#bazarfestival

Hallo pecinta bazaar Jakarta, podjok production kembali menggadakan acara bazaar Multiproduk looh, meliputi (fashion, FnB, aksesoris, tas, sepatu, bank, kosmetik, baju anak, underwear, dll). Kapan acaranya ?? cek tanggal di bawah ini

Wisma Bakrie 1 (Outdoor)
27 Februari 2018 s/d 2 Maret 2018
Yukk, ditunggu untuk gabung bazaar kami, karena STAND TERBATAS !!
.
CP :
Dina
0858 9166 9585
0812 8253 3867 #info #event #events #lomba #infoevent #infolomba #pp #openpp #promotepaid #follow #followersmurah #followforfollow #follow4follow #like4like #likeforlike #likeforfollow #likes #gaintrick #gaintrickindonesia #bazar #bazarfestival #bazarjakarta #infobazarjkt #infobazarjakarta #infobazar #jadwalbazar #callingalltenants #tenant #tenants

0💬

Hallo pecinta bazaar Jakarta, podjok production kembali menggadakan acara bazaar festival, meliputi (fashion, aksesoris, tas, sepatu, kosmetik, baju anak, , dll). Kapan acaranya ?? cek tanggal di bawah ini

Plaza Festival Epicentrum
12 Februari s/d 25 Februari 2018 (Season 1)
26 Februari s/d 11 Maret 2018 (Season 2)
.
Yukk, ditunggu untuk gabung bazaar kami, karena STAND TERBATAS !!
.
CP :
Dina
0858 9166 9585
0812 8253 3867

#info #event #events #lomba #infoevent #infolomba #pp #openpp #promotepaid #follow #followersmurah #followforfollow #follow4follow #like4like #likeforlike #likeforfollow #likes #gaintrick #gaintrickindonesia #bazar #bazarfestival #bazarjakarta #infobazarjakarta #infobazar #infobazarjkt #plazafestival #tenant

0💬

Loading...

Şallarımız gibi renkli Akşamlarınız Olsun.🙏🏼😇#iyiaksamlar #bazarfestival

1💬

Loading...

🍓 - Susu Maaez sangatt membantu dalam penjagaan kulit selain Ufora Collagen. Kulit akan lebih halus, mulus, dan gebu selepas mengamalkan susu ni.
.
Kalau anda ada masalah kulit kering dan bersisik, tumit kaki pecah, gatal-gatal kulit dan ekzema mmg sangat digalakkan cuba susu ni. Selain itu kandungan makanan sunah dalam susu ni juga sangat bagus untuk minda
.
Para ibu menyusu dan ibu hamil boleh ambik jugak ya. Bagus untuk menambah susu ibu dan mengembalikan seri muka akibat drp alahan
.
Campuran susu kambing dan sarang burung walit menjadikan Susu Maaez ni sangat berkhasiat. Selain itu, ia mengandungi tomato, aprikot, madu, kurma, delima dan makanan sunnah. Sangat sedapppp! Tak hamis, rasa lemak manis. Yummyyy😍
.
🌹milk booster
🌹sesuai untuk masalah kulit seperti ekzema, panau, kurap dan lain-lain.
🌹awet muda
🌹mencantik dan melicinkan kulit
🌹mencerdaskan minda
🌹memberi tenaga
🌹mencerahkan kulit.
.
Nak cuba ikhtiar masalah kulit anda dengan Susu Maaez?.
.
0143404510 ❤️❤️

3💬

Syukur Susu Maaez mendapat permintaan tinggi pengguna diluar sana. Grab combo set , sambil berjimat tu sambil cantikkan kulit. Feedback banyak sangat yang menunjukkan kesan positif lepas minum susu Maaez.
NAK CUBA ? Whatsapp Kak As 014-340 4510

#Agensah #susumaaez #susumaaezperak #codipoh #agenipoh #tipscantik #nakcantik #bazaarpaknil #bazaaronline #sayagunasayajual #makeupmalaysia #toofacedmalaysia #bazarfestival #pwtc #uia #ukm #uitmshahalam #uitmjengka #uitmtapah #uitmjohor #usm #unitenians #agensusumaaezipoh #susuuntukkulit #kulitcerah #nakcantik #agenperak #susukambing #ekzema #ruam #ruamkulit

0💬

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada

0💬

Loading...

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada

0💬

Loading...

- Syukur Susu Maaez mendapat permintaan tinggi pengguna diluar sana. Grab combo set , sambil berjimat tu sambil cantikkan kulit. Feedback banyak sangat yang menunjukkan kesan positif lepas minum susu Maaez.
NAK CUBA ? Whatsapp Kak As 014-340 4510

#Agensah #susumaaez #susumaaezperak #codipoh #agenipoh #tipscantik #nakcantik #bazaarpaknil #bazaaronline #sayagunasayajual #makeupmalaysia #toofacedmalaysia #bazarfestival #pwtc #uia #ukm #uitmshahalam #uitmjengka #uitmtapah #uitmjohor #usm #unitenians #agensusumaaezipoh #susuuntukkulit #kulitcerah #nakcantik #agenperak #susukambing #ekzema #ruam #ruamkulit

1💬

Blouse nie cantikkkk sangat. Kain ala2 sweater tapi tak tebal sangat and tak panas. Tinggal 3 warna menarik. Scroll tau untuk tengok warna2 yg lain.

Nie fit size S to M je ye.
Slim cutting.

RM 39

#blousekorea #blousekoreamurah #blousecantik #blousemurah #butikvendorperak #butikvendortaiping #taiping #bazarpaknil #bazarfestival #onlineshoppingmalaysia #vendorbutik #vendor #vendorbutikperak #vendorboutique #vendortaiping #vendorkamunting #butikvendorperak #butikvendortaiping #butiktaiping #butikkamunting #taiping #kamunting

2💬

Loading...

Syukur Susu Maaez mendapat permintaan tinggi pengguna diluar sana. Grab combo set , sambil berjimat tu sambil cantikkan kulit. Feedback banyak sangat yang menunjukkan kesan positif lepas minum susu Maaez.
NAK CUBA ? Whatsapp Kak As 014-340 4510

#Agensah #susumaaez #susumaaezperak #codipoh #agenipoh #tipscantik #nakcantik #bazaarpaknil #bazaaronline #sayagunasayajual #makeupmalaysia #toofacedmalaysia #bazarfestival #pwtc #uia #ukm #uitmshahalam #uitmjengka #uitmtapah #uitmjohor #usm #unitenians #agensusumaaezipoh #susuuntukkulit #kulitcerah #nakcantik #agenperak #susukambing #ekzema #ruam #ruamkulit

0💬

Loading...

Syukur Susu Maaez mendapat permintaan tinggi pengguna diluar sana. Grab combo set , sambil berjimat tu sambil cantikkan kulit. Feedback banyak sangat yang menunjukkan kesan positif lepas minum susu Maaez. Susu Maaez sangat berkesan bagi merawat masalah berikut :- 🍥 KULIT KERING DAN GATAL
🍥 PARUT JERAWAT DAN LUKA
🍥 EKZEMA
🍥 PSIORISIS
🍥 GASTRIK

NAK CUBA ? Whatsapp Kak As 014-340 4510

#Agensah #susumaaez #susumaaezperak #codipoh #agenipoh #tipscantik #nakcantik #bazaarpaknil #bazaaronline #sayagunasayajual #makeupmalaysia #toofacedmalaysia #bazarfestival #pwtc #aisy #titiancintatv3 #uitmjengka #uitmtapah #uitmjohor #usm #unitenians #agensusumaaezipoh #susuuntukkulit #kulitcerah #nakcantik #agenperak #susukambing #ekzema #ruam #ruamkulit

0💬

Bir kuş gördüm sanki 😍üşümüşde şapka takmış hanım😊bir kuş sahiplenmek istiyorsanız Cuma, cumartesi @bazaarfestival1 tasarım festivalinde @tepenautilus olacağım. Unutmayın
#tasarım #kolye #takı #elboyama #tepenautilus #kuş #serçe #bazarfestival

1💬

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada

0💬

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada

0💬

İyi haftalar☺️ 2017' nin son haftasında da en sevdiğim mekanlardan @bilkentstation ' da en sevdiğim insanlarla @bazaarfestival1 ' deyim. 🙏😍✨ #amigurumi #orguoyuncak #handmade #yeniyil #bazarfestival #happynewyear #christmas #noel #tasarımpazari

0💬

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada

0💬

Nie pon antara latest trend yang tgh meletop2 sekarang.

Yang nie simple je tapi serius mengancam. Rugi sangat klau tak grab satu tau. Harga sama RM 19 je satu.
Meh grab lekaihhh... .

#spekmatamalaysia #spekmatahipster #spekmurahmalaysia #spekmatamurah #spekmatakpop #cerminmatahitam #spekmatahitam #cerminmatamalaysia #cerminmatamurah #bazarpaknil #bazarfestival #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #butikvendorperak #butikvendortaiping #taiping

2💬

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada

0💬

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada

0💬

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada

0💬