#bazarfestival

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋⠀
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊⠀
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊⠀
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱⠀
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada

0💬

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋⠀
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊⠀
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊⠀
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱⠀
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada

0💬

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋⠀
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊⠀
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊⠀
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱⠀
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada

0💬

Loading...

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋⠀
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊⠀
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊⠀
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱⠀
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada

0💬

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋⠀
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊⠀
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊⠀
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱⠀
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada

1💬

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋⠀
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊⠀
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊⠀
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱⠀
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada

0💬

Loading...

Busy day at work? Be wise and smart like our friend over here. Kalau duduk lama dalam aircond adalah penyebab kulit kering. Apply Sephia All in One Argan Oil pada seluruh badan, tangan, kuku dan tumit to keep your skin moisturised in between waktu kerja. Thank you brother 👍🏻❤️ #Repost @shah_aaron with @repostapp
・・・
﷽ Saya suka @sephia.my kerana ia merupakan pelembab yg terbaik pernah saya miliki. Setiap titisan tersangatlah memuaskan hati. Disamping menghaluskan kulit dan membuatnya terasa gebu tanpa cela, ia juga melembutkan dan meluruskan rambut tanpa perlu menggunakan rawatan yg mahai. Keharumannya juga membuatkan rakan sepejabat teruja untuk memilikinya. Dengan hanya sebotol #sephia ia mampu memberi kesempurnaan dan keyakinan setiap hari seperti suatu hari di hari raya, kulihat cahaya bersinar indah, Langit cemerlang tak terkira, tanda kuasa yang maha Esa, Memberi nikmat pada manusia.... 😂
Ok @jannanick Sambung karaoke. 😝

#sephiaflatlaycontest #flatlays #SephiaByJannaNick #sephiaarganoil #arganoil #lokalah #SayangKetatSendatPadat #sayajualmurah #BazaarPaknil #bazarfestival #ums #ukm #kotabelut #kotakinabalu #kkcity #kuching #kotasamarahan #kotabharu #bangisentral #bangigateway #upm

3💬

Nie pon antara latest trend yang tgh meletop2 sekarang.

Yang nie simple je tapi serius mengancam. Rugi sangat klau tak grab satu tau. Harga sama jugak korang. RM 19 je satu.
Meh grab lekaihhh... #spekmatamalaysia #spekmatahipster #spekmurahmalaysia #spekmatamurah #spekmatakpop #cerminmatahitam #spekmatahitam #cerminmatamalaysia #cerminmatamurah #bazarpaknil #bazarfestival #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #butikvendorperak #butikvendortaiping

1💬

Loading...

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋⠀
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊⠀
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊⠀
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱⠀
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada

2💬

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋⠀
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊⠀
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊⠀
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱⠀
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada

1💬

Loading...

New Arrival!!! Blouse nie cantikkkk sangat. Kain ala2 sweater tapi tak tebal sangat and tak panas. Ada 5 warna menarik korang. Scroll tau untuk tengok warna2 yg lain.

Nie fit size S to M je ye.
Slim cutting.

RM 39

#blousekorea #blousekoreamurah #blousecantik #blousemurah #butikvendorperak #butikvendortaiping #taiping #bazarpaknil #bazarfestival #onlineshoppingmalaysia

0💬

New Arrival!!! Nie pon sweater jugak. Knit Wear kata omputih. Yang nie mmg cantek giler and detailing baju tue pon kemas sangat2. Nie pon sama ye. Cuma boleh fit size S sahaja.

RM 39

#blousekorea #blousekoreamurah #kpopmalaysia #blousecantik #blousemalaysia #blousemurah #onlineshoppingmalaysia #bazarpaknil #bazarfestival #butikvendorperak #butikvendortaiping #taiping #kamunting

0💬

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋⠀
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊⠀
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊⠀
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱⠀
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada

0💬

Loading...

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋⠀
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊⠀
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊⠀
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱⠀
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada

0💬

Belanja lagi satu 😎.. Luxe Silk Satin ni, meme Luxury sungguh, ❌❌❌bukan kain jln TAR❌❌❌ .

Material - LUXE Silk Satin .
Jahitan - Eyelash .
Size - 1.85mtr x 0.75mtr .
Price - 1- RM 39 / 3- RM 110 .

POSTAGE 💌 SM RM 8 / SS RM10 .

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi; .

Wassup 👉 012 677 9499 - NOW!!
Wassup 👉 017 242 6712 - NOW!!
SMS 👉 013 624 3278 - NOW!! .

#fourscarforiginals #bangigateway #peminatshawl #hijabswarovski #shawlcantik #shawlcantikmurah #shawlswarovski #sayajual #baazarpaknil #sisjualmurah #sisjual #sisjualonline #bawalchiffon #bawallovers #bawalmurah #bazarfestival #shawleyelash #satinsilkshawl #satinsilkscarf

1💬

Sungguh ni! admin x main-main 😣.. Material kain yg lembut-lah-teramat-lah sangat 😍.. Luxe Silk Satin ni, meme Luxury sungguh, ❌❌❌bukan kain jln TAR❌❌❌ .

Material - LUXE Silk Satin .
Jahitan - Eyelash .
Size - 1.85mtr x 0.75mtr .
Price - 1- RM 39 / 3- RM 110 .

POSTAGE 💌 SM RM 8 / SS RM10 .

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi; .

Wassup 👉 012 677 9499 - NOW!!
Wassup 👉 017 242 6712 - NOW!!
SMS 👉 013 624 3278 - NOW!! .

#fourscarforiginals #bangigateway #peminatshawl #hijabswarovski #shawlcantik #shawlcantikmurah #shawlswarovski #sayajual #baazarpaknil #sisjualmurah #sisjual #sisjualonline #bawalchiffon #bawallovers #bawalmurah #bazarfestival #shawleyelash #satinsilkshawl #satinsilkscarf

1💬

Loading...

Material - HQ Premium Chiffon .
Size - +/- 2mtr x 0.8mtr .
Price - RM 19 .

FREE 😍 POSTAGE 💌 (MIN 4PCS / SS 1-3PCS RM10) .

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi; .

Wassup 👉 012 677 9499 - NOW!!
Wassup 👉 017 242 6712 - NOW!!
SMS 👉 013 624 3278 - NOW!! .

#fourscarforiginals #bangigateway #peminatshawl #hijabswarovski #shawlcantik #shawlcantikmurah #shawlswarovski #sayajual #baazarpaknil #sisjualmurah #sisjual #sisjualonline #bawalchiffon #bawallovers #bawalmurah #bazarfestival #shawleyelash #satinsilkshawl #satinsilkscarf

0💬

" Aduh! Jatuh cinta tgk kerlipan SWAROVSKI ®️ 💞. Bila lagi agaknya boleh beli tudung mahal-mahal mcm ni? " - Bisik hati seorang pelanggan .

Setelah didatangi jurujual, " Seriously! Sehelai cuma RM49 😵. Akk amik 2 helai dik, masuk je terus dlm beg akak ni " - Bila menyedari ianya memang mampu dibeli 😊 .

Material - HQ Premium Chiffon .
Size - +/- 2mtr x 0.8mtr .
Detailing - 40pcs 😲 AB SWAROVSKI ®️ SS16 .
Price - RM 49 .

FREE 😍 POSTAGE 💌 (MIN 2PCS / SS 1-3PCS RM10) .

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi; .

Wassup 👉 012 677 9499 - NOW!!
Wassup 👉 017 242 6712 - NOW!!
SMS 👉 013 624 3278 - NOW!! .

#fourscarforiginals #bangigateway #peminatshawl #hijabswarovski #shawlcantik #shawlcantikmurah #shawlswarovski #sayajual #baazarpaknil #sisjualmurah #sisjual #sisjualonline #bawalchiffon #bawallovers #bawalmurah #bazarfestival #shawleyelash #satinsilkshawl #satinsilkscarf

0💬

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋⠀
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊⠀
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊⠀
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱⠀
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada

1💬

Belanja lagi satu 😊 .. Kualiti Meletop - Top -Top, jahitan baby seam, Shawl Premium Chiffon dari kami 👏 . PREMIUM tau, PREMIUM, ni ❌❌❌bukan❌❌❌ kain jalan TAR ye 😎

Takde berbulu - bulu ❌ .

Takde benang tertarik - tarik ❌ .

Hanya 💯 peratus KUALITI TERBAIK 😁 .

Material - HQ Premium Chiffon .
Size - +/- 2mtr x 0.8mtr .
Price - RM 19 .

FREE 😍 POSTAGE 💌 (MIN 4PCS / SS 1-3PCS RM10) .

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi; .

Wassup 👉 012 677 9499 - NOW!!
Wassup 👉 017 242 6712 - NOW!!
SMS 👉 013 624 3278 - NOW!! .

#fourscarforiginals #bangigateway #peminatshawl #hijabswarovski #shawlcantik #shawlcantikmurah #shawlswarovski #sayajual #baazarpaknil #sisjualmurah #sisjual #sisjualonline #bawalchiffon #bawallovers #bawalmurah #bazarfestival #shawleyelash #satinsilkshawl #satinsilkscarf

0💬

Macam x percaya? Admin dah kata, " KUALITI SAMA BERJENAMA! ".. .

Bukan harga rm69 ❌ .

Pun bukan harga rm50 ❌ .

Harga PASTI TERBAIK! ✔️

Material - LUXE Silk Satin .
Jahitan - Eyelash .
Size - 1.85mtr x 0.75mtr .
Price - 1- RM 39 / 3- RM 110 .

POSTAGE 💌 SM RM 8 / SS RM10 .

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi; .

Wassup 👉 012 677 9499 - NOW!!
Wassup 👉 017 242 6712 - NOW!!
SMS 👉 013 624 3278 - NOW!! .

#fourscarforiginals #bangigateway #peminatshawl #hijabswarovski #shawlcantik #shawlcantikmurah #shawlswarovski #sayajual #baazarpaknil #sisjualmurah #sisjual #sisjualonline #bawalchiffon #bawallovers #bawalmurah #bazarfestival #shawleyelash #satinsilkshawl #satinsilkscarf

0💬

Assalamualaikum.. admin nak belanja kualiti Meletop - Top -Top, jahitan baby seam, Shawl Premium Chiffon dari kami 👏 .

Takde berbulu - bulu ❌ .

Takde benang tertarik - tarik ❌ .

Hanya 💯 peratus KUALITI TERBAIK 😁 .

Material - HQ Premium Chiffon .
Size - +/- 2mtr x 0.8mtr .
Price - RM 19 .

FREE 😍 POSTAGE 💌 (MIN 4PCS / SS 1-3PCS RM10) .

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi; .

Wassup 👉 012 677 9499 - NOW!!
Wassup 👉 017 242 6712 - NOW!!
SMS 👉 013 624 3278 - NOW!! .

#fourscarforiginals #bangigateway #peminatshawl #hijabswarovski #shawlcantik #shawlcantikmurah #shawlswarovski #sayajual #baazarpaknil #sisjualmurah #sisjual #sisjualonline #bawalchiffon #bawallovers #bawalmurah #bazarfestival #shawleyelash #satinsilkshawl #satinsilkscarf

0💬

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋⠀
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊⠀
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊⠀
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱⠀
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada

0💬

PANAS! PANAS! PANAS!
Siapa haritu cari DYXY di butik vendor @hrona_topvendorsboutique ?? Mehhh... barang awak nak ni dah sampaii ni... Abg Posmen pepagi dah hantar parcel.. Banyak barang baru2 dah sampai jugak ni.. Nanti kita update eh.. Memacam hado.. Semua best2..semua latest2 trend.. Apa yang jual kat online tu mostly semuanya ada kat sini.. Orang Melaka yang berdekatannn... nak jimat POSTAGE tak? postage sekarang rm8 uuu... bole beli cheesecake 1 kalau rm8 tu.. kenyang kalau dapat makan.. 😅😅😅 Nak beli online memang senang... tapi abang posmen ni datang tak tentu hari n tak tentu masa.. kalau lak time tu kita tengah kat luar.. mahu dia tinggalkan notis suruh pergi amik kat Poslaju Besaww.. ehh alamakk.. kann dah bazir minyakk n masa lak g sana.. Apa kata sekali drive je terus ke @hrona_topvendorsboutique Kota Fesyen Mitc Ayer Keroh Melaka.. Dah senang kan.. bole cuci2 mata barang lain sekali.. Kami buka butik ni nak senangkan uolls tauu.. 1 stop Centre katanyaa... dah dah.. datang jek eh.. Tak beli takpe.. Cuci mata skali sekala.. nak borak2 sambil makan2 pun bolee.. Jangan lupa singgah ok.. butik vendor terbaik Melaka setakat ni.. ramai customer yang bagi feedback la.. bukan syok2 sendiri okayy.. 😋😋😋 #dyxymelaka #butikvendormalaysia #butikvendormelaka #vendormelaka #butikmelaka #orangmelaka #dyxyayerkeroh #dyxymalaysia #vendordyxy #vendor #shoppingmurah #vendorayerkeroh #bazaarpaknil #bazarfestival #ayerkeroh #mitc #mydinmitc #gegarvaganza #kotafesyenmitc #melakapeople #melaka #dyxybccreamfoundation #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyayerkeroh #vendorterbaikmelaka #butikvendormalaysia

1💬

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋⠀
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊⠀
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊⠀
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱⠀
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada

1💬

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋⠀
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊⠀
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊⠀
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱⠀
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada

0💬

New Arrival!!! Blouse sulam nie memang tengah trend sekarang kan. Yang serius mmg cantek tau. Sulaman tue mng super clean and detail. Fit sampai size L.

RM 49 sahaja korang.

#blousemuslimah #blousecantik #blousesulam #blousemurah #onlineshoppingmalaysia #bazarpaknil #bazarfestival #butikvendorperak #butikvendortaiping #vendorbutiktaiping #vendorbutikperak

0💬

Bismillah..Alhamdulillah..
AHAD..AHAD..AHAD
Di atas permintaan uolls warga SERDANG, SENAWANG DAN SEREMBAN...pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ Kak Sumi akn bawa lgi utk uolls..
Rendang yg mabless...pulut lemak & lembut..tetap menjadi igauan..
.
Akan di bawa bersama :-
🍛Puding Raja
🍛Sambal Garing Che Nor
🍛Vietnamese Shrimp Rolls
🍛Sambal Setan.
.
Untuk order dan details terus Whatsapp Kak Sumi 0127879949 Fast Respon.
Atau klik jer terus wasap link di bio.
.
Yg berhampiran dan boleh pickup sila2 yea..
#Seremban #Seremban2 #MasjidUpm #Upm #SriSerdang #serikembangan #Serdang #Senawang #tescoserembanjaya #TescoSeremban2 #Labu #dataransenawang #Paroi #Ampangan #dataranseremban #bukitkepayang #negerisembilan #sayajualonline #sayajual #Baazarpaknil #bazarfestival #bazaarmalaysia #terapiinstagram

1💬