#bynurhafizah

Ada lagi ke yang berkenan nak order #lunatunic ni? 😎
.
Berkenan lama dah kan, tapi selalu tak sempat nak order. Haa kali ni jangan miss lagi, buat order lekaihh sementara stock warna & size masih ada. Pakat bincang dengan adik beradik ke @ kawan2 join order berjemaah boleh dapat lagi murah & jimat banyak..😃
.
(Syaratnya, sah untuk 1 alamat pengeposan sahaja) .
.
•BELIAN 1 helai RM79
•COMBO 5 helai (ke atas) RM70 sehelai
•BORONG 20 helai RM50 sehelai .
(Tidak termasuk kos postage)
.
Haaa acamner? Menusuk kalbu tak harga Ain tawarkan ni 😅😍
.
Nak details maii laa WHATSAPP no berikut : .
.
📲WHATSAPP : +6019-2310548
.
⚠️Jangan ketinggalan FOLLOW @galerydsain & turn on notifications supaya tidak terlepas..😃
.
#galeryDSain #blousemuslimah #byNurHafizah #team4feeqXnh #blousetunic #Lunatunic #byNurHafizahXfeeq #muslimahAttire #blousetuniclabuh #blousedress #breastfeeding #breastfeedingwear #wudhukfriendly #nursingwear #blousetrendy #bazaarPaknil #bazaarMalaysia #onlineshopMalaysia #shoppingonline

0💬

selamat malam #hafizahlover
"barangsiapa yang membaca surah Al Kahfi pada hari Jumaat, dia akan disinari cahaya di antara dua Jumaat"
.
sapa yang dah baca cer angkat tangan sikit #kakfizah nak tengok 🙋

2💬

Bila bergaya dengan #lunatunic ramai yang terpegun... kenapa??😱😱
.
Sebabnyaa design #LunaTunic yg gojes gaya BLOUSE OVERSEA versi muslimah, memang MELETOPSS habes.... buatkan org nak pandang berkali-kali..😍😍
.
ni sis tnjuk dekat korang, nampakkan button yg besar2 tu, tu la "KOREAN BUTTON".. yg buatkan baju ni nmpk lagi "VERSATILE"...
.
Srius memang #LunaTunic ni HOT ITEM #bynurhafizah ...
.
korang tak perlu fikir panjang2, mmg tak rugi kalau korang miliki #LunaTunic .. 😍😍

0💬

Loading...

Assalammualaikum bidadari dunia 💋

Luna Tunic dengan 5 warna baru yang fresh & terpaling cantik. Sangat eye catchy ! Awak dah ada koleksi Luna? “The All Time Favorite” tunic 😘

♥️ DESIGN TUNIC STANDARD OVERSEA
-Rekaan seperti BLOUSE OVERSEA tapi cutting VERSI MUSLIMAH dengan “korean button” serta poket comel. Versatile habis lah !
.
♥️ 10 PILIHAN WARNA YANG OHSEM dengan 5 warna baru
-Warna trendy 2018 yang up to date
.
♥️ MATERIAL LUXURY COMO CREPE
-Fabrik yang mewah & beralun sangat selesa & sesuai dengan cuaca kita
.
♥️ NURSING & WUDHU FRIENDLY
-Luna sangat sesuai untuk semua peringkat umur. Untuk mommy kita buatkan khas zip untuk memudahkan nursing baby

🔹Harga Jualan Retail RM79 *Free Postage*
🔹Harga Jualan Combo RM70/helai
-
✔️DM/Whatsapp 019 6582309
✔️Lebih mudah, klik link pada bio

4💬

ya allah di hari yang mulia ini, ampunilah dosa ku, dosa ibu bapa ku, saudaraku, sahabatku, dan seluruh ahli keluargaku. tunjukkanlah kami jalan yang benar. berkatilah kehidupan kami dunia dan akhirat. aamin ya robbal'alamin.

1💬

“ Berkawanlah dengan orang-orang yang lebih baik darimu. Pilihlah sahabat yang memiliki keperibadian yang lebih baik darimu, nescaya anda akan mencuba untuk melakukan hal yang sama “

Luna tunic restock dengan warna baru yang lebih fresh, lebih mengancam jiwa, lebih umphhh ! Dah ada belum luna tunic? Grab one now okayh darling 😘

LUNA TUNIC
RM79 Free Postage
Combo 5 Helai : RM70 per helai

3💬

Loading...

Selamat malam #jelitawan semua..
Tengah buat apa tu 😃 Awak semua Ain nak tanya ni dah dapatkan ke#naylatunic yang exsclusive ala2 cardingan ni? .
.
Blouse tunic ni sebenarnya kan sesuai sangat untuk awak yang sukakan flexibility..
.
Sebab ia boleh digayakan dengan 3 gaya berbeza yang mana awak tetap akan kelihatan exsclusive, kelihatan sopan & trendy gitu hokeyhh...tak percaya? Haa kenalah try dulu. .
.
Maii DM WHATSAPP Ain : +6019-2310548
.
#galeryDsain #naylatunic #byNurHafizah #blousetunic #pakaianpatuhsyariah #cikguwear #designtrendymuslimah #blousemuslimah #muslimahAttire #blousetuniclabuh #blousedress #breastfeeding #breastfeedingwear #wudhukfriendly #nursingwear #blousetrendy #bazaarPaknil #bazaarMalaysia #onlineshopMalaysia #shoppingonline

0💬

Selamat malam #jelitawan semua..
Tengah buat apa tu 😃 Awak semua Ain nak tanya ni dah dapatkan ke#naylatunic yang exsclusive ala2 cardingan ni? .
.
Blouse tunic ni sebenarnya kan sesuai sangat untuk awak yang sukakan flexibility..
.
Sebab ia boleh digayakan dengan 3 gaya berbeza yang mana awak tetap akan kelihatan exsclusive, kelihatan sopan & trendy gitu hokeyhh...tak percaya? Haa kenalah try dulu. .
.
Maii DM WHATSAPP Ain : +6019-2310548
.
#galeryDsain #naylatunic #byNurHafizah #blousetunic #pakaianpatuhsyariah #cikguwear #designtrendymuslimah #blousemuslimah #muslimahAttire #blousetuniclabuh #blousedress #breastfeeding #breastfeedingwear #wudhukfriendly #nursingwear #blousetrendy #bazaarPaknil #bazaarMalaysia #onlineshopMalaysia #shoppingonline

0💬

TUNIC FENOMENA KEMBALI RESTOCK!!
Alhamdulillah, kami restock lagi Luna tunic paling cunn, paling meletop, paling diva atas permintaan ramai! Peminat luna lagi hooreyy sebabb ada NEW COLORS yang sangat awesome! Pasti buat uools jatuh cinta selama lamanya 😍
_
❤️ Rekaan Luna Tunic paling exclusive special untuk Muslimah
_
❤️Hiasan button cute menambahkan keunikan pada luna tunic.
_
❤️10 pilihan warna yang ohsem. Gabungan warna batch sebelum ini bersama 5 tambahan warna baru.
_
❤️Material luxury como crepe. Material ini dijamin sangat selesa, flowy dan best. Ramai yang sangat berpuas hati dengan material ini.
_
❤️Bf friendly dan wudhu friendly. Mudah untuk berwudhuk dan menyusukan baby. Ada zip tersembunyi.
_
🔥 Harga: RM 79 free postage
(Combo 5pcs RM 70 x 5 pcs)
_
Untuk order:
Whatsapp "LUNA" ke 01120833005
.
Whatsapp "LUNA" ke 01120833005
.
Whatsapp "LUNA" ke 01120833005

Ada harga promo tau. Whatsapp sekarang !!! #bynurhafizah
#blouse #setsyarie
#blousemuslimah
#muslimahexclusive #blousemurah
#setkhimar #terapiinstagram #syukuralhamdulillah #setblouse
#blousecantik #gengcikgu #blousesyarie #khimarlabuh #medinatunic #uiam #tunicmuslimahmurah #ajimaura #tunic #lunatunic #zahrasuit #uitmshahalam #tunicmuslimah #bazaarpaknil
#feeqxbynurhafizah

2💬

Loading...

TUNIC FENOMENA KEMBALI RESTOCK!!
Alhamdulillah, kami restock lagi Luna tunic paling cunn, paling meletop, paling diva atas permintaan ramai! Peminat luna lagi hooreyy sebabb ada NEW COLORS yang sangat awesome! Pasti buat uools jatuh cinta selama lamanya 😍
_
❤️ Rekaan Luna Tunic paling exclusive special untuk Muslimah
_
❤️Hiasan button cute menambahkan keunikan pada luna tunic.
_
❤️10 pilihan warna yang ohsem. Gabungan warna batch sebelum ini bersama 5 tambahan warna baru.
_
❤️Material luxury como crepe. Material ini dijamin sangat selesa, flowy dan best. Ramai yang sangat berpuas hati dengan material ini.
_
❤️Bf friendly dan wudhu friendly. Mudah untuk berwudhuk dan menyusukan baby. Ada zip tersembunyi.
_
🔥 Harga: RM 79 free postage
(Combo 5pcs RM 70 x 5 pcs)
_
Untuk order:
Whatsapp "LUNA" ke 01120833005
.
Whatsapp "LUNA" ke 01120833005
.
Whatsapp "LUNA" ke 01120833005

Ada harga promo tau. Whatsapp sekarang !!! #bynurhafizah
#blouse #setsyarie
#blousemuslimah
#muslimahexclusive #blousemurah
#setkhimar #terapiinstagram #syukuralhamdulillah #setblouse
#blousecantik #gengcikgu #blousesyarie #khimarlabuh #medinatunic #uiam #tunicmuslimahmurah #ajimaura #tunic #lunatunic #zahrasuit #uitmshahalam #tunicmuslimah #bazaarpaknil
#feeqxbynurhafizah

5💬

Selamat petang uolls...wahh cantiknye warna ni? Siapa tau blouse apa ni? 🤔 Yea betul #lunatunic laa kan. Haaa tadi Ain ada share yang warna GOLD menjadi sasaran utk batch kali ni. Rupanya warna HOT PINK ni pun menjadi peveret. Ramai yang minat dengan warna yang suweet muweet ni tau. .
.
Uolls dah dapatkan #lunatunic warna peveret ke belum? Jangan tangguh2 k, lambat nanti habis melepas. .
.
Sebarang pembelian boleh direct WHATSAPP : +6019-2310548 .
.
#galeryDSain #blousemuslimah #byNurHafizah #team4feeqXnh #blousetunic #Lunatunic #byNurHafizahXfeeq #muslimahAttire #blousetuniclabuh #blousedress #breastfeeding #breastfeedingwear #wudhukfriendly #nursingwear #blousetrendy #bazaarPaknil #bazaarMalaysia #onlineshopMalaysia #shoppingonline

0💬

Alhamdulillah, penangan #lunatunic kali ni dengar2 warna GOLD ni menjadi sasaran. Berebut2 agent/DS buat order warna GOLD malam tadi. .
.
Opcos laa kan, dengan warnanye yang cantik, material kain pun selesa & design yang elegant ramai orang taknak lepaskan peluang. .
.
Uolls dah order #lunatunic ke belum? Untuk pengetahuan uolls ni dah masuk batch ke 4 bermakna 3 kali dah RESTOCK LUNA ni. Permintaan kalini pun nampak sangat2 luar biasa. .
.
Jika nak buat order maii DM WHATSAPP Ain lekaih...sebelum HQ tutup order. .
.
📲WHATSAPP : +6019-2310548
.
#galeryDSain #blousemuslimah #byNurHafizah #team4feeqXnh #blousetunic #Lunatunic #byNurHafizahXfeeq #muslimahAttire #blousetuniclabuh #blousedress #breastfeeding #breastfeedingwear #wudhukfriendly #nursingwear #blousetrendy #bazaarPaknil #bazaarMalaysia #onlineshopMalaysia #shoppingonline

0💬

Loading...

Ehem-ehem, macam dah gaji je hari ni. Awak dah risik-risik ke nak beli baju apa? 👉🏻👈🏻👉🏻👈🏻

Furaa cadangkan awak pinang terus Luna Tunic ni. Value for money. Awak boleh gayakan dengan seluar/skirt haa mix & match gituh. Ajaklah bff awak pakai sedondon . Bff goals lah katakan 🤗

LUNA TUNIC
RM79 Free Postage
Harga belian combo 5 helai ke atas RM70/helai

2💬

Assalamualaikum sisturrss!! NAYLA TUNIC in da house yaww💗💗💗
.
Meletop letops weiii!!! Meh kaklong nak habaq
.
.============
5 KELEBIHAN NAYLA TUNIC
.============
.
👗2 IN 1 -TUNIC BOLEH DI GAYAKAN 2 CARA CASUAL DAN CARDIGAN. INI MEMANG WOW!!!💗
.
👗RIBBON ADJUSTABLE. XMAU BOLEH BUKAK! TERBAIKK...💗
.
👗7 WARNA YANG OHSEM!!💗
.
👗MATERIAL DUBAI COMO CREPE. SANGAT LESS IRON!! JIMAT MASA 💗
.
👗WUHDHU FRIENDLY. ALHAMDULILLAH!💗
.
👗NURSING FRIENDLY.WOW!!💗
.
.============
Apa? Tak cukup lagi? Meh kaklong belanje postage 💗💗💗
.============
OMEY KAN COLOR NI UOLLS??? JOM GRAB hehe

Wasap kak long lelaju....
017 667 3320
017 667 3320

#longtop #syariahcompliance #muslimahattire #bynurhafizah #auratterpelihara #nursingfriendly #breastfeedingmom #bffriendly #tunicmuslimah #naylatunic #blousecantik #patuhsyariah

0💬

🌼Luna🌼
Making a comeback
Another favourite #bynurhafizah
.
The evergreen #Lunatunic
New fresh colours of 2018!

Stay tuned for more updates 😘

2💬

Loading...

Restock LUNA TUNIC.
Tambahan 5 warna terbaru 😱 (+)REKAAN LUNA TUNIC
LUNA TUNIC design yang PALING EXCLUSIVE dan MUSLIMAH yang akan buat uolls feeling pakai baju yang di tempah dari “OVERSEA”.. ofcourse la sbb korang takkan dapat design macam ni dekat mana –mana kecuali dari BYNH. (+)DESIGN TUNIC STANDARD OVERSEA
susahkan dapat tunic yang rekaan dia mcm BLOUSE OVERSEA tapi cutting VERSI MUSLIMAH. Ini yang bynurhafizah cuba tonjolkan dalam design luna tunic. MUSLIMAH tapi rekaan STANDARD OVERSEA. Cuba sis tgok “Korean button” dekat baju tuu.. mmg “VERSATILE” habiss ditambah pula dengan potongan poket yang comel tu .. mmg buat orang jeling2 sis bila pakai LUNA TUNIC. Woow kan ?.. (+)7 PILIHAN WARNA YANG OHSEM
Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, pakai jer luna tunic ni rasa up to date giler dengan fashion. (+)MATERIAL LUXURY COMO CREPE
Material ni dijamin sangat selesa ,flowy, sesuai giler dgn cuaca kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. (+)BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz design luna tunic sesuai tak kira peringkat umur tau. Sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn luna tunic. Zip tgn pun ada utk wudhu friendly. Dah cantek, ber"iman" lg tu.. Details www.wasap.my/601125637847

#bynurhafizah
#beautymuslimah
#muslimahdress
#simpleelengent
#sopanitucantik
#islamitumudah

1💬

Malam ni official release #LunaTunic uolss. Ready ke tak?😎 Siapa yang dah booking kita save siap2 warna dan saiz tau. Minggu depan proceed post out. Siapa yang belum tu jangan intai lama2 sangat nanti melepas. Miss Luna tunggu😉💕
______
Whatapp ke 0199594873 atau tekan link http://hauramaqsurahzone.wasap.my/ di profile.
______
#HauraMaqsurahZone #turkishtunic #blousetunic #tunic #KoreanBlouse #KoreanTunic #perak #shahalam #kualalumpur #johor #pahang #readystock #ByNurhafizah #bajubridesmademalaysia #blousemuslimahmalaysia#tunicmalaysia #bajumuslimahmalaysia #butikmalaysia #tudunglabuhmalaysia #jubahnikahmalaysia #jubahnikahmuslimah #jubahbertunang #jubahmuslimahmalaysia #shawllabuhmalaysia #hantaranmalaysia #dressmalaysia #hafizahlovers #bajunikahmalaysia

2💬

"NAMPAK CAM LAGI KURUS NI, WALAUPUN HAKIKATNYA BERAT NAIK BERKILO.." .
.
::Aummm, marbeles seh 😉 Wohoo! Nampak tak #jelitawan semua?? Nampak tak feedback customer ni 😮 Dan semestinya inilah blouse idaman setiap gegadis maupun geng2 mummy kan. Sebab apa? Sebab feedback tulaa...sebab kelihatan selim melim hokayy 🙈😍
.
::Hmmm, dan nampak sesuatu tak? Nampak tak yang #lunatunic memang pandai menipu 🤔😃😂 .
.
::Dan sebab tu jugalah HQ TERPAKSA RESTOCK lagi! Permintaan sangat sangat meletops ni..👌
.
•Berminat? Apalagi moh lerr roger Ain lelaju, kita kasi sembang panjang naa.. .
.
📲DM WHATSAPP : +6019-2310548
.
#galeryDSain #lunatunic #lunarestock #byNurHafizah #testimonicustomer #team4feeqXnh

0💬

Loading...

koleksi tunic arisya batch 2 .
#hafizahlover dah grab belum ?
.
.
.
berminat boleh terus whatsapp HQ
📲 +60167688223 - Sis Mila
.
yang penting ready stok uolss 😘

1💬

🌸LUNA TUNIC🌸
.
(+)REKAAN LUNA TUNIC
LUNA TUNIC design yang PALING EXCLUSIVE dan MUSLIMAH yang akan buat uolls feeling pakai baju yang di tempah dari “OVERSEA”.. ofcourse la sbb korang takkan dapat design macam ni dekat mana –mana kecuali dari BYNH.
.
.
(+)DESIGN TUNIC STANDARD OVERSEA
susahkan dapat tunic yang rekaan dia mcm BLOUSE OVERSEA tapi cutting VERSI MUSLIMAH. Ini yang bynurhafizah cuba tonjolkan dalam design luna tunic. MUSLIMAH tapi rekaan STANDARD OVERSEA. Cuba sis tgok “Korean button” dekat baju tuu.. mmg “VERSATILE” habiss ditambah pula dengan potongan poket yang comel tu .. mmg buat orang jeling2 sis bila pakai LUNA TUNIC. Woow kan ?..
.
(+)10 PILIHAN WARNA YANG OHSEM
Ada 10 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, pakai jer luna tunic ni rasa up to date giler dengan fashion.
.
.
(+)MATERIAL LUXURY COMO CREPE
Material ni dijamin sangat selesa ,flowy, sesuai giler dgn cuaca kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni.
.
(+)BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz design luna tunic sesuai tak kira peringkat umur tau. Sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn luna tunic. Zip tgn pun ada utk wudhu friendly.
.
RM79 FREE POS SELURUH MSIA
.
HARGA COMBO 5PCS : RM70/PC
FREE POS
.
TERUJA NAK ORDER??
.
WHATSAPP +601128804625
.
️klik link pon boleh
.
www.wasap.my/601128804625
.
#lunatunic
#casualblouse
#muslimahwear
#muslimahfashionmalaysia
#blousemuslimah
#blouselabuh
#blousecantik
#bynurhafizah
#lunabyhn
#tunicbyhn
#hananureen
#youraurahyouridentity
#lunatunicmurah
#fashionmuslimah
#blousemurah
#blousebutang
#plussize
#blouseprincess
#iium
#uiagombak
#uiakuantan
#usim
#kolejislam
#blousesizebesar
#igmashup
#aurainsta
#terapiinstagram
#ajimaura

0💬

🌸LUNA TUNIC🌸
.
(+)REKAAN LUNA TUNIC
LUNA TUNIC design yang PALING EXCLUSIVE dan MUSLIMAH yang akan buat uolls feeling pakai baju yang di tempah dari “OVERSEA”.. ofcourse la sbb korang takkan dapat design macam ni dekat mana –mana kecuali dari BYNH.
.
.
(+)DESIGN TUNIC STANDARD OVERSEA
susahkan dapat tunic yang rekaan dia mcm BLOUSE OVERSEA tapi cutting VERSI MUSLIMAH. Ini yang bynurhafizah cuba tonjolkan dalam design luna tunic. MUSLIMAH tapi rekaan STANDARD OVERSEA. Cuba sis tgok “Korean button” dekat baju tuu.. mmg “VERSATILE” habiss ditambah pula dengan potongan poket yang comel tu .. mmg buat orang jeling2 sis bila pakai LUNA TUNIC. Woow kan ?..
.
(+)10 PILIHAN WARNA YANG OHSEM
Ada 10 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, pakai jer luna tunic ni rasa up to date giler dengan fashion.
.
.
(+)MATERIAL LUXURY COMO CREPE
Material ni dijamin sangat selesa ,flowy, sesuai giler dgn cuaca kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni.
.
(+)BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz design luna tunic sesuai tak kira peringkat umur tau. Sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn luna tunic. Zip tgn pun ada utk wudhu friendly.
.
RM79 FREE POS SELURUH MSIA
.
HARGA COMBO 5PCS : RM70/PC
FREE POS
.
TERUJA NAK ORDER??
.
WHATSAPP +601128804625
.
️klik link pon boleh
.
www.wasap.my/601128804625
.
#lunatunic
#casualblouse
#muslimahwear
#muslimahfashionmalaysia
#blousemuslimah
#blouselabuh
#blousecantik
#bynurhafizah
#lunabyhn
#tunicbyhn
#hananureen
#youraurahyouridentity
#lunatunicmurah
#fashionmuslimah
#blousemurah
#blousebutang
#plussize
#blouseprincess
#iium
#uiagombak
#uiakuantan
#usim
#kolejislam
#blousesizebesar
#igmashup
#aurainsta
#terapiinstagram
#ajimaura

3💬

🌸LUNA TUNIC🌸
.
(+)REKAAN LUNA TUNIC
LUNA TUNIC design yang PALING EXCLUSIVE dan MUSLIMAH yang akan buat uolls feeling pakai baju yang di tempah dari “OVERSEA”.. ofcourse la sbb korang takkan dapat design macam ni dekat mana –mana kecuali dari BYNH.
.
.
(+)DESIGN TUNIC STANDARD OVERSEA
susahkan dapat tunic yang rekaan dia mcm BLOUSE OVERSEA tapi cutting VERSI MUSLIMAH. Ini yang bynurhafizah cuba tonjolkan dalam design luna tunic. MUSLIMAH tapi rekaan STANDARD OVERSEA. Cuba sis tgok “Korean button” dekat baju tuu.. mmg “VERSATILE” habiss ditambah pula dengan potongan poket yang comel tu .. mmg buat orang jeling2 sis bila pakai LUNA TUNIC. Woow kan ?..
.
(+)10 PILIHAN WARNA YANG OHSEM
Ada 10 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, pakai jer luna tunic ni rasa up to date giler dengan fashion.
.
.
(+)MATERIAL LUXURY COMO CREPE
Material ni dijamin sangat selesa ,flowy, sesuai giler dgn cuaca kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni.
.
(+)BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz design luna tunic sesuai tak kira peringkat umur tau. Sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn luna tunic. Zip tgn pun ada utk wudhu friendly.
.
RM79 FREE POS SELURUH MSIA
.
HARGA COMBO 5PCS : RM70/PC
FREE POS
.
TERUJA NAK ORDER??
.
WHATSAPP +601128804625
.
️klik link pon boleh
.
www.wasap.my/601128804625
.
#lunatunic
#casualblouse
#muslimahwear
#muslimahfashionmalaysia
#blousemuslimah
#blouselabuh
#blousecantik
#bynurhafizah
#lunabyhn
#tunicbyhn
#hananureen
#youraurahyouridentity
#lunatunicmurah
#fashionmuslimah
#blousemurah
#blousebutang
#plussize
#blouseprincess
#iium
#uiagombak
#uiakuantan
#usim
#kolejislam
#blousesizebesar
#igmashup
#aurainsta
#terapiinstagram
#ajimaura

2💬

Restock LUNA TUNIC.
Tambahan 5 warna terbaru 😱 (+)REKAAN LUNA TUNIC
LUNA TUNIC design yang PALING EXCLUSIVE dan MUSLIMAH yang akan buat uolls feeling pakai baju yang di tempah dari “OVERSEA”.. ofcourse la sbb korang takkan dapat design macam ni dekat mana –mana kecuali dari BYNH. (+)DESIGN TUNIC STANDARD OVERSEA
susahkan dapat tunic yang rekaan dia mcm BLOUSE OVERSEA tapi cutting VERSI MUSLIMAH. Ini yang bynurhafizah cuba tonjolkan dalam design luna tunic. MUSLIMAH tapi rekaan STANDARD OVERSEA. Cuba sis tgok “Korean button” dekat baju tuu.. mmg “VERSATILE” habiss ditambah pula dengan potongan poket yang comel tu .. mmg buat orang jeling2 sis bila pakai LUNA TUNIC. Woow kan ?.. (+)7 PILIHAN WARNA YANG OHSEM
Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, pakai jer luna tunic ni rasa up to date giler dengan fashion. (+)MATERIAL LUXURY COMO CREPE
Material ni dijamin sangat selesa ,flowy, sesuai giler dgn cuaca kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. (+)BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz design luna tunic sesuai tak kira peringkat umur tau. Sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn luna tunic. Zip tgn pun ada utk wudhu friendly. Dah cantek, ber"iman" lg tu.. Details www.wasap.my/601125637847

#bynurhafizah
#beautymuslimah
#muslimahdress
#simpleelengent
#sopanitucantik
#islamitumudah

0💬

Blouse Luna dah restok 😍
.
Labuh pun cantik, dah la nampak sopan
.
Untuk pengetahuan uols blouse luna ni design inspirasi dari korea dan turki tau tapi kami buatkan utk uols versi muslimah so mmg trendy sgt2 uols gayakan luna 😘
.
5 warna restok dan 5 warna baru , so semuanya 10 pilihan warna yang akan buatkan uols rambang mata nk pilih
.
Follow @jubah_impian
Pilih warna dan size
Wsp 014-8437124
.
#blousemuslimah
#blousemuslimah
#blouselabuh
#jubahimpian
#nursingfriendly
#bynurhafizah

7💬

Nah kak naz belanja satu lg LUNA sebelum korg buat keputusan 😊
.
Luna dh open order. Nk tnya apa2 boleh📲 wasap kak naz eh. Link wasap Ada do bio 😘
.
.
.
#lunatunic #lunatunicmurah #casualblouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousecantik #officewear #muslimahwear #muslimahfashionmalaysia #fashionmuslimah #officewearmalaysia #bynurhafizah #naziraattire #naziracloset

0💬

TUNIC FENOMENA KEMBALI RESTOCK!!
Alhamdulillah, kami restock lagi Luna tunic paling cunn, paling meletop, paling diva atas permintaan ramai! Peminat luna lagi hooreyy sebabb ada NEW COLORS yang sangat awesome! Pasti buat uools jatuh cinta selama lamanya 😍
_
❤️ Rekaan Luna Tunic paling exclusive special untuk Muslimah
_
❤️Hiasan button cute menambahkan keunikan pada luna tunic.
_
❤️10 pilihan warna yang ohsem. Gabungan warna batch sebelum ini bersama 5 tambahan warna baru.
_
❤️Material luxury como crepe. Material ini dijamin sangat selesa, flowy dan best. Ramai yang sangat berpuas hati dengan material ini.
_
❤️Bf friendly dan wudhu friendly. Mudah untuk berwudhuk dan menyusukan baby. Ada zip tersembunyi.
_
🔥 Harga: RM 79 free postage
(Combo 5pcs RM 70 x 5 pcs)
_
Untuk order:
Whatsapp "LUNA" ke 01120833005
.
Whatsapp "LUNA" ke 01120833005
.
Whatsapp "LUNA" ke 01120833005

Ada harga promo tau. Whatsapp sekarang !!! #bynurhafizah
#blouse #setsyarie
#blousemuslimah
#muslimahexclusive #blousemurah
#setkhimar #terapiinstagram #syukuralhamdulillah #setblouse
#blousecantik #gengcikgu #blousesyarie #khimarlabuh #medinatunic #uiam #tunicmuslimahmurah #ajimaura #tunic #lunatunic #zahrasuit #uitmshahalam #tunicmuslimah #bazaarpaknil
#feeqxbynurhafizah

0💬

Assalamu'alaikum w.b.t & selamat pagi #jelitawan semua 😊
.
Hamboii, jalan seiringan 3 sekawan dengan #lunatunic pilihan warna memasing nak g kuliah ler tuu..😉
.
Opcoss yang cantik bergayakan 😍
.
#galeryDSain #lunatunic #byNurHafizah #team4feeqXnh #blousetunic #cikguwear

0💬

Warna warna meruntun jiwa.. 😍
.
Pagi pagi lagi dh buat orang terpukau dengan Luna fresh colour 🎨 Haihh. Kena grab jugak satu hikhik 😅
.
.
Assalamualaikum #naziralovers
.
.
#lunatunic #lunatunicmurah #casualblouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousecantik #officewear #muslimahwear #muslimahfashionmalaysia #fashionmuslimah #officewearmalaysia #bynurhafizah #naziraattire #naziracloset

0💬

🌸 #LunaTunic 🌸
.
ni sebahagian warna yang hq restock semula....
.
warna-warna lama pun dah cantik, tambah pula yang baru-baru... memang sangat-sangat terpukau kannn....
Sampai tak tahu mana satu bekenan...
.
korang boleh combo tau... tak rugi smpan koleksi #LunaTunic yang superrr styloo + gojesss ni... Blouse ala-ala Korea gitu.... 😍😍
Pergi Korea cari pon, belum tentu jumpa.. kat #bynurhafizah ja yg ada...😉
.
#bynurhafizahxfeeq
#team4feeqxnh
#qasyafeksklusif
#LunaTunic

2💬

[restock] tunic arisya batch 2 .
#hafizahlover dah grab belum ?
.
berminat boleh terus whatsapp HQ
📲 +60167688223 - Sis Mila
.
yang penting ready stok uolss 😘

1💬