#alhamdulillah

Aku kejut lemak dalam 5 minit,
2 inch bahagian perut dan pinggang hilang😱
Lemak cair wei..
.
Memang patutlah seluar dan kain dah londeh semua😄
.
Korang Patut Cuba,
Pinggang macam Queen kerengga raya ni😂
Grab promosi BAYAR 4 tiub,
Dapatkan EXTRA 2 tiub PERCUMA sekarang :-) 📲017-6227083 - Secret Correa Stokis 🌸 Shima -
.
#JemaahLove
#JutawanDiamondSC
Together we grow and success

1💬

No More than a Family. Love you ❤
.
.
.
#alhamdulillah #bukber2017 #family #bigfamily #siblings #love

0💬

Ini anak sudah malem pun TETEP... Rusuh,, untung nak mama mu mama berani kotor,, sampe malempun tetep beres2 😰😱😵 #assyifakinarianrefangga #alhamdulillah #anakpintar #biarindiaberekspresi #beranikotor #ootd

0💬

😭 Syukron Allahu yujziikumul Khair Ust.khalid Basalamah..
.
Teguran untuk diri saya pribadi😢
Seringkali kita keliru dalam bertahmid..
Seolah-olah kita mengucapkan Alhamdulillah di akhir Ramadhan karena sebentar lagi kita akan segera terbebas dari penjara ibadah..
Bebas lagi melakukan semua yang tidak bisa kita lakukan di bulan penuh berkah ini..
Bebas lagi tidur semalaman..
Tidak harus taraweh, tidak harus menahan lapar dan nafsu..
.
Keliru memang..sungguh keliru..
😢😢😢
Semoga kita bisa merubah semua niatan kita dalam bertahmid..
Dirubah dengan kalimat yang jauh lebih baik lagi..
Seperti.. -Alhamdulillah ibadah ku meningkat di bulan Ramadhan ini dan semoga di sepanjang tahun juga tetap istiqamah..
-Alhamdulillah di bulan Ramadhan hampir setiap malam aku shalat Qiyamullail, semoga tetap istiqamah di bulan-bulan berikutnya..Dll
.
Semoga kita termasuk orang-orang yang senantiasa menjaga semangat Ramadhan di sepanjang tahun kedepan..
Menjaganya untuk tetap hidup di hati kita hingga Ramadhan berikutnya..
InsyaAllah.. Aamiin..
🙏🙏🙏
.
.
#ramadhan #willbeover #soon #sedih #myramadhan #semangatramadhan #spiritlife #ramadhanspirit #alhamdulillah #ustadzkhalidbasalamah #selfreminder

0💬

In Good times And
Hard times i Still Give
Thanks and praises
To The Creator...
#Alhamdulillah

0💬

#Alhamdulillah berkah Ramadhan..selamat pakai buat Bapak Riky Toko tanah Abang Takengon..moga2 berkah buat keluarga.Amin...ditunggu orderan selanjutny..

0💬

Mau mencari aib orang? Mulailah dari dirimu !
Kebenaran kita berkemungkinan salah, kesalahan orang lain berkemungkinan benar. Hanya kebenaran Tuhan yang benar-benar benar. ~Gus Mus~
#refleksidiri #introspeksi #quotesoftheday #quote #gusmus #alhamdulillah #berkah #ramadhan #2017 #islam #islamituindah #isunbanyuwangi #byekbanyuwangi #nagud

0💬

Hidangan penutup malam ini😴😴🤦‍♂️🤐🤐 #kenyang #fully #Alhamdulillah

0💬

#throwbackthursday
Shoutout to friends who have been joining us for Tarawih with Renci the past weeks! Had our final session yesterday alhamdulillah. Hope it has been an enriching experience praying alongside and interacting with our Pakciks and Makciks. Till we meet again in Syawal, insyaallah! 🎉🎇🕌 #tarawihwithrenci #alhamdulillah #alfateharraudhah #journeytogether

0💬

end of elc class
#alhamdulillah
#nomorebangunpagi

0💬

Just be who you are , Not who the world wants to be ....
.😎😘😇😈🔯.
.
.
#awesome #alhamdulillah #istiqomah #eightmonte #eikmontecarlo #instadaily #instalike #instadaily #instagram #instasize #badboy #instaboy #boy #man #instafollow #instagood #instamood #ramadhan #ramadhan2017

0💬

20.06.2017
.
.
.
Terima kasih Prioritas...
Udah jadi sahabat,keluarga,saudara trutama nerima nasabah2 prioritas yg luar biasa...
.
.
Makasihh udh berbagi smua nya..
Kurang c centil @idadasniati
.
#bcaprioritastasikmalaya
#bcatasikmalaya
#bcaprioritas
#latepost
#alhamdulillah
#priorityisyou

0💬

#রুজা #রামাদান #লাইলাতুল্ #কাদর #কোরআন #হাদিস #নাবী #কারীম #রোজা #ramadan2017 #ramadhan #ruja #fast #quran #islam #islamic #allahuakbar #subhanallah #kalima #alhamdulillah #lailatulqadr #lailatulqadar #allahuakbar #duas #muslim #jannah #iman #allah #mohammod #rasool #nobi #namaz #salah #hadith #ameen

0💬

#myb'day #ultahku #alhamdulillah #kueultah alhamdulillah Yaaa Allah, hari ini aku udh 8 th... 😍😍🎶🎂🍰💐 trimakasih ibu @alisdiahn papap @agusgunawan20 kaka @adindaary

0💬

I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.
Maya Angelou #faizlagan #young_simba #alhamdulillah

0💬

Semoga Allah menerima ibadah puasa kita! Amin.. #ramadan #saujana #instagram #alhamdulillah

0💬

Buber bareng bersama kawan kawan seru pek guyonan 30 arah pasuruan dgn gayanya masing masing..
#salamramadhan #buber #alhamdulillah

0💬

Family gathering... iftar with love... tp x complete sbb xde fruitheart.. huhuhu... #iftarwithlove
#alhamdulillah
#ramadhanhampisampaikepenghujung
#takecarefruitheart

0💬

KORANG RASA TERUJA KE SANGAT TERUJA?😱😱😱. Sebelum guna Secret Correa pinggang akak 32 inci.

Dah lama bertali pinggangkan seluar tu sampai habis lubang la.

Hari ni pi cari seluar Jeans Baru😘😘 sebab tali pinggang pun pinjam husband😆😆😆.
.
Almaklumlah bukan tak ada duit nak beli tapi malas nak pi mencari. .
Tapi hari ini ajak husband teman gi cari seluar jeans baru juga. Apa yg TERUJANYA😱😱😱
.
.
SAIZ PINGGANG AKAK rupanya dah jadi 26 inci😍😍😍 Salam kesihatan dan kejelitaan
📱017.622.7083

1💬

#alhamdulillah bukber bersama tmn SMP2 di Wong Solo#

0💬