#byteyhaamimpimika

YAYYY, BERAT DAH TURUN 2 KG LEPAIH CONSUME TEATOX MM NI 😍 .
.
Teatox ni boleh detox kan toksin toksin dalam badan korang tau takpayah susah susah nak buat detox, minum teatox mimpimikaaa jeee .
.
Bahan bahan yang ada dalam teatox ni semuanya semula jadi & natural tau so memang korang takkan ade masalah cirit birit/sakit perut ke ape .
.
Tak percaya? Ape kata cuba dluuuu jom whtsapp sis sekarang :- .
.
📲 WS >> 017 5825452 NOW .
.
📲 WS >> 017 5825452 NOW .
.
🚗 FREE COD TAIPING, KAMUNTING, UITM MERBOK & SG PETANI .
.
#sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #feedbackmimpimika #feedbackgscmm #byteyhaamimpimika #ootdvivyyusof #vivyyusof #nealofa #taiping #kamunting #codkamuntingtaiping #paritbuntar #kualakangsar

0💬

BEAUTY SET YANG SEMAKIN MENJADI KEGILAAN RAMAI PARA GADIS ❤️
.
.
Nama pun Beauty Set mestilah khas untuk korang yang nak cantik & PLOLESS .
.
Semua ingredients Whitening Series Teatox & Glow Skin Collagen di perbuat daripada bahan bahan semula jadi .
.
📲 WS >> 017 5825452 NOW .
.
📲 WS >> 017 5825452 NOW .
.
🚗 FREE COD TAIPING, KAMUNTING, UITM MERBOK & SG PETANI .
.
#sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #feedbackmimpimika #feedbackgscmm #byteyhaamimpimika #ootdvivyyusof #vivyyusof #nealofa #taiping #kamunting #codkamuntingtaiping #paritbuntar #kualakangsar

1💬

Loading...

BEAUTY SET YANG LAKU KERAIH SESEJAK VIRAL DI TWITTER & FB 😍😍😍😍 .
.
Fuhhh! Tak menang tangan sis nak melayan semuanyaaa nak cantik dan berebut BEAUTY SET ni tau .
.
Bagi yang tak tahu apa yang ada dalam BEAUTY SET ni sebenarnya set ni ada 2 item yang korang akan dapat :- .
.
• Whitening Series Teatox • • Glow Skin Collagen • .
.
Hargaaa sangat murah & berpatutan tau serendah RM83 including postagee mmg korang akan jatuh cintaaa lepas consume .
.
#sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #feedbackmimpimika #feedbackgscmm #byteyhaamimpimika #ootdvivyyusof #vivyyusof #nealofa #taiping #kamunting #codkamuntingtaiping #paritbuntar #kualakangsar

0💬

Loading...

Bagi yang nak dapat barang teatox/ gsc sebelum raya cina ni boleh join next postage which is hari selasa .
.
Lepas pada itu postage will be back to normal selepas raya cina yeee sayang .
.
Yangg nak grab cecepat sebab tadi pun sis dah cod combo set perghhh kemain semuaaa nak kurusss azam tahun ni seronok sis dgr 😍 .
.
In shaa Allah dengan teatox mm ni mmg korang akan dapat kesannye tau yg penting ikut cara yg betul .
.
📲 WS >> 017 5825452 NOW .
.
📲 WS >> 017 5825452 NOW .
.
🚗 FREE COD TAIPING, KAMUNTING, UITM MEBROK & SG PETANI
#byteyhaamimpimika #glowskincollagen #glowingsampaisilau #gscmm #collagenmalaysia #collagenmurah #sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #feedbackmimpimika #feedbackgscmm #byteyhaamimpimika #ootdvivyyusof #vivyyusof #neelofa

0💬

MAKIN RAMAI YANG DAH JATUH CINTA DENGAN GSC NI TAU KORANGGG BILA LAGI 😍😍😍😍
.
.

Apa yang special sangat pasal #gscmm ni? . .
❤️ Diperbuat daripada extract buah buahan .
.
❤️ Collagen gred yang berkualiti tinggi .
.
❤️ Harga mampu milik .
.
❤️ Tak akan ada alahan buat yang alergik seafood ke ape .
.
❤️ Kesan pantas seawal 7 HARI .
.
Jangan fikir lelama stok makin lama makin sikit tau permintaan tinggi .
.
Jom dapatkan sekarang :- .
.
📲 WS >> NAK GSC >> 017 5825452 .
.
📲 WS >> NAK GSC >> 017 5825452 .
.
🚗 FREE COD TAIPING, KAMUNTING, UITM MEBROK & SG PETANI
#byteyhaamimpimika #glowskincollagen #glowingsampaisilau #gscmm #collagenmalaysia #collagenmurah #sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #feedbackmimpimika #feedbackgscmm #byteyhaamimpimika #ootdvivyyusof #vivyyusof #neelofa

0💬

Loading...

COMPLETE SET TEATOX MIMPIMIKA ❤️ .
.
Apa yang ada dalam complete set ni? .
.
Korang akan dapat :- .
.
• Skinnyleg Teatox • • Whitening Series Teatox • • Loose Weight Teatox • .
.
Harga untuk ketiga tiga teatox ni just RM105 je guysss tak termasuk postage tau .
.
ADD ON POSTAGE RM 8 SM | RM12 SS .
.
📲 WS >> 017 5825452 NOW .
.
📲 WS >> 017 5825452 NOW .
.
🚗 FREE COD TAIPING, KAMUNTING, UITM MERBOK & SG PETANI .
.
#sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #feedbackmimpimika #feedbackgscmm #byteyhaamimpimika #ootdvivyyusof #vivyyusof #nealofa #taiping #kamunting #codkamuntingtaiping #paritbuntar #kualakangsar

2💬

Loading...
Loading...

Comel takkk kalau kita packaging kan macam ni? Boleh buat hadiah terutama untuk yang tersayang tau confirm yang tersayang bertambah sayang ❤️ .
.
Kalau nak cecepat whatsapp sis okay :- .
.
📲 WS >> 017 5825452 NOW .
.
📲 Ws >> 017 5825452 NOW .
.
🚗 FREE COD TAIPING, KAMUNTING, UITM MERBOK & SG PETANI .
.
#sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #feedbackmimpimika #feedbackgscmm #byteyhaamimpimika #ootdvivyyusof #vivyyusof #nealofa #taiping #kamunting #codkamuntingtaiping #paritbuntar #kualakangsar

1💬

" ADE COD SERVICE TAK? AREA MANA YE? " .
.
YES WE DO! ❤️ Disebabkan ada sesetengah customer yang more prefer untuk COD & SAVE POSTAGE kan so sis memang ade COD SERVICE 🚗
.
.
Sis cover area perak which taiping, kamunting je. Kalau area lain sis akan inform yeee so sesiapa nak COD boleh whatasapp sis cecepat okay . .
📲 WS >> 017 5825452 NOW .
.
📲 WS >> 017 5825452 NOW .
.
#sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #feedbackmimpimika #feedbackgscmm #byteyhaamimpimika #ootdvivyyusof #vivyyusof #neelofa #codperak #taipingkamunting #codtaipingkamunting

1💬

Loading...

[ VIRAL ] " GSC BUKAN JE MAKIN JADI REBUTAN PARA GADIS CIK ABAM PUN DAH JATUH HATI SEKALI ❤️ .
.
Bagi yang tak tahu dalam gsc ni dah siap siap ada sudu untuk korang consume setiap hari .
.
Just ikut sukatan sudu itu je hokaysss. Ambil 2 sudu setiap hari tau barulahh boleh GLOWINGGG sama sama macam cik abam kitaaa ni haaa chuollss 😍 .
.
#sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #feedbackmimpimika #feedbackgscmm #byteyhaamimpimika #ootdvivyyusof #vivyyusof #nealofa #taiping #kamunting #codkamuntingtaiping #paritbuntar #kualakangsar

1💬

WOWWW " SELUAR MAKIN LONGGAQ LEPAIH CONSUME TEATOX MM NI " .
.
Fuhhh katanyaaa seluar yg lama dah boleh pakai balik tak ketat dah .
.
Skinnyleg Teatox dia more focus utk kecilkan kaki & dapatkan thigh gap tau .
.
📲 WS >> 017 5825452 NOW .
.
📲 WS >> 017 5825452 NOW .
.
🚗 FREE COD TAIPING, KAMUNTING, UITM MERBOK & SG PETANI .
.
Nak dapatkan kulitt yang GLOWING TANPA MAKEUP? Glow Skin Collagenlaaa jawapannnyeee ❤️ .
.
Sepanjang pengambilan gsc kena konsisten yee minum air masak no caffeine, no manis and ais okay? In shaa Allah ikutt tips sis bagi confirm nampak perubahannn 💕 .
.
#byteyhaamimpimika #collagenmalaysia #bestcollagensupplement #glowskincollagen #glowingsampaisilau #glowskincollagenbymimpimika #gscangels #gscmm #pinkyarmy #feedbackmimpimika #feedbackgscmm

0💬

Nak dapatkan kulitt yang GLOWING TANPA MAKEUP? Glow Skin Collagenlaaa jawapannnyeee ❤️ .
.
Sepanjang pengambilan gsc kena konsisten yee minum air masak no caffeine, no manis and ais okay? In shaa Allah ikutt tips sis bagi confirm nampak perubahannn 💕 .
.
#byteyhaamimpimika #collagenmalaysia #bestcollagensupplement #glowskincollagen #glowingsampaisilau #glowskincollagenbymimpimika #gscangels #gscmm #pinkyarmy #feedbackmimpimika #feedbackgscmm

0💬

Cepatnyeee abam pos laju ni sis post hari jumaat sabtu dah sampai kelantan dah tau 😍 .
.
Bagi yang jauh tu sis akan post parcel korang setiap hari isnin & jumaat ye .
.
This week sis dah restock free gift mask untuk korang tau so siapa yang beli 2 items ke atas akan dapat free gift 😍 .
.
📲 WS >> 017 5825452 NOW .
.
📲 WS >> 017 5825452 NOW .
.
🚗 FREE COD TAIPING, KAMUNTING, UITM MERBOK & SG PETANI .
.
#sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #feedbackmimpimika #feedbackgscmm #byteyhaamimpimika #ootdvivyyusof #vivyyusof #nealofa #taiping #kamunting #codkamuntingtaiping #paritbuntar #kualakangsar

0💬

RESTOCK RESTOCK ❗️❗️❗️ .
.
Disebabkan Gsc ni makin viral di twitter & facebook gsc ni habis laku keraihhh .
.
So pada sesiapa nak cod boleh whatsapp sis ye. Petang ni sis akan ade cod di area taiping 😊 .
.
Siapa lambat habis ye. Sis cuma akan reservakan yang dah booking with payment. SIAPA CEPAT DIA DAPAT YE ☝🏻 .
.
📲 WS >> 017 5825452 NOW .
.
📲 WS >> 017 5825452 NOW .
.
🚗 FREE COD TAIPING, KAMUNTING, UITM MERBOK & SG PETANI .
.
#sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #feedbackmimpimika #feedbackgscmm #byteyhaamimpimika #ootdvivyyusof #vivyyusof #nealofa #taiping #kamunting #codkamuntingtaiping #paritbuntar #kualakangsar

2💬

Assalamualaikum, Have a great weekend everyone before we start a new week with a new month tomorrow! ✨ .
.
Pepagi tengokkk #feedbackgscmm cemni haishhh tergugat sis terus ambik gsc kemam pepagi supayaa MISS J cepat surut macam cust kita sorang ni tauu .
.
Alhamdulilah semogaaa lebih ramai yang glowing lepas ni dengan Glow Skin Collagen okay? Make sure jangan lupa consume hari ni okay sebelum breakfast ❤️ .
.
#sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #feedbackmimpimika #feedbackgscmm #byteyhaamimpimika #ootdvivyyusof #vivyyusof #nealofa #taiping #kamunting #codkamuntingtaiping #paritbuntar #kualakangsar

2💬

[ VIRAL ] " SESUAI UNTUK MEREKA YANG INGIN KURUSKAN KESELURUHAN BADAN " .
.
SET COMBO TERDIRI DARIPADA LOOSE WEIGHT & SKINNYLEG .
.

Dua dua teatox ini mempunyai fungsi yang berbeza so gabungan kedua dua teatox ini akan memberikan kesan yang maksimum.
.
Combo ini sesuai kepada mereka yang mengalami masalah berat badan, lemak berlebihan di lengan, pinggul dan peha
.
.

Mereka boleh mencuba combo ini kerana khasiat di dalam kedua dua teatox ini akan meningkatkan lagi metabolism dalam badan.
.
For more information boleh WS 017 5825452 yeee 😘 .
.
❗️ FAST ACTION, FAST RESULT ❗️
.
.

#sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #feedbackmimpimika #feedbackgscmm #byteyhaamimpimika #ootdvivyyusof #vivyyusof #neelofa #faridkamil #dianadanielle

1💬

BEAUTY SET YANG SEMAKIN VIRAL SEKARANG ❗️ .
.
Macam yang sis kita pegang ni trial pack tau untuk beauty set ada Whitening Series Teatox & Glow Skin Collagen .
.
Hargaaa cuma RM83 jurrr sekali postageee chuolllssss. Kesannn seawal 7 HARI tauuu kalauu chuoollsss ikut tipsss yang sis atul ade ajar kita org 😍 .
.
📲 WS >> 017 5825452 NOW .
.
📲 WS >> 017 5825452 NOW .
.
🚗 FREE COD TAIPING, KAMUNTING, UITM MERBOK & SG PETANI .
.
#sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #feedbackmimpimika #feedbackgscmm #byteyhaamimpimika #ootdvivyyusof #vivyyusof #nealofa #taiping #kamunting #codkamuntingtaiping #paritbuntar #kualakangsar

0💬

KAN DAH KATA GSC NI MMG SEDAP TAU SEBAB DIA DRPD EXTRACT BUAH BUAHAN MMG KAYA DGN VIT C! 😍 .
.
Dahh laa harga diaa memang mampu milik sebotol cuma RM40 jurrr ( exclude postage ) .
.
Siapa yang tak suka masam ke sesuai sgtlahh consume gsc ni tau sebab gc ni manis bukan sebab gula tapi sbb argan oil & madu .
.
📲 WS >> 017 5825452 .
.
📲 WS >> 017 5825452 .
.
🚗 FREE COD TAIPING, KAMUNTING, UITM MERBOK & SG PETANI
#byteyhaamimpimika #feedbackmimpimika #teatoxkurus #teatoxmurah #teasmalaysia #teammimpimika#sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink

2💬