#ajimaura

Assalammualaikum & selamat pagi semua!..dah sarapan ke belum tu?πŸ˜„
.
Dapat berita gembira lagi srg customer telah berjaya hamil...tahniah ye dik😚
.
Set Kesuburan Suami Isteri atau lebih dikenali juga sebagai pakej zuriat merupakan set yang paling letops kat HQ sekarang😊😘
.
Yang menarik & bestnya harga set ni memang mampu milik tauπŸ˜‰
.
.
Bukan 300
Bukan 250
Bukan 200
Bukan 150
.
.
Kenapa perlu bayar mahal ?
Jika ada yang lebih jimat dan terbukti berkesan πŸ‘Œ
.
.
Sepanjang 5 tahun dipasaran Set Hamil Mampu Milik keluaran Eida Laura telah membantu ribuan pasangan yang ingin miliki cahayamata. Alhamdulillah Allah mudahkan niat baik kami 😊😘
.
.
Nak tengok testimoni2 lain sharing ikhlas dari jsplovers yang telah berjaya tak?
.
.
Jom tengok‡️‡️‡️
.
TESTIMONI : @hamil_mybaby.jspgold
.
.
PROMOSI SET COMBO : RM100sm/110ss
ORDER : Wasap↔️011-60721276

3πŸ’¬

Alessandra tunic/blouse green lily kini dilancarkan dgn harga promosi berbalai-balai..
__

Alessandra ni cukup memenuhi impian wanita yang inginkan penampilan yang sopan tetapi tetap trendy.πŸ‘
___

Uols tak payah pening nak beli blouse sbb risau material dan design baju tu sbb alessandra akan buat uols selesa sentiasa tak panas, kain susah kedut, ada zip sorok di lengan dan dada utk memudahkan uols mengambil wudhu atau menyusu badan pada baby comel uols.. completed in one blouse
.
Uol tak nak menyesal tnya lmbat stok n size piliham sis habis .
W/SAP ALESSANDRA KE +60134995653
.
Atau TEKAN SHJ LINK DI BIO UNTUK PERTANYAAN DAN ORDER.
.
So grab now or never.nak lg jimat ajak criminal partner Uolss join combo sekali! Rugi sesangat kalau Uolss biarkan terlepas dgn harga jimat ni.
.
.
#straightpants #laraalana #fattahaamin #fazura #blouseexclusive #bajumuslimah #viralcantik #primavalet #onlineshopmalaysia #brunei #fashionvalet #bellaammara #jubahtrendy #neelofa #sweet #blousepastel #igersmalaysia #ootdmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #bajucantikmurah #ladieswear #pastelcolour

0πŸ’¬

Loading...

| Bawal Sakura |
.
=========================
HARGA SEHELAI
Bidang 50 : RM 35
Bidang 55 : RM 40
Harga tidak termasuk postage

HARGA COMBO
Bidang 50 : 4 helai RM 130
Bidang 55 : 4 helai RM 150

Untuk belian COMBO:
β—† Free postage sm/ss
β—† Free exclusive box
.
To order WhatsApp
019-995 5510
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#bawalsakura #tudung #uitm #tudungbawal #bawal #bawalaritachi #cikgu #cikgusekolah #bawalbidang50 #bawalbidang55 #sayajual #sayajualonline #politeknik #terapiinstagram #bawalchiffon #bawalcotton #muslimah #tudunglabuh #ajimaura #igshopmalaysia #jomshopping #bawalmurah #syurgayangkedua #bawalsenangbentuk #muslimahfashion #bazaarpaknil #bazaaronline #muslimahwear #pengantin #pengantinhijab

0πŸ’¬

| Bawal Sakura |
.
=========================
HARGA SEHELAI
Bidang 50 : RM 35
Bidang 55 : RM 40
Harga tidak termasuk postage

HARGA COMBO
Bidang 50 : 4 helai RM 130
Bidang 55 : 4 helai RM 150

Untuk belian COMBO:
β—† Free postage sm/ss
β—† Free exclusive box
.
To order WhatsApp
019-995 5510
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#bawalsakura #tudung #uitm #tudungbawal #bawal #bawalaritachi #cikgu #cikgusekolah #bawalbidang50 #bawalbidang55 #sayajual #sayajualonline #politeknik #terapiinstagram #bawalchiffon #bawalcotton #muslimah #tudunglabuh #ajimaura #igshopmalaysia #jomshopping #bawalmurah #syurgayangkedua #bawalsenangbentuk #muslimahfashion #bazaarpaknil #bazaaronline #muslimahwear #pengantin #pengantinhijab

0πŸ’¬

| Bawal Sakura |
.
=========================
HARGA SEHELAI
Bidang 50 : RM 35
Bidang 55 : RM 40
Harga tidak termasuk postage

HARGA COMBO
Bidang 50 : 4 helai RM 130
Bidang 55 : 4 helai RM 150

Untuk belian COMBO:
β—† Free postage sm/ss
β—† Free exclusive box
.
To order WhatsApp
019-995 5510
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#bawalsakura #tudung #uitm #tudungbawal #bawal #bawalaritachi #cikgu #cikgusekolah #bawalbidang50 #bawalbidang55 #sayajual #sayajualonline #politeknik #terapiinstagram #bawalchiffon #bawalcotton #muslimah #tudunglabuh #ajimaura #igshopmalaysia #jomshopping #bawalmurah #syurgayangkedua #bawalsenangbentuk #muslimahfashion #bazaarpaknil #bazaaronline #muslimahwear #pengantin #pengantinhijab

0πŸ’¬

Loading...

#Bersin , #sakitkepala

Apa best tentang IVMIST AROMATIC NANO OIL ??
.
βœ… BAU ANGIN SERAI YG SGT SEGAR (tak sama dengan mana2 minyak angin ye..100% berbeza! )
βœ… SENANG DIBAWA KEMANA2
βœ… TAKKAN TUMPAH (dlm beg)
βœ… PERMINTAAN YG TERAMAT TINGGI
βœ… BOLEH DIGUNA SEISI FAMILY (dari baby - org2 tua)
.
Apa kebaikan #ivmist ni? .
Baca ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.

KEBAIKAN/KHASIAT IV MIST MAGIC OIL .
βœ–οΈResdung / Kerap bersin diwaktu pagi/ waktu sejuk,
βœ–οΈSakit Kepala / Migrain berpanjangan,
βœ–οΈKahak yang banyak dan berlendir βœ–οΈSelsema yang berpanjangan
βœ–οΈMelegakan Asthma / Lelah
βœ–οΈKetidakselesaan akibat tidur yang berdengkur
βœ–οΈSengal –sengal badan, otot, sendi,
βœ–οΈKegatalan pada mata, hidung dan muka,
βœ–οΈMembantu Mempercepatkan Perlangsingan badan,
βœ–οΈGigitan Serangga, Bisul dan Sakit Gigi
.
banyakkan khasiatnya? memang tak rugi kalau beli... kalau nak tau lebih lanjut leh WHATSAPP .
πŸ“²011-19921385
πŸ“²011-19921385
πŸ“²011-19921385
.
Harga Biasa : RM34.90 tak termasuk postage.
.
πŸ’°Harga PROMOSI?? Jom whatsapp 011-19921385
.
#ivmistteammarziana #ivmist #terapiinstagram #penawarresdungno1 #bisnesonlinemalaysia #resdungkronik #pelindungmajubeserah #uitm#bazaarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #terapiresdung

0πŸ’¬

Bismillahirrahmanirrahim. Hari ni sis nak update feedback customer sis yang beli inner snowcap kami ni
.
.
Alhamdulillah semuanya puas hati dengan inner snowcap sis ni. Dan rata rata siap repeat order lagi sebab selesa sangat pakai. Alhamdulillah. .
.
Terima kasih semua customer sis yang tersayang 😘😘😘 Pada yang tanya material inner snowcap kami, ni sis bagitahu okay.
.
Material inner snowcap kami jenis cotton lycra Japanese yang sangat selesa, lembut, menyerap peluh, tidak mudah kembang, tidak sakit telinga, dan melekap penuh didahi 😍
.
.
RM10 sahaja sehelai. Boleh whatsapp sis untuk order ye 0199403425 😘❀️
.
.
#sayajualinnersnowcap
#innersnowcapborong #innersnowcappalingselesa #innersnowcapberhantu
#innerwarda
#innersnowcapneelofa
#innerlabuh
#lafazkankalimahcintamu
#tiamosweetheart100hari
#wanitaterindah
#wanitaterakhir
#neelofa
#fattahamin
#fazura
#ilofayou
#zulariffin
#fatzura
#jannanick
#innerneck
#doayangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#ootd
#letscantik
#ajimaura
#terapiinstagram
#terlajaklaris
#noradanish
#anaktudung
#serkupkepala

1πŸ’¬

Assalamualaikum.
Hello uolsss dearies lovelies kesayangan sis πŸ’‹
.
Pagi yang barokah ni sis nk share sikit ya.
.
Tips penjagaan kulit wajah yang berminyak
.
Cekidautttt ‴️‴️‴️‴️

3πŸ’¬

Loading...

PROMO!!! PROMO!!! (VALID UNTIL 28 FEB)
.
3 PCS RM100 ( 1 PCS = RM40)
ADD POSTAGE RM10 SM / RM15 SS
.
πŸš— COD AT SETIA ALAM
πŸ“¦ POSTAGE EVERY MONDAY - FRIDAY
.
⚑️LIMITED STOCKED⚑️
πŸ’―COPY HIGH GRED QUALITY πŸ’―
😍 HARGA MAMPU MILIK 😍
.
πŸ‘’πŸ“ŒSpecificationsπŸ“Œ
🏷️ ADJUSTABLE
.
πŸ’³πŸ’°TUNGGU APA LAGI??? DAPATKAN DI @thecopyori SEKARANG 😜
.
πŸ›οΈπŸ›οΈTo order :-
πŸ“Œ Click link pada bio untuk order.. πŸ˜‰
.
.
#copyori #copyoriginal #copyorimurah #copyorimalaysia #streetstylemalaysia #streetwearbrand #streetwearstore #streetwearkl #streetwearmalaysia #streetwearmurah #barangmurah #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #localbrand #localbrandmalaysia #supreme #suprememalaysia #suprememurah #abathingape #bathingape #bathingapemurah #bape #bapemurah #bapemalaysia #sayajualmurah #zulofa #terapiinstagram #ajimaura
#fns96 #cnypromotions

FN

0πŸ’¬

Siapa yang belum pernah ada #dyxycosmetics ni dalam bag makeup ?
.
.

Memang tak best lah kalau uolls takda lagi πŸ™ˆ .
.

Ada 3 sebab kenapa perlu ada dalam bag makeup uolls . .

1) sebab dyxy cosmetics ni mesra wuduk ( senang cuci untuk ambil wuduk ) .
.

2) makin lama pakai makin nampak flawless ❀️ .
.

3) tekstur bccream yang tak melekit & tak berminyak .
.
menyebabkan awak semua akan jatuh cinta bila first time pakai 😘
.
.

So apa tunggu lagi ? Jom lah grab sementara ada promosi ni 😍😍😍😍😍 .
.
Best ke best?
.
WhatsApp sis anees for order.
.
πŸ“²+60199891454
πŸ“²+60199891454 .
#terbaikk
#tatiskincare
#ajimaura
#terapiinstagram
#kelantan
#kecantikanwajah
#teamfl
#dyxy
#dyxyfacemist
#dyxybccream
#dyxyteamfl
#kotabharu
#koklanas
#ketereh
#perak
#perlashine
#tropicana
#trustedseller
#lover
#bazarpaknil
#bazartokguru
#studentpkb
#sungaibuloh
#neelofa

0πŸ’¬

Loading...

SELAMAT PAGI KEPADA SEMUA FOLLOWERS Budak Pomade 😊. Min harap korang semua akan mendapat hari yang pada hari ini 😁

1πŸ’¬

Loading...

[ JADILAH LEBIH DARI PEREMPUAN YANG SUKA MEMBACA ]
.
.
"Jadilah lebih dari perempuan yang membaca; iaitu perempuan yang memanfaatkan β€˜aqalnya.
.
Kerana perempuan yang memanfaatkan β€˜aqalnya adalah perempuan yang membahagiakan." (Nik Nur Madihah)
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura

0πŸ’¬

Loading...

DOORGIFT COKLAT, COOKIES, KEREPEK ADA DI SINI. (Sila Swipe sebelah untuk lihat pelbagai jenis doorgift).
.
Jom tengok doorgift yg telah kami hasilkan di
.
@coklat4u_delight
@coklat4u_delight
@coklat4u_delight
.
Pelbagai majlis, pelbagai tujuan. Semuanya sesuai utk majlis anda!
.
Sekarang kami buka PENDAFTARAN AGEN PERCUMA hanya untuk yg membaca post ini sahaja.
.
DM / Whatsapp 0175368696
.
.
#doorgift #coklatgift #hadiah #hantaran #ulangtahun #event #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #super100k #coklatsedap #hadiahulangtahun #kanakkanak #doorgifts #intanhanina #majlis

3πŸ’¬

G-$HOCK COUPLE .
.
Analog & Digital
Date ,Day & Light Function
Material Rubber
Battery Movt
Water Resistant
2 Month Warranty

Harga Offer : RM 110

Utk order whatsapp : 0137696085

#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ajimaura
#terapiinstagram #love #girl #instashop
#like4like #follow4follow #lifestyle
#jambranded #gshockmalaysia #mudah
#neelofa #erezeki #sayajualmurah
#matmoto

0πŸ’¬

Hellloooooo lovelies! .
.
Selamat pagi 🌞🌞🌞
.
Harini nana nak tunjuk step2 untuk #hhoneybee skincare. Jom slide gambar ke tepi. .
.
Yang jenis kulit normal and combination boleh cuba range honey bee ni. Untk yang skin too dry and oily boleh try range skincare alaska. .
.
Both dari jenama true island yang kami import khas dari KOREA tau. So, uolsss yang nak kulit gebu, cantik macam org korea, boleh la cuba πŸ˜‰
.
.
Untuk apa2 pertanyaan dan order, boleh dm atau tekan je link di bio ye 😘

1πŸ’¬

RM 205 (Add RM 5 Sabah/Sarawak)
.
πŸ’™SET BEAUTY LADY πŸ’™

1 x DYXY BC CREAM
1 x DYXY Face Mist
1 x DYXY Brush
1 x DYXY Mascara
With FREE GIFT (Jeng jeng jeng 😘)
With Paper bag
.
Free Postage 😘
.
WhatsApp 019-3067671 / Untuk lebih mudah boleh click link dekat bio πŸ˜‰
.
#teambellanricca #hellokdream #dreambig #kasiviral #dyxyviral #beautylady #setdyxy #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxybrush #dyxymascara #simplemakeup #auradyxy #terapiinstagram #ajimaura #spreadthelove #dyxysentiasadihati #dyxypujaanhati #viral #loveyourselffirst

1πŸ’¬

#assalamualaikum πŸ’žπŸ’ž[ Kenapa Diana Rafar terjebak beli set SAUNA GOLD..? ] .πŸ’žπŸ’ž
.

Kata nya ..nak kekal kan berat badan..
sibuk dgn shooting dll..tak ada masa nak bersenam..
Dengan ada nya set sauna..sekurang kurang nya luangkan masa 20 - 30 minit bersauna di rumah sahaja tanpa perlu pi spa.. .

NAK KEKALKAN BERAT BADAN memang suatu yang mencabar ...
.
Jika tak pantau dgn betul..BUKAN MUSTAHIL badan naik ..
.
Bila kalori masuk aje....bakar nya tak berapa nak ada..
akan terjadi lah kenaikan berat badan ..
.
Dengan amal kan SAUNA ..amatlah membantu utk membakar kalori..
.
============================
SIAPA YANG PERLU BERSAUNA ?
.
βœ”οΈ kenaikan berat badan mula terjadi. .
βœ”οΈ yang mula merasakan baju2 semakin sendat
.
βœ”οΈ sukar sangat nak KURUS ~ kerana tak sempat bersenam
.
βœ”οΈBagi yang dalam proses nak kurus tapi sangat LIAT
.
βœ”οΈ Ibu-ibu yang lepas bersalin
.
βœ”οΈ Ingin mengamalkan cara hidup bersenam tetapi sentiasa sibuk
.
βœ”οΈ sentiasa letih dan tak bermaya
.
βœ”οΈ Ingin kekal sihat.
.
βœ”οΈ Tidak mampu/tidak sanggup menghabiskan beratus-ratus bersauna di pusat-pusat rawatan untuk sekali rawatan.
.
βœ”οΈOrang-orang Tua yang mula sengal2 badan
. βœ”οΈSesiapa yang Ingin Mendapatkan BMI yang Ideal.
.
βœ”οΈSesiapa yang Mementingkan Kulit dan Penampilan Cantik & Bergaya.
.
βœ”οΈBagi Bakal-bakal Pengantin.
.
βœ”οΈ Bermasalah TOKSIN . 🌈🌈whatsapp 013 354 6429 .

#saunagold
#saunapink
#saunadirumah
#sayajualsauna
#segarbadan
#neelofa #fattahamin #noradanish
#haniszalikha #kelabdiet
#kuruslepasbersalin #spadirumah
#terapiinstagram
#ajimaura
#spaMuslimah
#azamkurus #kurusdengancepat
#kurustanpadietketat
#tipskuruscepat
#fattzura
#misikurus
#pantangbersalin
#kurussebelumraya
#dianarafar
#lafazkankalimahcintamu
#khaibahar #ame2018

11πŸ’¬

Assalamualaikum & hi uolls ❀️
.
Esok ade postage macam biasa tau. So sape yang nak join bole terus dm / whatsapp 0129844104. Close order 3pm. Buat payment before 3pm kite akan pos pada hari yang sama. .
.
Semua produk shalicious available. Shalicious beauty foundation trial pack tinggal 1pcs sahaja. InsyaAllah kite akan restock nanti.

1πŸ’¬

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Anak adalah karunia Allah yang harus kita jaga sebaik mungkin, karena anak anugerah yang tidak dapat dinilai dengan apapun. Oleh karena itu mulailah menjaga si kecil dari sejak dalam kandungan hingga ia lahir, beranjak besar hingga ia dewasa nanti.
Tugas orang tua tidak hanya memberi anak semua kebutuhan dunianya semata, tapi wajib bagi orang tua untuk memberikan anak semua kebutuhan rohaninya. Mengajarinya iman yang benar, mengenal Tuhan dan melaksanakan semua perintah dan larangan-Nya. Anak ibarat kertas putih yang siap dicorat-coret oleh orang tuanya. Oleh karena itu, orang tua ibarat sebuah pena yang akan menuliskan apa saja yang orang tuanya mau.

JANGAN TUNDA KEHAMILAN SELAGI USIA FISIK DAN MATERI MASIH MAMPU..... #regrann

Follow:
@maternal.pregnancy
@maternal.pregnancy
@maternal.pregnancy
@maternal.pregnancy πŸ₯Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
οΈβœ”οΈ contact person :
Pin
Bbm: DE37CF4E
WA: 085648178961

5πŸ’¬

YOUTH is HOPE!
Nak buat produk ni ambil masa 8 TAHUN! 😱😱😱
.
.
Alhamdulillah, liang pori sis ni mengecil dalam masa 15 hari. Yang pasti nampak natural, tak fake mcm barbie doll. Natural beauty gitu.. Korang yang ade masalah kulit tu nak jadi mcm ni?
Contact akak, 012-6830069
.
.
Pelancaran skin care baru Shaklee, YOUTH.. .
.
Complete skin solution.. .
.
β€’ Tanpa 2500 bahan kimia merbahaya
β€’ 100% ujian klinikal berkesan menjadikan kulit lebih muda
β€’ 2/3 mereka yg diuji menjadikan kulit 10 tahun lbh muda..
β€’ Kaya dengan anti aging nutrient
β€’ Gluten Free
β€’ Vegan
β€’ Free of 1500 contiminant
β€’ Active ingredient dlm setiap produk .
.
😍😍😍 Skrg dh x perlu fikir side effect klu nk cari skin care, YOUTH telah buat ujian 8 tahun dengan 8 patten sebelum dilancarkan.. .
.
❀️ Selamat ❀️ Semulajadi ❀️ Berkesan ❀️
.
.
Hubungi Bazilah
012-6830069
.
.
#awetmuda #cantik #gojes #youth #youthshaklee #launchingyouth #gorgeous #flawless #kulitflawless #kulitcantik #kulitgebu #gebugebas #shakleekuantan #shakleebukitrangin #shakleepermatangbadak #shakleepayabesar #shakleekampungpandan #shakleebukitranginperdana #shakleesungaiisap #shakleesungaisoi #beauty #beautyskin #kulitmenawan #cantikberseri #tanpacela #terapiinstagram #ajimaura #berseri #muda #glowing

0πŸ’¬

Everytime nak diet je ,selalu failed sebab payah gile nak control selera makan kan?
.
.
nah ambik ja #GulaGulaKurus ni.
#MinceDimar
rasa pun sedap jeee.
.
.
control selera makan lepastu dapat turun berkilo kilo✌️
.
Berminat? Jom whatup Kak Mas 019 545 6752

#DimarKurusDenganSelamat
#ProdukKurus #slim #ramping #u #i #ibu #wanita
#kuruscepat #ibumenyusu #ibuberpantang #ajimaura #terapinstagram

1πŸ’¬

Stock semakin susut uolsss. Jom dapatkan sekarang!!!
__
Beli sehelai Rm79
Beli 2 helai Rm120
*tidak termasuk postage*
__
Untuk order picit link WhatsApp di bio atas tau πŸ’•πŸ’•πŸ’•

20πŸ’¬