#birthdaycake

Choc Nutella Cake.. Thanks @mohd.syahrul.akmal for order.. Request same design cake mcm sblm ni.. Harap Syah berpuas hati ya.. Happy birthday Nifail.. #birthdaycake
#spidermancake

0💬

Loading...

Cerita throw back... kek ni customer dah booking sebulan sebelum tarikh majlis kalau x salah...nampak simple n macam senang nak buat ja kan..tapi bagi bakers yg pro la..yang amature macam cheq ni..alahai nak buat baby seketoi tu pun la terketaq2...ambik masa berjam2 jugak la tuk seketoi baby tu ja..😂😂 dapat la hasil dia setara tu... jangan gelak naa..hehe..🙈🙊 belum masuk bab kasut lagi.. nak lepa cream tuk kek yg bentuk2 ni pun makan masa kalau banding lepa untuk kek bulat tu... jadinya jangan la terkejut dengar harga kek ni... Terima kasih adik comey.. sudi tempah kek dengan Atie Sufrin Bakerich..senang berunding dengan adik..😍😍terima kasih juga Dania sebab tolong rekemen kan...sayang hampa 2 orang ketat2...😘😘 #atiesufrinbakerich
#birthdaycake
#babygirlthemes #bakedwithlove #bakingismypassion #orderfromcustomer #vanillaspongecake #cakedesign #cake #cakeporn #cakedecorating #homebaker #homebaked #cakeofinstagram #cakelover

0💬

Our pretty birthday cake/dessert by T & us 🌸
.
.
.
#cake
#dessert
#birthdaycake
#celebration

0💬

Loading...

Aaaarw!! Drengene på @joined_content er sgu fantastiske!! American beauty tema?🧐😂 #40 #birthday #birthdaycake #pagne @nielskondo @patrickcharlesfergus @mortenbak1

0💬

Loading...

Oyun arkadaşım🍓 yol arkadaşım🍓
Can arkadaşım🍓kardeşim @citcitlitulum iyi doğdun. 🍓mükemmel tarif ; @damyskitchen
#birthdaycake # iyikidogdun #dogumgunupastasi #instag_app #Love #Beautiful #Followme #Happy #Follow #Fashion #Likeforlike #Instalike #birthdaycake

1💬

Loading...
Loading...

Շնորհավորում ենք Ֆելիքսի 4-րդ ծննդյան տարեդարձը, մաղթում ենք այս տորթի նման քաղցր մանկություն😍🎂🎉
#tatli #cake #cakes #chocolatecake #birthdaycake #instacake #fondantcake #cakeshop #cooking #cook #cookies #cookingtime #cookie #homecooking #instacook #sugarcookies #lovecooking #sweet #minions #minioncakes #minion #candy #candyshop #candybar #birthday #birthdayparty #kidscake

1💬

Loading...

.
りき、18歳のお誕生日おめでとう𓆸
付き合ってから、3回目の誕生日を一緒にお祝いできて幸せです 𓈒𓋪
これからもよろしくね☺️
もうすぐ19歳になってしまうおばさんあやかより。
.
#お誕生日おめでとう #18歳 #大人になりましたね #お誕生日ケーキ #美味しいって食べてくれて #ありがとう #だいすき #はじめての #手作りケーキ #happybirthday #birthdaycake #instapic #couple

0💬

Por todo tu esfuerzo y por tu dedicación, eres la mejor madre del mundo. Feliz cumpleaños mami, espero que celebres muchos cumpleaños más junto a la famila. Te amo mucho y gracias por todo tu apoyo incondicional. Siempre seré tu hijo y tu siempre serás mi madre. ❤️💕🎊
#birthday #bday #party#instabday #bestoftheday #birthdaycake #cake #friends #celebrate #photooftheday #instagood #candle #candles #happy #young #old #years #instacake #happybirthday #instabirthday #born #family

0💬

Must throwback because proud of myself! ✌️ #nasilemakcake #handmadebyme #birthdaycake 🎂

0💬