#alfatihah

My mom dlm kenangan.. #alfatihah semoga tenang disana..dtempatkan bersama dgn org2 yg solehah..Aamiin..

0💬

Masih gak nyangka😭😭😭😭 mamak
#alfatihah

0💬

Alhamdulillah 🙂

Aku berlindung kepada Allah daripada syaitan yang direjam 🙂

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang 🙂

Firman Allah :

1) Alif laam miim.

2)Telah dikalahkan Rum (iaitu kalah oleh Parsi)

3) (Yang terletak) dekat negeri (Arab), sedangkan mereka sesudah kalah itu akan menang.

4) Dalam beberapa tahun. Kepunyaan Allah semua urusan sebelum itu dan kemudiannya. Pada hari itu (hari kemenangan) akan bergembira orang-orang yang beriman.

5)Oleh sebab pertolongan Allah. Dia menolong siapa yang dikehendakiNya. Dia Maha Perkasa lagi Maha Penyayang.

6) (Itulah) janji Allah. Allah tidak memungkiri janjiNya, tetapi kebanyakan manusia tidak mengetahui.

7) Mereka hanya mengetahui yang zahir dari kehidupan duniawi, sedang mereka lalai tentang akhirat. (Surah Ar-Ruum)

Benarlah Firman Allah yang Maha Agung 🙂

#alhamdulillah :) #gerhanabulan :)
#1111likes :)
#asakswing :)
#fbkeneblok :)
#1001night :)
#1001likes :) #islamwillwin :)
#hangjebat :)
#allahuakbar :) #pulaubesarmelaka :)
#masjidsultanalariffinsheikhismail :)
#kubursultanalariffinsyeikhismail :)
#kubursyarifahrodziah :)
#assalam :)
#alfatihah :) #asakswingfbunblock20feb2018 :) #kamisokongangkatantenteramalaysia :)
#baitulmuqaddis :)
#medina :)
#makka :)
#kaba :)
Fb Asak Swing 5000 friends & JAC World group 5600 members.

0💬

Loading...

Alhamdulillah Ya Allah... sedikit demi sedikit sudah mulai hafal walaopun belum lancar, semangat y kaka belajar nya... #kinantiiskandar #babykinan #31m8d #iskandarandfamily #ngaji #sholehanyabunda #alfatihah

2💬

Lama tak pos gambar awak bang. Sebab tiap kali tengok gambar abang, berat keluhan dilepaskan. Tahan seribu satu rasa di dalam.

Selalu bayangkan kalau abang masih ada. Walaupun tahu hakikatnya abang dah tak ada buat selamanya. 😔😔 #arwahsuami #asyqis #alfatihah #duniablogIQ #izyanbalqisdotcom #igersmalaysia #igers #kbba9 #KelabBloggerBenAshaari #bloggerkl #bloggermy #like4like #likeforlike #mommyblogger #lifestyleblogger

1💬

Loading...

Tamat tugas, Leftenan Muda Kesatria Mohd Fakhrul Zuhairi! habis diploma, alhamdulillah dapat capai hasrat mama nak tgk anak dia habis diploma, hasrat mama last nak anak dia kerja uniform. abg Cuba mama. 😄 . mama rehat dulu ya. terima kasih yang mendoakan. in sha Allah rezeki bertambah untuk orang yg selalu sedekah Al fatihah kepada kedua ibu bapa yang masih hidup atau tiada
#Alfatihah #BondaMunalizaibnuSuid

2💬

Udah jdi rutinitas aku sm chyra klw mw bobo baca doa2 sm surat2 pendek😉😁
Segini z udah alhamdulilah bgt chayra bisa baca doa2 😘😍walaupun kata2'a belum bgtu jelas😉😁
Diajarin dr kecil ya de biar nanti gedenya pinter😇😇😇
#do'amaubobo
#do'amaumakan
#alfatihah
#alikhlas
#anakpinteranaksolehanakacerdasanaksehatanakkuatanaksukses😇😘😘

0💬

Hanya doa yg bs kupanjatkan saat ni.. Trimakasih u sgalany ya bulek.. Karena mu aku tau arti perjuangan hidup.. Rinduu#Alfatihah #kepengendimimpiinlagi..😢

1💬

Loading...

Daddy how are u today? 🙃
.
.
.
#alfatihah #missusobadly😢

0💬

2️⃣0️⃣0️⃣2️⃣2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣
5 tahun kami menjadi pelawat setia tanah perkuburan ni. Dari Khalish hanya korek-korek pusara papa dia sampailah dia dah boleh baca surah-surah 😔
.
Abang, satu-satunya anak abang ni akan berumur 10 tahun lagi seminggu. Jika 5 tahun dulu dia hanya galak bermain apabila ramai yang datang ziarah di hari terakhirmu, tapi sekarang dia sudah tahu yang papa dia tidak akan kembali lagi untuknya. Jika 5 tahun dulu dia tidak tahu erti menangis apabila orang bercakap tentang kematian, tapi sekarang dia tidak tahan untuk tidak menangis sambil mengenangkan papanya 🥀
#alfatihah
.
بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم
ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَـلَمِين۞
ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞
مَـلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين۞
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ۞
ٱهْدِنَا ٱلصِّرَطَ ٱلْمُسْتَقِيمَ۞
صِرَطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ ۞
غَيْرِ ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ ٱلضَّاۤلِّينَ۞
امين 📿.
.
#terimakasihkepadayangmendoakanarwah 🌹 #5tahun #mummydatingpagitadi #khalishdatingpetangtadi

14💬

Rindu x trkata kt hero sya ni..semoga abh tenang di sana..abah tunggu saya dtg sana ye..
#alfatihah
#rindusangat
#kekasihhati

0💬

Loading...

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ

اَللهُمَّ صَلّیۓِ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ . ⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩
الله اكبر. الله اكبر. الله اكبر
@ustadzabdulsomad 💕
Dengarkan dengan iman wahai umat 💕
Kalau nasehat singkat ini saja tidak bisa anda luangkan waktu anda sedikit pun untuk mendengar & merenungkan apakah anda tidak malu mengaku sebagai umat Nabi Muhammad saw.
Semoga ulama kita selalu dalam lindungan Allah swt
#alfatihah 🙏

Ya Allah, dengan barokah mereka, berilah kami kemanfaatan. Dan dengan kehormatan mereka, tunjukkan kami kepada kebaikan Dan wafatkanlah kami di jalan mereka, dan selamat dari segala fitnah 🙏 -----------------------------------------------------------------
@suara.aswaja
@sahabat.aswaja
@galeriaswaja
@muslimahacehfillah
@boni0789 -----------------------------------------------------------------
#ustadzabdulsomad #habibjindan
#ustadzhananattaki #ustadzadihidayat #ustadzkhalid #habibbahar #antiwahabi #aagym #ustadzarifinilham
#aswaja_asy_ariyah #aswaja #beraniberhijrah #pecintarasulullah #ulamaaswaja #soleh #solehah #wanita_muslimah #muslimahaceh #muslimah #dakwah #pemudahijrah #galeriaswaja #habibalialjufri #buyayahya
#fpi #habibrizieq #habibumar #pena_tarim

0💬

Innalillahiwainna ilaihi rojiun.. turut berduka atas meletusnya erupsi gunung sinabung semoga saudara kita yang berada d sana d berikan ke sabaran dan kesehatan sama allah 😭 semoga keadannya akan baik2 saja amin 🙏 ALFATIHAH
#frayforsinabung #savesinabung #karosumatrautara ##alfatihah

1💬

Loading...

Sudah tidak berwarna lagi.. semenjak makaka menghadapNya. 😭😭 #alfatihah

0💬

Brother and sister are look a like...miss you so much 😘😘😭😭#alfatihah

4💬

Selagi kita punya nafas, selagi itu dugaan akan datang silih berganti. Cuma perlunya sabar kerana Allah akan berikan ganjaran buat hambaNya yang taat kepadaNya.

Fuhh tgk feedback tuu gais! Jangan cakap hakak tak payung! 😁
_______________________________________

ZUNAIDAH KHIMAR

1 pcs : RM 46
2 pcs : RM 80 (exc pos)
.
✅Ready stock
✅Material : chiffon crepe
✅10 pilihan warna

Boleh request warna lain tapi add RM 10

Ciri-ciri Zunaidah Khimar:
✔️mesra aurat, mesra solat, mesra gaya
✔️kain chiffon crepe
✔️ada zip sembunyi berfungsi
✔️mudah dibentuk mudah digayakan

Kalau nk order whatsapp je hakak okey. Klik je link di bio @izumi.attire mudahhkan. Sepantas kilat hakak respon awak!

Pelaburan menuju syurga Allah😊 In Sha Allah.

Klik #khimaruniklo #izumiattire for more designs.

3💬

Loading...

#routine

after 6pm.. profession berubah2 mengikut jam..skejap jadi ustazah, skejap jadi teacher, skejap jadi chef, skejap jadi bibik.. & last kul10 pm jadi singa sbb anak2 xmau tido😬

#rindumakbapak #alfatihah #terimakasihmembesarkandaku #syahdutetibe

0💬

Bidadari kecilku..
Lagi apa kamu sekarang
Bidadari kecilku..
Mimi sangat merindukanmu

Hari terus berlalu..
meski sampai ribuan tahun yg akan datang
engkau sllu akan ada dlm hatiku
dengan segenap cinta dan kasih sayang yg mimi miliki.. Kini kita berada d alam yg berbeda
namun do'a mimi sllu ada untukmu
bidadari kecilku
agar kita sllu dapat berjumpa
dan berbagi rasa
walaupun sebatas do'a.. #kutitipkanrindulewatdoa
#bidadarisholehah
#alfatihah

2💬

Al fatihah buat ex customer korea kami. #alfatihah
.
Kami di #teamaydenaverroestravel mengucapkan takziah dan rasa dukacita kami diatas pemergian seorang customer yang mengikuti trip Korea 12-16 Nov 2017. Allahyarham Mohamad Nashriezal bin Zamree telah meninggal dunia pagi tadi (20/2/2018) akibat kemalangan jalanraya semasa perjalanan ke tempat kerja.
Innalillahiwainnailaihirojiun. Moga si isteri terus tabah dengan hadirnya cahaya mata baru pengganti arwah suaminya. Mari lah sama sama kita sedekahkan Al Fatihah..

8💬

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ

اَللهُمَّ صَلّیۓِ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ . ⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩
الله اكبر. الله اكبر. الله اكبر
@habibalizaenalalhamid
Sungguh Indah Akhlak mu wahai guru 💕
Dengarkan dengan iman wahai umat 💕
Kalau nasehat singkat ini saja tidak bisa anda luangkan waktu anda sedikit pun untuk mendengar & merenungkan apakah anda tidak malu mengaku sebagai umat Nabi Muhammad saw.
Semoga ulama kita selalu dalam lindungan Allah swt
#alfatihah 🙏

Ya Allah, dengan barokah mereka, berilah kami kemanfaatan. Dan dengan kehormatan mereka, tunjukkan kami kepada kebaikan Dan wafatkanlah kami di jalan mereka, dan selamat dari segala fitnah 🙏 -----------------------------------------------------------------
@suara.aswaja
@sahabat.aswaja
@galeriaswaja
@muslimahacehfillah
@boni0789 -----------------------------------------------------------------
#ustadzabdulsomad #habibjindan
#ustadzhananattaki #ustadzadihidayat #ustadzkhalid #habibbahar #antiwahabi #aagym #ustadzarifinilham #wahabi
#aswaja_asy_ariyah #aswaja #beraniberhijrah #pecintarasulullah #ulamaaswaja #soleh #solehah #wanita_muslimah #muslimahaceh #muslimah #dakwah #pemudahijrah #galeriaswaja #habibalialjufri #buyayahya
#fpi #habibrizieq #habibumar #pena_tarim

2💬

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ

اَللهُمَّ صَلّیۓِ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ . ⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩
الله اكبر. الله اكبر. الله اكبر
@kh_m_arifin_ilham
Dengarkan dengan iman wahai umat 💕
Kalau nasehat singkat ini saja tidak bisa anda luangkan waktu anda sedikit pun untuk mendengar & merenungkan apakah anda tidak malu mengaku sebagai umat Nabi Muhammad saw.
Semoga ulama kita selalu dalam lindungan Allah swt
#alfatihah 🙏

Ya Allah, dengan barokah mereka, berilah kami kemanfaatan. Dan dengan kehormatan mereka, tunjukkan kami kepada kebaikan Dan wafatkanlah kami di jalan mereka, dan selamat dari segala fitnah 🙏 ----------------------------------------------------------------- #ustadzabdulsomad #habibjindan
#ustadzhananattaki #ustadzadihidayat #ustadzkhalid #habibbahar #antiwahabi #aagym #ustadzarifinilham
#aswaja_asy_ariyah #aswaja #beraniberhijrah #pecintarasulullah #ulamaaswaja #soleh #solehah #wanita_muslimah #muslimahaceh #muslimah #dakwah #pemudahijrah #galeriaswaja #habibalialjufri #buyayahya
#fpi #habibrizieq #habibumar #pena_tarim #artisindonesia

0💬

Sahabat semua perbaiki bacaan kita semua 😊👍👍👍..meski orang yang menyuruh memperbaiki😇karena mendengar bacaan kita salah 👍👍 #alfatihah #muslimah #quran #kitabsuci #ilmuagama #😇😇😇😇😇😇😇😇😇

0💬

#tissueboxcover siap dalam masa 9 jam harini

Abang cantik tak...tanya saya * Belek2

Cantik ...kata Arwah sebelum2 ini

gitulah setiap kali bila siap kait akan tunjuk pada Arwah... dan saya sangat2 yakin Arwah akan kata inilah yang paling cantik diantara semua berpuluh2 unit yang saya pernah buat

#prayforArwahAbangJack
#alfatihah
#inspiredbyarwah
#handmade
#icrochet

4💬