#belanjadirisendiri

sebelum jauhnya perjalanan yg bakal kita tempuh..mari kita berkenalan dahulu.. hello wendy’s..
#MakanJanganTakMakan
#BelanjaDiriSendiri 😎
#giveselfcare #GiveSelfRewads #selfcherishing

2πŸ’¬

Tabungan dari 2015

Tabung 2018 belum sempat beli kat kedai dua hengget.. Target simpan sampai 2020

Cukup la kot buat melancong ke pulau Caribbean 10 hari 10 malam....
Hahahahahahahahakohkohkoh

#nakmelancongkonon
#xdesapenakbelanja
#belanjadirisendiri
#beranganisfree
#takpayahtagsapasapa

#BELIEVE in yourself
#younglivingessentialoil

1πŸ’¬

Loading...

Sebelum berakhir 2017...antara koleksi akhir tahun yg dapat...
#aidijuma
#sukasangat
#mestinak
#tunggu
#2018
#belanjadirisendiri

5πŸ’¬

Setelah kita penat mencari...kita perlu sedikit darinye untuk diri kita...
#belanjadirisendiri

0πŸ’¬

Loading...

Happy Birthday Noor Haishah!!! #belanjadirisendiri!

0πŸ’¬

Belanja diri sendiri.... Alhamdulillah dah setel delivery... rehat jap later nak buat kerja lain pulak...😊
.
#deliverydone
#lunchtime
#belanjadirisendiri

0πŸ’¬

πŸ˜‹ Hari ani tukar channel. Finally sampai jua hajat baking #kekviral #kekoreoviral kukus je.. With kiddos @akhihakim and #akmarayyan
Seriously nda sampai pun 10inggit and sanang berabis πŸ˜„πŸ˜„ #excusethemess sebab nda pakar bidang ani hehehuhu
Tapi rasanya membari balik balik mengubit πŸ˜‚
Amaran: Jangan meroyan kalau naik sekilo aha.

Selamat mencuba luvs. #menyesaltaksudah #belanjadirisendiri #highlyrecomended #lepasgeram

6πŸ’¬

Loading...

Request boss bawak pegi shell sbb nk beli costa coffeeβ›Ύ
Syabas betteyπŸ˜™
Dah dapat unicorn blood siang2 ni, malam nanti kene pegi workout ya? Jangan nak malas sangatπŸ˜„
#coffeebringsustogether #unicornbloodπŸ¦„ #magicalelixir #badtummyday #likeicare #belanjadirisendiri

0πŸ’¬

Macam mana tak penuh je tangan tu dengan plastic shopping, dah kiri kanan ada kedai je. Miza ni dah lah cepat rapuh dan cair tengok kedai kiri kanan ni. ApaΒ² pun seronok oii shopping dekat ho chi minh ni.
#trowback #tb #hochiminhcity #shooping #4days #vacation #mizavacation #penatkerja #inilahganjaran #ganjaran #untuk #dirisendiri #belanjadirisendiri

0πŸ’¬

Loading...

Self-rewarding...Cheap spectacles... #rayban #rabun #belanjadirisendiri

1πŸ’¬

Masa dah sampai..untuk tukar yang baharu😎 Sedang memilih & mencuba yg berkenan dihatiku❀️ Nak tempah cermin mata baru sbb power dh naik sikit, & nk cari my new sunshade. Apa2 pun mesti mendapat kelulusan sirim dulu drpd my bigboss❀️
#belanjadirisendiri
#hadiahuntukdirisendiri #selfie

4πŸ’¬

Setelah ditilik, dicuba dan diluluskan oleh my bigboss❀️ akhirnya ini yg kupilih for my new sunglass❀️ treat for my self. Cermin mata baru mungkin dlm seminggu lebih baru siap..❀️❀️
#belanjadirisendiri
#hadiahdirisendiri
#gucci #guccisunglass

3πŸ’¬

Loading...

Jauh betol jodoh ni. Lain kali jangan buat muka hensem dgn belanja badan sado tu. Kan dah cair. Semoga kita berjumpa lagi Abg Zack.
#jumpajodoh #jauhnyajodoh #nasiblakiorang #vietnam #hochiminhcity #shooping #4days #vacation #mizavacation #penatkerja #inilahganjaran #ganjaran #untuk #dirisendiri #belanjadirisendiri

4πŸ’¬

Miza dengan shopping berpisah tiada. Baru hari pertama bershopping dan kedai pertama ge shopping.
#day2 #vietnam #hochiminhcity #shooping #4days #vacation #mizavacation #penatkerja #inilahganjaran #ganjaran #untuk #dirisendiri #hadiahconvocation #belanjadirisendiri

2πŸ’¬

Loading...

Ok settle masak...
Eh, jap.. ni dh nak kol 12tghmlm ke dh nk kol 12tghr ni????
Dah pehal aku tanpa rs bersalah g mask nasi n lauk ni sume 😏😏😏
Astaga!
#moodnakperiod #layantekak #dahngantuktapiterasanakmakan #takpeesokstartdietbalik #kiramacamsambutbirthdaysendiri #belanjadirisendiri #alhamdulillah
#iamme #johorbahru

0πŸ’¬

#justarrived authentic Metal Mulisha and Lucky13 #belanjadirisendiri #hadiahuntukdirisendiri πŸ˜‚πŸ˜‚ nunggu kna bali kn,nadaiii

0πŸ’¬

Self-reward... 😊
#belanjadirisendiri
#anotherdosscollection
Thank you #doss

8πŸ’¬

Selesai tugasan petang td...time to chill..rest n relax.....πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
#ayunizstory
#mytakafulworld
#belanjadirisendiri

0πŸ’¬

Mbo free tiket lh... πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
Happy bday tuk kita πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #familytime #belanjadirisendiri

0πŸ’¬

Total : RM240
Beli di SASA.
Ni namanya hobi. Tak kesah lah. Duit sendiri kan. Self reward😊✌️. Bukan hari2 pon. Setaun sekali mungkin. .
Best kalau ada duit sendri. Boleh beli apa kita mau tanpa perlu tahan2 rasa.
Perempuan memang tidak lari dari rasa mau becantik2.
Jangan la mau membuhung sana tuπŸ™Š. #guraupunkenot
#bukanselalu
#rezekisaya
#belanjadirisendiri

2πŸ’¬

#metime #belanjadirisendiri πŸ˜πŸ˜™
#Happiness is when you can bought yourself a dress on a #friday πŸ˜™πŸ˜πŸ˜Š
@myvariante #SACC #shahalam
#shopping #meg18082017

Add in info: #Alhamdulilah... just got to knowπŸ˜‰
During August and Sept @myvariante will be supporting @makeawishmalaysia by donating part proceeds from sales to make wish childrens' dreams come true
Do your part 😍😘

1πŸ’¬

Sesungguhnya makan adalah perkara yg paling membahagiakan.. 😍 #makanansukasaya #mb #belanjadirisendiri #4daystogo

0πŸ’¬

Hadiah bday utk diri sendiri.. Ingat nk beli perfume tp tak sedor diri gaji lambatttttttt lg nk masuk kan πŸ™„
Sempat la beli 2 baju dan sepasang kasut sbb ada diskaun 50%..yakyakyeiiiii sis suka 😁

Ada je yg ty, raof beli apa? Kwa suruh jgn nk suprise apa2 sbb masa raya pun dah byk belanja beli itu ini..thn ni celebrate simple tanpa hadiah pun dah ok! Tua dah uols tak payah terok sgt mintak memacam 😝

#belanjadirisendiri
#bdayke37
#doayangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#yangdatangbaikbaik

4πŸ’¬