#alhamdulillah

Its a beautiful life indeed! Great Thursday morning everyone!
#gratitude #blessed #lifestyle #positive #thankful #alhamdulillah #happy

0πŸ—¨

KL-PEN-IPOH-KL #mashaallah #alhamdulillah #limestone #backtoreality #nature

0πŸ—¨

Advertisement

Assalamualaikum esabel angels ❀️ Ni nak ingatkan kalau korang rasa sentiasa ada rough day, instead of merungut tu jom lah kita sama sama tukar rungutan th dengan syukur πŸ€— Sebab apa?? Sebab bila mana kita diuji kesusahan tu actually hikmah dia sentiasa akan menguatkan kita & tanda Allah rindu kita. Sweet kan 😘 Jom kita cuba ubah mind set kita lepas ni. Ala xpa, slow slow itu bagus dari tak ada effort langsung 😍
.
.
#shawlmilala #shawlmurah #tudunglabuh #tudungmurah #yearendsasale #yesmalaysia #teammilala142
#tudungmurah #sayajual #visitmyig #bawalinstant #bawalinstantmurah #bawalinstantmalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualtudung #syukur #alhamdulillah #syukuralhamdulillah #syukurselalu
#shawlmilala #bawallabuh #bawalbidang50 #bawalbidang60

0πŸ—¨

Operasi kecil berjalan lancar #alhamdulillah

0πŸ—¨

Masih edisi hijab baru.. Bukan pamer tpu cuma mau blg ini hijab gratis nahh... Hahahaha

#alhamdulillah #bersyukur #semangat #

0πŸ—¨

Setelah liburan singkat kembali rutinitas.
Selamat malam semua πŸŒ›

#beresberesrumah
#gaberesberes
#alhamdulillah
#welcomehome
#homesweethome

0πŸ—¨

Selamat pagi.. Awali hari dengan doa terbaik untuk kebahagiaan.. #goodmornings #morning #world #sun #sky #cloud #happy #happiness #sad #away #optimistic #happyme😊 #alhamdulillah #foreverythingyoudo

0πŸ—¨

Full screen jarang²😝😘
.
#ndk #1y7m #alhamdulillah

0πŸ—¨

27/4/17
Tengok la pokok jagung tu.. geramnye.. #syukurapeadenye
#Alhamdulillah

0πŸ—¨

Semuanya mjd Mudah..
*Order bisa online
*Sarapan Sehat jg gak pake bau bumbu dan mak2 tetep syantiiiik...πŸ˜€πŸ˜πŸ˜œ
#Alhamdulillah
#MengikutiPerubahan
#MenjadiLebihBaik
#Day19
#21daysShakeChallenge

0πŸ—¨

Homegrown lettuce & kale in our DIY hydroponic setup. It's a big experiment as we learn our way around this type of system, but some yummy salads have been a positive result!
.
#grateful #acknowledgingabundance #alhamdulillah #iin #plantbased #plants #vegetable #veggies #homegrown #heal #health #healthy #homemade #kale #lettuce #farming #hydroponics #diy #learn #experiment

0πŸ—¨

#ALHAMDULILLAH....Abdul Rahman da beransur pulih.... Pagi ni da tak pakai gas & sekaligus da start minum antibiotik....

0πŸ—¨

27/4/17
Pagi2 dh melawat laman org.. kihkih.. geram tengok kobis tu idup subur
#syukurapeadenye
#Alhamdulillah

0πŸ—¨

Pagi Good People's 😊.
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Long Weekend segera tiba lagi nihhh. Ayo siapin diri untuk liburan, mau Cek Ombak atau Cek Ketinggian bebaslah pokoknya 😁😁😁.
Sukses terusss kakak @arsya.0600 😊.
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Go Follow πŸ‘‰πŸ» @arsya.0600
Go Follow πŸ‘‰πŸ» @arsya.0600 .
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Open order yess @bingodrinks nya.
Milkshake Variant w/ Topping ❀️
All variants available yaa Good People's.
🍫 Choco Dino
🍰 Red Velvet
🌿 Green Tea Latte
🍼 Vanilla Latte
πŸ‹ Mango Rama
β˜•οΈ Caramel Latte
🌰 Almond Milk
Kuy lah di gas Good People's jangan sampai kehabisan.
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Only 10K >> Rp10.000,-
Free ongkir untuk wilayah Muntilan - Untidar 😍😍
Order yang banyak yaa Guy's.
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Line πŸ‘‰πŸ» Bingodrinks
Telp / Whatsapp πŸ‘‰πŸ» 081910610999
Pin BB πŸ‘‰πŸ» D4C6D5AF.
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
#magelang #kotamagelang #kuliner_magelang #muntilan #mertoyudan #artos #minumanbotol #minumanenak #susumagelang #susubotol #ummagelang #untidar #exploremagelang #magelangfreeongkir #magelanghitz #magelangfoodhunter #deliverymagelang #akmilmagelang #alunalunmagelang #borobudur #bingodrinks #sman1magelang #sman2magelang #sman3magelang #sman4magelang #sman5magelang #smatarunanusantara #janganlupabahagia #halal #alhamdulillah

0πŸ—¨

At OTW ora sido
Tambah sehat ae heemm
#alhamdulillah

0πŸ—¨

Ya Allah , moga Kau jadikanlah wanita ini , Nur'Alimah bt. Rosli , semakin hari semakin matang sikap & akalnya , sentiasa positif dalam hidupnya , kuatkan semangatnya , tabah & sabar hatinya untuk menghadap segala ujian & dugaan dalam kehidupan . Amin ya Rabbal'Alamin !πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽ‚πŸŽˆ. Jazakumullahu khairanπŸ˜˜πŸ’• #alhamdulillah #alimahdahtua #terimakasihuntuksama2mendoakansaya😊

3πŸ—¨

,,rindu kalian lahh..😘
#alhamdulillah ..
#inshaAllah ..
#one_big_familiy ..
#thankyou_AllahπŸ˜‡

0πŸ—¨

"Sak karepe uwong ngomong opo aku gak ngoros, sing penting iki uripku, iki dalanku dewe, wes biasa karo masalah, ganok masalah yo gak urip yo gak ole sambat. Jenenge ae urip." @wahyoemito

#alhamdulillah #selamatpagi #morning #mood #bandungbanget #bandungjuara #explorebandung #bandung #dusunbambu #jalanjalan #terdampar #wahyoemito #followme

2πŸ—¨

Nona pake poni ooo....πŸ˜πŸ˜™πŸ˜ŽπŸ˜—πŸ˜ƒπŸ‘©.#myplinces #myhikmah#sudahbisagaya #sudahbisabilangabamama#semangatku#matahariku#Alhamdulillah#mukaasamtetapcantik#abananangruslipungnonakecil#

2πŸ—¨

Alhamdulillah Sold Out ga pake lama tendang bola aja πŸ™ŒπŸ™πŸš˜πŸš˜
#alhamdulillah
#soldout
#xeniaindonesia
#showroommobil

0πŸ—¨

Makasih kadonya lilsist😊😍 #gift #birthday33rd #alhamdulillah #thxallahswt

0πŸ—¨

Beautiful morning in sweet 27 😘#Alhamdulillah#

0πŸ—¨