#butikvendor

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

Loading...

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

Loading...

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

Loading...

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

Loading...

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

Loading...

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

Loading...

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Awak, jom ler share post ni 🙏🏻. Disebabkan awak satu family awak dah kenal kami ❤️
.
Meletop habis dah nie dengan barang makin banyak, produk makin best 😍. Takkan nak tengok skrin phone je lagi kan. Buatlah sesuatu supaya chuollss pon boleh datang sini and rasa benda yang sama macam diorang yang pernah datang sebelum nie 😎 Dah pernah masuk sini, conform Hati dah tertinggal dekat butik ni 😍, Ini sistorr pasti ✋
.
Its a new concept & new face, Ada je barang yang awak nak shopping, awak akan dapat dalam butik nie, yang pasti jaminan harga puas hati memang dijanjikan. Butik nie memang tempat rahsia "kaki makeup", "kaki shopping" suka datang laa. Mana taknya, dalam satu butik barang dari top to toe diorang boleh dapat. Tak payah pening and jimat masa kan
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka

0💬