#bidang55

Alhamdulillah sold out 😘
.
Kan dah kateee, lambat2 sold out laaa
.
Yang lain sape nak cepat2 whatsapp ye, nanti habis warna favourite tak dapat sis nak tolong πŸ˜‚
.

Whatsapp +6017 705 6909 atau klik link di bio untuk pembelian .
#bawalshawl#tudungbawal#tudungmurah#bawalmurah#shawlmurah#tudunglabuh#bidang45#bidang50#bidang55#bidang58#bidang60#azfaagent#premiumvoile#fattzura#sakura#momiji#winter#jdt#selangor#ipoh#sayajual#bawalmattesatin#bawalsatin#bawalscallop#bawalprinted#

0πŸ’¬

Warna selamat untuk match kan outfit adalah pakai baju putih.
.
Terus menyerlah ✨ dan nampak kemas *perasan πŸ™Š, sapa yg mcm Mira? Kita geng πŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈπŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈπŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈπŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈ
.
.
.
Items: Palazzo Insyirah
Warna: Emerald Green πŸ€
.
.
#tudungbawalchiffon #chiffonbawal #tudungpastel #bawalpastel #bawaldiamond #senangbentuk #bawal #pastel #bidang45 #bidang55 #teamiyliamalek #bawalterbaik #bawalplainpastel #bawalviral #viral #palazomurah #palazolonggar #palazopolycreepe #palazocantik #palazoplain #freesize #palazopastel #adeevapalazo #palazzocrepe #palazzopant #seluarlonggar #seluarbest #seluarpastel

0πŸ’¬

Mana nak jumpa tudung bidang 60, jahitan cantik, kain sedap dengan harga terlajak murah macam tu sayang2 semuaaaa 😘
.
Jangan tunggu lama2, nanti diambil orang 🎢🎢😍
.
.
#tudung #tudunglabuh #tudungmurah #tudungbesar #tudungbidang #tudungkoshibo #bidang50 #bidang55 #bidang60 #tudungsarung #murah #labuh #besar #wawazainal #helizahelmi #yathamzah #wanihasrita

0πŸ’¬

Loading...

Details #Altheabasic
-
πŸ”ΈMudah Bentuk
πŸ”ΈSenang digosok
πŸ”ΈMaterial : baby chiffon
πŸ”ΈSize : Bidang 47
_________________________________________________πŸŽ‰Sale 5 helai RM 100 FREE POSπŸŽ‰
_
Boleh wasap Kak mas 019 544 8395 or tekan link in bio

1πŸ’¬

Details #Altheabasic
-
πŸ”ΈMudah Bentuk
πŸ”ΈSenang digosok
πŸ”ΈMaterial : baby chiffon
πŸ”ΈSize : Bidang 47
______________________________________________
.
πŸŽ‰Sale 4 helai RM 100 FREE POSπŸŽ‰
-
Boleh wasap Kak mas 019 544 8395 or tekan link in bio

1πŸ’¬

Details #Altheabasic
-
πŸ”ΈMudah Bentuk
πŸ”ΈSenang digosok
πŸ”ΈMaterial : baby chiffon
πŸ”ΈSize : Bidang 47
___________________________________________
_
πŸŽ‰4 helai RM 100 FREE POSπŸŽ‰
_
Boleh wasap Kak mas 019 544 8395 or tekan link in bio

1πŸ’¬

Loading...

Details #Altheabasic
-
πŸ”ΈMudah Bentuk
πŸ”ΈSenang digosok
πŸ”ΈMaterial : baby chiffon
πŸ”ΈSize : Bidang 47
_________________________________________________πŸŽ‰ 4 helai RM 100 FREE POSπŸŽ‰

_
Boleh wasap Kak mas 019 544 8395 or tekan link in bio

1πŸ’¬

ORDER NOW‼️ ORDER NOW‼️ ORDER NOW‼️ ORDER NOW‼️
.
✨TUDUNG KOSHIBO SUPER LABUH ✨
1helai rm30
4helai rm100
.
Mana nak jumpa tudung bidang 60, jahitan cantik, kain sedap dengan harga terlajak murah macam tu sayang2 semuaaaa 😘
.
Jangan tunggu lama2, nanti diambil orang 🎢🎢😍
.
.
#tudung #tudunglabuh #tudungmurah #tudungbesar #tudungbidang #tudungkoshibo #bidang50 #bidang55 #bidang60 #tudungsarung #murah #labuh #besar #wawazainal #helizahelmi #yathamzah #wanihasrita #tudungkoshibomurah

0πŸ’¬

Ni kod k04, cantik kan ????
Ramai yang grab warna ni, awak bila lagi ????
.
.
ORDER NOW‼️ ORDER NOW‼️ ORDER NOW‼️ ORDER NOW‼️
.
✨TUDUNG KOSHIBO SUPER LABUH ✨
1helai rm30
4helai rm100
.
Mana nak jumpa tudung bidang 60, jahitan cantik, kain sedap dengan harga terlajak murah macam tu sayang2 semuaaaa 😘
.
Jangan tunggu lama2, nanti diambil orang 🎢🎢😍
.
.
#tudung #tudunglabuh #tudungmurah #tudungbesar #tudungbidang #tudungkoshibo #bidang50 #bidang55 #bidang60 #tudungsarung #murah #labuh #besar #wawazainal #helizahelmi #yathamzah #wanihasrita #tudungkoshibomurah

0πŸ’¬

Loading...

Ada yang berazam nak berubah jadi lebih baik untuk tahun 2018 . Jom labuhkan tudung . Sekarang ni tudung labuh pun cantik menarik senang cari tau . 😎 .
.
Bila tudung terbentuk cantik , senyuman pun pastilah cantik . .
.
*Bawal Chiffon Basic IM*
.
πŸŽ€ Available : Bidang 45/55 .
πŸŽ€ Material: Chiffon Georgette .
πŸŽ€ Mudah Bentuk .
πŸŽ€ Tak perlu pakai starch .
πŸŽ€ Minimal iron .
.
.
How to order ?
DM or WS 0175948546 .
.
@lieyarafa
.
#bawalchiffon #bawalmurah #bidang55 #bawal #chiffon #beli #cantik #jualmurah #bawalcantik #bawalbidang55

0πŸ’¬

Ada yang berazam nak berubah jadi lebih baik untuk tahun 2018 . Jom labuhkan tudung . Sekarang ni tudung labuh pun cantik menarik senang cari tau . 😎 .
.
Bila tudung terbentuk cantik , senyuman pun pastilah cantik . .
.
*Bawal Chiffon Basic IM*
.
πŸŽ€ Available : Bidang 45/55 .
πŸŽ€ Material: Chiffon Georgette .
πŸŽ€ Mudah Bentuk .
πŸŽ€ Tak perlu pakai starch .
πŸŽ€ Minimal iron .
.
.1 pcs RM27 exclude postage βœ”οΈ COMBO 6 PCS RM160 WITH POSTAGE (jimat RM12)How to order ?
DM or WS 0175948546 .
.
@lieyarafa
.
#bawalchiffon #bawalmurah #bidang55 #bawal #chiffon #beli #cantik #jualmurah #bawalcantik #bawalbidang55

0πŸ’¬

Ada yang berazam nak berubah jadi lebih baik untuk tahun 2018 . Jom labuhkan tudung . Sekarang ni tudung labuh pun cantik menarik senang cari tau . 😎 .
.
Bila tudung terbentuk cantik , senyuman pun pastilah cantik . .
.
*Bawal Chiffon Basic IM*
.
πŸŽ€ Available : Bidang 45/55 .
πŸŽ€ Material: Chiffon Georgette .
πŸŽ€ Mudah Bentuk .
πŸŽ€ Tak perlu pakai starch .
πŸŽ€ Minimal iron .
.
.1 pcs RM27 exclude postage βœ”οΈ COMBO 6 PCS RM160 WITH POSTAGE (jimat RM12)How to order ?
DM or WS 0175948546 .
.
@lieyarafa
.
#bawalchiffon #bawalmurah #bidang55 #bawal #chiffon #beli #cantik #jualmurah #bawalcantik #bawalbidang55

0πŸ’¬

Loading...

Ada yang berazam nak berubah jadi lebih baik untuk tahun 2018 . Jom labuhkan tudung . Sekarang ni tudung labuh pun cantik menarik senang cari tau . 😎 .
.
Bila tudung terbentuk cantik , senyuman pun pastilah cantik . .
.
*Bawal Chiffon Basic IM*
.
πŸŽ€ Available : Bidang 45/55 .
πŸŽ€ Material: Chiffon Georgette .
πŸŽ€ Mudah Bentuk .
πŸŽ€ Tak perlu pakai starch .
πŸŽ€ Minimal iron .
.
.1 pcs RM27 exclude postage βœ”οΈ COMBO 6 PCS RM160 WITH POSTAGE (jimat RM12)How to order ?
DM or WS 0175948546 .
.
@lieyarafa
.
#bawalchiffon #bawalmurah #bidang55 #bawal #chiffon #beli #cantik #jualmurah #bawalcantik #bawalbidang55

0πŸ’¬

Nak pakai tudung instant terus cantik siap ? Meh try Naila Ribbon..Kompem x menyesal...New Stock (16.1.18)
Nak order..cepat2 booking...mcm pisang goreng panas skrg πŸŽ€Naila Ribbon InstantπŸ”ΈBidang 55'

RM25 shaja exclude postage

Laku keras tudung2 nih .Cepat2 grab sebelum habis . Kalau berminat boleh pm cepat2 kat sis πŸ“² 0135213156 atau tekan shja link wasep di bio ig iniπŸ˜‰

#tudunglabuh #tudungsimple #tudungmurah #tudungribbon #tudungribbonmurah #tudunglabuhmurah #simplecepat #mudahdipakai #tudungreben #hargastudent #hargakasihsayang #bidang60 #bidang60murah #bidang55 #bidang55murah

0πŸ’¬

Warna dah tak banyak gaiss , cepat grab mana mana warna yang masih ada tu 😏
.
πŸŽ‰ JANUARI SALE πŸŽ‰
🎊 12/1 - 10/2 🎊
.
🌸 Boleh MIX BIDANG 50 & 55 🌸
🌸 BUY 4 PIECES RM100 EXC POS 🌸
.
πŸ’œ Boleh MIX BIDANG 50 & 55 πŸ’œ
πŸ’œ BUY 3 PIECES RM87 EXC POS πŸ’œ
.
❀️Postage❀️
SEMENANJUNG: RM10
SABAH: RM14
SARAWAK: RM12
.
❀️ Beli 1-2 helai . Ikut NORM PRICE ❀️
B50: RM30
B55: RM33
.
To get further details and for fast respond jugak boleh lah lawat ig saya ataupun contact saya 😊
.
019-4600461 🌸
019-4600461 🌸
.
#bawalaritachi#bawalmurah#tanpastarch#mudahbentuk#mudahgosok#tiptop#bidang50#bidang55#promosibulanan#hargamurah#beliankombo#tampakcantik#bergaya

0πŸ’¬

Loading...

BAWAL CHIFFON LAMEYA 55" β™₯️
-
-
Keluaran baru dari #illieya BAWAL CHIFFON yang kini menjadi #trends for each girl out there . Jangan risau, #illieya masih lagi menerapkan #ikutsyariat πŸ˜‡ maka tampilnya BAWAL CHIFFON LAMEYA BIDANG 55 untuk #muslimah sekalian.
-
-
19 warna menjadi pilihan hati . Hanya dengan RM20 sahaja, BAWAL CHIFFON LAMEYA menjadi milik anda . Beli 5 HELAI KEATAS , anda boleh dapat harga serendah RM16 / pcs 😍
-
-
Jangan malu jangan segan, sebarang pertanyaan akan terjawab di ws 0182484674 😊#squadillieya #teamillieyasha #teamillieya #illieyasha #tudunglabuh #bidang55 #pastel #ust #muslimah #solehah #kejarredhaallah #sunnah #deensisters #usimians #kuis #poli

0πŸ’¬

Cotton Yasmeen yg sangat comel dengan bunga bunga kecil yg konfirm buat hati awak berbunga bunga.. 🌸🌸
.
Material Cotton Embossed yg sangat sangat mudah nak bentuk dan yg paling pasti 100% tak jarang tau awak.. 😘
.
Hanya RM15 je memang rugi kalau tak grab takut takut hati awak layu
.
.
HARGA : RM15
HARGA : RM15
HARGA : RM15
.
Jom cantik cantik dengan Cotton Yasmeen πŸ’•
.
.
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹Berminat boleh whatapps / DM / atau drop no hp di ruang komen
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ .
Whatapps
0109404124
0109404124
0109404124
.
.
#comingrealsoon #NewTunic #hijabgaleria #bawal #tudung #tudungcantik #tudungmurah #tudunglabuh #tudungbawal #tudungonline #bawalmurah #bawalsatin #bawalcrepe #bawalbidangbesarmurah #cantik #kainmurah #shawl #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #shawlheavychiffon #murah #murah2 #murahmurah #dropshiphijabgaleria #blousemurah #blouse #blousecantik #bawal #bidang60 #bidang55

1πŸ’¬

Cotton Yasmeen yg sangat comel dengan bunga bunga kecil yg konfirm buat hati awak berbunga bunga.. 🌸🌸
.
Material Cotton Embossed yg sangat sangat mudah nak bentuk dan yg paling pasti 100% tak jarang tau awak.. 😘
.
Hanya RM15 je memang rugi kalau tak grab takut takut hati awak layu
.
.
HARGA : RM15
HARGA : RM15
HARGA : RM15
.
Jom cantik cantik dengan Cotton Yasmeen πŸ’•
.
.
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹Berminat boleh whatapps / DM / atau drop no hp di ruang komen
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ .
Whatapps
0109404124
0109404124
0109404124
.
.
#comingrealsoon #NewTunic #hijabgaleria #bawal #tudung #tudungcantik #tudungmurah #tudunglabuh #tudungbawal #tudungonline #bawalmurah #bawalsatin #bawalcrepe #bawalbidangbesarmurah #cantik #kainmurah #shawl #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #shawlheavychiffon #murah #murah2 #murahmurah #dropshiphijabgaleria #blousemurah #blouse #blousecantik #bawal #bidang60 #bidang55

0πŸ’¬

Loading...

Cotton Yasmeen yg sangat comel dengan bunga bunga kecil yg konfirm buat hati awak berbunga bunga.. 🌸🌸
.
Material Cotton Embossed yg sangat sangat mudah nak bentuk dan yg paling pasti 100% tak jarang tau awak.. 😘
.
Hanya RM15 je memang rugi kalau tak grab takut takut hati awak layu
.
.
HARGA : RM15
HARGA : RM15
HARGA : RM15
.
Jom cantik cantik dengan Cotton Yasmeen πŸ’•
.
.
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹Berminat boleh whatapps / DM / atau drop no hp di ruang komen
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ .
Whatapps
0109404124
0109404124
0109404124
.
.
#comingrealsoon #NewTunic #hijabgaleria #bawal #tudung #tudungcantik #tudungmurah #tudunglabuh #tudungbawal #tudungonline #bawalmurah #bawalsatin #bawalcrepe #bawalbidangbesarmurah #cantik #kainmurah #shawl #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #shawlheavychiffon #murah #murah2 #murahmurah #dropshiphijabgaleria #blousemurah #blouse #blousecantik #bawal #bidang60 #bidang55

0πŸ’¬

Review:: Bosan dgn tudung bawal plain biasa? Nak tampil kelainan drpd bawal biasa? Jom try bawal plain charm drpd instagram @charmscarf.my Bawal plain ada charm dibucu tudung 😘 . Diorg dah restock utk kali ke-3 tau. Cepat2 grab sementara stock diorg masih ada. .
.
βœ”οΈMaterial : Cotton Voile. Mudah bentuk, ironless, kain lembut & gebu, xkeras & beralun
βœ”οΈSize : Bidang 45
βœ”οΈHarga : RM20 exclude postage
.
Postage : 1-2 helai RM8 SM/ RM11 SS
.
βœ”οΈOrder :: WhatsApp 010-358-7180
.
.
Follow:
@charmscarf.my
@charmscarf.my
@charmscarf.my
.
.
.
#bawal #tudungbawal #bawalscarf #bawalstudded
#bawalcharm #bawalmurah
#tudungbawalmurah
#rufflecrochet
#chicnones
#chicnonesdiament
#bawaleyelash
#rufflebasic
#bawalplain #bawalswarovski #tudungbidang45 #bidang45 #bawalhijab #bidang55 #bidang60 #BIDANG50 #tudungbidangbesar #tudungbidang50 #tudungbawal #bawalviral #bawalbatutabur #bawaltabur

0πŸ’¬

✨New Collection Hanis Shawl✨
.
🌸Harga : RM27 include postage
.
🌸Warna2 yang letup letupsss .
.
βœ”οΈMaterial Heavy Chiffon Georgette (1.8m x 0.75m)
βœ”οΈJahitan Baby Seam
βœ”οΈSenang Iron
βœ”οΈHarga lain kalau beli lebih dari 3 helai πŸ€—
βœ”οΈSs tambah RM10
.
πŸ“²Whatsapps β€”β€”-> β€œ014-2312887”
.
πŸ“²Whatsapps β€”β€”-> β€œ014-2312887”
. .
πŸ“²Whatsapps β€”β€”-> β€œ014-2312887” .
.
P/s: Harap maaf kerana kemungkinan pencahayaan memberi sedikit kelainan pada warna asal tudung2 πŸ˜πŸ˜„πŸ˜ƒ
.
#tudungbawalchiffon #chiffonbawal #tudungpastel #bawalpastel #bawaldiamond #senangbentuk #bawal #pastel #bidang45 #bidang55 #teamiyliamalek #bawalterbaik #bawalplainpastel #bawalviral #viral #palazomurah #palazolonggar #palazopolycreepe #palazocantik #palazoplain #freesize #palazopastel #adeevapalazo #palazzocrepe #palazzopant #seluarlonggar #seluarbest #seluarpastel

0πŸ’¬

BAWAL CHIFFON 55' ✨
Code: Wine
.
_____
Secantik dan seayu tuannya kan? 😍
_____
.
Nak order ? .
πŸ“² DM
πŸ“² tekan link kat bio hera okay πŸ’‹
.
#bawal55leryra #bawalmurah #bawalchiffonIM #bidang55 #leryra #teamIM

0πŸ’¬

Bawal Printed Ruffle Ocean by Tudung Ruffle. Mana peminat bawal scarf? Jom serbu.. STOCK ADALAH TERHAD
.
βœ”οΈMaterial: Satin Crepe. Mudah bentuk, tak licin, tak tebal & tak jarang
βœ”οΈWarna : 3 warna. Nude, Cream & Blue
βœ”οΈHarga: RM69 exclude postage. Setiap pembelian dapat sleeve scarf sama warna dgn Ruffle Ocean
.
.
Order WhatsApp 0137277180 atau terus ke link website kami (link di bio profile)
.
Jom follow kami rapat-rapat
.
@rufflescarf.ville
@rufflescarf.ville
@rufflescarf.ville
.
#rufflecrochet
#chicnones
#chicnonesdiament
#bawaleyelash
#rufflebasic
.
#shawllabuh #shawl #shawlmurah #bawalplain #bawalswarovski #bawalshawl #shawlinstantmurah #sayajualshawl #hijabista #hijabistamalaysia #tudungbidang45 #bidang45 #bawalhijab #bidang55 #bidang60 #BIDANG50 #tudungbidangbesar #tudungbidang50 #tudungbawal #chicnonesdiament #tudungbawalshawl #tudungraya #raya2017 #tudungraya2017

0πŸ’¬

SOLD OUT LAGI?😱😱
.
2 warna dah sold out!
.
Yang lain sape nak cepat2 whatsapp ye, nanti habis warna favourite tak dapat sis nak tolong πŸ˜‚
.

Whatsapp +6017 705 6909 atau klik link di bio untuk pembelian .
#bawalshawl#tudungbawal#tudungmurah#bawalmurah#shawlmurah#tudunglabuh#bidang45#bidang50#bidang55#bidang58#bidang60#azfaagent#premiumvoile#fattzura#sakura#momiji#winter#jdt#selangor#ipoh#sayajual#bawalmattesatin#bawalsatin#bawalscallop#bawalprinted#

0πŸ’¬

ORDER NOW‼️ ORDER NOW‼️ ORDER NOW‼️ ORDER NOW‼️
.
✨TUDUNG KOSHIBO SUPER LABUH ✨
1helai rm30
4helai rm100
.
Mana nak jumpa tudung bidang 60, jahitan cantik, kain sedap dengan harga terlajak murah macam tu sayang2 semuaaaa 😘
.
Jangan tunggu lama2, nanti diambil orang 🎢🎢😍
.
.
#tudung #tudunglabuh #tudungmurah #tudungbesar #tudungbidang #tudungkoshibo #bidang50 #bidang55 #bidang60 #tudungsarung #murah #labuh #besar #wawazainal #helizahelmi #yathamzah #wanihasrita #tudungkoshibomurah

0πŸ’¬