#bodydreammelaka

Dah masuk 2018!.
Tapi x kurus2 juga. Azam setiap tahun nak kurus, tapi x kurus3 juga sebabnya selalu terbabas.
.
.
Tapiiiii dengan coco s comfirm uollss x kan terbabas. Ye la. Kan coco s uollls boleh kurus sihat tanpa perlu berlapar atau diet. Dan x payah susah2 nk pergi gym setiap hari.
.
Just drink coco s dan 3liter air kosong setiap hari. Ni bukan janji kosong..ni janji mesti turun juga berat uollsss.
.
.
Sekarang ada promosi. Beli 1box pun masih dapat botol air bodydream ni. .
Jom click link ni untuk order
Http://www.wasap.my/60126487499
.
๐Ÿ“ฒ DM instagram .
#bodydreambukitkatil
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh

2๐Ÿ’ฌ

DRINK COCO S NOW!
AS YOUR DAILY ROUTINES! ๐Ÿ’‹
.

EAT LIKE KING ๐Ÿ‘‘ BODY LIKE QUEEN ๐Ÿ‘‘
.

STAY SLIM ๐Ÿ’ƒ
STAY ENERGETIC ๐Ÿ’ช
STAY HEALTHY ๐Ÿƒ
STAY FIT ๐Ÿค—
.

GET IT NOW!
Jom click link ni untuk order
Http://www.wasap.my/60126487499
.
๐Ÿ“ฒ DM instagram .
#bodydreambukitkatil
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

TESTIMONI BODYDREAM COCO S
.
.
BERAT SEBELUM 78KG
.
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅBURN FAT
.
BERAT SELEPAS 72KG .

Coco s bantu membakar lemak tepu sekaligus membentuk body shape yg cantik๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ selamat tinggal perut boroi peha besar๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ Sudah ada depan mata.. To Order Whatsapp zarazana
.
๐Ÿ“ฒ012-2971734
๐Ÿ“ฒ012-2971734
๐Ÿ“ฒ012-2971734
.
COD SEREMBAN|SENAWANG|NILAI|PORTDICKSON|KUALAPILAH|PUTRAJAYA|KAJANG|BANGI

#bodygoals
#pengantin
#pengantinkurus
#pengantincantik
#nakkurus
#nakcantik
#bodydreamseremban
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamsenawang
#bodydreamkotaseriemas
#bodydreamnilai
#bodydreamsenawang
#bodydreamportdickson
#bodydreamkualapilah
#bodydreamkajang
#bodydreambangi
#bodydreamkanada๐Ÿ’‹
##bodydreammelaka
#bodydreamalorgajah
#utcmelaka
#utcnegerisembilan
#utcseremban
#uitmseremban3
#uitmlendu
#politeknikmerlimau
#politeknikpd
#usim
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
#zaraagentseremban
#codn9

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

BODYDREAM COCO S
.
.
100% Semulajadi .
.
Tidak Bahan Terlarang
Tiada Bahan Kimia
.
.
100% Semulajadi .
.
Bagi anda yang mempunyai masalah berat badan yang berlebihan
.
.
Kesan seawal 7 hari
.
.

WHATSAPP zarazana agent sah bodydream Seremban
.
๐Ÿ“ฒ 012-2971734
๐Ÿ“ฒ 012-2971734
๐Ÿ“ฒ 012-2971734
.
FREE POSTAGE
FREE GIFT ๐Ÿ’„๐ŸŽ COD SEREMBAN|SENAWANG|NILAI|PD|BANGI|KAJANG|PUTRAJAYA
.
.
DI MONITOR SEHINGGA KURUS :BERAT IDEAL & SIHAT
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#fibermax
#slimming

#PerutKempis
#kuruscantik
#kurusCepat
#supplementkurus
#turunberatbadan
#kurustanpapantang

#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamseremban
#bodydreamseremban2
#bodydreamnilai
#bodydreamportdickson
#bodydreamsenawang
#bodydreamkotaseriemas
#bodydreambangi
#bodydreamkajang
#bodydreamputrajaya
#bodydreammelaka
#bodydreamalorgajah
#utcmelaka
#utcnegerisembilan
#uitmseremban3
#uitmlendu
#usim

2๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ‘‰Coco Bodydream kan ada
Rasa coklat ๐Ÿซyang sedap. ๐Ÿ‘‰Skip makan bukanlah satu jalan penyelesaian untuk turunkan berat badan. ๐Ÿ‘Œ๐ŸปAwak nak tahu? 1 sachet Coco ni boleh bantu awak bakar lemak dengan aktiviti harian yang awak buat tahu. ๐Ÿ‘ Betul anda selalu skip makan dengan harapan boleh turun berat badan
๐Ÿ‘ Anda takut nak makan sebab takut berat badan naik.
๐Ÿ‘ Sebenarnya anda perlu makan setiap 3jam atau 4-5 hidaangan kecil setiap hari untuk kekalkan metaboslima
๐Ÿ‘ Metabolisma kekal tinggi,anda membakar lemak dengan cepat
๐Ÿ‘ Apa yang penting,anda perlu tahu apa yang anda makan
๐Ÿ‘ Jangan ingat makan biskut itu ringan,kalori dia pun rendah.

Nak Order Wasap okay.๐Ÿ˜˜ Http://www.wasap.my/60126487499

2๐Ÿ’ฌ

BODY DREAM SLIMMING DRINK

SUPPLEMENTS KURUS CEPAT SELAMAT & BERKESAN

GEMOK ?
BOROI ??
SPARE TAYAR DI PEROT ??
PEHA MACAM DRUMSTICK ??
LENGAN BESAR DAN LEMBIK ??? Jangan risau uolls.. Body Dream Coco S Slimming Drink kan ada.. mampu menyelesaikan masalah dengan kesan yang cepat dan pantas selama 2 minggu (15 hari) untuk 1 box #bodydream
Tak susah pon.. hanya 1 sachet untuk 1 hari, minum setiap pagi selepas sarapan. Lelaki dan wanita bole minum termasuk ibu menyusukan anak .Perasa chocolate yang sedap. Tak perlu pantang dan diet
1 box : RM95
2 box : RM180 (1 BOX 15 SACHET)

Http://www.wasap.my/60126487499

4๐Ÿ’ฌ

Loading...

BODY DREAM SLIMMING DRINK - COCO S

Berapa org kat sini yg boleh kurus dgn cepat hanya dengan menahan lapar je??? Korg jgn tipu la ye... seksa weiii klu lapar kje pon x boleh buat, nak tido pon x boleh... tenaga xde... ๐Ÿ˜ช

So korg xyah susah2 diet berlapar tu, korg konsume je BODY DREAM ni pastu korg makan mcm biasa... lepas sekotak korg tgk la hasilnya... x byk 2kg mesti turun... bergantung pada jenis berat korg.... ramai dah berjaya turunkan berat badan dgn konsume body dream... korg xkn nak tgk je... jom berbody dream ๐Ÿ˜‹

1 kotak RM95 (15 sachet)
2 kotak RM180 (free shaker)
Postage add RM8

Berminat lets wasap
Http://www.wasap.my/60126487499
.
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh

0๐Ÿ’ฌ

BODYDREAM COCO-S ๐Ÿ˜ ๐Ÿ‘‰Sudah cuba macam2 produk untuk kurus tapi tidak berkesan๐Ÿค” ๐Ÿ‘‰Anda rasa putus asa untuk turunkan berat badan๐Ÿค” ๐Ÿ‘‰Tidak selesa dengan berat badan yang makin naik ๐Ÿค” ๐Ÿ‘‰Kurang keyakinan diri sebab badan anda sekarang๐Ÿค” ๐Ÿ‘‰Ingin dapatkan berat badan yang anda impikan๐Ÿ˜Š

Apa yang perlu risau nie BODYDREAM COCO-S kan ada memang sudah ternyata KEBERKESANANNYA so apa tunggu lagi cepat dapatkan segera BODYDREAM COCO-S sementara stok masih ada ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Http://www.wasap.my/60126487499
.
๐Ÿ“ฒ DM instagram .
#bodydreambukitkatil
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh
#bodydream #fibermax #teamemmadiana

2๐Ÿ’ฌ

@Regranned from @mieraleyana - PART 1. Miera masa try bodydream coco S ni mula2.. serious rasa fall in love, cinta pandang pertama. Honestly, masa someone introduce kat Miera.. Miera a bit sceptical to try.. biasala because Miera memang tak pernah try any slimming supplements sebelum ni. Bila kawan kat โ€œ just try Miera without any promising.. Miera pun cuba. Masa cuba tu mmg FEEL HABIS! sebab rasa coco S ni seriously sedap mcm hot chocolate Cadbury. Ingat nak try minum seteguk dua.. tapiiii Dah sedap tu.. Miera pun minum secawan sampai habis! ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ.....sampai ke petang Miera minum air kosong banyak2.
Surprisingly, i feel good on whole day after minum coco S ni. Macam orang tengah fall in love! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜....
Miera rasa lebih bertenaga, rasa kenyang makan bole control , mood best & rasa fresh all day! Coco S ni totally different and i don't feel any side effect that may harm my body. So thats make me continue coco S sampai la skarang, almost 1 month Miera minum coco S ni. ๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜
Baju2 dah banyak longgar. Thanks to my friend yang introducekan coco S to me! Because i know this is the right supplement drink that i need to keep my body in shape and energetic!. So bottom line, kalau u all ada problem berat badan or obesiti.. sayangi diri anda. Selain makan secara seimbang & bersukan, u all bole cari tambah inisiatif lain untuk speed up proses menurunkan berat badan & kawal selera makan kalau u all susah nak kawal.. and with this Miera highly recommend Coco S bodydream. Harga pun very very affordable below rm100! Worth it for your total body health. .
@bodydream_cometrue
@bodydream_cometrue
@bodydream_cometrue
.
Free posโœ”๏ธ
Free giftโœ”๏ธ
.
COD Serembanโ™กSenawangโ™กPDโ™กBangiโ™กNilaiโ™กMelakaโ™กPutrajayaโ™กKajang
.
๐Ÿ“ฒ012-2971734 ๐Ÿ“ฒ012-2971734
๐Ÿ“ฒ012-2971734

#bodydream
#bodygoals
#bodydreamcocoslimming
#bodydreamseremban
#bodydreamsenawang
#bodydreamportdickson
#bodydreamnilai
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreammelaka
#bodydreamalorgajah
#bodydreamseremban2
#bodydreambangi
#bodydreamkajang
#bodydreamputrajaya
#uitmseremban3
#uitmlendu
#usim
#politeknikmerlimau
#politeknikpd
#utcmelaka
#utcnegerisembilan
#zaraagentseremban
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
#bodydream_cometrue

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

PERHATIANN!!!! Jika ada terdapat tanda-tanda yang mencurigakan terhadap box bodydream coco s seperti
didalam gambar tersebut.
AWASSSSSS
Iainya bukan dari HQ atau Agent/Stokis yang berdaftar.
Sekiranya berlaku perkara-perkara yang tidak diingini,pihak HQ tidak akan bertanggungjawab terhadap anda.
.
#bodydream
Jom click link ni untuk order
Http://www.wasap.my/60126487499
.
๐Ÿ“ฒ DM instagram .
#bodydreambukitkatil
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh

0๐Ÿ’ฌ

KORANG DAH CUBA COCO S?
BELUM LAGI???.. .
Ruginyaaa korang belum try lagi.
Cuba sekali minum pasti jatuh cinta dengan coco- S ni.
.
โœ”๏ธbody jadi slim solid
โœ”๏ธbertenaga sepanjang hari
โœ”๏ธmengeyangkan dalam tempoh yang lama
โŒ perlu diet dan senaman
โœ”๏ธ 1box loss 3kilo hingga 6kilo
โœ”๏ธ minuman rasa coklat yang sedap.
BERMINAT?
Jom click link ni untuk order
http://www.wasap.my/60126487499
.
.
๐Ÿ“ฒ DM instagram .
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh

0๐Ÿ’ฌ

Ketahuilah berapa banyak kalori perlu dibakar untuk turun 10KG!

Kalau tanya org... siapa nak kurushh atau nak dapat berat badan yang ideal, rasanya semua
org nak. Tapi itulah, kena tahu konsep yang betul!

SO nak tau brp bny kalori perlu dibakar untuk 10kg

Jawapannya "80000 KALORI"๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต Perghhhhhhh banyakkkkk tuuuu!!! Tapi skrg ni tak perlu risau #bodydreamkanada

Yang di tunggu dah tiba
Yang tinggal tak banyak

so cepat la order...
.
@bodydream_cometrue .
Whatsapp zarazana
๐Ÿ“ฒ012-2971734
๐Ÿ“ฒ012-2971734
๐Ÿ“ฒ012-2971734

#bodycurves
#bodyconfidence
#bodygoals
#bodydreamhq
#uitmseremban3
#uitmkualapilah
#usim
#politeknikmerlimau
#politeknikpd
#uitmlendu
#bodydreamnilai
#bodydreamseremban
#bodydreamsenawang
#bodydreamportdickson
#bodydreamkajang
#bodydreambangi
#bodydreamofficial
#bodydreamseremban2
#bodydreammelaka
#utcmelaka
#utcnegerisembilan

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

Ketahuilah berapa banyak kalori perlu dibakar untuk turun 10KG!

Kalau tanya org... siapa nak kurushh atau nak dapat berat badan yang ideal, rasanya semua
org nak. Tapi itulah, kena tahu konsep yang betul!

SO nak tau brp bny kalori perlu dibakar untuk 10kg

Jawapannya "80000 KALORI"๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต Perghhhhhhh banyakkkkk tuuuu!!! Tapi skrg ni tak perlu risau #bodydreamkanada

Yang di tunggu dah tiba
Yang tinggal tak banyak

so cepat la order...
.
@bodydream_cometrue .
Whatsapp zarazana
๐Ÿ“ฒ012-2971734
๐Ÿ“ฒ012-2971734
๐Ÿ“ฒ012-2971734

#bodycurves
#bodyconfidence
#bodygoals
#bodydreamhq
#uitmseremban3
#uitmkualapilah
#usim
#politeknikmerlimau
#politeknikpd
#uitmlendu
#bodydreamnilai
#bodydreamseremban
#bodydreamsenawang
#bodydreamportdickson
#bodydreamkajang
#bodydreambangi
#bodydreamofficial
#bodydreamseremban2
#bodydreammelaka
#utcmelaka
#utcnegerisembilan

0๐Ÿ’ฌ

@Regranned from @bodydream.official - #Repost @mieraleyana
ใƒปใƒปใƒป
Morninggg guysssss...
Semangat tak tengok Miera .. pagi2 dah pukul bola kat golf course nie? ๐Ÿ˜˜
Semenjak consume bodydream Coco S ni memang Miera senang nak bangun, bangun pagi badan jadi ringgan dan cergas.
Yang pentingggg... miera bole pukul 500 kali bola golf โ›ณ๏ธ โšพ๏ธ. So cepat2 join Miera.. minum bodydream coco S sekali ni okey. I wish u guys all the best dan dapat ideal weight yang u all idamkan . .

@bodydream_cometrue
@bodydream_cimetrue
@bodydream_cometrue

COD๐Ÿš๐Ÿš๐Ÿšข๐Ÿšœ
. Serembanโ†”๏ธSenawangโ†”๏ธPDโ†”๏ธNilaiโ†”๏ธBangiโ†”๏ธKajangโ†”๏ธAlorGajahโ†”๏ธ ๐Ÿ“ฒ zarazana 012-2971734
๐Ÿ“ฒ zarazana 012-2971734
๐Ÿ“ฒ zarazana 012-2971734

#bodydream
#bodydreamhq
#bodycurves
#bodygoals
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamnilai
#bodydreamseremban
#bodydreamsenawang
#bodydreamportdickson
#bodydreambangi
#bodydreammelaka
#bodydreamalorgajah
#sihatcantik
#kurusCepat
#sayajualon9
#serembanmacammacamada
#seremban2
#seremban3
#utcmelaka
#utcnegerisembilan
#zaraagentseremban
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
#regrann

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Hello daling!
Siapa nak shape2 letopss badan mcm @ainulaishah ??
U alllzz boleh try coco s
Kebaikan coco s ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โค๏ธmembantu menurunkan berat badan yang berlebihan (gemuk ๐Ÿ‘‰ kurus)
โค๏ธuntuk bdn yg dah sedia slim, coco s akan mencantikan bentuk badan agar nampak lebih montok , seimbang & sempurna
โค๏ธkulit akan lebih plawwwless & bermaya (extra collagen drpd bhn2 tumbuhan semulajadi)
โค๏ธnafas akan menjadi lebih segar kerana toksid dlm badan sudah berkurangan
โค๏ธbadan akan lebih bertenaga dan bermaya
Dan......byk lg kelebihan bagi pengamal coco s!!
Utk maklumat lebih lanjut blh wasap kami di talian ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ˜™ 012-2971734
๐Ÿ˜™ 012-2971734
๐Ÿ˜™ 012-2971734
๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽextra free gift bakal menanti u allzzzz
#bodydream #bodydreamkualalumpur #bodydreamseremban #bodydreamhq #bodydreamnegerisembilan #bodydreammelaka #bodydreambangi #bodydreamnilai #bodydreamshahalam #bodydreamoriginal #bodydreammurah #ubatkurus #bodydreamsenawang #bodydreamjohor #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreamsale #cocos #ainulaishah #ctdk #kilafairyofficial #kurus #gemuknakkurus #bodydreamcod

2๐Ÿ’ฌ

AWAK KE YANG BERTUAH? DAPAT FREE GIFT?๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
.
.
.
YE!!!! AWAKLAH!! MMG AWAK DAPAT FREE GIFT BULAN DISEMBER ini๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .
.
.
Saya nk cod bodydream n free gift ORIGINAL TUPPERWARE kat awak!! Tq Encik dan wife yg menetap di Taman Forest Heights, Seremban..saya jual ye๐Ÿ˜˜
.
.
Uolls Jangan tunggu lagi๐Ÿƒ๐Ÿƒ
.
.
Beli 2 boxes pun dpt gift Tupper ORI
.
.
Beli 4 boxes lagi la dpt Tupper ORI yg cun giler! Eco bottle fliptop cap yg berharga RM30 tau awak๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
.
MINUM COCO S...guna BOTOL AIR NON - TOXIC โ†”๏ธ NON-CARCINOGENIC METERIALS๐Ÿ’–
.
๐Ÿ’‹BULAN KEMPEN KURUS SIHAT DAN NON-TOXIC๐Ÿ’‹ IT'S SAFE FOR U๐Ÿ’‹
.
Nak ke..Nak?๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š whatsapp ๐Ÿ“ฒ zarazana
.
012-2971734
012-2971734
012-2971734
.
PEMBELIAN HANYA SAH DI
.
@bodydream_cometrue
@bodydream_cometrue
@bodydream_cometrue .
Jom rebut peluang BULAN DISEMBER 2017 SAHAJA๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
.
#bodydream
#bodydreamhq
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kurussihatcantik
#bodyfit
#akuyangkuruskauyangpanas
#jomkurus
#zumbamalaysia
#negerisembilan
#seremban
#seremban2
#bodydreamseremban
#bodydreammelaka
#bodydreamnilai
#bodydreamportdickson
#bodydreamsenawang
#bodydreamserembanmelaka
#bodydreambangi
#bodydreamkajang
#utcmelaka
#utcnegerisembilan
#bodydreamseremban2

0๐Ÿ’ฌ

@Regranned from @bodydream_cometrue - AWAK NAK KURUS KE?๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
.
.
.
Awak ke yang bertuah DAPAT HADIAH BULAN DISEMBER ini๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .
.
.
Awak macam tau je saya nk bagi free gift ORIGINAL TUPPERWARE kat awak kannnnnnn๐Ÿ˜˜
.
.
Jangan tunggu lagi๐Ÿƒ๐Ÿƒ
.
.
Beli 2 boxes pun dpt gift Tupper ORI
.
.
Beli 4 boxes lagi la dpt Tupper ORI yg cun giler! Eco bottle fliptop cap yg berharga RM30 tau awak๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
.
MINUM COCO S...guna BOTOL AIR NON - TOXIC โ†”๏ธ NON-CARCINOGENIC METERIALS๐Ÿ’–
.
๐Ÿ’‹BULAN KEMPEN KURUS SIHAT DAN NON-TOXIC๐Ÿ’‹ IT' SAFE FOR U๐Ÿ’‹
.
Nak ke..Nak?๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š whatsapp ๐Ÿ“ฒ zarazana
.
012-2971734
012-2971734
012-2971734
.
PEMBELIAN HANYA SAH DI
.
@bodydream_cometrue
@bodydream_cometrue
@bodydream_cometrue .
Jom rebut peluang sebelum promosi tamat๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kurussihatcantik
#bodyfit
#akuyangkuruskauyangpanas
#jomkurus
#zumbamalaysia
#negerisembilan
#seremban
#seremban2
#bodydreamseremban
#bodydreammelaka
#bodydreamnilai
#bodydreamportdickson
#bodydreamsenawang
#bodydreamserembanmelaka
#bodydreambangi
#bodydreamkajang
#utcmelaka
#utcnegerisembilan
#bodydreamseremban2
#regrann

4๐Ÿ’ฌ

@Regranned from @mieraleyana -
Senangnya nak consume bodydream coco S ni. Not Everyday Miera sempat breakfast.. and I believe u all pun sama kan.
Great news! Kalau u all tak sempat minum bodydream coco S after breakfast, u guys can drink before lunch, but please make sure no long gap in between, meanss.. sementara order lunch tu.. bole bancuh coco S.. minum.....after 5 minutes lunch macam biasa. So senang kan!
So 15 sachet bodydream for 15 days. Most of pengguna bodydream akan experiences penurunan berat badan atau kurang inchi selepas 15 hari. Nak tau lebih lanjut, u all kena la try okey.
.
@bodydream_cometrue
@bodydream_cometrue
@bodydream_cometrue .
Whatsapp zarazana ๐Ÿ“ฑ012-2971734
๐Ÿ“ฑ012-2971734
๐Ÿ“ฑ012-2971734

No need to think why๐Ÿคš
.
#bodydream #bodydreamcocoslimming
#bodydreamhq
#bodycurves
#bodysexy
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamseremban
#seremban2
#seremban3
#serembanmacammacamada
#bodyshaper
#bodydreambangi
#bodydreamkajang
#bodydreammelaka
#bodydreamputrajaya
#bodydreamnilai
#bodydreamportdickson
#bodydreamsenawang
#bodydreamalorgajah
#utcmelaka
#utcnegerisembilan
#bodydreamkanada๐Ÿ’‹
#sayajualon9

1๐Ÿ’ฌ

3 BOX LOSS 12KILO.
.
.
WAU WAU WAU.
SEMAKIN RAMAI YANG PERCAYA BODYDREAM.
.
.
3BOX SAHAJA TURUN 12KILO.
๐Ÿ‘‰NAMPAK LEBIH MUDA ๐Ÿ‘‰NAMPAK LEBIH BERTENAGA
๐Ÿ‘‰DAN SEMESTINYA SLIM FIT.
.
.
JADI TUNGGU APA LAGI
WASSAP SEKARANG
016 3795680 atau nk mudah klik ja link kt bio ig tuh

#igshop #igsell #postagemalaysia #kedah #kelantan #perlis #codlangkawi #sabah #perak #sarawak #codkl #codkualalumpur #bodydreammalaysia #bodydreamkanada๐Ÿ’‹ #bodydreammelaka #bodydreammurahmalaysia - #regrann

0๐Ÿ’ฌ

Pembelian Produk BODYDREAM
.
๐Ÿ“ฆBodydream CoCo S
๐Ÿ“ฆFibermax
๐Ÿ“ฆQurve Lotion
.
Hanya sah dengan stokis/agent yang berdaftar dengan HQ
.
.
Tidak sah dimana-mana kedai jamu/pemborong dan sbgnya
Tidak sah dimana-mana online shopping (lazada,Shoppee,Carousell,Zalora,11street,Mudah dan sbgnya)
.
TIDAK ADA ISTILAH HARGA MURAH,HARGA PROMOSI,HARGA RUNTUH
TIDAK ADA ISTILAH BELI BANYAK HARGA BOLEH KURANG
TIDAK ADA ISTILAH HARGA BORONG
.
.
"BE CAREFUL" ๐Ÿ”–zarazana agent sah bodydream Seremban๐Ÿ”– Whatsapp 012-2971734 โ™ก 012-2971734 โ™ก 012-2971734
.
๐Ÿ“ฃfree guide
๐ŸŽfree gift
๐Ÿ“ฎfree post
.
#bodydream
#bodydreamhq
#bodygoals
#bodycurves
#slimfitmalaysia
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamseremban
#bodydreamseremban2
#bodydreamseremban3
#bodydreambangi
#bodydreamkajang
#bodydreamportdickson
#bodydreamnilai
#bodydreamsenawang
#bodydreammelaka
#bodydreamalorgajah
#utcmelaka
#utcnegerisembilan
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹

0๐Ÿ’ฌ

Tak salah BADAN BERISI
Tapi BUKAN GEMOK dan OBISITI taw

Kalau hat ni memang kene buat sesuatu untuk hilangkan berat , BUKAN untuk cantik je, tapi untuk SEHAT ... Tak yah exercise berat-berat โœ…
Tak yah Diet ketat-ketat sampai tak boleh makan nasik โœ…
Cume kene RAJIN bancuh Coco-S #bodydream โœ…
Dan WAJIB minum air masak 2-3liter sehari โœ…

Itu je ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ Bila berat dah turun, inch (inci) dah kurang.. BUAT apa pon rasa CONFIDENT, BERTENAGA, SIHAT & CERIA ๐Ÿ“NATURAL BASED
๐Ÿ“Lulus KKM, GMP & HALAL
๐Ÿ“Product tempatan

Jom click link ni untuk order
Http://www.wasap.my/60126487499
๐Ÿ“ฒ DM instagram .
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh

2๐Ÿ’ฌ

Tak salah BADAN BERISI
Tapi BUKAN GEMOK dan OBISITI taw

Kalau hat ni memang kene buat sesuatu untuk hilangkan berat , BUKAN untuk cantik je, tapi untuk SEHAT ... Tak yah exercise berat-berat โœ…
Tak yah Diet ketat-ketat sampai tak boleh makan nasik โœ…
Cume kene RAJIN bancuh Coco-S #bodydream โœ…
Dan WAJIB minum air masak 2-3liter sehari โœ…

Itu je ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ Bila berat dah turun, inch (inci) dah kurang.. BUAT apa pon rasa CONFIDENT, BERTENAGA, SIHAT & CERIA ๐Ÿ“NATURAL BASED
๐Ÿ“Lulus KKM, GMP & HALAL
๐Ÿ“Product tempatan

Jom click link ni untuk order
Http://www.wasap.my/60126487499
.
๐Ÿ“ฒ DM instagram .
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh

0๐Ÿ’ฌ

Bodydream Coco-S
.
Bukan hanya kurus semata-mata, tapi badan
uols akan terasa sihat lepas consume Bodydream
dengan konsisten ๐Ÿ˜˜
.
Uols yg belum cuba Coco-S mesti cuba ya โ˜บ๏ธ
tak rugi cuba Bodydream, lemak dalam badan bukan
saja mudah dihilangkan, tapi badan akan terasa sihat tauu ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
yg nk cuba Bodydream boleh order dengan saya..
.
.
BERMINAT NAK KURUS Whatsapp +60126487499
๐Ÿ“ฒ DM instagram .
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh

0๐Ÿ’ฌ

*Kelebihan Body Dream Coco-S*

1๏ธโƒฃ *SANGAT SEDAP*
๐ŸŽ—๏ธPerisa Hot Chocolate๐Ÿซ
.

2๏ธโƒฃ *SENANG & MUDAH*
๐ŸŽ—๏ธBole bawa sachet dan buat kat luar. kalau lupa nak minum kt rumah nanti bancuh dgn air suam setengah cawan.
.

3๏ธโƒฃ *KAWAL SELERA MAKAN*
๐ŸŽ—๏ธkawal selera nak makan nasi yg banyak berlemak dan menggemukkan confirm lagi cepat kurus ๐Ÿ’ƒ
.

4๏ธโƒฃ *KENYANG LAMA*
๐ŸŽ—๏ธSebab ada ingredient coco & flaxseed .

5๏ธโƒฃ *TAK PERLU BERSENAM*
๐ŸŽ—๏ธBODYDREAM dah membantu membakar lemak dalam badan. ๐Ÿผcuma disarankan kena minum air masak banyak lagi banyak minum air lagi cepat turun berat๐Ÿ‰
.

6๏ธโƒฃ *TIADA PANTANG*
๐ŸŽ—๏ธMakan macam biasa je tiade pantang, tp kalau dpt kurangkan amik ๐Ÿ› nasi lagi bagus ๐Ÿ‘
.

7๏ธโƒฃ *BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT*
๐ŸŽ—๏ธMengecilkan bahagian *PERUT* yang boncet,
*LENGAN*, *PEHA* , *PINGGANG* , *PINGGUL* & *MUKA*
Bertindak sebagai *FAT BURNER* , lemak akan di bakar dengan cepat makanan yang baru masuk je dalam badan akan di cerna dgn pantas tanpa meninggalkan lemak2 yg tak diperlukan terkumpul dalam badan.
.

8๏ธโƒฃ *LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI*
.

9๏ธโƒฃ *BENTUK BADAN LEBIH RAMPING & MENARIK*
. ๐ŸŒธ UNTUK *WANITA* :
Glass Hour Shape ( badan kerengga), payudara dan punggung lebih mantap ๐ŸŒธ UNTUK *LELAKI* :
Perut kempis, shape pinggang dan dada lebih mantap ๐Ÿ’ช
.
BERMINAT NAK KURUS Whatsapp +60126487499
๐Ÿ“ฒ DM instagram .
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh

0๐Ÿ’ฌ

FIBERMAX

Salah satu mengapa susah nak turunkan berat badan
.
.
Berpunca dari kolon yang dah tersumbat akibat dari ketidakhadaman semasa proses pencernaan
.
.
Apabila organ dalaman dibebankan dengan toksin jadi proses untuk turunkan berat badan amat sukar
.
.
Jadi penyerapan nutrisi yang baru akan kurang berkesan
.
.
Amalkan segelas Fibermax sebelum tidur.
.
Whatsapp zarazana at 012-2971734 now.
.
.
DM @bodydream_cometrue
.
#fibermax
#bodydream
#detox
#bodygoals
#zumbamalaysia
#cuciusus
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamseremban
#bodydreambangi
#bodydreamsenawang
#bodydreamportdickson
#bodydreamnilai
#bodydreamputrajaya
#bodydreammelaka
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
#bodydreamkajang
#serembanmacammacamada
#seremban2
#seremban3
#utcmelaka
#utcnegerisembilan
#tamanwarisanputeri
#bandarwarisanputeri

2๐Ÿ’ฌ