#ceodesa

Bahang malam ni. Kalau buka tingkap nanti nyamuk pula masuk 😣😣 Eh, apa nak risau. Miracle kan ada! Sapu Miracle kat tapak kaki, tangan, tengkuk dan sedut Miracle dalamΒ². Haaa..boleh tidur dengan aman tanpa gangguan, sejuk dan bebas nyamuk. Aish, nyamuk pun tak berani dekat bila Miracle ada tau πŸ€—

Alhamdulillah. Dah mula rasa sejuk. Selamat malam, semua. Esok kita cerita pasal Miracle lagi ye.

#SiapaKataMiracleUntukRambutJe
#MiracleSentiasaDiHati
#MiracleRefreshingScent
#AbangDara
#CEODesa
#JuaraCEODesa
#TeamCikAlinkMengganas

0πŸ’¬

😍 4 BERADIK KEGILAAN RAMAI 😍

Haaaaa... Korang tau x yg MRS ni ada 4 bau.. ?

Korang kenal x diorang 4 beradik ni ?? Meh Kak Shima kenalkan... πŸ’™ Abang Long SWEET ( Penutup Biru ) ❀️ Kak Ngah ELEGANT ( Penutup Pink ) πŸ’œ Kak Chik BLOSSOM ( Penutup Lingkaran Silver ) πŸ’› Diksu DESIRE ( Penutup Lingkaran Gold )

Korang tau x apa beza mereka ni ??? Meh Kak Shima terangkan.. Lau dari segi function.. function mereka sama je.. yg beza cuma bau saje .. Abang Long ~ SWEET πŸ’ πŸ’™ Bau buah berries πŸ’™ Bau dia manis manis sikit
πŸ’™ Sesuai utk lelaki dan wanita
Kak Ngah ~ ELEGANT 🌻 ❀️ Bau bunga matahari ❀️ Bau dia lembut lembut sikit ❀️ Sesuai utk wanita tapi lelaki ada je yg suka elegant . Hehe
Kak Chik ~ BLOSSOM 🌷 πŸ’œ Bau dia harum sungguh πŸ’œ Bau sangat feminine .. Ala ala perfume mahal gitu πŸ’œ Sesuai utk wanita
Diksu ~ DESIRE πŸ‘¨ πŸ’› Bau dia bau jejaka kacak
πŸ’› Bau yang sangat maskulin πŸ’› Sesuai untuk kaum lelaki... Cepat Whatsapp Kak Shima selagi stock masih ada !! 0139486278

0139486278

0139486278

#MiracleRefreshingScent
#MRSRefreshingScent
#MRSRefreshing
#MRSTeamCikAlink
#TeamCikAlinkMengganas
#CEODESA
#JuaraCEODESA
#AbangDara
#MinyakKelapaDara

0πŸ’¬

Loading...

NK ORDER, NK RESTOK !!
"NOTE PD UOLLS YG BERADA DI SABAH BOLEH HUBUNGI STOKIS EG T FIBER NI"
.
.
Tak perlu jejaoh nk tunggu parcel dn kos pon jadi lbih jimat !!
.
- STOKIS SABAH -
Pn Maslia Binti Jaapar - Tawau - 016 820 8784 / 014 868 2624

3πŸ’¬

😍 4 BERADIK KEGILAAN RAMAI 😍

Haaaaa... Korang tau x yg MRS ni ada 4 bau.. ?

Korang kenal x diorang 4 beradik ni ?? Meh Cik Alink kenalkan... πŸ’™ Abang Long SWEET ( Penutup Biru ) ❀️ Kak Ngah ELEGANT ( Penutup Pink ) πŸ’œ Kak Chik BLOSSOM ( Penutup Lingkaran Silver ) πŸ’› Diksu DESIRE ( Penutup Lingkaran Gold )

Korang tau x apa beza mereka ni ??? Meh Cik Alink terangkan.. Lau dari segi function.. function mereka sama je.. yg beza cuma bau saje .. Abang Long ~ SWEET πŸ’ πŸ’™ Bau buah berries πŸ’™ Bau dia manis manis sikit
πŸ’™ Sesuai utk lelaki dan wanita
Kak Ngah ~ ELEGANT 🌻 ❀️ Bau bunga matahari ❀️ Bau dia lembut lembut sikit ❀️ Sesuai utk wanita tapi lelaki ada je yg suka elegant . Hehe
Kak Chik ~ BLOSSOM 🌷 πŸ’œ Bau dia harum sungguh πŸ’œ Bau sangat feminine .. Ala ala perfume mahal gitu πŸ’œ Sesuai utk wanita
Diksu ~ DESIRE πŸ‘¨ πŸ’› Bau dia bau jejaka kacak
πŸ’› Bau yang sangat maskulin πŸ’› Sesuai untuk kaum lelaki...
πŸ’› Opsss tapi Cik Alink suka sgt bau ni
Cepat Whatsapp Cik Alink selagi stock masih ada !! www.wasap.my/0133665751

www.wasap.my/0133665751

www.wasap.my/0133665751

#MiracleRefreshingScent
#MRSRefreshingScent
#MRSRefreshing
#MRSTeamCikAlink
#TeamCikAlinkMengganas
#CEODESA
#JuaraCEODESA
#AbangDara
#MinyakKelapaDara

0πŸ’¬

Korang! Jumaat ni ada postage tau. Payment sebelum jam 12 tghr. Minggu ni free gift best sangat... If korang beli set combo #slimyoudytoxtea & #kakicantiqtea akan dapat FREE mini make up mirror. ❀️ Apa tunggu lagi
==============================
.
Bagi yang nak πŸ§œβ€β™€οΈ body macam model atau at least fit kena start dari sekarang tau. Bukan nak esok today baru consume🀨
.
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
=============================
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly #mrp #skinnyteamalaysia #skinnyteamurahΒ  #skinnylegsteaΒ  #skinnylegsteamalaysia #supplementputih #teamkakakkurus #sayajualmedinadesire #melawatimall #dbonthego #misikurus

0πŸ’¬

Loading...

Korang! Jumaat ni ada postage tau. Payment sebelum jam 12 tghr. Minggu ni free gift best sangat... If korang beli set combo #slimyoudytoxtea & #kakicantiqtea akan dapat FREE mini make up mirror. ❀️ Apa tunggu lagi
==============================
.
Bagi yang nak πŸ§œβ€β™€οΈ body macam model atau at least fit kena start dari sekarang tau. Bukan nak esok today baru consume🀨
.
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
=============================
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly #mrp #skinnyteamalaysia #skinnyteamurahΒ  #skinnylegsteaΒ  #skinnylegsteamalaysia #supplementputih #teamkakakkurus #sayajualmedinadesire #melawatimall #dbonthego #misikurus

0πŸ’¬

Loading...

Korang! Jumaat ni ada postage tau. Payment sebelum jam 12 tghr. Minggu ni free gift best sangat... If korang beli set combo #slimyoudytoxtea & #kakicantiqtea akan dapat FREE mini make up mirror. ❀️ Apa tunggu lagi
==============================
.
Bagi yang nak πŸ§œβ€β™€οΈ body macam model atau at least fit kena start dari sekarang tau. Bukan nak esok today baru consume🀨
.
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
=============================
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly #mrp #skinnyteamalaysia #skinnyteamurahΒ  #skinnylegsteaΒ  #skinnylegsteamalaysia #supplementputih #teamkakakkurus #sayajualmedinadesire #melawatimall #dbonthego #misikurus

0πŸ’¬

Korang! Jumaat ni ada postage tau. Payment sebelum jam 12 tghr. Minggu ni free gift best sangat... If korang beli set combo #slimyoudytoxtea & #kakicantiqtea akan dapat FREE mini make up mirror. ❀️ Apa tunggu lagi
==============================
.
Bagi yang nak πŸ§œβ€β™€οΈ body macam model atau at least fit kena start dari sekarang tau. Bukan nak esok today baru consume🀨
.
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
=============================
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly #mrp #skinnyteamalaysia #skinnyteamurahΒ  #skinnylegsteaΒ  #skinnylegsteamalaysia #supplementputih #teamkakakkurus #sayajualmedinadesire #melawatimall #dbonthego #misikurus

0πŸ’¬

Loading...

Korang! Jumaat ni ada postage tau. Payment sebelum jam 12 tghr. Minggu ni free gift best sangat... If korang beli set combo #slimyoudytoxtea & #kakicantiqtea akan dapat FREE mini make up mirror. ❀️ Apa tunggu lagi
==============================
.
Bagi yang nak πŸ§œβ€β™€οΈ body macam model atau at least fit kena start dari sekarang tau. Bukan nak esok today baru consume🀨
.
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
=============================
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly #mrp #skinnyteamalaysia #skinnyteamurahΒ  #skinnylegsteaΒ  #skinnylegsteamalaysia #supplementputih #teamkakakkurus #sayajualmedinadesire #melawatimall #dbonthego #misikurus

0πŸ’¬

RISAU KLAU BALEK KAMPONG BERAT BADAN NAEK SBB ASIK DIJAMU MAKANAN ? .
JOM JADI MACAM SIS NI UOLLS EVEN DIET KE LAUTT TP BERAT TETAP MAINTAIN JE
.
.
Feedback ni baru lg hakak dpt .. Woww lpas ni tak la seremm nk jamah makanan klau lawat sedare n jiran2 kt kmpong kn nanti .. BEST NYERR !!

1πŸ’¬

πŸ’ AIRCOND BERGERAK πŸ’
πŸ‘‰ incikwan, Selayang, Batu Caves
.
.
Sis pelik la dengan awak ni incikwan !
Org lain duk terkibas kibas sebab panas
Kau relax je.. X panas ke tengah tengahri cmni ?
.
.
Erk.. X.. Xpanas pon.. Sejuk n segar je rasa.. HeheheheπŸ™ˆ Haaa..😍 Tulahhhh... Org suh pakai Miracle Refreshing Scent Xnak ! πŸ‘‰πŸ‘ˆ
.
.
Senang je kalau xnak bg panas waktu tghri mcmni.. sapu je dua tiga titis MRS dekat kulit kepala.. leher n ketiak cikit ( ni la rahsianya ) πŸ™ˆ
.
.
Time kita mula berpeluh tu kan..😳
Rasa sejuk n segar je peluh tu tau..😳
Wangi je.. xbusyuk mcm biasa.. Hehehehe..πŸ™ˆ
.
.
Barulah org disekeliling kita selesa dan suka berkawan dgn kita 😊
.
.
Rambut pon xbau hapak.. Sejuk n selesa je..😍 Mcm ada aircond atas kepala ni.. Syokkk wooo... Ini lah rahsia saya... Selamat Mencuba ea 😊 .
.
.
πŸ’SEGAR & BERTENAGA !πŸ’
πŸ‘‰ Puan Badriah , Puchong
.
.
Ni lah teman comel sy.
Semlm masa berjuang di labour room..dh sapu kat pinggang n perut utk kurgkn sakit contraction. Mmg berkesan!😍
.
.
Hr ni sapu kat tempat yg sama utk hilgkn lenguh2 bdn & sakit perut.😍 Maklumlh ..lama sgt dok baring ja.πŸ™ˆ
.
.
Bila sapu kat kepala pulak terasa sejuk..🀩Ringan je.. alhamdulillah..Ilang abih pening2 lalat kesan bersalin awal pg td..πŸ’•
.
.
Nurse siap tanya pakai minyak wangi apa ? πŸ˜†
Hehehee... Bukan Minyak Wangi .. Tapi Miracle Refreshing ScentπŸ˜ƒ

Whtsapp laju laju tau.. kalau berminat
www.wasap.my/60133665751

www.wasap.my/60133665751
.
.
#MiracleRefreshingScent
#MRSRefreshingScent
#MRSRefreshing
#MRSTeamCikAlink
#CEODESA
#JuaraCEODESA
#AbangDara
#MinyakKelapaDara

0πŸ’¬

Loading...

*TUDUNG SEKOLAH REJEK KILANG GRADE AAA(ORIGINAL) HANYA RM9.90 SAHAJA - STOK TERHAD* πŸ“’

Kita faham, sebagai *seorang ibu* dan *yang bekerja* terutamanya, *membasuh tudung sekolah* Si Comel *setiap hari* adalah satu perkara yang *memenatkan*. Jadi bagi mengurangkan bebanan tersebut, kita ingin *membantu* puan dengan tudung sekolah Rejek Kilang Grade AAA.

Tudung Branded yang masih elok dan cantik, namun mungkin ada sedikit kecacatan semasa proses jahit di kilang. Antaranya sedikit kesan kotor, jahitan yang kurang kemas dan beberapa lagi kecacatan biasa namun masih elok apabila dipakai πŸ˜ƒ

Kita cadangkan cukupkan 5 helai dan *basuh hanya seminggu sekali.* *Jimat* masa, jimat air, jimat eletrik dan yang paling penting puan pasti gembira dengan *kualiti rehat yang cukup* dan *lebihan masa bersama anak-anak* πŸ˜ƒ

Sehelai cuma RM9.90. Tempah 5 helai cuma RM49.50 sahaja dan puan akan memiliki lebih masa bersama anak-anak tercinta πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ Nota: Stok Rejek Kilang grade AAA tak banyak.
PM KAMI SEKARANG ⏬ SEMENTARA STOK MASIH ADA... KITA UTAMAKAN TEMPAHAN TERAWAL πŸ˜ƒ πŸ“²0137773274

3πŸ’¬

πŸ’ AIRCOND BERGERAK πŸ’
πŸ‘‰ Cik Alink, Pasir Mas .
.
Sis pelik la dengan awak ni Alink !
Org lain duk terkibas kibas sebab panas
Kau relax je.. Dah la pakai tudung labuh lilit lilit plak tu.. X panas ke tengah tengahri cmni ?
.
.
Erk.. X.. Xpanas pon.. Sejuk n segar je rasa.. HeheheheπŸ™ˆ Haaa..😍 Tulahhhh... Org suh pakai Miracle Refreshing Scent Xnak ! πŸ‘‰πŸ‘ˆ
.
.
Senang je kalau xnak bg panas waktu tghri mcmni.. Sebelum pakai tudung tu. sapu dulu dua tiga titis MRS dekat kulit kepala.. leher n ketiak cikit ( ni la rahsianya ) πŸ™ˆ
.
.
Pastu pakai tudung mcm biasa...😳
Time kita mula berpeluh tu kan..😳
Rasa sejuk n segar je peluh tu tau..😳
Wangi je.. xbusyuk mcm biasa.. Hehehehe..πŸ™ˆ
.
.
Barulah org disekeliling kita selesa dan suka berkawan dgn kita 😊
.
.
Rambut pon xbau hapak walau pakai tudung sampai ke malam.. Sejuk n selesa je..😍 Mcm ada aircond atas kepala ni.. Syokkk wooo... Ini lah rahsia saya... Selamat Mencuba ea 😊 .
.
.
πŸ’SEGAR & BERTENAGA !πŸ’
πŸ‘‰ Puan Badriah , Puchong
.
.
Ni lah teman comel sy.
Semlm masa berjuang di labour room..dh sapu kat pinggang n perut utk kurgkn sakit contraction. Mmg berkesan!😍
.
.
Hr ni sapu kat tempat yg sama utk hilgkn lenguh2 bdn & sakit perut.😍 Maklumlh ..lama sgt dok baring ja.πŸ™ˆ
.
.
Bila sapu kat kepala pulak terasa sejuk..🀩Ringan je.. alhamdulillah..Ilang abih pening2 lalat kesan bersalin awal pg td..πŸ’•
.
.
Nurse siap tanya pakai minyak wangi apa ? πŸ˜†
Hehehee... Bukan Minyak Wangi .. Tapi Miracle Refreshing ScentπŸ˜ƒ

Whtsapp laju laju tau.. kalau berminat
www.wasap.my/60179331625
ww.wasap.my/60179331625 .
.
#MiracleRefreshingScent
#MRSRefreshingScent
#MRSRefreshing
#MRSTeamCikAlink
#CEODESA
#JuaraCEODESA
#AbangDara
#MinyakKelapaDara

0πŸ’¬

😍 4 BERADIK KEGILAAN RAMAI 😍
.
.
Haaaaa... Korang tau x yg MRS ni ada 4 bau.. ?
.
.
Korang kenal x diorang 4 beradik ni ?? Meh Cik Alink kenalkan...
.
.
πŸ’™ Abang Long SWEET ( Penutup Biru )
.
.
❀️ Kak Ngah ELEGANT ( Penutup Pink )
.
.
πŸ’œ Kak Chik BLOSSOM ( Penutup Lingkaran Silver )
.
.
πŸ’› Diksu DESIRE ( Penutup Lingkaran Gold )
.
Korang tau x apa beza mereka ni ??? Meh Cik Alink terangkan.. .
Lau dari segi function.. function mereka sama je.. yg beza cuma bau saje .. .
Abang Long ~ SWEET πŸ’
.
πŸ’™ Bau buah berries πŸ’™ Bau dia manis manis sikit
πŸ’™ Sesuai utk lelaki dan wanita .
Kak Ngah ~ ELEGANT 🌻
.
❀️ Bau bunga matahari ❀️ Bau dia lembut lembut sikit ❀️ Sesuai utk wanita tapi lelaki ada je yg suka elegant . Hehe .
Kak Chik ~ BLOSSOM 🌷
.
πŸ’œ Bau dia harum sungguh πŸ’œ Bau sangat feminine .. Ala ala perfume mahal gitu πŸ’œ Sesuai utk wanita .
.
Diksu ~ DESIRE πŸ‘¨ πŸ’› Bau dia bau jejaka kacak
πŸ’› Bau yang sangat maskulin πŸ’› Sesuai untuk kaum lelaki...
πŸ’› Opsss tapi Cik Alink suka sgt bau ni .
.
Cepat Whatsapp Cik Alink selagi stock masih ada !!
.
www.wasap.my/0179331625
.
www.wasap.my/0179331625
.
www.wasap.my/0179331625
.
.
.
#MiracleRefreshingScent
#MRSRefreshingScent
#MRSRefreshing
#MRSTeamCikAlink
#TeamCikAlinkMengganas
#CEODESA
#JuaraCEODESA
#AbangDara
#MinyakKelapaDara

0πŸ’¬

Loading...

πŸ’SELAMAT PAGIπŸ’

Assalamualaikum, selamat pagi, salam Miracle Refreshing Spray! πŸ˜‰
Mana-mana akak-akak, abang-abang, adik-adik yang nak pergi kerja dah tu, yang tersangkut dalam jammed, yang baru nak sarapan, yang siap-siap nak Dhuha.. Jangan lupa pakai Miracle Refreshing Spray dulu sikit, bagi bertambah segar, bertambah sejuk and of course bertambah wangi di pagi-pagi hari.πŸ˜„ Salam Pagi πŸ™‹
#MiracleRefreshingScent
#MRSRefreshingScent
#MRSRefreshing
#MRSTeamCikAlink
#CEODESA
#JuaraCEODESA
#AbangDara
#MinyakKelapaDara

0πŸ’¬

πŸ’SELAMAT PAGIπŸ’

Assalamualaikum, selamat pagi, salam Miracle Refreshing Spray! πŸ˜‰
Mana-mana akak-akak, abang-abang, adik-adik yang nak pergi kerja dah tu, yang tersangkut dalam jammed, yang baru nak sarapan, yang siap-siap nak Dhuha.. Jangan lupa pakai Miracle Refreshing Spray dulu sikit, bagi bertambah segar, bertambah sejuk and of course bertambah wangi di pagi-pagi hari.πŸ˜„ Salam Pagi πŸ™‹
#MiracleRefreshingScent
#MRSRefreshingScent
#MRSRefreshing
#MRSTeamCikAlink
#CEODESA
#JuaraCEODESA
#AbangDara
#MinyakKelapaDara

0πŸ’¬

πŸ’SELAMAT PAGIπŸ’

Assalamualaikum, selamat pagi, salam Miracle Refreshing Spray! πŸ˜‰
Mana-mana akak-akak, abang-abang, adik-adik yang nak pergi kerja dah tu, yang tersangkut dalam jammed, yang baru nak sarapan, yang siap-siap nak Dhuha.. Jangan lupa pakai Miracle Refreshing Spray dulu sikit, bagi bertambah segar, bertambah sejuk and of course bertambah wangi di pagi-pagi hari.πŸ˜„ Salam Pagi πŸ™‹
#MiracleRefreshingScent
#MRSRefreshingScent
#MRSRefreshing
#MRSTeamCikAlink
#CEODESA
#JuaraCEODESA
#AbangDara
#MinyakKelapaDara

0πŸ’¬

"REMINDER: DON'T GIVE UP. ALL OF YOUR HARD WORK WILL PAY OFF ONE DAY, STICK WITH WHAT YOU'RE DOING NO MATTER HOW HARD IT GETS."

3πŸ’¬

Lelaki boleh pakai Miracle tak? .

Mestilah boleh. Bukan perempuan je yang ada masalah rambut gugur, kelemumur, pening kepala ni. Lelaki pun ada yang mengalami masalah yang sama, kan? πŸ˜„ .

So lelakiΒ² yang terbaca post ni, takkan nak tunggu rambut bersalji, rambut dah licin, baru nak cari Miracle kan kan? .

Bertindak dan dapatkan Miracle sekarang! .

www.wasap.my/60145098354
www.wasap.my/60145098354
www.wasap.my/60145098354 .

#AbangDara
#CEODESA
#JuaraCEODesa
#MRSTeamCikAlink
#TeamCikAlinkMengganas
#MiracleRefreshingScent

0πŸ’¬

[LAWAS ATAU SEMBELIT?] - 7 CARA MELANCARKAN BUANG AIR BESAR SPAYA PENGALAMAN DI TANDAS LEBIH BAHGIA
.
.
Buang air besar sepatotnye mcm pit stop perlumbaan.

Uolls masuk dn keluar dgn pantas, tanpa sebarang kesakitan atau penderitaan, bila uolls kluar dari tandas, uolls perlu berasa nyaman dn puas.

2πŸ’¬

Alhamdulillah positive feedback from our lovely customer..Thank you dear.. 😘😘😘 INNER LENGAN MELEKAP #neelofastyle :

Total 16 Colours available πŸ’–

Material : 100% organic cotton, highly stretchable, soft and comfortable even during hot weather

Size available : S /M & L/XL

Price : RM17 sehelai (excluding postage)

Whatsapp Only : +6 016 779 8976

Much love πŸ˜πŸ˜™ #innerbajulenganmelekap #innerbaju #innercotton #ajimaura #terapiinstagram #innerlenganpanjang #innerbajucotton #innerstretchable #neelofa #diaanakjeneral #muslimahfashion #intrendmalaysia #gegarvaganza #kekasihpaksarela #wanitaterindah #redvelvetdrama #awaksukasayatak #hanyatuhanyangtahu #INNERTURTLENECK #turtleneckcotton #lafazkankalimahcintamu #pinjamkanhatiku #innerorganiccotton #innerbajuantipeluh #titiancinta #innerbajumagic #innerbajuviral #ceodesa #bukancintamalaikat

3πŸ’¬

πŸ’ Apa itu MRS ? πŸ’

MRS : Minyak Kelapa Dara (VCO) wangi πŸ’• 🌴Minyak Kelapa Dara MRS diformulasi dari tiga bahan semula jadi iaitu MINYAK KELAPA DARA, EKSTRAK DAUN PUDINA & EKSTRAK AROMATERAPI. 🌴Minyak Kelapa Dara yang kaya dengan KHASIAT dapat merawat pelbagai masalah kesihatan. 🌴Campuran Ekstrak Daun Pudina akan membuat anda berasa SEJUK dan BERANGIN ketika memakainya. 🌴Ekstrak Aromaterapi yang WANGI akan membuatkan anda berasa tenang dan selesa ketika memakainya walaupun berada dikhalayak ramai.. #MiracleRefreshingScent
#MRSRefreshingScent
#MRSRefreshing
#MRSTeamCikAlink
#MRSTeamCikZai
#CEODESA
#JuaraCEODESA
#AbangDara
#MinyakKelapaDara

0πŸ’¬

HAI SUME! NK CARI PENAWAR YG SELAMAT UTK MASALAH YG KITA HADAPI MMG SSAH KN?

TP NASIB BAEK EGT NI MMG DIPERAKUI OLEH DOKTER SENDIRI .
.
Knape diperakui slamat? Snang cter cam ni uolls, sbenarnye EGT lahir dri kajian 2 professor yg berasal dri 2 negara berbeza JEPUN-MALAYSIA.
.
Depa ni yg membuktikan bahwa "sumber x' dpt slesaikan byk masalah ksihatan manusia.. Penemuan bru yg tak disangka dek akal !!
.
.
.
==================================
APA YG HEBAT SGT PSL EG T FIBER NI?
==================================
βœ… Semulajadi diperbuat 100% dari BAHAN ORGANIK (pohon palma)
βœ… Kolaborasi Malaysia & Jepun
βœ… Hasil penyelidikan dua org saintis dari UTM Skudai Malaysia & University of Tokyo, Jepun (Produk RnD senang citer)
βœ… Mendapat pengiktirafan di peringkat antarabangsa dn memenangi anugerah PINGAT EMAS Geneva, Swirtzerland.
βœ… Tak perlu risau sebab "LULUS" KKM, HALAL Jakim, dn MESTI pon ada. Jadi mmg SELAMAT + SUCI.
.
=======================
KEISTIMEWAAN EG T FIBER
=======================
βœ… Mengurangkan berat badan utk mendapatkan BMI yang ideal.
βœ… Meningkatkan fungsi pankreas untuk menghasilkan insulin.
βœ… Meningkatkan detoksifikasi melalui pembuangan air.
βœ… Mengurangkan tahap kolesterol.
βœ… Tekanan darah akan berkurangan.
βœ… Membantu pencernaan makanan.
βœ… Untuk meningkatkan metabolisme.
βœ… Keberkesanan dpt dilihat dlm masa 7 hari (kadar gula menurun).
.
====================
KELEBIHAN EG T FIBER ====================
βœ… Diminum bila-bila masa (sebelum/selepas makan).
βœ… Tak pahit.
βœ… Menjimatkan, uncang blh digunakan lebih dari sekali.
βœ… Hanya perlu diminum sepanjang hari mcm air kosong. βœ… Boleh diminum oleh semua seawal usia 2 Tahun ke atas. βœ… Mudah di sediakan, bancuh cam teh tanpa gula.
βœ… Mengurangkan selera makan (jumlah makanan yg dimakan).
βœ… Rasa kenyang awal je

1πŸ’¬

Assalamualaikum sahabat...
Mulakan pagi anda dengan 4S ea <3 Syukur <3 Sujud
<3 Selawat <3 Senyum
Alhamdulillah ALLAH SWT masih memilih kita utk menumpang di bumiNya yang Indah.. Byk bykkan bersyukur pd Allah :) Barang siapa yg bersyukur , Allah akan tambah lagi nikmatNya ,
Bykkan selawat pd Nabi Muhammad SAW , sesiapa yg mengucapkan selawat pd Nabi sekali, maka Allah akan berselawat kepadanya 10kali.. Mudah mudahan hari anda penuh dengan keceriaan. Mana yg dh start bekerja harini , selamat bekerja , mana yg masih dlm perjalanan dari kmpung , berhati - hati ea.. Kalau mengantuk , sapu MRS dlu tau.. In Sha Allah.. Mudah mudahan Allah lindungi kita semua.. Aamiin.. #MiracleRefreshingScent
#MRSRefreshingScent
#MRSRefreshing
#MRSTeamCikAlink
#CEODESA
#JuaraCEODESA
#AbangDara
#MinyakKelapaDara

0πŸ’¬

Rabu ada postage πŸ€ͺ. Free gift minggu ni MINI MAKE UP MIRROR. Seriously worth for your money. Valid untuk set combo🀩
==============================
.
Bagi yang nak πŸ§œβ€β™€οΈ body macam model atau at least fit kena start dari sekarang tau. Bukan nak esok today baru consume🀨
.
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
=============================
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly #mrp #skinnyteamalaysia #skinnyteamurahΒ  #skinnylegsteaΒ  #skinnylegsteamalaysia #supplementputih #teamkakakkurus #sayajualmedinadesire #melawatimall #dbonthego #misikurus

0πŸ’¬