#agentsahnucifera

*BOLEH KE GUNA ARANG AKTIF NI?* Say No More kepada keraguan anda πŸ˜‰

Pss lagi satu arang aktif ni bukan macam arang awak buat BBQ tu tau! Arang aktif ni saiznya lebih halus (200mash) and pembakarannya lebih teratur dan terperinci 😍

KLIK LINK DI BIO! . . CEPAT 😘😘 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or DM to order tq β™₯️ 019-6091744/KLIK LINK AT BIO ..
.

#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

POST OUT .
MY DEAR CUST, boleh check ya.
Terima kasih kerana membeli dengan kami 🌸Barang akan sampai dalam 1-4 hari hari bekerja bergantung kepada kawasan

Barang dah sampai maklum pada kami ya 😊 Jgn lupa promote kat kawan-kawan😍 ..
..
Ok cik , Janji Taw ☺ Saya asingkan siap2 Stok dan Free Gift untuk Cik 😊
Semoga Dimurahkan Rezeki dan Dipermudahkan Segala Urusan . Aminn 😊 ..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

Hai semua! Stok Nucifera sis dengan harga PROMOSI tinggal 3 botol sahaja lg, lepas ni sis RESTOK berbalik semula harga asal ya. . JANGAN LEPASKAN PELUANG CEPAT DM ATAU KLIK LINK DI BIO SIS YA. . πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
..
.. πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ ..
..
#putihberseri #gigiputih #senyumanmenawan ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

2πŸ’¬

*3 MINGGU KESAN MEROKOK HILANG*

_"kesan merokok hilang selepas saya guna nucifera selama 3 minggu"_ En. X

__________________________________

Adakah anda mempunyai kenalan /orang terdekat yang mempunyai masalah GIGI KUNING serta KARANG GIGI akibat merokok?

Kenalkan NUCIFERA ini kepadanya hari ini πŸ˜‰

Walaupun awak rasa awak tak perlukan NUCIFERA, tapi membantu mereka yang memerlukannya, satu perkara yang baik bukan? *Sharing is Caring* πŸ’• ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

3πŸ’¬

ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA 🌸 Nucifera merupakan serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal. 🌸 Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison. 🌸 Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan. ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

7πŸ’¬

πŸ™‹πŸ“£πŸ“£Saya mencari mereka yang ingin menambah pendapatan sampingan tanpa sebarang modal.
HANYA UNTUK 10 YANG TERAWAL!! Menjana sehingga RM1500 SEBULAN!!
πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°
πŸ’²πŸ’²πŸ’²πŸ’²πŸ’²πŸ’²πŸ’²πŸ’²πŸ’²πŸ’²πŸ’²
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ DM OR KLIK LINK DI BIO SEKARANG! ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

DALAM 7 HARI DAH NAMPAK KESAN KETARA πŸ’ " Sis, sebelum ni saya tak perasan tapi bila banding dengan gambar lama baru nampak perbezaan"😍 - *customer mac 2017 🌸Rasailah perbezaan sendiri dengan *NUCIFERA 🌸

Katakan tidak pada gigi kuning πŸ˜‚πŸ˜‚ ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

3MINGGU PAKAI GIGI DAH *PUTIH, BERSIH & LICIN TANPA PLAK*

Sudah ramai rakyat Malaysia yang berpuas hati menggunakan NUCIFERA WHITENING TEETH ni

Tak perlu ragu--ragu kerana kesemua testimoni nucifera 100% daripada pengguna NUCIFERA sendiri!

Tiada google2, tiada ciplak gambar! Semua nya REAL #testimoninucifera 😱
..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

contoh gambar *erosion pada gigi disebabkan oleh acidic nature*

Bagaimana nak mengelakkan perkara sebegini berlaku kepada anda? *Gunakan NUCIFERA* ☺

Arang aktif nucifera ini bertindak dengan *menyerap acid*, food chemical dan bakteria dalam mulut.

Ianya tidak menghakis dan dijamin 100% organik daripada tempurung kelapa πŸ˜‰

BERTINDAK sebelum terlambat! 😎 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

*KUNING HILANG DALAM SEMINGGU*

_"seminggu je dah boleh putih macam ni"_πŸ˜πŸ˜‰ 🌸NUCIFERA selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap bukan menghakis 🌸 *SELAMAT TINGGAL GIGI KUNING* *reply "nak" cepat*
saya buatkan awak jatuh cinta dengan nucifera 😘
..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

*2 HARI PLAK GIGI TANGGAL*

_"2 hari guna *nucifera* dah nampak kesan"_

Siapa ada masalah plak gigi tebal macam ni? Mesti tak selesa kan sebab rasa tebal2, keyakinan diri pon berkurang sebab malu dekat orang πŸ€¦πŸΌβ€β™€ Dah berpuluh ribu orang yang menggunakan nucifera ni benar-benar berpuas hati tau 😍

Jom naikkan keyakinan diri anda semula! πŸ’ͺ🏻 P/s: dalam gambar tersebut sebenarnya adalah plak yang menebal akibat dari tahi gigi

Karang sebenarnya yang berwarna coklat2 yang melekat di gigi ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

*UPDATE TERKINI*

AMARAN!
Gambar ini akan membuatkan *wanita yang gemar memakai lipstick berlumba nak DAPATKAN NUCIFERA HARINI TAK KIRA MACAM MANA PON* ----------------------------------- Gambar 1
Update: selepas 4 hari menggunakan *NUCIFERA*

Bertarikh: 17 march 2017

Gambar 2
update terbaru: selepas 16hari menggunakan *NUCIFERA*

Wow! Terbaik lah nucifera ni ❀️ Sekarang ni, customer ni dah tak segan nak menggayakan gincu merah mak ngah😘
Yelah kalau gigi kuning pakai gincu merah mesti ketara kan kuning nya :( Awak-awak bila lagi nak berani menggayakan gincu merah menyala bersama gigi putih berseri? 😘 .. #codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

Ada yg trtanya2 cmna bentuk nucifera ni?. . nah zanna belanja satu video jelas nucifera okay? 😘😘😘😘 ..
.. CEPAT DM OR KLIK LINKNKAT BIO UNTUK REBUT HARGA PROMOSI!! 😘 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

4πŸ’¬

Gorgeous by RCW is classified as Floral Fruity fragrance. Gorgeous is a tribute to modern femininity and irresistible combination of grace, strength and independent spirit. It's so feminine and classy without being boring. The perfect amount of sweet and warm mixed together. It lingers for a long time which is nice and enchants the senses. This smell is perfect for everyday and that special occasion. A fragrance that captivates your senses.
The perfume combines three notes:
.
Top notes:
Blackcurrant
.
Center notes:
Floral (jasmine & may rose) .
Base notes:
Vanilla & patchouli .❀❀❀❀ ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

CARA GUNA NUCIFERA πŸ„Guna berus gigi (basahkan berus) πŸ„ Celup / sentuh berus pada serbuk dan gosok gigi dengan betul, berpusing-pusing secara perlahan-lahan selama 2 minit πŸ„ Boleh guna atau tidak dengan ubat gigi πŸ„ Kumur-kumur dan bilas bersih berus gigi πŸ„ Bilas gigi dengan memberus gigi semula menggunakan air sahaja **Berus gigi akan bertukar ke warna hitam - sebab ianya arang aktif

Boleh guna atau tidak dengan ubat gigi (ikut keselesaan) yang penting berus gigi perlahan-lahan ya... ...
...
KLIK LINK DI BIO ATAU DM UNTUK REBUT HARGA PROMOSI 😘😘😘..
..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬