#ajimaura

AZQA KURUNG DOLL

Pewitt. Mengancam Azqa Kurung Doll ni. .

Ciri ciri Azqa Kurung Doll
๐Ÿ’•Material : Como Crepe
๐Ÿ’•Size : S M L XL
๐Ÿ’•Nursing friendly (boleh selak dari bawah
๐Ÿ’•potongan bermula dari atas dada
๐Ÿ’•zip belakang
๐Ÿ’•Bf friendly ( boleh disinsing)
๐Ÿ’•Kain jenis Duyung
๐Ÿ’•Keistimewaan : Boleh dijadikan blouse
๐Ÿ’•3 kaler cecantik .
.
.
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Harga Retail ( RM89 ) ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
FREE POSTAGE seluruh malaysia
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
.
. *WARNA MUNGKIN BERLAINAN AKIBAT PENCAHAYAAN DI STUDIO ATAU SKRIN HANPHONE/LAPPY/PC MASING2.
.

Jangan tunggu lama-lama WHATSAPP CIK MAR Segera untuk pesanan. ๐Ÿ˜Š.
.

WHATSAPP KE 0174204929
.
.
atau klick link dibawah untuk whatsapp .
โ˜Ž๏ธ Klik sini utk www.wasap.my/60174204929
โ˜Ž๏ธ Klik sini utk www.wasap.my/60174204929
.
.

#kebarunglawa #jubahcantik #jubahraya #jubahnursing #jubahbffriendly #jubahwanita #jubahwudhufriendly #jubahkekasih #jubahselesa #jubah #jubahbridesmaid #jubahtunang #jubahkahwin #jubahraya2017 #bridesmaids #4like #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #bajukurungmurah#putihgebu #dresscantik # dressmuslimah #bazaarpaknil #kualalumpur #terbaik #najib #neelofa #ajimaura #terapiinstagram

0๐Ÿ’ฌ

Masyaallah cantiknya.๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
.

Bestnya kalau dapat pakai baju #arisya ni macam berada diluar negera gitu.Sesuai untuk jalan2 hujung minggu dengan keluarga. Sejuk ja bila tak jarang, tak nipis.
.

Tak rugi 'invest' untuk #arisya cantik tau!!.. .

Preorder
ETA 23/10/2016
โœ…Harga RM79.00 free pos
โœ…Meterial : Dubai Como Crepe
.

Berminat nak booking boleh WS Cik Mar Di 0174204929
.
.
#denim #jubah
#jubahlace #nursingblouse #blousenursing #bajukurung #bajukurungbudak #peplumbudak #peplum #kurungmoden #kurunglace #bridesmaids #bajubridemaids #bajutunang #bajunikah #bajuraya #nikahdress #tunangdress #diamondshawl #satinshawl #bajuraya #bajumelayubudak #setbajuibudananak #setbajufamily #kurungpeplum #dollkurung #blouse #casualblouse #ajimaura #terapiinstagram

0๐Ÿ’ฌ

Jarangkan jumpa Wrna ni? Macam warna adik beradik batu zamrud gitew.. .
Admin suka sangat Wrna ni.. Sebab tu ni warna pertama yang admin post untuk koleksi Tun Aminah inspired.. ๐Ÿ˜
.
berminat?
whatsapp sekarang =+60129345567(cik mira)
whatsapp sekarang =+60129345567(cik mira)
whatsapp sekarang =+60129345567(cik mira)
_

#starinaamor
#starinaamorlovers
#bazaarpaknil
#pkns
#selangor
#seminar
#akaksado
#bajukurungpahang
#viral
#bisneswoman
#instafamous
#terapiinstagram
#syukurselalu
#like4like
#youngmillionaire
#instadiary
#lokalbrand
#dramamelayu
#meletop
#nakbelajar
#surirumah
#rayaaidiladha
#dropshipwanted
#ajimaura
#mesrawuduk
#lifestyle
#happylife
#muslimah
#anggun

0๐Ÿ’ฌ

SET CADAR QUEEN BEROPOL

Kandungan Set :
๐ŸŒผ 1 helai cadar beropol
๐ŸŒผ 4 helai sarung bantal beropol
๐ŸŒผ 1 helai sarung bantal peluk

Instagram @arina.2r

Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 466 8930 (๐Ÿšซ Call)

#setcadar #setcadarqueen #setcadarkelamin #cadarqueen #cadarkelamin #cadardewasa #cadardouble #cadarmurah #cadarcotton #cadarkartun #cadarbunga #cadarcantik #bisnescadar #koleksicadar #olicollection #cadaroli #cadarolicollection #cadarberopol #cadarropol #cadarqueenberopol #like4like #follow4follow #instawoman #instawomen #kakishopping #jualanmurah #remajatrend #trendterkini #ajimaura #terapiinstagram

0๐Ÿ’ฌ

Anda hadapi masalah bibir pecah & sangat sensitif? Na ahhh!! Kini, anda tak perlu risau lagi kerana Blush Mint Lip Balm by SERASI ada penyelesaiannya!๐Ÿค—
.
Diperkaya dengan semua kebaikan dengan warna dan bau semulajadi dari luscious butter, roots & essential oil , ia dapat merangsang kelembapan bibir dengan segera!
.
Harganya pon mampu milik. Hanya RM16 sahaja tau! Lagi pula, product by SERASI ni semuanya handmade & bebas kimia. So, uolss x perlu ragu2 tuk menggunakannya.๐Ÿ˜‰
.
Berminat? Whatsapp saya segera tuk dapatkan nya ya!๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฑ012 2255002
.
.
.
#serasihandmade #handmadewithlove #nomorechemicals #naturalingredients #sapotlokal #moodrepublic #igshopmalaysia #ajimaura #terapiinstagram #dukunsaka
#bazaar #bazarkarat #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknil #paknil #paknilreviewpercuma #sayajual #sayajualsayaguna #sayajualonline #instareview #igreview #igshop #instafamous #malaysia #johor #selangor #kualalumpur #kelantan #trustedseller

0๐Ÿ’ฌ

โšก DYXY FANTASTIC OCTOBER SALEโšก

Sempena bulan October yang super fantastic DYXY nak buat sale xmasuk akal langsung.. DISCOUNT lebih dari RM80 utk setiap set.. offer limited sgt2 dgn free gift yg extra special
Jangan tggu lama2.. ๐Ÿ™‹๐ŸปORDER NOW ๐Ÿ’•STOK SANGAT TERHAD LAKU TERUK DAN PROMOSI BERGANTUNG PADA STOK
. โœ…Offer sehingga 31 OCTOBER sahaja

SEGERA WASAP CIKHA ๐Ÿ“ฒ 0145378856

#teamwan #dyxybccream #dyxybydyana #dyxy #bycikha #dyxyfantastictwin
#dyxyfantasticflawless #dyxyfantasticglow
#basicladydyxy #perfectladydyxy #setrafidah
#ajimaura #dukunsaka #sifucilik

0๐Ÿ’ฌ

.
SET BASIC ELYSIAN SKINCARE
.
Ramai yang nak cuba Elysian Skincare, tapi trauma dan takut dengan produk tempatan yang katanya sama je dengan produk lain.
.
Nanti dulu, orang kata tak kenal maka tak cinta.
.
Jom kenal kenal dengan Elysian dulu okay?
.
Set basic set paling penting dan asas untuk yang baru nak cuba dan mempercayai Elysian.
.
Kalau tak yakin nak beli full set. Try set basic dulu. Inshaallah akan berikan kesan yang positif untuk kulit anda.
.
Banyak sangat feedback set basic ni yang kami terima setiap hari.
.
Masing masing akan update:
.
โœ”๏ธ Jerawat kecut
โœ”๏ธ Parut pudar
โœ”๏ธ Pori makin tertutup
โœ”๏ธ Kulit makin cerah
โœ”๏ธ Kulit makin lembap
.
Dan paling best sekali bila customer dah mula percaya yang produk Elysian lain dari yang lain. Tak macam produk yang customer pernah guna sebelum ni.
.
Jadi, yang dah lama intai-intai nak try Elysian Skincare tu. Jangan ragu-ragu. Start dan jaga kulit anda dengan produk yang berkualiti dan kesan terbaik ni sekarang juga.

1๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒธKURUNG BILQIS๐ŸŒธ
.
RM115SM/120SS
.
BUY 1 FREE 1 FREE POSTAGE LAGI
.
๐Ÿ’™ Material Exclusive Italian Royal Silk.
๐Ÿ’™ Terletak apabila dipakai.
๐Ÿ’™ Size S M L XL.
๐Ÿ’™ Kain cutting mermaid, selesa dan tidak fit.
๐Ÿ’™ Kain bergetah kiri dan kanan.
.
To place order, Please whatsapp :
019 5625667 (Amirah)
.
#bajukurung #bajukurungsilk #bajukurungplain #bajukurungbunga #bajukurungcantik #bajukurungmurah #bajukurungsale #royalsilk #terapiinstagram #ajimaura #bazaar #bazaarpaknil #bajuraya #bajukerja #bajudinner #bajuformal

0๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒธKURUNG BILQIS๐ŸŒธ
.
RM115SM/120SS
.
BUY 1 FREE 1 FREE POSTAGE LAGI
.
๐Ÿ’™ Material Exclusive Italian Royal Silk.
๐Ÿ’™ Terletak apabila dipakai.
๐Ÿ’™ Size S M L XL.
๐Ÿ’™ Kain cutting mermaid, selesa dan tidak fit.
๐Ÿ’™ Kain bergetah kiri dan kanan.
.
To place order, Please whatsapp :
019 5625667 (Amirah)
.
#bajukurung #bajukurungsilk #bajukurungplain #bajukurungbunga #bajukurungcantik #bajukurungmurah #bajukurungsale #royalsilk #terapiinstagram #ajimaura #bazaar #bazaarpaknil #bajuraya #bajukerja #bajudinner #bajuformal

0๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒธKURUNG BILQIS๐ŸŒธ
.
RM115SM/120SS
.
BUY 1 FREE 1 FREE POSTAGE LAGI
.
๐Ÿ’™ Material Exclusive Italian Royal Silk.
๐Ÿ’™ Terletak apabila dipakai.
๐Ÿ’™ Size S M L XL.
๐Ÿ’™ Kain cutting mermaid, selesa dan tidak fit.
๐Ÿ’™ Kain bergetah kiri dan kanan.
.
To place order, Please whatsapp :
019 5625667 (Amirah)
.
#bajukurung #bajukurungsilk #bajukurungplain #bajukurungbunga #bajukurungcantik #bajukurungmurah #bajukurungsale #royalsilk #terapiinstagram #ajimaura #bazaar #bazaarpaknil #bajuraya #bajukerja #bajudinner #bajuformal

0๐Ÿ’ฌ

๐ŸŽค๐ŸŽค bole curiaa bole kangena, haii main ho gayi teri saajna๐ŸŽค๐ŸŽค ewah kemain menyanyi kann ๐Ÿ™Š๐Ÿ™ˆ
.
ehh teruja tau dengar lagu hindustan ni..rasa nak menari sekali ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Masa cuti raya Deepavali ni la selalunya cerita cerita Hindustan yang BEST akan disiarkan di TV. Ok la juga. Dapat rehat dan bersantai di rumah sahaja ๐Ÿ˜„
.
#kurungzaiton
#kurungzaiton4
#khaylasmamacloset

1๐Ÿ’ฌ

Telekung dengan radio ni my sister in law yang hadiahkan. .
.
She's very generous person. Love her lots.

Banyak lagi gift yg dia bagi sebenarnya.

Sampai aku terharu terus letak dalam 101 wishlist lepas aku dah beli 3 rumah, aku nak belikan dia rumah jugak. Ini serius.

Sshhhh. Jangan bagitau dia tau. Rahsia.
.
.

#likeforlike #lfl #neelofa #noradanish #like4like #azizanosman #bazaarpaknil #instafamous #review #foodlover #photoshoot #haniszalikha #ootd #like4likers #likeforlikers #jutawan #cfc #tipssihat #foodie #nakcantik #terapiinstagram #ajimaura #instafood #foodreview #jjcm #beautytips

1๐Ÿ’ฌ

SENGSARA SAKIT PINGGANG?
SAKIT BELAKANG?
INSOMNIA?
.
.
.
Dah puas cuba bermacam ubat tapi hasilnya kurang memuaskan, apa kata cuba pulak OsteMatrix Shaklee ni.
.
.
OsteMatrix ni bukan je utk sakit pinggang dan sakit belakang, tapi byk manfaat lain seperti:
.
.
.
1. Membina tulang & gigi yg kuat.
2. Membantu mengekalkan tekanan darah normal.
3. Membantu mengurangkat simptom senggugut (PMS) seperti perut kembung, mudah meradang, kekejangan (cramp), retensi air dan kemurungan.
4. Membantu pengecutan otot dan pelancaran saraf.
5. Merendahkan kandungan fosfat bagi penghidap sakit buah pinggang kronik.
6. Mengatasi masalah sembelit.
7. Mengelakkan kekejangan dan sakit tulang belakang.
.
.
.
Ostematrix ada promo tau untuk 3hari bermula harini. Rugi siapa tak grab masa promo๐Ÿ˜
.
.
.
Untuk maklumat lanjut boleh terus whatsapp yuni tau.
.
.
.
YUNI
0139136155
(Atau tekan link kat bio)
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #kalsium #ostematrixshaklee #ostematrixmurah #kalsiumpenting #sakitgigi #sakitpinggang #sembelit #ibumengandung #fattzura #meletop #aurainstagram #terapiinstagram #saraf #sakitsaraf #sakiturat #ajimaura #susu

0๐Ÿ’ฌ

SET COMBO ASYALLIEE๐ŸŒธ

Dalam set ni ada 3 benda tau:
๐Ÿƒ Bc cream. Ada dua code. Boleh pilih beige atau natural. Taktahu nak pilih code apa? Takpa, whatsapp je. Ain boleh suggestkan. . ๐Ÿƒ Mineral Face mist. Boleh sembur bebila ja tau. Boleh segarkan muka kita + pudarkan parut. Lelaki perempuan boleh gunaโค . ๐Ÿƒ DYXY Brush. Brush dyxy ni ala beautyblender tau. Bila apply dia sangat rata. Memang lagi elok guna brush ni dari guna span biasa. Lagi jimat tau penggunaan bedak dia. .

Normal price : rm190 tau.
Tapi kitorang nak kasi rm145 sahaja! Free postage uolls ๐Ÿ’•
Bukan tu sahaja, awak semua akan dapat lagi 3 free gift. Beli 3, dapat 3. Best kan? 6 item awak dapat untuk harga rm145.
Berminat meh pm ain. Limited tau free gift ni๐Ÿ˜

#teamtyka #dyxycosmetics #bccreamkedah #dyxybydyana #mineralfacemist #mattelipstick #dyxybrush #flirtyme #cherryred #setasyalliee#terapiinstagram #ajimaura #ajimaurabaru #dyxypenang #dyxykedah #dyxyalorsetar #awaksukasayatak #titiancinta #geostorm #lfl #fff #aurabisikancinta #sayajual #bazarpaknil

2๐Ÿ’ฌ

Semoga hari ini kita semua dilimpahi rezeki yang tak dijangka-jangka ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– #ajimaura #instafamous #instacilik #barangbawahrm50 #cikgu #instagram #cikgudropship #tashayuya #sekolahku #repost #sneakersmurah #gshockmurah

0๐Ÿ’ฌ

SERUM..SERUM..JANGAN LUPA YE PAKAI!! ๐Ÿ’šmengecilkan dan menutup LIANG ROMA
๐Ÿ’šmengurangkan PIGMENTASI kulit wajah
๐Ÿ’™MENYEGAR,MENGANJAL & MELEMBABKAN kulit wajah
๐Ÿ’›mengawal & menghalang MINYAK BERLEBIHAN dimuka
๐Ÿ’œMENCERAHKAN WAJAH
โคbole dijadikan BASE utk make up lebih TAHAN LAMA dan FLAWESS
๐Ÿ’šmenghilangkan JERAGAT
๐Ÿ’›menghalang tumbuh JERAWAT di wajah
๐Ÿ’œkulit KUSAM dan TIDAK SEKATA
โคANTI AGING
๐Ÿ’šLULUS KKM
Berminat whatsapp 0198882934 atau pm #Lawalicin#anggun#gebu#berseri#langsing#putih#menawan#ketat#tegang#jerawat#jeragathilang#putihgebu#perempuancantik#parut#kotadamansara#sgbuluh#damansara#damansaradamai#coddamansara#cpgcosmetic#produkmakeup#produklaris#produkviral#terapiinstagram#ajimaura#nursajat#nursajatbeuatician#serumjanganmengata

0๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒธKURUNG BILQIS๐ŸŒธ
.
RM115SM/120SS
.
BUY 1 FREE 1 FREE POSTAGE LAGI
.
๐Ÿ’™ Material Exclusive Italian Royal Silk.
๐Ÿ’™ Terletak apabila dipakai.
๐Ÿ’™ Size S M L XL.
๐Ÿ’™ Kain cutting mermaid, selesa dan tidak fit.
๐Ÿ’™ Kain bergetah kiri dan kanan.
.
To place order, Please whatsapp :
019 5625667 (Amirah)
.
#bajukurung #bajukurungsilk #bajukurungplain #bajukurungbunga #bajukurungcantik #bajukurungmurah #bajukurungsale #royalsilk #terapiinstagram #ajimaura #bazaar #bazaarpaknil #bajuraya #bajukerja #bajudinner #bajuformal

0๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒธKURUNG BILQIS๐ŸŒธ
.
RM115SM/120SS
.
BUY 1 FREE 1 FREE POSTAGE LAGI
.
๐Ÿ’™ Material Exclusive Italian Royal Silk.
๐Ÿ’™ Terletak apabila dipakai.
๐Ÿ’™ Size S M L XL.
๐Ÿ’™ Kain cutting mermaid, selesa dan tidak fit.
๐Ÿ’™ Kain bergetah kiri dan kanan.
.
To place order, Please whatsapp :
019 5625667 (Amirah)
.
#bajukurung #bajukurungsilk #bajukurungplain #bajukurungbunga #bajukurungcantik #bajukurungmurah #bajukurungsale #royalsilk #terapiinstagram #ajimaura #bazaar #bazaarpaknil #bajuraya #bajukerja #bajudinner #bajuformal

0๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒธKURUNG BILQIS๐ŸŒธ
.
RM115SM/120SS
.
BUY 1 FREE 1 FREE POSTAGE LAGI
.
๐Ÿ’™ Material Exclusive Italian Royal Silk.
๐Ÿ’™ Terletak apabila dipakai.
๐Ÿ’™ Size S M L XL.
๐Ÿ’™ Kain cutting mermaid, selesa dan tidak fit.
๐Ÿ’™ Kain bergetah kiri dan kanan.
.
To place order, Please whatsapp :
019 5625667 (Amirah)
.
#bajukurung #bajukurungsilk #bajukurungplain #bajukurungbunga #bajukurungcantik #bajukurungmurah #bajukurungsale #royalsilk #terapiinstagram #ajimaura #bazaar #bazaarpaknil #bajuraya #bajukerja #bajudinner #bajuformal

0๐Ÿ’ฌ

SET COMBO RAFIDA๐ŸŒธ

Dalam set ni ada 3 benda tau: ๐Ÿƒ Bc cream. Ada dua code. Boleh pilih beige atau natural. Taktahu nak pilih code apa? Takpa, whatsapp je. Ain boleh suggestkan. . ๐Ÿƒ Mineral Face mist. Boleh sembur bebila ja tau. Boleh segarkan muka kita + pudarkan parut. Lelaki perempuan boleh gunaโค . . ๐Ÿƒ matte lipstick. Ada 3 pilihan warna yang korang boleh pilih. Nude, cherry red & flirty me. Semua colour cantik. Yang paling penting, boleh guna as blusher jugak tau :) . .

Normal price : rm190 tau.
Tapi kitorang nak kasi rm145 sahaja! Free postage uolls ๐Ÿ’•
Bukan tu sahaja, awak semua akan dapat lagi 3 free gift. Beli 3, dapat 3. Best kan? 6 item awak dapat untuk harga rm145.
Berminat meh pm ain. Limited tau free gift ni๐Ÿ˜

#teamtyka #dyxycosmetics #bccreamkedah #dyxybydyana #mineralfacemist #mattelipstick #dyxybrush #flirtyme #cherryred #setasyalliee#terapiinstagram #ajimaura #ajimaurabaru #dyxypenang #dyxykedah #dyxyalorsetar #awaksukasayatak #titiancinta #geostorm #lfl #fff #aurabisikancinta #sayajual #bazarpaknil

1๐Ÿ’ฌ

Jawapan
Setelah diuji Didalam sebuah group Yang mempunyai ahli seramai lebih 400 orang.
.
Dengan ini JAWAPANNYA Adalah
.
Guna 30 Hashtag Jauh lebih baik daripada 10 Hashtag sahaja.
.
Ujian juga Mendapati posting Yang menggunakan maksimum 30 hashtag lebih ramai Yang melihatnya Dan lebih menguntungkan.
.
Jadi soalan diatas hanyalah tiori semata-mata,Bukan melalui proses ujian.
.
#instagram #ajimaura #instadairy #instafamous #babycomel #wanita #erezeki #terapiinstagram #model #photoshoot #review #freedom #lifestyle #eusahawan #jutawan #bussinesswomen #love #girl #niqabis #syukurselalu #neelofa #dexandra #bazaarpaknil #belajarinstagram #nurraysa #toneexcel #projekstg #azizanosman #youcanduit #irfankhairi

0๐Ÿ’ฌ

BELINDA DRESS
( SWIPE KE KIRI )

Ciri-ciri belinda dress โคต๏ธ .
.

Mempunyai kolar baju english style dengan kelainan tersendiri tetapi selesa.menyerlah di bahagian leher ketika tidak memakai tudung.โœ” .

Span dibahu membuatkan baju terletak cantik di badan โœ”
.

Zip dibahagian dada untuk mesra menyusu โœ”
.

Mempunyai zip di lengan bagi memudahkan mengambil wudhu'โœ” .

Cutting lebih kembang bermula dari pinggang ke bawah bg memudahkan dan meyelesakan penggerakan โœ”๐Ÿค— .

HARGA RM80 INC POSTAGE

KLIK LINK DI BIO UNTUK DIRECT WHATSAPP TY ๐Ÿ˜—
.
.

#ajimaura #terapiinstagram #igsokongan #kaincottonmurah #cottonvietnam #dcomel #bajucotton #bajukurungcotton #jubahcotton #kurungpahangcotton #peplum #babydoll #sewing #jahitan #fashion #ootd #like #bajukurungpahang #bajukanakkanak #bajukurungmoden #followus #visitmyig #instashop #igstory #viral #garment #cutting #dresses #englishcotton

0๐Ÿ’ฌ

SET COMBO LADY D๐ŸŒธ

Dalam set ni ada 4 benda tau: ๐Ÿƒ Bc cream. Ada dua code. Boleh pilih beige atau natural. Taktahu nak pilih code apa? Takpa, whatsapp je. Ain boleh suggestkan.
. ๐Ÿƒ Mineral Face mist. Boleh sembur bebila ja tau. Boleh segarkan muka kita + pudarkan parut. Lelaki perempuan boleh gunaโค . ๐Ÿƒ DYXY Brush. Brush dyxy ni ala beautyblender tau. Bila apply dia sangat rata. Memang lagi elok guna brush ni dari guna span biasa. Lagi jimat tau penggunaan bedak dia. . ๐Ÿƒ matte lipstick. Ada 3 pilihan warna yang korang boleh pilih. Nude, cherry red & flirty me. Semua colour cantik. Yang paling penting, boleh guna as blusher jugak tau :) .

Normal price : rm210 tau.
Tapi kitorang nak kasi rm185 sahaja! Free postage uolls ๐Ÿ’•
Bukan tu sahaja, awak semua akan dapat lagi 3 free gift. Beli 4, dapat 3. Best kan? 7 item awak dapat untuk harga rm185.
Berminat meh pm ain. Limited tau free gift ni๐Ÿ˜

#teamtyka #dyxycosmetics #bccreamkedah #dyxybydyana #mineralfacemist #mattelipstick #dyxybrush #flirtyme #cherryred #setasyalliee#terapiinstagram #ajimaura #ajimaurabaru #dyxypenang #dyxykedah #dyxyalorsetar #awaksukasayatak #titiancinta #geostorm #lfl #fff #aurabisikancinta #sayajual #bazarpaknil

6๐Ÿ’ฌ

"BABY AKAK DAH PUTIH GEBU GILA !"
.
"Bukan mak je putih tgk anak ๐Ÿ˜Š
Berat badan pun turun n bnyk yg tegur kt muka maktam berseri je wlupun lpas pntang. "
.
Sapa cakap IBU MENYUSU /BF MOMย  tak boleh cantik?
Tak boleh putih?
Tak leh makan supplement? .
DEWYGLOW boleh .. ada simpan byk lagi testimoni baby dengan mak baby sekali jadi melepak . .
.
Nak order? Meh.. Whatsapp dayang ๐ŸŒธ
Dayang sedia membantu ๐Ÿ™‡
๐Ÿ“ฒ+01137058851
๐Ÿ“ฒ+01137058851
.
.
#stokissahdewyglow #dewyglow #takpernahtakcantik #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #sayajualdewyglow #testimonidewyglow #kelulusankkm #terapiinstagram #vitaminc #vitamin #ajimaura #organik #whitening #glowingskin #cantik #gebu #kulitputihgebu #kulitgebu #supplement #likeforlike #like4like #likeforfollow #supplement #kulitsihatย #visitmyig #igshop #kedaionline #igshopmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

Dah lama tak tunjuk cik haseena ni, haa muncul lagi dia ๐Ÿ˜‡. Lama tak muncul sebab putus stok. Sekarang stok baru warna baru berlambak dah masuk, tunggu tuan punya badan je ni ๐Ÿ˜‚. .
#telekung #telekunghaseena #telekunghaseenajacarandaluv #telekungdewasa #telekunghantaran #telekunghadiah #telekungtravel #telekungsulam #telekungsulamwarna #telekungcotton #telekungmurah #telekungcantik #hantaran #kahwin #tunang #sayajualtelekung #terapiinstagram #ajimaura #sakab6

0๐Ÿ’ฌ