#butiktateh

SUSU DROP? MILKUP CANDY KAN ADA!

Tetiba susu drop. Kerja pun melambak. Sempat ke nak buat homemade milkbooster? Nak fikir pun tak sempat ni.

Tak sempat fikir pun tak apa. Sebab #milkupcandy boleh bantu ibu super duper busy yang masih manfaatkan kebaikan susu ibu untuk bayi.

Di formulasi 9 bahan hebat dalam satu tablet, ibu hanya tinggal kunyah dan zasss. Susu mencurah-curah.

Apa lagi? Susu drop cecepat koling-koling satu botol dengan agen terdekat.

Nak lebih?
meh contact-contact
πŸ“± 0133918963
πŸ“± www.wasap.my/60133918963

Yang penting, selamat dan berkesan!

#milkupcandyhq
#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#tambahsusuibu
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
#produkviral
#butiktateh
#tateh

0πŸ’¬

New Zebra
.
.
Elegant , Catchy and Beautify 😍😍
.
. πŸ“ Butik Tateh Seberang Jaya
39G, Jalan Todak 2, Seberang Jaya, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
.
.
πŸ“ž Contact No : 04-390 0522
.
. 🚩 Landmark: bersebelahan Restoran Nasi Kandar Seberang Jaya
.
.
πŸ•™ Waktu Operasi : 10 am - 10 pm
.
.

Butikk Buka Setiap Harii ☺️

#butiktateh
#barangbaby
#barangbayi
#tatehseberangjaya
#tateh
#barangberpantang
#gabagmalaysia

0πŸ’¬

Gabag Big Senja .
Elegant , Catchy and Beautify 😍😍
.
. πŸ“ Butik Tateh Seberang Jaya
39G, Jalan Todak 2, Seberang Jaya, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
.
.
πŸ“ž Contact No : 04-390 0522
.
. 🚩 Landmark: bersebelahan Restoran Nasi Kandar Seberang Jaya
.
.
πŸ•™ Waktu Operasi : 10 am - 10 pm
.
.

Butikk Buka Setiap Harii ☺️

#butiktateh
#barangbaby
#barangbayi
#tatehseberangjaya
#tateh
#barangberpantang
#gabagmalaysia

0πŸ’¬

Loading...

Gabag Big Maroon 😍😍
.
.
Elegant , Catchy and Beautify 😍😍
.
. πŸ“ Butik Tateh Seberang Jaya
39G, Jalan Todak 2, Seberang Jaya, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
.
.
πŸ“ž Contact No : 04-390 0522
.
. 🚩 Landmark: bersebelahan Restoran Nasi Kandar Seberang Jaya
.
.
πŸ•™ Waktu Operasi : 10 am - 10 pm
.
.

Butikk Buka Setiap Harii ☺️

#butiktateh
#barangbaby
#barangbayi
#tatehseberangjaya
#tateh
#barangberpantang
#gabagmalaysia

0πŸ’¬

Gabag Big Bamboo 😍😍
.
.
Elegant , Catchy and Beautify 😍😍
.
. πŸ“ Butik Tateh Seberang Jaya
39G, Jalan Todak 2, Seberang Jaya, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
.
.
πŸ“ž Contact No : 04-390 0522
.
. 🚩 Landmark: bersebelahan Restoran Nasi Kandar Seberang Jaya
.
.
πŸ•™ Waktu Operasi : 10 am - 10 pm
.
.

Butikk Buka Setiap Harii ☺️

#butiktateh
#barangbaby
#barangbayi
#tatehseberangjaya
#tateh
#barangberpantang
#gabagmalaysia

0πŸ’¬

Gabag Big Borneo
.
Elegant , Catchy and Beautify 😍😍
.
. πŸ“ Butik Tateh Seberang Jaya
39G, Jalan Todak 2, Seberang Jaya, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
.
.
πŸ“ž Contact No : 04-390 0522
.
. 🚩 Landmark: bersebelahan Restoran Nasi Kandar Seberang Jaya
.
.
πŸ•™ Waktu Operasi : 10 am - 10 pm
.
.

Butikk Buka Setiap Harii ☺️

#butiktateh
#barangbaby
#barangbayi
#tatehseberangjaya
#tateh
#barangberpantang
#gabagmalaysia

0πŸ’¬

Loading...

Haii Happy Mondayy πŸ˜„πŸ˜„
.
" KIREY " .
.
Elegant , Catchy and Beautify 😍😍
.
. πŸ“ Butik Tateh Seberang Jaya
39G, Jalan Todak 2, Seberang Jaya, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
.
.
πŸ“ž Contact No : 04-390 0522
.
. 🚩 Landmark: bersebelahan Restoran Nasi Kandar Seberang Jaya
.
.
πŸ•™ Waktu Operasi : 10 am - 10 pm
.
.

Butikk Buka Setiap Harii ☺️

#butiktateh
#barangbaby
#barangbayi
#tatehseberangjaya
#tateh
#barangberpantang
#gabagmalaysia

0πŸ’¬

" KIREY " .
.
Elegant , Catchy and Beautify 😍😍
.
. πŸ“ Butik Tateh Seberang Jaya
39G, Jalan Todak 2, Seberang Jaya, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
.
.
πŸ“ž Contact No : 04-390 0522
.
. 🚩 Landmark: bersebelahan Restoran Nasi Kandar Seberang Jaya
.
.
πŸ•™ Waktu Operasi : 10 am - 10 pm
.
.

Butikk Buka Setiap Harii ☺️

#butiktateh
#barangbaby
#barangbayi
#tatehseberangjaya
#tateh
#barangberpantang
#gabagmalaysia

0πŸ’¬

" KIREY " .
.
Elegant , Catchy and Beautify 😍😍
.
. πŸ“ Butik Tateh Seberang Jaya
39G, Jalan Todak 2, Seberang Jaya, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
.
.
πŸ“ž Contact No : 04-390 0522
.
. 🚩 Landmark: bersebelahan Restoran Nasi Kandar Seberang Jaya
.
.
πŸ•™ Waktu Operasi : 10 am - 10 pm
.
.

Butikk Buka Setiap Harii ☺️

#butiktateh
#barangbaby
#barangbayi
#tatehseberangjaya
#tateh
#barangberpantang
#gabagmalaysia

0πŸ’¬

Loading...

" KIREY " .
.
Elegant , Catchy and Beautify 😍😍
.
. πŸ“ Butik Tateh Seberang Jaya
39G, Jalan Todak 2, Seberang Jaya, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
.
.
πŸ“ž Contact No : 04-390 0522
.
. 🚩 Landmark: bersebelahan Restoran Nasi Kandar Seberang Jaya
.
.
πŸ•™ Waktu Operasi : 10 am - 10 pm
.
.

Butikk Buka Setiap Harii ☺️

#butiktateh
#barangbaby
#barangbayi
#tatehseberangjaya
#tateh
#barangberpantang
#gabagmalaysia

0πŸ’¬

" KIREY " .
.
Elegant , Catchy and Beautify 😍😍
.
. πŸ“ Butik Tateh Seberang Jaya
39G, Jalan Todak 2, Seberang Jaya, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
.
.
πŸ“ž Contact No : 04-390 0522
.
. 🚩 Landmark: bersebelahan Restoran Nasi Kandar Seberang Jaya
.
.
πŸ•™ Waktu Operasi : 10 am - 10 pm
.
.

Butikk Buka Setiap Harii ☺️

#butiktateh
#barangbaby
#barangbayi
#tatehseberangjaya
#tateh
#barangberpantang
#gabagmalaysia

0πŸ’¬

" KIREY " .
.
Elegant , Catchy and Beautify 😍😍
.
. πŸ“ Butik Tateh Seberang Jaya
39G, Jalan Todak 2, Seberang Jaya, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
.
.
πŸ“ž Contact No : 04-390 0522
.
. 🚩 Landmark: bersebelahan Restoran Nasi Kandar Seberang Jaya
.
.
πŸ•™ Waktu Operasi : 10 am - 10 pm
.
.

Butikk Buka Setiap Harii ☺️

#butiktateh
#barangbaby
#barangbayi
#tatehseberangjaya
#tateh
#barangberpantang
#gabagmalaysia

0πŸ’¬

Loading...

" KIREY " .
.
Elegant , Catchy and Beautify 😍😍
.
. πŸ“ Butik Tateh Seberang Jaya
39G, Jalan Todak 2, Seberang Jaya, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
.
.
πŸ“ž Contact No : 04-390 0522
.
. 🚩 Landmark: bersebelahan Restoran Nasi Kandar Seberang Jaya
.
.
πŸ•™ Waktu Operasi : 10 am - 10 pm
.
.

Butikk Buka Setiap Harii ☺️

#butiktateh
#barangbaby
#barangbayi
#tatehseberangjaya
#tateh
#barangberpantang
#gabagmalaysia

0πŸ’¬

" KIREY " .
.
Elegant , Catchy and Beautify 😍😍
.
. πŸ“ Butik Tateh Seberang Jaya
39G, Jalan Todak 2, Seberang Jaya, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
.
.
πŸ“ž Contact No : 04-390 0522
.
. 🚩 Landmark: bersebelahan Restoran Nasi Kandar Seberang Jaya
.
.
πŸ•™ Waktu Operasi : 10 am - 10 pm
.
.

Butikk Buka Setiap Harii ☺️

#butiktateh
#barangbaby
#barangbayi
#tatehseberangjaya
#tateh
#barangberpantang
#gabagmalaysia

0πŸ’¬

" KIREY " .
.
Elegant , Catchy and Beautify 😍😍
.
. πŸ“ Butik Tateh Seberang Jaya
39G, Jalan Todak 2, Seberang Jaya, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
.
.
πŸ“ž Contact No : 04-390 0522
.
. 🚩 Landmark: bersebelahan Restoran Nasi Kandar Seberang Jaya
.
.
πŸ•™ Waktu Operasi : 10 am - 10 pm
.
.

Butikk Buka Setiap Harii ☺️

#butiktateh
#barangbaby
#barangbayi
#tatehseberangjaya
#tateh
#barangberpantang
#gabagmalaysia

0πŸ’¬

Loading...

" KIREY " .
.
Elegant , Catchy and Beautify 😍😍
.
. πŸ“ Butik Tateh Seberang Jaya
39G, Jalan Todak 2, Seberang Jaya, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
.
.
πŸ“ž Contact No : 04-390 0522
.
. 🚩 Landmark: bersebelahan Restoran Nasi Kandar Seberang Jaya
.
.
πŸ•™ Waktu Operasi : 10 am - 10 pm
.
.

Butikk Buka Setiap Harii ☺️

#butiktateh
#barangbaby
#barangbayi
#tatehseberangjaya
#tateh
#barangberpantang
#gabagmalaysia

0πŸ’¬

MILKUP CANDY DAN HAPPY BOO DALAM HARGA KOMBO!

Yuols ibu yang sangat prihatin pada anak? Complete jaga dari dalam sampai luar badan anak. Meh nak share.

Nak susu banyak dan kekal berkhasiat, ambil #milkupcandy. Risau anak demam on off atau terdedah pada luka dan gigitan serangga, guna #happy boo.

Untuk mudah dan lebih jimat, kami letak harga combo agar mudah ibu prihatin grab. RM94 je taw.

Haa. Best kan? Best kan? Jangan tunggu lama-lama. Nanti lama-lama. Ia di kebas orang. So kebas cecepat!
.
.
#ManjungMilkUpCandy
#milkupcandyhq
#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#tambahsusuibu
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
#produkviral
#butiktateh
#tateh

0πŸ’¬

Baby Nest dah ada stok sekarang! 😍😍
.
βœ…Material kekabu.
βœ…Base tilam campuran fibre.
βœ…Boleh guna depan dan belakang, just terbalikkan ikut corak.
βœ…Senang nak bawa time travel.
βœ…Pilihan corak menarik.
βœ…Ada harga special untuk sahabat Tateh πŸ’šπŸ’™β€οΈπŸ’œπŸ’›
.
.
Available at #butiktateh
#butikibudanbayi
#tatehdataranaustin
#gongbadak
#kualaterengganu
#babynest
#sayajualtilamkekabu
#sayajualbaranganbayi

0πŸ’¬

Loading...

SUSU DROP? MILKUP CANDY KAN ADA!

Tetiba susu drop. Kerja pun melambak. Sempat ke nak buat homemade milkbooster? Nak fikir pun tak sempat ni.

Tak sempat fikir pun tak apa. Sebab #milkupcandy boleh bantu ibu super duper busy yang masih manfaatkan kebaikan susu ibu untuk bayi.

Di formulasi 9 bahan hebat dalam satu tablet, ibu hanya tinggal kunyah dan zasss. Susu mencurah-curah.

Apa lagi? Susu drop cecepat koling-koling dgn Cik Linda k 017-3281847.
Utk lebih info layari www.natureworldresources.com.

Yang penting, selamat dan berkesan!

#lindabeautyshoppe
#milkupcandyhq
#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#tambahsusuibu
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
#produkviral
#butiktateh
#tateh

0πŸ’¬

SUSU DROP? MILKUP CANDY KAN ADA!

Tetiba susu drop. Kerja pun melambak. Sempat ke nak buat homemade milkbooster? Nak fikir pun tak sempat ni.

Tak sempat fikir pun tak apa. Sebab #milkupcandy boleh bantu ibu super duper busy yang masih manfaatkan kebaikan susu ibu untuk bayi.

Di formulasi 9 bahan hebat dalam satu tablet, ibu hanya tinggal kunyah dan zasss. Susu mencurah-curah.

Apa lagi? Susu drop cecepat koling-koling satu botol dengan agen terdekat.

Nak lebih? Adjust je dengan agen kami. Boleh jugak risik2 dulu dengan admin. Tak pun layari www.natureworldresources.com.

Yang penting, selamat dan berkesan!

#milkupcandyhq
#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#tambahsusuibu
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
#produkviral
#butiktateh
#tateh

3πŸ’¬

MILKUP CANDY DAN HAPPY BOO DALAM HARGA KOMBO!

Yuols ibu yang sangat prihatin pada anak? Complete jaga dari dalam sampai luar badan anak. Meh nak share.

Nak susu banyak dan kekal berkhasiat, ambil #milkupcandy. Risau anak demam on off atau terdedah pada luka dan gigitan serangga, guna #happy boo.

Untuk mudah dan lebih jimat, kami letak harga combo agar mudah ibu prihatin grab. RM94 je taw.

Haa. Best kan? Best kan? Jangan tunggu lama-lama. Nanti lama-lama. Ia di kebas orang. So kebas cecepat!

Mudah je nak grab. Hubungi www.wasap.my/60193889457

#milkupcandyhq
#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#tambahsusuibu
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
#produkviral
#butiktateh
#tateh

0πŸ’¬

MILKUP CANDY DAN HAPPY BOO DALAM HARGA KOMBO!

Yuols ibu yang sangat prihatin pada anak? Complete jaga dari dalam sampai luar badan anak. Meh nak share.

Nak susu banyak dan kekal berkhasiat, ambil #milkupcandy. Risau anak demam on off atau terdedah pada luka dan gigitan serangga, guna #happy boo.

Untuk mudah dan lebih jimat, kami letak harga combo agar mudah ibu prihatin grab. RM94 je taw.

Haa. Best kan? Best kan? Jangan tunggu lama-lama. Nanti lama-lama. Ia di kebas orang. So kebas cecepat!

Mudah je nak grab. Hubungi www.wasap.my/60193889457

#milkupcandyhq
#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#tambahsusuibu
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
#produkviral
#butiktateh
#tateh

1πŸ’¬

Hanya bermodalkan RM 10, mummy dengan daddy layak menjadi SAHABAT TATEH untuk selamanya πŸ€—πŸ€— .
Nikmati banyak kelebihan serta keahlian adalah seumur hidup ! 😁😁 #butik #butiktateh #tatehbangi
#barangibudanbayi

0πŸ’¬

@Regranned from @iqwamiazmaenterprise - yeayyyyy.....warga kota damansara boleh dapatkan susu kambing rrayyan dan comcom cereal baby di butik tateh @tateh.kotadamansara dah dekat dah dengan warga kota damansara tau

walk in walk in di

Butik Tateh Damansara
48-G, JALAN PEKAKA 8/3, Seksyen 8 Kota Damansara 47810 Petaling Jaya Selangor
03-61519567 *berdekatan dengan JPN kota damasara*

#tatehkotadamansara
#butiktateh
#kotadamansara - #regrann

2πŸ’¬

Repost from @milkupcandy.hq @TopRankRepost #TopRankRepost Sambil kunyah-kunyah milkupcandy sambil menang masyuk !! boleh bantu keluarga, boleh pergi bercuti, atau boleh shopping sepuas-puasnya !

Sempena Milk Up berusia 1 tahun anniversary , kami dengan berbesar hati ingin memberi hadiah lumayan bernilai WANG TUNAI RM1000.00 serta hadiah-hadiah masyuk lain yang semestinya tidak mampu dilepaskan. Sapa nak kasik rm1000.00 sambil tutup mata je kan?

Syarat-syaratnya adalah :

1. Dengan pembelian sebotol milkup atau happy boo dari 15/1/18 - 15/3/18 melayakkan anda untuk menyertai contest ini. Simpan resit id stokis/agen serta tarikh belian.
2. Like, dan Repost posting ini.
3. Upload gamba sekreative yang boleh anda dengan produk milkup candy atau happy boo dan tag @milkupcandy.hq atau @happyboo.hq , @ tag 2 org rakan anda yang ingin anda cabar lakukan challege ini berserta hashtag #milkupeverywherechallenge atau #happybooeverywherechallenge .
4. Tulis done di komen di bawah ini.
5. SELESAI. Mudah kan?

Penyertaan ini khas sebagai menghargai sahabat-sahabat bukti kasih ibu milkup candy dan happy boo yang terus setia bersama kami selama ini.

Pemenang akan dipilih dari segi kreativiti dan seberapa banyak penyertaan yang disertai. Pemenang yang berjaya perlu memaparkan bukti penyertaan jika dikehendaki. Semoga berjaya !

Www.naturesworldresources.com
Utk pertanyaan sila tekan bio.

#contest
#barangbaby
#tcebabyexpo
#todaybabyexpo
#penggalaksusuibu
#penggalaksusu
#milkboostermalaysia
#menangbanyak
#partimejob
#babyshop
#kedaibabymalaysia
#susubanyak
#susumeriah
#milkboosterberkesan
#susumelimpah
#happikiddo
#butiktateh
#carabanyakkansusuibu
#pregnantsupplement
#breastpumpmalaysia
#breastpumpmalaysiamurah
#contestmalaysia
#kekasihpaksarela
#giveawaymalaysia
#milkupcandy
#produkberpantang
#susuibususuterbaikdidunia

0πŸ’¬

Sambil kunyah-kunyah milkupcandy sambil menang masyuk !! boleh bantu keluarga, boleh pergi bercuti, atau boleh shopping sepuas-puasnya !

Sempena Milk Up berusia 1 tahun anniversary , kami dengan berbesar hati ingin memberi hadiah lumayan bernilai WANG TUNAI RM1000.00 serta hadiah-hadiah masyuk lain yang semestinya tidak mampu dilepaskan. Sapa nak kasik rm1000.00 sambil tutup mata je kan?

Syarat-syaratnya adalah :

1. Dengan pembelian sebotol milkup atau happy boo dari 15/1/18 - 15/3/18 melayakkan anda untuk menyertai contest ini. Simpan resit id stokis/agen serta tarikh belian.
2. Like, dan Repost posting ini.
3. Upload gamba sekreative yang boleh anda dengan produk milkup candy atau happy boo dan tag @milkupcandy.hq atau @happyboo.hq , @ tag 2 org rakan anda yang ingin anda cabar lakukan challege ini berserta hashtag #milkupeverywherechallenge atau #happybooeverywherechallenge .
4. Tulis done di komen di bawah ini.
5. SELESAI. Mudah kan?

Penyertaan ini khas sebagai menghargai sahabat-sahabat bukti kasih ibu milkup candy dan happy boo yang terus setia bersama kami selama ini.

Pemenang akan dipilih dari segi kreativiti dan seberapa banyak penyertaan yang disertai. Pemenang yang berjaya perlu memaparkan bukti penyertaan jika dikehendaki. Semoga berjaya !

#contest
#barangbaby
#tcebabyexpo
#todaybabyexpo
#penggalaksusuibu
#penggalaksusu
#milkboostermalaysia
#menangbanyak
#partimejob
#babyshop
#kedaibabymalaysia
#susubanyak
#susumeriah
#milkboosterberkesan
#susumelimpah
#happikiddo
#butiktateh
#carabanyakkansusuibu
#pregnantsupplement
#breastpumpmalaysia
#breastpumpmalaysiamurah
#contestmalaysia
#kekasihpaksarela
#giveawaymalaysia
#milkupcandy
#produkberpantang
#susuibususuterbaik

0πŸ’¬

MERIAH RASA SEMANGAT SANGAT! " Terkejut bila tengok susu banyak. Tak pernah dapat banyak macam ni. Syukur sangat. Meriahnya susu lepas makan #milkupcandy. Rasa bersemangat sangat!" #milkupcandy pun boleh beri galakkan pada ibu terus bersemangat untuk teruskan penyusuan. Susu banyak nyata beri kepuasan untuk ibu menyusu.

Dengan khasiat Kurma Ajwa, Susu Kambing serta banyak lagi kebaikan lain beri impak positif lebih lagi pada tubuh serta anak.

Dengan nilai RM59 sebotol.

#milkupcandy
#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#tambahsusuibu
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
#produkviral
#butiktateh
#tateh

0πŸ’¬

Jom cepat bagi pemegang kad membership tateh dapatkan breastpump yang tengah promotion kaww kaww niiii di #Butiktatehgombak , ada macam macam brand tauu !!! πŸ—£οΈπŸ“£
.
#Butiktatehgombak #TatehGombak #tatehselangor #butiktateh #promotion #breastpump

2πŸ’¬

yeayyyyy.....warga kota damansara boleh dapatkan susu kambing rrayyan dan comcom cereal baby di butik tateh @tateh.kotadamansara dah dekat dah dengan warga kota damansara tau

walk in walk in di

Butik Tateh Damansara
48-G, JALAN PEKAKA 8/3, Seksyen 8 Kota Damansara 47810 Petaling Jaya Selangor
03-61519567 *berdekatan dengan JPN kota damasara*

#tatehkotadamansara
#butiktateh
#kotadamansara

3πŸ’¬

Sambil kunyah-kunyah milkupcandy sambil menang masyuk !! boleh bantu keluarga, boleh pergi bercuti, atau boleh shopping sepuas-puasnya !

Sempena Milk Up berusia 1 tahun anniversary , kami dengan berbesar hati ingin memberi hadiah lumayan bernilai WANG TUNAI RM1000.00 serta hadiah-hadiah masyuk lain yang semestinya tidak mampu dilepaskan. Sapa nak kasik rm1000.00 sambil tutup mata je kan?

Syarat-syaratnya adalah :

1. Dengan pembelian sebotol milkup atau happy boo dari 15/1/18 - 15/3/18 melayakkan anda untuk menyertai contest ini. Simpan resit id stokis/agen serta tarikh belian.
2. Like, dan Repost posting ini.
3. Upload gamba sekreative yang boleh anda dengan produk milkup candy atau happy boo dan tag @milkupcandy.hq atau @happyboo.hq , @ tag 2 org rakan anda yang ingin anda cabar lakukan challege ini berserta hashtag #milkupeverywherechallenge atau #happybooeverywherechallenge .
4. Tulis done di komen di bawah ini.
5. SELESAI. Mudah kan?

Penyertaan ini khas sebagai menghargai sahabat-sahabat bukti kasih ibu milkup candy dan happy boo yang terus setia bersama kami selama ini.

Pemenang akan dipilih dari segi kreativiti dan seberapa banyak penyertaan yang disertai. Pemenang yang berjaya perlu memaparkan bukti penyertaan jika dikehendaki. Semoga berjaya !

Www.naturesworldresources.com
Utk pertanyaan sila tekan bio.

#contest
#barangbaby
#tcebabyexpo
#todaybabyexpo
#penggalaksusuibu
#penggalaksusu
#milkboostermalaysia
#menangbanyak
#partimejob
#babyshop
#kedaibabymalaysia
#susubanyak
#susumeriah
#milkboosterberkesan
#susumelimpah
#happikiddo
#butiktateh
#carabanyakkansusuibu
#pregnantsupplement
#breastpumpmalaysia
#breastpumpmalaysiamurah
#contestmalaysia
#kekasihpaksarela
#giveawaymalaysia
#milkupcandy
#produkberpantang
#susuibususuterbaikdidunia

2πŸ’¬