#breastfeed

Restock. I don’t mind smelling milk all day! All for my little big Kobe! 💛💛💛 #SoThankful #BreastfeedingMama #PureBFbaby #MilkMachine #MamaMooo

1💬

Loading...
Loading...

มันก็จะพุ่งๆปังๆหน่อย คุณแม่นั้ลร๊ากกก ส่งรูปมาอวดกันเยอะๆนะคะ อยากเห็นค่า สินค้าควีนบี ทานแล้วปังทุกตัวนาจา :) #นมแม่แน่ที่สุด #ทำสต็อกนม#queenbmilkbooster#foodanddrinkcreatedformoms#queenb#lactation #คุ้กกี้นมพุ่ง#lactationcookies#milkbooster#breastmilk #mommilk#mom #mommy #breastfeed #breastfeed #breastfeeding #mommies #organic #datejuice#nosugaradded #foodformoms #baby #bkk #goodlife #happymoms #บราวนี่นมพุ่ง #lactationbrownie #lactationbrownies

0💬

Loading...

Yuk, dukung Ibu Menyusui agar angka kematian ibu dan bayi semakin menurun di Indonesia .
.
#ayahasi #asi #breastfeed #breastmilk #breastfeeding #breastfeedingfather #wbw #PAS2017 #menyusui - #regrann @Regranned from @id_ayahasi

0💬

ขอบคุณคุณแม่คนสวยมากๆค่า นั้ลร๊ากกกก ตอนนี้ขาขายดีมากค่ะ หมดเกลี้ยง รอล็อตต่อไปนะคะ แต่บราวนี่ คุ้กกี้ และน้ำอินทปลัมยังสั่งเข้ามาได้เรื่อยไนะคะ ใกล้หมดแล้วเหมือนกันค่า :)

2💬

Dalam skala yang lebih luas, menyusui jelas berkontribusi terhadap penurunan angka kemiskinan!
.
Yuk, dukung ibu menyusui, agar lebih banyak keluarga yang bisa menghemat pengeluaran bulanannya.
.
#worldbreastfeedingweek #WBW2017 #PAS2017 #ayahasi #asi #breastfeed #breastmilk #breastfeeding #breastfeedingfather - #regrann @Regranned from @id_ayahasi

0💬

Loading...

Ehh sapa kata susah nak consume mince ni? Kemam je la uolss. Make sure kemam sebelum makan okay. Sebab Mince ni kan untuk kontrol selera makan kita

Kalau dah siap makan 2 pinggan baru nak seluk handbag kemam Mince apa citer. Tak berkesan la jawabnyaa😆

Tak pantang makan pun boleh turun. Tapi kalau nak turun lagi cepat dan banyakkk haa, yang tu kita sembang tepi ok. Khas untuk customer je tips ni, exclusive gittew😄

Nak try jom whatsapp siti
+60124646014

3💬

Saturday afternoon hangs with this guy!! The endless hours sitting breastfeeding and the nighttime wake ups are all forgotten when today all he wanted to do was have a snooze right here ! #lazysaturdays #snooze #breastfeed #newborn #handsomehamish #cuddles #snuggles #babyboy

3💬

Loading...

🎉 SALE NOV'MEMBER' SPECIAL !

Mommies berkenan dgn cimilre? Pump ni memang BEST SELLING di outlet kami..Sekarang pun tgh PROMO lagi..Boleh cuba dulu 😚😉 BELI BREAST PAM, SIS BOLEH PILIH *FREE PAKEJ : ⭐️ PAKEJ A ⭐️
1 x Vcool Cooler Bag
6 x Storage Bottle
1 x Ice Brick ⭐️ PAKEJ B ⭐️
1 x Milk Planet Igloo Cooler Bag
1 x Storage Plastic Bag
1 x Ice Brick 2 x Storage Bottle ⭐️ PAKEJ C ⭐️
1 x Autumnz Breast Shells Collection Cup
1 x Disposable Breast Pad
1 x Autumnz Nipple Shield ⭐️ PAKEJ D ⭐️
1 x Silicone Pump
1 x Drying Rack
1 x Storage Plastic Bags
6 x Storage Bottle
.
.
👫Self walk in:

No183, Jalan Lagenda1
Lagenda Heights,
Sungai Petani

Opening Hours:

SUNDAY-MONDAY / 10AM-7PM
☎️04-4242955

#kedaibreastpump #kedaibreastpumpmurah #kedaipamsp #kedaipamsususp #pamsusu #pamsusuibu #pamsusumurah #mommy #mommybreastfeeding #breastfeeding #breastfeed #mommilk #doublepump #singlepump #nursing #nursingbra #pumpingbra
#medela #spectra #autumnz #freemiecup #cimilre #malish #lacte #milkplanet #youha

0💬

#KedaiBreastpumpMurah

Hi mommies :)
.
Kami dah buka kedai yaaa... Waktu operasi kami adalah dari 10am - 7pm
.
Jom walk in kedai kami utk grab breastpump pilihan mommies dan dapatkan EXTRA DISKAUN dgn menjadi ahli #pumponthego 😉
.
.
✅ SURVEY ✅ TEST & ✅ BUY
.
.
Self Walk-In :
-------------
PumpOnTheGo Johor Bahru (WAZE & GOOGLE MAP)
No 21-1 Jalan Padi Emas 1/5
Uda Business Center
Johor Bahru
(Atas Imaan Boutique)
.
Operation hours : ISNIN-AHAD / 10AM-7PM
.
No. Tel : 07-2448768

#kedaibreastpump #breastpump #breastpumpmurah #pammurah #breastfeeding #breast #breastfeed #mommy #mommies #susuibu #mommilk #pejuangsusuibu #breastpumpsingle #breastpumpdouble #pumping #pumpingbra #nursing #nursingbra - #regrann

0💬

Carta a la mamá de un prematuro. "Tu bebé te sorprendió al llegar antes de tiempo, se que estás asustada. Sentimientos como angustia, nervios, culpa, ansiedad, pero sobre todo mucho miedo se suman a tus hormonas revueltas. Todas tus emociones son válidas mamá, te atormentan y no te dejan pensar, pero cuando llegue la noche, y luego de pedir a Dios por tu bebé, respira y toma conciencia que aunque no puedas pasar mucho tiempo ahora con él puedes hacer una gran cosa para su mejoría y recuperación ¡Comenzar a estimularte para lograr extraer leche materna!
Al principio no nada fácil, entre los nervios y la inexperiencia con el ordeñador te puedes frsutrar pero hoy te regalo estos consejos para que logres llevar tu leche a tu bebé:

1. Busca un ordeñador (eléctrico y doble si es posible). Estimular los dos pechos a la vez es mejor y obtendrás más leche en menos tiempo.
2. Los primeros días saldrán gotas de calostro. No la subestimes ¡Son gotas de oro líquido para tu bebé! Recolecta esas gotas en jeringas, colocas la fecha, la hora y el nombre de tu bebé. Congela y llévala apenas puedas a UCIN.
3. Siempre, siempre, siempre antes de ordeñarte dedica 2 minutos a darte masajes previos. Con tus dedos medio e índice haz masajes en forma de mini círculos en toda la mamá.
4. Colocarte paños de agua tibia ayuda a relajarte y a que la oxitocina trabaje mejor.
5. Busca un lugar tranquilo y limpio para ordeñarte.(Recuerda recoger bien tu cabello y lavar tus manos y brazos hasta los codos) puedes usar tapa boca para manipular la leche materna o evita hablar mientras lo hagas.
6. Poco a poco verás salir más leche. Ten paciencia ¡La recompensa lo vale!
7.No estás sola, busca apoyo con otras mamás que estén pasando lo mismo. Contacta a la liga de la leche de tu ciudad o nosotras las consejeras que estamos siempre on-line para apoyarte.
Ánimo! ¡Sí puedes mamá!" El vídeo es de mi hermana @mamitaenconstruccion y mi sobrina Nicole (nació de 32 semanas) con quiénes viví de cerca mi primer experiencia cercana con bebé prematuro. Hoy Nicole @thenicoleplanet es una niña sana, hermosa e inteligente de 2 años.❤️ #Breastfeed
#LactanciaExclusiva
#bebeprematuro #lactanciamaterna #newborn

3💬

Loading...

. 🌹SWIPE GAMBAR INI ( tolak dari kanan ke kiri) untuk melihat/ membaca benefit SETIAP pengambilan produk .
✔️ HABBASYI88 MILKBOOSTER .
✔️ HABBASYI 99 GOLD
✔️ OLIVE OIL TURSINA
.
Semua yg dilistkan adalah berdasarkan testimoni yg di berikan kepada kami. .
Atau anda boleh baca sendiri apa yg kami listkan di testimoni satu per satu ya 😊
.
Klik link ni utk membaca kesemua testimoni 👇👇👇
.
.
#testimonimilkbooster_byebi1 .
.
Jangan ragu2 lagi.. inilah milkbooster sebenar yg sangat berkesan dan membantu anda. Beribu org membuktikannya. Anda bila lagi? .
Jom order sekarang. .
Pembelian 👉 .
DM IG @ whatsapp 👇👇
.
📲 012-805 0852. . .
Susu sikit, susu drop, susu cair, segala mak nenek problem susu badan dan kesihatan anda & baby anda إِن شَاء اللَّهُ kami tlg. Order terus. Jgn pk pnjg. Rugi sgt sesiapa yg xcuba tu tau 😊

1💬

Pakej-pakej milkbooster 🖕🖕
.
🌹 SWIPE GAMBAR INI ( tolak dari kanan ke kiri) untuk melihat dengan lebih jelas. . .

Pembelian 👇👇
.
1- Swipe gambar di atas untuk memilih produk @ pakej yg ingin di beli. .
2- Screenshot & dm @ whatsapp kami. .
📲 012-8050852
.

3- whatsapp link ada di bio.
Tengok kat atas then klik je. .
.
Simple! Mudah bagi kedua-dua pihak. Anda & juga kami 😊😊
.
.
Pembelian ngan kami dpt free consultation & tips 😍. Tu yg feedback gempak2. Alhamdulillah. Tunggu apa lagi. Jom order sekarang. .
HO PILIHAN BIJAK IBU-IBU MALAYSIA & SELURUH DUNIA! Percayalah! Orang yg pernah beli, diorg xkan cari produk milkbooster lain dah! Sbb mereka xnak rugi duit dengan produk yg xbagus hehe

1💬

( SUSU MELIMPAH & PEKAT.BABY PUAS HATI )

Assalamualaikum & hi aunties semua 😊
.
.
.
Mesti semua ibu2 yang baru melahirkan baby nak MENYUSUKAN baby mereka.Tapi mesti ada yang ada masalah PENYUSUAN.Terutama ibu muda yang first time nak menyusukan baby.
.
.
.
Susu tak banyak.Bila ada pun makin hari makin MERUNDUM.MACAM MANA kan?.Untuk ibu2 sekalian.Kak ruzy syorkan SET PENYUSUAN iaitu: .
.
.
💟 ESP
💟 ALFALFA
.
.
.
Tapi bagaimana ESP & ALFALFA bantu penyusuan? .
.
.
🌷🌷ESP🌷🌷 🌸PROTEIN adalah komponen UTAMA susu ibu
🌸Susu yg PEKAT menjadikan bayi cepat KENYANG
🌸Badan dan berat anak lebih "BERISI" dan CUKUP ZAT
🌸Si ibu rasa BERTENAGA, KENYANG dan CERGAS
.
.
.
🌷🌷ALFALFA🌷🌷 🌸"MILK BOOSTER"kepada ibu menyusu
🌸MEMEKATKAN susu ibu
🌸Membuang ANGIN dalamm badan & elak bayi KEMBUNG
🌸Atasi masalah SAKIT-SAKIT BADAN
🌸Mengatasi masalah ENZEMA bayi.
.
.
.
Jadi buat ibu-ibu yang nak berikan SUSU TERBAIK untuk bayi anda.Jangan risau jika susu anda MERUNDUM.Anda boleh mengatasinya dengan SET PENYUSUAN.
.
.
.
Dengan sedikit TIPS dan TEKNIK yang bakal saya kongsikan pada anda.InsyAllah.Ianya dapat membantu masalah anda ini.
.
.
.
Apa yang penting MINDSET tu kene positif yang anda mampu menyusukan baby anda.😊 .
.
.
Penasihat kesihatan anda
Siti ruzy
0192880315
.
.
.
#setpenyusuan #susumelimpah #susumeriah #breastfeed #babysihat #produkpenyusuan #babycomel #sihatcantik #ibumuda #wadbersalin #wadkanakkanak #bersalinnormal #bersalinceaser #cantiksihat #shakleekotakemuning #shakleejalankebun #shahkleeklang #shakleeshahalam #shakleepuchong

1💬

Dear preemie baby Mom,

Sometimes despite all best efforts, babies arrive sooner than we expect, it happens.

Moms of premature babies often worry that they did something to trigger early labor. But in at least half the cases, doctors can't pinpoint the cause of premature birth- it just happens. And once your baby is born, all the second-guessing in the world won't help him Thrive Up.

Your physical, pyschological, and emotional stability coupled with the information you arm yourself with is what will help him Thrive Up. So it's important to quit worrying and blaming but stay rested and positive, and focus on being the best mom possible.

You can consider having a preemie more of a miracle than a sad news🙌- You have your baby to love and to hold😍😍😍😍😍😍😍
.
.
.
.
.
#worldprematurityday #infanthealth #fightinginfantmortality #infantwellbeing #firsttimemom #newmom #greatmom #expectantmom #empower #knowledge #information #goodhealth #preemie #health #growth #wellbeing #development #healthcare #postnatalcare #cordcare #perfectnutrition #breastfeed #breastmilk #immunization #care #infant #newborn #newborncare #thrivingup

0💬

🎉 SALE NOV'MEMBER' SPECIAL ! PRICE FROM RM99 ! BELI BREAST PAM, SIS BOLEH PILIH *FREE PAKEJ : ⭐️ PAKEJ A ⭐️
1 x Vcool Cooler Bag
6 x Storage Bottle
1 x Ice Brick ⭐️ PAKEJ B ⭐️
1 x Milk Planet Igloo Cooler Bag
1 x Storage Plastic Bag
1 x Ice Brick 2 x Storage Bottle ⭐️ PAKEJ C ⭐️
1 x Autumnz Breast Shells Collection Cup
1 x Disposable Breast Pad
1 x Autumnz Nipple Shield ⭐️ PAKEJ D ⭐️
1 x Silicone Pump
1 x Drying Rack
1 x Storage Plastic Bags
6 x Storage Bottle
.
.
👫Self walk in:

No183, Jalan Lagenda1
Lagenda Heights,
Sungai Petani

Opening Hours:

SUNDAY-MONDAY / 10AM-7PM
☎️04-4242955

#kedaibreastpump #kedaibreastpumpmurah #kedaipamsp #kedaipamsususp #pamsusu #pamsusuibu #pamsusumurah #mommy #mommybreastfeeding #breastfeeding #breastfeed #mommilk #doublepump #singlepump #nursing #nursingbra #pumpingbra
#medela #spectra #autumnz #freemiecup #cimilre #malish #lacte #milkplanet #youha

0💬

#visamastercardaccepted
.
Sekarang mudah dah mommies nk shopping dgn kami. Tak perlu bawa cash banyak² dah.. Boleh swap jer hihi
.
✅ SURVEY ✅ TEST & ✅ BUY 👫Self walk in:

No183, Jalan Lagenda1
Lagenda Heights,
Sungai Petani

Opening Hours:
SUNDAY-MONDAY / 10AM-7PM ☎️04-4242955

#kedaibreastpump #breastpump #breastpumpmurah #pammurah #breastfeeding #breast #breastfeed #mommy #mommies #susuibu #mommilk #pejuangsusuibu #breastpumpsingle #breastpumpdouble #pumping #pumpingbra #nursing #nursingbra

0💬

#KedaiBreastpumpMurah

Happy Weekend mommies! :)
.
Kami beroperasi seperti biasa hari ini 10am - 7pm.
Jom walk in kedai kami utk grab breastpump pilihan mommies dan dapatkan EXTRA DISKAUN dgn menjadi ahli #pumponthego 😉
.
✅ SURVEY ✅ TEST & ✅ BUY 👫Self walk in:

No183, Jalan Lagenda1
Lagenda Heights,
Sungai Petani

Opening Hours:

SUNDAY-MONDAY / 10AM-7PM
☎️04-4242955

#kedaibreastpump #kedaibreastpumpmurah #kedaipamsp #kedaipamsususp #pamsusu #pamsusuibu #pamsusumurah #mommy #mommybreastfeeding #breastfeeding #breastfeed #mommilk #doublepump #singlepump #nursing #nursingbra #pumpingbra
#medela #spectra #autumnz #freemiecup #cimilre #malish #lacte #milkplanet #youha

0💬

Friday dance for you Mamas!! 😎

1💬

Oh yes! We can be tough & tender! 💪💕

1💬