#babyherbalcream

Loading...

TQ CUSTOMERs 😍😍😍 POSTAGE TODAY 23/01/2018

1) 1 Planner Biru + Buku Kanak Kanak keluaran Ana Muslim (best sangat) ke Kuantan
2) 2 Susu Kambing Lennoza ke PJ

Insya Allah , kami akan jual buku Kanak Kanak keluaran Ana Muslim soon 😍

With 💞

#ibuizzhijrahshop
We are selling
1) SUSU KAMBING #lennoza
2) CADAR KALIS AIR #ourwaterproofbedsheets
3)KRIM HERBA TROPIKA #babyherbalcream
4) Barang Baby TROPIKA #tropika
5) BARANG IBU BERPANTANG #mandianherbakami #tungkubayiibu #sarungtungkuibu
6) FLASHCARDS #flashcardhurufhijaiyah (last stock 1 pc) #4dflashcardmalaysia
7) TAMAR COCOA #tamarcocoagombak
8)PASTRYs by @auni_delight 😂

Alhamdulillah

Syukur atas rezeki dari Allah 😊

0💬

RM38
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
Bayi Kembong, Nafas Berbunyi, Batuk & Selsema
.
KRIM TELON HERBA MINYAK KELAPA DARA TROPIKA dengan ramuan minyak eucalyptus (minyak kayu putih) halia dan herba tropika membatumelegakan perut kembung serta perut berangin bayi (colics). Antaranya keistimewaan krim telon Herba Tropika ialah;
.
Krim tidak panas serta sesuai untuk kulit bayi dan kanak-kanak.
.
Krim mudah meresap serta tidak meleleh atau melekit bila disapu berbanding minyak telon yang lain.
.
Krim telon herba Tropika juga berfungsi seperti Vicks herba bagi mengurangkan masalah batuk dan selsema (sapu krim pada dada dan belakang simanja untuk menghilangkan kahak atau phlegm serta bunyi wheezing)
.
Sesuai untuk bayi dan kanak-kanak yang mempunyai kulit sensitif seperti ekzema, gigitan nyamuk dan serangga
.
Krim ini hanya mengandungi bahan-bahan herba tropika yang halal dan suci serta tiada unsur alkohol atau seumpamanya.
.
CARA GUNA :
Sapu BABY HERBAL CREAMpada perut serta kedua telapak kaki bayi setiap kali selepas mandi atau bila perlu.
Boleh disapu pada dada bayi supaya si manja sentiasa selesa sepanjang hari. BABY HERBAL CREAM juga sesuai digunakan oleh kanak-kanak.
.
#tropikababyherbalcream
#tropikababyherbalcreammurah #tropikababyherbalcreammalaysia #tropikababyherbal #tropikababynaturegift #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #malaysiaonlineshoping #HerbalCreamPromo #BabyHerbalCream
#BabyHerbalCreammurah #IbuBersalin #KeperluanBaby #Breasfeeding #tropikababyherbalmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #streetfashion #love

0💬

Loading...

TQ CUSTOMERs 😍😍😍 POSTAGE TODAY 22/01/2018

1) 1 Planner Pink to Johor (So sorry for my mistake dear 😅)
2) 1 #sarungtungkuibuberpantang ke Johor

With 💞

#ibuizzhijrahshop
We are selling
1) SUSU KAMBING #lennoza
2) CADAR KALIS AIR #ourwaterproofbedsheets
3)KRIM HERBA TROPIKA #babyherbalcream
4) Barang Baby TROPIKA #tropika
5) BARANG IBU BERPANTANG #mandianherbakami #tungkubayiibu #sarungtungkuibu
6) FLASHCARDS #flashcardhurufhijaiyah (last stock 1 pc) #4dflashcardmalaysia
7) TAMAR COCOA #tamarcocoagombak
8)PASTRYs by @auni_delight 😂

Alhamdulillah

Syukur atas rezeki dari Allah 😊

0💬

TQ CUSTOMERs 😍😍😍 With 💞

#ibuizzhijrahshop
GOOD NEW ADA 1 PLANNER PINK DAN BIRU AVAILABLE WITH PROMO AND FREE GIFTS 💃💃💃 WhatsApp us now 0196632272

We are selling
1) SUSU KAMBING #lennoza
2) CADAR KALIS AIR #ourwaterproofbedsheets
3)KRIM HERBA TROPIKA #babyherbalcream
4) Barang Baby TROPIKA #tropika
5) BARANG IBU BERPANTANG #mandianherbakami #tungkubayiibu #sarungtungkuibu
6) FLASHCARDS #flashcardhurufhijaiyah (last stock 1 pc) #4dflashcardmalaysia
7) TAMAR COCOA #tamarcocoagombak
8)PASTRYs by @auni_delight 😂

Alhamdulillah

Syukur atas rezeki dari Allah 😊

0💬

.
.
Macam yang Adnin janji dulu, ni dia tips untuk bagi bayi cepat tidur
.
Tips 1# kenali pola tidur bayi, Adnin dah ceritakan pada post yang lepas
.
Mari kita belajar Tips 2# iaitu jangan bagi bayi tidur petang
.
Kenapa bayi tak boleh tidur petang?
.
Ada banyak sebab. Antaranya:
.
1) Nabi Muhammad S.A.W tidak menganjurkan umatnya untuk tidur petang kerana tidur petang ni boleh mendekati gila.
.
2) Bayi akan aktif pada waktu malam kerana bayi baru sahaja "cas tenaga" pada waktu petang dengan tidur. Jadi, masa untuk bayi tidur di sebelah malam jadi lebih panjang.
.
3) Bayi perlu habiskan tenaga mereka pada waktu petang dengan bermain. Bila tenaga dah habis, bayi akan rasa lebih cepat mengantuk dan letih.
.
So, macam mana? Mommy rasa tips ni berguna ataupun tak?
.
Nantikan tips untuk bayi tidur lebih cepat pada post yang akan datang
.
#polatidurbayi#babylambattidur
#babyherbalcream#krimherbabayi #tropikasubangjaya
#tropikarawang#tropikakualakububharu #tropika#tipsbaby
#batukselsemabayi #batukbayi
#selsemabayi #tidurbayi
#bayitidur #lavender #roses #babytropika#sayajualbarangbaby #sayajual #barangbaby
#newborn #bayibaru
#newbornbaby #bayibarulahir
#newmama #babysoap
#babyhairandbodyoil#barangtropika #baranganbaby #gengSB

1💬

Loading...

[ MINYAK KEMBOONG SERIMAMA ]
Harga : RM19 sahaja
.
.
Tlg viralkan Minyak kemboong serimama ni. Sbb ianya mengelakkan baby-baby dari mudah kembong & anti nyamuk. AntiNyamuk ialah dimana serangga seperti semut & nyamuk tak berapa suka dengan bau minyak ni. So nyamuk & semut tak akan pergi dekat dengan baby yg disapu dengan minyak ini. .
.
Malah Ianya dibuat secara organik & bebas bahan kimia. Dijamin selamat digunakan. Gunakan tanpa was-was sebab brand serimama memang brand yg dipercayai selamat digunakan 💜
.
.
===============================
MACAM MANA NAK BELI?
===============================
1) Boleh datang terus ke kedai kami di :
.
MOM'S HOUSE BABY SHOP
@momshouse.sungaibuloh
Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor.
(SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE)
.
Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY)
.
.
2) Belian online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia.
.
.
#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #puncakalam #rawang #shahalam #uitmpuncakalam #breastpumpmurah #nursingbramurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #susuibumeriah #newbornbaby #hillpark #makmakmenyusu #breastpumpmalaysia #keperluanbaby #keperluanbayi #saujanautama #kedaibaby #kedaibayi #krimherbabayi #babyherbalcream #barangbaby

0💬

[ MINYAK KEMBOONG SERIMAMA ]
Harga : RM19 sahaja
.
.
Tlg viralkan Minyak kemboong serimama ni. Sbb ianya mengelakkan baby-baby dari mudah kembong & anti nyamuk. AntiNyamuk ialah dimana serangga seperti semut & nyamuk tak berapa suka dengan bau minyak ni. So nyamuk & semut tak akan pergi dekat dengan baby yg disapu dengan minyak ini. .
.
Malah Ianya dibuat secara organik & bebas bahan kimia. Dijamin selamat digunakan. Gunakan tanpa was-was sebab brand serimama memang brand yg dipercayai selamat digunakan 💜
.
.
Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia.
.
.
#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #puncakalam #rawang #shahalam #uitmpuncakalam #breastpumpmurah #nursingbramurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #susuibumeriah #newbornbaby #hillpark #makmakmenyusu #breastpumpmalaysia #keperluanbaby #keperluanbayi #saujanautama #kedaibaby #kedaibayi #krimherbabayi #babyherbalcream #barangbaby

0💬

Loading...

RM38
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
Bayi Kembong, Nafas Berbunyi, Batuk & Selsema
.
KRIM TELON HERBA MINYAK KELAPA DARA TROPIKA dengan ramuan minyak eucalyptus (minyak kayu putih) halia dan herba tropika membatumelegakan perut kembung serta perut berangin bayi (colics). Antaranya keistimewaan krim telon Herba Tropika ialah;
.
Krim tidak panas serta sesuai untuk kulit bayi dan kanak-kanak.
.
Krim mudah meresap serta tidak meleleh atau melekit bila disapu berbanding minyak telon yang lain.
.
Krim telon herba Tropika juga berfungsi seperti Vicks herba bagi mengurangkan masalah batuk dan selsema (sapu krim pada dada dan belakang simanja untuk menghilangkan kahak atau phlegm serta bunyi wheezing)
.
Sesuai untuk bayi dan kanak-kanak yang mempunyai kulit sensitif seperti ekzema, gigitan nyamuk dan serangga
.
Krim ini hanya mengandungi bahan-bahan herba tropika yang halal dan suci serta tiada unsur alkohol atau seumpamanya.
.
CARA GUNA :
Sapu BABY HERBAL CREAMpada perut serta kedua telapak kaki bayi setiap kali selepas mandi atau bila perlu.
Boleh disapu pada dada bayi supaya si manja sentiasa selesa sepanjang hari. BABY HERBAL CREAM juga sesuai digunakan oleh kanak-kanak.
.
#tropikababyherbalcream
#tropikababyherbalcreammurah #tropikababyherbalcreammalaysia #tropikababyherbal #tropikababynaturegift #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #malaysiaonlineshoping #HerbalCreamPromo #BabyHerbalCream
#BabyHerbalCreammurah #IbuBersalin #KeperluanBaby #Breasfeeding #tropikababyherbalmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #streetfashion #love

0💬

RM38
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
Bayi Kembong, Nafas Berbunyi, Batuk & Selsema
.
KRIM TELON HERBA MINYAK KELAPA DARA TROPIKA dengan ramuan minyak eucalyptus (minyak kayu putih) halia dan herba tropika membatumelegakan perut kembung serta perut berangin bayi (colics). Antaranya keistimewaan krim telon Herba Tropika ialah;
.
Krim tidak panas serta sesuai untuk kulit bayi dan kanak-kanak.
.
Krim mudah meresap serta tidak meleleh atau melekit bila disapu berbanding minyak telon yang lain.
.
Krim telon herba Tropika juga berfungsi seperti Vicks herba bagi mengurangkan masalah batuk dan selsema (sapu krim pada dada dan belakang simanja untuk menghilangkan kahak atau phlegm serta bunyi wheezing)
.
Sesuai untuk bayi dan kanak-kanak yang mempunyai kulit sensitif seperti ekzema, gigitan nyamuk dan serangga
.
Krim ini hanya mengandungi bahan-bahan herba tropika yang halal dan suci serta tiada unsur alkohol atau seumpamanya.
.
CARA GUNA :
Sapu BABY HERBAL CREAMpada perut serta kedua telapak kaki bayi setiap kali selepas mandi atau bila perlu.
Boleh disapu pada dada bayi supaya si manja sentiasa selesa sepanjang hari. BABY HERBAL CREAM juga sesuai digunakan oleh kanak-kanak.
.
#tropikababyherbalcream
#tropikababyherbalcreammurah #tropikababyherbalcreammalaysia #tropikababyherbal #tropikababynaturegift #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #malaysiaonlineshoping #HerbalCreamPromo #BabyHerbalCream
#BabyHerbalCreammurah #IbuBersalin #KeperluanBaby #Breasfeeding #tropikababyherbalmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #streetfashion #love

0💬

Loading...

.
Alhamdulillah selesai cod dekat customer di Rawang..
.
Terima kasih mommy yang beli 2 Baby Herbal Cream Tropika dkt ibu Khalish
.
Semoga kawan Khalish tu cepat lega dari batuk
.
Khalish nak order makanan sat
.
Pening tak tau nak pilih yang mana ni
.
#bayi#babymakan
#babyherbalcream#krimherbabayi #tropikasubangjaya
#tropikarawang#tropikakualakububharu #tropika#tipsbaby
#batukselsemabayi #batukbayi
#selsemabayi #tidurbayi
#bayitidur #lavender #roses #babytropika#sayajualbarangbaby #sayajual #barangbaby
#newborn #bayibaru
#newbornbaby #bayibarulahir
#newmama #babysoap
#babyhairandbodyoil#barangtropika #baranganbaby #gengSB

3💬

2x Autumnz PPSU Wide Neck Feeding Bottle 10oz Twin & 10oz Single Bottle dropship order to Kuching, Sarawak 🍒

Thank you very much for shopping with Great Baby Skin Tropika <3
www.wasap.my/60122170224 <3 Jemput datang terus ke kedai kami di: <3

Shared location: https://goo.gl/maps/D4EANdNfPAo

Great Baby Skin Tropika (Kedai Walk-In)
3539 (GROUND FLOOR), Jalan 18/45,
Taman Sri Serdang,
43300 Seri Kembangan, Selangor
0122170224

MON - SAT (10AM - 10PM)

#tropika #tropikahq #babyherbal #herbalcream #babyherbalcreamtropika #tropikababy #tropikababyskin #babyherbalcream #krimherbalbayi #krimherbabayi #teamgbst

20.1.2018 (12:39 PM)

0💬

Catalyst VCO Softgel order for Puan Mastina Mobil from Kuching, Sarawak 🍒

Thank you very much for shopping with Great Baby Skin Tropika <3
www.wasap.my/60122170224 <3 Jemput datang terus ke kedai kami di: <3

Shared location: https://goo.gl/maps/D4EANdNfPAo

Great Baby Skin Tropika (Kedai Walk-In)
3539 (GROUND FLOOR), Jalan 18/45,
Taman Sri Serdang,
43300 Seri Kembangan, Selangor
0122170224

MON - SAT (10AM - 10PM)

#tropika #tropikahq #babyherbal #herbalcream #babyherbalcreamtropika #tropikababy #tropikababyskin #babyherbalcream #krimherbalbayi #krimherbabayi #teamgbst

20.1.2018 (11:46 AM)

0💬

Loading...

RM38
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
Bayi Kembong, Nafas Berbunyi, Batuk & Selsema
.
KRIM TELON HERBA MINYAK KELAPA DARA TROPIKA dengan ramuan minyak eucalyptus (minyak kayu putih) halia dan herba tropika membatumelegakan perut kembung serta perut berangin bayi (colics). Antaranya keistimewaan krim telon Herba Tropika ialah;
.
Krim tidak panas serta sesuai untuk kulit bayi dan kanak-kanak.
.
Krim mudah meresap serta tidak meleleh atau melekit bila disapu berbanding minyak telon yang lain.
.
Krim telon herba Tropika juga berfungsi seperti Vicks herba bagi mengurangkan masalah batuk dan selsema (sapu krim pada dada dan belakang simanja untuk menghilangkan kahak atau phlegm serta bunyi wheezing)
.
Sesuai untuk bayi dan kanak-kanak yang mempunyai kulit sensitif seperti ekzema, gigitan nyamuk dan serangga
.
Krim ini hanya mengandungi bahan-bahan herba tropika yang halal dan suci serta tiada unsur alkohol atau seumpamanya.
.
CARA GUNA :
Sapu BABY HERBAL CREAMpada perut serta kedua telapak kaki bayi setiap kali selepas mandi atau bila perlu.
Boleh disapu pada dada bayi supaya si manja sentiasa selesa sepanjang hari. BABY HERBAL CREAM juga sesuai digunakan oleh kanak-kanak.
.
#tropikababyherbalcream
#tropikababyherbalcreammurah #tropikababyherbalcreammalaysia #tropikababyherbal #tropikababynaturegift #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #malaysiaonlineshoping #HerbalCreamPromo #BabyHerbalCream
#BabyHerbalCreammurah #IbuBersalin #KeperluanBaby #Breasfeeding #tropikababyherbalmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #streetfashion #love

1💬

TQ CUSTOMERs 😍😍😍 With 💞

#ibuizzhijrahshop
We are selling
1) SUSU KAMBING #lennoza
2) CADAR KALIS AIR #ourwaterproofbedsheets
3)KRIM HERBA TROPIKA #babyherbalcream
4) Barang Baby TROPIKA #tropika
5) BARANG IBU BERPANTANG #mandianherbakami #tungkubayiibu #sarungtungkuibu
6) FLASHCARDS #flashcardhurufhijaiyah (last stock 1 pc) #4dflashcardmalaysia
7) TAMAR COCOA #tamarcocoagombak
8)PASTRYs by @auni_delight 😂

Alhamdulillah

Syukur atas rezeki dari Allah 😊

0💬

Autumnz PPSU Wide Neck Feeding Bottle 4oz Single dropship order to Kuantan, Pahang 🍒

Thank you very much for shopping with Great Baby Skin Tropika <3
www.wasap.my/60122170224 <3 Jemput datang terus ke kedai kami di: <3

Shared location: https://goo.gl/maps/D4EANdNfPAo

Great Baby Skin Tropika (Kedai Walk-In)
3539 (GROUND FLOOR), Jalan 18/45,
Taman Sri Serdang,
43300 Seri Kembangan, Selangor
0122170224

MON - SAT (10AM - 10PM)

#tropika #tropikahq #babyherbal #herbalcream #babyherbalcreamtropika #tropikababy #tropikababyskin #babyherbalcream #krimherbalbayi #krimherbabayi #teamgbst

19.1.2018 (11:28 PM)

0💬

Autumnz PPSU Wide Neck Feeding Bottle 8oz Twin order for Puan Siti Rohani Hussein from Putrajaya 🍒

Thank you very much for shopping with Great Baby Skin Tropika <3
www.wasap.my/60122170224 <3 Jemput datang terus ke kedai kami di: <3

Shared location: https://goo.gl/maps/D4EANdNfPAo

Great Baby Skin Tropika (Kedai Walk-In)
3539 (GROUND FLOOR), Jalan 18/45,
Taman Sri Serdang,
43300 Seri Kembangan, Selangor
0122170224

MON - SAT (10AM - 10PM)

#tropika #tropikahq #babyherbal #herbalcream #babyherbalcreamtropika #tropikababy #tropikababyskin #babyherbalcream #krimherbalbayi #krimherbabayi #teamgbst

19.1.2018 (11:24 PM)

1💬

TQ CUSTOMERs 😍😍😍 POSTAGE TODAY 19/01/2018

1) 3 Susu Lennoza to Limbang

With 💞

#ibuizzhijrahshop
We are selling
1) SUSU KAMBING #lennoza
2) CADAR KALIS AIR #ourwaterproofbedsheets
3)KRIM HERBA TROPIKA #babyherbalcream
4) Barang Baby TROPIKA #tropika
5) BARANG IBU BERPANTANG #mandianherbakami #tungkubayiibu #sarungtungkuibu
6) FLASHCARDS #flashcardhurufhijaiyah (last stock 1 pc) #4dflashcardmalaysia
7) TAMAR COCOA #tamarcocoagombak
8)PASTRYs by @auni_delight 😂

Alhamdulillah

Syukur atas rezeki dari Allah 😊

0💬

RM38
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
Bayi Kembong, Nafas Berbunyi, Batuk & Selsema
.
KRIM TELON HERBA MINYAK KELAPA DARA TROPIKA dengan ramuan minyak eucalyptus (minyak kayu putih) halia dan herba tropika membatumelegakan perut kembung serta perut berangin bayi (colics). Antaranya keistimewaan krim telon Herba Tropika ialah;
.
Krim tidak panas serta sesuai untuk kulit bayi dan kanak-kanak.
.
Krim mudah meresap serta tidak meleleh atau melekit bila disapu berbanding minyak telon yang lain.
.
Krim telon herba Tropika juga berfungsi seperti Vicks herba bagi mengurangkan masalah batuk dan selsema (sapu krim pada dada dan belakang simanja untuk menghilangkan kahak atau phlegm serta bunyi wheezing)
.
Sesuai untuk bayi dan kanak-kanak yang mempunyai kulit sensitif seperti ekzema, gigitan nyamuk dan serangga
.
Krim ini hanya mengandungi bahan-bahan herba tropika yang halal dan suci serta tiada unsur alkohol atau seumpamanya.
.
CARA GUNA :
Sapu BABY HERBAL CREAMpada perut serta kedua telapak kaki bayi setiap kali selepas mandi atau bila perlu.
Boleh disapu pada dada bayi supaya si manja sentiasa selesa sepanjang hari. BABY HERBAL CREAM juga sesuai digunakan oleh kanak-kanak.
.
#tropikababyherbalcream
#tropikababyherbalcreammurah #tropikababyherbalcreammalaysia #tropikababyherbal #tropikababynaturegift #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #malaysiaonlineshoping #HerbalCreamPromo #BabyHerbalCream
#BabyHerbalCreammurah #IbuBersalin #KeperluanBaby #Breasfeeding #tropikababyherbalmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #streetfashion #love

1💬

Baby Bubble Wash Lavender 230ml & Baby Hair & Body Oil Lavender 30ml order for Puan Julie Jalil from Semenyih, Selangor 🍒

Thank you very much for shopping with Great Baby Skin Tropika <3
www.wasap.my/60122170224 <3 Jemput datang terus ke kedai kami di: <3

Shared location: https://goo.gl/maps/D4EANdNfPAo

Great Baby Skin Tropika (Kedai Walk-In)
3539 (GROUND FLOOR), Jalan 18/45,
Taman Sri Serdang,
43300 Seri Kembangan, Selangor
0122170224

MON - SAT (10AM - 10PM)

#tropika #tropikahq #babyherbal #herbalcream #babyherbalcreamtropika #tropikababy #tropikababyskin #babyherbalcream #krimherbalbayi #krimherbabayi #teamgbst

19.1.2018 (01:39 PM)

0💬

🌸BABY HERBAL CREAM TROPICA 💕 1 pcs RM 32
💕Harga borong 10pcs and above . 🌸How to order ?
Sreenshot & direct whatsapp 019-472 6929

#babyherbalcream #babyherbalcreammurah #babyherbalcreamoriginal #babyherbalcreamtropica #babyherbalcreamtropicamurah #babyherbalcreamtropicaoriginal

0💬

CLEARANCE SALE
.
BABY HAIR & BODY OIL ROSES 100ML
BABY HERBAL CREAM TROPIKA 50G x 2
RM100
FREE POSTAGE SM/SM
.
ORDER
SS PICT & WA 019 274 7116
.
STOCK IS LIMITED
SIAPA CEPAT DIA DAPAT 😘
.
#TROPIKA #SARASOFEAKIDS #ECZEMA #RUAM #VCO #VIRGINCOCONUT OIL #BABYHERBALCREAM #BABYHERBALCREAMTROPIKA #KRIMHERBABAYI #KRIMHERBABAYITROPIKA

2💬

CLEARANCE SALE
.
BABY HAIR & BODY OIL HAPPY 100ML
BABY HERBAL CREAM TROPIKA 50G x 2
RM100
FREE POSTAGE SM/SM
.
ORDER
SS PICT & WA 019 274 7116
.
STOCK IS LIMITED
SIAPA CEPAT DIA DAPAT 😘
.
#TROPIKA #SARASOFEAKIDS #ECZEMA #RUAM #VCO #VIRGINCOCONUT OIL #BABYHERBALCREAM #BABYHERBALCREAMTROPIKA #KRIMHERBABAYI #KRIMHERBABAYITROPIKA

2💬

3x Baby Herbal Cream & Eczema Starter Kit Happy dropship order to Kuantan, Pahang 🍒

Thank you very much for shopping with Great Baby Skin Tropika <3
www.wasap.my/60122170224 <3 Jemput datang terus ke kedai kami di: <3

Shared location: https://goo.gl/maps/D4EANdNfPAo

Great Baby Skin Tropika (Kedai Walk-In)
3539 (GROUND FLOOR), Jalan 18/45,
Taman Sri Serdang,
43300 Seri Kembangan, Selangor
0122170224

MON - SAT (10AM - 10PM)

#tropika #tropikahq #babyherbal #herbalcream #babyherbalcreamtropika #tropikababy #tropikababyskin #babyherbalcream #krimherbalbayi #krimherbabayi #teamgbst

19.1.2018 (09:24 AM)

1💬