#barangbaik

Nak jalan tapi xda kasut yang sesuai๐Ÿ˜ด?? kasut dh rosak๐Ÿ˜ซ?? tapak kasut dh haus๐Ÿ˜ฅ?? .
.
JANGAN RISAU!! IGSHOP KAMI MENYEDIAKAN KASUT KHAS UTK KORANG๐Ÿ˜๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ DIJAMIN PUAS HATI๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘. KASUT BERKUALITI, SELESA ๐Ÿ˜โœจโœจ. CEPAT!! GRAB KASUT CEPAT2๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ. JGN SMPAI MELEPAS GUYS๐Ÿ˜ซ. NANTI MENYESAL๐Ÿ˜ต. .
.
.
ADIDAS NMD WHITE๐Ÿ”ฅ(READYSTOCK) (COPYORI)โœ”๏ธ
.
size: euro 36-44
.
Postage : Free 155SM | RM 160SS
.
BERMINAT?? CEPAT WHATSAPPโžก๏ธ 0168953278โœจ
.
#kasutstylehabiss #kasutbaikpunya
#barangbaik #konfempuashati #kasutberkualiti #jgnckapabgxpayung #azrcollections #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutcopyori #barangcantik #rugixbeli

0๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒนKEBAIKAN AIR MAWAR /ROSEWATER๐ŸŒน

1. Baik untuk kulit berjerawat

Mawar di nilai cukup bijak menangani masalah kulit berjerawat. Cukup dengan basuhan air mawar pada pagi dan malam hari, mampu mengatasi masalah peradangan jerawat anda. Salah satu khasiatnya adalah sebagai antiseptic dari masalah bakteri yang sangat rentan pada bagian yang berjerawat tersebut, sehingga pori pori yang awalnya tersumbat bisa kembali bersih lagi.

2. Menyegarkan kulit

Air mawar cukup menyegarkan ketika anda aplikasikan di atas kulit anda. Baik segala jenis kulit, air mawar baik untuk di gunakan. Khasiatnya mampu melembutkan sekaligus menyegarkan kulit anda. Bahkan bagian kemerahan kulit anda juga bisa hilang

3. Mencerahkan kulit wajah

Manfaat lain yang dapat andaperoleh saat menggunakan air mawar adalah mampu mencerahkan kulit anda. Hal ini di pengaruhi karena kandunganb vitamin A dan vitamin E yang bekerja sangat baik untuk membantu mengelupaskan sel kulit mati. Sehingga bisa di ganti dengan kulit baru yang lebih fresh dan lebih cerah.

4.ย Mencegah penuaan dini

Kandungan lain yang sangat di unggulkan dari air mawar adalahย Rose hip Seeds.ย zat ini memiliki kandungan vitamin c yang sangat kaya. Bahkan mampu menjadi salah satu anti oksidan, sehingga nutrisinya mampu di rasakan oleh bagian kulit yang dalam. Hal ini membuat kulit anda menjadi lebih elastic. Bukan hanya itu, namun juga mencegah kerutan akibat dari efek penuaan.
.
.
#aztecclaymask #aztecclaymaskmalaysia #aztecclaymaskmurah #sayajualmask #barangmurah #skincaremurah #barangbaik #malaysia #claymaskmalaysia #aztecclaymudmalysia #scrubbest #maskermurah #aztecsecretindianmask #masker #claymask #claymaskmalaysia #cukaepal #freegift #malaysia #bazaarpaknil #cod #areanilai #areatangkak #kktm #mudmasker #paidreview #trustedseller #shoppee #tipscantik

0๐Ÿ’ฌ

Assalamualaikum selamat malam semua... . Malam ni admin kasi up sony HEADPHONE.. Harga sgt murah dan berpatutan!!!!!! To order please click link in bio!!!!! #igshopmurah #headphonemurah #GADGETMURAH #kedai #SAYAJUALONLINE #BAZARPAKNIL #hargaruntuh #hargamurah #shahalam #selangor #utp #uitm #sayajual #sayajualbarang #sayajualbarangmurah #siswa #siswi #mahasiswa #mahasiswaum #barangmurah #barangboek #barangbaik #barangmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Little ones ready for majlis 'bina masjid'. LeQour just glad to help fill up space for the engagement feast \O/ #LeQour #anytimesnack #engaged #blessed #fishcrisps #barangbaik

0๐Ÿ’ฌ

Nak jalan tapi xda kasut yang sesuai๐Ÿ˜ด?? kasut dh rosak๐Ÿ˜ซ?? tapak kasut dh haus๐Ÿ˜ฅ?? .
.
JANGAN RISAU!! IGSHOP KAMI MENYEDIAKAN KASUT KHAS UTK KORANG๐Ÿ˜๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ DIJAMIN PUAS HATI๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘. KASUT BERKUALITI, SELESA ๐Ÿ˜โœจโœจ. CEPAT!! GRAB KASUT CEPAT2๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ. JGN SMPAI MELEPAS GUYS๐Ÿ˜ซ. NANTI MENYESAL๐Ÿ˜ต. .
.
.
NIKE AIR HUARACHE PINK SLOSH๐Ÿ”ฅ(READYSTOCK) (COPYORI)โœ”๏ธ
.
(36-40) .
RM 150sm/155ss
.
100% copy ori
.
LELONG SMPAI STOK ABIS
BERMINAT?? CEPAT WHATSAPPโžก๏ธ 0168953278โœจ
.
#kasutstylehabiss #kasutbaikpunya
#barangbaik #konfempuashati #kasutberkualiti #jgnckapabgxpayung #azrcollections #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutcopyori #barangcantik #rugixbeli

0๐Ÿ’ฌ

Nak jalan tapi xda kasut yang sesuai๐Ÿ˜ด?? kasut dh rosak๐Ÿ˜ซ?? tapak kasut dh haus๐Ÿ˜ฅ?? .
.
JANGAN RISAU!! IGSHOP KAMI MENYEDIAKAN KASUT KHAS UTK KORANG๐Ÿ˜๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ DIJAMIN PUAS HATI๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘. KASUT BERKUALITI, SELESA ๐Ÿ˜โœจโœจ. CEPAT!! GRAB KASUT CEPAT2๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ. JGN SMPAI MELEPAS GUYS๐Ÿ˜ซ. NANTI MENYESAL๐Ÿ˜ต. .
.
.
NMD X SUPREME๐Ÿ”ฅ(READYSTOCK) (COPY ORI)โœ”๏ธ
.
(40-44) .
RM 165sm/170ss
.
.
100% copy ori
BERMINAT?? CEPAT WHATSAPPโžก๏ธ 0168953278โœจ
.
#kasutstylehabiss #kasutbaikpunya
#barangbaik #konfempuashati #kasutberkualiti #jgnckapabgxpayung #azrcollections #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutcopyori #barangcantik #rugixbeli

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

PROMOSI MURAH KAW KAW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
-
Hi bro&sis semua usha kasut ni dulu. nak pakai ootd? memang cantik & kualiti pun best ๐Ÿ‘๐Ÿป member2 pulak tegur pakai kasut baru hehe๐Ÿ˜‰
-
ROSHE BLACK GOLD ๐Ÿ˜
(36-45)
harga promosi RM75 siap pos
-
bro aiman jamin kualiti puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿป postage isnin-jumaat๐Ÿšš ws terus jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada๐Ÿ˜€
-
ws je no dekat link
019-4956762(bro aiman)

#kpmbp #kasutmurah #sneakersmurah #kasutmurahmalaysia #freepostage #youngentreprenuer #barangbaik #igers #sayajualkasut #usahawanmuda #nikemalaysia #adidasmalaysia #vansmalaysia #pumamalaysia #asicsmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

Ramai tanya sis "boleh ke kalau tk guna cuka epal?"
.
JAWAPANNYE : bolehh! mestilah boleh.. aztec clay mask tk semestinya bancuh dgn cuka epal,, boleh jge bancuh dengan air mawar, air mineral, madu, teh atau apa apa yg bersesuaian.. Untuk kali pertama, disarankan bancuh menggunakan air mineral untuk mengetahui reaksi kulit.. untuk impak yg bagus, sebaiknya menggunakan cuka epal๐ŸŽ

Bagi kulit sensetif atau alah pada cuka epal, boleh bancuh aztec bersama air mawar.. Yang tak tahan acv juga, boleh bancuh dengan air mawar untuk hasil yang lebih menyerlah๐ŸŒน
.
Sis juga ada jual air mawar ๐Ÿ˜ tapi untuk pembelian 130gm sahaja boleh pilih air mawar atau cuka epal๐Ÿ˜‹
.
.
#aztecclaymask #aztecclaymaskmalaysia #aztecclaymaskmurah #sayajualmask #barangmurah #skincaremurah #barangbaik #malaysia #claymaskmalaysia #aztecclaymudmalysia #scrubbest #maskermurah #aztecsecretindianmask #masker #claymask #claymaskmalaysia #cukaepal #freegift #malaysia #bazaarpaknil #cod #areanilai #areatangkak #kktm #mudmasker #paidreview #trustedseller #shoppee #tipscantik

0๐Ÿ’ฌ

PROMOSI MURAH KAW KAW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
-
Hi bro&sis semua usha kasut ni dulu. nak pakai ootd? memang cantik & kualiti pun best ๐Ÿ‘๐Ÿป member2 pulak tegur pakai kasut baru hehe๐Ÿ˜‰
-
FLYKNIT AIRFORCE BLUE ๐Ÿ˜
(36-45)
harga promosi RM80 siap pos
-
bro aiman jamin kualiti puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿป postage isnin-jumaat๐Ÿšš ws terus jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada๐Ÿ˜€
-
ws je no dekat link
019-4956762(bro aiman)

#kpmbp #kasutmurah #sneakersmurah #kasutmurahmalaysia #freepostage #youngentreprenuer #barangbaik #igers #sayajualkasut #usahawanmuda #nikemalaysia #adidasmalaysia #vansmalaysia #pumamalaysia #asicsmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

PROMOSI MURAH KAW KAW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
-
Hi bro&sis semua usha kasut ni dulu. nak pakai ootd? memang cantik & kualiti pun best ๐Ÿ‘๐Ÿป member2 pulak tegur pakai kasut baru hehe๐Ÿ˜‰
-
FLYKNIT RACER BLUE SUPREME ๐Ÿ˜
(36-45)
harga promosi RM85 siap pos
-
bro aiman jamin kualiti puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿป postage isnin-jumaat๐Ÿšš ws terus jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada๐Ÿ˜€
-
ws je no dekat link
019-4956762(bro aiman)

#kpmbp #kasutmurah #sneakersmurah #kasutmurahmalaysia #freepostage #youngentreprenuer #barangbaik #igers #sayajualkasut #usahawanmuda #nikemalaysia #adidasmalaysia #vansmalaysia #pumamalaysia #asicsmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

PROMOSI MURAH KAW KAW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
-
Hi bro&sis semua usha kasut ni dulu. nak pakai ootd? memang cantik & kualiti pun best ๐Ÿ‘๐Ÿป member2 pulak tegur pakai kasut baru hehe๐Ÿ˜‰
-
FLYKNIT PEGASUS OREO KNIT ๐Ÿ˜
(41-45)
harga promosi RM95 siap pos
-
bro aiman jamin kualiti puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿป postage isnin-jumaat๐Ÿšš ws terus jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada๐Ÿ˜€
-
ws je no dekat link
019-4956762(bro aiman)

#kpmbp #kasutmurah #sneakersmurah #kasutmurahmalaysia #freepostage #youngentreprenuer #barangbaik #igers #sayajualkasut #usahawanmuda #nikemalaysia #adidasmalaysia #vansmalaysia #pumamalaysia #asicsmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

masuk pilih masuk pilih, kalau mahal abang mintak maaf ye semua ๐Ÿค—

BLOUSE SALE
HARGA AGENT: RM35.00
(pos 8 sm /10 ss)

Freesize fit s m
MEASUREMENT:
Bahu 15
Dada 38
Labuh lengan 21
Labuh baju 26

MATERIAL: Moss crepe

#blouse #blousemurah #blouseonline #blousemalaysia #blousecantik #blousesale #blousetrending #blouseviral #blousefemes #barangbaik #AbangMaroEmpire

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

PROMOSI MURAH KAW KAW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
-
Hi bro&sis semua usha kasut ni dulu. nak pakai ootd? memang cantik & kualiti pun best ๐Ÿ‘๐Ÿป member2 pulak tegur pakai kasut baru hehe๐Ÿ˜‰
-
NIKE SB GUMSOLE ๐Ÿ˜
(41-45)
harga promosi RM85 siap pos
-
bro aiman jamin kualiti puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿป postage isnin-jumaat๐Ÿšš ws terus jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada๐Ÿ˜€
-
ws je no dekat link
019-4956762(bro aiman)

#kpmbp #kasutmurah #sneakersmurah #kasutmurahmalaysia #freepostage #youngentreprenuer #barangbaik #igers #sayajualkasut #usahawanmuda #nikemalaysia #adidasmalaysia #vansmalaysia #pumamalaysia #asicsmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

PROMOSI MURAH KAW KAW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
-
Hi bro&sis semua usha kasut ni dulu. nak pakai ootd? memang cantik & kualiti pun best ๐Ÿ‘๐Ÿป member2 pulak tegur pakai kasut baru hehe๐Ÿ˜‰
-
FLYKNIT RACER TURQUOIES SUPREME ๐Ÿ˜
(36-40)
harga promosi RM85 siap pos
-
bro aiman jamin kualiti puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿป postage isnin-jumaat๐Ÿšš ws terus jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada๐Ÿ˜€
-
ws je no dekat link
019-4956762(bro aiman)

#kpmbp #kasutmurah #sneakersmurah #kasutmurahmalaysia #freepostage #youngentreprenuer #barangbaik #igers #sayajualkasut #usahawanmuda #nikemalaysia #adidasmalaysia #vansmalaysia #pumamalaysia #asicsmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

PROMOSI MURAH KAW KAW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
-
Hi bro&sis semua usha kasut ni dulu. nak pakai ootd? memang cantik & kualiti pun best ๐Ÿ‘๐Ÿป member2 pulak tegur pakai kasut baru hehe๐Ÿ˜‰
-
EQT RED BLACK๐Ÿ˜
(40-45)
harga promosi RM95 siap pos
-
bro aiman jamin kualiti puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿป postage isnin-jumaat๐Ÿšš ws terus jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada๐Ÿ˜€
-
ws je no dekat link
019-4956762(bro aiman)

#kpmbp #kasutmurah #sneakersmurah #kasutmurahmalaysia #freepostage #youngentreprenuer #barangbaik #igers #sayajualkasut #usahawanmuda #nikemalaysia #adidasmalaysia #vansmalaysia #pumamalaysia #asicsmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

PROMOSI MURAH KAW KAW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
-
Hi bro&sis semua usha kasut ni dulu. nak pakai ootd? memang cantik & kualiti pun best ๐Ÿ‘๐Ÿป member2 pulak tegur pakai kasut baru hehe๐Ÿ˜‰
-
STAN SMITH WHITE BLACK ๐Ÿ˜
(36-45)
harga promosi RM75 siap pos
-
bro aiman jamin kualiti puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿป postage isnin-jumaat๐Ÿšš ws terus jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada๐Ÿ˜€
-
ws je no dekat link
019-4956762(bro aiman)

#kpmbp #kasutmurah #sneakersmurah #kasutmurahmalaysia #freepostage #youngentreprenuer #barangbaik #igers #sayajualkasut #usahawanmuda #nikemalaysia #adidasmalaysia #vansmalaysia #pumamalaysia #asicsmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

PROMOSI MURAH KAW KAW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
-
Hi bro&sis semua usha kasut ni dulu. nak pakai ootd? memang cantik & kualiti pun best ๐Ÿ‘๐Ÿป member2 pulak tegur pakai kasut baru hehe๐Ÿ˜‰
-
HUARACHE ALL WHITE ๐Ÿ˜
(36-45)
harga promosi RM85 siap pos
-
bro aiman jamin kualiti puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿป postage isnin-jumaat๐Ÿšš ws terus jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada๐Ÿ˜€
-
ws je no dekat link
019-4956762(bro aiman)

#kpmbp #kasutmurah #sneakersmurah #kasutmurahmalaysia #freepostage #youngentreprenuer #barangbaik #igers #sayajualkasut #usahawanmuda #nikemalaysia #adidasmalaysia #vansmalaysia #pumamalaysia #asicsmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

PROMOSI MURAH KAW KAW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
-
Hi bro&sis semua usha kasut ni dulu. nak pakai ootd? memang cantik & kualiti pun best ๐Ÿ‘๐Ÿป member2 pulak tegur pakai kasut baru hehe๐Ÿ˜‰
-
AIR HUARACHE BLUE ๐Ÿ˜
(40-44)
harga promosi RM90 siap pos
-
bro aiman jamin kualiti puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿป postage isnin-jumaat๐Ÿšš ws terus jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada๐Ÿ˜€
-
ws je no dekat link
019-4956762(bro aiman)

#kpmbp #kasutmurah #sneakersmurah #kasutmurahmalaysia #freepostage #youngentreprenuer #barangbaik #igers #sayajualkasut #usahawanmuda #nikemalaysia #adidasmalaysia #vansmalaysia #pumamalaysia #asicsmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

PROMOSI MURAH KAW KAW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
-
Hi bro&sis semua usha kasut ni dulu. nak pakai ootd? memang cantik & kualiti pun best ๐Ÿ‘๐Ÿป member2 pulak tegur pakai kasut baru hehe๐Ÿ˜‰
-
AIRFORCE WHITE LOWCUT ๐Ÿ˜
(36-45)
harga promosi RM80 siap pos
-
bro aiman jamin kualiti puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿป postage isnin-jumaat๐Ÿšš ws terus jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada๐Ÿ˜€
-
ws je no dekat link
019-4956762(bro aiman)

#kpmbp #kasutmurah #sneakersmurah #kasutmurahmalaysia #freepostage #youngentreprenuer #barangbaik #igers #sayajualkasut #usahawanmuda #nikemalaysia #adidasmalaysia #vansmalaysia #pumamalaysia #asicsmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

Testimoni panas2!!!
Mood raya belum habis..open house sana sini
Amoi ni minum jus sg utk detox segala mak nenek yg dimakan.
Jus SG #BarangBaik

0๐Ÿ’ฌ

Limited Stock โ—๏ธ
.
Adidas Couple ๐Ÿ’‹
.
Grade AA ๏ธ๐Ÿ’ž
.
Rubber Strapโœ”๏ธ
.
Ada Warranty โ—๏ธ
.
Free Box ๐Ÿ”ฅ
.
Promotion๐Ÿ”ฅ RM70๐Ÿ”ฅONLY
Free Postage. SS Add RM5.
.
PM admin 0196702743 atau klik link kat bio ๐Ÿ’‹
.
โœ”๏ธโœ”๏ธMurah + Berkualiti Tinggi
โ€ผ๏ธBarang Limitedโ€ผ๏ธ
#gshockcopy #gshock #jammurah #gshockcny #cnysale #jamtangan #jamcopy #gshockcopy #gshockcopyori #gshockmurah #gshockmalaysia #frogmanmurah #frogmancopy #gshockadidasmurah #copyori #smartwatch #smartwatchmurah #gred #jamlelaki #jamlelakimurah #jamperempuanmurah #barangviral #barangbaik #promosimerdeka #promosijam #cnysales #sales

0๐Ÿ’ฌ

SIZEGENIX EXTREME SIZE BOOSTER
.
โœ…MEMBESARKAN
โœ…MEMANJANGKAN
โœ…MENGUATKAN ZA KAR
โœ…TAHAN LA MA
โœ…MELANCARKAN PEMBULUH DARAH
โœ…MENINGKATKAN NAFSU SE KS
โœ…MENAMBAH STAMINA โœ…MERAWAT PANCUT AWAL
โœ…PANJANG HINGGA 3.5 inch
โœ…MERAWAT KESUBURAN
โœ…MEMEKATKAN AIR MA NI
.
โš’๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN
โš’๏ธ100% herba asli yang terpilih
โš’๏ธORIGINAL MADE IN USA . .
.
#sizegenix #sizegenixextreme #barangbaik #bazooka #xstivemen #tegaptv #tegaptvmalaysia #ubatkuat #ubatkuatmurah #produklelaki #badancantik #supplementmalaysia #abangsado #binabadanmalaysia #sihat #fitmalaysia #supplementmurah #aestheticmalaysia #fitnessmalaysia #proteinmalaysia #baranggym #baranggymmalaysia #baranggymmurah

0๐Ÿ’ฌ

SIZEGENIX EXTREME SIZE BOOSTER
.
โœ…MEMBESARKAN
โœ…MEMANJANGKAN
โœ…MENGUATKAN ZA KAR
โœ…TAHAN LA MA
โœ…MELANCARKAN PEMBULUH DARAH
โœ…MENINGKATKAN NAFSU SE KS
โœ…MENAMBAH STAMINA โœ…MERAWAT PANCUT AWAL
โœ…PANJANG HINGGA 3.5 inch
โœ…MERAWAT KESUBURAN
โœ…MEMEKATKAN AIR MA NI
.
โš’๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN
โš’๏ธ100% herba asli yang terpilih
โš’๏ธORIGINAL MADE IN USA . .
.
#sizegenix #sizegenixextreme #barangbaik #bazooka #xstivemen #tegaptv #tegaptvmalaysia #ubatkuat #ubatkuatmurah #produklelaki #badancantik #supplementmalaysia #abangsado #binabadanmalaysia #sihat #fitmalaysia #supplementmurah #aestheticmalaysia #fitnessmalaysia #proteinmalaysia #baranggym #baranggymmalaysia #baranggymmurah

0๐Ÿ’ฌ

Turtleneck Corak
๐Ÿ’ฐRM10 onlyyy๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ’•Fit S to M
โœ”๏ธCotton
๐Ÿ“ฎPostage SM add RM8, SS add RM11
P/s : Colour might be slightly different due to lighting ๐Ÿค—
.
Free COD area UM (019-9351733 / click link on bio) & Cyberjaya (011-33840260)
.
.
#turtleneck #prelovedturtleneck #bajubundle #sayajulturtleneck #shoppingrolls #igshop #turtleneckmurah #turtleneckrm10 #barangbaik

0๐Ÿ’ฌ

Turtleneck Corak
๐Ÿ’ฐRM10 onlyyy๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ’•Fit S to M
โœ”๏ธCotton
๐Ÿ“ฎPostage SM add RM8, SS add RM11
P/s : Colour might be slightly different due to lighting ๐Ÿค—
.
Free COD area UM (019-9351733 / click link on bio) & Cyberjaya (011-33840260)
.
.
#turtleneck #prelovedturtleneck #bajubundle #sayajulturtleneck #shoppingrolls #igshop #turtleneckmurah #turtleneckrm10 #barangbaik

0๐Ÿ’ฌ

Turtleneck Corak
๐Ÿ’ฐRM10 onlyyy๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ’•Fit S to M
โœ”๏ธCotton
๐Ÿ“ฎPostage SM add RM8, SS add RM11
P/s : Colour might be slightly different due to lighting ๐Ÿค—
.
Free COD area UM (019-9351733 / click link on bio) & Cyberjaya (011-33840260)
.
.
#turtleneck #prelovedturtleneck #bajubundle #sayajulturtleneck #shoppingrolls #igshop #turtleneckmurah #turtleneckrm10 #barangbaik

0๐Ÿ’ฌ

BAGAIMANA SAYA BOLEH TOLONG ANDA PANJANG DAN MEMBESARKAN ZAKAR ANDA DALAM WAKTU YANG CEPAT!
.
Stress sebab ZAKAR anda terlalu kecil?? Selalu kena perli dengan isteri sebab dia mahukan "ADIK" yang besar dan padu?? Anda mungkin dah guna pelbagai cara namun tiada juga perubahan! Anda hilang keyakinan diri, tak tau cara bagaimana lagi nak besarkan zakar dalam waktu yang singkat.
.
PUMP ZAKAR MEMBANTU MEMPERCEPATKAN TUMBESARAN ZAKAR ANDA. Jangan terkejut, dalam masa 3 MINGGU SAHAJA anda akan rasa perubahan yang mendadak pada saiz zakar anda! Sel-sel otot zakar anda lebih cepat bercambah dan berkembang dengan mudah menggunakan Pump Zakar.
.
Dengan Setiap Pembelian mana-mana PUMP ZAKAR anda WAJIB menerima FREE GIFT Minyak Lintah Gunung Asli!
.
So, apa tuggu lagi bro? Inilah peluang anda untuk mengembalikan kemegahan kelakian!!
BERMINAT NAK BESARKAN ZAKAR ANDA?
Sila Wasap Saya segera di 011-5186 6237
.
Atau layari website kami untuk ketahui pelbagai lagi aneka ubat kuat dan perangsang wanita.
www.energyherba.com
.
.
.
#vimaxasli #barangunik #vimaxmalaysia #lelakihebat #pamzakar #tenagabatin #tetekbesar #pinkladybodyperfection #lambatpancut #minyaklintah #bluewizardmurah #minyaklintahgunung #bazaarpaknil #superking #vimax #sextoy #sextoysmurah #catuaba #titangel #minyakurut #ubatkuat #barangbaik #pherox #vimaxcanada #lelakigagah #strongarrow

0๐Ÿ’ฌ

Turtleneck Corak
๐Ÿ’ฐRM10 onlyyy๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ’•Fit S to M
โœ”๏ธCotton
๐Ÿ“ฎPostage SM add RM8, SS add RM11
P/s : Colour might be slightly different due to lighting ๐Ÿค—
.
Free COD area UM (019-9351733 / click link on bio) & Cyberjaya (011-33840260)
.
.
#turtleneck #prelovedturtleneck #bajubundle #sayajulturtleneck #shoppingrolls #igshop #turtleneckmurah #turtleneckrm10 #barangbaik

0๐Ÿ’ฌ

Turtleneck Corak
๐Ÿ’ฐRM10 onlyyy๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ’•Fit S to M
โœ”๏ธCotton
๐Ÿ“ฎPostage SM add RM8, SS add RM11
P/s : Colour might be slightly different due to lighting ๐Ÿค—
.
Free COD area UM (019-9351733 / click link on bio) & Cyberjaya (011-33840260)
.
.
#turtleneck #prelovedturtleneck #bajubundle #sayajulturtleneck #shoppingrolls #igshop #turtleneckmurah #turtleneckrm10 #barangbaik

0๐Ÿ’ฌ

Turtleneck Corak
๐Ÿ’ฐRM10 onlyyy๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ’•Fit S to M
โœ”๏ธCotton
๐Ÿ“ฎPostage SM add RM8, SS add RM11
P/s : Colour might be slightly different due to lighting ๐Ÿค—
.
Free COD area UM (019-9351733 / click link on bio) & Cyberjaya (011-33840260)
.
.
#turtleneck #prelovedturtleneck #bajubundle #sayajulturtleneck #shoppingrolls #igshop #turtleneckmurah #turtleneckrm10 #barangbaik

0๐Ÿ’ฌ