#aisyahsofia

You are my sunshine 😘ummi love you so much ❀️
#aisyahsofia

0πŸ’¬

Layan drawing dengan two cheeky πŸ‘ΌπŸ‘Ό
#alishasafiyya
#aisyahsofia

0πŸ’¬

Loading...

Begedil yang x berapa nak menjadi sebab derhaka pada resepi sendiri. Konon nak add on creativity. πŸ˜‘ But its okay. Kita transform sikit begedil kita ni into makan omputeh. Let si kecil #aisyahsofia membantu tambah cheese on top, and instead of goreng kita bake dia. Lastly bagilah english name kat begedil ni. Ie; cheesy baked chicken and potato patties. 😎

0πŸ’¬

Introducing my new niece Aisyah SofiaπŸ‘ΆπŸ»πŸ˜˜ #newborn #aisyahsofia #babygirl

7πŸ’¬

Loading...

Budak bambam yg demam tapi macm x demam..duk main n sembang je keje dia😍😍😍#aisyahbudakbaik #aisyahsofia #aisyahsayangmama #aisyahsayangmommy #aisyahdiriyadh#aisyahdemam

0πŸ’¬

Bila dh masuk 4 bulan..perangai pun bertambah..dah pandai isap ibu jari ye ank syg mama intan payung nieπŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜‹πŸ˜‹#aisyahbudakbaik #aisyahsofia

3πŸ’¬

2 years+ ago, datang sini beli dress for wedding uncle bo diorang, dapat la price less than rm40 per piece. tahun ni dah x dapat. penat mama pusing kedai nak dapatkan best price. almost give up until i found this shop. okay, no more baju raya ye, girls 🀣
#alishasafiyya
#aisyahsofia
#teamhijauπŸ’š

9πŸ’¬

Loading...

princesses having fun shopping πŸ‘‘πŸ‘—πŸ‘ πŸ’„πŸ‘’
#alishasafiyya
#aisyahsofia

0πŸ’¬

Muka Mmg Sentiasa Comel..
#makudageram
#aisyahsofia

2πŸ’¬

Loading...

Nasib mama.. #aisyahsofia ketakutan bila tengok all the skeletons in Coco. πŸ˜‚ Terpaksa lah mama bawa dia keluar and jalan-jalan while kakak and papa were having fun with the movie. 😒 Tak apa.. next time mama datang movie marathon sorang2. 😁

0πŸ’¬

Kasih sayang ibu dan ayah pada buah hatinya memang tidak terbatas.

Yuk, ajarkan si kecil mencintai orangtuanya lewat buku-buku seri Aisyah!

Buku ini bisa didapatkan di seluruh Toko Gramedia!

@Regranned from @gramediabintaroplaza - Hey Gramedz.. πŸ˜‰πŸ˜‰
Sesuai janji Mimin..
Mimin akan Rekomendasikan Buku-buku yang cocok untuk di Hari "Mother's days" ini.. πŸ˜„πŸ˜„
.
Ada buku "Aisyah Sofia" serial Sayang Ayah & Sayang Ibu.
Penulis : Saridah Hamid / Reza
Penerbit : funtastic M&C!
Harga : 85.000
Kategori : Anak-anak
.
Buku ini tentang kasih sayang Seorang anak kepada Ibu dan Ayahnya meski ia bukan anak kandungnya. Kalian juga akan mendapatkan pelajaran-pelajaran islam didalamnya..
.
Yukk, Tunggu apa lagi, yg Sayang Ibu dan Ayahnya segera pesan dan beli bukunya di @gramediabintaroplaza in @plazabintaro .. 😊
.
Order via online :
☎️ CP : 7353774
πŸ“² WA: 08561984924
.
#happymotherdays #mom #ibu #thankstomom #gramedia #gramediabintaroplaza #plazabintarojaya #funtasticmnc #aisyahsofia #sayangayah #sayangibu #bukuanak - #regrann

0πŸ’¬

Hey Gramedz.. πŸ˜‰πŸ˜‰
Sesuai janji Mimin..
Mimin akan Rekomendasikan Buku-buku yang cocok untuk di Hari "Mother's days" ini.. πŸ˜„πŸ˜„
.
Ada buku "Aisyah Sofia" serial Sayang Ayah & Sayang Ibu.
Penulis : Saridah Hamid / Reza
Penerbit : funtastic M&C!
Harga : 85.000
Kategori : Anak-anak
.
Buku ini tentang kasih sayang Seorang anak kepada Ibu dan Ayahnya meski ia bukan anak kandungnya. Kalian juga akan mendapatkan pelajaran-pelajaran islam didalamnya..
.
Yukk, Tunggu apa lagi, yg Sayang Ibu dan Ayahnya segera pesan dan beli bukunya di @gramediabintaroplaza in @plazabintaro .. 😊
.
Order via online :
☎️ CP : 7353774
πŸ“² WA: 08561984924
.
#happymotherdays #mom #ibu #thankstomom #gramedia #gramediabintaroplaza #plazabintarojaya #funtasticmnc #aisyahsofia #sayangayah #sayangibu #bukuanak

0πŸ’¬

Loading...

Bila kakak aisyah ajar adik membaca..boleh lah kakak aisyah oii walaupun salah.hihi..adik pun elok jer tengok.😍😘
Last skali kakak aisyah cakap, "Erm comeii"..siap bagi ciuman kat baby harraz ye. 😘
#ammarharraz #clubfootbaby #aisyahsofia #siblings

0πŸ’¬

Swimming again! Naik semput mama jaga anak-anak. #alishasafiyya and #aisyahsofia enjoying their pool time with their cousins sisters. Thankful to see them happy.
#aisyahmakanmeegorengmama4x πŸ˜…

0πŸ’¬

Loading...

That big cup of cafe latte and sandwich were mama's reward. Other than that, i am so glad that the girls enjoyed their swimming class, makan2, shopping barang sekolah and mini train ride today. Sampai adik terbongkang otw back home tadi πŸ˜‚ That s my biggest reward above all. 😍
#alishasafiyya
#aisyahsofia
#thelast2picsweretakenbyalisha

0πŸ’¬

Mama is so gonna reward herself after this session. Its actually nice to stay on bed and lazying around on weekend like this. But for u girls, I ll do anything πŸ˜™πŸ˜
#alishasafiyya
#aisyahsofia
#papabigbossbusyweekendcommunityprogramme

0πŸ’¬

Yesterday we brought my girls to pekan sehari benta. And these 2 tudungs are among the tudungs we bought for them which is rm10/piece. What a bargain! 😍 kalau online ni nak at least rm25. πŸ˜…
#alishasafiyya
#aisyahsofia

5πŸ’¬

Yeeehaaaa! Our nenek is around for the nex 1 week! Say hye to nicest home cooked meal. Sorry, mama. We love your cooking, but air tangan nenek is juz the best! 🀣🀣🀣😍😍😍
#alishasafiyya
#aisyahsofia
#nenekisinkuantan

0πŸ’¬

Rindu nye kt budk bambam nie😍😍😍#aisyahbudakbaik #aisyahsofia

2πŸ’¬

Its hard to say Goodbye to my kiddos #arrayyanuzayr #arrayyaniskender & also #aisyahsofia ! 1st time travelling without them ! Be good wt Nani & listen keh ! Ibu Abah ❀️❀️❀️❀️ uols much !

1πŸ’¬

Point mama dalam video ini adalah;
1. Ada basikal xnak kayuh. Main jugak dgn kereta ni πŸ˜‚
2. Adik, mana ada org nyayi lagu neraku sambil naik kereta. 🀣
#sukasangatlagunegaraku
#aisyahsofia

0πŸ’¬

#alishasafiyya 's first swimming lesson. tried to enroll #aisyahsofia into the same class, but she was too clingy to mama. overall, coach said kakak is confident in the water and she ll get to swim properly soon insyaAllah πŸ˜„
#busyweekend
#esoktaekwandogradingpula

3πŸ’¬

Adorable #aisyahsofia earlier today at her ENT clinic TCA @ IIUMMC with papa. Sorry mama couldnt make it with you, sayang πŸ˜—

0πŸ’¬

#Repost @funtasticmnc with @instatoolsapp ・・・
Ada apa di hari Senin?

Ada buku Funtastic yang baru terbit, dong!
Seri Moopi, Sendirian di rumah dan Aisyah Sofia, Sayang Ayah.

Yuk, belanja buku di Gramedia πŸ“šπŸ“š #bukuanak #jadwalterbit #rekomendasibuku #moopi #aisyahsofia #bukuislamanak

0πŸ’¬

Hehe..tau pun takut kalau adik kene tinggal rumah makyong..πŸ˜…
sayangnya kakak aisyah kat adik harraz ye..😘😘
#aisyahsofia #ammarharraz #siblings

1πŸ’¬