#bazar

PEPLUM SET
💯 Cotton Material
Size ::
3-6m
6-9m
12m / 1y
2y
3y
4y
.
💰 RM18 /set
📮 Postage RM8 sm/RM11 ss
📲 Sebarang pertanyaan & order, klik link di bawah untuk whatsapp ⤵️⤵️ www.wasap.my/60102454221

#
Nak beli banyak whatsapp naa, boleh dapat harga kasih sayang *

#peplum #peplumset #peplumkids #bajubudak #murahmurah #sayajual #bazar #igshop #instashop #trustedsellers

0💬

Loading...

Pewangi kereta sebagai pemangkit semangat.
.
Betul ke pewangi kereta boleh naikkan semangat?
Ramai yang tak tahu sebenarnya bila kita guna pewangi kereta atau rumah, dia boleh buat kita rasa lebih bersemangat dan gembira. Kalau kita stress pun, cuba ambil nafas dalam dalam dan kita akan rasa best je sebab udara yang segar dan wangi.
.
Udara yang segar dan wangi pun secara tak langsung pengaruhi mood kita dengan orang sekeliling. Bila kita semangat, gembira dan tenang, mesti keluarga atau kawan kita suka dengan kita dan dorang pun turut gembira .
.
to ORDER Whatsapps miza ye atau KLIK je Link di BIO
-
📲0178254428
📲0178254428
📲0178254428
http://www.wasap.my/60178254428
.

repost by @mavenperfume -
#maven #perfume #mavenperfume #bazarpaknil #bazar #onlineshopping #cashondelivery #online

0💬

Te invitamos a que participes este 3 y 4 de marzo en el BazArt Casa O De Lastarrias, que viene con teatro, comedia, diseño, y mucho mas. Incribete informacion al privado

1💬

Loading...

النگو كاترينا وزن ٤٥.١١ الى ٤٧.٠٩

خيابان امام روبروى آهنگر خانه نبش راسته اجلال 💍طلا و جواهرى عليزاده💍
برای اطلاع از قیمت به کانال تلگرامی مراجعه کنین
لینک بیو
@alizadeh__jeweler
تلفن:٣٢٢٢٥٢٥٩_٠٤٤ 💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍
#gold #18 #21 #alizadehjeweler #urmia #urmiye #bazar #tala #gold #انگشتر #سرویس #النگو #مدال #نیم_ست #زنجیر #دستبند
💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍

0💬

E quem esta chegando ...nosso Bazar de pascoa ffancake ...e vc vai perder ? Muitos ovos recheados , muito chocolate , bolos e muitos mais ....😍😚nao vejo a hora dessas delicias..🍫🍬🍰🍩🍧#bazar #chocolate
#ovosdepascoa
#pascoa

0💬

Pewangi kereta sebagai pemangkit semangat.
.
Betul ke pewangi kereta boleh naikkan semangat?
Ramai yang tak tahu sebenarnya bila kita guna pewangi kereta atau rumah, dia boleh buat kita rasa lebih bersemangat dan gembira. Kalau kita stress pun, cuba ambil nafas dalam dalam dan kita akan rasa best je sebab udara yang segar dan wangi.
.
Udara yang segar dan wangi pun secara tak langsung pengaruhi mood kita dengan orang sekeliling. Bila kita semangat, gembira dan tenang, mesti keluarga atau kawan kita suka dengan kita dan dorang pun turut gembira .
.
to ORDER Whatsapps miza ye atau KLIK je Link di BIO
-
📲0178254428
📲0178254428
📲0178254428
http://www.wasap.my/60178254428
.

repost by @mavenperfume -
#maven #perfume #mavenperfume #bazarpaknil #bazar #onlineshopping #cashondelivery #online

0💬

Loading...

"Grand Opening HMMI Festival 2018 & Djuanda Management Competition"

Selasa 20 Februari 2018
Pertandingan Debat semi final
Universitas Universitas Siliwangi 1 sebagai team Pro dan Universitas STIE Perbanas Surabaya sebagai team kontra .
.
.
.
#dmcfestival2018 #hmmfeunida #feunida #unida #Hmmiwilayah2 #events #bogor #bogorfoodies #fashion #bazar #diskusi #lomba #lombadebat #karya #bahagia #youseebogor #bogorevent
#infoeventbogor 😙😍

0💬

سرويس روليز وزن ٤٠.٥٨

خيابان امام روبروى آهنگر خانه نبش راسته اجلال 💍طلا و جواهرى عليزاده💍
برای اطلاع از قیمت به کانال تلگرامی مراجعه کنین
لینک بیو
@alizadeh__jeweler
تلفن:٣٢٢٢٥٢٥٩_٠٤٤ 💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍
#gold #18 #21 #alizadehjeweler #urmia #urmiye #bazar #tala #gold #انگشتر #سرویس #النگو #مدال #نیم_ست #زنجیر #دستبند
💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍

0💬

Loading...

Pewangi kereta sebagai pemangkit semangat.
.
Betul ke pewangi kereta boleh naikkan semangat?
Ramai yang tak tahu sebenarnya bila kita guna pewangi kereta atau rumah, dia boleh buat kita rasa lebih bersemangat dan gembira. Kalau kita stress pun, cuba ambil nafas dalam dalam dan kita akan rasa best je sebab udara yang segar dan wangi.
.
Udara yang segar dan wangi pun secara tak langsung pengaruhi mood kita dengan orang sekeliling. Bila kita semangat, gembira dan tenang, mesti keluarga atau kawan kita suka dengan kita dan dorang pun turut gembira .
.
to ORDER Whatsapps miza ye atau KLIK je Link di BIO
-
📲0178254428
📲0178254428
📲0178254428
http://www.wasap.my/60178254428
.

repost by @mavenperfume -
#maven #perfume #mavenperfume #bazarpaknil #bazar #onlineshopping #cashondelivery #online

0💬

Pewangi kereta sebagai pemangkit semangat.
.
Betul ke pewangi kereta boleh naikkan semangat?
Ramai yang tak tahu sebenarnya bila kita guna pewangi kereta atau rumah, dia boleh buat kita rasa lebih bersemangat dan gembira. Kalau kita stress pun, cuba ambil nafas dalam dalam dan kita akan rasa best je sebab udara yang segar dan wangi.
.
Udara yang segar dan wangi pun secara tak langsung pengaruhi mood kita dengan orang sekeliling. Bila kita semangat, gembira dan tenang, mesti keluarga atau kawan kita suka dengan kita dan dorang pun turut gembira .
.
to ORDER Whatsapps miza ye atau KLIK je Link di BIO
-
📲0178254428
📲0178254428
📲0178254428
http://www.wasap.my/60178254428
.

repost by @mavenperfume -
#maven #perfume #mavenperfume #bazarpaknil #bazar #onlineshopping #cashondelivery #online

0💬

Loading...

En Tus Manos se une a esta iniciativa emprendedora #Guarenas - #Guatire Luego de nuestros exitosos #KirmigFest nuestra #MegaFeriaNavideña y la Presentación por primera vez de @zambranomiguel en la zona; decidimos innovar y darle vida a un proyecto que lleva por nombre #GuatireGastronómico el cual se realizará los días 07 y 08 de Abril en el estacionamiento del Centro Comercial “La Hacienda” un Evento en el que encontrarán - Área de Gastronomía 🍔🍣🌭 .
- Área de Niños 👦👧 con Pinta Caritas y Colchones Inflables, Completamente Gratis .
- Área de Bazar 💅👖👗👙🕶️👠 para que vendan libremente sus productos .
- Tarima Viva con distintos cantantes 🎙️🎤 y Shows durante el Evento .
- Área Lounge 👨‍👩‍👧🍹💑,para que puedan sentarse y disfrutar de las distintas Propuestas Gastronómicas.

Corre 🏃🏃 y reserva tu stand.
Entrada #TotalmenteGratis te lo  vas a perder? . 😎🌯🍗🍟🍣🍾🍷🍹🍻🍽️👜👙🛍️ .

Esta es una producción que solo @Kirmig  te lo trae. .
.
.

#GuatireGastronómico
#EventoFusión
#Coctelería #Gastronomía #Reposteria #Ropa #Calzados #TrajesDeBaño 
#Bazar #Música 
#Feria #Emprendedores #ZonaKids #TalentoVenezolano
#Guatire #Guarenas
#Kirmig #PionerosEnFusionar
#SoloKirmigTeLoTrae

0💬

گوشواره ميخى وزن ١.٦٥ الى ٢.٤٢

خيابان امام روبروى آهنگر خانه نبش راسته اجلال 💍طلا و جواهرى عليزاده💍
برای اطلاع از قیمت به کانال تلگرامی مراجعه کنین
لینک بیو
@alizadeh__jeweler
تلفن:٣٢٢٢٥٢٥٩_٠٤٤ 💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍
#gold #18 #21 #alizadehjeweler #urmia #urmiye #bazar #tala #gold #انگشتر #سرویس #النگو #مدال #نیم_ست #زنجیر #دستبند
💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍

0💬

Loading...

Kgk jd hantu tp fotbar ama hantu2 nya😁g semua sihh tp mayan😋
#labirinmisteri #bazar #ulangtahunspanpat #19-20feb -20Feb2018
2/2

0💬

سرويس سپاهان ١١.٤٥

خيابان امام روبروى آهنگر خانه نبش راسته اجلال 💍طلا و جواهرى عليزاده💍
برای اطلاع از قیمت به کانال تلگرامی مراجعه کنین
لینک بیو
@alizadeh__jeweler
تلفن:٣٢٢٢٥٢٥٩_٠٤٤ 💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍
#gold #18 #21 #alizadehjeweler #urmia #urmiye #bazar #tala #gold #انگشتر #سرویس #النگو #مدال #نیم_ست #زنجیر #دستبند
💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍

0💬

سرويس الگانس وزن ٢٠.٧٧

خيابان امام روبروى آهنگر خانه نبش راسته اجلال 💍طلا و جواهرى عليزاده💍
برای اطلاع از قیمت به کانال تلگرامی مراجعه کنین
لینک بیو
@alizadeh__jeweler
تلفن:٣٢٢٢٥٢٥٩_٠٤٤ 💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍
#gold #18 #21 #alizadehjeweler #urmia #urmiye #bazar #tala #gold #انگشتر #سرویس #النگو #مدال #نیم_ست #زنجیر #دستبند
💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍

0💬

النگو لورنزد وزن ١٢.٨٥ الى ١٥.٤٧

خيابان امام روبروى آهنگر خانه نبش راسته اجلال 💍طلا و جواهرى عليزاده💍
برای اطلاع از قیمت به کانال تلگرامی مراجعه کنین
لینک بیو
@alizadeh__jeweler
تلفن:٣٢٢٢٥٢٥٩_٠٤٤ 💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍
#gold #18 #21 #alizadehjeweler #urmia #urmiye #bazar #tala #gold #انگشتر #سرویس #النگو #مدال #نیم_ست #زنجیر #دستبند
💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍

0💬

Proximo encontro marcado, dias 22,23 e 24 teremos bazar na Pannobom :)
Vai ter projeto gratis nas compras acima de R$ 50,00, cantinho da troca e muito mais
Clica no link da bio pra saber mais :)
#bazar #parchwork #pannobom #presencial #tijuca #riodejaneiro #rj #tecido #fabric

1💬

Venha aproveitar nosso bazar! Toda a loja com preços incríveis!
#bazar #fabrikatto #sale

0💬

النگو يزد هنر وزن ٢٧.٥٧ الى ٣٤.٠٥

خيابان امام روبروى آهنگر خانه نبش راسته اجلال 💍طلا و جواهرى عليزاده💍
برای اطلاع از قیمت به کانال تلگرامی مراجعه کنین
لینک بیو
@alizadeh__jeweler
تلفن:٣٢٢٢٥٢٥٩_٠٤٤ 💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍
#gold #18 #21 #alizadehjeweler #urmia #urmiye #bazar #tala #gold #انگشتر #سرویس #النگو #مدال #نیم_ست #زنجیر #دستبند
💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍

0💬

GRANDE LÍQUIDA ❤️❤️ O melhor BAZAR que vc já viu é aqui, é HOJE!!!! Faça seu pedido on-line pelo WhatsApp, entregamos pra vc!! JEANS com preços diferenciados, a partir de 49,90 até 59,90

NÃO PERCA 💃🏻💃🏻🙌🏻🙌🏻 #hoje #hojeédia #bazar #liquidação #liquidatudo #liquida #preçobaixo #promoção #liquidacarnaval #looks #moda #modafeminina #girl #meninas #modaparameninas #fashion #top #closet #sucesso #followme #tumblrgirl #bomdia

0💬