#bynurhafizah

Atas permintaan #hafizahlover kali nie hq sediakan warna pastel untuk koleksi Delisha. Cun tak uolss warna nie? 😁
.
.
.
Hari ni da stat Normal price: RM75
.
FREE POSTAGEπŸ˜‰
.
#tuniclabuh #tunicmuslimah #delishatunic #tuniccantik #blousemuslimah #bynurhafizah

0πŸ’¬

Loading...

Assalamualaikum, morning Sahabat Haura😘 Pagi-pagi lagi ada berita gembira tau. Buat yang selalu minta design blouse plain + simple + available kami release #DelishaTunic uolss. Jangan tunggu lama-lama. Pakat2 serbu cepat sebelum sold out😁
.
Harga #Rm75
*Free postage Se-Malaysia
___
#turkishtunic #blousetunic #tunic #KoreanBlouse #KoreanTunic #perak #shahalam #kualalumpur #johor #pahang #ByNurhafizah #bajubridesmademalaysia #blousemuslimahmalaysia
#tunicmalaysia #bajumuslimahmalaysia #butikmalaysia #tudunglabuhmalaysia #jubahnikahmalaysia #jubahnikahmuslimah #jubahbertunang #jubahmuslimahmalaysia #shawllabuhmalaysia #hantaranmalaysia #dressmalaysia #hafizahlovers #peplummuslimah

2πŸ’¬

#Repost @blouseprincess
β€’ β€’ β€’
PANAHAN CINTA AWAK πŸ’“
_
"Awak ni archer queen ke ? Sebab panahan cinta awak tepat ke lubuk hati saya"
Yeayyyyyyhhhh πŸ’ͺ

#bynurhafizah
#jubahsyarie
#jubahbride
#jubahbridemaids
#jomkawen
#pickupline
#blouseprincess
#jubahmurah
#blousemuslimah
#blousemurah
#kurungsyarie
#tudungbawang

0πŸ’¬

Loading...

LAST CALL!!! Lagi beberapa jam sebelum PROMO TUNIC DELISHA TAMAT. Kalau nak order boleh klik link bio di IG @bynurhafizah πŸ˜‰
.
.
.
Promo price: RM70 FREE POSTAGE sampai 20hb(selasa)
.Normal price: RM75
.
.
.
#tuniclabuh #tunicmuslimah #delishatunic #tuniccantik #blousemuslimah #bynurhafizah

0πŸ’¬

Atas permintaan #hafizahlover kali nie Kak Fizah sediakan warna pastel untuk koleksi Delisha. Cun tak uolss warna nie? 😁
.
.
.
Promo price: RM70 FREE POSTAGE sampai 20hb(selasa)
.Normal price: RM75
.
.
.
#tuniclabuh #tunicmuslimah #delishatunic #tuniccantik #blousemuslimah #bynurhafizah

0πŸ’¬

.
πŸ‘€KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC😎
.
.
πŸ’•VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGNπŸ’•
.
Design Delisha paling versatile dan trendy diinpirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN dengan diserikan lagi potongan straight cut. Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍
.
.
🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷
.
Dengan effect warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So korang tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❀️
.
.
🌺MATERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺
.
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
.
🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻
.
bukan berfashion jee, design bynurhafizah tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni..
.
.
πŸ’žFRONT HIDDEN POCKETπŸ’ž
.
ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbeg😘
.
.
Harga promo RM70 hari ni sahaja.
.
Esok harga kembali asal RM75
Free postage.
.
.
Whatsapp 013-779 8437 atau terus klik link di bio.
.
.
#blouseDelisha #byNurhafizah #tutupauratituwajib #muslimahfashion #malaysia #bazaarpaknil #instamalaysia #blousehayya #bajukurung #pakaianmuslimah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil #jubahdress #kendurikendara #kenduri #dropshipmalaysia #visitmyigshop #shoppingonline #malaysianigers #jubah #jubahwanita #pakaian #wanita #gadis #remaja #cikgucikgi #majlis #bazaar

0πŸ’¬

Loading...

Alhamdulillah,kalau kak baey nak bagi tahu berita best ni, korang suka tak? Siapa ingat lagi jubah Mawaddah syarie? 😊Kali ni ada clearance sale tau!! Harga asal RM199 tapi kali ni clearance sale RM149. FREE POSTAGE!!
.

Apa yg paling best dengan harga RM149 ni korang akan dapat.. FREE KHIMAR LABUH BERHIASKAN SWAROVSKI!!!πŸ’πŸ’–... Kita nak bagi free je taw.Best ke tak? Jom cecepat klik link di bio untuk order
.
p/s: Warna available purple, maroon, black ,blue

#bynurhafizah #baeyzamansah #jubahmawaddah #jubah

0πŸ’¬

LAST HARI NIE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Harga wajib beli😍😍
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ valid 17-20hb(promosi 4 hari sahaja) πŸ€“harga promo rm70

Seterusnya akan jd harga
(Normal) πŸ˜ƒHarga rm75 (FREE POSTAGE)
http://www.wasap.my/+60183445301. #delishatunic #bynurhafizah #blousemurah #nhpremium5 #blouselabuh #blouse #muslimahfashion #sayajual #like4like #follow4follow

0πŸ’¬

LAST HARI NIE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Harga wajib beli😍😍
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ valid 17-20hb(promosi 4 hari sahaja) πŸ€“harga promo rm70

Seterusnya akan jd harga
(Normal) πŸ˜ƒHarga rm75 (FREE POSTAGE)
http://www.wasap.my/+60183445301. #delishatunic #bynurhafizah #blousemurah #nhpremium5 #blouselabuh #blouse #muslimahfashion #sayajual #like4like #follow4follow

0πŸ’¬

Loading...

LAST HARI NIE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Harga wajib beli😍😍
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ valid 17-20hb(promosi 4 hari sahaja) πŸ€“harga promo rm70

Seterusnya akan jd harga
(Normal) πŸ˜ƒHarga rm75 (FREE POSTAGE)
http://www.wasap.my/+60183445301. #delishatunic #bynurhafizah #blousemurah #nhpremium5 #blouselabuh #blouse #muslimahfashion #sayajual #like4like #follow4follow

0πŸ’¬

LAST HARI NIE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Harga wajib beli😍😍
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ valid 17-20hb(promosi 4 hari sahaja) πŸ€“harga promo rm70

Seterusnya akan jd harga
(Normal) πŸ˜ƒHarga rm75 (FREE POSTAGE)
http://www.wasap.my/+60183445301. #delishatunic #bynurhafizah #blousemurah #nhpremium5 #blouselabuh #blouse #muslimahfashion #sayajual #like4like #follow4follow

1πŸ’¬

Hmm kak baey nak tanya cantik tak colour ni?😁 korang cantik tak?πŸ˜‡
.

P/s: Full update di @bybaeyzcatelogue
#bynurhafizah #baeyzamansah #sofeatunic #blouse

0πŸ’¬

Loading...

Promo untuk Delisha Tunic berakhir hari ini. Rugi tak grab satu waktu harga sedang ada promosi. Ain tak nak tengok korang menangis di bucu katil sudah.
. . Okey salam zohor semua.πŸ˜€
.
.
.
.

#bynurhafizah #delishatunic #sopanbergaya #terapiinstagram
#cantik #trusteddropship #preorder #ajimaura
#fluffy #awningbest #ums #unimas #onlineshopping #bazarpaknil #upsi #totebag #uitm #upm #usim #uia #kuis #unimap #ukm #umt #unisza #muslimah
#cute #muslimahfashion

0πŸ’¬

Korang tak teringin ke bawa basikal sambil boleh feeling-feeling ayu gitu. Ain memang syorkan untuk korang dapat kan Delisha Tunic ni. Sementara hari ni dah last promo. .
.
Cepat grab lelaju. Jangan lupa pinang Delisha Tunic dengan Ain hokeyy.πŸ˜™
.
.
.

#bynurhafizah #delishatunic #sopanbergaya #terapiinstagram
#cantik #trusteddropship #preorder #ajimaura
#fluffy #awningbest #ums #unimas #onlineshopping #bazarpaknil #upsi #totebag #uitm #upm #usim #uia #kuis #unimap #ukm #umt #unisza #muslimah
#cute #muslimah

1πŸ’¬

Hari ini last untuk promosi Delisha Tunic ni. . πŸ‘€KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC😎 πŸ’•VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGNπŸ’•

Design Delisha paling versatile dan trendy diinpirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN dengan diserikan lagi potongan straight cut. Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍 🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷

Dengan effect warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So korang tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❀️ 🌺METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺

fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai. 🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻

bukan berfashion jee, design bynurhafizah tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni.. πŸ’žFRONT HIDDEN POCKETπŸ’ž

ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbeg😘
.
.
.
.

#bynurhafizah #delishatunic #sopanbergaya #terapiinstagram
#cantik #trusteddropship #preorder #ajimaura
#fluffy #awningbest #ums #unimas #onlineshopping #bazarpaknil #upsi #totebag #uitm #upm #usim #uia #kuis #unimap #ukm #umt #unisza #muslimah
#cute #muslimah

0πŸ’¬

Loading...

Selamat tengahari 😊
.
Lunch apa uolls tadi? Sementara menanti masuk waktu Zuhur, Ain nak tanya ni lawa tak JASMINE warna Turqoise ni? .
.
JASMINE Tunic warna ni masih AVAILABLE tau..
.
Senarang pertanyaan @ pembelian ONLINE sila WHATSAPP Ain : .
.
πŸ“²WHATSAPP : +6013-5936782
.
#galeryDSain #jasminetunic #byNurHafizah #team4feeqXnh #blouselabuh #ootd #bazaarMalaysia #bazaarpakNil #trustedonlineseller #shoppingonline

0πŸ’¬

Hai #hafizahlover . Tengok apa tuuuu πŸ‘€? . Tengok Tunic Delisha keee tu? Hehe
.
.
Hari nie LAST DAY PROMO tau. Esok dah kembali ke harga asal. Rugi tak grab harga promo 😁
.
.
.
#tuniclabuh #tunicmuslimah #delishatunic #tuniccantik #blousemuslimah #bynurhafizah

0πŸ’¬

NEW COLLECTIONS
"DELISHA TUNIC" 😘😘
.
🌷VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN 🌷.
🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷.
🌷METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌷.
🌷BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY 🌷.
🌷FRONT HIDDEN POCKET🌷
.
======================================
HARGA PROMOSI 17 FEB HINGGA 20 FEB.
.
πŸ’ΈπŸ’Έ RM 70 SEHELAI πŸ’ΈπŸ’Έ
.
.
SELEPAS PROMOSI, HARGA AKAN KEMBALI NORMAL IAITU RM75 SEHELAI
.
πŸ“ͺ PERCUMA PENGHANTARAN SELURUH MALAYSIA

Whatsapp 017 9731217
Whatsapp 017 9731217

#blouse
#blousemuslimah
#delisha
#muslimahcollection
#muslimahblouse
#bynurhafizah

0πŸ’¬

NEW COLLECTIONS
"DELISHA TUNIC" 😘😘
.
🌷VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN 🌷.
🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷.
🌷METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌷.
🌷BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY 🌷.
🌷FRONT HIDDEN POCKET🌷
.
======================================
HARGA PROMOSI 17 FEB HINGGA 20 FEB.
.
πŸ’ΈπŸ’Έ RM 70 SEHELAI πŸ’ΈπŸ’Έ
.
.
SELEPAS PROMOSI, HARGA AKAN KEMBALI NORMAL IAITU RM75 SEHELAI
.
πŸ“ͺ PERCUMA PENGHANTARAN SELURUH MALAYSIA

Whatsapp 017 9731217
Whatsapp 017 9731217

#blouse
#blousemuslimah
#delisha
#muslimahcollection
#muslimahblouse
#bynurhafizah

0πŸ’¬

NEW COLLECTIONS
"DELISHA TUNIC" 😘😘
.
🌷VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN 🌷.
🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷.
🌷METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌷.
🌷BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY 🌷.
🌷FRONT HIDDEN POCKET🌷
.
======================================
HARGA PROMOSI 17 FEB HINGGA 20 FEB.
.
πŸ’ΈπŸ’Έ RM 70 SEHELAI πŸ’ΈπŸ’Έ
.
.
SELEPAS PROMOSI, HARGA AKAN KEMBALI NORMAL IAITU RM75 SEHELAI
.
πŸ“ͺ PERCUMA PENGHANTARAN SELURUH MALAYSIA

Whatsapp 017 9731217
Whatsapp 017 9731217

#blouse
#blousemuslimah
#delisha
#muslimahcollection
#muslimahblouse
#bynurhafizah

0πŸ’¬

Tahu tak apa maksud Delisha? Delisha maksudnya gembira. Jadi uolss kena happy selalu, baru hidup ceria πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„. Betul taa? ☺️
.
.
.
.
Nak lagi gembira ??? Jom grab HARGA PROMO Delisha. Jadi kalau yang belum, grab harga promo cepat-cepat tau..
sebab hari ni last day promo hihi
.
.
Order : +6019.488.2210
Katalog : @aurah_kataloq
.
.
#aurahexclusive #aurah_kataloq #bynurhafizah

0πŸ’¬

.
πŸ‘¨ Nak kayuh ke mana tu?
πŸ‘§ Kayuh di hati ❀️ abam la...
.
Ciaa ciaa pula 😊😍
---
Hari ini last harga PROMO tau..
Wasap Kak Anne 012-7677624
.
.
Color : Almond
.
.
.
#norhaenwardrobe #delishablouse #delishatunic #bynurhafizah #bynurhafizahlover

2πŸ’¬

Yang paling manis si cantik SOFEA blouse. Dengan design yang elegant style buat diri rasa sentiasa yakin saat melangkah.
.
Pasti buat semua #blouselovers terjatuh hati kan 😘 Dah berkenalan ke belum ni? Nak lebih mengenali cik SOFEA ni secara dekat lagi maii DM WHATSAPP Ain..
.
πŸ“²WHATSAPP : +6013-5936782
.
#galeryDSain #sofeablouse #byNurHafizah #team4feeqXnh #bazaarMalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #muslimahmoden #bazaarpakNil #shoppongonline #ootd #trustedonlineseller

0πŸ’¬

LAST HARI NIE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Harga wajib beli😍😍
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ valid 17-20hb(promosi 4 hari sahaja) πŸ€“harga promo rm70

Seterusnya akan jd harga
(Normal) πŸ˜ƒHarga rm75 (FREE POSTAGE)
http://www.wasap.my/+60183445301. #delishatunic #bynurhafizah #blousemurah #nhpremium5 #blouselabuh #blouse #muslimahfashion #sayajual #like4like #follow4follow

0πŸ’¬

LAST HARI NIE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Harga wajib beli😍😍
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ valid 17-20hb(promosi 4 hari sahaja) πŸ€“harga promo rm70

Seterusnya akan jd harga
(Normal) πŸ˜ƒHarga rm75 (FREE POSTAGE)
http://www.wasap.my/+60183445301. #delishatunic #bynurhafizah #blousemurah #nhpremium5 #blouselabuh #blouse #muslimahfashion #sayajual #like4like #follow4follow

0πŸ’¬

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Harga wajib beli😍😍
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ valid 17-20hb(promosi 4 hari sahaja) πŸ€“harga promo rm70

Seterusnya akan jd harga
(Normal) πŸ˜ƒHarga rm75 (FREE POSTAGE)
http://www.wasap.my/+60183445301. #delishatunic #bynurhafizah #blousemurah #nhpremium5 #blouselabuh #blouse #muslimahfashion #sayajual #like4like #follow4follow

0πŸ’¬

NEW COLLECTIONS
"DELISHA TUNIC" 😘😘
.
🌷VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN 🌷.
🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷.
🌷METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌷.
🌷BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY 🌷.
🌷FRONT HIDDEN POCKET🌷
.
======================================
HARGA PROMOSI 17 FEB HINGGA 20 FEB.
.
πŸ’ΈπŸ’Έ RM 70 SEHELAI πŸ’ΈπŸ’Έ
.
.
SELEPAS PROMOSI, HARGA AKAN KEMBALI NORMAL IAITU RM75 SEHELAI
.
πŸ“ͺ PERCUMA PENGHANTARAN SELURUH MALAYSIA

Whatsapp 017 9731217
Whatsapp 017 9731217

#blouse
#blousemuslimah
#delisha
#muslimahcollection
#muslimahblouse
#bynurhafizah

0πŸ’¬