll be missed dearly. #thankyouchallenge#kingdomambassadorcommunity

1💬

Hari ini #thankyouchallenge gw ada 2.. yg pertama utk keluarga gw yg udah besarin gw... dr gw kecil smpe sekarang..tq buat mamaku @nirawatywattie yg setia nemenin dan anterin gw kesekolah, masakkin gw, sabar sm keluarga.. we love you mom..u r the best.
.
Buat papi n mami utk supportnya ke Marsya n Shinta tq bgt..Tuhan berkati berlimpah
.
. buat kk2 dan adek2 gw K @nueltsa_thessa, @immanuelgurning , @keziamnp @indraputraaa ... ponakan gw yg lucu2 @jaden_nueltsa @cilla_nueltsa .. we love u guys... Gbu yaaa .
#thankyouchallenge #kingdomsambassadorcommunity

2💬

Para wanita yg selalu siap sedia untuk berdiri paling depan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Saat sesi photo 😎
Happy Friday!
Thank you girls 😍
My #thankyouchallenge

#kingdomsambassadorcommunity
#komunitasjakarta

13💬

Things I am celebrating today... When people told me they liked my dress and I looked cute, I said thank you.
I didn't say thanks it's the only thing that fits or it's basically the only thing I can squeeze into these days.
I just said thank you.
So many times we receive a compliment and we negate it. Why is that our automatic response?
I'm challenging you to say thank you and feel the goodness that will come over you when you get to receive the compliment that was given. #thankyou #thankyouchallenge #receivecompliments #compliment #positivevibes #postpartumjourney #girlmum #girlmom #momofgirls #leadbyexample

3💬

For you
.
I always feel so grateful to know you..
marry you.. and live with you.
.
Thank you for your love..
your smile..
your laugh.. your hugs..
your kisses..
your patience.. Thank you for being you, who always there for me.
.
I love you.. .
#kingdomsambassadorcommunity #thankyouchallenge

0💬

Day 2 #thankyouchallenge gw belongs to My Dad! Yg kebetulan dia lagi ulang taun TEPAT HARI INI! Happy Bday, Dad! Umur boleh 64, tapi gaya masih muda.. sebentar lg dia mau rayain ultah Bandnya dia The Rollies yg ke 50th.
.
Thank you, dad! For all these years.. you've been such a great dad for me... Ngajarin gw maen drum, ngajarin gw utk hidup, ngajarin gw utk kuat jalanin semua yg ada d depan.. Dan thank you buat supportnya, pap.
Bokap gw selalu support apapun yg gw lakuin...termasuk ketika gw bilang ke dia kl gw mau sungguh2 melayani...
.
Hopefully d masa tua-nya gw bs jadi berkat buat bokap gw.
Sekali lagi, selamat Ulang Taun Pap..Tuhan Yesus memberkati.
I Love You...
.
Ps : Slide terakhir gw kasih bonus bokap gw solo drum!!! Hahahae..
.
#thankyouchallenge #Kingdomsambassadorcommunity

17💬

34 / 2017 😎😊 really ❤ lettering, writing n decorating this spread ✒📝🎨 ~ I insert a #thankyouchallenge btw 😉 #ARdailystickers

3💬

Happy Birthday to my father, my hero, my bestfriend, my first love and my king!
.
Semoga di ulang tahun papa yang ke-64 ini, papa makin deket sm Tuhan, makin diberkati dan menjadi berkat untuk semua, sukses terus The Rolliesnya, pokoknya semua yang terbaik. Maaf ya kalo adek sering ngebantah atau ngelawan, bikin kita berantem terus kayak Tom and Jerry kalo kata mama😂, nanti kalo Tuhan kasih, kita jalan-jalan ya pa, liburan sekeluarga, bahkan ke Israel hehe
.
Makasih udah ngejagain adek dr lahir sampe sekarang, makasih udah setua ini masih main drum sana sini cari uang buat ngehidupin kita, makasih udah didik adek tumbuh jd anak yang takut Tuhan, asli, I can't thank you enough, gatau mau bales kasih sayang papa pake apa, but I love you so much, pa!💙
.
#thankyouchallenge #kingdomsambassadorcommunity

24💬

This might be my second #thankyouchallenge but this one is BIG THANKS. .
.
SUPERDUPER THANK YOU for my PARENTS .. Mom @dianafrangina & Dad @jo_grosir ... .
.
Terima kasih sudah besarin dewi sampe 28th, terima kasih buat cinta kasih yang tak terhingga dan gak pernah harap kembali .. terima kasih mami papi selalu percaya sama dewi meskipun dewi berulang kali jatuh .. .
.
Terima kasih buat segala support nya meskipun minim keberhasilan yg bisa dewi raih .. terima kasih buat segala doa & harapan yang gak pernah putus nya .. untuk setiap pelukan dan air mata buat dewi.. terima kasih buat setiap maaf atas segala kesalahan dewi .. .
.
Thank you wouldn't enough ... me love you mom & dad to the moon and back .. ❤️❤️
@dianafrangina & @jo_grosir .
.
Cc : @kac_id
#thankyouchallenge
#kingdomambassadorcommunity

10💬