#berbaloi

#cikashkongsi_______________________

Allahuakbar cik ash tumpang gembira😍😍, asbab #int3tree dan usaha diri sendiri jadi penyebab result Pt3 meningkat secara keseluruhan. TAHNIAH

Terima kasih sebab memilih int3tree sebagai makanan tambahan untuk anak ibu dan ayah semua.
#int3tree #kekalfokussepanjanghari #ResultAnakBagusDenganInt3tree #onlinebusiness #onlineseller #jualprodukminda #agentwanted #dropshipwanted #peniagaonline #jualbeli #berbaloi #anaksyurga #pilihanibubapa #TerimaKasihIbu #terimakasihayah

0💬

Shampoo santan mampu membantu ada dari segi masalah KEGUGURAN RAMBUT/KELEMUMUR/KEGATALAN RAMBUT dan macam macam lagi nak info lebih lanjut atau order sila whatsapp , klik link di bio 🙂🙂
#bazarpaknil #shampoomurah #shampoobest #hebat #promosihebat #shampoosantan #rambutgugur #kelemumur #rawatrambut #berbaloi #johorbahru #shampoosantanhomemade #viral #shampooviral #malaysianhair #malaysia

0💬

Shampoo santan mampu membantu ada dari segi masalah KEGUGURAN RAMBUT/KELEMUMUR/KEGATALAN RAMBUT dan macam macam lagi nak info lebih lanjut atau order sila whatsapp , klik link di bio 🙂🙂
#bazarpaknil #shampoomurah #shampoobest #hebat #promosihebat #shampoosantan #rambutgugur #kelemumur #rawatrambut #berbaloi #johorbahru #shampoosantanhomemade #viral #shampooviral #malaysianhair #malaysia

0💬

Loading...

Shampoo santan mampu membantu ada dari segi masalah KEGUGURAN RAMBUT/KELEMUMUR/KEGATALAN RAMBUT dan macam macam lagi nak info lebih lanjut atau order sila whatsapp , klik link di bio 🙂🙂
#bazarpaknil #shampoomurah #shampoobest #hebat #promosihebat #shampoosantan #rambutgugur #kelemumur #rawatrambut #berbaloi #johorbahru #shampoosantanhomemade #viral #shampooviral #malaysianhair #malaysia

0💬

Terbaik akak manis berdua ni 👍🏻👍🏻👍🏻 Antara perfume perempuan yg hard sell ialah Gucci Flora..based bau bunga bunga cinta giteew... SEKALI SEMBUR TERUS PADU!!! Semakin hari semakin ramai org yg MENDAFTAR untuk menjadi dropship dan Agent RF Fragrance, bukan itu sahaja malah mereka nampak peluang perniagaan yg ditawarkan oleh RF Fragrance HQ,tambahan pula dengan ada nya "Promo dropship" "promo agent" yg sedang berlansung memudahkan lagi perjalan perniagaan mereka😎
.

Kepada yg masih belum mencuba dan ingin mendapatkan wangian inspired by RF Fragrance di area Penang boleh terus whatsapp sis Farzana.

Nama: Farzana
No hp: +60174779630
FB: nur farzana wanchik
Instagram: @nukilanjiwa
Area:Penang island/seberang jaya/teluk ayer tawar/perda/butterworth

#RFFRAGRANCE
#NO1FRAGRANCE
#perfume #fragrance #perfumetahanlama
#eaudeparfum #perfumemurah #parfum
#perfumeoftheday #minyakwangi #perfumelover #perfumebar #tahanlama #paris #fragrantica #perfumemesrasolat #instadaily #basenotes #love #chanel #perfumelovers
#edp #dropshipmalaysia #perfumes #chanel #sekalisemburteruspadu #moodrepublik #berbaloi #exclusive #penang

1💬

Shampoo santan mampu membantu ada dari segi masalah KEGUGURAN RAMBUT/KELEMUMUR/KEGATALAN RAMBUT dan macam macam lagi nak info lebih lanjut atau order sila whatsapp , klik link di bio 🙂🙂
#bazarpaknil #shampoomurah #shampoobest #hebat #promosihebat #shampoosantan #rambutgugur #kelemumur #rawatrambut #berbaloi #johorbahru #shampoosantanhomemade #viral #shampooviral #malaysianhair #malaysia

0💬

Loading...

Allhamdullilah.....
Seterusnya step2😍
Done!
Sape oder sabtu ni?
Saya cuti tau!😂
Me time!😜😜😜
#syukur
#dimudahkan
#penat
#satuharisuntuk
#berbaloi
#mlmjumaatdahweyyy😜😜😜

0💬

Salam..ni hakak nak bagi tahu kepada sape2 yang teringin nak jadi agen ivmist ni.. saya sarankan ambil sbg Ejen 10btl dulu... sempena promo #ivmist ni dan dpt freegift lagi gitew😁😁
Untuk guna sendiri pun boleh.llaagi jimat.

Lepas tu guna bahan2 iklan yang kami bagi dalam group... promote dalam semua media iklan online/offline... facebook, instagram, blog dan group whatsapp .

Saya sedang cari lagi wakil2 kawasan untuk ivmist ni..
Berminat ?whatsapp 01110709921 aten

#terapiinstagram
#ajimaura
#ejendiperlukan
#jimat
#berbaloi

0💬

💋JAMU ABANG SAYANG ❗️ 📮 💯 ORIGINAL .💋 FUNGSI JAMU ABANG SAYANG :- ♥️ Membantu menegangkan bibir miss v ♥️ Membantu mengetatkan miss v ♥️ Membantu mengurangkan senggugut ♥️ Membantu menambahkan tenaga batin ♥️ Membantu payudara kembali tegang ♥️ Membantu mengeluarkan angin dalam badan ♥️ Membantu melancarkan peredaran darah
♥️ Meringankan badan , membuat perut kempis ♥️ Menghilangkan sakit tumit dan lutut ♥️ rahsia 1001 awet muda

Rasalah keajaiban JAS ! ✔️ Ibu menyusu boleh ambil JAS
✔️ Jamu Abang Sayang tidak panas

Rm35/100 biji

www.wasap.my/60179881718

#jamutradisional #homemade #tiadabahankimia #tahanlama #untukwanita #untuklelaki #untuktambahtenaga #untuktambahsusu #sakiturat #sakitbadan #keputihan #dalamanwanita #keintiman #merapatkanvagina #buangdarahkotor #tenagasepanjanghari #tambahzuriat #sakitlutut #bazaronline #kedaijamuonline #kedaijamumurah #kedaijamu #murah #jimat #berbaloi #1001khasiat

0💬

Loading...

Anda mengalami masalah di bawah?
Jom berikhtiar dengan #JamuAbangSayang 👉 Cepat penat, kurang tenaga dan stamina? 👉 Haid tidak teratur?
👉 Masalah sukar hamil?
👉 Sakit dan tidak selesa ketika haid kerana senggugut?
👉 Tidak selesa kerana keputihan?
👉 Masalah hubungan intim dengan pasangan?
👉 Masalah buasir selepas bersalin?
👉 Ingin cergas dan sihat selepas bersalin?
👉 Ingin menggelakkan simptom rahim jatuh?

In shaa Allah segalanya dapat diatasi..😊 Hanya RM35 dengan isian 100biji

Www.wasap.my/60179881718
#jamuabgsyg
#jamuherba
#jamutradisional #homemade #tiadabahankimia #tahanlama #untukwanita #untuklelaki #untuktambahtenaga #untuktambahsusu #sakiturat #sakitbadan #keputihan #dalamanwanita #keintiman #merapatkanvagina #buangdarahkotor #tenagasepanjanghari #tambahzuriat #sakitlutut #bazaronline #kedaijamuonline #kedaijamumurah #kedaijamu #murah #jimat #berbaloi #1001khasiat

0💬

Design Instant Shawl Pleated

Material : Chiffon Flamingo Crepe

CIRI-CIRI: 🌸Jahitan baby seam di muka - mudah bentuk & tak melekap di dahi.
🌸9/10 opacity-no inner neck needed.
🌸Minimum ironing & tahan kedut.
🌸Kain lembut flowy & selesa dipakai.
🌸Pinless- cuma pin di muka sahaja.
🌸Boleh cover dagu jika bahagian muka kedua ditarik ke depan.
🌸Kelabuhan maksimum depan sisi & belakang.

Available sizes:
L - 2.10m x 0.66m
XL - 2.20m x 0.75m
2XL - 2.10m x 0.85m
PROMOSI 😘
3 HELAI RM 100 INC POSTAGE 🙌 🌹🌹🌹🌹🌹
#instantshawlpleated #instantshawl #labuh #murah #berbaloi #tudunglabuh #bazaarpaknil

0💬

Loading...

Design Instant Shawl Pleated

Material : Chiffon Flamingo Crepe

CIRI-CIRI:
🌸Jahitan baby seam di muka - mudah bentuk & tak melekap di dahi.
🌸9/10 opacity-no inner neck needed.
🌸Minimum ironing & tahan kedut.
🌸Kain lembut flowy & selesa dipakai.
🌸Pinless- cuma pin di muka sahaja.
🌸Boleh cover dagu jika bahagian muka kedua ditarik ke depan.
🌸Kelabuhan maksimum depan sisi & belakang.

Available sizes:
L - 2.10m x 0.66m
XL - 2.20m x 0.75m
2XL - 2.10m x 0.85m
PROMOSI 😘
3 HELAI RM 100 INC POSTAGE 🙌 🌹🌹🌹🌹🌹
#instantshawlpleated #instantshawl #labuh #murah #berbaloi #tudunglabuh #bazaarpaknil

1💬

Loading...

Design Instant Shawl Pleated

Material : Chiffon Flamingo Crepe

CIRI-CIRI: 🌸Jahitan baby seam di muka - mudah bentuk & tak melekap di dahi.
🌸9/10 opacity-no inner neck needed.
🌸Minimum ironing & tahan kedut.
🌸Kain lembut flowy & selesa dipakai.
🌸Pinless- cuma pin di muka sahaja.
🌸Boleh cover dagu jika bahagian muka kedua ditarik ke depan.
🌸Kelabuhan maksimum depan sisi & belakang.

Available sizes:
L - 2.10m x 0.66m
XL - 2.20m x 0.75m
2XL - 2.10m x 0.85m
PROMOSI 😘
3 HELAI RM 100 INC POSTAGE 🙌 🌹🌹🌹🌹🌹
#instantshawlpleated #instantshawl #labuh #murah #berbaloi #tudunglabuh #bazaarpaknil

0💬

Akak Penang mmg cantik manis belaka.. 😍😍 Mimin nak share tips pakai perfume.. selain dr pakai kat nadi lengan, boleh jugak pakai blkg telinga dan di dada.. SEKALI SEMBUR TERUS PADU!!! Semakin hari semakin ramai org yg MENDAFTAR untuk menjadi dropship dan Agent RF Fragrance, bukan itu sahaja malah mereka nampak peluang perniagaan yg ditawarkan oleh RF Fragrance HQ,tambahan pula dengan ada nya "Promo dropship" "promo agent" yg sedang berlansung memudahkan lagi perjalan perniagaan mereka😎
.

Kepada yg masih belum mencuba dan ingin mendapatkan wangian inspired by RF Fragrance di area Penang boleh terus whatsapp sis Farzana.

Nama: Farzana
No hp: +60174779630
FB: nur farzana wanchik
Instagram: @nukilanjiwa
Area:Penang island/seberang jaya/teluk ayer tawar/perda/butterworth

#RFFRAGRANCE
#NO1FRAGRANCE
#perfume #fragrance #perfumetahanlama
#eaudeparfum #perfumemurah #parfum
#perfumeoftheday #minyakwangi #perfumelover #perfumebar #tahanlama #paris #fragrantica #perfumemesrasolat #instadaily #basenotes #love #chanel #perfumelovers
#edp #dropshipmalaysia #perfumes #chanel #sekalisemburteruspadu #moodrepublik #berbaloi #exclusive #penang

0💬

.
@dms360_dermax_superskin - .
Ada customer pm tanya boleh ke tak minum Coffee Monatox sambil makan ubat kurus .
.
Ehhh, apa tak bolehnya sayang, lagi bagus ! .
.
Bayangkan, body dah kurus + shape badan cantik. Eh, merecikssss ! .
.
#dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #marykay #skincare #bazaarpaknil #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #DMS360_Selangor #furaiha #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #DMS360_COD_KL_Selangor #tipskulitcantik #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #DMS360_KL #kosmetik #medispa #jerawat
.
DMS 360 Hotline 016-967 7880

0💬

Loading...

.
@dms360_dermax_superskin - .
Ada customer pm tanya boleh ke tak minum Coffee Monatox sambil makan ubat kurus .
.
Ehhh, apa tak bolehnya sayang, lagi bagus ! .
.
Bayangkan, body dah kurus + shape badan cantik. Eh, merecikssss ! .
.
#dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #marykay #skincare #bazaarpaknil #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #DMS360_Selangor #furaiha #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #DMS360_COD_KL_Selangor #tipskulitcantik #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #DMS360_KL #kosmetik #medispa #jerawat
.
DMS 360 Hotline 016-967 7880

0💬

Our Happy customers☺️😊☺️😊 Pm miss schalyna to help you choosing the ideal bouquet for your beloved ones 💕💕💕❤️👫👭 .
.
#flowerbouquet #florist #floristkl #chocolatebouquet #surprisedeliverykl #berbaloi #bear #cake #birthday #birthdaysurprise #eventsurprise #aleeyafloristagent

0💬

Our Happy customers☺️😊☺️😊 Pm miss schalyna to help you choosing the ideal bouquet for your beloved ones 💕💕💕❤️👫👭 .
.
#flowerbouquet #florist #floristkl #chocolatebouquet #surprisedeliverykl #berbaloi #bear #cake #birthday #birthdaysurprise #eventsurprise #aleeyafloristagent

0💬

.
@dms360_dermax_superskin - .
Ada customer pm tanya boleh ke tak minum Coffee Monatox sambil makan ubat kurus .
.
Ehhh, apa tak bolehnya sayang, lagi bagus ! .
.
Bayangkan, body dah kurus + shape badan cantik. Eh, merecikssss ! .
.
#dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #marykay #skincare #bazaarpaknil #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #DMS360_Selangor #furaiha #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #DMS360_COD_KL_Selangor #tipskulitcantik #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #DMS360_KL #kosmetik #medispa #jerawat
.
DMS 360 Hotline 016-967 7880

0💬

Our Happy customers☺️😊☺️😊 Pm miss schalyna to help you choosing the ideal bouquet for your beloved ones 💕💕💕❤️👫👭 .
.
#flowerbouquet #florist #floristkl #chocolatebouquet #surprisedeliverykl #berbaloi #bear #cake #birthday #birthdaysurprise #eventsurprise #aleeyafloristagent

0💬

Ok ke x... Cheq guna royal propolis foundation by alhalfa ni kod auri.. Dgn lipstik matte nude kod catleya mmg faveret sgt.. Foundation ni i xpakai primer pun sbb saje nk tgk mcm mane hasil die.. Mmg matte n sng je blend.. Agak cerah skit kod ni tp bleh balance kan dgn powder yg sama dgn skin tone kite... Walaupun kod ni cerah tp xmbuatkan muke kite jd kelabu.. Lipstik tu plak mmg best sbb first die matte.. Transfer proof.. Mkn mnum pun xhilang.. Utk bibir yg kering mmg sesuai sgt sbb die xkeringkan bibir.. Best sgt... #alhaalfacosmetics #alhaalfadropship #alhaalfaagent #berbaloi #affordablemakeup #muabrand #famousbrand #famousmua #royalpropolisfoundation

1💬