#cheta

Pre order !! Dijangka akan di pos pada cstmer ISININ dpn ( 21/8/17 ) *Che Ta Peplum Cotton* *RM120SM/ RM125SS* *MATERIAL : VISCOSE COTTON ( kain lembut , sejuk , senang iron ) ๐ŸŒธ lengan zip
๐ŸŒธ pinggang full getah
๐ŸŒธ blkg baju zip
๐ŸŒธ baju ada sponge
๐ŸŒธ baju ada dut depan blkg ๐ŸŒธ ada tali boleh adjust utk yg krus
๐ŸŒธ kain duyung
๐ŸŒธ terdapat 2 saiz *S/M & L/XL* *๐ŸŒธHANYA ADA 7 WARNA๐ŸŒธ* *SIZE*
Ukuran S/M
Bahu : 14.5- 15"
Dada : up to 38"
Pinggang : up to 34"
Pinggul baju : up to 56"
Pinggul skirt : up to 40
Labuh kain : 39
Labuh depan baju : 26"
( tutup punggung )

Ukuran L/XL
Bahu : 16.5 -17"
Dada : up to 42"
Pinggang up to 40"
Pinggul baju up to 56"
Pinggul skirt up to 44
Labuh kain 39"
Labuh baju 28"
( tutup punggung )

#chetapeplum #peplumcheta #peplum #peplumchetamurah #peplumcotton #peplumchetacotton #peplummurah #kurungmurah #kurungpeplum #cheta #cotton #viscose #cottonviscose
0193747567

0๐Ÿ’ฌ

๐ŸŽ€ PIPI PINK BLUSHER
.
Nak tak cantik ala ala doll gittue? Cuma guna Pipipink blusher je. Calit sikit je dh nampak merah jambu semulajadi pada wajah.. PipiPink ni wajib ada dalam beg tau. Sng nak guna kt mana mana je.. warna dia serius sgt natural.. bhn2 dia pun xkn merosakkan kulit.. malah boleh mnjaga kulit asal agar tidak rosak.. produk dari kilang berkualiti. Bukan produk kilo atau repack tau โ€ผ๏ธkalau nk cepat2 order..
.
.
๐Ÿ“ฆ READY STOCK
.
.
โฃ๏ธ Nak special offer? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ฒ Whatsapp #0122808553
.
#myjuerneys #myjuerneysBetheglamourousdrink #sayajual #cheta #maxis #celcom #neelofa #uitm #dherbs #terlajaklaris #almas #vasia #jamujelita #celcom #ampang #hukm #jamu #nursajat #muamalaysia #vasia #maxis #noradanish #makcun3 #nakkurus #nakputih #nadiassecret #pipipink #nadiaannuar #mencintaimumrphotographer #hannahdelisha #pipipinkblusher

0๐Ÿ’ฌ

Hi uolsss. Sini jap nak story satu produk sugarbelle yang paling paling favorite kita!
.
SUGARBELLE LENGTHENING MASCARA๐Ÿ‘๐Ÿ’‹
.
Seriously memang best gila. Nak sebab apa??? Ok mascara ni satu sebab dia ada 2 side, so sapa yang bulu mata dah panjang tu just perlu apply mascara and tak perlu fiber lagi dah. Nanti kang kalah Che ta! Lepas tu MUDAH GILA NAK CUCI!!!! Just basahkan jari sikit taraaa terus dia peeled off dari bulu mata means that mata tak akan jadi macam mata panda ๐Ÿผ. Best ke tidakkk???? Best kan! So kalau nak solat ke mudah sangat, tak perlu makeup remover pun takpa. Meh whatsapp lelaju ok. Benda ni laku keras tau! Even chinnese kat office kita pon pakai sugarbelle mascara ni๐Ÿ˜…
.
Whatsapp ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 0174428453
Price ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM65.00 SM Rm8 SS Rm11
COD ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Parit Buntar, Penang, Bagan Serai, Nibong Tebal ๐Ÿš—๐Ÿ’จ
.
#sayajualkosmetik #sugarbelleutara #sugarbellekedah #sugarbelleperak #sugarbellepenang #sugarbelleparitbuntar #sugarbellemascara #makeuplover #makeupmalaysia #bazarpaknil #sayajualmascaramurah #cheta #sayajual

2๐Ÿ’ฌ

ready stock ! .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 (sm)
RM31.90 (ss)
.
.
#GorgeousbyRCW
RM45 (sm)
RM48 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
๐ŸŽ‰PROMOSI - Beli combo set #PreciousbyRCW + #GorgeousbyRCW hanya RM70 , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
๐Ÿš—FREE COD SHAH ALAM
.
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp 011 1123 3874

2๐Ÿ’ฌ

ready stock ! .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 (sm)
RM31.90 (ss)
.
.
#GorgeousbyRCW
RM45 (sm)
RM48 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
๐ŸŽ‰PROMOSI - Beli combo set #PreciousbyRCW + #GorgeousbyRCW hanya RM70 , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
๐Ÿš—FREE COD SHAH ALAM
.
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp 011 1123 3874

2๐Ÿ’ฌ

ready stock !
.
.
#JusGoyangRapat
RM45 (sm)
RM49 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
๐ŸŽ‰PROMOSI BERKEMBAR - Beli 2 botol hanya RM85 , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
โœจpembelian PROMOSI BERKEMBAR pada bulan Ogos ini siap ada REBAT RM2!
Homaiiiii! Super JIMAT DAN BERBALOIIII!
Rebat ni boleh ditebus bermula 1 September- 30 September 2017.
.
.
๐Ÿš—FREE COD SHAH ALAM
.
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp 011 1123 3874

2๐Ÿ’ฌ

.
SESIAPA yang suka dan teringin nak pergi jalan pakai bulu mata atau teringin nak mcm barbie doll punya bulu mata tapi tak ada masa nak pakai bagai mcm Diha meh nak share kebaikan yg terkandung dalam MASKARA MARY KAYยฎ .
.
๐Ÿ’‹ Memiliki kelebihan yang sama iaitu mempunyai Vitamin dan mineral yang dapat menyihatkan bulu mata tanpa mengurangkan atau merosakan bulu mata anda dan tidak menyumbat pori
.
๐ŸMARYKAY ULTIMATE MASCARA - Memanjang dan melebatkan bulu mata dan bertambah lentik sepanjang hari dan terasa ringan spt tak pakai mascara pun serius ni pengalaman diha so far highly recommended tersangat tau ๐Ÿ˜˜
.
Macam mana nak cuci? pakai Makeup Eye Remover je, sekali lap mmg senang sgt bila nak tanggalkan #kasisettle ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
NAK CUBA ?
.
Diha MKยฎ
019-2301984
Beauty Consultant
.
#marykay
#dihamarykay
#maskara
#mascara
#mascaramarykay
#marykaymascara
#marykaymalaysia
#sayapakai
#skincareterbaik
#hijabistatrend
#acneproneskin
#organicskincare
#TimewiseSkincare
#blackheads
#tutorialmakeup
#barbie
#cheta
#skinvigorate
#eyebags
#lipstick
#lipmatte
#lokalah
#lofattah
#hijabista

0๐Ÿ’ฌ

#CHETA #STUNT Pakkkke mรกs! โคโคโค๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜ˆ

0๐Ÿ’ฌ

Comey Cik JPJโค๏ธ #OpsCintaDinSardin
#MiraFilzah #Cheta

5๐Ÿ’ฌ

#Cheta #cheta Cheta dan

#sunnyleone Leone at #kochin Chetan theevira fan aanu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

0๐Ÿ’ฌ

SET MUKA FLAWLESS!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ BERKESAN SEAWAL 1 MINGGU!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Hilangkan jerawat, blackhead, Whitehead, parut , big pores & oily skin.

#teammimybeauty
#mimybeautypakarkulitanda
#cheta

0๐Ÿ’ฌ

#cheta #tera #love u #breakup #lover #tera yaar ...๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž

0๐Ÿ’ฌ

#Heels Keychain - 55.
Crystal #Cheta face - 60.
Flying Heart - 45 .
Angel Wing - 45 .
Dubai Logo - 35 .
#AbuDhabi- 40 .
Mobile Stud - 15 .
Pink flowers - 55 .
Call 0502248113
@eGulf.ae

#hh4411hh

0๐Ÿ’ฌ

๐ŸŽ€ BE THE GLAMOROUS DRINK
.
KELEBIHAN :
1. Membantu meningkatkan metabolisma badan
2. Membantu menurunkan berat badan
3. Merangsang badan membakar lemak secara semulajadi
4. Mengurangkan lemak di perut dan membantu mengecilkan pinggang
5. Membantu mengawal selera makan dan tidak berasa lapar
6. Membantu menurunkan kadar kolestrol dan kadar gula dalam darah
7. Mengandungi antioksidan yang tinggi
8. Melambatkan proses penuaan dan meningkatkan produksi kolagen pada kulit
9. Membantu meningkatkan tenaga dan merangsang gaya hidup lebih sihat
10. Membersihkan usus serta mencepatkan proses perkumuhan daripada badan
11. Meningkatkan daya tahan dan sistem imunisasi dalam badan
12. Menguatkan usus serta mempunyai kecekapan untuk mencegah dan merawat sembelit
13. Membantu meningkatkan kesihatan mata
14. Menyembuhkan luka dengan segera
15. Melindungi hati dan mencegah kanser kolon
16. Meningkatkan kesan pencerahan kulit dan menjadikan kulit lebih licin dan lebih mulus
17. Meningkatkan ketegangan, keanjalan dan kelembapan pada kulit
.
.
๐Ÿ“ฆ READY STOCK
.
.
โฃ๏ธ Nak special offer? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ฒ Whatsapp #0122808553
.
#myjuerneys #myjuerneysBetheglamourousdrink #sayajual #cheta #maxis #celcom #neelofa #uitm #dherbs #terlajaklaris #almas #vasia #jamujelita #celcom #ampang #hukm #jamu #nursajat #muamalaysia #vasia #maxis #noradanish #makcun3 #nakkurus #nakputih #nadiassecret #betheglamourousdrink #nadiassecretbynadiaannuar #nadiaannuar

0๐Ÿ’ฌ

Promosi sempena MERDEKA ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜€โ˜บ๏ธ๐Ÿ˜ ((Post ke 137 ke atas, kebanyakannya RM5/6/7 sempena MERDEKA)) Post ke 177

Baju ke 91

Jenama= xxx
Lebar/bahu= 19.5/17 Inci
Labuh= 28 inc
Made in= Japan
Percent cotton= 95%
Warna= hitam
Kain= cotton
Poket= xxx
Harga= RM 5

Alfalah_bundle akan memberi FREE GIFTS sempena MERDEKA kpd sesiapa yg membeli 2/3 item ke atas.. Ada syarat utk dapatkan FREE GIFTS tersebut.. 1. Anda beli DUA ITEM kami bagi satu T-SHIRT dengan potongan harga 50%.. 2. Anda beli TIGA ITEM, anda diberi hak memilih mana2 item dengan syarat HARGA item tersebut tidak melebihi RM 10.. Harga post asing mengikut jarak.. Nk harga murah wasap no 0195459772

Idwechat=alfalahhh
Fb=alfalah bundle
Iginsta=alfalah_bundle โ€Œ#bundlemalaysia #bundlemurah
#bundlesabah #bundlejohor
#bundleFest #butikhujungkaki
#selamselalu #adidasringers
#thriftgarage #sayajualbundle #bundlekasutmalaysia #bundlekasutmurah
#kasutbundle #ukm #uitm #um #uum #kuis #uthm #usim #politeknik #ump #unikl #cheta #noradanish #terlajaklaris

0๐Ÿ’ฌ

Promosi sempena MERDEKA ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜€โ˜บ๏ธ๐Ÿ˜ ((Post ke 137 ke atas, kebanyakannya RM5/6/7 sempena MERDEKA)) Post ke 176
Baju ke 90

Jenama= MOSSIMO
Lebar/bahu= 20/17 INCI
Labuh= 27 INCI
Made in= GUATEMALA
Percent cotton= XXX
Warna= KELABU
Kain= cotton
Poket= xxx
Harga= RM 5

Alfalah_bundle akan memberi FREE GIFTS sempena MERDEKA kpd sesiapa yg membeli 2/3 item ke atas.. Ada syarat utk dapatkan FREE GIFTS tersebut.. 1. Anda beli DUA ITEM kami bagi satu T-SHIRT dengan potongan harga 50%.. 2. Anda beli TIGA ITEM, anda diberi hak memilih mana2 item dengan syarat HARGA item tersebut tidak melebihi RM 10.. Harga post asing mengikut jarak.. Nk harga murah wasap no 0195459772

Idwechat=alfalahhh
Fb=alfalah bundle
Iginsta=alfalah_bundle โ€Œ#bundlemalaysia #bundlemurah
#bundlesabah #bundlejohor
#bundleFest #butikhujungkaki
#selamselalu #adidasringers
#thriftgarage #sayajualbundle #bundlekasutmalaysia #bundlekasutmurah
#kasutbundle #ukm #uitm #um #uum #kuis #uthm #usim #politeknik #ump #unikl #cheta #noradanish #terlajaklaris

0๐Ÿ’ฌ

Promosi sempena MERDEKA ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜€โ˜บ๏ธ๐Ÿ˜ ((Post ke 137 ke atas, kebanyakannya RM5/6/7 sempena MERDEKA)) Post ke 175

Baju ke 89

Jenama= PRINSTAR

Lebar/bahu=21/18 INCI
Labuh= 28 INCI
Made in= JAPAN
Percent cotton= 65%

Warna= HITAM
Kain= COTTON
Poket= XXX
Harga= RM 8

Alfalah_bundle akan memberi FREE GIFTS sempena MERDEKA kpd sesiapa yg membeli 2/3 item ke atas.. Ada syarat utk dapatkan FREE GIFTS tersebut.. 1. Anda beli DUA ITEM kami bagi satu T-SHIRT dengan potongan harga 50%.. 2. Anda beli TIGA ITEM, anda diberi hak memilih mana2 item dengan syarat HARGA item tersebut tidak melebihi RM 10.. Harga post asing mengikut jarak.. Nk harga murah wasap no 0195459772

Idwechat=alfalahhh
Fb=alfalah bundle
Iginsta=alfalah_bundle โ€Œ#bundlemalaysia #bundlemurah
#bundlesabah #bundlejohor
#bundleFest #butikhujungkaki
#selamselalu #adidasringers
#thriftgarage #sayajualbundle #bundlekasutmalaysia #bundlekasutmurah
#kasutbundle #ukm #uitm #um #uum #kuis #uthm #usim #politeknik #ump #unikl #cheta #noradanish #terlajaklaris

0๐Ÿ’ฌ

Promosi sempena MERDEKA ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜€โ˜บ๏ธ๐Ÿ˜ ((Post ke 137 ke atas, kebanyakannya RM5/6/7 sempena MERDEKA)) Post ke 174

Baju ke 88

Jenama= MORLIN
Lebar/bahu= 20/19 INCI
Labuh= 26 INCI
Made in= JAPAN
Percent cotton= 100 %

Warna= BIRU
Kain= COTTON
Poket= XXX
Harga= RM 5

Alfalah_bundle akan memberi FREE GIFTS sempena MERDEKA kpd sesiapa yg membeli 2/3 item ke atas.. Ada syarat utk dapatkan FREE GIFTS tersebut.. 1. Anda beli DUA ITEM kami bagi satu T-SHIRT dengan potongan harga 50%.. 2. Anda beli TIGA ITEM, anda diberi hak memilih mana2 item dengan syarat HARGA item tersebut tidak melebihi RM 10.. Harga post asing mengikut jarak.. Nk harga murah wasap no 0195459772

Idwechat=alfalahhh
Fb=alfalah bundle
Iginsta=alfalah_bundle โ€Œ#bundlemalaysia #bundlemurah
#bundlesabah #bundlejohor
#bundleFest #butikhujungkaki
#selamselalu #adidasringers
#thriftgarage #sayajualbundle #bundlekasutmalaysia #bundlekasutmurah
#kasutbundle #ukm #uitm #um #uum #kuis #uthm #usim #politeknik #ump #unikl #cheta #noradanish #terlajaklaris

0๐Ÿ’ฌ

WHIBOOSยฎ yang hebat ini mampu untuk memutihkan kulit wajah dan seluruh kulit badan anda termasuklah kawasan celah peha dan ketiak.
.
๐Ÿ’› HARGA RM90 (SM) / RM95 (SS) SEBOTOL. FREEGIFT + POS PERCUMA !!! ๐Ÿ’›
.
.
@012 665 4919
@012 665 4919

#tv3malaysia #whiteningbooster #boosterwhitening #jamumakdara #montokgebu #janganmengataskincare #janganmengata #mokcun #cheta #sweetdara #quputeh #gegarvaganza #owlbynd #jamuyounggoldmurah #pilhormoncina #sweetcandcup #bustupexpress #surekencang #dianvitamin #tilamkekabubayi #testimonijamuyounggold

0๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒธCandy button top๐ŸŒธ

1 PCS RM40
2 PCS RM70
3 PCS RM100

Postage :
SEM - Free postage
SS - Add RM3

Can mix with others in #pltby3rm100

Material :
Soft cotton

Other :
Not functional button at front
Functional button at cuff

Measurement :
Length 65 - 73CM, shoulder 40CM, sleeve 53CM, armhole 42CM, bust 100CM, hip 102CM.

#candytop #candy #tops #tshirt #blouse #sayajualbajumurah #baju3helai100 #onlineshopping #baazarpaknil #ootd #ctdk #cheta

0๐Ÿ’ฌ

Promosi sempena MERDEKA ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜€โ˜บ๏ธ๐Ÿ˜ ((Post ke 137 ke atas, kebanyakannya RM5/6/7 sempena MERDEKA)) Post ke 172

Baju ke 87

Jenama= GIANTS
Lebar/bahu= 19.5/19 INCI
Labuh= 28 inci
Made in= xxx
Percent cotton= 100%

Warna= Hitam
Kain= cotton
Poket= xxx
Harga= RM 7

Alfalah_bundle akan memberi FREE GIFTS sempena MERDEKA kpd sesiapa yg membeli 2/3 item ke atas.. Ada syarat utk dapatkan FREE GIFTS tersebut.. 1. Anda beli DUA ITEM kami bagi satu T-SHIRT dengan potongan harga 50%.. 2. Anda beli TIGA ITEM, anda diberi hak memilih mana2 item dengan syarat HARGA item tersebut tidak melebihi RM 10.. Harga post asing mengikut jarak.. Nk harga murah wasap no 0195459772

Idwechat=alfalahhh
Fb=alfalah bundle
Iginsta=alfalah_bundle โ€Œ#bundlemalaysia #bundlemurah
#bundlesabah #bundlejohor
#bundleFest #butikhujungkaki
#selamselalu #adidasringers
#thriftgarage #sayajualbundle #bundlekasutmalaysia #bundlekasutmurah
#kasutbundle #ukm #uitm #um #uum #kuis #uthm #usim #politeknik #ump #unikl #cheta #noradanish #terlajaklaris

0๐Ÿ’ฌ