#bazaaronlinemalaysia

Beli 2 dapat Free Gift! Free Gift yang berupa sebuah botol Hand Sanitizer. Yeay.
.
.
Jom try Trudolly ngn VDOlly! Badan cantek, kulit cantek. Dalaman cantek jugak. Mendoniaaa lah lepas ni macam Fazura. Jangan lupa whatsapp 0122203819
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #uitm #dropshippermalaysia #produkkecantikan #bazaaronlinemalaysia #brocuba #kulitsihat #kulitcantek

0πŸ’¬

Wangi sangat lah Hand Sanitizer ni. Nak ke? Free je uolllss. Tapi kena lah beli dulu Trudolly. Hehe.
.
.
Jom try Trudolly ngn VDOlly! Badan cantek, kulit cantek. Dalaman cantek jugak. Mendoniaaa lah lepas ni macam Fazura. Jangan lupa whatsapp 0122203819
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #uitm #dropshippermalaysia #produkkecantikan #bazaaronlinemalaysia #brocuba #kulitsihat #kulitcantek

2πŸ’¬

Loading...

Wowow... ada lagi lah promotion CNY. Rugi nya kalau x grab sekarang. .
.
.
Jom try Trudolly ngn VDOlly! Badan cantek, kulit cantek. Dalaman cantek jugak. Mendoniaaa lah lepas ni macam Fazura. Jangan lupa whatsapp 0122203819
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #uitm #dropshippermalaysia #produkkecantikan #bazaaronlinemalaysia #brocuba #kulitsihat #kulitcantek

0πŸ’¬

Bersin, sakit kepala

Apa best tentang #IVMIST AROMATIC NANO OIL ??
.
βœ… BAU ANGIN SERAI YG SGT SEGAR (tak sama dengan mana2 minyak angin ye..100% berbeza! )
βœ… SENANG DIBAWA KEMANA2
βœ… TAKKAN TUMPAH (dlm beg)
βœ… PERMINTAAN YG TERAMAT TINGGI
βœ… BOLEH DIGUNA SEISI FAMILY (dari baby - org2 tua)
.
Apa kebaikan iv mist ni?
.
Baca ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
KEBAIKAN/KHASIAT IV MIST MAGIC OIL
βœ–οΈResdung / Kerap bersin diwaktu pagi/ waktu sejuk,
βœ–οΈSakit Kepala / Migrain berpanjangan,
βœ–οΈKahak yang banyak dan berlendir βœ–οΈSelsema yang berpanjangan
βœ–οΈMelegakan Asthma / Lelah
βœ–οΈKetidakselesaan akibat tidur yang berdengkur
βœ–οΈSengal –sengal badan, otot, sendi,
βœ–οΈKegatalan pada mata, hidung dan muka,
βœ–οΈMembantu Mempercepatkan Perlangsingan badan,
βœ–οΈGigitan Serangga, Bisul dan Sakit Gigi
.
banyakkan khasiatnya? memang tak rugi kalau beli... Harga pun mur mur je.RM28 satu.Beli 2 sis bagi diskaun RM50 jer.kalau nak tau lebih lanjut leh WHATSAPP sis cepat2 ya.
πŸ“²0133801718
πŸ“²0133801718
πŸ“²0133801718

#ivmist #PenawarMigrain #penawarresdungno1 #resdung #migraine #gatalhidung #gatalmata #gatalmuka #ubatresdung #kualaselangor #kualalumpur #petalingjaya #pantaidalam #bangsar #kelantan #panau #pahang #perak #johor #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknilprodukkesihatan #aurainsta #terapiinstagram

0πŸ’¬

Loading...

Ramai sangat yang kata Trudolly ni best. Camne? Uollss tak nak try?
.
.
Jom try Trudolly ngn VDOlly! Badan cantek, kulit cantek. Dalaman cantek jugak. Mendoniaaa lah lepas ni macam Fazura.
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #uitm #dropshippermalaysia #produkkecantikan #bazaaronlinemalaysia #brocuba #kulitsihat #kulitcantek

0πŸ’¬

WAJAH FLAWLESS ALA KOREAN TAK LAGI FANTASI DENGAN DYXY BC CREAM YAYY!
.
.
Tak salah kann kalau kita nak fefeling orang korean setiap hari ? Tengok muka sendiri hapyy naw sebab flawless sangatt πŸ™ˆ
.
.
KELEBIHAN BC CREAM DYXY
πŸ’œ Mekap tahan lebih dari 8 jam
πŸ’œ Ada SPF50
πŸ’œ Full overage
πŸ’œ Tahan 4-5 bulan
πŸ’œ Kawal minyak pada muka
πŸ’œ Sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
KANDUNGAN BC CREAM :
πŸ’Ž Mineral
πŸ’Ž Waterbased
πŸ’Ž Extract Arbutin
πŸ’Ž Vitamin E
.
.
DAPATKAN TERUS SET COMBO LAKU KERAS NI πŸ’₯
Bc Cream -1
Facemist -1
Brush Gemok -1
Mascara -1
.

whatsapp ;
+601111549493πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
#best24434#bazaaronline#bazarpaknil#malaysia#onlineshopmalaysia#murahmeriah#murahmurah#igshopmalaysiamurah#malaysianshoponline#bazaaronlinemalaysia#bazaaronlineshop#bazaaronline#igshopmalaysiamurah#dyxybcream#bccreambydyana#foundation#bccreamfoundation#dyxygreenteafacemist#facemistgreentea#makeupspray#dyxymineralfacemist#teamyaya#rugitakcuba#flawless#jomcubadyxy#hotselling#pastipuashati#teamyaya

0πŸ’¬

.
❗️KRIM MELURUSKAN RAMBUT ❗️
.
RM40.00 untuk 50gram βœ…
RM70.00 untuk 110gram βœ…
Postage Semenanjung RM7.00
Sabah sarawak RM10.00
βœ”οΈ Rambut lurus seperti semulajadi.
βœ”οΈ Rambut tidak lagi berkelemumur.
βœ”οΈ Rambut tidak lagi bermasalah.
βœ”οΈ Rambut tidak lagi berminyak.
βœ”οΈ Rambut kelihatan seperti baru lepas mandi.

1. 50gram untuk rambut pendek atau rambut lelaki
2. 110gram untuk rambut paras bahu atau lebih.
3. Krim ni seperti krim rebonding di salon.
4. Senang untuk apply dan lebih cepat berbanding di salon.
5. Pastinya lebih murah dan jimat.

Untuk pertanyaan lebih detail atau tempahan sila terus
whatsapp kami ke 0129666753.
.

#straightpro #krimpelurusrambut #pelembutrambut #pelurusrambut #krimrebonding #pomademurah #minyakrambut #bazaronline #igshop #lokalah #pomade #sayajual #kualalumpur #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysia #visitmyig #gadismelayu #awekmelayu #cantik #rempit #matmoto #kamixramai #dropshipkl #sayajualmurah

1πŸ’¬

Loading...

.
❗️KRIM MELURUSKAN RAMBUT ❗️
.
RM40.00 untuk 50gram βœ…
RM70.00 untuk 110gram βœ…
Postage Semenanjung RM7.00
Sabah sarawak RM10.00
βœ”οΈ Rambut lurus seperti semulajadi.
βœ”οΈ Rambut tidak lagi berkelemumur.
βœ”οΈ Rambut tidak lagi bermasalah.
βœ”οΈ Rambut tidak lagi berminyak.
βœ”οΈ Rambut kelihatan seperti baru lepas mandi.

1. 50gram untuk rambut pendek atau rambut lelaki
2. 110gram untuk rambut paras bahu atau lebih.
3. Krim ni seperti krim rebonding di salon.
4. Senang untuk apply dan lebih cepat berbanding di salon.
5. Pastinya lebih murah dan jimat.

Untuk pertanyaan lebih detail atau tempahan sila terus
whatsapp kami ke 0129666753.
.

#straightpro #krimpelurusrambut #pelembutrambut #pelurusrambut #krimrebonding #pomademurah #minyakrambut #bazaronline #igshop #lokalah #pomade #sayajual #kualalumpur #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysia #visitmyig #gadismelayu #awekmelayu #cantik #rempit #matmoto #kamixramai #dropshipkl #sayajualmurah

0πŸ’¬

.
❗️KRIM MELURUSKAN RAMBUT ❗️
.
RM40.00 untuk 50gram βœ…
RM70.00 untuk 110gram βœ…
Postage Semenanjung RM7.00
Sabah sarawak RM10.00
βœ”οΈ Rambut lurus seperti semulajadi.
βœ”οΈ Rambut tidak lagi berkelemumur.
βœ”οΈ Rambut tidak lagi bermasalah.
βœ”οΈ Rambut tidak lagi berminyak.
βœ”οΈ Rambut kelihatan seperti baru lepas mandi.

1. 50gram untuk rambut pendek atau rambut lelaki
2. 110gram untuk rambut paras bahu atau lebih.
3. Krim ni seperti krim rebonding di salon.
4. Senang untuk apply dan lebih cepat berbanding di salon.
5. Pastinya lebih murah dan jimat.

Untuk pertanyaan lebih detail atau tempahan sila terus
whatsapp kami ke 0129666753.
.

#straightpro #krimpelurusrambut #pelembutrambut #pelurusrambut #krimrebonding #pomademurah #minyakrambut #bazaronline #igshop #lokalah #pomade #sayajual #kualalumpur #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysia #visitmyig #gadismelayu #awekmelayu #cantik #rempit #matmoto #kamixramai #dropshipkl #sayajualmurah

0πŸ’¬

MATERIAL ROYAL SILK INDONESIA

RM60 /4 METER /BIDANG 45

RM45 for minimum 3 pasang (exclude postage) βœ‚οΈSiap potong 4 meter πŸŽ€Kain tebal sikit compared to normal royal silk from china
πŸŽ€Tambah diamond πŸ’Ž +rm12
πŸŽ€Warna gojess πŸŽ€Berat beralun cantik
πŸŽ€lembut ya amat..
πŸŽ€sedap di pakai..
πŸŽ€Cantik bila siap kejadiannya..😍 πŸ“©πŸ–‹οΈοΈpm/comment for fast replies, if interested orΒ nak tanya psl kain πŸ˜‰πŸ‘πŸ» πŸ“£While stocks last πŸ’°Payment di dahulukan pencapaian diutamakan. 😎Serius buyer 🎨Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor cahaya atau gadget masing2. πŸ“¦Pengeposan dlm masa 3Β  hari bekerja.

#kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangjubah #kainpasangbajukurung #kainpasangbajukurungmoden #kainpasangbajukurungmurah2 #kainpasangbidang45 #kainpasangbidang60 #kainpasangbatik #kainpasangbatikmurah #kainpasangbatikborong #kainpasangbatikexclusive #kainpasangdubaisilk #kainpasangdubaisilkmurah #kainpasangroyalsilk #kainpasangkoreansilk #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaronlinemurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kainpasang #kainmurah #kualalumpur #kainpasangroyalsilkmurah #kainpasangsongket #kainpasangseragam #kainraya #kainraya2018 #kainrayamurah

0πŸ’¬

Loading...

MATERIAL ROYAL SILK INDONESIA

RM60 /4 METER /BIDANG 45

RM45 for minimum 3 pasang (exclude postage) βœ‚οΈSiap potong 4 meter πŸŽ€Kain tebal sikit compared to normal royal silk from china
πŸŽ€Tambah diamond πŸ’Ž +rm12
πŸŽ€Warna gojess πŸŽ€Berat beralun cantik
πŸŽ€lembut ya amat..
πŸŽ€sedap di pakai..
πŸŽ€Cantik bila siap kejadiannya..😍 πŸ“©πŸ–‹οΈοΈpm/comment for fast replies, if interested orΒ nak tanya psl kain πŸ˜‰πŸ‘πŸ» πŸ“£While stocks last πŸ’°Payment di dahulukan pencapaian diutamakan. 😎Serius buyer 🎨Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor cahaya atau gadget masing2. πŸ“¦Pengeposan dlm masa 3Β  hari bekerja.

#kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangjubah #kainpasangbajukurung #kainpasangbajukurungmoden #kainpasangbajukurungmurah2 #kainpasangbidang45 #kainpasangbidang60 #kainpasangbatik #kainpasangbatikmurah #kainpasangbatikborong #kainpasangbatikexclusive #kainpasangdubaisilk #kainpasangdubaisilkmurah #kainpasangroyalsilk #kainpasangkoreansilk #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaronlinemurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kainpasang #kainmurah #kualalumpur #kainpasangroyalsilkmurah #kainpasangsongket #kainpasangseragam #kainraya #kainraya2018 #kainrayamurah

0πŸ’¬

MATERIAL ROYAL SILK INDONESIA

RM60 /4 METER /BIDANG 45

RM45 for minimum 3 pasang (exclude postage) βœ‚οΈSiap potong 4 meter πŸŽ€Kain tebal sikit compared to normal royal silk from china
πŸŽ€Tambah diamond πŸ’Ž +rm12
πŸŽ€Warna gojess πŸŽ€Berat beralun cantik
πŸŽ€lembut ya amat..
πŸŽ€sedap di pakai..
πŸŽ€Cantik bila siap kejadiannya..😍 πŸ“©πŸ–‹οΈοΈpm/comment for fast replies, if interested orΒ nak tanya psl kain πŸ˜‰πŸ‘πŸ» πŸ“£While stocks last πŸ’°Payment di dahulukan pencapaian diutamakan. 😎Serius buyer 🎨Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor cahaya atau gadget masing2. πŸ“¦Pengeposan dlm masa 3Β  hari bekerja.

#kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangjubah #kainpasangbajukurung #kainpasangbajukurungmoden #kainpasangbajukurungmurah2 #kainpasangbidang45 #kainpasangbidang60 #kainpasangbatik #kainpasangbatikmurah #kainpasangbatikborong #kainpasangbatikexclusive #kainpasangdubaisilk #kainpasangdubaisilkmurah #kainpasangroyalsilk #kainpasangkoreansilk #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaronlinemurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kainpasang #kainmurah #kualalumpur #kainpasangroyalsilkmurah #kainpasangsongket #kainpasangseragam #kainraya #kainraya2018 #kainrayamurah

0πŸ’¬

MATERIAL ROYAL SILK INDONESIA

RM60 /4 METER /BIDANG 45

RM45 for minimum 3 pasang (exclude postage) βœ‚οΈSiap potong 4 meter πŸŽ€Kain tebal sikit compared to normal royal silk from china
πŸŽ€Tambah diamond πŸ’Ž +rm12
πŸŽ€Warna gojess πŸŽ€Berat beralun cantik
πŸŽ€lembut ya amat..
πŸŽ€sedap di pakai..
πŸŽ€Cantik bila siap kejadiannya..😍 πŸ“©πŸ–‹οΈοΈpm/comment for fast replies, if interested orΒ nak tanya psl kain πŸ˜‰πŸ‘πŸ» πŸ“£While stocks last πŸ’°Payment di dahulukan pencapaian diutamakan. 😎Serius buyer 🎨Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor cahaya atau gadget masing2. πŸ“¦Pengeposan dlm masa 3Β  hari bekerja.

#kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangjubah #kainpasangbajukurung #kainpasangbajukurungmoden #kainpasangbajukurungmurah2 #kainpasangbidang45 #kainpasangbidang60 #kainpasangbatik #kainpasangbatikmurah #kainpasangbatikborong #kainpasangbatikexclusive #kainpasangdubaisilk #kainpasangdubaisilkmurah #kainpasangroyalsilk #kainpasangkoreansilk #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaronlinemurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kainpasang #kainmurah #kualalumpur #kainpasangroyalsilkmurah #kainpasangsongket #kainpasangseragam #kainraya #kainraya2018 #kainrayamurah

1πŸ’¬

Loading...

MATERIAL ROYAL SILK INDONESIA

RM60 /4 METER /BIDANG 45

RM45 for minimum 3 pasang (exclude postage) βœ‚οΈSiap potong 4 meter πŸŽ€Kain tebal sikit compared to normal royal silk from china
πŸŽ€Tambah diamond πŸ’Ž +rm12
πŸŽ€Warna gojess πŸŽ€Berat beralun cantik
πŸŽ€lembut ya amat..
πŸŽ€sedap di pakai..
πŸŽ€Cantik bila siap kejadiannya..😍 πŸ“©πŸ–‹οΈοΈpm/comment for fast replies, if interested orΒ nak tanya psl kain πŸ˜‰πŸ‘πŸ» πŸ“£While stocks last πŸ’°Payment di dahulukan pencapaian diutamakan. 😎Serius buyer 🎨Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor cahaya atau gadget masing2. πŸ“¦Pengeposan dlm masa 3Β  hari bekerja.

#kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangjubah #kainpasangbajukurung #kainpasangbajukurungmoden #kainpasangbajukurungmurah2 #kainpasangbidang45 #kainpasangbidang60 #kainpasangbatik #kainpasangbatikmurah #kainpasangbatikborong #kainpasangbatikexclusive #kainpasangdubaisilk #kainpasangdubaisilkmurah #kainpasangroyalsilk #kainpasangkoreansilk #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaronlinemurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kainpasang #kainmurah #kualalumpur #kainpasangroyalsilkmurah #kainpasangsongket #kainpasangseragam #kainraya #kainraya2018 #kainrayamurah

0πŸ’¬

MATERIAL ROYAL SILK INDONESIA

RM60 /4 METER /BIDANG 45

RM45 for minimum 3 pasang (exclude postage) βœ‚οΈSiap potong 4 meter πŸŽ€Kain tebal sikit compared to normal royal silk from china
πŸŽ€Tambah diamond πŸ’Ž +rm12
πŸŽ€Warna gojess πŸŽ€Berat beralun cantik
πŸŽ€lembut ya amat..
πŸŽ€sedap di pakai..
πŸŽ€Cantik bila siap kejadiannya..😍 πŸ“©πŸ–‹οΈοΈpm/comment for fast replies, if interested orΒ nak tanya psl kain πŸ˜‰πŸ‘πŸ» πŸ“£While stocks last πŸ’°Payment di dahulukan pencapaian diutamakan. 😎Serius buyer 🎨Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor cahaya atau gadget masing2. πŸ“¦Pengeposan dlm masa 3Β  hari bekerja.

#kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangjubah #kainpasangbajukurung #kainpasangbajukurungmoden #kainpasangbajukurungmurah2 #kainpasangbidang45 #kainpasangbidang60 #kainpasangbatik #kainpasangbatikmurah #kainpasangbatikborong #kainpasangbatikexclusive #kainpasangdubaisilk #kainpasangdubaisilkmurah #kainpasangroyalsilk #kainpasangkoreansilk #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaronlinemurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kainpasang #kainmurah #kualalumpur #kainpasangroyalsilkmurah #kainpasangsongket #kainpasangseragam #kainraya #kainraya2018 #kainrayamurah

0πŸ’¬

MATERIAL ROYAL SILK INDONESIA

RM60 /4 METER /BIDANG 45

RM45 for minimum 3 pasang (exclude postage) βœ‚οΈSiap potong 4 meter πŸŽ€Kain tebal sikit compared to normal royal silk from china
πŸŽ€Tambah diamond πŸ’Ž +rm12
πŸŽ€Warna gojess πŸŽ€Berat beralun cantik
πŸŽ€lembut ya amat..
πŸŽ€sedap di pakai..
πŸŽ€Cantik bila siap kejadiannya..😍 πŸ“©πŸ–‹οΈοΈpm/comment for fast replies, if interested orΒ nak tanya psl kain πŸ˜‰πŸ‘πŸ» πŸ“£While stocks last πŸ’°Payment di dahulukan pencapaian diutamakan. 😎Serius buyer 🎨Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor cahaya atau gadget masing2. πŸ“¦Pengeposan dlm masa 3Β  hari bekerja.

#kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangjubah #kainpasangbajukurung #kainpasangbajukurungmoden #kainpasangbajukurungmurah2 #kainpasangbidang45 #kainpasangbidang60 #kainpasangbatik #kainpasangbatikmurah #kainpasangbatikborong #kainpasangbatikexclusive #kainpasangdubaisilk #kainpasangdubaisilkmurah #kainpasangroyalsilk #kainpasangkoreansilk #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaronlinemurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kainpasang #kainmurah #kualalumpur #kainpasangroyalsilkmurah #kainpasangsongket #kainpasangseragam #kainraya #kainraya2018 #kainrayamurah

0πŸ’¬

Loading...

MATERIAL ROYAL SILK INDONESIA

RM60 /4 METER /BIDANG 45

RM45 for minimum 3 pasang (exclude postage) βœ‚οΈSiap potong 4 meter πŸŽ€Kain tebal sikit compared to normal royal silk from china
πŸŽ€Tambah diamond πŸ’Ž +rm12
πŸŽ€Warna gojess πŸŽ€Berat beralun cantik
πŸŽ€lembut ya amat..
πŸŽ€sedap di pakai..
πŸŽ€Cantik bila siap kejadiannya..😍 πŸ“©πŸ–‹οΈοΈpm/comment for fast replies, if interested orΒ nak tanya psl kain πŸ˜‰πŸ‘πŸ» πŸ“£While stocks last πŸ’°Payment di dahulukan pencapaian diutamakan. 😎Serius buyer 🎨Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor cahaya atau gadget masing2. πŸ“¦Pengeposan dlm masa 3Β  hari bekerja.

#kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangjubah #kainpasangbajukurung #kainpasangbajukurungmoden #kainpasangbajukurungmurah2 #kainpasangbidang45 #kainpasangbidang60 #kainpasangbatik #kainpasangbatikmurah #kainpasangbatikborong #kainpasangbatikexclusive #kainpasangdubaisilk #kainpasangdubaisilkmurah #kainpasangroyalsilk #kainpasangkoreansilk #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaronlinemurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kainpasang #kainmurah #kualalumpur #kainpasangroyalsilkmurah #kainpasangsongket #kainpasangseragam #kainraya #kainraya2018 #kainrayamurah

0πŸ’¬

MATERIAL ROYAL SILK INDONESIA

RM60 /4 METER /BIDANG 45

RM45 for minimum 3 pasang (exclude postage) βœ‚οΈSiap potong 4 meter πŸŽ€Kain tebal sikit compared to normal royal silk from china
πŸŽ€Tambah diamond πŸ’Ž +rm12
πŸŽ€Warna gojess πŸŽ€Berat beralun cantik
πŸŽ€lembut ya amat..
πŸŽ€sedap di pakai..
πŸŽ€Cantik bila siap kejadiannya..😍 πŸ“©πŸ–‹οΈοΈpm/comment for fast replies, if interested orΒ nak tanya psl kain πŸ˜‰πŸ‘πŸ» πŸ“£While stocks last πŸ’°Payment di dahulukan pencapaian diutamakan. 😎Serius buyer 🎨Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor cahaya atau gadget masing2. πŸ“¦Pengeposan dlm masa 3Β  hari bekerja.

#kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangjubah #kainpasangbajukurung #kainpasangbajukurungmoden #kainpasangbajukurungmurah2 #kainpasangbidang45 #kainpasangbidang60 #kainpasangbatik #kainpasangbatikmurah #kainpasangbatikborong #kainpasangbatikexclusive #kainpasangdubaisilk #kainpasangdubaisilkmurah #kainpasangroyalsilk #kainpasangkoreansilk #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaronlinemurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kainpasang #kainmurah #kualalumpur #kainpasangroyalsilkmurah #kainpasangsongket #kainpasangseragam #kainraya #kainraya2018 #kainrayamurah

0πŸ’¬

MATERIAL ROYAL SILK INDONESIA

RM60 /4 METER /BIDANG 45

RM45 for minimum 3 pasang (exclude postage) βœ‚οΈSiap potong 4 meter πŸŽ€Kain tebal sikit compared to normal royal silk from china
πŸŽ€Tambah diamond πŸ’Ž +rm12
πŸŽ€Warna gojess πŸŽ€Berat beralun cantik
πŸŽ€lembut ya amat..
πŸŽ€sedap di pakai..
πŸŽ€Cantik bila siap kejadiannya..😍 πŸ“©πŸ–‹οΈοΈpm/comment for fast replies, if interested orΒ nak tanya psl kain πŸ˜‰πŸ‘πŸ» πŸ“£While stocks last πŸ’°Payment di dahulukan pencapaian diutamakan. 😎Serius buyer 🎨Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor cahaya atau gadget masing2. πŸ“¦Pengeposan dlm masa 3Β  hari bekerja.

#kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangjubah #kainpasangbajukurung #kainpasangbajukurungmoden #kainpasangbajukurungmurah2 #kainpasangbidang45 #kainpasangbidang60 #kainpasangbatik #kainpasangbatikmurah #kainpasangbatikborong #kainpasangbatikexclusive #kainpasangdubaisilk #kainpasangdubaisilkmurah #kainpasangroyalsilk #kainpasangkoreansilk #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaronlinemurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kainpasang #kainmurah #kualalumpur #kainpasangroyalsilkmurah #kainpasangsongket #kainpasangseragam #kainraya #kainraya2018 #kainrayamurah

0πŸ’¬

Hi semua! kat sini saya nak share produk baik β€œMaglourΓ© V-Shape Facial Lifting Maskβ€œ produk ini boleh membantu anda menghilangkan lemak- lemak di muka serta menghilangkan dagu berlapis (double chin) dan memberikan bentuk wajah yang runcing. Ia juga mampu melicinkan kulit, mengetatkan kulit kendur dan mengurangkan tanda-tanda penuaan di bahagian pipi dan dagu. Cuba la sekarang MaglourΓ© V-Shape Facial Lifting Mask!
Whatsapp saya untuk order +0173679945 🀳🏻
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

0πŸ’¬

Stay sharp with Magloure!! Meet your number 1 best double chin remover in Asia!! 🌸
.
Functional Magloure V shape facial lifting mask patch of earring type that manages a sagging and drooping due to elasticity decline. Makes elastic V-LINE by managing disordered face line, Provides a soft and smooth chin line by providing resilient tension on the skin by containing Adenosine, anti-wrinkle ingredient and red ginseng extract.
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

0πŸ’¬

MATERIAL ROYAL SILK INDONESIA

RM60 /4 METER /BIDANG 45

RM45 for minimum 3 pasang (exclude postage) βœ‚οΈSiap potong 4 meter πŸŽ€Kain tebal sikit compared to normal royal silk from china
πŸŽ€Tambah diamond πŸ’Ž +rm12
πŸŽ€Warna gojess πŸŽ€Berat beralun cantik
πŸŽ€lembut ya amat..
πŸŽ€sedap di pakai..
πŸŽ€Cantik bila siap kejadiannya..😍 πŸ“©πŸ–‹οΈοΈpm/comment for fast replies, if interested orΒ nak tanya psl kain πŸ˜‰πŸ‘πŸ» πŸ“£While stocks last πŸ’°Payment di dahulukan pencapaian diutamakan. 😎Serius buyer 🎨Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor cahaya atau gadget masing2. πŸ“¦Pengeposan dlm masa 3Β  hari bekerja.

#kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangjubah #kainpasangbajukurung #kainpasangbajukurungmoden #kainpasangbajukurungmurah2 #kainpasangbidang45 #kainpasangbidang60 #kainpasangbatik #kainpasangbatikmurah #kainpasangbatikborong #kainpasangbatikexclusive #kainpasangdubaisilk #kainpasangdubaisilkmurah #kainpasangroyalsilk #kainpasangkoreansilk #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaronlinemurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kainpasang #kainmurah #kualalumpur #kainpasangroyalsilkmurah #kainpasangsongket #kainpasangseragam #kainraya #kainraya2018 #kainrayamurah

0πŸ’¬

MATERIAL ROYAL SILK INDONESIA

RM60 /4 METER /BIDANG 45

RM45 for minimum 3 pasang (exclude postage) βœ‚οΈSiap potong 4 meter πŸŽ€Kain tebal sikit compared to normal royal silk from china
πŸŽ€Tambah diamond πŸ’Ž +rm12
πŸŽ€Warna gojess πŸŽ€Berat beralun cantik
πŸŽ€lembut ya amat..
πŸŽ€sedap di pakai..
πŸŽ€Cantik bila siap kejadiannya..😍 πŸ“©πŸ–‹οΈοΈpm/comment for fast replies, if interested orΒ nak tanya psl kain πŸ˜‰πŸ‘πŸ» πŸ“£While stocks last πŸ’°Payment di dahulukan pencapaian diutamakan. 😎Serius buyer 🎨Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor cahaya atau gadget masing2. πŸ“¦Pengeposan dlm masa 3Β  hari bekerja.

#kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangjubah #kainpasangbajukurung #kainpasangbajukurungmoden #kainpasangbajukurungmurah2 #kainpasangbidang45 #kainpasangbidang60 #kainpasangbatik #kainpasangbatikmurah #kainpasangbatikborong #kainpasangbatikexclusive #kainpasangdubaisilk #kainpasangdubaisilkmurah #kainpasangroyalsilk #kainpasangkoreansilk #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaronlinemurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kainpasang #kainmurah #kualalumpur #kainpasangroyalsilkmurah #kainpasangsongket #kainpasangseragam #kainraya #kainraya2018 #kainrayamurah

0πŸ’¬

MATERIAL ROYAL SILK INDONESIA

RM60 /4 METER /BIDANG 45

RM45 for minimum 3 pasang (exclude postage) βœ‚οΈSiap potong 4 meter πŸŽ€Kain tebal sikit compared to normal royal silk from china
πŸŽ€Tambah diamond πŸ’Ž +rm12
πŸŽ€Warna gojess πŸŽ€Berat beralun cantik
πŸŽ€lembut ya amat..
πŸŽ€sedap di pakai..
πŸŽ€Cantik bila siap kejadiannya..😍 πŸ“©πŸ–‹οΈοΈpm/comment for fast replies, if interested orΒ nak tanya psl kain πŸ˜‰πŸ‘πŸ» πŸ“£While stocks last πŸ’°Payment di dahulukan pencapaian diutamakan. 😎Serius buyer 🎨Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor cahaya atau gadget masing2. πŸ“¦Pengeposan dlm masa 3Β  hari bekerja.

#kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangjubah #kainpasangbajukurung #kainpasangbajukurungmoden #kainpasangbajukurungmurah2 #kainpasangbidang45 #kainpasangbidang60 #kainpasangbatik #kainpasangbatikmurah #kainpasangbatikborong #kainpasangbatikexclusive #kainpasangdubaisilk #kainpasangdubaisilkmurah #kainpasangroyalsilk #kainpasangkoreansilk #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaronlinemurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kainpasang #kainmurah #kualalumpur #kainpasangroyalsilkmurah #kainpasangsongket #kainpasangseragam #kainraya #kainraya2018 #kainrayamurah

0πŸ’¬

MATERIAL ROYAL SILK INDONESIA

RM60 /4 METER /BIDANG 45

RM45 for minimum 3 pasang (exclude postage) βœ‚οΈSiap potong 4 meter πŸŽ€Kain tebal sikit compared to normal royal silk from china
πŸŽ€Tambah diamond πŸ’Ž +rm12
πŸŽ€Warna gojess πŸŽ€Berat beralun cantik
πŸŽ€lembut ya amat..
πŸŽ€sedap di pakai..
πŸŽ€Cantik bila siap kejadiannya..😍 πŸ“©πŸ–‹οΈοΈpm/comment for fast replies, if interested orΒ nak tanya psl kain πŸ˜‰πŸ‘πŸ» πŸ“£While stocks last πŸ’°Payment di dahulukan pencapaian diutamakan. 😎Serius buyer 🎨Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor cahaya atau gadget masing2. πŸ“¦Pengeposan dlm masa 3Β  hari bekerja.

#kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangjubah #kainpasangbajukurung #kainpasangbajukurungmoden #kainpasangbajukurungmurah2 #kainpasangbidang45 #kainpasangbidang60 #kainpasangbatik #kainpasangbatikmurah #kainpasangbatikborong #kainpasangbatikexclusive #kainpasangdubaisilk #kainpasangdubaisilkmurah #kainpasangroyalsilk #kainpasangkoreansilk #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaronlinemurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kainpasang #kainmurah #kualalumpur #kainpasangroyalsilkmurah #kainpasangsongket #kainpasangseragam #kainraya #kainraya2018 #kainrayamurah

0πŸ’¬

MATERIAL ROYAL SILK INDONESIA

RM60 /4 METER /BIDANG 45

RM45 for minimum 3 pasang (exclude postage) βœ‚οΈSiap potong 4 meter πŸŽ€Kain tebal sikit compared to normal royal silk from china
πŸŽ€Tambah diamond πŸ’Ž +rm12
πŸŽ€Warna gojess πŸŽ€Berat beralun cantik
πŸŽ€lembut ya amat..
πŸŽ€sedap di pakai..
πŸŽ€Cantik bila siap kejadiannya..😍 πŸ“©πŸ–‹οΈοΈpm/comment for fast replies, if interested orΒ nak tanya psl kain πŸ˜‰πŸ‘πŸ» πŸ“£While stocks last πŸ’°Payment di dahulukan pencapaian diutamakan. 😎Serius buyer 🎨Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor cahaya atau gadget masing2. πŸ“¦Pengeposan dlm masa 3Β  hari bekerja.

#kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangjubah #kainpasangbajukurung #kainpasangbajukurungmoden #kainpasangbajukurungmurah2 #kainpasangbidang45 #kainpasangbidang60 #kainpasangbatik #kainpasangbatikmurah #kainpasangbatikborong #kainpasangbatikexclusive #kainpasangdubaisilk #kainpasangdubaisilkmurah #kainpasangroyalsilk #kainpasangkoreansilk #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaronlinemurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kainpasang #kainmurah #kualalumpur #kainpasangroyalsilkmurah #kainpasangsongket #kainpasangseragam #kainraya #kainraya2018 #kainrayamurah

0πŸ’¬

SENJATA RAHSIA SEORANG WANITA 😍
BUST UP EXPRESS
Krim Payudara & Punggung
TERBUKTI BERKESAN dan beribu feedback yang puas hati πŸ‘πŸ»
Semua wanita kena Miliki Nya
.
Apa yang MABELES sangat pasal BUST UP EXPRESS ni
?
====
.
πŸ’‹Menegangkan buah dada dan lurah.
πŸ’‹Memontokkan payudara kepada saiz idaman.
πŸ’‹Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara.
πŸ’‹Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara.
πŸ’‹Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi.
πŸ’‹Seimbangkan saiz kedua2 payudara.
πŸ’‹Memontok kan Punggung.
.
Jangan risau dear. Produk ni dijamin selamat. Sebab tu dapat kelulusan dari KKM β†ͺ️ Produk keluaran GMP.
β†ͺ️ Dijamin HALAL & suci.
β†ͺ️ Tidak mengandungi bahan terlarang.
.
What's App πŸ“² 013-553 5666 . .

#buedsfeb18 #bustupexpresshq #jamucantiqueanggun
#jamutraditional #jamumoden
#jamuturuntemurun
#tipskekalmantap #tipskekaldara
#tipskekalsehat #tipscantiksehat
#vgrip #gambiremas #beconfident
#surekencang #pinklady #bazaar #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia

0πŸ’¬