#bodydreammurahmalaysia

Dari saiz XL, kini bersaiz M.
.
.
Pengguna bodydream lebih berkeyakinan setelah turun 8kg dalam masa 2bulan.
.
.
Memang superbeb dan power bodydream, 100% berkesan dan tiada kesan sampingan.
.
.
Pakej tambahan dapat kulit lebih cantik dan glowingg!.
.
.
Kebanyakan customer memilih body dream kerana menurunkan berat badan dengan cepat TANPA KESAN SAMPINGAN.
.
Wassap Ain 017-4324642 atau klik link kt bio ig.
www.wasap.my/60174324642
.
Anda mampu kurus dalam masa 15hari sebanyak 3kg hingga 6kg.
.
#stokiscocoslim #cocoslim #igshop #igsell #postagemalaysia #kedah #kelantan #johor #bodydreamkanadaπŸ’‹ #bodydreamkanadaπŸ’‹ #bodydreammurahmalaysia #kedaionline #langkawimurah

1πŸ’¬

Dari saiz XL, kini bersaiz M.
.
.
Pengguna bodydream lebih berkeyakinan setelah turun 8kg dalam masa 2bulan.
.
.
Memang superbeb dan power bodydream, 100% berkesan dan tiada kesan sampingan.
.
.
Pakej tambahan dapat kulit lebih cantik dan glowingg!.
.
.
Kebanyakan customer memilih body dream kerana menurunkan berat badan dengan cepat TANPA KESAN SAMPINGAN.

Wassap laju2 016 3795680 atau klik link kt bio ig.

Anda mampu kurus dalam masa 15hari sebanyak 3kg hingga 6kg.

#stokiscocoslim #cocoslim #igshop #igsell #postagemalaysia #kedah #kelantan #johor #bodydreamkanadaπŸ’‹ #bodydreamkanadaπŸ’‹ #bodydreammurahmalaysia #kedaionline #langkawimurah - #regrann

0πŸ’¬

Postage coco s today πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™
.
.
Kurus dalam masa 15hari bersama coco slim
.
.
#bodydreamlabuan #bodydreamstokis #bodydreammurahmalaysia - #regrann

1πŸ’¬

Loading...

Satu sachet besar IMPAKNYA.. .
Kurus slim fit idaman setiap wanita. Tak hairanlah kalau ada wanita yg sggup menghabiskan byk wang semata mata untuk nmpk menawan..
.
Tapi dgn coco slimming anda tak perlu berbelanja besar..
.
Wassap sis 017 545 9706/klik link di bio
.
#cocoslimmingdrink #cocoslimming #cocoslimmurah #bodydreammurahmalaysia #bodydreamcocos

0πŸ’¬

3 BOX LOSS 12KILO.
.
.
WAU WAU WAU.
SEMAKIN RAMAI YANG PERCAYA BODYDREAM.
.
.
3BOX SAHAJA TURUN 12KILO.
πŸ‘‰NAMPAK LEBIH MUDA πŸ‘‰NAMPAK LEBIH BERTENAGA
πŸ‘‰DAN SEMESTINYA SLIM FIT.
.
.
JADI TUNGGU APA LAGI
WASSAP SEKARANG
016 3795680 atau nk mudah klik ja link kt bio ig tuh

#igshop #igsell #postagemalaysia #kedah #kelantan #perlis #codlangkawi #sabah #perak #sarawak #codkl #codkualalumpur #bodydreammalaysia #bodydreamkanadaπŸ’‹ #bodydreammelaka #bodydreammurahmalaysia - #regrann

0πŸ’¬

KANAN ATAU KIRI?

SEMUANYA ATAS PILIHAN KITA SENDIRI.

NAK BADAN RINGAN?
NAK BADAN KURUS FIT TANPA GELEBEH?

BOLEH CUBA BODYDREAM.

MINUMAN COKLAT YANG BAKAR LEMAK 10X LEBIH CEPAT DAN PANTAS :).
.

WASSAP 017 545 9706/klik link di bio

#igshop #igsell #stokislangkawi #kedah #kelantan #perlis #bodydreamtestimoni #testimoni #bodydreammurahmalaysia #bodydreamkedah #codalorstar #codperak #codlangkawi

0πŸ’¬

Loading...

3 BOX LOSS 12KILO.
.
.
WAU WAU WAU.
SEMAKIN RAMAI YANG PERCAYA BODYDREAM.
.
.
3BOX SAHAJA TURUN 12KILO.
πŸ‘‰NAMPAK LEBIH MUDA πŸ‘‰NAMPAK LEBIH BERTENAGA
πŸ‘‰DAN SEMESTINYA SLIM FIT.
.
.
JADI TUNGGU APA LAGI
WASSAP SEKARANG
016 5023269 atau nk mudah klik ja link kt bio ig tuh

#igshop #igsell #postagemalaysia #kedah #kelantan #perlis #codlangkawi #sabah #perak #sarawak #codkl #codkualalumpur #bodydreammalaysia #bodydreamkanadaπŸ’‹ #bodydreammelaka #bodydreammurahmalaysia

0πŸ’¬

KANAN ATAU KIRI?

SEMUANYA ATAS PILIHAN KITA SENDIRI.

NAK BADAN RINGAN?
NAK BADAN KURUS FIT TANPA GELEBEH?

BOLEH CUBA BODYDREAM.

MINUMAN COKLAT YANG BAKAR LEMAK 10X LEBIH CEPAT DAN PANTAS :).
.

WASSAP 016 5023269

#igshop #igsell #stokislangkawi #kedah #kelantan #perlis #bodydreamtestimoni #testimoni #bodydreammurahmalaysia #bodydreamkedah #codalorstar #codperak #codlangakwi

1πŸ’¬

Kenapa perlu melabur banyak nak ke GYM??πŸ˜°πŸ’΅πŸ‹πŸ»β€β™€
.
.
Cara cepat dan mudah untuk turunkan berat badan.
.
Duit pown tak banyak keluarr.
Masih lagi boleh saving
.
.
πŸ›‡Tidak perlu ke GYM
πŸ›‡Tidak perlu BERLAPAR
πŸ›‡Tidak perlu DIET
.
.
Keep clam just minum coco slim secawan setiap hari.
Anddd u can get your lovely body😘.
.
SO Slim Now OR Cry Later
.
.
Wassap laju2 016 5023269 or nak mudah klik ja link wassap dekat bio ig

#bodydream#bodydreamkanada#bodydreamcocos
#bodygoals#kuruscantik#bazaarpaknil#jomkurus #kurusdalammasa2minggu #cocoslim #codalorstar #codlangkawi #codperak #kedah #bodydreammurahmalaysia

1πŸ’¬

Loading...

Minum coco slim tapi berat makin turun susu pula makin meriah.
.
.
Kebaikan COCO S
πŸ‘‰ milk booster/ susu badan makin banyak
πŸ‘‰tak ada effect dekat baby
πŸ‘‰badan kembali menawan kurus dan lentik
πŸ‘‰perut menggelebeh semakin kecil dan kempis
πŸ‘‰semakin awet muda
πŸ‘‰membekalkan tenaga sepanjang hari
πŸ‘‰tiada pantang ketat
πŸ‘‰boleh makan nasi macam biasa
.
.
Wassap laju2 016 5023269 for oder atau nk mudah klik link kt bio ig tuh

#igsell #igshop #codkl #codkualalumpur #codlangakawi #perak #kedah #labuan #kurusdalammasa15hari #kurusmurah #kurusdalammasa2minggu #bodydreamkanadaπŸ’‹ #bodydreammurahmalaysia #bodydreamofficial

0πŸ’¬

Sapa kat sini ibu ibu yang dah habis pantang?
.
.
Tapi badan still macam donat. Mesti ibu ibu semua stress kan. Sebabnya x mampu kurus lagi.
.
.
Rasa keyakinan diri pun menurun dan x happy.
.
.
Jangan risau. Jom minum bodydream sekarang juga.
Bukan setakat kuruskan badan.
Malah milk booster untuk ibu2 yang menyusu taw.
Susu banyak dan baby kenyang.
Ibu2 pula kurus fit solid 😘😘😘
.
.
Jadi tunggu apa lagi. Wassap laju2 016 5023269 atau nk mudah korang klik ja link wassap kat bio ig tuh.

#igsell #igshop #codkl #codkualalumpur #codlangakawi #perak #kedah #labuan #kurusdalammasa15hari #kurusmurah #kurusdalammasa2minggu #bodydreamkanadaπŸ’‹ #bodydreammurahmalaysia #bodydreamofficial

0πŸ’¬

Happy depavali πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™
.
.
Raya raya makan banyak jangan lupa minum coco s ya.
.
.
#bodydreamlabuan #bodydreamkanadaπŸ’‹ #bodydreammurahmalaysia #bodydreammurah

0πŸ’¬

Loading...

19 KILO LOSS DALAM MASA 2BULAN.
.
.
Wauuu. Diet sendiri pun x dapat result macam ni lah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
Tapi dengan coco s.
Uollss minum 1 cawan selepas heavy breakfast mampu loss berkilo dalam masa 2minggu sahaja.
.
.
Bayangkan 1box coco s tuh korang boleh loss sebanyak 3kg hingga 6kg.
Waaauuuu bnyakkkan.
Jadi tunggu apa lagi. .
.
Grabbb coco s sekarang dan korang mampu kurus sebelum masuk tahun baru.
.
.
Laju2 wassap 016 5023269 atau klik link kt bio ig tuh.
.
.
#igsell #igshop #postagemalaysia #kedah #kelantan #bodydreammurahmalaysia
#bodydreamkanadaπŸ’‹ #bodydreamtestimoni #bodydreamlabuan #stokiscocoslimmming #cocoslim #langkawi

1πŸ’¬

Dari saiz XL, kini bersaiz M.
.
.
Pengguna bodydream lebih berkeyakinan setelah turun 8kg dalam masa 2bulan.
.
.
Memang superbeb dan power bodydream, 100% berkesan dan tiada kesan sampingan.
.
.
Pakej tambahan dapat kulit lebih cantik dan glowingg!.
.
.
Kebanyakan customer memilih body dream kerana menurunkan berat badan dengan cepat TANPA KESAN SAMPINGAN.

Wassap laju2 016 5023269 atau klik link kt bio ig.

Anda mampu kurus dalam masa 15hari sebanyak 3kg hingga 6kg.

#stokiscocoslim #cocoslim #igshop #igsell #postagemalaysia #kedah #kelantan #johor #bodydreamkanadaπŸ’‹ #bodydreamkanadaπŸ’‹ #bodydreammurahmalaysia #kedaionline #langkawimurah

0πŸ’¬

Postage coco s today πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™
.
.
Kurus dalam masa 15hari bersama coco slim
.
.
#bodydreamlabuan #bodydreamstokis #bodydreammurahmalaysia

0πŸ’¬

Loading...

Dari umur 30 an keatas dah jadi 20 an.
Sebelum ni susahnya nak selim.
.
.
πŸ‘‰Nk buang lemak2 degil kat bahu, peha perut tu
πŸ‘‰Pipi ape tah lagi. Cm pau ha.
πŸ‘‰Untung jumpa coco slim ni awal taw
πŸ‘‰ Minum x sampai 2 bulan, makan cam biasa tanpa pantang dah losss 7kg taw.
πŸ‘‰Tanpa kesan sampingan lagi

Uolsss x kan nk simpan lemak tuh.

Wassap cepat 016 5023269 atau klik link kt bio
#cocoslimming #kurustanpasedar #postageeveryday #perutkempis #igshop #igsell #bodydreamtestimoni #bodydreamkanadaπŸ’‹ #bodydreammurahmalaysia

2πŸ’¬

ANDA GEMUK? BADAN GEMPAL DAN GENDUT
.
.
keep clam uolls.
Minum coco slim dulu.
.
.
Rasa coklat yang hebat buatkan anda kurus tanpa sedar :).
.
.
Kurus dalam masa 15hari sebanyak 3kg hingga 6kg
.
.
U can change ur life
.
.
Directly wassap 016 5023269 atau dm me atau klik link kt bio ig.
Pakar kurus anda πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™
.
.
#bodydreamkanadaπŸ’‹
#bodydreammurahmalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #langkawimurah #kelantan #sabah #sarawak #kedah #stokisbodydreamkedah

2πŸ’¬

Loading...

5HARI 5KILO TURUN
.
.
Wahh. Ketara akak ni turunkan berat badan.
Dari 61kg hingga 56kg dalam masa 5 hari ja. .
.
Nampak lebih muda.
Lebih bertenaga
Dan lebih berkeyakinan tinggi.
.
.
Semestinya minum bodydream coco s yang sedap ni. .
.
Berminat nk coco s? Nak kurus dalam masa 15hari?.
.
.
Laju2 wassap 016 5023269 atau klik link kt bio ig

#igsell #igshop #postagemalaysia #kedah #bodydream #bodydreammurahmalaysia

1πŸ’¬

KEBAIKAN BODY DREAM
HOT CHOCOLATE BODY DREAM
🌹 Menurunkan berat badan
🌹 Membakar lemak 10 kali ganda
🌹 Fokus untuk mengecilkan bahagian peha,perut,lengan,kaki betis & muka
🌷 Mempunyai rasa body dream hot chocolate sangat sedapπŸ˜‹πŸ˜‹ 🌹 Mengecilkan wajah V shape 🌹 Membuang lemak bawah dagu
🌹 Melangsingkan tubuh badan S shape
🌹 Menegangkan kulit yang kendur
🌹 Mengurangkan selulit
🌹 Mengawal selera makan
🌹 Mengempiskan perut yang boroi & buang lemak perut
🌹 Membantu mengurangi kadar kolesterol jahat
🌹 Anti oksidan & Awet muda
🌹 Melancarkan sistem pencernaan
🌹 Kenyang & Bertenaga 🌹 Breast Feeding bole sangat consume seawal baby 1 bulan wassup saya dgn tekan link di bawah
http://inspirationofbeauty.wasap.my/

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #chocolatebodydream #bodydreammalaysia #bodydreammurahmalaysia #bodydreamjohor #bodydreamjb #bodydreamofficial #bodydreamsingapore

0πŸ’¬

Good Morning everyone !
Start your day with a cup of coco drink πŸ’žπŸ’žπŸ’ž COCO SLIMMING DRINK
COCO SLIMMING DRINK
Whatsapp now πŸ“±01110711170
Whatsapp now πŸ“±01110711170
Whatsapp now πŸ“±01110711170

#bodydreamsingapore #bodydreamofficial #bodydreamjb #bodydreamjohor #bodydreammurahmalaysia #bodydream #bodycurves #bodydreamjohor

3πŸ’¬

*SOALAN YANG BIASA DITANYA MENGENAI BODY DREAM COCO SLIMMING*

1️⃣ #BODYDREAM ada KKM tak?
πŸ‘‰ Ada KKM, dikawal under unit pengelasan makanan sebab #BODYDREAM bukan sejenis ubat atau ada bahan chemical lain yang diproses tapi 100% natural organic dan disahkan oleh GMP serta HALAL.
.
2️⃣ Siapa yang boleh consume #BODYDREAM ?
πŸ‘‰ Lelaki dan perempuan, umur 13 tahun dan ke atas, ada masalah cyst ke fibroid ke tak jadi masalah nak consume #BODYDREAM sebab #BODYDREAM adalah organic drink, bukan ubat. Breastfeeding boleh consume selepas hari pantang. *PERIOD DAN BERPANTANG SAHAJA TAK DIBENARKAN CONSUME BODY DREAM!!!*
.
3️⃣ 1 box tahan berapa lama?
πŸ‘‰ 1 box ada 15 sachet, untuk 15 hari. *Minum SEKALI sehari* sahaja.
.
4️⃣ Kenapa ada turun dekat 10KG tapi saya baru 2KG?
πŸ‘‰Lain orang lain dalamannya. Ada orang gemuk air, ada yang gemuk daging, yang jenis lemak degil pun ada semua tu bergantung kpd badan masing2. #BODYDREAM akan proses semua tu step by step bergantung kpd badan pengguna.
.
5️⃣ *Berkesan* ke body dream?
πŸ‘‰ In shaa Allah berkesan! Boleh tengok testimoni2 semuanya memberikan feedback yang sangat positif! 😍
.
6️⃣ Ada *kesan sampingan* ?
πŸ‘‰ Mestilah ada! Body makin fit dan kulit makin flawless sebab dalaman bersih.. hehe.. Dont worry.. πŸ˜‰ #BODYDREAM tiada kesan sampingan dan takkan buat anda cirit birit.
.
7️⃣ Kalau minum body dream *aset akan kecil* juga ke?
πŸ‘‰ Body dream lebih kpd shape and up muscle, jadi takkan kurus sampai xde shape. *Untuk wanita*
#BODYDREAM akan up dan menganjalkan breast n punggung also shape kan body supaya badan jadi S shape.
*Untuk lelaki*
#BODYDREAM will help your muscle untuk buat your body jadi sado.
.
8️⃣ Body dream kena *pantang* tak?
πŸ‘‰ Tak perlu! Tak nak exercise pun takpe! Hanya banyakkan minum air untuk cepatkan proses body dream burn n clean up your body!
.
9️⃣ Kenapa *berdebarΒ²* lepas minum body dream?
πŸ‘‰ Biasanya org yang minum tu, mesti ada tekanan darah rendah. sebab tu jadi macam tu.
*Cara Untuk Minum (Tekanan Darah Rendah)*
1. Minum separuh sachet sahaja sehari.
2. Banyakkan minum air.
.

Nak tahu lebih lanjut?
Whatsapp Syaza - 01110711170

1πŸ’¬

KEBAIKAN BODY DREAM
HOT CHOCOLATE BODY DREAM
🌹 Menurunkan berat badan
🌹 Membakar lemak 10 kali ganda
🌹 Fokus untuk mengecilkan bahagian peha,perut,lengan,kaki betis & muka
🌷 Mempunyai rasa body dream hot chocolate sangat sedapπŸ˜‹πŸ˜‹ 🌹 Mengecilkan wajah V shape 🌹 Membuang lemak bawah dagu
🌹 Melangsingkan tubuh badan S shape
🌹 Menegangkan kulit yang kendur
🌹 Mengurangkan selulit
🌹 Mengawal selera makan
🌹 Mengempiskan perut yang boroi & buang lemak perut
🌹 Membantu mengurangi kadar kolesterol jahat
🌹 Anti oksidan & Awet muda
🌹 Melancarkan sistem pencernaan
🌹 Kenyang & Bertenaga 🌹 Breast Feeding bole sangat consume seawal baby 1 bulan

For order whatsapp 01110711170
For order whatsapp 01110711170

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #chocolatebodydream #bodydreammalaysia #bodydreammurahmalaysia #bodydreamjohor #bodydreamjb #bodydreamofficial #bodydreamsingapore

0πŸ’¬

KEBAIKAN BODY DREAM
HOT CHOCOLATE BODY DREAM
🌹 Menurunkan berat badan
🌹 Membakar lemak 10 kali ganda
🌹 Fokus untuk mengecilkan bahagian peha,perut,lengan,kaki betis & muka
🌷 Mempunyai rasa body dream hot chocolate sangat sedapπŸ˜‹πŸ˜‹ 🌹 Mengecilkan wajah V shape 🌹 Membuang lemak bawah dagu
🌹 Melangsingkan tubuh badan S shape
🌹 Menegangkan kulit yang kendur
🌹 Mengurangkan selulit
🌹 Mengawal selera makan
🌹 Mengempiskan perut yang boroi & buang lemak perut
🌹 Membantu mengurangi kadar kolesterol jahat
🌹 Anti oksidan & Awet muda
🌹 Melancarkan sistem pencernaan
🌹 Kenyang & Bertenaga 🌹 Breast Feeding bole sangat consume seawal baby 1 bulan

For order whatsapp 01110711170
For order whatsapp 01110711170

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #chocolatebodydream #bodydreammalaysia #bodydreammurahmalaysia #bodydreamjohor #bodydreamjb #bodydreamofficial #bodydreamsingapore

0πŸ’¬

KEBAIKAN BODY DREAM
HOT CHOCOLATE BODY DREAM
🌹 Menurunkan berat badan
🌹 Membakar lemak 10 kali ganda
🌹 Fokus untuk mengecilkan bahagian peha,perut,lengan,kaki betis & muka
🌷 Mempunyai rasa body dream hot chocolate sangat sedapπŸ˜‹πŸ˜‹ 🌹 Mengecilkan wajah V shape 🌹 Membuang lemak bawah dagu
🌹 Melangsingkan tubuh badan S shape
🌹 Menegangkan kulit yang kendur
🌹 Mengurangkan selulit
🌹 Mengawal selera makan
🌹 Mengempiskan perut yang boroi & buang lemak perut
🌹 Membantu mengurangi kadar kolesterol jahat
🌹 Anti oksidan & Awet muda
🌹 Melancarkan sistem pencernaan
🌹 Kenyang & Bertenaga 🌹 Breast Feeding bole sangat consume seawal baby 1 bulan

For order whatsapp 01110711170
For order whatsapp 01110711170

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #chocolatebodydream #bodydreammalaysia #bodydreammurahmalaysia #bodydreamjohor #bodydreamjb #bodydreamofficial #bodydreamsingapore

0πŸ’¬

KEBAIKAN BODY DREAM
HOT CHOCOLATE BODY DREAM
🌹 Menurunkan berat badan
🌹 Membakar lemak 10 kali ganda
🌹 Fokus untuk mengecilkan bahagian peha,perut,lengan,kaki betis & muka
🌷 Mempunyai rasa body dream hot chocolate sangat sedapπŸ˜‹πŸ˜‹ 🌹 Mengecilkan wajah V shape 🌹 Membuang lemak bawah dagu
🌹 Melangsingkan tubuh badan S shape
🌹 Menegangkan kulit yang kendur
🌹 Mengurangkan selulit
🌹 Mengawal selera makan
🌹 Mengempiskan perut yang boroi & buang lemak perut
🌹 Membantu mengurangi kadar kolesterol jahat
🌹 Anti oksidan & Awet muda
🌹 Melancarkan sistem pencernaan
🌹 Kenyang & Bertenaga 🌹 Breast Feeding bole sangat consume seawal baby 1 bulan

For order whatsapp 01110711170
For order whatsapp 01110711170

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #chocolatebodydream #bodydreammalaysia #bodydreammurahmalaysia #bodydreamjohor #bodydreamjb #bodydreamofficial #bodydreamsingapore

0πŸ’¬