#butikvendor

Bawal chiffon bidang 55 baru je restock korang meh la ramai ramai jalan butik hakak... amacam betul tak hakak kate macam macam hadOoo #butikvendor #roseirastore #bestkebest #bawalbidang55 #bawalbidangbesar #iope #bajuplusizemurah

0💬

Hakak Gojes ni grab Tart cheese , baru topup semalam hari habis licing weh ❗️❗️ sekmung makan kaaa wak gapo ni 😂 mari ramai ramai sebab besok VENDOR KAMI RESTOCK LAGI #BUTIKVENDOR #ROSEIRASTOREVIRAL #roseirastore HAVOC

0💬

Instant Mecca On the list.... Whoaaaaa grab jugak rangkaian #produkviralbynfs #nfs Amek pati sekali dengan losyen... Konpemmm putesss melepak lepasnimm ❗️#butikvendor #butikhavoc #butikganu #butikGlam

0💬

Antara pilihan air cushion di butik #butikvendor #Roseirastore
Ada banyak lagi tau barang kosmetik murah-murah. Rangkaian produk ada brand punn ada tau ! Jangan lupa singgah uols

0💬

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

0💬

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

0💬

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

0💬

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

0💬

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

0💬

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

0💬

Alhamdulillah syukur dan lega sbb dah 80% siap. Tinggal sikit2 je lagi nak touch up.

Ni Kak Yong nak tanya, ada x sesapa ada lesen GDL tgh cari kerja part time/full time membawa fashiontruck? Kerja senang saja.

Bawak fashiontruck ke lokasi dalam KL, park utk 4 jam, pastu balik.

Jika full time mungkin kena outstation sbb nak bawa fashiontruck ni ke merata Semenanjung untuk customer2 kesayangan LBRS! 😍

Siapa ada kawan2 nak cari kerja sebagai fashiontruck pilot, sila tag kt sini or whatsapp Kak Yong terus di 0124107435.

#pemandu #lesenGDL #fashiontruck #viralkan #firstinMalaysia #foodtruckmalaysia #butikvendor #majalahnona #majalahtiga #tv3malaysia #karnivaljomheboh #tvalhijrah

11💬

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

1💬

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

0💬

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

0💬

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

0💬

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

0💬

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

0💬

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

0💬

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

0💬

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

0💬

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

0💬

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

0💬

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

1💬

.
Bebetul sikit kalau pakai tudung to 😍 Kalau takde anak tudung, beli laa snowcap dan inner nie dari Xaara Fella Concept 😇 Dah le tak mudah mengembang selepas berkali basuh 😘 Time pakai pon selesa yakmat biar berlari berpeluh pon takde rasa menyesal beli 🤙🏼
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan
#hijab #melakahijab #hijabmelaka

0💬

.
Bebetul sikit kalau pakai tudung to 😍 Kalau takde anak tudung, beli laa snowcap dan inner nie dari Xaara Fella Concept 😇 Dah le tak mudah mengembang selepas berkali basuh 😘 Time pakai pon selesa yakmat biar berlari berpeluh pon takde rasa menyesal beli 🤙🏼
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan
#hijab #melakahijab #hijabmelaka

0💬

.
Bebetul sikit kalau pakai tudung to 😍 Kalau takde anak tudung, beli laa snowcap dan inner nie dari Xaara Fella Concept 😇 Dah le tak mudah mengembang selepas berkali basuh 😘 Time pakai pon selesa yakmat biar berlari berpeluh pon takde rasa menyesal beli 🤙🏼
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan
#hijab #melakahijab #hijabmelaka

0💬

.
Bebetul sikit kalau pakai tudung to 😍 Kalau takde anak tudung, beli laa snowcap dan inner nie dari Xaara Fella Concept 😇 Dah le tak mudah mengembang selepas berkali basuh 😘 Time pakai pon selesa yakmat biar berlari berpeluh pon takde rasa menyesal beli 🤙🏼
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan
#hijab #melakahijab #hijabmelaka

0💬

.
Bebetul sikit kalau pakai tudung to 😍 Kalau takde anak tudung, beli laa snowcap dan inner nie dari Xaara Fella Concept 😇 Dah le tak mudah mengembang selepas berkali basuh 😘 Time pakai pon selesa yakmat biar berlari berpeluh pon takde rasa menyesal beli 🤙🏼
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan
#hijab #melakahijab #hijabmelaka

0💬

.
Bebetul sikit kalau pakai tudung to 😍 Kalau takde anak tudung, beli laa snowcap dan inner nie dari Xaara Fella Concept 😇 Dah le tak mudah mengembang selepas berkali basuh 😘 Time pakai pon selesa yakmat biar berlari berpeluh pon takde rasa menyesal beli 🤙🏼
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan
#hijab #melakahijab #hijabmelaka

0💬