#ZAWARA

Penjagaan miss V selalu diambil ringan oleh kaum wanita tidak kira yang bujang ataupun yg dah kawin. Alasanye biarlah bukan ada orang nampak pon😅. Tapi bagi yang dah kawen jangan main2 ye..Itulah aset beharga korang terutama ketika bersama suami 💘
.
Okes nak cite pasal ZAWARA Feminine Wash sebenarnye😂. Jom review ape khasiat yang ada dalam sebotol 'ajaib'ni:
.
🍓Membantu membersih bahagian intim
🍓Menyahbau yang kurang enak
🍓Mengurangkan keputihan
🍓Membantu luka bersalin sembuh dgn lebih cepat
🍓Menghilangkan kegatalan
🍓Menyegarkan & mengharumkan bahagian intim wanita
🍓Merapatkan bahagian intim wanita
.
Kenape perlu cuba ZAWARA feminine wash ni? Kerana:
⚫️Ianya berbau sangat wangi
⚫️Haruman strawberry
⚫️Sangat pekat & jimat
⚫️Sebotol tahan sehingga 2-3 bulan
⚫️Selamat digunakan semua golongan wanita yang sudah datang bulan
.
⭐️Harga Rm29
⭐️Kuantiti 150 ml
.
Blh pm agen dan stokis zawara untuk dapatkan tips rahsia cara penjagaan miss V.
.
Jom dapatkan ZAWARA FEMININE WASH sekarang di www.zawara.com dan masukkan promo code RYKGE utk discount 10%

Atau

Pm/whatapp www.wasap.my/60173920114

#zawara
#zawaranatics
#zawaracosmeticwellness
#zawarafemininewash

0💬

Kalau uols sejenis yang asyik asyik kena touch up lipstick, selang sejam dua nak calit balik lipstick sebab lipstick uols tak tahan lama, lagi lagi after makan, meh sis nak suggestkan uols guna ZAWARA MATTE LIPSTICK.👄
.
Kenapa?
Sebabnya bila uols apply ZAWARA MATTE LIPSTICK ni, memang awesome sangat. Sungguh! Sis tak tipu ni. . 💄ZAWARA MATTE LIPSTICK ni bila apply je, uols akan rasa ringan dekat bibir, bibir rasa bersih macam tak pakai apa apa tau sebab tak melekit langsung.
.
Paling best, selepas uols makan pon, bibir masih kekal cantik color dia. Sungguh ni sis cakap! Sis dah pakai, sis suggestlah. Benda elok kan? :) 😍
.
Jom cepat dapatkan produk kosmetik dengan kami!
WhatsApp 📱017 303 2461
.
.
#Zawaralovers
#zawara #zawaranatics #zawarabeauty #zawaralipstick #zawaracosmeticwellness #zawaratribe #zawaradarlings #zawaramattelipstick

0💬

LAXROMA®️ ESSENTIAL OIL membantu meningkatkan tenaga dan sistem imunisasi, memperbaiki kualiti tidur, dan meningkatkan tumpuan, menceriakan mood korang, melegakan tekanan, menjadikan susasana tenang dan selesa tau. .
LAXROMA®️ ESSENTIAL OIL sangat sesuai untuk semua jenis ruand dalaman seperti ruang tamu, bilik tidur, kedai, butik, pejabat, spa, kereta, dan lain lain juga. .
Guna lah LAXROMA®️ ESSENTIAL OIL setiap hari untuk kehidupan yang wangi, dan selesa. .
.
.
#freedelivery setiap sabtu-ahad (by runner)
.
Tawaran untuk tempat terhad
.
🚘Shah Alam-Subang Jaya-Puchong-Petaling Jaya (sabtu, 7am-1pm)
🚘Bangsar-Cheras-Ampang-Kepong (ahad 7am-1pm)
.
🚚POSLAJU Seluruh Malaysia
- RM7 (Semenanjung)
- RM10 (Sabah/Sarawak)
.
Utk PERTANYAAN whatsapp fatin ye 📲019-3466443
.
#zawara
#zawaracosmeticswellness
#zawaraLaxroma
#zawaraMGM
#zawaraGrandHyatt
#zawaraBanyanTree

1💬

Loading...

Korang nak tahu, admin pakai ZAWARA Feminine Wash ni, Rasa melayang-layang terawang-awangan. Dah la sejuk , lepas pakai miss V tak rasa kering , segala serdak duk dalam habih keluar .☺️
.
Mengikut pengalaman admin, kalau pencuci miss V lain lah kan, buih sampai boleh buat cuci lantai toilet , tp ZAWARA Feminine Wash ni, buih yang sedang elok untuk mencuci miss V korang. 😱
.
ZAWARA Feminine Wash juga dapat mengetatkan miss V, buang lendir busuk, buang keputihan serta antibakteria menggunakan bahan semulajadi iaitu: 🥔 EKSTRAK MANJAKANI
🍃 EKSTRAK SIREH
❄️ EKSTRAK RUMPAI LAUT
🌿 MINYAK PATI TEA TREE
☘️ MINYAK PATI PUDINA
.
Confirm selamat !
.
DM for pre order .
#zawara
#zawaranatics
#zawaracosmeticwellness
#zawarafemininewash
#zawaratribe
#zawaralove

0💬

Siapa penggemar Matte Lipstick ☝🏻? kita geng. Admin suka lipstick yang matte tau. Tak melekit dan soft je di bibir kan. .
ZAWARA MATTE LIPSTICK ada color-color nude tau seperti:-
💕 01 NUDE HEAVENLY
💕 02 NUDE BERRY DELICIOUS
💕 03 PLUM CANDY
.
Dan ZAWARA MATTE LIPSTICK juga ada satu color yang terang iaitu :-
💕 04 RED CHILLY.
.
Korang try Matte Lipstick ni, confirm lepas ni korang tak cari yang lain dah.
.
Sebabnya lipstick Zawara ni sangat smooth di bibir, tak melekit dan yang paling penting tahan lama.
.
Besttt oooo. .
Dm or whatsapp - 0143473776 .
#zawara #perfume #zawaracosmetics #zawaraperfume #cosmetics #zawaracosmeticswellness

0💬

So pretty ✨ mua @beauty_by.hanis.maniiis using our best selling Ennai Unicorn Pallette ❤️
Repost @beauty_by.hanis.maniiis with @get_repost
・・・
maniiis nye rasa.... 😻😻
.
maniiis tak??? pink pink gituh lurve kan... 😍😍
.
.
inspired by @zawara matte lipstick in color 'plum candy'
.
@catrice.cosmetics 24hour foundation;loose setting powder;
@alhaalfacosmetics_hq royal propolis foundation;
@cybercolor eyebrow 05;
@makeupnhairworld unicorn eyeshadow;
@guardianmalaysia blush palette;
@zawara matte lipstick in plum candy;
@nrcosmetics_my face mist;
@aidijuma tudung bawal;
.
wassap direct to book
.
+60126727542
.
.
+60126727542
.
.
+60126727542
.
#mua #muakl #muajohor #muamelaka #konvo #demo #dinner #tunang #makeuptunang #bridesmaid #cantik #special #newbie #glitter #zawara #by.hanis.maniiis #royalPROPOLISfoundation

1💬

Loading...

maniiis nye rasa.... 😻😻
.
maniiis tak??? pink pink gituh lurve kan... 😍😍
.
.
inspired by @zawara matte lipstick in color 'plum candy'
.
@catrice.cosmetics 24hour foundation;loose setting powder;
@alhaalfacosmetics_hq royal propolis foundation;
@cybercolor eyebrow 05;
@makeupnhairworld unicorn eyeshadow;
@guardianmalaysia blush palette;
@zawara matte lipstick in plum candy;
@nrcosmetics_my face mist;
@aidijuma tudung bawal;
.
wassap direct to book
.
+60126727542
.
.
+60126727542
.
.
+60126727542
.
#mua #muakl #muajohor #muamelaka #konvo #demo #dinner #tunang #makeuptunang #bridesmaid #cantik #special #newbie #glitter #zawara #by.hanis.maniiis #royalPROPOLISfoundation

2💬

Awok mesti tak sabaq nak tau code color kan..nak tau ka tak?? Nak try tak??? .
.
Sis dah ada taster kalau hampa nak try boleh WhatsApp sis nanti kita date naaa 😍
.
Esok Inshaallah sis up code color lip cream & lip matte yg vouge ni yaa
.
#lipmatteawesome #lipmattecantik #zawaralipstick #zawarabymyra #zawaracosmetics #lipmatte #lipcream #lipstickmatte #lipcreamnude #zawara #mua #makeuplooks #makeuplover #bawalcantik #bawalmurah #hijabstyle #hijabgirl #ootd #whiteinlove #happyofme

2💬

Loading...

Hi #zawaranatics
.
ZAWARA COMPACT POWDER ni setanding compact powder yang mahal mahal kat luar sana tau❗️❗️❗️ tahan berbulan2, yang dah biasa guna dengan bedak compact ni memang tak tukar lain dah.. Highly recommended 👍 Yang penting Full Coverage tau korang.
.
ZAWARA compact powder ni ada 3 kod warna yang sesuai untuk semua jenis kulit :
01 Light
02 Medium
01 Natural .
Apa yang istimewanya?
🍃 boleh dijadikan alas bedak @ foundation
🍃 boleh dijadikan bedak biasa
.
Apa kelebihannya?
🍂 menyerap lebihan minyak dimuka
🍂 tekstur yang ringan dan mudah digunakan
🍂 tidak melekit dan tahan lama
🍂 tidak bercapuk
🍂 selamat digunakan
.
ZAWARA COMPACT POWDER ni buatkan muka korang bebas minyak & flawless setiap hari tau. Serius korang tak menyesal guna.
.
Dapatkan sekarang melalui Agen-agen & stokis sah ZAWARA®️. Klik link www.zawara.com untuk dapatkan senarai Agen-agen & stokis sah ZAWARA®️
.
#zawara
#zawaranatics
#zawarabeauty
#zawaracosmeticswellness
#zawaracompactpowder

0💬

Hey hey.. Sapa suka Lipmatte🙋🏿🙋🏿
.
.
ZAWARA by Myra @ameeraalmi nak test dulu boleh tapi kena date dengan sis
🤣🤣🤣
.
.
WhatsApp sis untuk details barang panas ni... .
.
#lipmatteawesome #lipmattecantik #zawaralipstick #zawarabymyra #zawaracosmetics #lipmatte #lipcream #lipstickmatte #lipcreamnude #zawara #mua #makeuplooks #makeuplover

0💬

Loading...

SWEATPANTS PADU
______________________
Buat mereka yg mencari sweatpants murah tapi kualiti butik, ANDA BERADA DI TEMPAT YG BETUL ! 😍
.
Sweatpant Hipstern dibuat dari kain FRENCH TERRY diimport khas dari Turkey 🇹🇷
.
Haaa import tau jgn main2. Kualiti kami sentiasa dijamin tau 💪
.
Berapa satu? BUY 1 for RM79 only! Apa yg menariknya FREE POSTAGE ke seluruh pelusuk Malaysia 🇲🇾
.
Jgn lupa #WEEKENDSALE sale kita belum berakhir lagi. So korg bole dptkn sweatpant kami dgn harga RM69 SAHAJA 🔥
.
Just click link kat bio tu kay 👌
.
#viralshoes #kasutoriginal #kasut #original #padu #awek #nmd #grandopening #sale #rreeff #sapotlokal #copyori #positivevibes #ootd #bazarpaknil #bazaarpaknil #zawara #zalora #copyori #aaa #gred #padu #akupakaikoygpanas #bestyle #stylo #futsal #boot #bola #sepak #sapotlokal #hipstern #sweatpants

1💬

"Hai dearies.
NAK CANTIK & FLOLESS 😊☺️ TP NAK MAKE UP SOFT & NATURAL LOOK❤️
.
Guna Lah Compact Powder Zawara Dengan Harga Yang Lebih Jimat💕
.
Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH .
Dalam kereta pun boleh nak makeup tau chuolls. 10 saat je dh boleh siap🤗.
.
Dapatkan sekarang dengan Ira agen sah ZAWARA®️️. Klik link 📲www.wasap.com/60164106964
.
#zawara
#zawaranatics
#zawarabeauty
#zawaracosmeticswellness
#zawaracompactpowder"
#zawaraseberangjaya #zawarapenang

0💬

Hi #zawaranatics
.
ZAWARA COMPACT POWDER ni setanding compact powder yang mahal mahal kat luar sana tau❗️❗️❗️ tahan berbulan2, yang dah biasa guna dengan bedak compact ni memang tak tukar lain dah.. Highly recommended 👍 Yang penting Full Coverage tau korang.
.
ZAWARA compact powder ni ada 3 kod warna yang sesuai untuk semua jenis kulit :
01 Light
02 Medium
01 Natural .
Apa yang istimewanya?
🍃 boleh dijadikan alas bedak @ foundation
🍃 boleh dijadikan bedak biasa
.
Apa kelebihannya?
🍂 menyerap lebihan minyak dimuka
🍂 tekstur yang ringan dan mudah digunakan
🍂 tidak melekit dan tahan lama
🍂 tidak bercapuk
🍂 selamat digunakan
.
ZAWARA COMPACT POWDER ni buatkan muka korang bebas minyak & flawless setiap hari tau. Serius korang tak menyesal guna.
.
Dapatkan sekarang dengan Ira agen sah ZAWARA®️️. Klik link 📲www.wasap.com/60164106964
.
#zawara
#zawaranatics
#zawarabeauty
#zawaracosmeticswellness
#zawaracompactpowder
#zawarapenang
#zawaraseberangjaya

0💬

Loading...

😻DISCOUNT CODES UTK SEMUA 😻
.
jgn lupa gunakan discount codes 'VJSES' sekiranya anda membuat pembelian secara online di http://www.zawara.com nikmati 10% diskaun berganda dengan penambahan harga combo JANWOWRY yang tgh sales!!!
.
dapatkan kesemua brgan Zawara sementara combo sales masih ada
.
.
+60126727542
.
+60126727542
.
+60126727542
.
#zawara #zawaracosmeticswellness #zawaralipstick #zawaramattelipstick #zawaratribe #zawaradarlingsss #zawaralovers

2💬

@Regrann from @zawara - Nak kemana malam ni? Dating eh 🤔
.
Jangan lupa sebelum keluar dap dap terus flawless dengan FULL COVERAGE COMPACT POWDER ZAWARA 😱
.
Takyah susah susah nak tempek foundation tebal tebal 😉✨
.
Ada 3 tone warna yang buat uolss flawless tau
✔️ 01- Light
✔️02- Medium
✔️03- Natural
.
Wasap 011-2545 6057
.
#zawara
#zawaracompactpowder
#zawaraagen
#cosmetics
#zawaracosmeticswellness - #regrann

0💬

Siapa penggemar Matte Lipstick 💄☝🏻? kita geng. Admin suka lipstick yang matte tau. Tak melekit dan soft je di bibir kan. .
ZAWARA MATTE LIPSTICK ada color-color nude tau seperti:-
💕 01 NUDE HEAVENLY
💕 02 NUDE BERRY DELICIOUS
💕 03 PLUM CANDY
.
Dan ZAWARA MATTE LIPSTICK juga ada satu color yang terang iaitu :-
💕 04 RED CHILLY.
.
Korang try Matte Lipstick ni, confirm lepas ni korang tak cari yang lain dah. 💋
.
Sebabnya lipstick Zawara ni sangat smooth di bibir, tak melekit dan yang paling penting tahan lama. Besttt oooo. 😍
.
Apa tunggu lagi? Jom PM/DM/Whatsapp hakak utk dapatkan produk best ZAWARA ‼️
📲 014-6808331
📲 Follow insta @zawara_nique
#zawara
#zawaranatics
#zawarabeauty
#zawaralipstick
#zawaracosmeticwellness #zawaratribe
#zawaradarlings
#zawaramattelipstick
#mattelipstick
#lipstick

0💬

Loading...

Kalau uols sejenis yang asyik asyik kena touch up lipstick, selang sejam dua nak calit balik lipstick sebab lipstick uols tak tahan lama, lagi lagi after makan, meh sis nak suggestkan uols guna ZAWARA MATTE LIPSTICK.👄
.
Kenapa?
Sebabnya bila uols apply ZAWARA MATTE LIPSTICK ni, memang awesome sangat. Sungguh! Sis tak tipu ni. . 💄ZAWARA MATTE LIPSTICK ni bila apply je, uols akan rasa ringan dekat bibir, bibir rasa bersih macam tak pakai apa apa tau sebab tak melekit langsung.
.
Paling best, selepas uols makan pon, bibir masih kekal cantik color dia. Sungguh ni sis cakap! Sis dah pakai, sis suggestlah. Benda elok kan? :) 😍
.
Hanya RM39 sahaja❗️
.
Apa tunggu lagi? Jom PM/DM/Whatsapp hakak utk dapatkan produk best ZAWARA ‼️
📲 014-6808331
📲 Follow insta @zawara_nique
#zawara #zawaranatics #zawarabeauty #zawaralipstick #zawaracosmeticwellness #zawaratribe #zawaradarlings #zawaramattelipstick #cosmetics #lipstick

0💬

Hi #zawaranatics
.
ZAWARA COMPACT POWDER ni setanding compact powder yang mahal mahal kat luar sana tau❗️❗️❗️ tahan berbulan2, yang dah biasa guna dengan bedak compact ni memang tak tukar lain dah.. Highly recommended 👍 Yang penting Full Coverage tau korang.
.
ZAWARA compact powder ni ada 3 kod warna yang sesuai untuk semua jenis kulit :
01 Light
02 Medium
01 Natural .
Apa yang istimewanya?
🍃 boleh dijadikan alas bedak @ foundation
🍃 boleh dijadikan bedak biasa
.
Apa kelebihannya?
🍂 menyerap lebihan minyak dimuka
🍂 tekstur yang ringan dan mudah digunakan
🍂 tidak melekit dan tahan lama
🍂 tidak bercapuk
🍂 selamat digunakan
.
ZAWARA COMPACT POWDER ni buatkan muka korang bebas minyak & flawless setiap hari tau. Serius korang tak menyesal guna.
.
Dapatkan sekarang melalui pembelian online di website di www.kctbeauty.com .
DM/wa 0178810960

#zawara
#zawaranatics
#zawarabeauty
#zawaracosmeticswellness
#zawaracompactpowder

0💬

Nak kemana malam ni? Dating eh 🤔
Apa bedak abis??? No problem !! Esok gaji esok gaji!!! 🤗🤗😬. Meh order ngn #teamkren #whatsapp #0193255771 kita #perempuan #fuhh kena kuar mana2 sokmo kena cantik dan menarik tauu!! Jangan lupa sebelum keluar dap dap terus flawless dengan FULL COVERAGE COMPACT POWDER ZAWARA 😱
.
Takyah susah susah nak tempek foundation tebal tebal 😉✨
.
Ada 3 tone warna yang buat uolss flawless tau
✔️ 01- Light
✔️02- Medium
✔️03- Natural
.
Boleh dapatkan dengan agen-agen sah ZAWARA dan dapatkan senarai di www.zawara.com/find-agent
.
#zawara
#zawaracompactpowder
#zawaraagen
#cosmetics
#zawaracosmeticswellness

0💬

Nak kemana malam ni? Dating eh 🤔
.
Jangan lupa sebelum keluar dap dap terus flawless dengan FULL COVERAGE COMPACT POWDER ZAWARA 😱
.
Takyah susah susah nak tempek foundation tebal tebal 😉✨
.
Ada 3 tone warna yang buat uolss flawless tau
✔️ 01- Light
✔️02- Medium
✔️03- Natural
.
RM 39
Whats app 0172546368
.
#zawara
#zawaracompactpowder
#zawaraagen
#cosmetics
#zawaracosmeticswellness

0💬

Nak kemana malam ni? Dating eh 🤔
.
Jangan lupa sebelum keluar dap dap terus flawless dengan FULL COVERAGE COMPACT POWDER ZAWARA 😱
.
Takyah susah susah nak tempek foundation tebal tebal 😉✨
.
Ada 3 tone warna yang buat uolss flawless tau
✔️ 01- Light
✔️02- Medium
✔️03- Natural
.
Boleh dapatkan dengan saya..
PM me - 0163337052
.
#zawara
#zawaracompactpowder
#zawaraagen
#cosmetics
#zawaracosmeticswellness

0💬

Nak kemana malam ni? Dating eh 🤔
.
Jangan lupa sebelum keluar dap dap terus flawless dengan FULL COVERAGE COMPACT POWDER ZAWARA 😱
.
Kompom meletopsss u'ols 😉✨
.
Ada 3 tone warna yang buat u'ols flawless tau
✔️ 01- Light
✔️02- Medium
✔️03- Natural
.
Jommm DM hakak Senah 🙋 atau wassap 012-9147842.. .
#zawara
#zawaracompactpowder
#zawaraagen
#cosmetics
#zawaracosmeticswellness
#AgentSahZAWARARawang #AgentDropshipWanted

0💬

Nak kemana malam ni? Dating eh 🤔
.
Jangan lupa sebelum keluar dap dap terus flawless dengan FULL COVERAGE COMPACT POWDER ZAWARA 😱
.
Takyah susah susah nak tempek foundation tebal tebal 😉✨
.
Ada 3 tone warna yang buat uolss flawless tau
✔️ 01- Light
✔️02- Medium
✔️03- Natural
.
Boleh dapatkan sekarang! Boleh buat pembelian online terus ke link ni www.kctbeauty.com

Atau
Whatapp di www.wasap.my/60178810960/CPzawara
.

#zawara
#zawaracompactpowder
#zawaraagen
#cosmetics
#zawaracosmeticswellness

0💬

@Regranned from @zawara - Nak kemana malam ni? Dating eh 🤔
.
Jangan lupa sebelum keluar dap dap terus flawless dengan FULL COVERAGE COMPACT POWDER ZAWARA 😱
.
Takyah susah susah nak tempek foundation tebal tebal 😉✨
.
Ada 3 tone warna yang buat uolss flawless tau
✔️ 01- Light
✔️02- Medium
✔️03- Natural
.
Boleh dapatkan dengan agen-agen sah ZAWARA dan dapatkan senarai di www.zawara.com/find-agent
.
#zawara
#zawaracompactpowder
#zawaraagen
#cosmetics
#zawaracosmeticswellness - #regrann

0💬

Nak kemana malam ni? Dating eh 🤔
.
Jangan lupa sebelum keluar dap dap terus flawless dengan FULL COVERAGE COMPACT POWDER ZAWARA 😱
.
Takyah susah susah nak tempek foundation tebal tebal 😉✨
.
Ada 3 tone warna yang buat uolss flawless tau
✔️ 01- Light
✔️02- Medium
✔️03- Natural
.
Boleh dapatkan dengan agen-agen sah ZAWARA dan dapatkan senarai di www.zawara.com/find-agent
.
#zawara
#zawaracompactpowder
#zawaraagen
#cosmetics
#zawaracosmeticswellness

7💬

Assalammualaikum, maaf lama sis tak bersiaran sebab busy dengan event.. So today sis bebesar hati nak share produk yg superb duper BEST!!! .
ZAWARA by Myra @ameeraalmi , lip cream & lipstick matte dia memang buat awok in love terus laa.
.
.
Nanti sis up color yg best hokey!!!
.
#lipmatteawesome #lipmattecantik #zawaralipstick #zawarabymyra #zawaracosmetics #lipmatte #lipcream #lipstickmatte #lipcreamnude #zawara #mua #makeuplooks #makeuplover

0💬

Assalammualaikum, selamat petang.. 😍😍 Lipstick matte dah ada taster!!
.
Sapa berkenan nak try dulu boleh WhatsApp sis naa...😍 ada 10 color yang memang cantik2.. Ni num sis +601111026137 .
Harga tak mahai pun Lipcream RM39 / Lipstick matte RM29 exc postage yaa..
Kalau nak cod boleh tapi bagi tau awai naa
.
.
#lipmatteawesome #lipmattecantik #zawaralipstick #zawarabymyra #zawaracosmetics #lipmatte #lipcream #lipstickmatte #lipcreamnude #zawara #mua #makeuplooks #makeuplover

0💬

.
EXCLUSIVE PIN HIJAB .
.
🎀 RM10 untuk 2 batang exc postage 🎀 .
.
✔️RHINESTONES
✔️ Pin 4cm
✔️ Gold Plated
✔️ limited stock only. First come first serve .
.
♦️please add poslaju sm8/ss12 .
.
.
📲📲 016-2244 254
📲📲 016-2244 254
📲📲 016-2244 254
.
#NMOSPINHIJABCATALOG
.
#sayajual #sayajualmurah #shawl #shawlmurah #pinhijab #pin #hijab #hijabers #hijabstyle #hijabfashion #hijaboutfit #tudung #tudungmurah#zawara #aidijuma #hijabstyle #hijab #hijabers #sugarscarf #sugarscarflovers #shawl #brooch #koreanaccessories #bangisentral #pinkorea

0💬