#afmegastar

Makin cerah alhamdulillah💝
.
😘Jom try prettyface!😊
.
Feedback customer prettyface😍😘
.
.
PRETTYFACE SKINCARE MERAWAT:
🌼jerawat / jeragat 🌼pori2 terbuka
🌼kulit mengerutu 🌼kesan parut jerawat 🌼pigmentasi 🌼resdung 🌼kulit sensitif
🌼kulit gelap / kusam
.
Cubalah prettyface oleh @adirabeautynurul💐
Boleh tengok perbezaan ketara selepas menggunakan #prettyfacebyadira
.
.
Masa untuk ubah keyakinan diri dengan #prettyfacebyadira😘
.
.
PROMOSI HEBAT 1 set (4in1) hanya RM70 SM / RM83 SS
FREE postage😍
.
. ☎️dm/wasap kaknurul untuk order #0145144757
.
#kdollbeautyskincare #neelofa #kdollmurah #kdollori #uitm #prettyfaceskincare #adirasalahudi #negerisembilan #skincare #kedah #johor #selangor #melaka #terengganu #pahang #perak #kualalumpur #perak #sabah #perlis #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollstudent #asyalliee #sarawak #kelantan #afmegastar #gegarvaganza

2💬

Happy weekend dolls..
.
Nak mata berkaca kaca... cantik ? Nak rasa confident? Nak warna yang sesuai untuk kebanyakkan event? Lepastu selamat? Ala ala mat salleh lagi?.Pakai lama pun tak pedih..tapi mata sensitif.. Its okay..cuba auralens 😆
.
Banyak yang dah cuba lepastu rasa tak nak tukar lain sebab dia sangat sangat special. Review yang sangat positif 😇
.
jom whasap sis tekan link di bio ok.. boleh borak dari A sampai Z..
.
💚LADY DIOR GREY
💚3months
💚55% content water
💚free tools &kit

#malaysia #makeupaddict #lenslover #softlenses #auralens #igers #alhaalfalens #matacantik #aurainsta #instagood #instafamous #astro #ctdk #teamDiva #makeuptrend #titiancinta #makeupsoft #wedding #tv3 #maharajalawak #afmegastar #aisyahdhiarana #laraalana #rosetyarabeautyfoundation #quato #notabuatchempaka #teamDiva #instadaily #lensmanis2

0💬

Happy weekend dolls..
.
Nak mata berkaca kaca... cantik ? Nak rasa confident? Nak warna yang sesuai untuk kebanyakkan event? Lepastu selamat? Ala ala mat salleh lagi?.Pakai lama pun tak pedih..tapi mata sensitif.. Its okay..cuba auralens 😆
.
Banyak yang dah cuba lepastu rasa tak nak tukar lain sebab dia sangat sangat special. Review yang sangat positif 😇
.
jom whasap sis tekan link di bio ok.. boleh borak dari A sampai Z..
.
💚LADY DIOR GREY
💚3months
💚55% content water
💚free tools &kit

#malaysia #makeupaddict #lenslover #softlenses #auralens #igers #alhaalfalens #matacantik #aurainsta #instagood #instafamous #astro #ctdk #teamDiva #makeuptrend #titiancinta #makeupsoft #wedding #tv3 #maharajalawak #afmegastar #aisyahdhiarana #laraalana #rosetyarabeautyfoundation #quato #notabuatchempaka #teamDiva #instadaily #lensmanis2

1💬

Loading...

Happy weekend dolls..
.
Nak mata berkaca kaca... cantik ? Nak rasa confident? Nak warna yang sesuai untuk kebanyakkan event? Lepastu selamat? Ala ala mat salleh lagi?.Pakai lama pun tak pedih..tapi mata sensitif.. Its okay..cuba auralens 😆
.
Banyak yang dah cuba lepastu rasa tak nak tukar lain sebab dia sangat sangat special. Review yang sangat positif 😇
.
jom whasap sis tekan link di bio ok.. boleh borak dari A sampai Z..
.
💚LADY DIOR GREY
💚3months
💚55% content water
💚free tools &kit

#malaysia #makeupaddict #lenslover #softlenses #auralens #igers #alhaalfalens #matacantik #aurainsta #instagood #instafamous #astro #ctdk #teamDiva #makeuptrend #titiancinta #makeupsoft #wedding #tv3 #maharajalawak #afmegastar #aisyahdhiarana #laraalana #rosetyarabeautyfoundation #quato #notabuatchempaka #teamDiva #instadaily #lensmanis2

1💬

Happy weekend dolls..
.
Nak mata berkaca kaca... cantik ? Nak rasa confident? Nak warna yang sesuai untuk kebanyakkan event? Lepastu selamat? Ala ala mat salleh lagi?.Pakai lama pun tak pedih..tapi mata sensitif.. Its okay..cuba auralens 😆
.
Banyak yang dah cuba lepastu rasa tak nak tukar lain sebab dia sangat sangat special. Review yang sangat positif 😇
.
jom whasap sis tekan link di bio ok.. boleh borak dari A sampai Z..
.
💚LADY DIOR BBROWN
💚3months
💚55% content water
💚free tools &kit

#malaysia #makeupaddict #lenslover #softlenses #auralens #igers #alhaalfalens #matacantik #aurainsta #instagood #instafamous #astro #ctdk #teamDiva #makeuptrend #titiancinta #makeupsoft #wedding #tv3 #maharajalawak #afmegastar #aisyahdhiarana #laraalana #rosetyarabeautyfoundation #quato #notabuatchempaka #teamDiva #instadaily #lensmanis2

0💬

Happy weekend dolls..
.
Nak mata berkaca kaca... cantik ? Nak rasa confident? Nak warna yang sesuai untuk kebanyakkan event? Lepastu selamat? Ala ala mat salleh lagi?.Pakai lama pun tak pedih..tapi mata sensitif.. Its okay..cuba auralens 😆
.
Banyak yang dah cuba lepastu rasa tak nak tukar lain sebab dia sangat sangat special. Review yang sangat positif 😇
.
jom whasap sis tekan link di bio ok.. boleh borak dari A sampai Z..
.
💚LADY DIOR BBROWN
💚3months
💚55% content water
💚free tools &kit

#malaysia #makeupaddict #lenslover #softlenses #auralens #igers #alhaalfalens #matacantik #aurainsta #instagood #instafamous #astro #ctdk #teamDiva #makeuptrend #titiancinta #makeupsoft #wedding #tv3 #maharajalawak #afmegastar #aisyahdhiarana #laraalana #rosetyarabeautyfoundation #quato #notabuatchempaka #teamDiva #instadaily #lensmanis2

1💬

Loading...

Happy weekend dolls..
.
Nak mata berkaca kaca... cantik ? Nak rasa confident? Nak warna yang sesuai untuk kebanyakkan event? Lepastu selamat? Ala ala mat salleh lagi?.Pakai lama pun tak pedih..tapi mata sensitif.. Its okay..cuba auralens 😆
.
Banyak yang dah cuba lepastu rasa tak nak tukar lain sebab dia sangat sangat special. Review yang sangat positif 😇
.
jom whasap sis tekan link di bio ok.. boleh borak dari A sampai Z..
.
💚LADY DIOR BBROWN
💚3months
💚55% content water
💚free tools &kit

#malaysia #makeupaddict #lenslover #softlenses #auralens #igers #alhaalfalens #matacantik #aurainsta #instagood #instafamous #astro #ctdk #teamDiva #makeuptrend #titiancinta #makeupsoft #wedding #tv3 #maharajalawak #afmegastar #aisyahdhiarana #laraalana #rosetyarabeautyfoundation #quato #notabuatchempaka #teamDiva #instadaily #lensmanis2

0💬

Happy weekend dolls..
.
Nak mata berkaca kaca... cantik ? Nak rasa confident? Nak warna yang sesuai untuk kebanyakkan event? Lepastu selamat? Ala ala mat salleh lagi?.Pakai lama pun tak pedih..tapi mata sensitif.. Its okay..cuba auralens 😆
.
Banyak yang dah cuba lepastu rasa tak nak tukar lain sebab dia sangat sangat special. Review yang sangat positif 😇
.
jom whasap sis tekan link di bio ok.. boleh borak dari A sampai Z..
.
💚LADY DIOR BLUE
💚3months
💚55% content water
💚free tools &kit

#malaysia #makeupaddict #lenslover #softlenses #auralens #igers #alhaalfalens #matacantik #aurainsta #instagood #instafamous #astro #ctdk #teamDiva #makeuptrend #titiancinta #makeupsoft #wedding #tv3 #maharajalawak #afmegastar #aisyahdhiarana #laraalana #rosetyarabeautyfoundation #quato #notabuatchempaka #teamDiva #instadaily #lensmanis2

0💬

Happy weekend dolls..
.
Nak mata berkaca kaca... cantik ? Nak rasa confident? Nak warna yang sesuai untuk kebanyakkan event? Lepastu selamat? Ala ala mat salleh lagi?.Pakai lama pun tak pedih..tapi mata sensitif.. Its okay..cuba auralens 😆
.
Banyak yang dah cuba lepastu rasa tak nak tukar lain sebab dia sangat sangat special. Review yang sangat positif 😇
.
jom whasap sis tekan link di bio ok.. boleh borak dari A sampai Z..
.
💚LADY DIOR BLUE
💚3months
💚55% content water
💚free tools &kit

#malaysia #makeupaddict #lenslover #softlenses #auralens #igers #alhaalfalens #matacantik #aurainsta #instagood #instafamous #astro #ctdk #teamDiva #makeuptrend #titiancinta #makeupsoft #wedding #tv3 #maharajalawak #afmegastar #aisyahdhiarana #laraalana #rosetyarabeautyfoundation #quato #notabuatchempaka #teamDiva #instadaily #lensmanis2

0💬

Loading...

Happy weekend dolls..
.
Nak mata berkaca kaca... cantik ? Nak rasa confident? Nak warna yang sesuai untuk kebanyakkan event? Lepastu selamat? Ala ala mat salleh lagi?.Pakai lama pun tak pedih..tapi mata sensitif.. Its okay..cuba auralens 😆
.
Banyak yang dah cuba lepastu rasa tak nak tukar lain sebab dia sangat sangat special. Review yang sangat positif 😇
.
jom whasap sis tekan link di bio ok.. boleh borak dari A sampai Z..
.
💚LADY DIOR BLUE
💚3months
💚55% content water
💚free tools &kit

#malaysia #makeupaddict #lenslover #softlenses #auralens #igers #alhaalfalens #matacantik #aurainsta #instagood #instafamous #astro #ctdk #teamDiva #makeuptrend #titiancinta #makeupsoft #wedding #tv3 #maharajalawak #afmegastar #aisyahdhiarana #laraalana #rosetyarabeautyfoundation #quato #notabuatchempaka #teamDiva #instadaily #lensmanis2

0💬

APA ITU WHITEHEAD DAN BLACKHEAD?? WHITEHEAD terjadi dari lebihan minyak dan kulit mati yang terperangkap dibawah liang yang tertutup. Minyak dan bakteria yang terperangkap itu akan membentuk "jerawat dalam" berwarna putih atau kekuningan kerana tiada tindakbalas oksida.

BLACKHEAD pula terjadi disebabkan lebihan minyak dan kulit mati yang terkumpul pada kelenjar sebaceous.. atau bahasa mudah pori tersumbat tetapi dgn keadaan permukaan kulit terbuka. Bila terdedah kepada udara akan berlaku pengoksidaan menyebabkam warna lebihan minyak dan kulit mati berwarna hitam.

Tips-tips Untuk Hilangkan Blackhead dan Whitehead :
1. Cuci muka setiap kali anda rasa kulit berminyak. Gunakan pencuci muka khas utk mencuci muka dan bukannya sebarangan sabun.
2. Elakkan menggunakan terlalu banyak make up... sebab bole sebabkan liang2 pori tersumbat. Pilih produk bersesuaian yg tidak menyumbatkan pori2 anda.
3. Kurangkan mengambil makanan yang berminyak
4. Sentiasa memastikan tempat tidur bersih terutatamanya sarung bantal
5. Gunakan tuala berasingan untuk mengelap muka selepas mencuci dan bukan tuala mandi untuk lap badan.

So itu sedikit sebanyak info mengenai whitehead dan blackhead serta tips2.. semoga bermanfaat untuk anda.

Nak setkan appointment di MBH Medispa Melaka, hubungi Iera laju2🤗 ⬇️⬇️ ❤️0109666978❤️
.
#mbh #beautyinlovinghands #beautyfair #bisikpadalangit #dendamaurora #girlfriendakudarineraka #titiancinta #mbhmedispa #mbhpalingdipercayai #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #parut #mbhlover #dsv #muamalaysia #meleTOP #dermapen #mycoffeeprince #afmegastar #wanitaterindah #clevergirl #fattzura #iamme #cantik #putih

0💬

APA YANG CATUABA GOLD BOLEH BANTU ANDA .? tak baca tak tahu kan.
.
.

Apa kebaikan mengamalkan CATUABA GOLD ?

1. Menggalakkan zakar mengembang menjadi lebih besar dan panjang di tambah pula keupayaan bersama dengan kuat.

2. Mencegah pancutan pra matang ketika bersama,zakar menjadi lebih keras dan tahan lama demi memberikan kepuasan berganda. ( suami cepat pancut pasti isteri tak puas ). 3. Memberikan badan yang bertenaga,kuat dan sihat.

4. Memperbaiki masalah keletihan dan kebimbangan.

5. Melancarkan perjalanan darah dan membetulkan sistem saraf.

6. Meningkatkan sistem imunisasi badan dan menguatkan daya ingatan walau lanjut usia.
7. Memperbaiki peredaran darah dan mencegah penyakit kardiovaskular.
8. Menggalakan rembesan hormon dan menseimbangkan hormon tubuh.

9. Merawat hiperplasia prostatik benigna (BPH) dan kerap membuang air kecil pada waktu malam.

10. Menggalakkan pembesaran sekali ganda zakar dan juga menebalkan zakar.

11. Menghindarkan dan merawat mati pucuk.

12. Meningkatkan kualiti dan kuantiti sperma.

13. Tahan lama bila beraksi 30 minit - 1 jam.
.
.
Ngam tak ngam .? Buka seluar tanya la bwh tu. Hihihihi

1💬

Loading...

Tak guna bersedih la bro. Dh tau ad msalah mcm tu tpi tk nk rawat. Turun kn ego tu. Jgn beria sgt ckp msh hebat je. Muda lgi bole la. Hahahaha
.
Sentap bro? Bukn nk ckp ap mmng llki Malaysia bnyk yg ad msalah #zakar. Tapi masih nk acah2 hebat. Berubah la bro. Kesian wife tu tk rse kpuasan brsama

1💬

APA YANG CATUABA GOLD BOLEH BANTU ANDA .? tak baca tak tahu kan.
.
.

Apa kebaikan mengamalkan CATUABA GOLD ?

1. Menggalakkan zakar mengembang menjadi lebih besar dan panjang di tambah pula keupayaan bersama dengan kuat.

2. Mencegah pancutan pra matang ketika bersama,zakar menjadi lebih keras dan tahan lama demi memberikan kepuasan berganda. ( suami cepat pancut pasti isteri tak puas ). 3. Memberikan badan yang bertenaga,kuat dan sihat.

4. Memperbaiki masalah keletihan dan kebimbangan.

5. Melancarkan perjalanan darah dan membetulkan sistem saraf.

6. Meningkatkan sistem imunisasi badan dan menguatkan daya ingatan walau lanjut usia.
7. Memperbaiki peredaran darah dan mencegah penyakit kardiovaskular.
8. Menggalakan rembesan hormon dan menseimbangkan hormon tubuh.

9. Merawat hiperplasia prostatik benigna (BPH) dan kerap membuang air kecil pada waktu malam.

10. Menggalakkan pembesaran sekali ganda zakar dan juga menebalkan zakar.

11. Menghindarkan dan merawat mati pucuk.

12. Meningkatkan kualiti dan kuantiti sperma.

13. Tahan lama bila beraksi 30 minit - 1 jam.
.
.
Ngam tak ngam .? Buka seluar tanya la bwh tu. Hihihihi

2💬

#farizapaidreview #paidreviewrm5
.
DIBUKA UNTUK PENDAFTARAN 🔥🔥 (40 coachee ) yg memang sungguh2 kurus 💪
.
khas yg mmg nak belajar berdiet & fitness dgn cara simple, online dan betul2 kurus cara yg sihat dan turunkan lemak!!
.
Lebih berat 5kg keatas (bmi 23 +) DAN HANYA BERUMUR 18 TAHUN keatas yg boleh register...(ada yuran kemasukkan)
.
YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME adalah satu aktiviti cabaran turun berat badan yang dijalankan 100% secara ONLINE: personal coaching, tips ,guide dan panduan, Whatsapp group support, contestants kit di pos ke rumah serta hadiah wang tunai sebagai bonus .
.
Apa yang perlu adalah boleh tekan link di bio .. atau hantar nama , umur , lokasi dan berat sekarang untuk dapat detail about program.. insyaAllah .. about result boleh scroll post2 before .. saya sangat rekemen yg mmg tengah berdiet dan blurr dgn meal plan dah masuk 21 hari tak nampak2 result. Rasai sendiri pengalaman bersama you can lose weight from home..
.
@ckrosliza
Coach 0139335801
.
.
#ckrosliza
#lemonex#quputehmurah #kurusdarirumah#kurussecaraonline #afmegastar#clevergirlmy #sihatdancantik#iphonemurah #iphone7 #iphonecase#iphone6 #instantshawlmurah#bawalpuccimalaysia #bawalcrepe #gemukisawesome#loseweightfromhome #dherbs#aliffsyukriterlajaklaris #naelofarhijab #titiancinta #dendamaurora#azamkurus2017 #jk1m9 #jk1m

2💬

Loading...

Siapa sedang alami situasi ini sekarang??
.
1.bersin
2.hidung tersumbat
3.hidung berair
4.gatal mata/muka/hidung

Gejala di atas ini situasi yg dialami oleh penghidap #resdung... Jika tidak dikawal, ia sukar untuk dirawat... .
Dapatkan rawatan resdung SEKARANG!!
.
"JOM SEMBUR SEMBUR SEGAR DENGAN #IVMIST......SPRAY, SAPU & HIDU je..mudah kan!!!." .
WhatsApp 📲 016-6748905 💕 linda💓 utk info lanjut.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my .
.
#resdungkronik #assalamualaikum #sembursembursegar #selamatpagi #sembursembursembuh #onlinebusiness #bazarpaknilmurah #ruam #serbaguna #terapiinstagram #sayagunasayajual #ivmist #ivkids #ivsoap #migrain #igers #resdung #bazarpaknil #viral #kurus #minyakpelbagaigunamujarab #selsemabatukdemam #afmegastar
016-6748905

3💬

🍂DHALIAH SUIT🍂.
.
💰HARGA : RM120.
📮TERMASUK POS
.
-MATERIAL: PREMIUM COMO CREPE
-WUDHU FRIENDLY :BUTANG CUFF DI LENGAN
-BF FRIENDLY - ZIP DI DADA
-GETAH SEPARUH & ZIP DI PINGGANG SELUAR
-6 WARNA - SWEET PINK, BLACK, DARK PURPLE, EMERALD GREEN, MAROON & DARK BLUE .
-4 SIZE - S M L XL
-JAMINAN MATERIAL & JAHITAN BERKUALITI .
.
BERMINAT??? TUNGGU APA LAGI WHATSAPP SEKARANG 0139470284...CEPATT SEBELUM STOK HABISSS😁.
.
#bazaarpaknil #malaysia #baju #bajumurah #blouse #alhamdulillah #murah #jubah #2017 #laraalana #jubah #jubahmurah #jannanick #lofatah #neelofa #fattahamin #bajukurung #senangnakboom #fattzura #blouse #tunic #blouselabuh #titiancinta #blousemuslimah #dendamaurora #afmegastar #coffeeprince #blousemurah #kurungmurah #alhamdulillah #malaysiafashion #dekatkanjarakkita #mycoffeeprince

0💬

Makin cantik alhamdulillah💝
.
😘Jom try prettyface!😊
.
Feedback customer prettyface😍😘
.
.
PRETTYFACE SKINCARE MERAWAT:
🌼jerawat / jeragat 🌼pori2 terbuka
🌼kulit mengerutu 🌼kesan parut jerawat 🌼pigmentasi 🌼resdung 🌼kulit sensitif
🌼kulit gelap / kusam
.
Cubalah prettyface oleh @adirabeautynurul💐
Boleh tengok perbezaan ketara selepas menggunakan #prettyfacebyadira
.
.
Masa untuk ubah keyakinan diri dengan #prettyfacebyadira😘
.
.
PROMOSI HEBAT 1 set (4in1) hanya RM70 SM / RM83 SS
FREE postage😍
.
. ☎️dm/wasap kaknurul untuk order #0145144757
.
#kdollbeautyskincare #neelofa #kdollmurah #kdollori #uitm #prettyfaceskincare #adirasalahudi #negerisembilan #skincare #kedah #johor #selangor #melaka #terengganu #pahang #perak #kualalumpur #perak #sabah #perlis #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollstudent #asyalliee #sarawak #kelantan #afmegastar #gegarvaganza

1💬

Loading...

DIBUKA UNTUK PENDAFTARAN 🔥🔥 (40 coachee ) yg memang sungguh2 kurus 💪
.
khas yg mmg nak belajar berdiet & fitness dgn cara simple, online dan betul2 kurus cara yg sihat dan turunkan lemak!!
.
Lebih berat 5kg keatas (bmi 23 +) DAN HANYA BERUMUR 18 TAHUN keatas yg boleh register...(ada yuran kemasukkan)
.
YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME adalah satu aktiviti cabaran turun berat badan yang dijalankan 100% secara ONLINE: personal coaching, tips ,guide dan panduan, Whatsapp group support, contestants kit di pos ke rumah serta hadiah wang tunai sebagai bonus .
.
Apa yang perlu adalah boleh tekan link di bio .. atau hantar nama , umur , lokasi dan berat sekarang untuk dapat detail about program.. insyaAllah .. about result boleh scroll post2 before .. saya sangat rekemen yg mmg tengah berdiet dan blurr dgn meal plan dah masuk 21 hari tak nampak2 result. Rasai sendiri pengalam bersama you can lose weight from home..
.
@ckrosliza
Coach 0139335801
.
.
#ckrosliza
#lemonex#quputehmurah #kurusdarirumah#kurussecaraonline #afmegastar#clevergirlmy #sihatdancantik#iphonemurah #iphone7 #iphonecase#iphone6 #instantshawlmurah#bawalpuccimalaysia #bawalcrepe #gemukisawesome#loseweightfromhome #dherbs#aliffsyukriterlajaklaris #naelofarhijab #titiancinta #dendamaurora#azamkurus2017 #jk1m9 #jk1m

0💬

DIBUKA UNTUK PENDAFTARAN 🔥🔥 (40 coachee ) yg memang sungguh2 kurus 💪
.
khas yg mmg nak belajar berdiet & fitness dgn cara simple, online dan betul2 kurus cara yg sihat dan turunkan lemak!!
.
Lebih berat 5kg keatas (bmi 23 +) DAN HANYA BERUMUR 18 TAHUN keatas yg boleh register...(ada yuran kemasukkan)
.
YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME adalah satu aktiviti cabaran turun berat badan yang dijalankan 100% secara ONLINE: personal coaching, tips ,guide dan panduan, Whatsapp group support, contestants kit di pos ke rumah serta hadiah wang tunai sebagai bonus .
.
Apa yang perlu adalah boleh tekan link di bio .. atau hantar nama , umur , lokasi dan berat sekarang untuk dapat detail about program.. insyaAllah .. about result boleh scroll post2 before .. saya sangat rekemen yg mmg tengah berdiet dan blurr dgn meal plan dah masuk 21 hari tak nampak2 result. Rasai sendiri pengalam bersama you can lose weight from home..
.
@ckrosliza
Coach 0139335801
.
.
#ckrosliza
#lemonex#quputehmurah #kurusdarirumah#kurussecaraonline #afmegastar#clevergirlmy #sihatdancantik#iphonemurah #iphone7 #iphonecase#iphone6 #instantshawlmurah#bawalpuccimalaysia #bawalcrepe #gemukisawesome#loseweightfromhome #dherbs#aliffsyukriterlajaklaris #naelofarhijab #titiancinta #dendamaurora#azamkurus2017 #jk1m9 #jk1m

0💬

Fashion Dress 75-97

Item Korea 👆(on Model) sila PM personal untuk tahu status item
RM 65 INCLUDING POSTAGE
ADD RM3 SABAH&SARAWAK

PLEASE REFER MEASUREMENT :

Size : M

Material : Mercerized Cotton

Shoulder : 37cm
Sleeves : 54cm
Armhole : 44cm
Length : 88cm
Bust : 100cm-104cm
Waist : 98cm-102cm
Hip : 104cm Above

NO RESTOCK!!
.

Whatsapp +6017-7727455
.
#mycoffeeprince #afmegastar #diatv3 #rempitsampailangit #ask2017 #meletopera #bazaarpaknil #redvelvet #jubahmurah #blousemurah #skirtmurah #palazomurah #budakboys #meletop #yeke #lelakiitupemilikhatiku #gv4 #gegarvaganza4 #gegarvaganza2017 #khabardaricasablanca #jurnalsuraya #coffeeprince #dendamaurora #titiancinta #sesegarnailofar #sfmm32 #dekatkanjarakkita

4💬

Malu dgn masaalah kulit yg teruk?
Keyakinan diri semakin menurun?
Terpaksa pakai foundation tebal sebab nk cover bekas jerawat yg hitam teruk?
.
.
PERLASHINE KAPSUL MUTIARA Penyelesaian:
.
✏️Mencerahkan kulit yang kusam
✏️Merawat kulit berjerawat
✏️Memudarkan parut jerawat
✏️Menghapuskan whitehead dan blackhead ✏️Mengecilkan liang pori yang besar dan terbuka ✏️Melembapkan kulit kering .
✏️Mengurangkan keguguran rambut gugur. ✏️Mencantikkan kuku kaki dan tangan ✏️Menghilangkan hitam dibawah mata
.
.
@perlashine.syikeen
@perlashine.syikeen
.
.
 1 Kotak Perlashine RM120
🔥 JIMAT RM60
Free Sabun Mutiara
Postage (RM8 SM/RM12 SS)
((NP RM180))
.
.
2 Kotak Perlashine RM240
🔥 JIMAT RM120
Free Sabun Mutiara
Free Perlaking/Mask
Free Postage
((NP RM360))
.
.
💖SYIKEEN 0129178521
💖SYIKEEN 0129178521
.
.
💖SEBIJI DAH MELEPAK
💖DUA BIJI LAGI LAH MELEPAK LEPAK
.
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara  #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak
#fattahamin
#missfazura
#safieyilias
#dsiempire #cantik #kosmetikmurahmalaysia
#viral2017 #agentdiperlukan #afmegastar #akademifantasia2017 #putrajaya
#subangjaya
#cheras
#selangor

4💬

Malu dgn masaalah kulit yg teruk?
Keyakinan diri semakin menurun?
Terpaksa pakai foundation tebal sebab nk cover bekas jerawat yg hitam teruk?
.
.
PERLASHINE KAPSUL MUTIARA Penyelesaian:
.
✏️Mencerahkan kulit yang kusam
✏️Merawat kulit berjerawat
✏️Memudarkan parut jerawat
✏️Menghapuskan whitehead dan blackhead ✏️Mengecilkan liang pori yang besar dan terbuka ✏️Melembapkan kulit kering .
✏️Mengurangkan keguguran rambut gugur. ✏️Mencantikkan kuku kaki dan tangan ✏️Menghilangkan hitam dibawah mata
.
.
@perlashine.syikeen
@perlashine.syikeen
.
.
 1 Kotak Perlashine RM120
🔥 JIMAT RM60
Free Sabun Mutiara
Postage (RM8 SM/RM12 SS)
((NP RM180))
.
.
2 Kotak Perlashine RM240
🔥 JIMAT RM120
Free Sabun Mutiara
Free Perlaking/Mask
Free Postage
((NP RM360))
.
.
💖SYIKEEN 0129178521
💖SYIKEEN 0129178521
.
.
💖SEBIJI DAH MELEPAK
💖DUA BIJI LAGI LAH MELEPAK LEPAK
.
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara  #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak
#fattahamin
#missfazura
#safieyilias
#dsiempire #cantik #kosmetikmurahmalaysia
#viral2017 #agentdiperlukan #afmegastar #akademifantasia2017 #putrajaya
#subangjaya
#cheras
#selangor

1💬

Malu dgn masaalah kulit yg teruk?
Keyakinan diri semakin menurun?
Terpaksa pakai foundation tebal sebab nk cover bekas jerawat yg hitam teruk?
.
.
PERLASHINE KAPSUL MUTIARA Penyelesaian:
.
✏️Mencerahkan kulit yang kusam
✏️Merawat kulit berjerawat
✏️Memudarkan parut jerawat
✏️Menghapuskan whitehead dan blackhead ✏️Mengecilkan liang pori yang besar dan terbuka ✏️Melembapkan kulit kering .
✏️Mengurangkan keguguran rambut gugur. ✏️Mencantikkan kuku kaki dan tangan ✏️Menghilangkan hitam dibawah mata
.
.
@perlashine.syikeen
@perlashine.syikeen
.
.
 1 Kotak Perlashine RM120
🔥 JIMAT RM60
Free Sabun Mutiara
Postage (RM8 SM/RM12 SS)
((NP RM180))
.
.
2 Kotak Perlashine RM240
🔥 JIMAT RM120
Free Sabun Mutiara
Free Perlaking/Mask
Free Postage
((NP RM360))
.
.
💖SYIKEEN 0129178521
💖SYIKEEN 0129178521
.
.
💖SEBIJI DAH MELEPAK
💖DUA BIJI LAGI LAH MELEPAK LEPAK
.
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara  #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak
#fattahamin
#missfazura
#safieyilias
#dsiempire #cantik #kosmetikmurahmalaysia
#viral2017 #agentdiperlukan #afmegastar #akademifantasia2017 #putrajaya
#subangjaya
#cheras
#selangor

0💬

Malu dgn masaalah kulit yg teruk?
Keyakinan diri semakin menurun?
Terpaksa pakai foundation tebal sebab nk cover bekas jerawat yg hitam teruk?
.
.
PERLASHINE KAPSUL MUTIARA Penyelesaian:
.
✏️Mencerahkan kulit yang kusam
✏️Merawat kulit berjerawat
✏️Memudarkan parut jerawat
✏️Menghapuskan whitehead dan blackhead ✏️Mengecilkan liang pori yang besar dan terbuka ✏️Melembapkan kulit kering .
✏️Mengurangkan keguguran rambut gugur. ✏️Mencantikkan kuku kaki dan tangan ✏️Menghilangkan hitam dibawah mata
.
.
@perlashine.syikeen
@perlashine.syikeen
.
.
 1 Kotak Perlashine RM120
🔥 JIMAT RM60
Free Sabun Mutiara
Postage (RM8 SM/RM12 SS)
((NP RM180))
.
.
2 Kotak Perlashine RM240
🔥 JIMAT RM120
Free Sabun Mutiara
Free Perlaking/Mask
Free Postage
((NP RM360))
.
.
💖SYIKEEN 0129178521
💖SYIKEEN 0129178521
.
.
💖SEBIJI DAH MELEPAK
💖DUA BIJI LAGI LAH MELEPAK LEPAK
.
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara  #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak
#fattahamin
#missfazura
#safieyilias
#dsiempire #cantik #kosmetikmurahmalaysia
#viral2017 #agentdiperlukan #afmegastar #akademifantasia2017 #putrajaya
#subangjaya
#cheras
#selangor

1💬

Malu dgn masaalah kulit yg teruk?
Keyakinan diri semakin menurun?
Terpaksa pakai foundation tebal sebab nk cover bekas jerawat yg hitam teruk?
.
.
PERLASHINE KAPSUL MUTIARA Penyelesaian:
.
✏️Mencerahkan kulit yang kusam
✏️Merawat kulit berjerawat
✏️Memudarkan parut jerawat
✏️Menghapuskan whitehead dan blackhead ✏️Mengecilkan liang pori yang besar dan terbuka ✏️Melembapkan kulit kering .
✏️Mengurangkan keguguran rambut gugur. ✏️Mencantikkan kuku kaki dan tangan ✏️Menghilangkan hitam dibawah mata
.
.
@perlashine.syikeen
@perlashine.syikeen
.
.
 1 Kotak Perlashine RM120
🔥 JIMAT RM60
Free Sabun Mutiara
Postage (RM8 SM/RM12 SS)
((NP RM180))
.
.
2 Kotak Perlashine RM240
🔥 JIMAT RM120
Free Sabun Mutiara
Free Perlaking/Mask
Free Postage
((NP RM360))
.
.
💖SYIKEEN 0129178521
💖SYIKEEN 0129178521
.
.
💖SEBIJI DAH MELEPAK
💖DUA BIJI LAGI LAH MELEPAK LEPAK
.
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara  #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak
#fattahamin
#missfazura
#safieyilias
#dsiempire #cantik #kosmetikmurahmalaysia
#viral2017 #agentdiperlukan #afmegastar #akademifantasia2017 #putrajaya
#subangjaya
#cheras
#selangor

0💬

Malu dgn masaalah kulit yg teruk?
Keyakinan diri semakin menurun?
Terpaksa pakai foundation tebal sebab nk cover bekas jerawat yg hitam teruk?
.
.
PERLASHINE KAPSUL MUTIARA Penyelesaian:
.
✏️Mencerahkan kulit yang kusam
✏️Merawat kulit berjerawat
✏️Memudarkan parut jerawat
✏️Menghapuskan whitehead dan blackhead ✏️Mengecilkan liang pori yang besar dan terbuka ✏️Melembapkan kulit kering .
✏️Mengurangkan keguguran rambut gugur. ✏️Mencantikkan kuku kaki dan tangan ✏️Menghilangkan hitam dibawah mata
.
.
@perlashine.syikeen
@perlashine.syikeen
.
.
 1 Kotak Perlashine RM120
🔥 JIMAT RM60
Free Sabun Mutiara
Postage (RM8 SM/RM12 SS)
((NP RM180))
.
.
2 Kotak Perlashine RM240
🔥 JIMAT RM120
Free Sabun Mutiara
Free Perlaking/Mask
Free Postage
((NP RM360))
.
.
💖SYIKEEN 0129178521
💖SYIKEEN 0129178521
.
.
💖SEBIJI DAH MELEPAK
💖DUA BIJI LAGI LAH MELEPAK LEPAK
.
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara  #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak
#fattahamin
#missfazura
#safieyilias
#dsiempire #cantik #kosmetikmurahmalaysia
#viral2017 #agentdiperlukan #afmegastar #akademifantasia2017 #putrajaya
#subangjaya
#cheras
#selangor

0💬

Malu dgn masaalah kulit yg teruk?
Keyakinan diri semakin menurun?
Terpaksa pakai foundation tebal sebab nk cover bekas jerawat yg hitam teruk?
.
.
PERLASHINE KAPSUL MUTIARA Penyelesaian:
.
✏️Mencerahkan kulit yang kusam
✏️Merawat kulit berjerawat
✏️Memudarkan parut jerawat
✏️Menghapuskan whitehead dan blackhead ✏️Mengecilkan liang pori yang besar dan terbuka ✏️Melembapkan kulit kering .
✏️Mengurangkan keguguran rambut gugur. ✏️Mencantikkan kuku kaki dan tangan ✏️Menghilangkan hitam dibawah mata
.
.
@perlashine.syikeen
@perlashine.syikeen
.
.
 1 Kotak Perlashine RM120
🔥 JIMAT RM60
Free Sabun Mutiara
Postage (RM8 SM/RM12 SS)
((NP RM180))
.
.
2 Kotak Perlashine RM240
🔥 JIMAT RM120
Free Sabun Mutiara
Free Perlaking/Mask
Free Postage
((NP RM360))
.
.
💖SYIKEEN 0129178521
💖SYIKEEN 0129178521
.
.
💖SEBIJI DAH MELEPAK
💖DUA BIJI LAGI LAH MELEPAK LEPAK
.
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara  #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak
#fattahamin
#missfazura
#safieyilias
#dsiempire #cantik #kosmetikmurahmalaysia
#viral2017 #agentdiperlukan #afmegastar #akademifantasia2017 #putrajaya
#subangjaya
#cheras
#selangor

1💬

Malu dgn masaalah kulit yg teruk?
Keyakinan diri semakin menurun?
Terpaksa pakai foundation tebal sebab nk cover bekas jerawat yg hitam teruk?
.
.
PERLASHINE KAPSUL MUTIARA Penyelesaian:
.
✏️Mencerahkan kulit yang kusam
✏️Merawat kulit berjerawat
✏️Memudarkan parut jerawat
✏️Menghapuskan whitehead dan blackhead ✏️Mengecilkan liang pori yang besar dan terbuka ✏️Melembapkan kulit kering .
✏️Mengurangkan keguguran rambut gugur. ✏️Mencantikkan kuku kaki dan tangan ✏️Menghilangkan hitam dibawah mata
.
.
@perlashine.syikeen
@perlashine.syikeen
.
.
 1 Kotak Perlashine RM120
🔥 JIMAT RM60
Free Sabun Mutiara
Postage (RM8 SM/RM12 SS)
((NP RM180))
.
.
2 Kotak Perlashine RM240
🔥 JIMAT RM120
Free Sabun Mutiara
Free Perlaking/Mask
Free Postage
((NP RM360))
.
.
💖SYIKEEN 0129178521
💖SYIKEEN 0129178521
.
.
💖SEBIJI DAH MELEPAK
💖DUA BIJI LAGI LAH MELEPAK LEPAK
.
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara  #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak
#fattahamin
#missfazura
#safieyilias
#dsiempire #cantik #kosmetikmurahmalaysia
#viral2017 #agentdiperlukan #afmegastar #akademifantasia2017 #putrajaya
#subangjaya
#cheras
#selangor

2💬

Malu dgn masaalah kulit yg teruk?
Keyakinan diri semakin menurun?
Terpaksa pakai foundation tebal sebab nk cover bekas jerawat yg hitam teruk?
.
.
PERLASHINE KAPSUL MUTIARA Penyelesaian:
.
✏️Mencerahkan kulit yang kusam
✏️Merawat kulit berjerawat
✏️Memudarkan parut jerawat
✏️Menghapuskan whitehead dan blackhead ✏️Mengecilkan liang pori yang besar dan terbuka ✏️Melembapkan kulit kering .
✏️Mengurangkan keguguran rambut gugur. ✏️Mencantikkan kuku kaki dan tangan ✏️Menghilangkan hitam dibawah mata
.
.
@perlashine.syikeen
@perlashine.syikeen
.
.
 1 Kotak Perlashine RM120
🔥 JIMAT RM60
Free Sabun Mutiara
Postage (RM8 SM/RM12 SS)
((NP RM180))
.
.
2 Kotak Perlashine RM240
🔥 JIMAT RM120
Free Sabun Mutiara
Free Perlaking/Mask
Free Postage
((NP RM360))
.
.
💖SYIKEEN 0129178521
💖SYIKEEN 0129178521
.
.
💖SEBIJI DAH MELEPAK
💖DUA BIJI LAGI LAH MELEPAK LEPAK
.
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara  #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak
#fattahamin
#missfazura
#safieyilias
#dsiempire #cantik #kosmetikmurahmalaysia
#viral2017 #agentdiperlukan #afmegastar #akademifantasia2017 #putrajaya
#subangjaya
#cheras
#selangor

1💬