#bodydreamkualalumpur

Kilafairy dah korang bila lagi...
Bagus untuk perut yang buncit tu. Kurus tapi buncit minum fibermax tau
.

FIBERMAX
Cut & Detox
.
Untuk membantu proses detox dan penurunan berat badan yang cepat serta berkesan
Minum segelas FIBERMAX sebelum tido
.
FIBERMAX 100% ekstrak buah-buahan TANPA BAHAN TERLARANG
.
Sesuai diminum walaupun wanita mengandung. Lepas bersalin pun bagus jugak untuk cepatkan hilangkan buncit dan membantu masalah susah ke tandas.
.
.
*APAKAH ITU FIBERMAX?* FibermaxΒ merupakan produk yang digunakan untuk membantu mengurangkan berat badan, mencegah perut boroi, menyingkir toksin, melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus. *KELEBIHAN FIBERMAX*

Membantu proses menurunkan berat badan menjadi lebih cepat
Mengekalkan berat badan ideal.
Membersihkan usus secara menyeluruh dan menormalkan kembali fungsi usus
Melancarkan kembali proses pembuangan dan sekaligus menghilangkan masalah sembelit
Meningkatkan metabolisme dan kecekapan sistem penghadaman
Membantu menurunkan paras kolestrol jahat
Mempercepatkan proses penyeapan nutrien dan sekaligus memberikan kesan cepat dan maksimum keatas pengambilan suplimen
Menstabilkan paras glukosa dalam darah
Menukar kembali angka usia biologi dan memberi kesan awet muda dari semasa ke semasa
.
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.
#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

0πŸ’¬

Kilafairy dah... korang bila lagi...
.

FIBERMAX
Cut & Detox
.
Untuk membantu proses detox dan penurunan berat badan yang cepat serta berkesan
Minum segelas FIBERMAX sebelum tido
.
FIBERMAX 100% ekstrak buah-buahan TANPA BAHAN TERLARANG
.
Sesuai diminum walaupun wanita mengandung. Lepas bersalin pun bagus jugak untuk cepatkan hilangkan buncit dan membantu masalah susah ke tandas.
.
.
*APAKAH ITU FIBERMAX?* FibermaxΒ merupakan produk yang digunakan untuk membantu mengurangkan berat badan, mencegah perut boroi, menyingkir toksin, melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus. *KELEBIHAN FIBERMAX*

Membantu proses menurunkan berat badan menjadi lebih cepat
Mengekalkan berat badan ideal.
Membersihkan usus secara menyeluruh dan menormalkan kembali fungsi usus
Melancarkan kembali proses pembuangan dan sekaligus menghilangkan masalah sembelit
Meningkatkan metabolisme dan kecekapan sistem penghadaman
Membantu menurunkan paras kolestrol jahat
Mempercepatkan proses penyeapan nutrien dan sekaligus memberikan kesan cepat dan maksimum keatas pengambilan suplimen
Menstabilkan paras glukosa dalam darah
Menukar kembali angka usia biologi dan memberi kesan awet muda dari semasa ke semasa
.
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.
#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

0πŸ’¬

BODYDREAM COCO S

CoCo Slimming Drink!
Makes everything better
.

Lets whatsapp akak now
FREE POSTAGE :Yes
FREE GIFT :Yes

POSTAGE :Monday to Friday except Public Holiday
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram .
🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

2πŸ’¬

Loading...

.
.
Hye saya sis aienπŸ€—
.
.
Selepas bersalin anak no 2, saya mengalami kesukaran menurunkan berat badan.. Mungkin metabolisma badan semakin menurun untuk wanita yang selepas bersalin
.
.
Jadi saya mencuba produk set combo bodydream ni iaitu COCO S & FIBERMAX.. Alhamdulliah. 2 set combo sahaja saya hampir dapat bodygoals saya
.
.
Paling best saya x penat atau mengah macam dulu2.. Energy saya pun semakin meningkat serta bodydream ni juga membuat penampilan saya lain dari dulu
.
.
Rugi sangat siapa yang belum mencuba produk ni. Satu satunya produk untuk anda kurus tanpa perlu berpantang dan diet. Malah tiada kesan sampingan. 100% drpd bahan natural.
.
.
Kalau anda nak dapat bodygoal on 2018 boleh contact sis aien cepat2 😊
.
.
AGENT WANTED SELURUH πŸ‡²πŸ‡Ύ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP πŸ‘ΈπŸ»SIS AIENπŸ‘ΈπŸ»
.
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim #kurustanpadiet #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #makanansihat #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #igshop

0πŸ’¬

Get a beautiful body in 30 DAYS.
Rutin yang sangat ringkas dan mudah yang u all bole buat utk turunkan berat badan: .

1. Bancuh 1 sachet bodydream dengan 1/3 air suam/ panas

2. Minum selepas breakfast
3. Jangan skip breakfast, lunch dan dinner ( makan macam biasa)
4. 2/3 liter air sehari.
5. Smile!
6. Be happy and always surround with supportive people. .
Kila wish u guys all the best yea. Jangan malas2! 😜😎
.

Lets whatsapp akak now
FREE POSTAGE :Yes
FREE GIFT :Yes

POSTAGE :Monday to Friday except Public Holiday
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram .
🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

1πŸ’¬

Ada nampak muka mommy happy? Mommy happy dalam muka tengah runchinggg nie. Runchingla sebab Miera dah consume coco S #bodydream 2 bulan lebih. .
Ramai tegur Miera.. bila Miera compare gambar2 sebelum ni dengan gambar ni yang paling latest.. memang obviously pipi chubby Miera dah semakin slim dan kecil. Im soo soo in love! .
Thank You bodydream, the best ever slimming drinks supplement. Bole Miera tau, siapa nak turunkan berat badan tahun 2018 ni? .

Lets whatsapp akak now
FREE POSTAGE :Yes
FREE GIFT :Yes

POSTAGE :Monday to Friday except Public Holiday
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram .
🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

4πŸ’¬

Loading...

BODYDREAM COCO S "TANPA KESAN SAMPINGAN"
.
so tak perlu risau di jamin tidak ada kenaikkan mendadak
.
Sape yg nak akak monitor sehingga kuruihhh komen "YES" saya akan DM awk .
Lets whatsapp akak now
FREE POSTAGE :Yes
FREE GIFT :Yes

POSTAGE :Monday to Friday except Public Holiday
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram .
🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

1πŸ’¬

COCO S β˜•οΈ
SANGAT SEDAP! πŸ’œπŸ˜
.
Kalau TAK MINUM sehari, mcm TAK SAH kan?! 😁
Yang paling best tak perlu patang! 😘
MAKAN jer tapiiii....BERAT TETAP TURUN! πŸ’ƒπŸ½
.
CoCo S BOLEH MENEGANGKAN KULIT yg KENDUR!
.
Haa CUBA dulu baru tau!
.
Lets whatsapp akak now
FREE POSTAGE :Yes
FREE GIFT :Yes

POSTAGE :Monday to Friday except Public Holiday
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram .
🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

2πŸ’¬

FIBERMAX
Cut & Detox
.
Untuk membantu proses detox dan penurunan berat badan yang cepat serta berkesan
Minum segelas FIBERMAX sebelum tido
.
FIBERMAX 100% ekstrak buah-buahan TANPA BAHAN TERLARANG
.
Sesuai diminum walaupun wanita mengandung. Lepas bersalin pun bagus jugak untuk cepatkan hilangkan buncit dan membantu masalah susah ke tandas.
.
.
*APAKAH ITU FIBERMAX?* FibermaxΒ merupakan produk yang digunakan untuk membantu mengurangkan berat badan, mencegah perut boroi, menyingkir toksin, melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus. *KELEBIHAN FIBERMAX*

Membantu proses menurunkan berat badan menjadi lebih cepat
Mengekalkan berat badan ideal.
Membersihkan usus secara menyeluruh dan menormalkan kembali fungsi usus
Melancarkan kembali proses pembuangan dan sekaligus menghilangkan masalah sembelit
Meningkatkan metabolisme dan kecekapan sistem penghadaman
Membantu menurunkan paras kolestrol jahat
Mempercepatkan proses penyeapan nutrien dan sekaligus memberikan kesan cepat dan maksimum keatas pengambilan suplimen
Menstabilkan paras glukosa dalam darah
Menukar kembali angka usia biologi dan memberi kesan awet muda dari semasa ke semasa
.
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.
#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

3πŸ’¬

Loading...

BODYDREAM COCO S
.

Pilihan di tangan anda.βœ‹πŸ€š
.
Lets whatsapp akak now
FREE POSTAGE :Yes
FREE GIFT :Yes

POSTAGE :Monday to Friday except Public Holiday
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

3πŸ’¬

BODYDREAM COCO S
.

Pilihan di tangan anda.βœ‹πŸ€š
.
Lets whatsapp akak now
FREE POSTAGE :Yes
FREE GIFT :Yes

POSTAGE :Monday to Friday except Public Holiday
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

0πŸ’¬

BODYDREAM COCO S
.

Pilihan di tangan anda.βœ‹πŸ€š
.
Lets whatsapp akak now
FREE POSTAGE :Yes
FREE GIFT :Yes

POSTAGE :Monday to Friday except Public Holiday
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

0πŸ’¬

Loading...

BODYDREAM COCO S
.

Pilihan di tangan anda.βœ‹πŸ€š
.
Lets whatsapp akak now
FREE POSTAGE :Yes
FREE GIFT :Yes

POSTAGE :Monday to Friday except Public Holiday
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

1πŸ’¬

COD AVAILABLE
.

Lets whatsapp akak now
FREE POSTAGE :Yes
FREE GIFT :Yes

POSTAGE :Monday to Friday except Public Holiday
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
. #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara #bodydreamselangor

0πŸ’¬

BODYDREAM COCO S
SLim & Curve
Modify for likes, & lifestyle
#bodydream .

Lets whatsapp akak now
FREE POSTAGE :Yes
FREE GIFT :Yes

POSTAGE :Monday to Friday except Public Holiday
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

1πŸ’¬

Loading...

JAPAN TAPING BEAUTY SPATS BEAUTY LEGGING
RM 35 FREE postage SM .
.
SIZE :
M-L
Waist: 64-77cm
Hip : 87-100cm

L-LL
Waist: 69-85cm
Hip : 92-105cm
.
β˜‘οΈ hilangkan lemak berlebihan, kempiskan perut
β˜‘οΈ kuruskan paha Dan kaki
β˜‘οΈ push up punggung
β˜‘οΈ kain yg berkualiti, selesa Dan sejuk .
.

whatsapp +60182099728
.

#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

1πŸ’¬

Siapa yang consume Bodydream Coco S ni memang akan hooked!
Tastes just like hot chocolate but it keeps my body lean and slim. Now miera share the 5 reasons why I LOVE THIS PURPLE BOX SO MUCH! πŸ’‹

1. The taste is super yummy. You can drink it everyday easily. Indulging!
2. It makes me happy , lebih energetic and body rasa lebih light.

3. NO PANTANG MAKAN.l loikess this part.Tak perlu pusing kepala nak jaga makan.Very easy & convenient. πŸ˜€

4. Rasa kenyang sampai petang, boleh control my appetite. Miera makan jumlah yang sepatutnya sahaja.Tak perlu risau #bodydreamkanada
5. Body lebih slim. Berat turun cepat & ideal

Your dream body will come true. So hurry up, .

Lets whatsapp akak now
FREE POSTAGE :Yes
FREE GIFT :Yes

POSTAGE :Monday to Friday except Public Holiday
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

2πŸ’¬

BODYDREAM COCO S + FIBERMAX

#lakukeras and sangat rare this combo

Rugi tak tryπŸ˜ƒ

Jom order set Combo

Lets whatsapp akak now
FREE POSTAGE :Yes
FREE GIFT :Yes

POSTAGE :Monday to Friday except Public Holiday
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

0πŸ’¬

Loading...

BODYDREAM COCO S
Nak yang kiri ke kanan?
.

Pilihan di tangan anda.βœ‹πŸ€š
.
Lets whatsapp akak now
FREE POSTAGE :Yes
FREE GIFT :Yes

POSTAGE :Monday to Friday except Public Holiday
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

0πŸ’¬

Hello daling!
Siapa nak shape2 letopss badan mcm @ainulaishah ??
U alllzz boleh try coco s
Kebaikan coco s 😍😍
❀️membantu menurunkan berat badan yang berlebihan (gemuk πŸ‘‰ kurus)
❀️untuk bdn yg dah sedia slim, coco s akan mencantikan bentuk badan agar nampak lebih montok , seimbang & sempurna
❀️kulit akan lebih plawwwless & bermaya (extra collagen drpd bhn2 tumbuhan semulajadi)
❀️nafas akan menjadi lebih segar kerana toksid dlm badan sudah berkurangan
❀️badan akan lebih bertenaga dan bermaya
Dan......byk lg kelebihan bagi pengamal coco s!!
Utk maklumat lebih lanjut blh wasap kami di talian πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ˜™ 012-2971734
πŸ˜™ 012-2971734
πŸ˜™ 012-2971734
🎁🎁🎁🎁extra free gift bakal menanti u allzzzz
#bodydream #bodydreamkualalumpur #bodydreamseremban #bodydreamhq #bodydreamnegerisembilan #bodydreammelaka #bodydreambangi #bodydreamnilai #bodydreamshahalam #bodydreamoriginal #bodydreammurah #ubatkurus #bodydreamsenawang #bodydreamjohor #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreamsale #cocos #ainulaishah #ctdk #kilafairyofficial #kurus #gemuknakkurus #bodydreamcod

2πŸ’¬

Pagi uolss.
.
.
Dah sarapan pagi ni?
.
actually tak kisah uols nak sarapan apa-apa, cuma
jangan lupa minum Bodydream lepas sarapan okay.
.
Bodydream membantu membakar lemak dalam badan
dengan efektif
.
Uols just consume Bodydream secara
konsisten jerr okay.
So kalau nak makan apa2 pun
makan jerr tanpa risau berat badan naik.
.
Yang penting body stay Slim & Fit.
.
Jom order dengan saya (za)
(0163795680) atau nak mudah korang klik ja link kat bio ig tuh.
Fast reply ain bg.
.

DM kat IG pun boleh.

#bodydream
#bodydreamkanada
#bazaarpaknil
#jomkurus #codkl #codkualalumpur #bdoydreamstokis #bodydreamlabuan #bodydreamkualalumpur #bodydreamperak #kedah #kelantan - #regrann

0πŸ’¬

COMBO SET .
.
COCO SLIM + FIBREMAX
.
.
READY STOK
RM174
PERCUMA SHAKER
PERCUMA COKLAT CADBURY
.
.
Nak kurus fit secara mudahh abc sahaja. Grabbbbb terusss set ni.
.
.
Wassap laju2 0163795680 atau nak mudah klik ja link kt bio ig tuh.

#bodydreamlabuan #bodydreamkedah #bodydreamkualalumpur #bdoydreamstokis #stokiscocoslimmming #cocoslimmingmurah #igshop #igsell #langkawimurah #kurustanpasedar #kurusdalamasa15hari #kurusdalam2minggu #cocoslim - #regrann

0πŸ’¬

NAK TAHU TAK KENAPA BODYDREAM COCO BEST?
. *TIADA KESAN SAMPINGAN
sebab coco s ni bukan ubat
sebab coco s kalo minum tak ada rasa jantung laju
sebab coco s kalo minum tak ade kesan cerry berry
. *TANPA KENAIKAN SEMULA
so tak perlu risau ok. If korang STOP pon tak naik balik !
. *SESUAI UNTUK IBU MENYUSU ANAK
so bg ibu2 yg bf tu tak perlu risau lagi susah kurus dengan cocos korang mampu kurus sambil menyusu plus air susu makin banyak tau.
.
Lets whatsapp akak now
FREE POSTAGE :Yes
FREE GIFT :Yes

POSTAGE :Monday to Friday except Public Holiday
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

5πŸ’¬

BODYDREAM COCO S
Good Morning and Enjoy Your DayπŸ’‹
.
Burn Your Fat The only Thing Which Will Feel .
HOT .
Is your body

Lets whatsapp me now
FREE POSTAGE :Yes
FREE GIFT :Yes

POSTAGE :Monday to Friday except Public Holiday
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

2πŸ’¬

Tengok tu tengok tu semua artis dah start minum cocos dan fibermax yer. Sebab nak maintain berat nak shape kan body tau. Makin ramai la body kebabom lepas ni...
.
Baru jer minum dah 2 kg hilang tau...
.
BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #inijugakamanah #bodydream #ajimaura #terapiinstagram #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

3πŸ’¬

Pon pon pon pon... TESTIMONI COCOS nak lalu lagii niiii
.
So tunggu apa lagi... Tengok jer ker? Tak jeles? Bohong la tak jeles nak sedapkan hati ler tu.
.
Nak kurus ada shaper cocos bodydream jer jawapnyer.
.
Sudah2 ler makan telur jrr nak kurus kentut busuk ler hahahahah..🀣🀣 .
Minum cocos dan fibermax ni tak payah nak diet ketat tau badan pun rasa cergas jer
.
BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #inijugakamanah #bodydream #ajimaura #terapiinstagram #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

5πŸ’¬

Pon pon pon pon... TESTIMONI COCOS nak lalu...
.
So tunggu apa lagi... Tengok jer ker? Tak jeles? Bohong la tak jeles nak sedapkan hati ler tu.
.
Nak kurus ada shaper cocos bodydream jer jawapnyer.
.
Sudah2 ler makan telur jrr nak kurus kentut busuk ler hahahahah..🀣🀣 .
Minum cocos dan fibermax ni tak payah nak diet ketat tau badan pun rasa cergas jer
.
BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #inijugakamanah #bodydream #ajimaura #terapiinstagram #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

4πŸ’¬

Pon pon pon pon... TESTIMONI COCOS nak lalu...
.
So tunggu apa lagi... Tengok jer ker? Tak jeles? Bohong la tak jeles nak sedapkan hati ler tu.
.
Nak kurus ada shaper cocos bodydream jer jawapnyer.
.
Sudah2 ler makan telur jrr nak kurus kentut busuk ler hahahahah..🀣🀣 .
Minum cocos dan fibermax ni tak payah nak diet ketat tau badan pun rasa cergas jer
.
BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

0πŸ’¬

*KELEBIHAN COCOS SLIMMING DRINK BODYDREAM*

Bodydream bukan sahaja menurunkan berat badan dengan pantas, tapi yang lagi bestnyaaa..tak menganggu aset kita. Itu yang best sangat. Pinggang kecil dan perut kempis. Bodydream membantu membentuk badan lebih cantik *Bodydream selamat dan tidak ada kesan sampingan:* .
🌸 sesuai untuk breast feeding mom
🌸 tidak mengurangkan air susu
🌸 tiada side effects terhadap baby.
. βœ”οΈ memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang, lengan, peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan slim. .
βœ”οΈ kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengwal selera makan
βœ”οΈ 100% NATURAL, ibu menyusukan anak bole minum seawal 40 hari! .
βœ”οΈ tiada kesan sampingan, tidak perlu ke tandas banyak kali.
βœ”οΈ tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream.
βœ”οΈ kurus dengan Bentuk badan S shape untuk wanita, menganjalkan kulit, payudara & punggung
βœ”οΈ lebih fit dan sado untuk lelaki.
.
BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

0πŸ’¬

*KELEBIHAN COCOS SLIMMING DRINK BODYDREAM*

Bodydream bukan sahaja menurunkan berat badan dengan pantas, tapi yang lagi bestnyaaa..tak menganggu aset kita. Itu yang best sangat. Pinggang kecil dan perut kempis. Bodydream membantu membentuk badan lebih cantik *Bodydream selamat dan tidak ada kesan sampingan:* .
🌸 sesuai untuk breast feeding mom
🌸 tidak mengurangkan air susu
🌸 tiada side effects terhadap baby.
. βœ”οΈ memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang, lengan, peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan slim. .
βœ”οΈ kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengwal selera makan
βœ”οΈ 100% NATURAL, ibu menyusukan anak bole minum seawal 40 hari! .
βœ”οΈ tiada kesan sampingan, tidak perlu ke tandas banyak kali.
βœ”οΈ tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream.
βœ”οΈ kurus dengan Bentuk badan S shape untuk wanita, menganjalkan kulit, payudara & punggung
βœ”οΈ lebih fit dan sado untuk lelaki.
.
BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
πŸ“ž Whatsapp Ean +60182099728
πŸ“² DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurusΒ  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #sarawak #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #bodydreamkotadamansara

2πŸ’¬