#VisitMYJapan

✈️🎌 【FULL BOARD PACKAGE , COME AND GRAB IT γ€‘βœˆοΈπŸŽŒ Are you a Sakura fan?
If you do , Start make booking now!!
Sakura fans its time to feel the scenery of a village covered with sakura trees around Shirakawago. Top attractions not to miss in Shirakawa-go in sakura season.Known for its iconic gassho-style roofs, and magnificent view during cherry blossom at the observatory deck . ➑️ 5D4N Alpine Snow Wall + Shirakawago Experience
➑️ Promotion Valid until 13 Mar 2018.
➑️ Purchases now :https://goo.gl/gG274L

#histravelmalaysia #thestarlingmall #followforfollow #roadtojapan #like4like #visitjapan #pocketwifi #japantravelfair2018 #jntomy #visitmyjapan

0πŸ’¬

Japan Travel Fair 2018
We have prepared lots of gifts and promotions awaiting you! Come to our booth (No. 2) at The Starling Concourse GF.
.
Any purchase with H.I.S Travel Malaysia, you are entitled for gift redemption more than Rm2k.
For purchase above RM 50, you will stand a chance to win fabulous prizes from JNTO lucky draw campaign!.
.
Japan Travel Fair 2018 is hosted by Visit MY Japan (JNTO)
.
Tag your friend n family ! See you there πŸ‘‹

#histravelmalaysia #thestarlingmall #followforfollow #roadtojapan #like4like #visitjapan #pocketwifi #japantravelfair2018 #jntomy #visitmyjapan

0πŸ’¬

Japan Travel Fair 2018 will take place tomorrow from 11 - 14 Jan 2018
We have prepared lots of gifts and promotions awaiting you! Come to our booth (No. 2) at The Starling Concourse GF.
.
Any purchase with H.I.S Travel Malaysia, you are entitled for gift redemption.
For purchase above RM 50, you will stand a chance to win fabulous prizes from JNTO lucky draw campaign!.
.
Japan Travel Fair 2018 is hosted by Visit MY Japan (JNTO)
.
Tag your friend n family ! See you there πŸ‘‹

#histravelmalaysia #thestarlingmall #followforfollow #roadtojapan #like4like #visitjapan #pocketwifi #japantravelfair2018 #jntomy #visitmyjapan

5πŸ’¬

Loading...

Are you ready for Japan Travel Fair from 11 - 14 Jan 2018?
We have prepared lots of gifts and promotions awaiting you! Come to our booth (No. 2) at The Starling Concourse GF.
.
Any purchase with H.I.S Travel Malaysia, you are entitled for gift redemption.
For purchase above RM 50, you will stand a chance to win fabulous prizes from JNTO lucky draw campaign!.
.
Japan Travel Fair 2018 is hosted by Visit MY Japan (JNTO)
.
Tag your friend n family ! Come visit us!

#histravelmalaysia #thestarlingmall #followforfollow #roadtojapan #like4like #visitjapan #pocketwifi #japantravelfair2018 #jntomy #visitmyjapan

6πŸ’¬

Look no further than Maizuru Park, Fukuoka to witness the spectacular view of plum blossoms in full bloom. The ruins of Fukuoka Castle located in Maizuru Park attracts huge crowd to visit every year. The castle was built in the beginning of the 17th century by Kuroda Nagamasa. After the Meiji Restoration, only few walls and turrets remain until today, but you can now see variety of flower in the park. Especially the plum blossom is wonderful and the peak season to visit is usually between late February and early March.
The park also has a sports field and a great variety of sports facilities. The park is located 8 minutes’ walk away from Ohori Koen Subway Station.
#VisitMYJapan #MaizuruPark #Fukuoka
#jejakjepunjihan

0πŸ’¬

Viral pasal Dato @aliffsyukriterlajaklaris masak dlm Toilet? @MrJocko nak share jugak pasal Toilet Lavatory 🚽 yg luas dlm flight @japanairlines_jal Dreamliner... Nak masak Gulai Kawah pun muat dlm ni... #jnto_εŒ—ζ΅·ι“ζ—…θ‘Œ #VisitMYJapan #MuslimTravel #Hokkaido #WinterTrip #X3000R #TravelBlogger #LifeAsMrJocko

0πŸ’¬

Loading...

Mt moiwa..! Kalau pergi kapel memang syok naik atas gunung ni.. kena naik kabel car..! #japan
#VisitMYJapan
#MuslimTravel
#Hokkaido
#kbba9
#kembarakbba9

0πŸ’¬

Siapa pergi otaru tak singgah sini boleh kata tak cukup syarat..! Kalau korang masuk dalam ni memang rambang mata tengok music box dorang..! Cute cute.. sebab tu aku buat muka cute hehe ... #Japan
#VisitMYJapan
#MuslimTravel
#Hokkaido
#kbba9
#kembarakbba9

14πŸ’¬

LAke Toya.., tasik yang takkan beku walaupun musim sejuk ... #Japan
#VisitMYJapan
#MuslimTravel
#Hokkaido
#kbba9
#kembarakbba9

2πŸ’¬

Loading...

ANA Crowne Plaza Chitose/ANAクラウンプラアホテル千歳 @jnto
#jnto_εŒ—ζ΅·ι“ζ—…θ‘Œ #VisitMYJapan #MuslimTravel #Hokkaido #AnaCrownPlazaChitose #WinterTrip #SonyA9 #TravelBlogger #LifeAsMrJocko

2πŸ’¬

Macam kanak-kanak riang.. 2-3 kali repeat naik turun main ni.. boleh main ni byk kali sbb free je 🀣 visit Mt. Usu kalau nak main ni tau 😍
#jnto_εŒ—ζ΅·ι“ζ—…θ‘Œ
#Japan
#VisitMYJapan
#MuslimTravel
#Hokkaido
#Fillatravel

3πŸ’¬

Loading...

Pakcik yang jaga motor ni cakap.., kelajuan menatang ni boleh mencecah 100km/j woo... #Japan
#VisitMYJapan
#MuslimTravel
#Hokkaido
#kbba9
#kembarakbba9

8πŸ’¬

Loading...

Ainu museum adalah salah satu muzium terbaik yang ada dijepun., kita boleh melihat budaya penduduk pribumi jepun utara..! Kalau pergi hokkaido sini salah satu lokasi wajib pergi

#Japan
#VisitMYJapan
#MuslimTravel
#Hokkaido
#kbba9
#kembarakbba9

0πŸ’¬

Abam Jocko test tilam hotel lagi. Kali ni di ANA Crowne Plaza Chitose/ANAクラウンプラアホテル千歳 @jnto
#jnto_εŒ—ζ΅·ι“ζ—…θ‘Œ #VisitMYJapan #MuslimTravel #Hokkaido #AnaCrownPlazaChitose #WinterTrip #SonyA9 #TravelBlogger #LifeAsMrJocko

1πŸ’¬

Loading...

Still can’t move on 😞 terlalu cantik Hokkaido ni bila berjalan dalam salji yang memutih rasa macam dalam mimpi je... #jnto_εŒ—ζ΅·ι“ζ—…θ‘Œ
#Japan
#VisitMYJapan
#MuslimTravel
#Hokkaido
#Fillatravel

4πŸ’¬

Siapa belum mandi? Meh Abam Jocko bawak korang mandi kat Onsen. Mandi sambil bogel ramai-ramai... Ada berani?
#jnto_εŒ—ζ΅·ι“ζ—…θ‘Œ #VisitMYJapan #MuslimTravel #Hokkaido #Noboribetsu #WinterTrip #SonyA9 #TravelBlogger #LifeAsMrJocko

2πŸ’¬

Hi . Nak pergi merempit ni...esok jumpa Adam Noah yayyy. Best nya time snow ni boleh main macam2 la . Ni lat Rusutsu Resort 😘😘😘 #jnto_εŒ—ζ΅·ι“ζ—…θ‘Œ
#Japan
#VisitMYJapan
#MuslimTravel
#Hokkaido

5πŸ’¬

Geram nya tapi bg makan dr luar je. Kang peluk betul2 i pulak kena kunyah .Comel gerammm. Alaaa rindu teringat Adam Noah. Tak sabar nak peluk .

#jnto_εŒ—ζ΅·ι“ζ—…θ‘Œ
#Japan
#VisitMYJapan
#MuslimTravel
#Hokkaido

9πŸ’¬

Panjat ( naik lift lerr keke ) TV Tower nak tengok view bandar Sapporo ni bukan usha laki Jepun la. Pemandangan nampak putihh je sebab tengah snow. Hokkaido byk tempat cantik2 seriously. If nak bercuti leisure xnak busy2 sangat pilih Hokkaido.

#jnto_εŒ—ζ΅·ι“ζ—…θ‘Œ
#Japan
#VisitMYJapan
#MuslimTravel
#Hokkaido

7πŸ’¬

Sapa gi Sapporo boleh stay hotel ni..! Loc terbaik

#Japan
#VisitMYJapan
#MuslimTravel
#Hokkaido
#kbba9
#kembarakbba9

0πŸ’¬

Apa yang ternampak tidak selalunya terlihat, ada yang melihat tetapi tidak nampak apa-apa.

Dan aku masih cuba melihat apa yang aku nampak

#Japan
#VisitMYJapan
#MuslimTravel
#Hokkaido
#kbba9
#kembarakbba9

0πŸ’¬

Siapa kenal aku sure tau aku tak makan seafood..! So seminggu di jepun memang agak azab la nak hadap semua ni hahahha.. #Japan
#VisitMYJapan
#MuslimTravel
#Hokkaido

3πŸ’¬

Hell valley at noboribetsu hot spring.! #Japan
#VisitMYJapan
#MuslimTravel
#Hokkaido

0πŸ’¬