#anniesperfume

Set Combo Pengantin 😍
By Annies Perfume

Percuma Gel Mandian by

#anniesperfume #inspiredperfume
Pelbagai inspired perfume !!
Ingin berbau mahal dgn harga bajet?
Nin diaaa!! Khas untuk anda 🌷

#setcombokeluarga #kahwin #setpengantin #setbajet #murah #minyakwangi #shahalam #seksyen9 #twinstalkvendorboutique #berbaloi #halal #selamat #wangi #megasalemalaysia #rcw #bujibu #neelofa #perfumemurahmalaysia #perfumemurah

0💬

Set Combo Pengantin 😍
By Annies Perfume

Percuma Gel Mandian by

#anniesperfume #inspiredperfume
Pelbagai inspired perfume !!
Ingin berbau mahal dgn harga bajet?
Nin diaaa!! Khas untuk anda 🌷

#setcombokeluarga #kahwin #setpengantin #setbajet #murah #minyakwangi #shahalam #seksyen9 #twinstalkvendorboutique #berbaloi #halal #selamat #wangi #megasalemalaysia #rcw #bujibu #neelofa #perfumemurahmalaysia #perfumemurah

1💬

Set Combo Pengantin 😍
By Annies Perfume

Percuma Gel Mandian by

#anniesperfume #inspiredperfume
Pelbagai inspired perfume !!
Ingin berbau mahal dgn harga bajet?
Nin diaaa!! Khas untuk anda 🌷

#setcombokeluarga #kahwin #setpengantin #setbajet #murah #minyakwangi #shahalam #seksyen9 #twinstalkvendorboutique #berbaloi #halal #selamat #wangi #megasalemalaysia #rcw #bujibu #neelofa #perfumemurahmalaysia #perfumemurah

0💬

Set Combo Pengantin 😍
By Annies Perfume

Percuma Gel Mandian by

#anniesperfume #inspiredperfume
Pelbagai inspired perfume !!
Ingin berbau mahal dgn harga bajet?
Nin diaaa!! Khas untuk anda 🌷

#setcombokeluarga #kahwin #setpengantin #setbajet #murah #minyakwangi #shahalam #seksyen9 #twinstalkvendorboutique #berbaloi #halal #selamat #wangi #megasalemalaysia #rcw #bujibu #neelofa #perfumemurahmalaysia #perfumemurah

0💬

OUMO by ANNIES PERFUME
.
1 bottle - RM69
2 bottle - RM100
.
Available for online purchased. For placed your order please do PM/Whatsapp us at 013 6363595 / 017 6735020
.
Walk-in:
Medd & Mecc Boutique
No: 107-1 (1st floor),
Jalan BPS 6, Bandar Prima Senawang, 70450, Seremban,
Negeri Sembilan Darul Khusus
.
Landmark:
(Mydin Senawang / Jakel Mall Senawang)
.
#perfume #pocketperfume #perfumeoriginal #oumobyannies #anniesperfume #smallperfume #edp #edt #brandedperfumes #boutiquevendor #meddandmecc #meddandmeccshopping #vendorboutique #seremban #senawang
.

0💬

DONNA by ANNIES PERFUME
.
1 bottle - RM69
2 bottle - RM100
.
Available for online purchased. For placed your order please do PM/Whatsapp us at 013 6363595 / 017 6735020
.
Walk-in:
Medd & Mecc Boutique
No: 107-1 (1st floor),
Jalan BPS 6, Bandar Prima Senawang, 70450, Seremban,
Negeri Sembilan Darul Khusus
.
Landmark:
(Mydin Senawang / Jakel Mall Senawang)
.
#perfume #pocketperfume #perfumeoriginal #donnabyannies #anniesperfume #smallperfume #edp #edt #brandedperfumes #boutiquevendor #meddandmecc #meddandmeccshopping #vendorboutique #seremban #senawang
.

1💬

Set Combo Pengantin 😍
By Annies Perfume

Percuma Gel Mandian by

#anniesperfume #inspiredperfume
Pelbagai inspired perfume !!
Ingin berbau mahal dgn harga bajet?
Nin diaaa!! Khas untuk anda 🌷

#setcombokeluarga #kahwin #setpengantin #setbajet #murah #minyakwangi #shahalam #seksyen9 #twinstalkvendorboutique #berbaloi #halal #selamat #wangi #megasalemalaysia #rcw #bujibu #neelofa #perfumemurahmalaysia #perfumemurah

0💬

Set Combo Pengantin 😍
By Annies Perfume

Percuma Gel Mandian by

#anniesperfume #inspiredperfume
Pelbagai inspired perfume !!
Ingin berbau mahal dgn harga bajet?
Nin diaaa!! Khas untuk anda 🌷

#setcombokeluarga #kahwin #setpengantin #setbajet #murah #minyakwangi #shahalam #seksyen9 #twinstalkvendorboutique #berbaloi #halal #selamat #wangi #megasalemalaysia #rcw #bujibu #neelofa #perfumemurahmalaysia #perfumemurah

0💬

JEMPUT SEMUA DATANG KE BUTIK TWINsTALK di Seksyen 9, Shah Alam.. Terdapat pelbagai produk yg ada Merdeka Gift & Merdeka Sales... Alamat Butik :
No. 22, GroundFloor, Jalan Tengku Ampuan Zabedah K9/K, Seksyen 9, Shah Alam.. dibuka dari jam
Isnin - Jumaat:9.30pagi - 6.30petang
Sabtu : 8.30 pagi - 1.00tengahari
Ahad / Cuti Umum : Tutup

#shampoosantan #lushgardenmalaysia #VCOATreenea #slimmingdetoxtea #Taracocoa #melureperfumes #perfumeartis #hdfoundation #harrypotterbrushmurah #kurus #jamumelayu #inaipengantin #disneylens #anniesperfume #NGBSERUM #babybrooch #crunchyalmondbymids #macarooncomel #dianz #dexandraperfumes #kekaboo #shawlarabicgrid #shawlsaudimurah

0💬

Set Combo Pengantin 😍
By Annies Perfume

Percuma Gel Mandian by

#anniesperfume #inspiredperfume
Pelbagai inspired perfume !!
Ingin berbau mahal dgn harga bajet?
Nin diaaa!! Khas untuk anda 🌷

#setcombokeluarga #kahwin #setpengantin #setbajet #murah #minyakwangi #shahalam #seksyen9 #twinstalkvendorboutique #berbaloi #halal #selamat #wangi #megasalemalaysia #rcw #bujibu #neelofa #perfumemurahmalaysia #perfumemurah

0💬

HARI HARI HARI RAYA

Waaa... hari ni kak anis kita g beraya dengan #shawlfatamorgana . Memang cantik lah design dan material shawl ni.

Bukan Emma jer cantik tau pakai shawl ni.. sesiapa yang pakai boleh jadi cantik lah.. Ada banyak lagi design cantik2 tau... nak tengok design2 lain boleh whassapp Sue cepat-cepat ya... Dah pakai cantik3, jangan lupa spray #anniesperfume. Biar wangi sepanjang hari ya. www.wasap.my/60162269677

CANTIK BERSERI SETIAP HARI... #mewangi
#shawl
#beautywithoutpain

0💬

Eh..apa yang wangi siang sampai malam??? Thanks Mr Khu yang terus percaya cengan #anniesperfume . Kerja tuan ni memerlukan dia berada di pelbagai tempat bila2 masa... keadaan kerja perlukan tuan ni sentiasa selesa dengan badan sendiri. Alhamdulillah dia percaya dengan #anniesperfume yang tahan lebih lama. Nak cuba annies perfume bo!eh whassapp sue 016-2269677

#mewangi
#fragrancelover
#fragranceoflife

3💬

Anda menentukan masa depan anda!!! Cepat-cepat promosi akan berakhir 7 hari sahaja lagi... Nak pergi beraya mesti nak sentiasa wangi kan.. #anniesperfume adalah pilihan yang tepat.. kita tak tahu bila kita akan bertemu dengan si dia.. biarlah sentiasa bersedia.. jangan biarkan teman-teman menjauhkan diri kerana bau yang tidak menyenangkan... Wangian EDP bau kekal wangi antara 8 jam hingga 10 jam. Terdapat pelbagai pilihan wangian mengikut citarasa dan kegunaan anda.
Hubungi saya untuk maklumat lanjut... 016-2269677 (sue)

0💬

Raya..raya..raya.. esok kita mula kerja ya..
Kedai online sentiasa buka.. #meeraclegemstonebeauty
#mangocheesecake
#simplylynn
#anniesperfume

0💬

SAVE YOUR DATE ... IT'S PROPARAYA KARNIVAL TERATAK GLAM

#anniesperfume #rizqykitchen #snowcapantuu #aienskitchen akan bersiaran dari Stadium Shah Alam 10-11 June ni .
Jom ramai2 orang Shah Alam dan sekitarnya . Kita meriahkan #PROPARAYA KARNIVAL TERATAK GLAM

Booth No 123 macam2 ado . 2 more days to go.
SEE YOU THERE GAIZZZZ 💖💖💖💖 #proparayafest #proparaya2017 #teratakglamraya

0💬

MEWANGI DI AIDILFITRI

Tidak lengkap rasanya u tuk keluar rumah tanpa perfume kan???
Itulah kami nak bagi harga murah-murah jer... biar semua orang boleh mewangi di Aidilfitri.. Ada banyak pilihan wangian untuk lelaki dan wanita yang sesuai dengan anda.
#anniesperfume boleh didapati dari agen-agen sah. Whassapp 0162269677 (sue)

0💬

SAVE YOUR DATE ... IT'S PROPARAYA KARNIVAL TERATAK GLAM

#anniesperfume #Rizqykitchen🍲 #snowcapantuu #aienskitchen akan bersiaran dari Stadium Shah Alam 10-11 June ni dari jam 10 pagi - 10mlm .
Jom ramai2 orang Shah Alam dan sekitarnya . Kita meriahkan #PROPARAYA KARNIVAL TERATAK GLAM

Booth No 123 macam2 ado . 5 more days to go.
SEE YOU THERE GAIZZZZ
MY beloved IG frensss..... please help to share & spread the newssss. Thanking you in advance . 💖💖💖💖 #sambalkicapjohor
#wangiantahanlama
#wangipagiraya
#cookies

2💬

Hari ni restock #AnniesPerfume . Terdapat pelbagai pilihan wangian yang baru untuk pencinta wangian.
Jangan lupa sekarang tengah promosi 'Couple set' dengan tawaran harga yang sangat menarik.. Untuk tempahan hubungi agen sue di talian 0162269677.. #mewangi
#perfumehalal
#fragrancelover

0💬

#AnniesPerfume GIFT SET
Agen Sue : 0162269677

Kenapa memilih anniesperfume??? 🌻100% dari sumber semulajadi
🌻tidak mengandungi logam berat
🌻tidak mengandungi mikroorganisma merbahaya
🌻halal yg semestinya diiktiraf oleh Jakim
🌻ketahanan lebih lama
🌻harga yg murah 🌻quality dijamin 🌻bau 99% sama seperti original

Gift set menawarkan 3 botol Pocket Perfume berkualiti Parfum untuk setiap set... Anda boleh memilih sendiri jenis wangian yang anda inginkan... List of Pocket perfume
DONNA inspired perfume for 💃💃
🌹Miracle Intense by Lancome 🌹Gucci Flora by Gucci
🌹Dior Addicted by Christian Dior
🌹Daisy by Marc Jacob
🌹Bombshell by Victoria Secret
🌹Incanto Shine by Salvatore Feragamo
🌹Be Delicious by DKNY
🌹Coco Mademoiselle by Coco Channel
🌹Lolita Lempicka 🌹La Vie Est Belle by Lancome
🌹Bamboo by Gucci

2 haruman yg bukan inspired by :
🌹Harum Sedap Malam
🌹Aura 7 Bunga

OUMO inspired Perfume for 🕺🕺 🏇Desired Blue by Dunhill
🏇1 Million by Paco Rabbane
🏇Polo Sport by Polo
🏇Hugo Energise by Hugo Boss
🏇Boss 6 by Hugo
🏇Aqua Di Gio by Georgio Armani
🏇212 Sexy Men by Carolina Harerra 🏇Essential by Lacoste
🏇Starwalker by Mont Blanc

0💬

Assalamualaikum dan selamat pagi... Hari ni saja pagi-pagi nak share pesanan dari Mr Postman ... Mohon alert ya, kawan-kawan yang nak Cantik Mewangi.. baik roger agen-agen yang berkenaan kalau nak beli by post.. taakut lambat x sempat sampai nanti order2anda ya... #hariraya
#celebration
#meeraclegemstonesetcombo
#simplylynn
#anniesperfume

0💬

PERFUME RAYA!!! Bukan kuih raya. Bukan baju raya. Tapi ini perfume raya.. Kalau pakai baju baru lepas tu berjalan sana sini, tak kan nak biarkan bau peluh di badan... kita beraya kan sampai malam berjalan, jadi kenalah sentiasa #harum #mewangi .
Jangan biar bau tidak selesa menghampiri anda.. pastikan anda sentiasa wangi dan segar dengan #anniesperfume .

Hubungi saya untuk belian melalui pos atau cod (kawasan sekitar shah alam).. 0162269677 (sue)....

0💬

Alhamdulillah ni rezeki semalam, semoga Allah permudahkan lagi untuk hari ini dan hari2 seterusnya... sikit-sikit lama-lama jadi bukit, yang penting Don't ever give up... #teamsuraiyaperfume
#anniesperfume
#mewangi
#scentofawoman
#scentofaman
#fragrancelover

0💬

BETUL KER NI??? Betul... #anniesperfume nak bagi semua wangi hari raya nanti.. Harga asal sebotol RM69.. sekarang kami bagi special price tau RM130 SAHAJA anda dapat 2 Botol EDP 30ML (couple set) + 30ml organic perfume shower gel

Ada 5 wangian utk wanita, 5 untuk lelaki. Anda boleh pilih sendiri yang mana kesukaan anda.

Nak tahu details boleh whassapp saya di 0162269677 (sue)..

0💬

Assalamualaikum... jom cepat kita tambah pendapatan dengan #anniesperfume ... Daftar sebagai agen sekarang untuk anda menjadi sebahagian dari keluarga #anniesperfume

Daftar sebagai agen sekarang anda akan dibekalkan
i. Agen sample box
ii. Bahan marketing
iii. Group coaching

Hubungi saya di 0162269677 (sue)..

0💬

As Salam... siapa kat sini suka bau wangi2??? ... kakak kesayangan kita ni ada jual Perfume tau.. wangi gilerrr.. tahan lama.. pas mandi pun bau lagi.. tak caya? cuba la sndiri... 😘

#Repost @suziedean (@get_repost)
・・・
#anniesperfume #wangisepanjanghari #spraysekaliwangiiicerspraylimakalimmmmwannnnnnngiiilagi Ada dua harga mengikut jenis kepekatan ... EDP 30ml = rm69 ; Parfume 30ml = rm99 / 3ml = rm12
Ada 10 jenis bauan (5 utk lelaki; 5 untuk perempuan)

DONNA inspired perfume for 💃💃
🌹Miracle Intense by Lancome 🌹Gucci Flora by Gucci
🌹Dior Addicted by Christian Dior
🌹Daisy by Marc Jacob
🌹Bombshell by Victoria Secret

OUMO inspired Perfume for 🕺🕺
🏇Desired Blue by Dunhill
🏇1 Million by Paco Rabbane
🏇Polo Sport by Polo
🏇Hugo Energise by Hugo Boss
🏇Boss 6 by Hugo

1💬

Pocket Perfum by #anniesperfume
AnniesPerfume 🌻100% dari sumber semulajadi
🌻tidak mengandungi logam berat
🌻tidak mengandungi mikroorganisma merbahaya
🌻halal yg semestinya diiktiraf oleh Jakim
🌻ketahanan lebih lama
🌻harga yg murah 🌻quality dijamin 🌻bau 99% sama seperti original

Sesuai untuk digunakan bila2 sajer, mudah dibawa kerana saiznya yang kecil.. Yang lebih utama ianya dijamin halal dan mesra solat

#anniesperfume sesuai juga utk dijadikan hadiah untuk yang disayangi dan dihargai... Untuk mendapatkan harga tawaran hubungi saya segera di no 0162269677 (sue)

#mewangi
#fragrancelover
#scentofawoman
#scentofaman

0💬

Cantik vs wangi??? Nak cantik jer ker?? Tak nak wangi ker?? Wangi dan cantik macam pakej. Kena ada dua2 barulah lengkap rutin harian. Kalau nak mewangi denga. #anniesperfume boleh DM atau whassapp saya ya 0162269677 (sue).. Ada pelbagai jenis haruman wanita dan lelaki inspired by original perfume. Harga murah berbaloi dan di sahkan Halal... so, boleh pakai tanpa was-was...

0💬

TAMBAH STOK LAGI... Re-stock kali 3 untuk bulan Mei ni.. terima kasih yang membeli dengan #ayuhouseofyouth ... Produk laku keras... 300 botol abis dah.

#alhamdulillahsyukur
#anniesperfume
#mewangi
#scentofawoman
#scentofaman

0💬

Assalamualaikum... sebelum pergi bekerja, jangan lupa untuk spray #anniesperfume supaya segar sepanjang hari... mewangi dari pagi, barulah tingkat keyakinan diri... #mewangi
#scentofawoman
#scentofaman
#fragrancelover

0💬

Alhamdulillah... smlm baru restock perfume, hari ni dh abis separuh. Terima kasih yang membeli #anniesperfume dengan saya.
Yang ingin mencuba haruman baru yang dijamin halal ni, contact saya cepat2... 0162269677 (sue).. #perfumehalal
#mewangi
#scentofawoman
#scentofaman
#fragrancelover

0💬