#bazar

Uda bau" liburan neh sob...
Buat kamuh yg mau merayakan Natal & Tahun Baru kumpul keluarga dirumah, buat lengkapin menu dirumah Sate babi + siomay ba bisa jd solusi lho
Kita Stock yuk sebelum @dapoer_piggy libur ☝🏼 Masuk frezer aja sob gampang,smua packing vacum ga usah repot
Buat siomay tinggal kamuh kukus
Untuk Sate ba kamuh micro / panggang teflon
" TANPA BAHAN PENGAWET"

Pemesanan 👇🏽
Wa:082117029198 (No CALL)

#satebabi #bazar #satay
#event #jualsatebabienak #dapoer_piggy #instablogger #doyanmakan #instafood #satebabispicy #satebabimanis #siomaybabi #siomay #eat #blog #nonhalal🐷 #instablogger #kulinerblogger #bandung #instafodie #foodnotebdg #bandungfoodie #kulinerjakarta #caferestobdg #makanpakereceh #explorebandung #lovefood#

1💬

Nuestro 1er Bazar Navideño estuvo lleno de sabor, música y alegría 100% venezolana. Orgullosos de apoyar nuestro talento y nuestra gente. ¡Gracias a todos los asistentes, colaboradores y voluntarios!
#vcsbc #venezolanosenvancouver
#latinosenvancouver #alegria. #comidavenezolana #talentovenezolano #bazar #navidad #vancouver

0💬

Loading...

Blusa básica preta e branco $3
#bazar #euamobrecho #bazarcg

0💬

PAKET LIBURAN MURAH DIBALI

1. PAKET MURAH RAME-RAME
IDR 950.000/Pax 3 Hari 2 Malam Min. 10 Orang Agan/Sis
Note : Hotel Bintang 3 Luxury, dll

2. PAKET BERMACAM MACAM
Kami sediakan untuk anda Tidak perlu ragu lagi ! Silahkan minta penawaran kepada kami Gan... 3. PAKET BACKPACKER SERU
IDR 750.000/Pax 3 Hari 2 Malam
Min. 20 Orang Agan/Sis
Note : Hotel Bintang 3 Luxury, Etc

4. PAKET GROUP KE BALI
IDR 1.299.000/Pax 3 Hari 2 Malam
Min. 10 Orang Agan/Sis
Note : Sudah All Include Semuanya.

5. PAKET STUDY TOUR
IDR 895.000/Pax 3 Hari 2 Malam
Min. 100 Orang Agan/Sis
Note : Paket ini kusus anak sekolah

6. PAKET ADVENTURE EXTREAM
IDR 3.499.000/Pax 3 Hari 2 Malam Min. 4 Orang Agan/Sis
Note : Bagi kalian yang BERNYALI

7. PAKET BULAN MADU DI BALI
IDR 6.500.000/Couple 3 Hari 2 Malam. All In 2 Orang Agan/Sis
Note : Tinggal duduk manis aje

8. PAKET GATHERING KANTOR
IDR 1.890.000/Pax 3 Hari 2 Malam. Min. 50 Orang Agan/Sis
Note : Kusus Liburan Perusahaan

9. PAKET FAMILY KE BALI
IDR 6.500.000 Ber 4 dengan Anak. 3 Hari 2 Malam, Min. 4 Orang Agan/Sis

10. PAKET YACTH CRUISES LUXURY
IDR 4.975.000/Pax 3 Hari 2 Malam
Min. 25 Orang Agan/ Sis
Note : Menaiki Cruises Termegah Dengan Aktifitas Yang Luar Biasa Berbeda

11. SEWA MOBIL MURAH DI BALI
All New Avanza, New Innova, Mini Bus ELF 12-17 Seat, Alphard, Vellfire, Mercedes, Bmw, Bus 28-60 Seat

PT. LIO BALI TOUR & TRAVEL 🌐www.liobalitour.com
Menyediakan Berbagai Macam Tour : Honeymoon, Group Tour, Metting, Mice, Event, Study Tour, Company Tour, Gathering Company, Private Tour, Extream Tour, Adventure Tour, Ticketing, Helicopter Charter, Private Jet,Etc

Contact Us :
📠 (0361) 9078559
WHATSAPP ✆ : 08174794401 & 0818810002

#jakartaclothing #sekaten #hrpclothing #indiecloting #shoopi #sekolahbalap #jogjaclothing #nimcoo #hmmc #kinciljahat #distrobalap #kaosonline #kustomfest #lazada #berak #kaossablon #hendriansyahracingshop #racingline #maniakracing #akamovement #racertees #bazar #mekanikbalap #kaosdtx #grosirkoper #tasikmalaya #berebes #tiketpesawat #koperimport #semarang

0💬

Loading...

●¡NOMADIK EN BAZAR FUSIÓN!●
¡Tuvimos un increíble fin de semana en uno de los Bazares de diseño más reconocidos en CDMX! ¡Muchas gracias a todos los que nos apoyaron! ¡Seguiremos Vistiendo al Mundo con muchos éxitos más! @bazarfusion
#nomadik in #fusion #bazar! #market #design #urban #fashion #brand #clothes #mexico #cdmx #sales #kurtishirt #stand #original #trendy #india #collection #inspiration #power #dream #friendship #follow

0💬

Bawal Heavy Chiffon💦Bidang 55/60

Material📌 Heavy chiffon
Jahitan📌 Baby seam
Harga 📌 RM 20 /pcs 📍SENANG BENTUK
📍TAK JARANG
📍SUSAH KEDUT & SENANG IRON 🚚 BY POS ONLY ✔️
🚗 COD KUALA KETIL,KEDAH ✔️ "Whatsapp now !! Link dkat Bio" 📲📲 http://www.wasap.my/60134828972

#bawalchiffonkemaman #bawal #bawalchiffonmurah #bawalmurah #bawalchiffon #bawalkijal #bawalairis #bawal#bazarpaknilmurah #bazar#nascarves#bawalchiffon#bidang60#bidang55#codkedah#codkualaketil#snowcapmurah#takjarang#senangbentuk#bawallabuhmurah#bawalglitter#bawalsatin#printed#hargastudent#hargakaw2#poseluruhmalaysia

0💬

Short jeans Hering, tamanho 38.
🌸 Apenas 12 desapegos 🌸 ➡️Troco ou vendo⬅️
PRIORIZO VENDA 💰 ✔️Tratar via direct 👉 Entrega nos shoppings Boulevard ou Grão Pará.
👉 De segunda a sexta facilito entrega (sem taxa) em São Brás. 👉 Em outros lugares, a combinar, taxa de R$5,00 para entrega.

#BazarBelem #DesapegoBelem #Bazar #ILoveBazar #Desapegando #BazarDoDesapego#brecho #brechobelem

0💬

Loading...

Terima kasih untuk para Tenants Bazaar yang sudah ikut berpartisipasi Weekend Market hari Sabtu 9 Des dan Minggu 10 Desember 2017. Sampai ketemu di next Weekend Market Pujasera Teras Saco berikutnya... #bazaarjakarta #infobazaar #infobazaarjkt #infogaragesale #garagesalejakarta #eventjkt #preloved #juapreloved #jualbarangbekas #jualsepatu #jualbaju #jualtas #kuliner #jastip #jasatitip #bazar #garagesale #bazarjakarta #bazarjkt

0💬

ANGGUN PESONA SOAP (APS)

Mengandungi 4 bahan terpilih. *PEGAGA
=> Kaya dengan vitamin A, B & Zat Besi...berfungsi untuk mencantikkan kulit. *SCRUB RICE
=> Mencerahkan kulit.
=> Menanggalkan sel kulit mati.
=> Melembut dan menghaluskan kulit. *GRAPESEED
=> Sebagai bahan semulajadi kecantikkan kulit.
=> Membantu menstabilkan kolagen dan elastin pada kulit. *SEAWEED
=> Mengandungi kolagen yg tinggi utk kesihatan kulit.
=> Mengandungi serat yg tinggi.

Nak CANTIK dan BERSIH??
ANGGUN PESONA SOAP lah pilihan TERBAIKKK... #sayajual #igers #bazarpaknil #bazar #melaka #selulit #stretchmark #stokisjsdmelaka
018.663.4354

0💬

Loading...

Sedikit info 😁
.
Pencuci muka yang berbuih sebenarnya boleh mengganggu fungsi kulit. Buih akan mengganggu penghasilan minyak semulajadi atau pil pada kulit kita. Natural oil ni penting tau, sebab jika kurang minyak pada kulit akan menyebabkan kulit mudah mengelupas dan menyebabkan kulit menjadi sangat kering (dry out).
.
Sabun bersifat alkali yang akan mengganggu pH/ accidity kulit kita. It needs its own natural pH untuk tidak menyerap bakteria dan membuang toksin.
.
Bila acidity kulit terganggu, kulit akan lebih mudah terkena infection, jerawat dan premature aging. Sebab tu, muda lagi tapi kulit dah start alami penuaan.
.
Memang rasa tak pakai apa-apa tapi sebenarnya itu yang paling baik sebab dia membiarkan kulit bekerja secara semulajadi.
.
Satu lagi.. kita mesti taknak kulit muka kita cepat berkedut, tak nak ada pori-pori terbuka luas dan tak nak ada white atau black head. Betul? .
Jika kita menggunakan pencuci muka yang berbuih, selepas cuci kulit akan rasa tegang sebab buit tersebut telah mengeringkan lapisan kulit paling atas dan menyebabkan kulit tak balance. Kesan jangka masa panjang, kulit kita akan cepat berkedut dan tak seimbang.
.
Maka, janganlah bersedih bila pakai pencuci yang tak berbuih sebab kita semua kan nak awet muda.. Hehehee.. jadi, fikirkan untuk jangkamasa panjang ok.
.
B Skincare dihasilkan tanpa buih..so sapa2 yg nak mencuba blh whatsapp akak yer 😘
.
Whatsapp 0125488857
.
#bskincare #sayajualmakeup #sayajualmurah #sayajual #sayajualprodukkecantikan #bazar #bazaar #bazarpaknil #bazarmakeup #bazaar #makeup #makeuptutorial #makeupartist
#stokisbgm
#thebeautyempire

0💬

Alhamdulillah hampir habis
#Bazar #XIMipa1 #OreoGoreng #PopIce

0💬

Loading...

salam dan selamat pagi.
hari isnin mmg semua rasa mls nk g krje kan ? sy pun nk minta cuti tadi,tp x dpt 😂 , gi opis pun bw BIOBAX ni taw .
.
hari ni sy nk share psl INGREDIENT(bahan2) yg ad dlm BIOBAX ini ,ad 9 bahan utama yg menakjubkan dan berkhasiat 😊
.
.

9) MENTHOL CRYSTAL
.
.
ok menthol crystal ni dihasilkan daripada daun pudina jenis CORNMINT dan slalu dgukan dlm pembuatan ubat dan produk penjagaan diri.
.
.
ia sgt menenangkan dan sesuau digunakan sbgai aromaterapi di samping blh merawat mslh pernafasan. Ha spe yg hidung tersumbat tu blh la cube, hanya hidu je, mmg sup naik ke atas otak der hahaha.
.
.
kesan : dingin + sejuk + menyegarkan
.
.
fungsi : meredakan sakit sendi dan ketegangan otot ,perut kembung dan angin dalam badan.
.
.
cepat cepat cepat ORDER sblm stok habis, stok terhad je ni kwn kwn, 😊

#BIOBAX
#syjual
#bazar
#sihat
#sayang
#bazaronline

1💬

Happy Monday kesayangan! Siapa2 pun boleh jadi lawa meletop kalau hari2 scrub dengan @scrubdistrict bukan Ladyboss saja tau , beribu testimoni lain boleh tengok sendiri alahai tak sabar kan? baca terus nak scrub satu body muka ketiak semua dengan #ScrubDistrict 😂😂😻😻😻 Lepas scrub muka dah lawa baru bole makeup secantik2 nya confirm nampak smooth je makeup💕 Love sangat kan baru lah Barbie hidup 😘💜💜 Fair flawless fabulous our days with #scrubdistrict

8💬

RAK KAYU

Knockdown (bongkar pasang)

Tersedia
Natural biasa
Natural (bakar)

Rangka :
Lebar 30cm
Tinggi 150cm

Ambalan :
Panjang 70cm
Lebar 25cm

Idr. 650rb/pcs

Tambahan :
Stainless +50rb/pcs
Roda +125rb/pcs
Downlight +125rb/pcs
LED +200rb/pcs
Laci stock +300rb/pcs
Warna lain +150rb/pcs (putih)

#gawangbajumurah #gawangbaju #gawangkayuunik #gawangkayumurah #gawangkayu #sewadanjual #jualdansewa #manekin #batik #baju #karpet #alas #bazarmurah #manekin #manekinfiber #lampu #hanger #jual #sewa #perlengkapan #peralatan #display #stand #pameran #booth #kain #daster #homedecor #homeliving #bazar #pameran #kerajinan

0💬

Loading...

Nosso domingo foi divertido com o #bazar das luluzinhas na casa da Cunha @kelincarvalho 👏🏻👏🏻 voltamos pra casa cheias de looks 😍🎂🔝

1💬

Bukan Mommy je boleh buat susu cepat & sedap, Daddy pun boleh

Dengan bantuan Mek Villaem Coway, susu suam tersedia dalam 3 minit

Mai hebohkan dekat kawan2 Mek Villaem ni tak ada yuran pendaftaran. Suruh kawan tu cari Pokcik ye

Thank you korang!

#penapisaircoway
#penapisair
#coway
#bazar
#bazarpaknilprodukkecantikan
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#kcolly
#cowaydihati
#airmineral
#lemonexmalaysia
#skinstories
#moodrepublik
#bazarmalaysia

0💬

PETUA MERAWAT TUMIT KAKI MEREKAH / PECAH ♢ Lumur asam jawa di bahagian tumit , kemudian rendamkan kaki seketika di dalam air suam yang berisi garam bukit. ♢ Geselkan tumit kaki pada rumput yang masih berembun di waktu pagi. Lakukan setiap hari sehingga berpuas hati. ♢ Lenyek tumit atau bahagian kaki yang merekah dengan beberapa butir nasi yang masih suam. Lakukan setiap hari untuk hasil yang memuaskan. ♢ Gosok bahagian yang pecah dengan batu sungai, ia dapat menanggalkan sel kulit mati dan melicinkan bahagian ini. ♢ Gosok tumit pecah dengan bawang merah.

Tapi... Tapi... Tapi... Dengan Anggun Pesona Soap, gosok..gosok..sental...sental je masa mandi... Mudah aje kan !

P/s : kalau rasa malas, sental je dgn anggun pesona soap ye.
#sayajual #igers #bazarpaknil #bazar #anggunpesonasoap #melaka #stokisjsdmelaka #jamususukdara #sdm #dherbs #selulit #stretchmarks

018.663.4354

0💬

4 dias para o @ilovebazarrecife !!! E você? Não pode ficar de fora ! Vem com a gente !!! Estarei presente , vamos encher nossa árvore de natal , com tudo de até 70% de desconto !

#ilovebazar #bazar #love #recife #compras #promoção #desconto #evento #economia #preçobaixo #oferta #desconto #moda #look #fashion #ootd #presente #natal #amigos
#amigosecreto #recife #solidariedade #gratidão

0💬

MANAS & MINAS,
O Indian Bar está organizando um evento só de meninas para meninas, onde elas podem expor e vender sua arte, além de fazer parte do nosso bazar.

Bazar - 16 dezembro - 14h as 18h
Arte - 17 dezembro - 11h as 16h

LOCAL:
INDIAN BAR
Rua Dr. Augusto Bezerra de Araújo N°50 – Ponta Negra
(na rua do taverna pub/curva do vento/enigma hall)

Você é mulher e quer expor ou vender algo?
Entre em contato com a gente:
(084) 998468414 (084) 994082752
https://www.instagram.com/indiantabacaria/

CONVIDE AS MANA E AS MINA:
https://www.facebook.com/events/1899075050345368/

#indiantabacaria #natalrn #headshop #bazar #bazaremnatal #arte #exposicao #feminismo

0💬

Pilihan mudah dengan adanya cardigan tau😊sgt menyenangkan buat kaki travel. mudah dan selesa, sarung ja tadaaaa dh siaaap. Jimat masa, kemas sepanjang masa.:)
.
Best sangat FAZZ CARDIGAN ni, sebab dia:
.
✔️ANTI KEDUT
✔️LABUH DAN LONGGAR
✔️MATERIAL SEJUKKKKKKK MACAM DUDUK DALAM AIRCOND
.
Sesuai dengan namanya -- FAZZ Cardigan, memang FAST sangat nak bersiap, cepat & pantas!
.
Mana nak dapatkan cardigan cantik ni?
.
Jom Whatsapp 0134428286 utk pertanyaan/pembelian.😘
.
#fazzcardigan #sayajualcardigan #cardigan #cardigansale #mencaricardigan #sayajualmurah#cardiganmurah #cardiganmalaysia #cardiganselesa #longcardigan #cardiganlabuh#cardiganmurahmalaysia#sayajual#cardiganmuslimah#sayajualcardigan#bazarpaknilmurah #bazar #cardigankimonomurah #kimonocardiganmalaysia #kimonocardiganmurah

1💬