#byrcwshahalam

ready stock ! .
.
#GorgeousbyRCW
RM 45 (SM)
RM 48 (SS)
.
.
Postage
RM 8 (SM)
RM 12 (SS)
.
.
🎉Beli 2 botol , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

1💬

ready stock ! .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 (sm)
RM31.90 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
🎉Beli 2 BOTOL , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

1💬

ready stock ! .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 (sm)
RM31.90 (ss)
.
.
#GorgeousbyRCW
RM45 (sm)
RM48 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
🎉PROMOSI - Beli combo set #PreciousbyRCW + #GorgeousbyRCW hanya RM70 , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

1💬

ready stock !
.
.
#JusGoyangRapat
RM45 (sm)
RM49 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
🎉Beli 2 botol , FREE POSTAGE SM + FREE GIFT
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

1💬

ready stock ! .
.
#PencuciGoyangSegarbyRCW
RM29 (sm)
RM31 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
🎉Beli 2 botol , FREE POSTAGE SM + FREE GIFT
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

1💬

ready stock ! .
.
#PencuciGoyangSegarbyRCW
RM29 (sm)
RM31 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
🎉Beli 2 botol , FREE POSTAGE SM + FREE GIFT
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

1💬

ready stock !
.
.
#JusGoyangRapat
RM45 (sm)
RM49 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
🎉Beli 2 botol , FREE POSTAGE SM + FREE GIFT
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

1💬

ready stock ! .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 (sm)
RM31.90 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
🎉Beli 2 BOTOL , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

3💬

[ PROMOSI BULAN SEPTEMBER! EH..UOLS PERNAH DENGAR KE PURCHASE WITH PURCHASE? APA BENDA TU? ]
.

Istimewa untuk customer Cheta yang tersayang, pada bulan ini kami ada promosi purchase with purchase. Mesti ada yang pelik kan? Mungkin ada yang tak faham macam mana tu purchase with purchase?
.

Okay senang cerita uols beli barang pertama dah dapat diskaun. Lepas tu beli barang yang kedua pula dengan harga murah gila! Haaa siapa tak nak tu rugi! Ni tahap terjun laut china selatan kalau terlepas ni.
.

Nak beli dengan harga jimat?
Nak beli dengan harga less?
Nak beli dengan harga berbaloi? .

Ini lah masanya! Boleh share dengan kawan-kawan ataupun keluarga mahupun saudara mara. Memangggg puas hati uolssss. Opsss! Bulan September ada sekali je dalam setahun. Kalau tak grab memang menyesal sebab ken atunggu tahun depan lah pula. .
Jom dapatkan pakej wanita idaman yang lengkap cantik, sihat dan wangi dengan harga yang jimat uolsss! Hubungi kami sekarang. Kami tunggu uolsss tau. Muah!
.
Whatsapp 011-1123 3874

4💬

[ PROMOSI BULAN SEPTEMBER! EH..UOLS PERNAH DENGAR KE PURCHASE WITH PURCHASE? APA BENDA TU? ]
.

Istimewa untuk customer Cheta yang tersayang, pada bulan ini kami ada promosi purchase with purchase. Mesti ada yang pelik kan? Mungkin ada yang tak faham macam mana tu purchase with purchase?
.

Okay senang cerita uols beli barang pertama dah dapat diskaun. Lepas tu beli barang yang kedua pula dengan harga murah gila! Haaa siapa tak nak tu rugi! Ni tahap terjun laut china selatan kalau terlepas ni.
.

Nak beli dengan harga jimat?
Nak beli dengan harga less?
Nak beli dengan harga berbaloi? .

Ini lah masanya! Boleh share dengan kawan-kawan ataupun keluarga mahupun saudara mara. Memangggg puas hati uolssss. Opsss! Bulan September ada sekali je dalam setahun. Kalau tak grab memang menyesal sebab ken atunggu tahun depan lah pula. .
Jom dapatkan pakej wanita idaman yang lengkap cantik, sihat dan wangi dengan harga yang jimat uolsss! Hubungi kami sekarang. Kami tunggu uolsss tau. Muah!
.
Whatsapp 011-1123 3874

1💬

[ PROMOSI BULAN SEPTEMBER! EH..UOLS PERNAH DENGAR KE PURCHASE WITH PURCHASE? APA BENDA TU? ]
.

Istimewa untuk customer Cheta yang tersayang, pada bulan ini kami ada promosi purchase with purchase. Mesti ada yang pelik kan? Mungkin ada yang tak faham macam mana tu purchase with purchase?
.

Okay senang cerita uols beli barang pertama dah dapat diskaun. Lepas tu beli barang yang kedua pula dengan harga murah gila! Haaa siapa tak nak tu rugi! Ni tahap terjun laut china selatan kalau terlepas ni.
.

Nak beli dengan harga jimat?
Nak beli dengan harga less?
Nak beli dengan harga berbaloi? .

Ini lah masanya! Boleh share dengan kawan-kawan ataupun keluarga mahupun saudara mara. Memangggg puas hati uolssss. Opsss! Bulan September ada sekali je dalam setahun. Kalau tak grab memang menyesal sebab ken atunggu tahun depan lah pula. .
Jom dapatkan pakej wanita idaman yang lengkap cantik, sihat dan wangi dengan harga yang jimat uolsss! Hubungi kami sekarang. Kami tunggu uolsss tau. Muah!
.
Whatsapp 011-1123 3874

3💬

SALAM AWAL MUHARAM

Alahmdulillah rasa bersyukur sangat sebab masih lagi diberi rezeki oleh Allah swt untuk menyambut Awal Muharam.

Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan salam awal muharam kepada semua rakyat Malaysia yang beragama Islam.

Ruginya kalau kita tidak mengambil peluang ini untuk sucikan jiwa dan bersihkan hati dari segala kekotoran dosa dan kesilapan yang kita telah lakukan.
Bagi saya sendiri, kita perlu mendalami maksud hijrah yang sebenar. Banyak benda yang kita boleh berhijrah. Dari kekufuran kepada keimanan. Dari keburukan kepada kebaikan.

Semoga tahun ini dipenuhi dengan bunga-bunga kebaikan sehingga keharumannya memberi kesejukan ibadah untuk kita semua insyallah…

1💬

SALAM AWAL MUHARAM

Alahmdulillah rasa bersyukur sangat sebab masih lagi diberi rezeki oleh Allah swt untuk menyambut Awal Muharam.

Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan salam awal muharam kepada semua rakyat Malaysia yang beragama Islam.

Ruginya kalau kita tidak mengambil peluang ini untuk sucikan jiwa dan bersihkan hati dari segala kekotoran dosa dan kesilapan yang kita telah lakukan.
Bagi saya sendiri, kita perlu mendalami maksud hijrah yang sebenar. Banyak benda yang kita boleh berhijrah. Dari kekufuran kepada keimanan. Dari keburukan kepada kebaikan.

Semoga tahun ini dipenuhi dengan bunga-bunga kebaikan sehingga keharumannya memberi kesejukan ibadah untuk kita semua insyallah…

1💬

SALAM AWAL MUHARAM

Alahmdulillah rasa bersyukur sangat sebab masih lagi diberi rezeki oleh Allah swt untuk menyambut Awal Muharam.

Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan salam awal muharam kepada semua rakyat Malaysia yang beragama Islam.

Ruginya kalau kita tidak mengambil peluang ini untuk sucikan jiwa dan bersihkan hati dari segala kekotoran dosa dan kesilapan yang kita telah lakukan.
Bagi saya sendiri, kita perlu mendalami maksud hijrah yang sebenar. Banyak benda yang kita boleh berhijrah. Dari kekufuran kepada keimanan. Dari keburukan kepada kebaikan.

Semoga tahun ini dipenuhi dengan bunga-bunga kebaikan sehingga keharumannya memberi kesejukan ibadah untuk kita semua insyallah…

1💬

[ HAPPY HOUR DATANG LAGI SPECIAL UNTUK JUS GOYANG RAPAT DAN PERFUME PRECIOUS!]
.

Mesti uolss excited kan bila dengar je ada happy hour ni? Yelah macam biasa Cheta memang suka buat Happy Hour untuk cutomer yang tersayang. Sayang sampai hujung nyawa gitew.
.
Nak tahu apa rahsia Cheta nampak macam anak dara bergetah sampai semua yang pandang Cheta tak berkelipp mata?

Antara salah satu rahsia yang Cheta amalkan adalah Jus Goyang Rapat. Mengaummm uolsss.
Malas lah nak cakap banyak. Sesiapa yang dah cuba mesti dah tahu kan?

Nanti dulu, Cheta pun memang love love sangat dengan Perfume Precious. Sebab bila pakai perfume Precious. uolss tak perlu dah sembur bank kali. Sekali sembur je sampai ke malam wangi. .
Yang BEST untuk happy hour ni uolss taka da had pembelian. Wowww!
Boleh beli sukahati nak berapa banyak. Jadi sila borong berjemaah tau.
.
Opsss! Lupa lupa. Nasib baik ingat benda penting ni.
Kalau uols nak beli, Happy Hour ni hanya sah bermula 12 Tengah Hari hingga 12 tengah malam je.
.
Tunggu apa lagi? Takkan nak fikir-fikir lagi? Harga yang memang berbaloi dan mampu milik sangat ni. Siapp boleh buat stock lagi. Hubungi kami sekarang okay?
.
Wasapp 011-1123 3874 dengan kata laluan “NAK PROMO AM”

1💬

[ HAPPY HOUR DATANG LAGI SPECIAL UNTUK JUS GOYANG RAPAT DAN PERFUME PRECIOUS!]
.

Mesti uolss excited kan bila dengar je ada happy hour ni? Yelah macam biasa Cheta memang suka buat Happy Hour untuk cutomer yang tersayang. Sayang sampai hujung nyawa gitew.
.
Nak tahu apa rahsia Cheta nampak macam anak dara bergetah sampai semua yang pandang Cheta tak berkelipp mata?

Antara salah satu rahsia yang Cheta amalkan adalah Jus Goyang Rapat. Mengaummm uolsss.
Malas lah nak cakap banyak. Sesiapa yang dah cuba mesti dah tahu kan?

Nanti dulu, Cheta pun memang love love sangat dengan Perfume Precious. Sebab bila pakai perfume Precious. uolss tak perlu dah sembur bank kali. Sekali sembur je sampai ke malam wangi. .
Yang BEST untuk happy hour ni uolss taka da had pembelian. Wowww!
Boleh beli sukahati nak berapa banyak. Jadi sila borong berjemaah tau.
.
Opsss! Lupa lupa. Nasib baik ingat benda penting ni.
Kalau uols nak beli, Happy Hour ni hanya sah bermula 12 Tengah Hari hingga 12 tengah malam je.
.
Tunggu apa lagi? Takkan nak fikir-fikir lagi? Harga yang memang berbaloi dan mampu milik sangat ni. Siapp boleh buat stock lagi. Hubungi kami sekarang okay?
.
Wasapp 011-1123 3874 dengan kata laluan “NAK PROMO AM”

1💬

[ HAPPY HOUR DATANG LAGI SPECIAL UNTUK JUS GOYANG RAPAT DAN PERFUME PRECIOUS!]
.

Mesti uolss excited kan bila dengar je ada happy hour ni? Yelah macam biasa Cheta memang suka buat Happy Hour untuk cutomer yang tersayang. Sayang sampai hujung nyawa gitew.
.
Nak tahu apa rahsia Cheta nampak macam anak dara bergetah sampai semua yang pandang Cheta tak berkelipp mata?

Antara salah satu rahsia yang Cheta amalkan adalah Jus Goyang Rapat. Mengaummm uolsss.
Malas lah nak cakap banyak. Sesiapa yang dah cuba mesti dah tahu kan?

Nanti dulu, Cheta pun memang love love sangat dengan Perfume Precious. Sebab bila pakai perfume Precious. uolss tak perlu dah sembur bank kali. Sekali sembur je sampai ke malam wangi. .
Yang BEST untuk happy hour ni uolss taka da had pembelian. Wowww!
Boleh beli sukahati nak berapa banyak. Jadi sila borong berjemaah tau.
.
Opsss! Lupa lupa. Nasib baik ingat benda penting ni.
Kalau uols nak beli, Happy Hour ni hanya sah bermula 12 Tengah Hari hingga 12 tengah malam je.
.
Tunggu apa lagi? Takkan nak fikir-fikir lagi? Harga yang memang berbaloi dan mampu milik sangat ni. Siapp boleh buat stock lagi. Hubungi kami sekarang okay?
.
Wasapp 011-1123 3874 dengan kata laluan “NAK PROMO AM”

1💬

ready stock ! .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 (sm)
RM31.90 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
🎉Beli 2 BOTOL , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

1💬

Siapa ada masalah senggugut ?
.
.
Setiap kali period je kne guling2 tahan sakit?
.
.
Aduhhhh sakitnyaa .
.
Try jus goyang rapat , insyallah akan melancarkan haid dan menyelesaikan masalah senggugut anda ☺️
.
.
Whatsapp 011-1123 3874

1💬

Nak order? Whatsapp 011 1123 3874 😘

1💬

ready stock ! .
.
#JusGoyangRapat
RM45 (sm)
RM49 (ss)
.
.
#PencuciGoyangSegar
RM29 (sm)
RM31 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

2💬

ready stock ! .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 (sm)
RM31.90 (ss)
.
.
#GorgeousbyRCW
RM45 (sm)
RM48 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
🎉PROMOSI - Beli combo set #PreciousbyRCW + #GorgeousbyRCW hanya RM70 , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

3💬

ready stock ! .
.
#JusGoyangRapat
RM45 (sm)
RM49 (ss)
.
.
#PencuciGoyangSegar
RM29 (sm)
RM31 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

3💬

Nak order? Whatsapp 011 1123 3874 😘

1💬