#bellaammara

Mellow Moss Baimond Jubah.

Because black is too mainstream.

#baimonds #baimondsjubah #officialpersonalshopperbellammara #bellaammaralovers #bellaammara

0💬

🌟 Khimar Bella Ammara 🌟 .
#BlackKhimar .
.
.
.
Material : Soft Chiffon (lightweight flowing) .
.
.
Price : RM79 .
.
.
Produt Care : Suitable for hand wash . Iron on medium temperature .
.
.
Whatsapp 017-5945619 .
.
.
#khimar #bellaammara #khimarbybellaammara #qimar #khimarlabuh #tudunglabuh #BlackSeriesBA #qimarcantik #khimarcantik #bellaammaralovers #khimarblack #uum #uitm #um #usm #unimas #ums #uthm #purdahlabuh #shawllabuh #lokalah #bazaarpaknil

0💬

🌟 Khimar Bella Ammara 🌟 .
#BlackKhimar .
.
.
.
Material : Soft Chiffon (lightweight flowing) .
.
.
Price : RM79 .
.
.
Produt Care : Suitable for hand wash . Iron on medium temperature .
.
.
Whatsapp 017-5945619 .
.
.
#khimar #bellaammara #khimarbybellaammara #qimar #khimarlabuh #tudunglabuh #BlackSeriesBA #qimarcantik #khimarcantik #bellaammaralovers #khimarblack #uum #uitm #um #usm #unimas #ums #uthm #purdahlabuh #shawllabuh #lokalah #bazaarpaknil

0💬

💎💎#BAimondsJubah💎💎
-
Design: A-Cut Jubah Cutting with Flowy Width
Material: Custom Made Luxury Glitter Cotton Lycra – stretchable
Feature: Hidden Pocket and Breastfeed-Friendly
-
Colour: Black, Blush Pink, Smoke Blue, Forest Green, Mellow Moss, Beach Sand, Amber
Price: RM150 include Gst
-
Product Care: Suitable for machine washable. Iron steam or dry with medium heat
.
Cepat whatsapp kami untuk order jubah #BAimonds anda sekarang! CONFIRM DAPAT!
.
DM / WHATSAPP 013 4839335
❗️Shop at 'yourmagicbasket' on Shopee apps to get lower postage
.
#BellaAmmaraSungaiPetani
#BellaAmmaraJohorBahru
#BellaAmmaraKuantan
#BellaAmmaraShahAlam
#BellaAmmaraModvier
#BellaAmmaraSetapak
#BellaAmmaraModvier #BellaAmmaraOnline #sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #bellaammara #bellaammaralovers #BellaAmmaraOfficialDropship #sayajualbaju #sayajualjubah #sayajualdress #jubahmuslimah #dressmurah #dresscantik #sayajualbajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurung #blackseriesba #baimonds #BAimondsJubah

0💬

💎💎#BAimondsJubah💎💎
-
Design: A-Cut Jubah Cutting with Flowy Width
Material: Custom Made Luxury Glitter Cotton Lycra – stretchable
Feature: Hidden Pocket and Breastfeed-Friendly
-
Colour: Black, Blush Pink, Smoke Blue, Forest Green, Mellow Moss, Beach Sand, Amber
Price: RM150 include Gst
-
Product Care: Suitable for machine washable. Iron steam or dry with medium heat
.
Cepat whatsapp kami untuk order jubah #BAimonds anda sekarang! CONFIRM DAPAT!
.
DM / WHATSAPP 013 4839335
❗️Shop at 'yourmagicbasket' on Shopee apps to get lower postage
.
#BellaAmmaraSungaiPetani
#BellaAmmaraJohorBahru
#BellaAmmaraKuantan
#BellaAmmaraShahAlam
#BellaAmmaraModvier
#BellaAmmaraSetapak
#BellaAmmaraModvier #BellaAmmaraOnline #sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #bellaammara #bellaammaralovers #BellaAmmaraOfficialDropship #sayajualbaju #sayajualjubah #sayajualdress #jubahmuslimah #dressmurah #dresscantik #sayajualbajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurung #blackseriesba #baimonds #BAimondsJubah

0💬

💎💎#BAimondsJubah💎💎
-
Design: A-Cut Jubah Cutting with Flowy Width
Material: Custom Made Luxury Glitter Cotton Lycra – stretchable
Feature: Hidden Pocket and Breastfeed-Friendly
-
Colour: Black, Blush Pink, Smoke Blue, Forest Green, Mellow Moss, Beach Sand, Amber
Price: RM150 include Gst
-
Product Care: Suitable for machine washable. Iron steam or dry with medium heat
.
Cepat whatsapp kami untuk order jubah #BAimonds anda sekarang! CONFIRM DAPAT!
.
DM / WHATSAPP 013 4839335
❗️Shop at 'yourmagicbasket' on Shopee apps to get lower postage
.
#BellaAmmaraSungaiPetani
#BellaAmmaraJohorBahru
#BellaAmmaraKuantan
#BellaAmmaraShahAlam
#BellaAmmaraModvier
#BellaAmmaraSetapak
#BellaAmmaraModvier #BellaAmmaraOnline #sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #bellaammara #bellaammaralovers #BellaAmmaraOfficialDropship #sayajualbaju #sayajualjubah #sayajualdress #jubahmuslimah #dressmurah #dresscantik #sayajualbajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurung #blackseriesba #baimonds #BAimondsJubah

1💬

❤️SUGARBELLE EAU DE PARFUM❤️
----------------------------------------------
👉🏻 Halal & boleh pakai time solat 👍🏻
👉🏻 Wudhu' friendly 😇
👉🏻 3 wangian yang sangat best 😍
👉🏻 Harga mampu milik
.
.
💃🏻Jom dapatkan sementara stock masih ada! Perfume ni laku keras okayyyy 😋
----------------------------------------------
DROPSHIP WANTED! 📞016-9852096
----------------------------------------------
RP: RM19/pcs ----------------------------------------------
•3 fragrance choice (Spray)
🌸Flora
🌸Forbidden rose
🌸Bomb Shell
----------------------------------------------
❤️Bombshell - Inspiration from Victoria Secret ❤️Flora - Inspiration from Gucci Flora
----------------------------------------------
Postage:
📪SM Rm8
📪SS Rm12
----------------------------------------------
Contact: 📲016-9852096
📩sugarbellecosmetics@yahoo.com
----------------------------------------------
#sugarbellecosmetics #sugarbellelovers #sugarbelle #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfumeinspired #perfumesugarbelle #sugarbelleperfume #sugarbellecosmetic #sugarbellecosmetics #belleyahya #bellaammara #victoriasecret #escadamoonsparkle #gucciflora #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemalaysia #sayajualonlinemurah

0💬

Evening #BAlovers! Selamat hari ahad. Just nak tanya ni siapa suka and nak basic kurung dari Bella Ammara macam ladyboss @bellealyahya pakai ni. Cuba like and komen kalau korang betol-btoo nak kat bawah 👇🏻🔥 Simple made better kan! <3
.
#muslimahfashion #ootd #bellaammara

0💬

🌟 Khimar Bella Ammara 🌟 .
#BlackKhimar .
.
.
.
Material : Soft Chiffon (lightweight flowing) .
.
.
Price : RM79 .
.
.
Produt Care : Suitable for hand wash . Iron on medium temperature .
.
.
Whatsapp 017-5945619 .
.
.
#khimar #bellaammara #khimarbybellaammara #qimar #khimarlabuh #tudunglabuh #BlackSeriesBA #qimarcantik #khimarcantik #bellaammaralovers #khimarblack #uum #uitm #um #usm #unimas #ums #uthm #purdahlabuh #shawllabuh #lokalah #bazaarpaknil

0💬

Hai semua
Jom follow @butikkhadijahofficial ada blouse harga mampu milik je dan butikkhadijahofficial akan keluar jubah terbaru tak lama lagi....
Apa lagi cepat-cepat follow @butikkhadijahofficial ... Sekarang juga butikkhadijahofficial buat contest siapa yang menang akan dapat freegift.

#bellaammara #minaz #leeyanarahman #elrahexlusive #butikkhadijah #sitikhadijah #khadijah #hargamampumilik

0💬

Close up
.
🌸🌸🌸🌸🌸
HOT ITEM‼️‼️
ELSAFIYYA SCARVES
.
🌸CLARISSA
Beaded Long Shawl
.
Available stock:
Yellow only
.
✅ Price: RM49
📫Postage: RM7 WM RM9 .
Material : High Quality Heavy Chiffon
Measurement : 2m x 0.7m
.
🌸Long & wide shawl
🌸Jahitan baby seam di sekeliling shawl
🌸Sangat mudah utk di gayakan
🌸Boleh digayakan labuh menutupi dada atau singkat. Ikut suka anda
🌸Menggunakan material high quality heavy chiffon yg ringan & selesa dipakai
🌸Dihiasi dengan bunga 3d,diamond beads, pearl beads & tassel di penjuru sebelah kanan tudung untuk kelihatan lebih menarik.
🌸Opacity shawl 7/10
.
Item available di Gedung Glam Bandar Baru Uda, Jb.
.
Atau
.
Boleh order secara online
Whatsapp 012-5052421
.
#sayajual #shawl #instantshawl #chiffonshawl #instant2muka #fullinstantshawl #chiffon #irononmetal #chiffongeorgette #heavychiffon #bazaarpaknil #bestvendor #zawaralovers #bellaammara #minazlovers #lrccintahati #johor #johorbahru #bandarbaruuda #vendorbutik #tudungraya #bajuraya #raya2017 #beadedshawl #bunga3d #chunkybeads #gedungglam

0💬

NEW‼️NEW‼️NEW‼️
.
Layla Blouse
by Elsafiyya
.
Colors Available:
🌹Magenta
🌹Dusty pink
🌹Black❌
.
Price: RM35
📫Postage: RM8WM
.
Measurement
Bahu: 15
Dada: 19.5
Labuh baju depan: 24
Labuh belakang: 27
Pjg Lengan: 21
.
Material:
Soft mix crepe
🍂Selesa, tak jarang & tak terlalu tebal
🌷Bahagian hadapan blouse dihiasi dgn perincian beads & pearl yg dijahit satu per satu supaya lebih tahan.
.
Item available di Butik Gedung Glam, BBU, Jb. Boleh beli secara walk in di sana.
.
Atau,
.
Kpd customer yg jauh,boleh whatsapp utk order.
💝Whatsapp 012-5052521
.
#sayajual #blouse #tops #kemejaperempuan #blousezara #zaratop #blouseembroidery #embroideryblouse #embroidery #zarainspired #gedungglam #bandarbaruuda #johorbahru #johor #bazaarpaknil #minazlovers #lrccintahati #bellaammara #shawlpublika #casualblouse #gedungglam #plainblouse #blousemurah

0💬

open order . rm139 exclude pos..
whatsapp 013 611 8507
#bellaammara #teambyezura #byirasya

0💬

EXTRA ITEMS!
.
RM120+postage only!
(Normal price RM299)
.
Size as per mentioned!
.
📮postage worlwide
✔️Selfpickup Bangi.
KLCC.Bangsar.Kota Damansara ⏩First come fist serve
❌No fussy buyer
.
#joaennakurung #bajukenduri #bellaraya2017 #0125836446 #bellarayapremier #bellaammara #bellaammaralovers #sayajual#warehousesale #bazaarpaknil #rm120 #rm100 #kurungletops #gliterrskurung

0💬

SERISOAP
.
Sabun wajah dan badan berasaskan bahan utama TOMATO dengan kombinasi chia seed, grape seed dan walnut shell untuk penjagaan kulit secara semula jadi bagi mencerah, melembut dan mencantikkan kulit.
.
Keajaiban SeriSoap:
.
🍅Tomato : Kulit, isi dan biji buah ini dirumuskan bersama untuk rawatan kesihatan dan kecantikan kulit yang efektif dengan kandungan lycopene, Vitamin A dan C. Berkesan dalam mencerahkan kulit , mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat, kekusaman, melembap dan melembutkan kulit serta mengurangkan lebihan minyak kulit. Melindungi kulit daripada sinaran UV, membantu melewatkan penuaan sekali gus mengurangkan kedutan.
.
🍅 Chia Seed: Menjadi agen skrub untuk kulit yang bertujuan mengembalikan kelembapan kulit kering dan kusam dengan efek pembersihan dalaman (deep cleansing).
.
🍅Grape Seed: Melindungi, merawat dan mencantikkan kulit dengan faedah antioksida yang tinggi. Bagus untuk mengurangkan kulit berminyak dan mengecilkan pori yang terbuka.Ia juga membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati.
.
Harga Pasaran : RM29
Berat bersih: 50g
.
🌻Whatsapp 0169587075🌻

2💬

Wau! Serigroup ada produk baru la. SERISOAP iaitu sabun tomato untuk muka dan badan. 😍
.
Info tentang SeriSoap:
🍅Diperbuat daripada tomato, lycopene, tomato seed, grape seed & chia seed
🍅Boleh digunakan di muka dan badan
🍅Sesuai untuk semua jenis kulit
🍅Sesuai untuk lelaki & perempuan berumur 7 tahun & ke atas
🍅Harga jualan: RM29, berat bersih: 50 gram
.
Tak pernah lagi jumpa sabun yang berasaskan tomato di pasaran. Ni yang pertama kan.😍 .
.
Kelebihan SeriSoap:
🍅Mencerahkan kulit wajah & badan secara semula jadi
🍅Mengimbangi lebihan minyak
🍅Menaikkan seri kulit
🍅Mengecilkan pori terbuka
🍅Melembapkan kulit
🍅Menambah nutrien & menghaluskan kulit
🍅Mengekalkan keanjalan kulit
🍅Agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif
.
🌻Whatsapp 0169587075🌻

3💬

SERISOAP
.
Sabun wajah dan badan berasaskan bahan utama TOMATO dengan kombinasi chia seed, grape seed dan walnut shell untuk penjagaan kulit secara semula jadi bagi mencerah, melembut dan mencantikkan kulit.
.
Keajaiban SeriSoap:
.
🍅Tomato : Kulit, isi dan biji buah ini dirumuskan bersama untuk rawatan kesihatan dan kecantikan kulit yang efektif dengan kandungan lycopene, Vitamin A dan C. Berkesan dalam mencerahkan kulit , mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat, kekusaman, melembap dan melembutkan kulit serta mengurangkan lebihan minyak kulit. Melindungi kulit daripada sinaran UV, membantu melewatkan penuaan sekali gus mengurangkan kedutan.
.
🍅 Chia Seed: Menjadi agen skrub untuk kulit yang bertujuan mengembalikan kelembapan kulit kering dan kusam dengan efek pembersihan dalaman (deep cleansing).
.
🍅Grape Seed: Melindungi, merawat dan mencantikkan kulit dengan faedah antioksida yang tinggi. Bagus untuk mengurangkan kulit berminyak dan mengecilkan pori yang terbuka.Ia juga membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati.
.
Harga Pasaran : RM29
Berat bersih: 50g
.
🌻Whatsapp 0169587075🌻

2💬

Banana Nice Cream🍌
.
Petang-petang Ahad yang panas ni sedap juga kalau dapat makan ice cream kan
.
Jom kita buat healthy ice cream dengan healthy topping🍓
.
Its fun bila kita bole buat healthy swap dari ice cream biasa to healthy ice cream!😍
.
Coach Nurul 013-3116180
Coach Ami 017-2656673
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami

1💬

Penuh wall #facebook #ig #twitter gambar konvo .
Kita pon nak post jugak lahh 😅 "Tahniah kpd yg konvo 😍" #mutahuniversity #konvo #bellaammara #purple #shariah #happyalways #mrclickclik #thanks #mabruk #congrats #convocation

1💬