#byRCW

Peminat Precious ni memang ramai..
peminat Gorgeous pum apa kurangnya....
#muaZas #byRCWSabah #byRCW #precious #gorgeous #rozitachewanperfume

0πŸ’¬

Testimoni by testimoni kite dapat utk #jusgoyangrapat Che Ta ni. .
Jom DM πŸ“²πŸ“² sy bg harga kasih cinta kalau borong β€˜2botol’ #jusgoyangrapat πŸ’‹
.
Valid promo ni sampai ESOK shj ok!!
.
#preciousbyrcw #byrcw #jusgoyangrapat #gorgeousbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw
#kud2017 #bazaarpaknil #wifey #wifeskills #cheta #rahsiawanita #lexeepadkl #byrcwkl #agentsahrcw #malaysia #afmegastar #gv4 #terlajaklaris #janganmengata #quputeh #astro #tv3 #thinker #koperasi #putrajayavendor #kl

2πŸ’¬

@rozitachewan1 wearing mint green dress by
@ardaputraofficial @ardaputracom
Contact us for details
Email : ardaputraofficial@gmail.com
WhatsApp : +60197771784 *payment with credit card is accepted

photography by @blackpepperproduction
#ardaputra #ardaputraofficial
#rcw #cheta #ardaputraxklfwrtw2016 #custom #eveningdress #kualalumpur #fashion #blackpepperproduction #potrait #product #campaign #byrcw #rcw #rozitachewan #rcwxblackpepper

1πŸ’¬

ADA MASALAH SENGUGUT? PERIOD TAK TERATUR? KEPUTIHAN YANG MELAMPAU? KERAP KEGUGURAN? DALAM PERANCANGAN INGIN HAMIL? RAHIM LEMAH? HUBUNGAN SUAMI ISTERI YANG HAMBAR? LESU DAN LETIH BADAN?
-
JUS GOYANG RAPAT byRCW adalah penawarnya. -
Anak dara seusia 20 thn & keatas, juga utk wanita berkahwin boleh mengamalkan jus ini utk kekal bertenaga disamping merawat masalah dalaman anda. -
Petua amalan tradisi keluarga Che Ta kekal bertenaga, awet muda kalah anak dara. -
RAMUAN UTAMA JUS GOYANG RAPAT byRCW
-
βœ” Ginseng
βœ” Kacip Fatimah
βœ” Pueraria Mirifica
βœ” Kurma
βœ” Buah Roselle
βœ” Kunyit
βœ” Daun Pegaga
βœ” Buah Manjakani

CARA PENGAMBILAN JUS GOYANG RAPAT byRCW
-
βœ” Jus berperisa Laici
βœ” Sehari Ambil 4 Sudu Iaitu 2 sudu pagi sebelum sarapan & 2 Sudu malam sebelum tidur
βœ” Pastikan anda banyak minum air suam/air masak
βœ” Ibu Menyusu boleh mengamalkan Jus Goyang
βœ” Ibu Mengandung TIDAK DIGALAKKAN untuk mengamalkan Jus Goyang
βœ” Simpan dalam Peti Sejuk selepas dibuka Berat 250ml Sebotol

WHATSAPP ☎️ 011-23607501- Lyna (agent keramat)
-
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #memangmendapat #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta - #regrann

0πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or DM to order tq β™₯️ 019-6091744/KLIK LINK AT BIO ..
.

#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
πŸ’Ž http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
πŸ’Ž http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
πŸ’Ž http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

1πŸ’¬

DM me to book your delivery date
.
We will deliver the bouquet ad your REQUEST 🌹
.
FREE card
FREE delivery SELECTED areas
.
SCREENSHOT & WhatsApp 0102985881
Http://www.wasap.my/60102985881
.
#surprisedelivery #surprisedeliverymalaysia #surprisedeliverymurah #birthday #birthdayparty #bunga #deliverykl #deliverybunga #deliverybalon #klflorist #bazaarpaknil #um #bungaconvo #byrcw #kud2017 #fererobouquet #rosesbouquet #klflorist #bungauntuktersayang #specialdelivery #bungabouquet #suprisekl #floristkl

0πŸ’¬

** Meaning of Rose 🌹 **
.
DM me to book your delivery date
.
We will deliver the bouquet ad your REQUEST 🌹
.
#surprisedelivery #surprisedeliverymalaysia #surprisedeliverymurah #birthday #birthdayparty #bunga #deliverykl #deliverybunga #deliverybalon #klflorist #bazaarpaknil #um #bungaconvo #byrcw #kud2017

0πŸ’¬

#jusgoyangrapat by Che Ta; rahsia INTIM dikongsi πŸ˜‰
.
Do DM me utk ready stocks .
#precious🌹wangian daripada elemen kayu-kayuan semulajadi. Campuran vanila, kasturi dan bunga ros menjadikan wangian MEWAH & SEGAR .
** SMELL LIKE A STAR **
.
#precious #gorgeous #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar
#sunwayputramall #collegelife #um #kolej #pwtc #byrcw #bazaarpaknil #lexeepad #afmegastar #kl #artist #perfume #cikaylaprecious #klcc #hotels #apple #um #ukm #unikl #kelanajaya #convo #umconvocation #gv4 #unisexperfume

2πŸ’¬

#jusgoyangrapat by Che Ta; rahsia INTIM dikongsi πŸ˜‰
.
Do DM me utk ready stocks .
.
#precious🌹wangian daripada elemen kayu-kayuan semulajadi. Campuran vanila, kasturi dan bunga ros menjadikan wangian MEWAH & SEGAR .
.
** SMELL LIKE A STAR **
.
#precious #gorgeous #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar
#sunwayputramall #collegelife #um #kolej #pwtc #byrcw #bazaarpaknil #lexeepad #afmegastar #kl #artist #perfume #cikaylaprecious #klcc #hotels #apple #um #ukm #unikl #kelanajaya #convo #umconvocation #gv4 #unisexperfume

1πŸ’¬

Wow... Jus Goyang Rapat yang memang awesome.. tak cuba tak tahu.. Hanya RM45 sahaja tapi kalau beli 3 diskaun kaw kaw u ollss.. Jom message us at
011 3362 0424
011 3362 0424
011 3362 0424

#byrcw #jusgoyangrapatbyrcw #ebergydrinks #jusgoyang #sayajual #jombeli #sayajual

0πŸ’¬

#testimonibyrcw πŸ‘‡πŸ‘‡ Ada masalah badan lesu??
Ada masalah period x teratur??
Ada masalah keputihan yg byk?? Jus Goyang Dapat by RCW yang membantu para wanita lebih berkeyakinan, cantik luar dan dalam serta menjadi pujaan hati sang suami πŸ’ƒπŸ’ƒ ❀️Jus Goyang Rapat by RCW❀
RM 45 ❀ Pencuci Goyang Segar❀
RM 29

Utk Order Klik link di bawahπŸ‘‡πŸ‘‡
Http://www.wasap.my/601123178528
πŸš— Seri Kembangan/Tmn Equine/Cheras perdana

#byeyraazarra
#eyraazarrabeauty
#rozitachewan
#byrcw

0πŸ’¬

POST OUT .
MY DEAR CUST, boleh check ya.
Terima kasih kerana membeli dengan kami 🌸Barang akan sampai dalam 1-4 hari hari bekerja bergantung kepada kawasan

Barang dah sampai maklum pada kami ya 😊 Jgn lupa promote kat kawan-kawan😍 ..
..
Ok cik , Janji Taw ☺ Saya asingkan siap2 Stok dan Free Gift untuk Cik 😊
Semoga Dimurahkan Rezeki dan Dipermudahkan Segala Urusan . Aminn 😊 ..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

Pelangan dari Sarawak, jauh akak ni datang. Terima kasih akak sebab dah grab Jus Goyang Rapat untuk bawa balik ke Sarawak katanya. Sesuai sangatlah akak ni minum sebab dia selalu travel dan selalu tak sempat nak breakfast. Minum Jus Goyang Rapat sahaja dah dapat segala khasiat dan yang penting terus bertenaga sepanjang hari. #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #perfumeprecious #perfumegorgeous #byrcw

2πŸ’¬

Wow Wow Wow akak tudung kuning ni akak lawyer hokay first time cium bau Precious terus jatuh cinta. Terus borong 7 kotak nak buat stok tak pikir panjang langsung. Yang best apa nyer apa akak ni komen ikhlas kenapa saya jatuh cinta β€œBau perfume Che Ta tak sama macam bau perfume lain yang inspired. Tak cayer cubalah sendiri. #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #perfumeprecious #perfumegorgeous #byrcw

1πŸ’¬

Teruja giler - giler akak ni lepas cium jer bau perfume precious. Amboi 🀣🀣🀣🀣 curlazzzzz uols dia pikat hati suami dengan perfume Precious jerrrrr.... lepas ni wow lah akak ni di mata suami dierrr kan kan kan #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #perfumeprecious #perfumegorgeous #byrcw

1πŸ’¬

Hai semua! Stok Nucifera sis dengan harga PROMOSI tinggal 3 botol sahaja lg, lepas ni sis RESTOK berbalik semula harga asal ya. . JANGAN LEPASKAN PELUANG CEPAT DM ATAU KLIK LINK DI BIO SIS YA. . πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
..
.. πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ ..
..
#putihberseri #gigiputih #senyumanmenawan ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

Wow... Jus Goyang Rapat yang memang awesome.. tak cuba tak tahu.. Hanya RM45 sahaja tapi kalau beli 3 diskaun kaw kaw u ollss.. Jom message us at
011 3362 0424
011 3362 0424
011 3362 0424

#byrcw #jusgoyangrapatbyrcw #ebergydrinks #jusgoyang #sayajual #jombeli #sayajual

0πŸ’¬

#Repost @byrcwtestimoni (@get_repost)
・・・
Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.011 3362 0424
.011 3362 0424
.011 3362 0424
#byrcw #jusgoyang #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #cheta #byrcwampang #energydrink #instamalaysia #halalfood #makanansunnah #kualalumpur #ampang #wanita #wanitaluarbiasa #break #sayajual #jombeli #igmalaysia #malaysiafollower #igshopmalaysia #instashopmalaysia #instashoponlinemalaysia #onlineshopmalaysia

0πŸ’¬

Salam Jumaat buat semua.. semoga hari ini lebih ceria dari semalam... Love Love.. spread Love 😍
011 3362 0424
011 3362 0424
011 3362 0424

Hanya RM45 sahaja.
#jusgoyang
#jusgoyangrapatbyrcw #ceria #hujunginggu #morning #energydrink #byrcw #jombeli #instashop #igshoponline #kualalumpur #cupcakes

0πŸ’¬

Walau seharian penat berkerja, haruman PRECIOUS kekal sepanjang hari. Love it! ❀️
___

WHATSAPP NELLY 0173215469. 😘
.
.
.
.
.
#byrcwnelly #rcw #byrcw #rozitachewan #rahsiacheta #perfumecheta #jusgoyangrapatampang #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #losyenputihajaib #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcwampang #perfume #love #elegant #celebrity

1πŸ’¬

Selamat Pagi! Setiap hari tak lengkap tanpa wangian PRECIOUS dan GORGEOUS. β™₯
___

Korang dah ada ke? Combo PRECIOUS & GORGEOUS dapat SPECIAL PRICE. πŸ˜‰
___

WHATSAPP NELLY 0173215469. 😘
.
.
.
.
.
#byrcwnelly #rcw #byrcw #rozitachewan #rahsiacheta #perfumecheta #jusgoyangrapatampang #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #losyenputihajaib #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcwampang #perfume #love #elegant #celebrity

3πŸ’¬

Salam Jumaat dan selamat pagi, sarapan apa pagi ni ? 😚
___

Jangan lupa spray PERFUME GORGEOUS k. πŸ˜‰
___

WHATSAPP NELLY 0173215469. 😘
.
.
.
.
.
#byrcwnelly #rcw #byrcw #rozitachewan #rahsiacheta #perfumecheta #jusgoyangrapatampang #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #losyenputihajaib #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcwampang #perfume #love #elegant #celebrity

2πŸ’¬

*3 MINGGU KESAN MEROKOK HILANG*

_"kesan merokok hilang selepas saya guna nucifera selama 3 minggu"_ En. X

__________________________________

Adakah anda mempunyai kenalan /orang terdekat yang mempunyai masalah GIGI KUNING serta KARANG GIGI akibat merokok?

Kenalkan NUCIFERA ini kepadanya hari ini πŸ˜‰

Walaupun awak rasa awak tak perlukan NUCIFERA, tapi membantu mereka yang memerlukannya, satu perkara yang baik bukan? *Sharing is Caring* πŸ’• ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

3πŸ’¬