#bawallovers

Loading...
Loading...

Kemon uollsss.
Tahun 2018 sudah.
Tak kan nak pakai lagi fesyen terkebelakang kot. 😂
#BawalBuruan ni terkenal dek keteraindian diaaa. 😘
Confirm bila pakai, mata lain jugak ingin beraksi sama. 😂
.
Tak pun kalau payah sangad.
Cer uolls nyanyi lagu Madagascar I Like To Move It tuuu.🐵
Haa baru rasa nak move on khennn. 😝

#tudungkekaboo
#bawalcantik
#tudungbawal
#bawallovers
#bloggers
#meletop
#kekaboolovers
#bawalcotton
#haniszalikha
#neelofa
#fattahaminz
#missfazura

0💬

Loading...

Kami menawarkan 18 warna pilihan koleksi Bawal Corinna dengan perincian 500 batu-batu kristal tersusun rapi
.
Warna yang dipilih adalah warna2 yang demand dan mengikut selera pasaran. Hati2 membuat pilihan warna kerana semua warna memang akan membuat sipemakai sangat menggoda dan sesuai dipadan baju bercorak samaada kasual atau formal

#finishyouroutfitswithbonasera
Whatsapp 012-3237861

#bawalmurah
#bawallovers
#bawalswarovski
#bawalbatu
#bawalviral

0💬

Yes! Made with love from @tudungscarff

Bawal bidang 50 material Bubble dengan DUA side yang berlainan warna!

Sangat jimat! ❤️

3💬

Bawal Corinna dengan taburan 500 batu kristal hanya RM59. Material Polyester dan size 110 x 110
.
Bawal ini admin kategorikan dalam bawal plain tapi bukan plain yang biasa-biasa tau?
.
Ianya bawal yang dihasilkan dengan bertaburkan 500 batu-batu kristal yang disusun rapi dan kemas bak kata basuh mesin pun pun boleh. Ianya simple, menyerlah pada masa yang sama ia dijual dengan harga berpatutan. Tak perlu fikir dua kali ok 👏👏 #bawalmurah
#bawallovers
#bawalswarovski
#bawalbatu
#bawalviral

0💬

Loading...

Bawal corinna dengan kerdipan diamond kristal yang tersusun rapi dan memukau😉😉 #bawal
#bawalmurah
#bawallovers
#bawalswarovski
#bawalbatu
#bawalviral

0💬

Loading...
Loading...

❤️..READY STOCK..!! Design nie eqin dah restock semula yer...sebab sesign nie hor sangat.....kain pulak lembut..harga berbaloi-baloi..apa lagi jangan lepaskan peluang unyuk dapatkan koleksi Anaqeen..❤️❤️ How to order:-
www.wasap.my/60127080911
.
#anaqeen #anaqeenmalaysia  #anaqeenlovers #anaqeentudungbawal #tudungbawalcotton #bawalcotton #bawalpeople #bawallovers #trustedseller #trusteddropshipper #tudungbawalcotton #scarves_eqin #bidang46 #bidang48 #cottonpolyvoile #silverlogo #rm35 #sayapakaisayajual #bawalcottonanaqeen #sayajualtudungbawal #Bazarpaknil #tudungbawalmalaysia #Anaqeen
#bawalprinted #bawalplain #tudungcantik #jomshopping

1💬

Ramai sangat request tutorial tudung square yang sis ada post sebelum ni. Jadi nahhh. Untuk korang. Tudung ni sis guna tudung bidang 45. Style ni sis saja-saja try untuk kelihatan modest and simple at the same time cantik. [ Verule scarf from @alja.couture_catalouge . Kain yang sangat selesa kadang-kadang tak iron pun. Boleh mix dengan shawl and instant shawl. 3 pieces for only RM100]
#bawaltutorial #bawal #bawallovers #bawalplain

2💬

Assalamualaikum semua, wanna letgo new dian blouse sbb terbesar,serious buyer boleh direct dm atau whatsapp me on 013-4247712😉
.
.
🌼Dian blouse🌼🌼 by Calaqisya
.
.
🌈 RM54+ FREE POSTAGE
🌈Size:L
🌈Material: Cotton mixed
🌈Nursing Friendly
🌈Wudhu friendly
🌈Round Neckline
🌈Color: Yellow
🌈Reason to let go: Salah sizing,bigger for me
🌈New item try sekali je
.
.
.
.
#calaqueens #calaqisya #jubahmurah #jubahmuslimah #sayajualbawal #telekung #sayajual #bawal #wideshawl #modvier #kualalumpur #kurungmoden #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bawallovers #ctdk #jubahcantik #jannanick #lafazkankalimahcintamu #ajimaura #terapiinstagram #fattzura #hsc #bajuraya2018 #brim2018 #saleraya #sale2018 #visitig

1💬

❤️Bawal chiffon Bidang 60
.
Material: heavy chiffon
Jahitan: baby seam
.
🌷Harga: RM20
📫Postage: 1-4helai RM8sm/ RM12ss
.
*boleh tanye stock ikot warna yang baru ni oke✌️❤️
.
BLOUSE - @perfect_blouse
KURUNG | DRESS | PEPLUM - @perfect_rtw
TUDUNG BAWAL | SNOWCAP - @perfect_scarves

#perfect_scarves #bawalmurah #tudungbawal  #bawalchiffon #bawalchiffonlabuh #tudungmalas #bawalcotton  #bawalplain #tudungmurah #bawalcantik  #tudung #bawallovers #bawalviral  #bawalterkini  #bawallabuh #tudunglabuh #tudungmurah #shawl #shawlmurah #bawalmurah #anaktudung #bawallabuh #snowcapmurah #trustedseller #snowcap #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidanng60

0💬

❤️Bawal chiffon Bidang 50
.
Material: heavy chiffon
Jahitan: baby seam
.
🌷Harga: RM18
📫Postage: 1-4helai RM8sm/ RM12ss
.
*boleh tanye stock ikot warna yang baru ni oke✌️❤️
.
BLOUSE - @perfect_blouse
KURUNG | DRESS | PEPLUM - @perfect_rtw
TUDUNG BAWAL | SNOWCAP - @perfect_scarves

#perfect_scarves #bawalmurah #tudungbawal  #bawalchiffon #bawalchiffonlabuh #tudungmalas #bawalcotton  #bawalplain #tudungmurah #bawalcantik  #tudung #bawallovers #bawalviral  #bawalterkini  #bawallabuh #tudunglabuh #tudungmurah #shawl #shawlmurah #bawalmurah #anaktudung #bawallabuh #snowcapmurah #trustedseller #snowcap #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidanng60

0💬

❤️Bawal chiffon Bidang 45
.
Material: heavy chiffon
Jahitan: baby seam
.
🌷Harga: RM13
📫Postage: 1-4helai RM8sm/ RM12ss
.
*boleh tanye stock ikot warna yang baru ni oke✌️❤️
.
BLOUSE - @perfect_blouse
KURUNG | DRESS | PEPLUM - @perfect_rtw
TUDUNG BAWAL | SNOWCAP - @perfect_scarves

#perfect_scarves #bawalmurah #tudungbawal  #bawalchiffon #bawalchiffonlabuh #tudungmalas #bawalcotton  #bawalplain #tudungmurah #bawalcantik  #tudung #bawallovers #bawalviral  #bawalterkini  #bawallabuh #tudunglabuh #tudungmurah #shawl #shawlmurah #bawalmurah #anaktudung #bawallabuh #snowcapmurah #trustedseller #snowcap #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidanng60

0💬

Assalamualaikum semua, wanna letgo new jubah,sbb terbesar,anyone interested boleh dm atau whatsapp 013-4247712
.
.
🌼Dhiya Jubah🌼🌼 by Calaqisya
.
.
🌈 RM129+ FREE POSTAGE
🌈Size:L
🌈Material: Cotton (ironless) 🌈Nursing Friendly
🌈Wudhu friendly
🌈Round Neckline
🌈Color: Pink
🌈New item try sekali je
.
.
.
.
#calaqueens #calaqisya #jubahmurah #jubahmuslimah #sayajualbawal #telekung #sayajual #bawal #wideshawl #modvier #kualalumpur #kurungmoden #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bawallovers #milalalovers #jubahcantik #jannanick #lafazkankalimahcintamu #ajimaura #terapiinstagram #fattzura #hsc #bajuraya2018 #brim2018 #saleraya #sale2018 #visitig

1💬

Kulit anda gelap? kenapa? jom sis share kan kenapa ya...
.
.
Kulit yang semakin gelapa adalah kerana kulit tak terlindung dari UVB & UVA, menyebabkan kulit kita senang sgt dapat sunburn atau kulit terbakar. Selain itu kulit pun mudah berkedut dan penuaan makin cepat berlaku. .
Untuk mengelakkan semua itu terjadi, memang sangat sangat wajib gunakan Mary Kay Sun Protector Spf 35 utk pelindung terbaik dari UVB & UVA untuk menjaga dan melindungi kulit! .
.
Walau kita pakai the best skincare sekali pun tapi kita tak pakai sun protector untuk melindungi kulit memang tak berguna tau.. .
.
Wassup sis sekarang! setiap orang wajib ada satu sun protector ni. wajib. .
.
.
📞Reena 019-3908065
MaryKay Beauty Consultant

#testimonimarykay
#majalahwanita
#peplumkurung
#bawallovers
#suncreenmarykay

0💬

SALE! POSTAGE ONLY RM3 FOR UNLIMITED PCS!!! Valid till 25/2/18
.
RM35 (NP: RM39)
.
Kali ini kami mengeluarkan "square scarf" iaitu LULU SQUARE SCARF, menggunakan material "dull satin" berkualiti, Lulu Square Scarf plain yg mempunyai ukuran 45"x45" ini pastinya senang dibentuk, mudah digosok dan tidak mudah berkedut.
.
⚠️ Disclaimer
Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
.
Nak order?
Klik link wassap kt bio ☝️
.
📲WhatsApp|Telegram +601137826894
📢Instagram|FB Page|Telegram Channel @outfitbyizatulhada
.
#bajuraya #bajuraya2018 #bajurayaplussize #bajurayamurah #bawaleyelash #eyelashbawal #eyelashshawl #bawalsatin #bawalcrepe #bawalchiffon #bawalswarovski #bawaldiamond #bawalmurah #borongbawal #bawallovers #kurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungplussize #kurungplussize #plussizekurung #blouseplussize #plussizeblouse #bajukenduri #bajudinnermurah #bajutunangmurah #bajunikahmurah #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajupengapit #bajupengapitmurah

1💬