#ceodesa

Kami gembira & terujaaaaaa!!!
.
Macam gini laaaaaa best bila buku jadi laku laris. Terbaikkkk lah studen studen Ceo Desa!!!!
.
SELAMAT MEMBACA & SELAMAT BELAJAR!
.
.
Tips simple tapi padat untuk melebatkan sale di Facebook! .
Dapatkan Pekej ofer combo kami mengikut keperluan anda. .
β€œOffer Limited Time Only” .
.
https://sifufbads.com/koleksi-buku-sifufbads/
.
.
#dapatkandionline
#bukusifufbadscopywriting
#101tipsmarketingsifufbads
#7stepsfbadsforbusinessowner
#bukuinspirasi
#bukudilamamadil
#bukusifufbadscombo
#pekejcombobuku
#sifufbads
#ceodesa

1πŸ’¬

Thank You Puan. .
Dari jauh datang ke ofis kami. Cute sangat anak Puan pegang buku 107 Tips Sales Sifufbads. .
Kami teruja dan menghargai dengan pembelian Puan, buku-buku Sifufbads. Didoakan agar ilmu-ilmu yang dipelajari dari buku-buku Sifufbads semat dihati & diberkati Illahi dan melimpah rezeki. Aamiin.
SELAMAT MEMBACA & SELAMAT BELAJAR!
.
.
Tips simple tapi padat untuk melebatkan sale di Facebook! .
Dapatkan Pekej ofer combo kami mengikut keperluan anda. .
β€œOffer Limited Time Only” .
.
https://sifufbads.com/koleksi-buku-sifufbads/
.
.
#dapatkandionline
#bukusifufbadscopywriting
#101tipsmarketingsifufbads
#7stepsfbadsforbusinessowner
#bukuinspirasi
#bukudilamamadil
#bukusifufbadscombo
#pekejcombobuku
#sifufbads
#ceodesa
#mcsenseksi

1πŸ’¬

Peserta yg konsisten!! Alhamdulillah.. kekalkan prestasi ...moga lebih bersemangat!! Amin.. @edie_egfiber #ceodesa#teamediefiber#abgsawit#egtfiber

0πŸ’¬

Loading...

Ada yang merancang perjalanan jauh harini.
.
Jangan lupa gantung Fleur supaya emosi dan suasana dalam kereta harmoni dan segar sentiasa.
.
Takde Fleur lagi?
Awat tak habaq awai.

Meh tekan link bawah ni untuk pesanan Fleur wangi anda
www.wasap.my/60182047993/NakFleur
.
Selamat bekerja😘.
.
.

2πŸ’¬

Shampoo Santan bukan ubat taw awak😊

Jadi pakai hari isnin minggu ni isnin minggu depan bukan terus elok. #shampoosantan bantu rawat kulit kepala & rambut memang AMBIL MASA.

Sebab kita guna shampoo komersial sebelum ni dah lama,jadi kulit kepala & rambut ada mendapan chemical yang ambil masa untuk dibuang/dicuci.

Untuk dapat hasil optimum kene guna konsisten,insyaallah memang puas hati.

1πŸ’¬

"Tahun 2018 saya nak dapatkan kembali berat 50kg" .
.
"Tahun 2018 , nak pergi gim"πŸ’ƒ
.
.
Bunyi familiar kan?
.
.
Ramai yang nak mula tahun baru dengan semangat nak kurus dan kekal sihatπŸ’›. Termasuk adminπŸ˜…
.
.
Jom start dari sekarang, pesan coach admin sebelum ni, ada 5tips je:- .
.
.
πŸ“ Isi dulu My fitness checklist ni and take πŸ“·
.
.
πŸ“Plan healty menu πŸ²πŸžπŸπŸ‰πŸ‹and follow the plan ya😎
.
.
πŸ“Follow workout plan and do it (reminder untuk diri sendiriπŸ˜‚).🚴🏊
.
.
πŸ“Setiap bulan check your momentum/speedπŸ“ˆπŸŽ‰πŸ“‰πŸ˜° dalam planner BABM 2018 ni
.
.
πŸ“ Be realistic. Jangan lah target turun 20 kg sebulanπŸ˜‚ .
Itu je , senangkan πŸ˜…
.
.
πŸ“Ada yang berminat nak dapatkan planner Becoming A Better Muslim 2018 ? .
.
πŸ’°RM47 / postage RM8 SM. Jimat boleh pakai setahun😍
.
.
πŸ“²whatsapp 6017 6222434 ya atau comment saya nak Planner BABM 2018 , nanti admin akan DM ya πŸ˜‰πŸ’œπŸ’›πŸ’š.
.
.
.
.
.

#planneraddict #lifeplanners
#plannermuslimah2018
#productivemuslim #planner2018 #muslimplanner #islamicplanner #plannerBecomingABetterMuslim #usahawan #lifeplanner #bestsellingplanner #hadiah #teamplannerhut #plannerhut #plannerbook #bisnes #ceodesa #mokcun #plannermuslimah

0πŸ’¬

Loading...

πŸ’œπŸ’›πŸ’š Antara quotes dalam planner BABM (Becoming A Better Muslim) yang dapat meningkatkan motivasi kita ke arah menjadi lebih baik. Insya Allah🌸
.
.
.
.
πŸ’œAda yang berminat nak dapatkan planner Becoming A Better Muslim 2018 ? .
.
πŸ’°RM47 / postage RM8 SM. Jimat boleh pakai setahun😍
.
.
πŸ“²whatsapp 6017 6222434 ya atau comment saya nak Planner BABM 2018 , nanti admin akan DM ya πŸ˜‰πŸ’œπŸ’›πŸ’š.
.
.
.
.
.

#planneraddict #lifeplanners
#plannermuslimah2018
#productivemuslim #planner2018 #muslimplanner #islamicplanner #plannerBecomingABetterMuslim #usahawan #lifeplanner #bestsellingplanner #hadiah #teamplannerhut #plannerhut #plannerbook #bisnes #ceodesa #mokcun #plannermuslimah - #

0πŸ’¬

Alhamdulillah, Puan @najayylatiff kongsi kegembiraan dengan share gambar Planner Becoming A Better Muslim 2018 😍. Tqsm Puan @najayylatiff yang manis dan baik hatiπŸ’–πŸ’›πŸ’œπŸ’š
.
.
Ada yang berminat? πŸ“² whatsapp 6017 6222434 yaπŸ˜‰ .
.
atau comment saya nak planner BABM, nanti admin akan balas di DM 😊
.
πŸ’°RM47 / postage RM8 SM. Jimat boleh pakai setahun😍
.
.
.
.
.

#planneraddict
#productivemuslim #planner2018 #plannermuslimah #plannermuslimah2018 #muslimplanner #islamicplanner #plannerBecomingABetterMuslim #usahawan #lifeplanner #bestsellingplanner #hadiah #teamplannerhut #unboxingplannerhut #plannerhut #plannerbook #bisnes #ceodesa #mokcun #unboxingplannerhut - #regrann

0πŸ’¬

Moga mara ke peringkat seterusnye..amin.. gudjob babah @edie_egfiber !! #egtfiber#ceodesa#teamediefiber

2πŸ’¬

Loading...

ESOK !!! Esok Besday CEO MRS Mohd Azrie Mat Nor a.k.a Abang Dara ke 31
Esok Selangor CUTI disebabkan Hari Keputeraan Sultan Selangor

Dan... Esok bermulanya PROMOSI HARGA RENDAH " MRS YEAR END SALES "

Fuhhhhh. Akhirnyaa yg ditunggu tunggu-tunggu dah tiba 😍

#CEODESA
#MRSYearEndSales
#TogetherWeStayStrong
#MRSYearEndSales
#sayajualMRS #mrs #mrsberangin
#mrswangi #codMRS #codPuchong #minyakserbagunaseisikeluarga #minyakanginwangiMRS #miraclerefreshingscentpuchong #minyakmesrakeluarga #agenpuchong #MRScyberjaya #MRSSaujanaPutra #MRSputraPerdana #MRSPutrajaya #agenmrspuchong #mrspuchong #vcowangi #vcobest #vcoberangin #mint #refresh #minyakkelapadara #neelofa

0πŸ’¬

ESOK !!! Esok Besday CEO MRS Mohd Azrie Mat Nor a.k.a Abang Dara ke 31
Esok Selangor CUTI disebabkan Hari Keputeraan Sultan Selangor

Dan... Esok bermulanya PROMOSI HARGA RENDAH " MRS YEAR END SALES "

Fuhhhhh. Akhirnyaa yg ditunggu tunggu-tunggu dah tiba 😍

#CEODESA
#MRSYearEndSales
#TogetherWeStayStrong
#MRSYearEndSales
#sayajualMRS #mrs #mrsberangin
#mrswangi #codMRS #codPuchong #minyakserbagunaseisikeluarga #minyakanginwangiMRS #miraclerefreshingscentpuchong #minyakmesrakeluarga #agenpuchong #MRScyberjaya #MRSSaujanaPutra #MRSputraPerdana #MRSPutrajaya #agenmrspuchong #mrspuchong #vcowangi #vcobest #vcoberangin #mint #refresh #minyakkelapadara #neelofa

0πŸ’¬

ESOK !!! Esok Besday CEO MRS Mohd Azrie Mat Nor a.k.a Abang Dara ke 31
Esok Selangor CUTI disebabkan Hari Keputeraan Sultan Selangor

Dan... Esok bermulanya PROMOSI HARGA RENDAH " MRS YEAR END SALES "

Fuhhhhh. Akhirnyaa yg ditunggu tunggu-tunggu dah tiba 😍

#CEODESA
#MRSYearEndSales
#TogetherWeStayStrong
#MRSYearEndSales
#sayajualMRS #mrs #mrsberangin
#mrswangi #codMRS #codPuchong #minyakserbagunaseisikeluarga #minyakanginwangiMRS #miraclerefreshingscentpuchong #minyakmesrakeluarga #agenpuchong #MRScyberjaya #MRSSaujanaPutra #MRSputraPerdana #MRSPutrajaya #agenmrspuchong #mrspuchong #vcowangi #vcobest #vcoberangin #mint #refresh #minyakkelapadara #neelofa

0πŸ’¬

Loading...

ESOK !!! Esok Besday CEO MRS Mohd Azrie Mat Nor a.k.a Abang Dara ke 31
Esok Selangor CUTI disebabkan Hari Keputeraan Sultan Selangor

Dan... Esok bermulanya PROMOSI HARGA RENDAH " MRS YEAR END SALES "

Fuhhhhh. Akhirnyaa yg ditunggu tunggu-tunggu dah tiba 😍

#CEODESA
#MRSYearEndSales
#TogetherWeStayStrong
#MRSYearEndSales
#sayajualMRS #mrs #mrsberangin
#mrswangi #codMRS #codPuchong #minyakserbagunaseisikeluarga #minyakanginwangiMRS #miraclerefreshingscentpuchong #minyakmesrakeluarga #agenpuchong #MRScyberjaya #MRSSaujanaPutra #MRSputraPerdana #MRSPutrajaya #agenmrspuchong #mrspuchong #vcowangi #vcobest #vcoberangin #mint #refresh #minyakkelapadara #neelofa

0πŸ’¬

ESOK !!! Esok Besday CEO MRS Mohd Azrie Mat Nor a.k.a Abang Dara ke 31
Esok Selangor CUTI disebabkan Hari Keputeraan Sultan Selangor

Dan... Esok bermulanya PROMOSI HARGA RENDAH " MRS YEAR END SALES "

Fuhhhhh. Akhirnyaa yg ditunggu tunggu-tunggu dah tiba 😍

#CEODESA
#MRSYearEndSales
#TogetherWeStayStrong
#MRSYearEndSales
#sayajualMRS #mrs #mrsberangin
#mrswangi #codMRS #codPuchong #minyakserbagunaseisikeluarga #minyakanginwangiMRS #miraclerefreshingscentpuchong #minyakmesrakeluarga #agenpuchong #MRScyberjaya #MRSSaujanaPutra #MRSputraPerdana #MRSPutrajaya #agenmrspuchong #mrspuchong #vcowangi #vcobest #vcoberangin #mint #refresh #minyakkelapadara #neelofa

0πŸ’¬

ESOK !!! Esok Besday CEO MRS Mohd Azrie Mat Nor a.k.a Abang Dara ke 31
Esok Selangor CUTI disebabkan Hari Keputeraan Sultan Selangor

Dan... Esok bermulanya PROMOSI HARGA RENDAH " MRS YEAR END SALES "

Fuhhhhh. Akhirnyaa yg ditunggu tunggu-tunggu dah tiba 😍

#CEODESA
#MRSYearEndSales
#TogetherWeStayStrong
#MRSYearEndSales
#sayajualMRS #mrs #mrsberangin
#mrswangi #codMRS #codPuchong #minyakserbagunaseisikeluarga #minyakanginwangiMRS #miraclerefreshingscentpuchong #minyakmesrakeluarga #agenpuchong #MRScyberjaya #MRSSaujanaPutra #MRSputraPerdana #MRSPutrajaya #agenmrspuchong #mrspuchong #vcowangi #vcobest #vcoberangin #mint #refresh #minyakkelapadara #neelofa

0πŸ’¬

Loading...

ESOK !!! Esok Besday CEO MRS Mohd Azrie Mat Nor a.k.a Abang Dara ke 31
Esok Selangor CUTI disebabkan Hari Keputeraan Sultan Selangor

Dan... Esok bermulanya PROMOSI HARGA RENDAH " MRS YEAR END SALES "

Fuhhhhh. Akhirnyaa yg ditunggu tunggu-tunggu dah tiba 😍

#CEODESA
#MRSYearEndSales
#TogetherWeStayStrong
#MRSYearEndSales
#sayajualMRS #mrs #mrsberangin
#mrswangi #codMRS #codPuchong #minyakserbagunaseisikeluarga #minyakanginwangiMRS #miraclerefreshingscentpuchong #minyakmesrakeluarga #agenpuchong #MRScyberjaya #MRSSaujanaPutra #MRSputraPerdana #MRSPutrajaya #agenmrspuchong #mrspuchong #vcowangi #vcobest #vcoberangin #mint #refresh #minyakkelapadara #neelofa

0πŸ’¬

ESOK !!! Esok Besday CEO MRS Mohd Azrie Mat Nor a.k.a Abang Dara ke 31
Esok Selangor CUTI disebabkan Hari Keputeraan Sultan Selangor

Dan... Esok bermulanya PROMOSI HARGA RENDAH " MRS YEAR END SALES "

Fuhhhhh. Akhirnyaa yg ditunggu tunggu-tunggu dah tiba 😍

#CEODESA
#MRSYearEndSales
#TogetherWeStayStrong
#MRSYearEndSales
#sayajualMRS #mrs #mrsberangin
#mrswangi #codMRS #codPuchong #minyakserbagunaseisikeluarga #minyakanginwangiMRS #miraclerefreshingscentpuchong #minyakmesrakeluarga #agenpuchong #MRScyberjaya #MRSSaujanaPutra #MRSputraPerdana #MRSPutrajaya #agenmrspuchong #mrspuchong #vcowangi #vcobest #vcoberangin #mint #refresh #minyakkelapadara #neelofa

0πŸ’¬

ESOK !!! Esok Besday CEO MRS Mohd Azrie Mat Nor a.k.a Abang Dara ke 31
Esok Selangor CUTI disebabkan Hari Keputeraan Sultan Selangor

Dan... Esok bermulanya PROMOSI HARGA RENDAH " MRS YEAR END SALES "

Fuhhhhh. Akhirnyaa yg ditunggu tunggu-tunggu dah tiba 😍

#CEODESA
#MRSYearEndSales
#TogetherWeStayStrong
#MRSYearEndSales
#sayajualMRS #mrs #mrsberangin
#mrswangi #codMRS #codPuchong #minyakserbagunaseisikeluarga #minyakanginwangiMRS #miraclerefreshingscentpuchong #minyakmesrakeluarga #agenpuchong #MRScyberjaya #MRSSaujanaPutra #MRSputraPerdana #MRSPutrajaya #agenmrspuchong #mrspuchong #vcowangi #vcobest #vcoberangin #mint #refresh #minyakkelapadara #neelofa

0πŸ’¬

Loading...

If you don’t like speaking much, wear red clothes; they will speak on behalf of you!😜 .
.
#cheta #rozitachewan #rcw #ceodesa @ceodesa #tv3.
.
πŸ“· @eddy_aidil .
πŸ‘— @rizmanruzaini .
πŸ’„ @sheila_mohamad

31πŸ’¬

The beauty of Alquaran is that, you cannot change its message, but it's message can change you🌸
.
.
.
Checklist My QuaranπŸ‘†, ada dalam planner BABM (Becoming A Better Muslim 2018) .
.
πŸ’œAda yang berminat nak dapatkan planner Becoming A Better Muslim 2018 ? .
.
.
πŸ’°RM47 / postage RM8 SM. Jimat boleh pakai setahun😍
.
.
πŸ“²whatsapp 6017 6222434 ya atau comment saya nak Planner BABM 2018 , nanti admin akan DM ya πŸ˜‰πŸ’œπŸ’›πŸ’š.
.
.
.
.
.

#planneraddict #lifeplanners
#plannermuslimah2018
#productivemuslim #planner2018 #muslimplanner #islamicplanner #usahawan #lifeplanner #bestsellingplanner #hadiah #teamplannerhut #plannerhut #plannerbook #bisnes #ceodesa #mokcun #plannermuslimah8

2πŸ’¬

πŸ’œπŸ’›πŸ’š Kata2 yang baik selalu membawa kebaikan dalam kehidupan dunia dan akhirat. Kata-kata yang baik membolehkan kita melihat kebaikan orang lain dan kita tidak punyai kebencian yang ditanamkan di dalam diri.🌸
.
Berhati-hati dengan kata-kata kita, "speak a good word or remain 😢 ". .
.
Quotes πŸ‘†, dalam planner BABM (Becoming A Better Muslim 2018) .
.
πŸ’œAda yang berminat nak dapatkan planner Becoming A Better Muslim 2018 ? .
.
.
πŸ’°RM47 / postage RM8 SM. Jimat boleh pakai setahun😍
.
.
πŸ“²whatsapp 6017 6222434 ya atau comment saya nak Planner BABM 2018 , nanti admin akan DM ya πŸ˜‰πŸ’œπŸ’›πŸ’š.
.
.
.
.
.

#planneraddict #lifeplanners
#plannermuslimah2018
#productivemuslim #planner2018 #muslimplanner #islamicplanner #plannerBecomingABetterMuslim #usahawan #lifeplanner #bestsellingplanner #hadiah #teamplannerhut #plannerhut #plannerbook #bisnes #ceodesa #mokcun #plannermuslimah

0πŸ’¬

Hi... makin INTIM saya dengan Che Ta, sejak akhir2 ni.. πŸ˜πŸ˜πŸ˜‰.
ada yang nk kim salam kaaaa....?? Throwback semalam selepas "bisnes pitching". #perasan #ceodesa

1πŸ’¬

"SERPIHAN KARANG GIGI TERTANGGAL"
Nucifera bertindak menyerap tidak menghakis jadi anda tidak perlu risau, 100% organic .

Satu botol boleh guna 450 kali 😊
Tahan 7 bulan Tau!
#NuciferaTeethWhitening
#TestimoniNucifera
#nucifera

7πŸ’¬

Assallammualaikum...hai...
.

BEAUTIFUL MUMMY.
Wearing my stitch. The skirt was too glamourous.
#jomtempah πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Follow me πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ @mizatailor
.
T A I L O Rβœ‚οΈB R I D A L
Fashion Designer
β™‘BEADINGβ™‘ALTERATIONβ™‘RENTAL
β™‘MAKEUPβ™‘HENNAβ™‘HANTARAN
.
"EVERYDAY IS FASHION IT'S ABOUT LIFE"
We're open 11am-6pm
Miza Tailor & Bridal Couture
πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰Direct www.wasap.my/60189774624
.
#mizabridesmaid #sayajual #bajusewa #butikkajang #tailorkl #tukangjahitkl #jahitmanik #bajutunang #bajupengantin #bajukahwin #alteration #veil #wedding #weddingdress #malaywedding #bridesmaids #sewabajukahwin #sewabajudinner #klweddingfestival #butikplussize #bajuplussize #festivalkahwinmalaysia #jomkahwin2017 #kebaya #bajubridesmaid #ceodesa

2πŸ’¬